Motor WP: tot el bombo està justificat?

El moment de revisar els serveis gestionats per WordPress arriba aquí!


Vaig a iniciar aquest nou capítol de la vida del Tribunal d’Allotjament amb possiblement els millors diners que puguis comprar la plataforma WordPress.

La meva revisió sobre motor de WP segueix la mateixa metodologia de proves detallada i minuciosa que és coneguda pel Tribunal d’Hosting.

No obstant això, els criteris de classificació són encara més estrictes, ja que se suposa que les solucions WP gestionades funcionen molt millor que els paquets d’allotjament compartits.

Em vaig registrar amb aquest amfitrió de WordPress dedicat fa dos anys per supervisar el seu rendiment, seguretat i assistència. Naturalment, he visitat moltes ressenyes de WP Engine enviades per usuaris finals i creades per companys de prova per tenir una millor idea del servei..

Aquí és el que he trobat.

Què és el motor WP?

WP Engine no és el proveïdor típic d’allotjament de llocs web.

L’empresa s’assembla més a un proveïdor de serveis perquè la seva plataforma s’adapta d’una manera única. Funciona només per a llocs de WordPress i, fins i tot, s’allotgen amb certes restriccions.

Per això, les comparacions com el WP Engine i el Bluehost són bastant equivocades. Si bé és cert que aquest últim també ofereix allotjament de WordPress gestionat, el primer s’especialitza exclusivament en fer que el popular sistema de gestió de continguts sigui ràpid, segur i fiable.

He revisat un bon grapat dels amfitrions de WordPress més ben gestionats i cap no s’aproxima ni al que ha desenvolupat WP Engine.

Per descomptat, totes les coses fantàstiques arriben a un preu i aquest servei no fa cap excepció, però més detalls en avantatges i contres de WP Engines.

"Excel·lent hosting de WordPress per a dispositius & Empreses"

Horari:

99,99%

Velocitat de càrrega:

0,57 anys

Suport:

Nivell superior absolut

Panell de control:

Propietari

SUPERIOR4.3

Els fonaments bàsics: WP Engine, temps, velocitat i suport

El temps de treball, la velocitat i el suport especialitzat del motor WP proporcionen una solució d’allotjament molt prometedora.

1. Excel·lent temps

WP Engine és una solució de hosting ràpid. De debò ràpid.

Sens dubte és l’amfitrió més ràpid que he revisat aquí a Hosting Tribunal. Tant les consultes de backend com de frontend es publiquen en menys de 0,2 segons.

Molts servidors dedicats WP optimitzen els seus servidors per a la CMS. Típicament, aquests esforços donen resultats, però WP Engine supera les expectatives bastant en un marge.

De les nombroses proves que vaig realitzar, és obvi que els enginyers i sysadmins de WP Engine són autèntics amos del seu ofici. És evident que tenen una bona versió en tots els aspectes que té WordPress (i no són pocs) i coneixen el seu propi entorn d’allotjament per dins.

Aquest últim està dissenyat exclusivament amb WP, i està ben dissenyat.

Aquí s’expliquen els números freds sobre la velocitat del motor WP al frontend:

Velocitat mitjana el 2019:

 • Gener – 0.145s
 • Febrer – 0.121s
 • Març – 0,201
 • Abril – 0.143s
 • Maig – 0.139s
 • Juny – 0.122s
 • Juliol – 0.143s
 • Agost – 0.139s
 • Setembre – 0.188s
 • Octubre – 0.153s

WP Engine Temps completament carregat el 2019:

 • Gener – 0.988s
 • Febrer – 1.12 anys
 • Març – 0.957s
 • Abril – 1.01s
 • Maig – 0.849s
 • Juny – 1.14
 • Juliol – 1.21 h
 • Agost – 0.949s
 • Setembre – 1.19 anys
 • Octubre – 0.931s

El backend també és impressionant, superant l’entorn compartit SiteGround còmodament.

50 usuaris simultanis i més de 300 connexions simultànies no van esforçar ni el més petit dels plans del WP Engine.

Per posar les coses en perspectiva, basades en les proves de velocitat, WP Engine supera els servidors privats virtuals. No ha de ser una sorpresa tan gran, ja que no només és important el poder informàtic brut. Un VPS necessita una experiència tècnica considerable per poder oferir la màxima experiència de WordPress.

L’equip de WP Engine té aquesta experiència.

Verdict: el més ràpid amfitrió de WordPress que he observat. Basant-se en els nombres, la plataforma WP Engine pot rivalitzar amb solucions VPS.

2. Temps de treball del motor WP – 99,99%

Vaig començar a controlar el meu lloc web de WP Engine el 2017. No tenia previst acabar aquesta revisió del motor WP per al 2019, però del costat brillant, tinc més de 22 mesos de dades.

El meu lloc WPE encara mostra una disponibilitat del 99,99%. 

Això és simplement increïble, però el sistema de control de StatusCake encara s’ha de denunciar falsament, així que he de deixar fora la meva incredulitat i acceptar els números.

22 mesos i, a comptar, el temps d’inactivitat és inferior a un dècim per cent.

Discutc els preus del WP Engine més avall (spoiler: no és barat), però, quan llegiu els plans de l’empresa, tingueu en compte el temps d’obtenció i la velocitat que obteniu a canvi de la vostra inversió..

Per a la inversió, WP Engine és una solució de hosting dissenyada per augmentar la vostra presència en línia mitjançant un servei estable i ràpid. No és per a blocs casuals però s’adapta perfectament a petites empreses, llocs web en creixement i fins i tot monstres de trànsit.

Sense picot.

Verdicte: temps d’aturada estadísticament menyspreables durant dos anys de seguiment. Increïble.

3. Suport del motor WP – Estel·lar

Els que treballen a WP Engine són els empollons de WordPress. Tot i que encara he de conèixer algú en persona, la seva passió pel popular CMS és evident. Tots els agents d’assistència tecnològica amb què vaig contactar eren molt informats i amb moltes ganes d’ajudar.

Fins i tot els agents de vendes amb els quals parlava eren molt familiars amb WordPress i l’entorn d’allotjament real de la seva empresa. No és poca cosa, ja que sovint els agents de vendes són molt millors en tancar ofertes que en explicar les coses.

No classificaria el millor WP Engine com a millor en el sector de l’hostaleria, ja que els seus coneixements estan en gran mesura especialitzats en WordPress, però qualsevol cosa que estigui dins del seu àmbit d’experiència estigui estret.

Verdict: suport de primera fila que pot resoldre qualsevol problema de WordPress.

Avantatges del motor WP

WP Engine fa una cosa: allotja els llocs web de WordPress i ho fa molt bé. Aquests són els principals punts forts de la plataforma que la defineixen entre els líders en solucions de PMA gestionades.

1. Versatilitat

WP Engine és adequat per a venedors i desenvolupadors.

Gràcies a l’arquitectura única de la plataforma, els desenvolupadors tenen una llibertat molt més gran que la que proporciona l’amfitrió compartit mitjà.

WP Engine ofereix una versatilitat inigualable.

D’altra banda, l’empresa compta amb un equip de bord proactiu i amb coneixement per ajudar els mestres web sense experiència a sortir a la pràctica. Són una gran quantitat d’aficionats al WP que poden respondre una gran varietat de preguntes que us ajudaran a desenvolupar, comercialitzar i fer créixer el vostre lloc..

2. Seguretat

Una cosa que destaca de seguida és la gravetat de la seguretat de WP Engine. Sovint parlo molt sobre les funcions de seguretat que tenen els hostes, perquè la seguretat és fonamental.

Si creieu que el temps d’inactivitat i la velocitat de càrrega lenta són dolents per a la vostra reputació en línia, i és dolent, sens dubte, considereu què pot fer-vos una pàgina web desfeta o unes dades d’usuari robades?.

WP Engine fa diverses coses per augmentar la seguretat del sistema:

 • Proporciona un fort aïllament del compte
 • Desactiva certs plugins
 • Instal·la les actualitzacions automàtiques
 • Implementa regles de seguretat específiques de WordPress
 • Desplega 2FA
 • Manté atenuadors DDoS
 • Escaneig amb eines de detecció automàtica d’amenaces

3. Solucions personalitzades per a hosting d’empreses

Gràcies als seus especialistes molt coneguts, WP Engine pot ajudar les empreses de qualsevol mida a beneficiar-se del rendiment de WordPress més optimitzat que hagi existit.

Si no teniu ni idea de com posar – o, de fet, on trobar – la vostra htaccess, WP Engine us pot ajudar. Si teniu por que el vostre lloc pugui utilitzar SEO o optimització de velocitat addicional, WP Engine tindrà la resposta o posarà a les vostres mans les eines adequades per trobar-lo vosaltres mateixos..

L’empresa planifica una magnífica escala per tal que pugueu fer créixer el vostre negoci en línia perfectament, tot gaudint dels múltiples beneficis que aporta el rendiment extraordinari. Gràcies a funcions com la tecnologia patentada LargeFS, podeu ampliar de forma infinita.

Feu clic a un botó que us esperen dolces i potents eines de màrqueting.

I la millor part?

Cap creixement és prou gran per comprometre els temps de càrrega ràpids (independentment del nombre de visitants), la seguretat inigualable i el temps de funcionament impecable..

Tots aquests factors van combinar l’experiència dels usuaris, que contribueix molt a SEO des d’un moment.

4. Solucions personalitzades per a desenvolupadors

Si penseu ni un segon que la meva revisió detallada ja exhaurís totes les solucions personalitzades que ofereix el Motor WP, asseureu-vos molt, hi ha moltes més.

WP Engine és una construcció molt tècnica que contribueix molt a l’univers WP. La gent que treballa allà sap molt bé què cal tenir per executar i desenvolupar un complex lloc de WordPress.

No es tracta d’un vantatge buit ni d’un llenguatge de màrqueting genèric.

WP Engine desenvolupa (encara en versió beta però avança ràpidament) el seu propi DevKit que permet un desenvolupament local ràpid. És ràpid perquè el DevKit conté una versió local de tota la configuració de WordPress perquè pugueu implementar, provar, depurar i tornar a provar a voluntat..

Per descomptat, també són possibles col·laboracions, entre altres coses útils, com ara la selecció de versions de PHP, Genesis CLI, xdebug, a més de l’accés WPEngine sFTP i SSH Gateway, per a que els servidors WP Engine siguin una flexió i una tendència perfecta i molt més..

De debò, el WPE DevKit és una navalla i un ganivet de l’exèrcit suís en un sol paquet!

5. Marc de Genesis

Es tracta d’una combinació entre els dos punts anteriors, ja que permet el desenvolupament i el desplegament ràpids, ajudant els professionals i els propietaris d’empreses (que contracten equips) a baixar-se ràpidament.

Genesis és una base sòlida per a qualsevol lloc de WordPress, proporcionant seguretat i rendiment amb algunes funcions integrades de SEO nítides.

(Sí, és molt millor que l’editor de Gutenberg.)

6. Temes StudioPress

Què més fa WP Engine?

Li ofereix 36 temes premium per jugar, modificar-los i utilitzar-los. Estan construïts amb el framework Genesis, que els fa funcionar especialment bé en els servidors del motor WP. 

Com us podeu imaginar, editar-los i modificar-los és brisa.

Dolç, no ho és?

7. Trucada a bord dels usuaris empresarials

WP Engine atén després de petites empreses, però també sap gestionar projectes massius. Només té sentit, en cas contrari, una gran part dels recursos il·legítims de la plataforma es destinarien.

Un dels usuaris que ofereixen serveis de primera qualitat és una trucada a bord i un gestor de comptes dedicat, que dóna un significat completament nou al terme “serveis gestionats”..

8. Avaluació del codi

Aquest és un altre servei a nivell d’empresa.

Un equip especialitzat de WP Engine revisa el codi i el rendiment del vostre lloc web WP llest per llançar. A través de proves exhaustives, intenten optimitzar el nou lloc web de manera que una vegada que es realitzi a nivells òptims des del primer moment.

9. Migracions automàtiques

Hi ha una manera senzilla de passar el vostre lloc a WP Engine. No és tan transparent com una migració gratuïta gestionada íntegrament per l’amfitrió receptor tan popular entre els amfitrions compartits com SiteGround i HostPapa, però és molt fàcil, però.

Una altra eina propietària, el complement de migració WP Engine pot aixecar la instal·lació de WordPress existent dels servidors d’un altre host i copiar-la a l’entorn WP Engine..

Pot semblar complicat, però funciona bastant bé. Pot ser especialment útil si sou un revendedor de motors WP que intenta guanyar-se amb nous clients.

I la millor part? Com que és un complement, podeu utilitzar-lo sempre que vulgueu, per molt que vulgueu.

10. Garantia de devolució de 60 dies

WP Engine té un cost elevat, però podeu provar-ho durant força temps. La norma de la indústria proporciona només un mes d’acollida amb la garantia de devolució, però WPE passa el doble de temps.

La qual cosa no és res de fronter.

WP Engine Cons

Per molt impressionant que sigui, WP Engine no és un servei perfecte. Per molt pocs que siguin, els seus contres hi són presents.

1. Caps durs en els plans

La meva ressenya del motor de WP té una secció completa dedicada als plans de l’empresa, però una cosa destaca i mereix una menció per si mateixa: la tapa del visitant.

Vegeu, cada pla de motor WP inclou un límit establert de visitants mensuals. Si el vostre lloc genera èxits més singulars, el lloc no es reduirà ni el seu rendiment en patirà. Tanmateix, el vostre pressupost pot tenir un impacte, ja que tots els visitants per sobre del límit especificat influiran en càrrecs addicionals.

És de tota mena que moltes alternatives de motor WP que ofereixen nivells de servei similars despleguen aquest tipus de taps.

Normalment afirmen que és per raons de rendiment (no sobrecarregar servidors i tals), però quan s’aplica de forma tan estricta, sovint és una empenta cap a un pla més gran i més car.

2. No hi ha correu electrònic d’allotjament

Aquí és una sorpresa: inicieu la sessió al vostre quadre de control del motor WP Engine i no hi ha cap control de correu electrònic. Perquè no hi ha cap servei de correu electrònic.

Es concedeixen, allotjament web i allotjament de correu electrònic amb dues coses diferents, però la gran majoria dels amfitrions web ofereixen totes dues coses. Compareu WP Engine i Bluehost o Dreamhost (altres amfitrions de qualitat amb oferta WP gestionada) i aquest és un inconvenient evident..

Sí, sé que WPE és un proveïdor de serveis i no un amfitrió web típic, però podria haver incorporat correu electrònic a la seva cartera mitjançant un tercer.

Tanmateix, i això és que vosaltres, l’usuari, us heu d’ocupar de manera independent.

3. Connectors prohibits

En realitat, no estic segur del 100% del just que esmenta la llista de plugins no autoritzats que manté WP Engine, ja que per a molts serà un inconvenient menor i res més.

De totes maneres, aquí s’explica: el WP Engine, principalment per motius de seguretat, però també per problemes de rendiment, no permet la instal·lació i l’execució d’un grapat de plugins de WordPress..

Ara, la llista no és tan breu i hi trobareu molts favorits del fan, però les entrades de la llista de plugins permesos fan la feina igual de bé si no és millor dins de l’entorn de WP Engine.

Tot i així, feu una ullada a la llista, sobretot si teniu previst migrar i està acostumat a certes funcionalitats.

Recomanem WP Engine?

Absolutament!

En nom de l’objectivitat i la minuciositat, vaig estudiar detingudament les limitacions de la plataforma per a aquesta revisió del motor WP, però la veritat és que aquesta és una de les solucions de WordPress més ben gestionades que es poden comprar..

Per descomptat, no surt econòmic, però per què? El servei és sublim, ajustat a la perfecció per mans hàbils, polit i optimitzat fora dels mitjans i el coneixement de la majoria d’altres proveïdors d’allotjament.

Per descomptat, costarà més.

Però els diners són ben gastats, ja que, per als que hi ha amfitrions de WordPress dedicats, WP Engine és un artista excel·lent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector