Kinstа – WordPress Hosting from Another Dimension

Informasjon om inntekter: Vi bruker tilknyttede lenker for å tjene provisjoner fra produktene som er gjennomgått og anbefalt på våre sider. Hver gang en leser følger tilknyttede lenker som er lagt ut i våre anmeldelser og foretar et kjøp, mottar vi betaling. Finne ut mer.


Hvis administrert WordPress-hosting var en bil, ville Kinsta være Rolls Royce av WP-løsninger. Plattformen er laget med et enkelt formål i tankene, og ivaretar utelukkende etter WordPress-brukere, og har som mål å levere en sømløs og feilfri opplevelse.

Hvis du ofte mottar Hosting Tribunal, kan du sannsynligvis fortelle at jeg er ganske pumpet om denne Kinsta-gjennomgangen. Naturligvis har jeg overvåket tjenesten i flere måneder nå gjennom regelmessig testing av frontend- og backend-hastighet og oppetid. Jeg studerte nøye tjenestevilkårene, undersøkte funksjonene og prisene, og laget den detaljerte analysen som følger.

Jeg tok den tid som var nødvendig for å sjekke selskapets omdømme på nettet ved å gå gjennom flere hundre brukeranmeldelser om Kinsta.

Spoilervarsel: Kinsta er bra. Veldig bra, faktisk.

Kinsta-nettstedet mitt klokker i imponerende lastetid og opprettholder upåklagelig oppetid, men det er enkelt å administrere på en måte som er så intuitiv at det er utenfor å fortelle.

Hva er Kinsta?

Akkurat som WP Engine ikke er en webhotellleverandør i ordets fulle forstand, så Kinsta er en smalt spesialisert tjeneste som sikrer en best mulig WordPress-opplevelse, både foran og bakover.

Den kjører på Google Cloud og tilbyr WordPress-løsninger fra 20 forskjellige steder rundt om i verden. Pålitelig av massive globale merkevarer som Intuit, Ubisoft, Ricoh, Workforce og andre, er plattformen en veletablert tilstedeværelse i det stadig voksende WordPress-universet.

"Den beste Premium WordPress-verten"

oppetid:

99,99%

Lastehastighet:

0.39s

Brukerstøtte:

Den beste WP-støtten tilgjengelig

Kontrollpanel:

Proprietær

OVERAL4.5

Det viktigste – Kinsta hastighet, oppetid og støtte

“Jeg vil ha et tregt nettsted som ofte er offline.” Ingen sa. Noen gang. Vet Kinsta det? La oss finne det ut.

1. Lys raskt

Kinsta er en spesialisert hosting-tjeneste som får WordPress-nettsted til å fly.

Jeg vet, jeg vet, mange av dere vil gå: “Men hva med WP Engine?”

Sammenlignet med WP Engine holder Kinsta ikke bare bakken, men overpresterer den når det gjelder frontend.

Med en gjennomsnittlig lastetid på 0,39 sekunder, inntar Kinsta fast førsteplassen blant alle verter jeg overvåker. Faktisk blåser den WP Engine komfortabelt, ettersom sistnevnte klokker i løpet av 0,59 sekunder i gjennomsnitt.

TTFB-en på WordPress-siden min er bare 0,14 sekunder og krever 0,63 sekunder for å fullføre gjengivelsen.

Disse tallene er sinnssyke!

Når det gjelder backend, har Kinsta ingenting å skamme seg over. Selv om den ikke er på høyde med WP Engines vidunderlige, peekeløse ytelse, viser denne administrerte WordPress-verten også stabilitet og utrolig raskhet.

Når de bombarderes med over 300 samtidige forespørsler, løser Kinsta-serverne – vel, teknisk sett – Google Cloud-servere som er konfigurert og optimalisert av Kinsta – dem uten hikke, i gjennomsnitt 0,24 sekunder. Det er raskere enn DreamHost, men tregere enn HostPapa og SiteGround.

"Kinstas frontend er den raskeste av dem alle, mens bakenden frikjenner seg også med utmerkelse. Sublime ytelse totalt sett."

2. Superb Uptime – 99,99%

Kinsta lover og leverer 99,99%. Etter at jeg ble kjent med teknologien som driver denne administrerte WordPress-plattformen, virker det bare naturlig at oppetiden er så stor. Google Cloud er bygget for overflødighet og ytelse, og Kinsta-brukerne drar stor nytte av det.

En annen ting som bidrar til høy oppetid er jevnlige kontroller. Sanntidsovervåking sjekker hvert nettsted hvert annet minutt, så selv om en side går ned, vil Kinsta-teknikerne reagere innen 120 sekunder. Denne gjennomgangen har en hel seksjon dedikert til Kinsta-teknisk støtte, men la meg se på det et inntrykk: de er flittige.

"Oppetid lovet og levert på det gjennomførbare tidspunktet for perfeksjon, måned inn, måned ut."

3. Kinsta Support

Teknisk support er et avgjørende område for enhver tjenesteleverandør.

Og mens jeg i rosene mine har rost og kritisert støtteteamene til alle verter jeg har analysert, når det kommer til en høyt spesialisert tjeneste som Kinsta, er baren alltid satt høyere.

Å støtte et enkelt produkt utelukker større kompetanse, ikke sant?

Å stille spørsmål ved støtteapparatene er en integrert del av vurderingsprosessen min og jeg gleder meg til. I dette tilfellet ble jeg slått til det.

En Kinsta-tekniker tok kontakt med meg dagen etter at jeg åpnet kontoen min for å varsle meg om at noe var galt med DNS-innstillingene mine, og at nettstedet mitt ikke løses ordentlig.

Han hadde selvfølgelig rett. Jeg har mitt domene registrert hos Namecheap og konfigurert postene gjennom DNS-sonen ved å følge instruksjonene gitt på Kinsta.com.

Instruksjonene i seg selv er veldig klare og enkle: de inneholder en trinn-for-trinn-guide for de mest populære domeneregistratorene og rikelig med skjermbilder.

Imidlertid klarte jeg å rote dem, og la inn to A-poster i stedet for en. Dette førte til at nettstedet mitt ble åpnet noen ganger (når spørringen hadde gått til riktig A-post) og ikke løst på andre.

For meg åpnet det selvfølgelig da jeg satte rekordene og feilen min gikk upåaktet hen.

Inntil den proaktive agenten oppdaget problemet og skjøt meg en e-post med sannsynlig analyse av årsakene og trinn for å løse det.

Søt, eh?

"Kinsta er vertskap for WordPress på Google Cloud, men den har absolutt all kunnskap og ferdigheter i huset."

Kinsta Pros

Kinsta er en premium WordPress-tjeneste, men mangfoldet av avanserte funksjoner rettferdiggjør prislappen.

1. Allsidighet

Kinsta har mange vertsplaner. Noen er skreddersydd for relativt små nettsteder med stor trafikk, andre er klare til å håndtere alvorlig e-handel, og det er enorme pakker for hele virksomheter.

Det er åpenbart fra farta at Kinsta ble bygget av mennesker med alvorlig teknologisk skarphet. Dette gjenspeiles i det faktum at planene pakker mange utviklerverktøy også.

Husk at et premiumstyrt WordPress-hosting ikke er det beste for folk som bare starter på nettreisen sin, fordi de kan belaste budsjettet, så jeg kan ikke anbefale Kinsta for helt nybegynnere webansvarlige..

2. Hack Fix-garanti

Kinsta gir en veldig robust sikkerhetssuite med proaktiv gjenkjenningsdeteksjon, men det som skiller seg ut for meg er hack fix-policyen.

Du kan ikke bli ansett som en av de beste WordPress-hostingløsningene i 2020, med mindre du har satt inn sterke sikkerhetstiltak.

Ting som LXC-containere gir sterk kontoisolasjon, mens DDoS-beskyttelsen er uten sidestykke.

Kisnta går imidlertid et skritt videre og strekker en veldig hjelpsom hånd når ting går sørover. Selskapet vil fikse ethvert nettsted hvis det blir kompromittert mens det vert på serverne.

3. Daglige sikkerhetskopier

I tillegg til det forrige punktet oppretter Kinsta gratis daglige sikkerhetskopier av alle nettsteder den er vert. Restaurering er gratis også, og det er ekstremt enkelt å gjøre det også.

Alt du trenger å gjøre er å logge inn på Kinsta-kontoen din, velge restaureringsdato og klikke på høyre knapp.

Lett.

De mindre Kinsta-planene beholder sikkerhetskopier i 14 dager. Det høres ikke ut som en lang periode, men i sammenheng med denne WP-verten er det perfekt fornuft.

Det er så mange overvåkningsverktøy på plass at det er ekstremt lite sannsynlig å gå to uker uten å legge merke til et problem på Kinsta-nettstedet ditt.

Hvis du føler behov for det, kan du kjøpe sikkerhetskopier som skal gjøres hver 6. time eller hvert 60. minutt.

4. WooCommerce Hosting

Kinsta er sannsynligvis den beste WordPress-verten når det kommer til WooCommerce. Plattformen har flere planter optimalisert for netthandel.

Det sier seg selv at hver eneste en av dem får den mest populære WordPress-plugin til.

Ikke bare det, men Kinsta-teknikerne er eksperter på WooCommerce, og selve tjenesten er bygget med stor skalerbarhet i tankene, slik at den lett kan håndtere trafikkinnstrømninger i travle shoppingperioder.

5. Stor skalerbarhet

Kinsta gir noe viktig for et nettskyvertsprodukt – skalerbarhet.

Selv om de fleste av planene har noen kapsler, bør nettstedet ditt overstige noen av dem, vil det ikke gå ned. I stedet vil Kinsta automatisk bruke overskuddsavgifter som dekker båndbredde, diskplass eller CDN-bruk.

6. Gratis migrasjoner

Kinsta bruker ikke cPanel, men det er ingen avskrekkende når det gjelder å migrere WordPress-nettsteder over til det.

Tvert imot.

Kinsta tilbyr ubegrensede migrasjoner for enklere nettsteder og mellom 1 og 5 premium migrasjoner, dvs. migrasjoner for store, komplekse nettsteder. Disse inkluderer store netthandelssider, bedriftsinfrastruktur eller medlemskapssider, og andre nettdyr.

Husk at Kinsta kan kopiere over nettsteder fra WP Engine, svinghjul, Cloudways og andre verter med tilpasset oppsett og uten cPanel.

7. 20 datasentre

Kinsta kjører på Google Cloud siden 2013, og gjorde på slutten av 2019 et skikkelig spillskiftende trekk ved å migrere til CGP C2 for mye bedre ytelse.

Men det er ikke bare det.

Google Cloud er massiv.

Takket være den globale rekkevidden, kan Kinsta distribuere ditt WordPress-nettsted fra 20 forskjellige steder rundt om i verden.

Med hendene nede er dette den største kartdekningen jeg har sett hos en vert, noe som gjør Kinsta til et av de beste WP-hostingalternativene der ute.

8. Mange tillegg (betalt)

Som standard pakker Kinsta rikelig med mange programmeringsfordeler, men det kan også gå langt dypere enn de fleste. Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Nginx reverse proxy, Redis og mer tilgjengelig for kjøp med alle Kinsta-planer.

9. Utmerket kontooppsett

Det er ekstremt enkelt å komme i gang med Kinsta. Hele kontooppsettet tar sekunder, men det er ikke det som gjør det spesielt. Mange toppverter åpner nye planer umiddelbart.

Det Kinsta gjør annerledes er muligheten til å konfigurere visse parametere på WP-installasjonen under den første installasjonen.

Vil du ha en flerside?

Eller WooCommerce?

Kanskje Yoast å være der?

Alle disse tingene og mer er til stede takket være den raske og intuitive veiviseren.

10. Stellar omdømme

En kjernedel av vurderingsprosessen min er å undersøke hva brukere har å si om selskapet, men med Kinsta var dette en ganske kort anstrengelse.

Jeg innrømmer at jeg denne gangen hadde en agenda og ikke en veldig prisverdig på det. Jeg bladde gjennom TrustPilot- og Reddit-anmeldelser for å finne historier om dårlig Kinsta-opplevelse fordi inntrykkene mine av selskapet var for positive. Motivasjonen bak min intensjon var å legge objektivitet til gjennomgangen, for å gi et alternativt synspunkt.

Akk, det enorme internett overholdt ikke – alle brukere ser på selskapet i et veldig positivt lys, og berømmer hastigheten, støtten og funksjonene.

Jeg er medlem av alle subreddits om hosting, og Kinsta blir vanligvis nevnt i forbifarten når brukere vurderer andre tjenester.

Den eneste mindre klagen handler om prisen, men det er å forvente når folk sammenligner Kinsta vs SiteGround eller en annen vanlig delt vert.

Kinsta Cons

De er kanskje få, men Kinsta har sine mangler.

1. Ingen e-posttjeneste

Kinsta er ikke en vertsleverandør i ordets virkelige forstand fordi det ivaretar et enkelt produkt: WordPress. Som sådan mangler det mange av de tingene tradisjonelle verter anser som standard.

E-posttjeneste er en av dem.

Kinsta har rett og slett ikke en.

Det er ikke så vanskelig å få kvalitetssendt e-post andre steder, men det er noe som vil legge opp til den månedlige regningen.

Apropos utgifter …

2. Kostbart

Hostingutgifter må alltid sees i sammenheng. I mine anmeldelser av de beste WordPress-hostingløsningene kan du tydelig se hvorfor visse tjenester koster mer enn andre, selv om de kanskje ser ganske like ut på overflaten.

Kinsta er veldig dyrt når du sammenligner det med de delte Bluehost-planene og omtrent dobbelt så dyrt som den administrerte WordPress Bluehost har å tilby.

Presterer det bedre? Absolutt.

Får du bedre støtte? Det kan du vedde på!

Koster det $ 30 per måned for et enkelt nettsted? Ja det gjør det.

Så, ja, Kinsta er dyrt.

Prisen er berettiget fordi tjenesten er av ren kvalitet, men dette er ikke en hosting-løsning for førstegangsfødere.

Anbefaler vi Kinsta?

Absolutt!

Kinsta er kanskje den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten jeg har sett til i dag. Mens WP Engine også er sublim, gjør visse aspekter ved Kinsta den enda mer attraktiv.

Dette er faktisk ikke den rimeligste WP-plattformen, men verdien den gir gjør den til en verdig investering.

Tallrike datasentre, kraftig CDN, vanlige sikkerhetskopieringer, fremragende ytelse og utrolig støtte gjør det enkelt å være vertskap for et WordPress-nettsted beregnet på herlighet der.

Selvfølgelig gjør alle disse faktorene det vanskelig å finne negativer for å balansere Kinsta-gjennomgangen min så lite, men det er et problem jeg vil møte ofte oftere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map