Kinstа: allotjament de WordPress des d’una altra dimensió

Divulgació dels resultats: utilitzem enllaços d’afiliació per obtenir comissions dels productes revisats i recomanats a les nostres pàgines. Sempre que un lector segueixi un enllaç afiliat publicat a les nostres ressenyes i realitzi una compra, rebem un pagament. Troba’n més.


Si l’allotjament de WordPress gestionat fos un cotxe, Kinsta seria el Rolls Royce de les solucions WP. Creada amb un únic propòsit, la plataforma s’atén exclusivament als usuaris de WordPress, amb l’objectiu de proporcionar una experiència perfecta i perfecta.

Si freqüenteu el Tribunal d’Hostatge, probablement podreu dir que estic molt preocupat per aquesta revisió de Kinsta. Naturalment, fa mesos que controlo el servei mitjançant proves periòdiques de velocitat de frontend i backend i temps de funcionament. També he estudiat detingudament els seus termes de servei, he examinat les característiques i la fixació de preus, i he elaborat l’anàlisi detallada que es desprèn.

Vaig aprofitar el temps necessari per comprovar la reputació de l’empresa al web, passant per diverses centenars d’opinions d’usuaris sobre Kinsta.

Alerta de spoiler: Kinsta és bona. Molt bé, de fet.

El meu lloc web Kinsta té uns temps de càrrega impressionants i manté un temps de funcionament impecable, però és fàcil de gestionar d’una manera tan intuïtiva que és més enllà de dir-ho.

Què és Kinsta?

De la mateixa manera que WP Engine no és un proveïdor d’allotjament web en el sentit complet de la paraula, per la qual cosa Kinsta és un servei estretament especialitzat que garanteix la millor experiència possible de WordPress, tant frontalment com en endavant..

Funciona a Google Cloud i ofereix solucions de WordPress de 20 ubicacions diferents del món. Amb la confiança de grans marques mundials com Intuit, Ubisoft, Ricoh, Workforce i altres, la plataforma és una presència ben consolidada en l’univers de WordPress en constant expansió..

"El millor amfitrió de WordPress premium"

Horari:

99,99%

Velocitat de càrrega:

0.39s

Suport:

El millor suport WP disponible

Panell de control:

Propietari

TOTAL4.5

Els fonaments bàsics: velocitat de Kinsta, temps de funcionament i suport

“Vull un lloc web lent que sovint està fora de línia.” No va dir ningú. Sempre. Ho sap Kinsta? Anem a esbrinar.

1. Il·luminació de velocitat ràpida

Kinsta és un servei especialitzat d’allotjament que fa volar el lloc de WordPress.

Sé, sé, molts de vosaltres hi aneu: “Però què passa amb el motor WP?”

En comparació amb WP Engine, Kinsta no només manté el seu terreny, sinó que el supera en termes de frontend.

Amb un temps mitjà de càrrega de 0,39 segons, Kinsta ocupa fermament el primer lloc entre tots els amfitrions que estic supervisant. De fet, bufa el WP Engine còmodament, ja que aquest últim rellotge en 0,59 segons de mitjana.

El TTFB del meu lloc WordPress és de només 0,14 segons i requereix 0,63 segons per completar la representació.

Aquests números són demencials!

Pel que fa al backend, Kinsta no té res de vergonya. Tot i que no s’acompanya del rendiment prodigiosament inigualable de WP Engine, aquest amfitrió de WordPress gestionat també mostra una estabilitat i una increïble rapidesa..

Quan es bombardeja amb més de 300 sol·licituds simultànies, els servidors Kinsta, bé, tècnicament, els servidors de Google Cloud configurats i optimitzats per Kinsta, els resolen sense esperança, durant uns 0,24 segons de mitjana. És més ràpid que DreamHost, però més lent que HostPapa i SiteGround.

"El frontend de Kinsta és el més ràpid de tots, mentre que el backend també s’aconsegueix amb distinció. Rendiment sublime en general."

2. Temps de funcionament excel·lent: 99,99%

Kinsta promet i lliura el 99,99%. Després de conèixer la tecnologia que alimenta aquesta plataforma de WordPress gestionada, sembla natural que el temps de funcionament sigui tan excel·lent. Google Cloud està creat per obtenir una redundància i un rendiment i els usuaris de Kinsta es beneficien molt d’això.

Una altra cosa que contribueix a l’alta durada són els controls periòdics. La supervisió en temps real comprova cada lloc cada dos minuts, de manera que, fins i tot si una pàgina baixa, els tècnics de Kinsta reaccionaran en un màxim de 120 segons. Aquesta revisió té una secció completa dedicada al suport de tecnologia Kinsta, però em permeten fer un toc personal: són diligents.

"L’horari promès i lliurat al punt factible de perfecció, mes a l’entrada, mes."

3. Suport Kinsta

El suport tècnic és un àmbit crucial per a qualsevol proveïdor de serveis.

Mentre que a les meves ressenyes he lloat i criticat els equips de suport de tots els amfitrions que he analitzat, quan es tracta d’un servei altament especialitzat com Kinsta, la barra sempre està més alta..

El suport d’un producte únic impedeix una major experiència?

Preguntar als equips d’assistència és una part integral del meu procés de revisió i que espero. En aquest cas, em van colpejar.

Un tècnic de Kinsta es va posar en contacte amb mi el dia següent que vaig obrir el compte per avisar-me que hi havia alguna cosa incorrecta amb la meva configuració DNS i que el meu lloc no es resolia correctament.

Tenia raó, és clar. Tinc el meu domini registrat a Namecheap i he configurat els registres mitjançant la seva zona DNS seguint les instruccions que es proporcionen a Kinsta.com.

Les instruccions en si són molt clares i senzilles: inclouen una guia pas a pas per als registradors de domini més populars i captures de pantalla àmplies..

Tot i això, he aconseguit desordenar-los, inserint dos registres A en lloc d’un. Això va provocar que el meu lloc s’obrís de vegades (quan la consulta havia estat a la dreta d’un registre) i no resoldria d’altres.

Per descomptat, per a mi es va obrir quan vaig establir els registres i el meu error va passar desapercebut.

Fins que l’agent proactiu va detectar el problema i em va enviar un missatge de correu electrònic amb una anàlisi probable de les causes arrels i els passos per resoldre’l.

Dolç, eh?

"Kinsta podria allotjar WordPress a Google Cloud, però sens dubte té tots els coneixements i habilitats interns."

Kinsta Pros

Kinsta és un servei de WordPress premium, però la multitud de funcions avançades justifica el preu.

1. Versatilitat

Kinsta té molts plans d’allotjament. Alguns estan dissenyats per a llocs relativament petits amb trànsit intens, d’altres estan preparats per fer front a operacions de comerç electrònic greus i hi ha paquets massius per a empreses senceres..

Des del primer moment, és evident que Kinsta va ser construït per persones amb gran experiència tecnològica. Això es reflecteix en el fet que els seus plans també empaqueten moltes eines per a desenvolupadors.

Penseu-vos que un allotjament de WordPress gestionat de manera premium no és el millor per a les persones que només inicien el seu viatge en línia ja que poden agafar el pressupost, així que no puc recomanar Kinsta per a administradors web novells completament.

2. Garantia de correcció de pirates

Kinsta proporciona una suite de seguretat molt robusta amb detecció proactiva de vulnerabilitat, però el que més em destaca és la política de correcció de pirates informàtics..

No es pot considerar una de les millors solucions d’allotjament de WordPress el 2020, tret que tinguis implementades mesures de seguretat potents.

Coses com els contenidors LXC ofereixen un fort aïllament del compte, mentre que la protecció DDoS és inigualable.

Tanmateix, Kisnta fa un pas més i estén una mà molt útil sempre que les coses van cap al sud. La companyia arreglarà qualsevol lloc si es veu compromès mentre s’allotja als seus servidors.

3. Còpies de seguretat diàries

Complementàriament al punt anterior, Kinsta crea còpies de seguretat gratuïtes diàries de tots els llocs que allotja. La restauració és gratuïta i també és molt fàcil de fer.

Tot el que heu de fer és iniciar la sessió al vostre compte Kinsta, seleccionar la data de restauració i fer clic al botó dret.

Fàcil.

Els plans més petits de Kinsta conserven còpies de seguretat durant 14 dies. No sona un llarg període de temps, però en el context d’aquest amfitrió WP té sentit.

Hi ha tantes eines de control que hi ha al cap de dues setmanes sense notar un problema al vostre lloc de Kinsta és molt poc probable.

Si creieu la necessitat, podeu comprar còpies de seguretat que es realitzin cada 6 hores o cada 60 minuts.

4. Allotjament de WooCommerce

Kinsta és probablement el millor host de WordPress quan es tracta de WooCommerce. La plataforma disposa de diverses plantes optimitzades per al comerç electrònic.

Val a dir que cadascun d’ells fa el complement més popular del complement de WordPress.

No només això, sinó que els tècnics de Kinsta són experts en WooCommerce i el servei en si es construeix tenint en compte una gran escalabilitat, de manera que pot gestionar fàcilment les afluències de trànsit durant períodes de compres intensos..

5. Gran escalabilitat

Kinsta proporciona una cosa essencial per a un producte d’allotjament en núvol: l’escalabilitat.

Tot i que la majoria dels seus plans imposen determinats límits, el vostre lloc hauria de sobrepassar-ne algun, no es reduirà. En canvi, Kinsta aplicarà automàticament les despeses de cobertura que cobreixen l’amplada de banda, l’espai del disc o l’ús de CDN.

6. Migracions lliures

Kinsta no utilitza cPanel, però això no és dissuasori a l’hora de migrar els llocs de WordPress cap a ell..

Ben al contrari.

Kinsta ofereix migracions il·limitades per llocs més senzills i entre 1 i 5 migracions premium, és a dir, migracions per a llocs complexos i grans. Inclouen grans llocs de comerç electrònic, infraestructures d’empreses o llocs d’adhesió i altres bèsties en línia.

Tingueu en compte que Kinsta pot copiar llocs des de WP Engine, Flywheel, Cloudways i altres hosts amb configuració personalitzada i sense cPanel.

7. 20 Centres de dades

Kinsta funciona a Google Cloud des del 2013 i, a finals del 2019, va fer un veritable canvi de joc canviant a CGP C2 per obtenir un rendiment molt millor.

Però no és només això.

Google Cloud és massiu.

Gràcies al seu abast global, Kinsta pot desplegar el vostre lloc de WordPress des de 20 ubicacions diferents del món.

Detallat, aquesta és la cobertura de mapes més gran que he vist en un amfitrió, cosa que fa de Kinsta una de les millors opcions d’allotjament WP que hi ha.

8. Molts addons (de pagament)

De manera predeterminada, Kinsta compta amb molts avantatges de programació, però també pot aprofundir que la majoria. Ferrocarril Cloudflare, Elasticsearch, proxy inversa Nginx, Redis i més disponibles per comprar amb qualsevol pla Kinsta.

9. Configuració excel·lent del compte

Per començar amb Kinsta és molt fàcil. La configuració completa del compte triga uns segons, però no és el que el fa especial. Molts amfitrions principals obren nous plans de manera instantània.

El que Kinsta fa de manera diferent és la possibilitat de configurar certs paràmetres de la vostra instal·lació WP durant la configuració inicial.

Vols un lloc multisectorial?

O WooCommerce?

Potser Yoast per ser-hi?

Tot això i molt més estan presents gràcies a l’assistent de configuració ràpida i intuïtiva.

10. Reputació estel·lar

Una part fonamental del meu procés de revisió és investigar què han de dir els usuaris sobre l’empresa, però amb Kinsta va ser un esforç bastant curt.

Reconec que, aquesta vegada, tenia una agenda i no gaire encomiable. Vaig navegar per les revisions de TrustPilot i Reddit per trobar històries sobre la mala experiència de Kinsta perquè les meves impressions sobre l’empresa eren massa positives. La motivació de la meva intenció era afegir objectivitat a la revisió, per proporcionar un punt de vista alternatiu.

Per desgràcia, la vasta internet no va complir-ho: tots els usuaris veuen l’empresa sota una llum molt positiva, lloant la seva velocitat, suport i característiques..

Sóc membre de tots els subredits sobre allotjament i Kinsta s’esmenta habitualment quan els usuaris revisen altres serveis.

L’única queixa menor és sobre el seu preu, però és d’esperar quan la gent compare Kinsta amb SiteGround o un altre amfitrió compartit regular.

Kinsta Cons

Poden ser pocs, però Kinsta té les seves mancances.

1. Cap servei de correu electrònic

Kinsta no és un proveïdor d’allotjament en el sentit real de la paraula, perquè tracta després d’un sol producte: WordPress. Per tant, manca de moltes de les coses que els amfitrions tradicionals consideren estàndard.

El servei de correu electrònic és un d’ells.

Kinsta simplement no en té.

No és tan difícil aconseguir allotjament de correu electrònic de qualitat en un altre lloc, però sí que es sumarà a la factura mensual.

Parlant de despeses …

2. Costós

Les despeses d’allotjament sempre s’han de veure en context. A les meves ressenyes sobre les millors solucions d’allotjament de WordPress, podeu veure clarament per què determinats serveis costen més que d’altres, tot i que poden semblar molt similars a la superfície.

Kinsta és molt car quan es compara amb els plans compartits de Bluehost i aproximadament el doble que el que ofereix Bluehost de WordPress gestionat.

Però funciona millor? Absolutament.

Obtens millor suport? Vostè aposta!

Costa 30 dòlars al mes per un sol lloc? Si ho és.

Així, sí, Kinsta és car.

El preu està justificat perquè el servei és de qualitat pura, però no es tracta d’una solució d’allotjament per a primers temporitzadors.

Us recomanem Kinsta?

Absolutament!

Kinsta podria ser el servei d’allotjament de WordPress més ben gestionat que he vist fins avui. Si bé WP Engine també és sublim, alguns aspectes de Kinsta la fan encara més atractiva.

De fet, aquesta no és la plataforma WP més assequible, però el valor que proporciona fa que sigui una inversió digna.

Nombrosos centres de dades, un potent CDN, còpies de seguretat regulars, un rendiment estel·lar i un suport increïble fan fàcil allotjar un lloc de WordPress destinat a la glòria.

Per descomptat, tots aquests factors fan que sigui difícil trobar negatius per equilibrar una mica la meva revisió de Kinsta, però és un problema que voldria afrontar molt més sovint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map