InterServer Review – Razendsnelle snelheden, twijfelachtige backend

InterServer is nauwelijks een begrip. Er zijn veel grotere en meer populaire website-hostingproviders, maar grootte en populariteit betekenen niet noodzakelijk een goede service.


InterServer van zijn kant ziet eruit als een familiebedrijf met een sterke nadruk op technische perfectie en eerlijke service. Het bedrijf heeft een interessante aanpak en een zeer eerlijk prijsbeleid, waardoor ik me heb aangemeld voor het shared hostingplan. Ik heb een eenvoudige WordPress-site gemaakt en deze aangesloten op mijn favoriete monitoringtools om het echt te testen.

Het resultaat is deze uitgebreide InterServer-beoordeling, die de aanzienlijke sterke punten van het bedrijf en de weinige tekortkomingen ervan onthult.

Wat is InterServer?

InterServer, opgericht in 1999 door twee technische tieners, groeit sindsdien. In de afgelopen decennia lag de focus van het bedrijf op technologische expansie en het bouwen van kwaliteitsinfrastructuur in plaats van marketing en promotie, wat duidelijk blijkt uit vier datacenters die InterServer bezit en exploiteert.

De twee oprichters leiden het bedrijf nog steeds. Een van hen, Mike Lavrik, is het brein achter het ontwerp van de datacenters van het bedrijf; hij is vaak ook de hand die zijn visie implementeert.

John Quagliery leidt het technische ondersteuningsteam van InterServer en zorgt ervoor dat het netwerk van het bedrijf perfect werkt.

Een van de goede dingen van het hebben van een klein bedrijf is de persoonlijke benadering en onmiddellijke aandacht die klanten kunnen verwachten. Mijn onderzoek bevestigde dit gevoel, maar praktisch alle InterServer-recensies online waren ook lovend over de ondersteuning. De klantenservice is snel en vriendelijk.

Maar is dat genoeg?

Kan InterServer ondanks zijn kleine formaat concurreren met de beste hostingproviders??

Laten we eens kijken wat de cijfers te zeggen hebben.

"Zeer snelle en veilige host"

Uptime

99,95%

Ondersteuning

8/10

Laadsnelheid

0.88s

Kenmerken

8/10

OVERAL 3.3

The Essentials – InterServer Uptime, snelheid en ondersteuning

Razendsnelle frontend en degelijke ondersteuning maken InterServer tot een veelbelovende provider, maar de backend blijft verdacht.

1. Uitstekende uptime – 99,95%

Levering is de belangrijkste kwaliteit van elke dienstverlener. In het geval van website-hosts betekent levering de beschikbaarheid van de site; al het andere komt daarna.

De serviceovereenkomst die op InterServer.net is gepubliceerd, belooft een uptime van 99,9% per maand. Tot nu toe, zo goed, levert InterServer.

Tijdens de eerste maand van monitoring (in alle eerlijkheid, de monitoring in september 2018 besloeg niet de hele maand) was de uptime onberispelijk. 100% is altijd mooi om te zien.

In oktober 2018 is het InterServer-record licht gedaald, maar het is nog steeds op een zeer respectabel niveau.

Tot dusver was december 2018 de slechtste maand voor het bedrijf, met een uptime van 99,92%.

Met een gemiddelde uptime van 99,95% valt InterServer ruim binnen de beloofde SLA.
Gemiddelde uptime 2018:

 • September – 100%
 • Oktober – 99,95%
 • November – 100%
 • December – 99,92%

Gemiddelde uptime 2019:

 • Januari – 99,93%

"InterServer is een zeer betrouwbare host met een uptime van meer dan 99,9%."

2. Insane snelheid

 • Snelste reactietijd – 0,19 s (1e)
 • Snelste laadtijd – 0,74 s (1e)
 • Traag onder belasting – 47. 60s (11e)

Opmerking: als u snelheidstests uitvoert op mijn domein, kunnen de resultaten enigszins fluctueren. Zelfs vanaf hetzelfde testplatform vertonen twee tests normaal gesproken enigszins verschillende resultaten. Mijn InterServer-site wordt gehost in NY, dus ik heb het getest vanaf Amerikaanse locaties. Alle plug-ins en caching op de server waren uitgeschakeld.

Snelheid kan uw online aanwezigheid maken of breken. Als je een website alleen voor de lol beheert, maakt het niet echt uit, maar als je iets zinvols op internet wilt maken, is snelheid erg belangrijk..

Een enkele seconde vertraging kan een enorme daling in conversies en verkopen veroorzaken.

Daarom is het cruciaal dat de server achter uw webpagina staat. Voor deze InterServer-review heb ik drie afzonderlijke benchmarktests uitgevoerd om de gemiddelde respons en de volledig geladen tijd van mijn standaard WordPress-site te krijgen.

Bovendien heb ik het getest met Load Impact, om er zeker van te zijn dat de backend het verkeer goed afhandelt.

De frontend snelheidstests waren, zonder twijfel, de snelste tijden die ik tot nu toe heb gezien. TTFB blijft constant, na verloop van tijd en op verschillende testplatforms, onder 0,20 seconden, terwijl de tijd die nodig is om de pagina volledig te laden slechts 0,72 seconden is, wat gek snel.

Vreemd servergedrag onder belasting.

De responstijd van InterServer was verbluffend snel tot 25 gebruikers de server bereikten.

Toen ik de Load Impact-test uitvoerde, waren de resultaten raar. De reactietijd van de server schoot omhoog toen de 26e virtuele gebruikers erop kwamen. Tot dat moment reageerde het sneller dan ik voor mogelijk had gehouden, maar toen gebeurde er iets.

Misschien heeft de host een beveiligingssysteem dat te veel gelijktijdige verbindingen van dezelfde bron afschrikt, misschien is het iets anders.

Wat de reden ook is, InterServer lijkt in staat matig verkeer met een betoverende snelheid te verwerken, waardoor het een uitstekende keuze is voor kleine of middelgrote sites.
Gemiddelde reactietijd 2018:

 • September – 0.16s
 • Oktober – 0.21s
 • November – 0.18 s
 • December – 0.21s

Gemiddelde reactietijd 2019:

 • Januari – 0.16s

Volledig geladen pagina 2018:

 • September – 0.79s
 • Oktober – 0,63 s
 • November – 0,62
 • December – 0.80s

Volledig geladen pagina 2019:

 • Januari – 0,85 s

Reactie onder belasting 2018:

 • September – 46.03s
 • Oktober – 48.33s
 • November – 47,71 s
 • December – 48.32s

Reactie onder belasting 2019:

 • Januari – 48.32 s

"Razendsnelle frontend en nogal verdachte backendresultaten."

3. Fatsoenlijke ondersteuning

Een van de dingen die ik me realiseerde tijdens het werken aan mijn Hosting Tribunal-beoordelingen, is de neiging van kleinere bedrijven om betere, betrouwbaardere ondersteuning te bieden.

Ik denk dat dit vooral te danken is aan het feit dat ze voldoende mankracht hebben voor het aantal klanten. Ook zijn maar weinig ondersteuningsmedewerkers gemakkelijker te trainen dan honderd of meer vertegenwoordigers.

In ieder geval genoeg speculaties.

Feit is dat InterServer een zeer adequaat ondersteuningsteam heeft. Ik had een handvol interacties met hen tijdens de chat en kreeg snelle reacties van deskundige en hoffelijke agenten.

Ik wacht nog steeds op de serverlogboeken om te bepalen wat het vreemde gedrag veroorzaakt bij het testen met Load Impact, maar dit is nauwelijks een noodgeval en werd door John Quagliery zelf aangepakt. Je al VIP voelen.

Wat me ervan weerhoudt de InterServer-ondersteuning als stellair te noemen, is de ietwat onhandige database. Het heeft een behoorlijke hoeveelheid nuttige bronnen, maar navigatie is niet de gemakkelijkste.

Over het algemeen betreft een van de belangrijkste InterServer-klachten die ik heb de bedrijfswebsite, die wat proeflezen en betere navigatie zou kunnen gebruiken.

"Zeer goede en vriendelijke ondersteuning met een beetje een gebrek aan kennisbasis."

De voordelen van InterServer

Ondanks het relatieve gebrek aan populariteit, biedt InterServer bepaalde functies die ik vaker in de hostingindustrie zou willen zien. Dit zijn de belangrijkste sterke punten van het bedrijf.

1. Prijsvergrendelingsgarantie

InterServer is uiterst transparant over de prijsstelling. Zozeer zelfs dat het een van de belangrijkste verkoopargumenten van het bedrijf wordt.

In alle eerlijkheid kan het nauwelijks anders zijn. InterServer belooft dezelfde prijs zolang u haar diensten blijft gebruiken. Als u begint met $ 5 per maand, betaalt u dezelfde 10 of 20 jaar later.

De prijsvergrendelingsgarantie is geweldig!

Prijs voor het leven vergrendeld. Mooi hoor!

Hoe geweldig is dat?

Eerlijk gezegd was ik oprecht verrast dat dit niet het belangrijkste gespreksonderwerp was van alle InterServer-klantrecensies die ik doormaakte tijdens het onderzoeken van het bedrijf.

Het is brilliant!

2. Strakke beveiliging

Beveiliging is een onderwerp dat je steeds weer tegenkomt op Interserver.net. De site van het bedrijf heeft misschien wat opruiming nodig, maar het feit dat beveiliging serieus wordt genomen, staat buiten kijf.

InterServer biedt enkele unieke beveiligingsfuncties.

Om te beginnen heeft het bedrijf een eigen verdedigingstool genaamd InterShield. Het onderhoudt een database met slechte IP’s en blokkeert automatisch toegangsverzoeken van hen. InterShield blokkeert alle bekende hacking-strings en scant ook alle geüploade inhoud om de integriteit ervan te waarborgen.

Netjes, hè?

Dat is niet alles.

Alle gegevens worden opgeslagen op RAID-10-schijven.

Dat is ook niet alles.

3. Geweldige infrastructuur

InsterService is vanaf de grond opgebouwd door zijn twee makers, die eerder bewogen worden door hun liefde voor technologie en kwaliteitsservice dan door lastige marketing en het maximaliseren van winst.

Ik zeg dit op basis van het feit dat InterServer maar liefst vier datacenters heeft met een aantal indrukwekkende specificaties en een netwerk dat daarbij past.

Ter vergelijking: de enorme HostGator heeft er twee, zoals u kunt lezen in onze gedetailleerde beoordeling.

Drie van de InterServer-datacenters bevinden zich in de staat New York, terwijl de vierde zich in Los Angeles bevindt. Met andere woorden, de dekking die ze bieden is uitstekend voor in de VS gevestigde klanten.

Alle datacenters zijn verbonden via 10 Gbps Tier 1-netwerken en vertrouwen op een zware infrastructuur van Cisco, Riverstone en Extreme Networks. Slimme BGPv4-routering zorgt overal voor redundantie en snelheid, waardoor de InterServer-datacenters zeer toegankelijk en veilig zijn.

4. Gegarandeerde e-mailbezorging

Een van de grootste nadelen van het gebruik van een gedeelde server is de schade die dit kan toebrengen aan uw e-mails. Het enige dat nodig is, is een idioot op de server om te beginnen met spammen en dan raken alle IP-adressen in gevaar.

Plotseling komen e-mails die naar goede ole-ontvangers worden gestuurd in spam-mappen terecht of worden ze op de zwarte lijst gezet.

InterServer beweert hiervoor een oplossing te hebben gevonden. Ik zeg “claims” omdat ik nog geen betrouwbare manier heb bedacht om dit te testen, maar wat InterServer heeft gecreëerd lijkt een legitieme oplossing voor het probleem.

In samenwerking met spam-burgerwachten controleert het bedrijf proactief spam-handtekeningen om te voorkomen dat er ooit spam wordt verzonden. Indien efficiënt, zou deze technologie de gezondheid van uitgaande mailserver en bedrijfsbreed verbeteren.

Over het algemeen klinkt het als een uitstekende oplossing voor een meerjarig probleem dat het internet als geheel teistert.

5. Gratis migraties

InterServer migreert gratis sites naar haar cPanel-servers, maar het bedrijf creëert extra waarde voor zijn nieuwe klanten. Elke gemigreerde site wordt grondig onderzocht op malware en als er iets mis is, wordt het handmatig verwijderd.

6. Gratis wekelijkse back-ups

Ik tel back-ups als een extra beveiligingsfunctie, omdat ze te hulp kunnen schieten als alle andere middelen zijn mislukt.

InterServer biedt regelmatige wekelijkse back-ups. Dat is op zich niet zo spectaculair, maar het feit dat je ze gemakkelijk kunt openen via de cPanel-interface, maakt ze een behoorlijk goede service.

7. Geoptimaliseerd voor WordPress

InterServer beheert het WordPress-platform, maar dat is een verhaal voor een andere keer. Ik ben nog steeds bezig met mijn WordPress-casestudy en ben van plan er in de nabije toekomst een speciale InterServer WordPress-review aan toe te voegen.

Laat me je echter voorlopig vertellen dat InterServer WordPress automatisch voor je zal updaten. Het is een geweldig extraatje dat de beveiliging verbetert en veel tijd bespaart. WordPress wordt immers meerdere keren per jaar bijgewerkt.

8. Overvloedige gratis scripts

Weet je nog hoe ik sprakeloos werd gemaakt door de oneindige apps die InMotion Hosting biedt? Welnu, het lijkt erop dat het zijn match vond in het gezicht van InterServer, die meer dan 450 apps heeft die wachten om te worden geïnstalleerd.

Dat zijn VEEL gratis scripts!

En we hebben het hier alleen over Linux-hosting. InterServer biedt ook een volledig functioneel Windows-hostingplatform en het heeft er ook meer dan 150.

9. Evenredige restituties

InterServer heeft de standaard 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, maar klanten die vooraf betalen, worden verder gedekt. Als u besluit de service halverwege de looptijd te annuleren, kunt u contact opnemen met de facturering en een restitutie vragen voor de rest van de periode.

Over het algemeen wordt uw verzoek goedgekeurd. Zolang u binnen de servicevoorwaarden bent gebleven, krijgt u uw geld terug.

Dat is best lief, vooral in combinatie met de prijsvergrendelingsgarantie. Ik moet zeggen dat de jongens achter InterServer hun geld steken in hun mond en echt streven naar een eerlijke en rechtlijnige service.

De nadelen van InterServeh

Hoe waardevol het ook is, Inter Server is niet perfect. Het bedrijf heeft zijn gebreken. Ze zijn niet super in het oog springend of bijzonder hinderlijk, maar vormen zeker een deuk in de ervaring van de eindgebruiker.

1. Slechte website

Als dit een recensie van Interserver.net was, zou het behoorlijk negatief zijn geworden. De site van het bedrijf is niet de slechtste webpagina die ik heb gezien, maar voor webhosts is het niet ver van de onderkant van de lijst.

De sitenavigatie is in orde, maar ik kan het gevoel niet ontkennen dat de dingen veel te rommelig zijn.

Een ander ding dat me enorm stoorde, zijn de vele typefouten en de algemene opmaak van Bacchanalia. Ik koos niet de grammatica van het nazi-leven, de grammatica van de nazi koos mij. Maar nog steeds.

Als u nooit een InterServer-recensie in uw leven hebt gelezen en alleen de website van het bedrijf hebt bezocht, zou u waarschijnlijk weg navigeren voordat u de andere kwaliteiten van de service realiseert.

Ik bedoel, de website is het gezicht van het bedrijf. Het in wanorde achterlaten of gewoon ondermaats verraadt slordigheid. Gelukkig weet ik beter dan een boek te beoordelen op zijn kaft.

Toch hoop ik dat het bedrijf het probleem aanpakt en zijn website oppoetst.

UPDATE februari 2019: de bedrijfswebsite heeft een frisse nieuwe look, knapperig en informatief. Het voelt soms een beetje rommelig, maar de verbetering valt niet te ontkennen.

2. Verwarrend klantengebied

Het inloggebied van InterServer is niet zo slecht, maar erft een aantal van de nadelen van de hoofdpagina. Het kan er rommelig uitzien, met veel te veel opties in de hoofdnavigatiebalk. De meeste zijn dan standaard leeg.

Te veel bedieningselementen voor een eenvoudig gedeeld account, niet?

Een beetje te veel en dan een beetje te weinig.

Bovendien werken niet alle bedieningselementen goed.

Zo is er een knop om je backups te downloaden. Ik verwachtte volledig dat een downloadbaar bestand aan mij overgeleverd zou zijn als ik erop drukte, maar zoiets gebeurde niet. Er is eigenlijk niets gebeurd. Er was geen lijst met al dan niet gezipte bestanden om te downloaden. Gewoon een leeg scherm.

Ik controleerde onmiddellijk bij het ondersteuningsteam waar mijn back-ups waren. Het bleek dat de back-ups bestaan ​​(pfff!), Maar ze zijn stevig ondergebracht in cPanel. Wat prima is, cPanel is goed in het bewaren van bestandskopieën.

Maar waarom zou u dan een knop “Back-ups downloaden” hebben??

Y?

We raden InterServer aan?

Ja dat doen we.

Het is een klein maar betrouwbaar bedrijf, met een sterke technische aanleg.

En hoewel er bepaalde gebieden zijn die het kan verbeteren – kennisbank, het inloggebied van InterServer – waar het het meeste telt dat het bedrijf levert. Sterke uptime, uitstekende snelheid en een zeer goed ondersteuningsteam, samen met de vaste prijs voor het leven maken het een topkeuze voor meer technisch ingestelde webmasters die matig verkeer verwachten.

Technisch meer geneigd, want technologie is waar InterServer voor staat.

Het is niet de meest gebruiksvriendelijke interface die er is, maar de infrastructuur en de mensen erachter helpen enorm.

Bovendien, als je naar het volgende niveau moet gaan – VPS – lijkt dit het meest waarschijnlijke bedrijf dat het aankan. Ik wil graag beginnen met de volgende InterServer-beoordeling om te zien hoe de VPS-service het doet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector