InterServer Review – Blazing hastigheter, tvilsom backend

InterServer er knapt et husholdningsnavn. Det er mange større og mer populære webhotellleverandører der ute, men størrelse og popularitet betyr ikke nødvendigvis god service.


På sin side ser InterServer ut som en familiedrevet virksomhet med sterk vekt på teknisk perfeksjon og rettferdig service. Selskapet har en interessant tilnærming og veldig rettferdig prispolitikk, noe som fikk meg til å registrere meg for den delte hostingplanen. Jeg opprettet et grunnleggende WordPress-nettsted og koblet det til favorittovervåkningsverktøyene mine for å teste det på ekte.

Resultatet er denne omfattende InterServer-gjennomgangen, som avdekker de betydelige selskapets styrker og de få manglene.

Hva er InterServer?

InterServer ble grunnlagt tilbake i 1999 av to tekniske tenåringer, og vokser siden den gang. I løpet av disse tiårene var selskapets fokus på teknologisk utvidelse og å bygge infrastruktur av høy kvalitet i stedet for markedsføring og markedsføring, noe som tydelig fremgår av fire datasentre InterServer eier og driver.

De to gründerne driver fortsatt selskapet. En av dem, Mike Lavrik, er hjernen bak utformingen av selskapets datasentre; han er ofte hendene som implementerer sin visjon også.

John Quagliery driver InterServer tekniske supportteam og sørger for at nettverket til selskapet fungerer feilfritt.

Noe av det gode med å ha et lite selskap er det personlige preget og umiddelbare oppmerksomheten kunder kan forvente. Forskningen min bekreftet dette synspunktet, men praktisk talt alle InterServer-anmeldelser på nettet berømte også støtten. Kundeservicen er rask og vennlig.

Men er det nok?

Kan InterServer konkurrere med de beste hostingleverandørene til tross for at den er liten?

La oss se hva tallene har å si.

"Veldig rask og sikker vert"

oppetid

99,95%

Brukerstøtte

8/10

Lasterhastighet

0.88s

Funksjoner

8/10

OVERAL3.3

Essentials – InterServer oppetid, hastighet og support

Lynrask frontend og anstendig støtte gjør InterServer til en lovende leverandør, men bakenden forblir mistenkt.

1. Utmerket oppetid – 99,95%

Levering er den viktigste kvaliteten til enhver tjenesteleverandør. I tilfelle av vertssteder betyr levering nettstedtilgjengelighet; alt annet kommer etter.

Servicenivåavtalen som er publisert på InterServer.net, lover 99,9% oppetid per måned. Så langt, så bra, leverer InterServer.

I løpet av den første overvåkingsmåneden (i all rettferdighet, dekket overvåkningen i september 2018 ikke dekket hele måneden) var oppetiden upåklagelig. 100% er alltid hyggelig å se.

I oktober 2018 falt InterServer-posten litt, men den er fremdeles på et veldig respektabelt nivå.

Så langt var desember 2018 den verste måneden for selskapet, med 99,92% oppetid.

Med 99,95% gjennomsnittlig oppetid, faller InterServer godt innenfor det lovede SLA.
Gjennomsnittlig oppetid 2018:

 • September – 100%
 • Oktober – 99,95%
 • November – 100%
 • Desember – 99,92%

Gjennomsnittlig oppetid 2019:

 • Januar – 99,93%

"InterServer er en veldig pålitelig vert og kan skryte av over 99,9% oppetid."

2. Vanvittig hastighet

 • Raskeste responstid – 0.19s (1.)
 • Raskeste lastetid – 0.74s (1.)
 • Treg under belastning – 47.60 (11.)

Merk: Hvis du kjører hastighetstester på domenet mitt, kan resultatene svinge litt. Selv fra den samme testplattformen viser to tester normalt litt forskjellige resultater. InterServer-nettstedet mitt ligger i NY, så jeg testet det fra amerikanske steder. Alle plugins og hurtigbufring på serversiden ble deaktivert.

Hastighet kan gjøre eller ødelegge din tilstedeværelse på nettet. Hvis du administrerer et nettsted bare for moro skyld, spiller det ingen rolle, men i tilfelle du ønsker å skape noe meningsfylt på internett, betyr hastighet mye.

En forsinkelse på ett sekund kan føre til et enormt fall i konverteringer og salg.

Det er derfor det er viktig å ha serverkraften bak websiden din. For denne InterServer-gjennomgangen kjørte jeg tre separate benchmark-tester for å få gjennomsnittlig respons og fullastet tid på mitt grunnleggende WordPress-nettsted.

På toppen av det testet jeg den med Load Impact, for å sikre at bakenden håndterer trafikken godt.

Hastighetsprøvene på frontend var, hendene ned, de raskeste tidene jeg har sett til i dag. TTFB holder seg kontinuerlig, over tid og på tvers av testplattformer, under 0,20 sekunder, mens tiden som er nødvendig for siden for å laste fullstendig, bare er 0,72 sekunder, som er sinnsykt rask.

Merkelig serveratferd under belastning.

InterServer-responstiden gikk utrolig raskt frem til 25 brukere traff serveren.

Nå, da jeg kjørte Load Impact-testen, var resultatene rare. Serverens responstid skyrocketed det andre at 26. virtuelle brukere traff den. Frem til det øyeblikket reagerte det raskere enn jeg trodde var mulig, men da skjedde det noe.

Kanskje har verten et sikkerhetssystem på plass som forhindrer for mange samtidige forbindelser fra samme kilde, kanskje er det noe annet.

Uansett grunn, InterServer virker i stand til å håndtere moderat trafikk med fascinerende hastighet, noe som gjør det til et topp valg for små eller mellomstore nettsteder.
Gjennomsnittlig responstid 2018:

 • September – 0,16 sek
 • Oktober – 0,21s
 • November – 0,18s
 • Desember – 0,21s

Gjennomsnittlig responstid 2019:

 • Januar – 0,16 sek

Fullastet side 2018:

 • September – 0,79s
 • Oktober – 0,63s
 • November – 0,62s
 • Desember – 0,80 tallet

Fullastet side 2019:

 • Januar – 0,85s

Respons under belastning 2018:

 • September – 46.03s
 • Oktober – 48.33s
 • November – 47,71s
 • Desember – 48.32s

Respons under belastning 2019:

 • Januar – 48,32 s

"Lynrask frontend og ganske mistenkelige backend-resultater."

3. Anstendig støtte

En av tingene jeg skjønte mens jeg jobbet med mine Hosting Tribunal-anmeldelser er tendensen til at mindre selskaper gir bedre og mer pålitelig støtte.

Jeg antar at dette hovedsakelig skyldes at de har tilstrekkelig arbeidskraft for kundene. Dessuten er det få støtteagenter som er lettere å trene enn hundre eller flere representanter.

Uansett, nok spekulasjoner.

Faktum er at InterServer har et veldig tilstrekkelig supportteam. Jeg hadde en håndfull samhandling med dem over chat og fikk raske svar fra kunnskapsrike og høflige agenter.

Jeg venter fortsatt på at serverloggene skal finne ut hva som forårsaker den rare oppførselen når jeg tester med Load Impact, men dette er neppe en nødsituasjon og ble adressert av John Quagliery selv. Føler VIP allerede.

Det som stopper meg fra å dikte InterServer-støtten som fantastisk er den noe klunkende databasen. Den har en anstendig mengde nyttige ressurser, men navigering er ikke den enkleste.

Vanligvis angår en av de viktigste InterServer-klagene jeg har selskapets nettsted, som kan bruke korrekturlesing og bedre navigasjon.

"Veldig god og vennlig støtte med litt manglende kunnskapsbase."

Fordelene til InterServer

Til tross for den relative mangelen på popularitet, gir InterServer visse funksjoner som jeg gjerne vil se oftere i vertsindustrien. Her er selskapets viktigste styrker.

1. Prislås-garanti

InterServer er ekstremt gjennomsiktig når det gjelder priser. Så mye at det blir et av de største salgsstedene for selskapet.

I all rettferdighet kan det knapt være annet. InterServer lover samme pris så lenge du fortsetter å bruke tjenestene. Hvis du starter med $ 5 per måned, betaler du de samme 10 eller 20 årene på veien.

Prislås-garanti er kjempebra!

Pris låst for livet. Hyggelig!

Hvor fantastisk er det?

Ærlig talt, jeg ble virkelig overrasket over at dette ikke var det viktigste snakkepunktet for alle InterServer-kundevurderinger jeg gikk gjennom mens jeg undersøkte selskapet.

Det er brilliant!

2. Stram sikkerhet

Sikkerhet er et tema du ser om og om igjen på Interserver.net. Nettstedet til selskapet kan trenge litt rydding, men det faktum at sikkerhet blir tatt på alvor er ubestridt.

InterServer tilbyr noen unike sikkerhetsfunksjoner.

For det første har selskapet et proprietært forsvarsverktøy kalt InterShield. Den opprettholder en database med dårlige IP-er og blokkerer automatisk forespørsler fra dem. InterShield blokkerer alle kjente hackingstrenger og skanner også alt opplastet innhold for å sikre dets integritet.

Ryddig, eh?

Det er ikke alt.

All data lagres på RAID-10-disker.

Det er ikke alt heller.

3. Stor infrastruktur

InsterService er bygget fra grunnen av de to skaperne, som ser ut til å bli rørt av sin forkjærlighet for teknologi og kvalitetsservice fremfor vanskelig markedsføring og maksimere overskudd.

Jeg sier dette basert på det faktum at InterServer har ikke mindre enn fire datasentre med noen imponerende spesifikasjoner og nettverk for å matche dem.

Til sammenligning har den enorme HostGator to, som du kan finne ut av i vår detaljerte gjennomgang.

Tre av InterServer-datasentrene er lokalisert i delstaten New York, mens det fjerde er i Los Angeles. Med andre ord er dekningen de gir utmerket for USA-baserte kunder.

Alle datasentre er koblet gjennom 10 Gbps Tier 1-nettverk og er avhengige av tung infrastruktur fra Cisco, Riverstone og Extreme Networks. Smart BGPv4-ruting sikrer redundans og hastighet gjennom hele, noe som gjør InterServer datasentre svært tilgjengelige og sikre.

4. Garantert e-postlevering

En av de viktigste ulempene ved å bruke en delt server er skaden det kan gjøre på e-postene dine. Alt som trengs er en idiot på serveren for å starte spam, og da blir alle IP-adresser kompromittert.

Plutselig havner e-postmeldinger som sendes til gode ole-mottakere i spam-mapper eller blir svartelistet helt.

InterServer hevder å ha funnet en løsning på dette. Jeg sier “påstander” fordi jeg ennå ikke skal utvikle en pålitelig måte å teste dette på, men det InterServer har laget virker som en legitim løsning på problemet.

I samarbeid med spamvigilanter sjekker selskapet proaktivt spamunderskrifter for å forhindre at spam noen gang blir sendt. Hvis den er effektiv, vil denne teknologien øke helsen til utgående e-postserver og hele bedriften.

Totalt sett høres det ut som en utmerket løsning på et flerårig problem som plager internett som helhet.

5. Gratis migrasjoner

InterServer migrerer nettsteder gratis mot sine cPanel-servere, men selskapet skaper merverdi for sine nye kunder. Hvert migrert nettsted blir undersøkt grundig for malware, og hvis noe blir oppdaget blir rengjort manuelt.

6. Gratis ukentlige sikkerhetskopier

Jeg regner sikkerhetskopier som en ekstra sikkerhetsfunksjon, da de kan komme til unnsetning når alle andre midler har mislyktes.

InterServer tilbyr regelmessige ukentlige sikkerhetskopier. Det er ikke så spektakulært i seg selv, men det faktum at du lett får tilgang til dem gjennom cPanel-grensesnittet, gjør dem til en ganske anstendig tjeneste.

7. Optimalisert for WordPress

InterServer har administrert WordPress-plattformen, men det er en historie for en annen gang. Jeg opprettholder fortsatt WordPress-case-studien min og planlegger å legge til en dedikert InterServer WordPress-gjennomgang til den i løpet av en nær fremtid.

Foreløpig, men la meg fortelle deg at InterServer vil oppdatere WordPress automatisk for deg. Det er en fantastisk fordel som forbedrer sikkerheten og sparer god tid. WordPress oppdateres tross alt flere ganger per år.

8. Rikelig gratis manus

Husker du hvordan jeg ble gjort målløs av de uendelige appene InMotion Hosting tilbyr? Vel, det ser ut til at den fant kampen i møte med InterServer, som har over 450 apper som venter på å bli installert.

Det er MYE gratis skript!

Og vi snakker bare om Linux-hosting her. InterServer tilbyr også en fullt funksjonell Windows-hostingplattform, og den har mer enn 150 også.

9. Forholdsmessige refusjoner

InterServer har standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti, men forskuddsbetalte kunder dekkes videre. Hvis du bestemmer deg for å avbryte tjenesten midtveis i løpet av løpetiden, kan du kontakte fakturering og be om refusjon resten av perioden.

Generelt vil forespørselen din bli godkjent. Så lenge du har holdt deg innenfor vilkårene, vil du få pengene tilbake.

Det er ganske søtt, spesielt kombinert med prislåsegarantien. Jeg må si at gutta bak InterServer legger pengene sine der munnen er og virkelig ønsker å tilby en ærlig og grei tjeneste.

Ulempene med InterServer

Hvor mange fordeler det måtte ha, er Inter Server ikke perfekt. Selskapet har sine feil. De er ikke superblending eller spesielt hindrende, men setter definitivt en bukse i sluttbrukeropplevelsen.

1. Dårlig nettsted

Hvis dette var en anmeldelse av Interserver.net, ville det ha endt opp med å være ganske negativt. Firmaets nettsted er ikke den verste websiden jeg har sett, men så langt det er vertskap for websider er det ikke langt fra bunnen av listen.

Nettstedsnavigasjonen er OK, men jeg kan ikke riste følelsen av at ting er altfor rotete.

En annen ting som plaget meg enormt, er de mange skrivefeilene og den generelle formateringen Bacchanalia. Jeg valgte ikke det grammatiske nazilivet, grammatikken nazisten valgte meg. Men fortsatt.

Hvis du aldri har lest en InterServer-anmeldelse i livet ditt og ganske enkelt har besøkt selskapets nettsted, ville du sannsynligvis navigere deg bort før du innser de andre kvalitetene i tjenesten.

Jeg mener, nettstedet er ansiktet til selskapet. Å la det være i uorden eller bare under par, forråder slurv. Heldigvis vet jeg bedre enn å bedømme en bok etter omslaget.

Likevel håper jeg selskapet tar opp problemet og polerer nettstedet.

OPPDATERING februar 2019: Bedriftens nettsted nyter et friskt nytt utseende, sprø og informativt. Det føles til tider litt rotete, men forbedringen i unektelig.

2. Forvirrende kundeområde

InterServer-påloggingsområdet er ikke så ille, men det arver noen av ulempene på hovedsiden. Det kan komme av som uoversiktlig, med altfor mange alternativer presentert på hovednavigeringslinjen. Deretter er de fleste av dem tomme som standard.

For mange kontroller for en enkel delt konto, nei?

Litt for mye og deretter litt for få.

I tillegg fungerer ikke alle kontroller bra.

For eksempel er det en knapp for å laste ned sikkerhetskopiene. Jeg forventet fullt ut at en nedlastbar fil skulle være min pris når jeg trykket på den, men ingenting som dette skjedde. Egentlig skjedde ingenting. Det var ingen liste over filer, glidelås eller ikke, å laste ned. Bare en blank skjerm.

Jeg sjekket umiddelbart med supportteamet hvor sikkerhetskopiene mine var. Det viste seg at sikkerhetskopiene eksisterer (phew!), Men de er godt plassert i cPanel. Noe som er bra, cPanel er flink til å beholde filkopier.

Men hvorfor vil du ha en “Last ned sikkerhetskopier” -knappen da?

Y?

Anbefaler vi InterServer?

Ja det gjør vi.

Det er et lite, men pålitelig selskap, med sterk teknisk evne.

Og selv om det er visse områder det kan forbedre – kunnskapsbase, er InterServer-påloggingsområdet – der det teller mest selskapet leverer. Sterk oppetid, utmerket hastighet og et veldig bra supportteam, sammen med den låste prisen for livet, gjør det til et topp valg for mer teknisk tilbøyelige webansvarlige som forventer moderat trafikk.

Mer teknisk tilbøyelig, fordi teknologi er det InterServer handler om.

Det er ikke det mest brukervennlige grensesnittet der ute, men infrastrukturen og menneskene bak det hjelper massevis.

Hvis du trenger å gå til neste nivå – VPS – virker dette som det mest sannsynlige selskapet som takler det. Jeg er ivrig etter å starte neste InterServer-anmeldelse for å se hvordan VPS-servicemesser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector