InterServer преглед – пламтящи скорости, съмнителен изход

InterServer едва ли е име на домакинство. Има много по-големи и по-популярни доставчици на уеб хостинг услуги, но размерът и популярността не означава непременно добро обслужване.


От своя страна InterServer изглежда като семеен бизнес със силен акцент върху техническото съвършенство и доброто обслужване. Компанията има интересен подход и много справедлива ценова политика, което ме накара да се регистрирам за нейния споделен хостинг план. Създадох основен WordPress сайт и го свързах към любимите ми инструменти за мониторинг, за да го тествам за истински.

Резултатът е този обширен преглед на InterServer, който разкрива значителните предимства на компанията и малкото й недостатъци.

Какво е InterServer?

Основан през 1999 г. от двама техни подрастващи, InterServer се разраства оттогава. През тези няколко десетилетия акцентът на компанията беше върху технологичното разширяване и изграждането на качествена инфраструктура вместо маркетинг и промоция, което ясно личи от четири центъра за данни, които InterServer притежава и оперира.

Двамата основатели все още управляват компанията. Един от тях, Майк Лаврик, е мозъкът, който стои зад дизайна на центровете за данни на компанията; той често е ръцете, осъществяващи визията си.

Джон Куаглиери ръководи екипа за техническа поддръжка на InterServer и се уверява, че мрежата на компанията работи безупречно.

Едно от хубавите неща в това да имат малка компания е личното докосване и незабавното внимание, което клиентите могат да очакват. Моето изследване потвърди това мнение, но практически всички отзиви на InterServer онлайн също се хвалят с подкрепата. Обслужването на клиенти е бързо и приятелско.

Но достатъчно ли е това??

Може ли InterServer да се конкурира с най-добрите хостинг доставчици, въпреки малкия си размер?

Нека да видим какво трябва да кажат числата.

"Много бърз и сигурен домакин"

Uptime

99,95%

поддържа

8/10

Скорост на зареждане

0.88s

Характеристика

8/10

OVERAL3.3

Основните – InterServer Uptime, скорост и поддръжка

Светкавично бърз фронт и приличната поддръжка правят InterServer обещаващ доставчик, но резервният вариант остава подозрителен.

1. Отлично време за изпълнение – 99.95%

Доставката е най-важното качество на всеки доставчик на услуги. В случай на хостове на уебсайтове, доставката означава наличност на сайта; всичко останало идва след това.

Споразумението за ниво на услуга, публикувано на InterServer.net, обещава 99,9% продължаване на месеца. Засега толкова добър, InterServer доставя.

През първия месец на мониторинга (като честно казано, мониторингът през септември 2018 г. не обхвана целия месец) продължителността на работата беше безупречна. 100% винаги е приятно да се види.

През октомври 2018 г. записът на InterServer леко спадна, но все още е на много уважавано ниво.

Досега декември 2018 г. беше най-лошият месец за компанията, с 99,92% продължаване.

С 99,95% средно време на работа, InterServer попада доста в рамките на обещания SLA.
Средно Uptime 2018:

 • Септември – 100%
 • Октомври – 99.95%
 • Ноември – 100%
 • Декември – 99,92%

Средно Uptime 2019:

 • Януари – 99,93%

"InterServer е много надежден хост, който може да се похвали с над 99,9% време на работа."

2. Безумна скорост

 • Най-бързо време за реакция – 0,19 секунди (1-во)
 • Най-бързо време за зареждане – 0.74s (1-во)
 • Муден под товар – 47.60s (11-ти)

Забележка: Ако провеждате тестове за скорост на моя домейн, резултатите може да се колебаят малко. Дори от една и съща платформа за тестване два теста обикновено показват малко по-различни резултати. Моят сайт InterServer е хостван в Ню Йорк, така че го тествах от американски места. Всички приставки и кеширане от страна на сървъра бяха деактивирани.

Скоростта може да направи или наруши вашето онлайн присъствие. Ако управлявате уебсайт само за забавление, това всъщност няма значение, но в случай, че искате да създадете нещо значимо в интернет, скоростта има голямо значение.

Еднократно закъснение може да доведе до масивен спад в реализациите и продажбите.

Ето защо наличието на захранване на сървъра зад вашата уеб страница е от решаващо значение. За този преглед на InterServer проведох три отделни теста за сравнителен анализ, за ​​да получа средния отговор и пълно заредено време от основния ми сайт на WordPress.

На всичкото отгоре го тествах с Load Impact, за да се уверя, че задния капак се справя добре с трафика.

Тестовете за скорост на фронтален са били, ръце надолу, най-бързите моменти, които съм виждал до днес. TTFB остава постоянно, във времето и на всички тестови платформи, под 0,20 секунди, докато времето, необходимо за пълното зареждане на страницата, е само 0,72 секунди, което е безумно бърз.

Странно поведение на сървъра под товар.

Времето за реакция на InterServer беше невероятно бързо, докато 25 потребители не удариха сървъра.

Сега, когато проведох теста Load Impact, резултатите бяха странни. Времето за реакция на сървъра скочи второто, че 26-и виртуални потребители го удариха. До този момент тя реагираше по-бързо, отколкото смятах за възможно, но после се случи нещо.

Може би хостът има система за сигурност, която премахва твърде много едновременни връзки от един и същ източник, може би е нещо друго.

Каквато и да е причината, InterServer изглежда способен да управлява умерен трафик с хипнотизираща скорост, което го прави най-добрият избор за малки или средни сайтове.
Средно време за отговор 2018:

 • Септември – 0,16с
 • Октомври – 0,21с
 • Ноември – 0,18с
 • Декември – 0,21с

Средно време за реакция 2019:

 • Януари – 0,16с

Напълно заредена страница 2018:

 • Септември – 0,79s
 • Октомври – 0,63s
 • Ноември – 0,62s
 • Декември – 0.80г

Напълно заредена страница 2019:

 • Януари – 0,85s

Отговор под товар 2018:

 • Септември – 46.03с
 • Октомври – 48.33s
 • Ноември – 47,71с
 • Декември – 48.32с

Отговор под товар 2019:

 • Януари – 48.32с

"Светкавичен фронт и доста подозрителни резултати в задния план."

3. Прилична подкрепа

Едно от нещата, които разбрах, докато работя над моите прегледи на хостинг трибунала, е тенденцията малките компании да предоставят по-добра, по-надеждна подкрепа.

Предполагам, че това се дължи главно на факта, че те разполагат с адекватна работна ръка за количеството клиенти. Също така, малко агенти за поддръжка са по-лесни за обучение от сто или повече представители.

Както и да е, достатъчно спекулации.

Факт е, че InterServer има много адекватен екип за поддръжка. Имах шепа взаимодействия с тях по чата и получих бързи отговори от знаещи и любезни агенти.

Все още чакам регистрационните файлове на сървъра, за да определят какво причинява странното поведение при тестване с Load Impact, но това едва ли е спешно и се обърна към самия Джон Куаглиери. Чувствам се вече VIP.

Това, което ме спира да пренебрегвам поддръжката на InterServer като звездна, е малко тромавата база данни. Той има прилично количество полезни ресурси, но навигацията не е най-лесната.

Като цяло, едно от основните оплаквания на InterServer имам отношение към уебсайта на компанията, който би могъл да използва някои корекции и по-добра навигация.

"Много добра и приятелска поддръжка с леко липсваща база от знания."

Плюсовете на InterServer

Въпреки относителната си липса на популярност, InterServer предоставя определени функции, които бих искал да виждам по-често в хостинг индустрията. Ето основните предимства на компанията.

1. Гаранция за заключване на цените

InterServer е изключително прозрачен по отношение на цените си. Толкова много, че да се превърне в една от основните търговски точки на компанията.

Като цяло, едва ли може да бъде иначе. InterServer обещава същата цена, докато продължавате да използвате нейните услуги. Ако започнете с 5 долара на месец, тогава ще плащате същите 10 или 20 години по пътя.

Гаранцията за заключване на цената е страхотна!

Цена заключена за цял живот. приятен!

Колко е страхотно това?

Честно казано, бях искрено изненадан, че това не е основната точка за разговор на всички отзиви на клиентите на InterServer, които преживях, докато изследвах компанията.

Това е блестящо!

2. Плътна сигурност

Сигурността е тема, която виждате отново и отново в Interserver.net. Сайтът на компанията може да се нуждае от подреждане, но фактът, че сигурността се приема сериозно, е безспорен.

InterServer предлага някои уникални функции за сигурност.

Като начало, компанията разполага със собствен защитен инструмент, наречен InterShield. Той поддържа база данни с лоши IP адреси и блокира автоматично достъп до заявки от тях. InterShield блокира всички известни хакерски низове и също така сканира всяко качено съдържание, за да гарантира неговата цялост.

Чисто, нали?

Това не е всичко.

Всички данни се съхраняват на RAID-10 дискове.

Това също не е всичко.

3. Страхотна инфраструктура

InsterService е изградена от основата на своите двама създатели, които изглежда са трогнати от любовта си към технологиите и качественото обслужване, а не от сложния маркетинг и увеличаване на печалбите.

Казвам това въз основа на факта, че InterServer има не по-малко от четири центъра за данни с някои впечатляващи спецификации и мрежа, която да ги съпостави..

За сравнение, масивният HostGator има две, както можете да разберете в нашия подробен преглед.

Три от центровете за данни на InterServer са разположени в щата Ню Йорк, а четвъртият е в Лос Анджелис. С други думи, покритието, което предоставят, е отлично за клиенти, базирани в САЩ.

Всички центрове за данни са свързани чрез 10 Gbps Tier 1 мрежи и разчитат на тежкотоварна инфраструктура от Cisco, Riverstone и Extreme Networks. Интелигентното маршрутизиране на BGPv4 гарантира излишността и скоростта през целия период, което прави центровете за данни на InterServer високо достъпни и сигурни.

4. Гарантирана доставка по имейл

Един от основните недостатъци на използването на споделен сървър е вредата, която може да нанесе на вашите имейли. Нужно е само един идиот на сървъра да започне спам и след това всички IP адреси да бъдат компрометирани.

Изведнъж имейлите, изпратени до добри получатели на ole, попадат в папки със спам или са в черен списък..

InterServer твърди, че е намерил решение за това. Казвам „твърдения“, защото тепърва ще измисля надежден начин да тествам това, но това, което InterServer създаде, изглежда като законно решение на проблема.

Работейки заедно със спам бдители, компанията проверява активно подписите за спам, за да предотврати изпращането на спам. Ако е ефективна, тази технология би увеличила здравето на изходящия пощенски сървър и за цялата компания.

Като цяло звучи като отлично решение на многогодишен проблем, който порази интернет като цяло.

5. Безплатна миграция

InterServer мигрира сайтове безплатно към своите cPanel сървъри, но компанията създава допълнителна стойност за новите си клиенти. Всеки мигриран сайт се изследва старателно за злонамерен софтуер и ако бъде открито нещо погрешно, се почиства ръчно.

6. Безплатни седмични архиви

Отчитам архивирането като допълнителна функция за сигурност, тъй като те могат да се окажат на помощ, когато всички други средства се провалят.

InterServer осигурява редовни седмични архиви. Това само по себе си не е толкова впечатляващо, но фактът, че имате достъп до тях лесно чрез интерфейса на cPanel, ги прави доста прилична услуга.

7. Оптимизиран за WordPress

InterServer управлява платформата на WordPress, но това е история за друг път. Все още поддържам моя казус с WordPress и планирам да добавя специален преглед на InterServer WordPress към него в близко бъдеще.

Засега обаче да ви кажа, че InterServer ще актуализира WordPress автоматично за вас. Това е страхотно бонус, който повишава сигурността и спестява много време. В крайна сметка WordPress се актуализира няколко пъти годишно.

8. Изобилие от безплатни скриптове

Спомняте ли си как бях обезглавен от безкрайните приложения, предлагани от InMotion хостинг? Е, изглежда, че той намери своето съвпадение в лицето на InterServer, който има над 450 приложения, които чакат да бъдат инсталирани.

Това е МНОГО безплатни скриптове!

И тук говорим само за хостинг на Linux. InterServer също предлага напълно функционална хостинг платформа на Windows и също има над 150.

9. Продължени възстановявания

InterServer има стандартната 30-дневна гаранция за връщане на парите, но клиентите с предварително плащане се покриват допълнително. Ако решите да анулирате услугата по средата през нейния срок, можете да се свържете с таксуването и да поискате възстановяване на сумата за остатъка от периода.

Като цяло заявката ви ще бъде одобрена. Докато сте останали в условията на услугата, ще получите парите си.

Това е доста сладко, особено в съчетание с гаранцията за заключване на цената. Трябва да кажа, че момчетата зад InterServer влагат парите си там, където е устата им и наистина се стремят да предоставят честна и ясна услуга.

Минусите на InterServНЛП

Колкото и да има заслуги, Inter Server не е перфектен. Компанията има своите недостатъци. Те не са супер ярки или особено препятстват, но определено поставят вдлъбнатина в крайния потребител опит.

1. Лош уебсайт

Ако това беше преглед на Interserver.net, той щеше да се окаже доста отрицателен. Сайтът на компанията не е най-лошата уеб страница, която съм виждал, но що се отнася до уеб хостове, тя не е далеч от дъното на списъка.

Навигацията в сайта е ОК-ish, но не мога да се отърся от усещането, че нещата са прекалено затрупани.

Друго нещо, което много ме притеснява, са многото печатни грешки и общото форматиране на Вакханалия. Не избрах граматическия нацистки живот, граматиката нацист ме избра. Но все пак.

Ако никога не сте чели ревю на InterServer през живота си и просто сте посетили уебсайта на компанията, вероятно ще отидете далеч, преди да осъзнаете другите качества на услугата.

Искам да кажа, че уебсайтът е лицето на компанията. Оставяйки го в безпорядък или просто под номинал, предаде помия. За щастие знам по-добре, отколкото да съдя книга по корицата й.

Все едно, надявам се, че компанията се занимава с проблема и полира своя уебсайт.

Актуализиране на февруари 2019 г.: Уебсайтът на компанията се радва на нов свеж вид, хрупкав и информативен. Чувства се малко претрупан на моменти, но подобрението е неоспоримо.

2. Объркване на клиентска зона

Зоната за вход в InterServer не е толкова лоша, но наследява някои от недостатъците на основната уеб страница. Той може да излезе като претрупан, с твърде много опции, представени в основната лента за навигация. Тогава повечето от тях по подразбиране са празни.

Твърде много контроли за обикновен споделен акаунт, нали?

Малко прекалено много и после малко прекалено малко.

Освен това, не всички контроли функционират добре.

Например, има бутон за изтегляне на вашите архиви. Напълно очаквах да изтегля файл, който да може да бъде изтеглен, след като го натисна, но нищо подобно не се случи. Всъщност нищо не се случи. Нямаше списък с файлове, с цип или не, за изтегляне. Просто празен екран.

Бързо проверих с екипа за поддръжка къде са моите резервни копия. Оказа се, че резервните копия съществуват (бе!), Но те са твърдо депозирани в cPanel. Което е наред, cPanel е добър за запазване на копия на файлове.

Но защо тогава имате бутон „Изтегляне на резервни копия“?

Y?

Препоръчваме ли InterServer?

Да, ние го правим.

Това е малка, но надеждна компания, със силна техническа пригодност.

И въпреки че има определени области, които може да подобри – база от знания, зоната за вход на InterServer – където тя отчита най-много от компанията. Силната продължителност на работа, отличната скорост и много добрият екип за поддръжка, заедно със заключената цена за цял живот, го превръщат в топ избор за по-склонни технически уебмастъри, които очакват умерен трафик.

По-технически наклонен, защото технологията е това, което InterServer е всичко.

Това не е най-удобният за потребителя интерфейс, но инфраструктурата и хората зад него помагат много.

Нещо повече, ако трябва да преминете на следващото ниво – VPS – това изглежда като най-вероятната компания, която може да се справи. Нямам търпение да започна следващия преглед на InterServer, за да видя как се провеждат неговите VPS услуги.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map