InterServer áttekintés – lágy sebesség, megkérdőjelezhető háttér

Az InterServer aligha háztartási név. Sok nagyobb és népszerűbb webhely-szolgáltató van odakint, de a méret és népszerűség nem feltétlenül jelenti a jó szolgáltatást.


Az InterServer a maga részéről egy családi vállalkozásnak tűnik, nagy hangsúlyt fektetve a műszaki tökéletesítésre és a tisztességes szolgáltatásra. A társaság érdekes megközelítéssel és nagyon tisztességes árazási politikával rendelkezik, ezért arra késztettem, hogy iratkozzon fel a megosztott hosting tervére. Készítettem egy alapvető WordPress-webhelyet, és hozzákapcsoltam a kedvenc figyelőeszközeimhez, hogy valódi tesztelésem legyen.

Az eredmény az InterServer átfogó áttekintése, amely felfedi a vállalat jelentős erősségeit és néhány hiányosságát.

Mi az InterServer??

Az InterServer, amelyet 1999-ben alapított két divatos tinédzser, azóta növekszik. Ez a néhány évtized alatt a vállalat a technológiai terjeszkedésre és a minőségi infrastruktúra kiépítésére helyezte a hangsúlyt a marketing és promóció helyett, amire egyértelműen derül fény az InterServer négy tulajdonában lévő és működtetett adatközpontról..

A két alapító továbbra is irányítja a társaságot. Egyikük, Mike Lavrik az agy, amellyel a cég adatközpontjai megtervezhetők; gyakran a kezét is látványát megvalósítja.

John Quagliery az InterServer műszaki támogatási csoportját működteti, és gondoskodik arról, hogy a vállalat hálózata hibátlanul működjön..

Az egyik jó dolog a kisvállalatok számára a személyes kapcsolat és az ügyfelek azonnali figyelme. Kutatásom megerősítette ezt az érzetet, de gyakorlatilag az InterServer online áttekintései szintén dicsérték a támogatást. Az ügyfélszolgálat gyors és barátságos.

De ennyi elég??

Lehet-e az InterServer versenyezni a legjobb tárhely-szolgáltatókkal kis mérete ellenére?

Lássuk, mit kell mondani a számoknak.

"Nagyon gyors és biztonságos házigazda"

üzemidő

99,95%

Támogatás

8/10

Rakodási sebesség

0.88s

Jellemzők

8/10

OVERAL3.3

Az Essentials – InterServer Uptime, Speed ​​és támogatás

A villámgyors felhasználói felület és a megfelelő támogatás az ígéretes szolgáltatóvá teszi az InterServert, de a háttér továbbra is gyanús.

1. Kiváló Uptime – 99,95%

A kézbesítés a szolgáltatók legfontosabb minősége. Honlap-házigazdák esetében a kézbesítés a webhely elérhetőségét jelenti; minden más után jön.

Az InterServer.net-en közzétett szolgáltatási szintű megállapodás havonta 99,9% -ot ígér. Eddig olyan jó, az InterServer szállít.

A monitorozás első hónapjában (minden méltányosság szempontjából a 2018. szeptemberi monitoring nem terjedt ki a teljes hónapra) a működési idő kifogástalan volt. A 100% -ot mindig jó látni.

2018 októberében az InterServer rekord kissé esett, de ez még mindig nagyon tiszteletteljes szinten van.

Eddig 2018. december volt a legrosszabb hónap a vállalat számára, 99,92% -os üzemidővel.

Az átlagos üzemidő 99,95% -ával az InterServer jól esik az ígért SLA-ban.
2018 átlagos üzemideje:

 • Szeptember – 100%
 • Október – 99,95%
 • November – 100%
 • December – 99,92%

Átlagos üzemidő 2019:

 • Január – 99,93%

"Az InterServer nagyon megbízható gazdagép, több mint 99,9% -os üzemidővel büszkélkedhet."

2. Őrült sebesség

 • Leggyorsabb válaszidő – 0,19 s (1.)
 • Leggyorsabb betöltési idő – 0.74s (1.)
 • Lassú terhelés alatt – 47,60s (11.)

Megjegyzés: Ha sebességi teszteket futtat a domainben, az eredmények kissé ingadozhatnak. Még ugyanabból a tesztelési platformból két teszt általában kissé eltérő eredményeket mutat. Az InterServer webhelyem New Yorkban található, tehát az Egyesült Államok helyszínein teszteltem. Az összes plugin és a szerveroldali gyorsítótár le van tiltva.

A sebesség megváltoztathatja vagy megszakíthatja online jelenlétét. Ha egy webhelyet csak szórakozásból kezel, akkor az nem igazán számít, de abban az esetben, ha valami értelmes oldalt szeretne létrehozni az interneten, a sebesség nagyon fontos.

Egy másodperces késés az átalakítások és az eladások jelentős csökkenését okozhatja.

Ezért elengedhetetlen a szerver hatalom a weboldal mögött. Az InterServer felülvizsgálatához három különféle benchmark tesztet futtattam, hogy megkapjam az alapvető WordPress webhely átlagos válaszát és teljes betöltési idejét..

Ezen felül teszteltem a Load Impact segítségével, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a háttér képes-e jól kezelni a forgalmat.

Az elülső sebesség tesztek voltak, kezeket le, a leggyorsabb idő, amit eddig láttam. A TTFB folyamatosan, idővel és a tesztelési platformok között 0,20 másodperc alatt marad, miközben az oldal teljes betöltéséhez szükséges idő csupán 0,72 másodperc, azaz őrülten gyors.

Furcsa szerver viselkedés terhelés alatt.

Az InterServer válaszideje lenyűgözően felgyorsult, amíg 25 felhasználó elérte a szervert.

Most, amikor futtam a terhelési teszttel, az eredmények furcsák voltak. A szerver válaszideje gyorsan növekedett, amikor a 26. virtuális felhasználó eltalálta azt. Abban a pillanatban gyorsabban reagált, mint gondoltam, de akkor történt valami.

Lehet, hogy a gazdagépen van egy biztonsági rendszer, amely túl sok egyidejű kapcsolatot távolít el ugyanazon forrásból, talán ez valami más.

Bármi is legyen az ok, úgy tűnik, hogy az InterServer képes mérsékelt forgalmat kezelni hipnotikus sebességgel, ami a legfontosabb választás kis vagy közepes helyekre.
2018 átlagos válaszideje:

 • Szeptember – 0,16 s
 • Október – 0.21s
 • November – 0,18 s
 • December – 0.21s

Átlagos válaszidő: 2019:

 • Január – 0,16 s

Teljesen betöltött 2018-as oldal:

 • Szeptember – 0.79s
 • Október – 0.63s
 • November – 0.62s
 • December – 0.80-as évek

Teljesen betöltött 2019. oldal:

 • Január – 0.85s

Válasz 2018 terhelés alatt:

 • Szeptember – 46.03
 • Október – 48.33s
 • November – 47.71s
 • December – 48.32s

Válasz terhelés alatt 2019:

 • Január – 48.32s

"Villámgyors előtét és meglehetősen gyanús háttérbeli eredmények."

3. Tisztességes támogatás

Az egyik dolog, amelyet a Hosting Törvényszék felülvizsgálata során észrevettem, az a tendencia, hogy a kisebb cégek jobb, megbízhatóbb támogatást nyújtanak..

Azt hiszem, ez elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy a vásárlói létszámhoz megfelelő munkaerő van. Ezenkívül néhány támogató ügynököt könnyebb kiképzni, mint száz vagy annál több képviselőnél.

Különben is, elég spekuláció.

Az a tény, hogy az InterServernek nagyon megfelelő támogató csoportja van. Maroknyi kapcsolatba léptem velük a csevegés során, és gyors válaszokat kaptam hozzáértő és udvarias ügynököktől.

Még mindig várom, hogy a szervernaplók meghatározzák, mi okozza a furcsa viselkedést a Load Impact tesztelésével, de ez aligha jelent vészhelyzetet, és maga John Quagliery foglalkozott vele. VIP érzés.

Mi akadályozza meg az InterServer támogatás csillagként történő szinkronizálását, az a kissé nehézkes adatbázis. Megfelelő mennyiségű hasznos erőforrással rendelkezik, de a navigáció nem a legegyszerűbb.

Általánosságban az egyik fő InterServer-panaszom a vállalati weboldalra vonatkozik, amely felhasználhat némi lektorálást és jobb navigációt.

"Nagyon jó és barátságos támogatás, kissé hiányzó tudásbázissal."

Az InterServer előnyei

A népszerűsége viszonylagos hiánya ellenére az InterServer olyan funkciókat kínál, amelyeket szeretnék gyakrabban látni a tárhelyiparban. Íme a társaság fő erősségei.

1. Ár-zár garancia

Az InterServer rendkívül átlátható módon határozza meg árait. Annyira, hogy ez a vállalat egyik legfontosabb értékesítési pontjává válik.

Minden méltányosság szerint alig lehet másképp. Az InterServer ugyanazt az árat ígéri mindaddig, amíg Ön továbbra is használja a szolgáltatásait. Ha havonta 5 dollárral kezd, akkor ugyanazt a 10 vagy 20 évet fogja fizetni az úton.

Az árzár garanciája fantasztikus!

Az ár élettartamra zárva. szép!

Milyen fantasztikus ez?

Őszintén szólva, őszinte meglepődtem, hogy ez nem volt a fő beszélgetési pont az összes InterServer ügyfélértékelés során, amelyen keresztülmentem a cég kutatása során..

Ez brilliáns!

2. Szűk biztonság

A biztonság olyan téma, amelyet újra és újra lát az Interserver.net webhelyen. Lehet, hogy a cég telephelyén szükség van valamilyen takarításra, de az a tény, hogy a biztonságot komolyan veszik, nem vitatott.

Az InterServer néhány egyedi biztonsági funkciót kínál.

A kezdők számára a társaság saját védelmi eszközzel rendelkezik, az InterShield néven. Fenntartja a rossz IP-k adatbázisát, és automatikusan blokkolja a tőlük érkező hozzáférési kérelmeket. Az InterShield blokkolja az összes ismert hackelési karakterláncot, és beolvassa a feltöltött tartalmakat annak integritásának biztosítása érdekében.

Semmi, nem?

Ez nem minden.

Minden adatot a RAID-10 lemezeken tárolunk.

Ez sem minden.

3. Kiváló infrastruktúra

Az InsterService szolgáltatást az alapoktól kezdve építették két alkotója, akiket úgy tűnik, hogy inkább a technológia iránti szeretet és a minőségi szolgáltatás iránti szeretet mozgat, mint a trükkös marketing és a profit maximalizálása helyett..

Ezt azon a tényen alapul mondom, hogy az InterServernek legalább négy adatközpontja van, néhány lenyűgöző specifikációval és hálózattal, hogy megfeleljenek nekik.

Összehasonlításképpen, a hatalmas HostGatornak kettő van, amint azt részletes ismertetőnkben megtudhatja.

Az InterServer adatközpontok közül három New York államban található, míg a negyedik Los Angelesben található. Más szavakkal, az általuk nyújtott lefedettség kiváló az amerikai székhelyű ügyfelek számára.

Az összes adatközpont 10 Gbps Tier 1 hálózaton keresztül kapcsolódik, és a Cisco, a Riverstone és az Extreme Networks nagy teljesítményű infrastruktúrájára támaszkodik. Az intelligens BGPv4 útválasztás az redundanciát és a sebességet biztosítja az egészben, így az InterServer adatközpontok rendkívül hozzáférhetővé és biztonságossá válnak..

4. Garantált e-mail kézbesítés

A megosztott szerver használatának egyik legfontosabb hátránya, hogy káros lehet az e-mailekkel. Csak egy idióta szükséges a kiszolgálón a spam elindításához, majd az összes IP-cím veszélybe kerül.

Hirtelen a jó ole címzetteknek küldött e-mailek spam mappákba kerülnek, vagy pedig teljesen feketelistára kerülnek.

Az InterServer állítása szerint megoldást talált erre. Azt állítom, hogy „állítások”, mert még nem dolgozom ki megbízható módszert ennek tesztelésére, de az InterServer által létrehozott probléma legitim megoldásnak tűnik..

A spam-figyelmeztetõkkel együttmûködve a vállalat proaktív módon ellenőrzi a spam aláírásokat, hogy megakadályozza a spam küldését. Ha hatékony, akkor ez a technológia javítja a kimenő levelező szerver és az egész vállalat egészségét.

Összességében kiváló megoldásnak tűnik egy évelő probléma számára, amely az egész internetet sújtja.

5. Ingyenes migráció

Az InterServer ingyenesen migrálja a webhelyeket a cPanel szerverei felé, de a társaság hozzáadott értéket teremt új ügyfelei számára. Minden áttelepített webhelyet alaposan megvizsgálunk, hogy nincs-e rosszindulatú program, és ha valami rosszat észlelünk, akkor azt kézzel töröljük.

6. Ingyenes heti biztonsági mentések

A biztonsági másolatot kiegészítő biztonsági funkciónak tartom, mivel segítségre kerülhetnek, ha minden más eszköz meghibásodott.

Az InterServer rendszeres heti biztonsági másolatot készít. Ez önmagában nem olyan látványos, de az a tény, hogy a cPanel interfészen keresztül könnyen hozzáférhet hozzájuk, nagyon tisztességes szolgáltatássá teszi őket.

7. A WordPress számára optimalizálva

Az InterServer irányította a WordPress platformot, de ez egy másik történet története. Még mindig fenntartom a WordPress esettanulmányát, és azt tervezem, hogy a közeljövőben hozzá fogok adni egy külön InterServer WordPress áttekintést..

Egyelőre azonban hadd mondjam el, hogy az InterServer automatikusan frissíti a WordPress alkalmazást az Ön számára. Ez egy fantasztikus perk, amely növeli a biztonságot és sok időt takarít meg. Végül is a WordPress-t évente többször frissítik.

8. Bőséges ingyenes szkriptek

Emlékszel arra, hogy az InMotion Hosting kínálta végtelen alkalmazások hogyan tették szótlanul? Nos, úgy tűnik, hogy az InterServer szembeszállt a mérkőzésével, mivel több mint 450 alkalmazás vár telepítésre.

Ez egy csomó ingyenes szkript!

És itt csak a Linux tárhelyéről beszélünk. Az InterServer egy teljes mértékben működőképes Windows tárhelyt is kínál, és 150-nél is több.

9. Arányos visszatérítések

Az InterServer rendelkezik a szokásos 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, de az előre fizetendő ügyfelekre további fedezet vonatkozik. Ha úgy dönt, hogy megszünteti a szolgáltatást annak időtartama közepén, vegye fel a kapcsolatot a számlázással és kérjen visszatérítést az időszak hátralévő részére..

Általában a kérését jóváhagyják. Mindaddig, amíg a szolgáltatás feltételein belül marad, visszatéríti pénzét.

Ez nagyon kedves, különösen az árrögzítési garanciával párosulva. Azt kell mondanom, hogy az InterServer mögött álló srácok ott teszik a pénzt, ahol a szája van, és valóban arra törekszenek, hogy őszinte és egyértelmű szolgáltatást nyújtsanak..

Az InterServ hátrányaier

Bármennyire is érdemel, az Inter Server nem tökéletes. A társaságnak vannak hibái. Ezek nem feltűnően látványosak vagy különösen nem gátolják, de határozottan beillesztik a fogakat a végfelhasználói élménybe.

1. Szegény webhely

Ha ez egy Interserver.net beszámoló lenne, akkor elég negatív lett volna. A cég webhelye nem a legrosszabb weboldal, amelyet láttam, de amennyire az internetes házigazdák megy, akkor nem messze van a lista aljától.

A webhely navigációja rendben van, de nem tudom megrázni azt az érzést, hogy a dolgok túl rosszabbak.

Egy másik dolog, ami nagyon zavart engem, a sok gépelés és a Bacchanalia általános formázása. Nem a náci nyelvtant választottam, hanem a náci nyelvtanot. De még mindig.

Ha soha nem olvasott egy InterServer áttekintést az életében, és egyszerűen meglátogatta a cég weboldalát, akkor valószínűleg elutazik, mielőtt a szolgáltatás egyéb tulajdonságait felismerné..

Úgy értem, a weboldal a cég arca. Ha szétszórtan vagy egyszerűen par alatt tartja, elárulja a hanyagot. Szerencsére jobban tudom, mint egy könyvet borító alapján ítélni.

Ugyanakkor remélem, hogy a vállalat foglalkozik a kérdéssel, és megtisztítja weboldalát.

Frissítés: 2019. február: A vállalat weboldala friss, új megjelenésű, ropogós és informatív. Időnként kissé zsúfoltnak érzi magát, de a javulás tagadhatatlan.

2. Zavaró ügyfélkör

Az InterServer bejelentkezési területe nem olyan rossz, de a fő weboldal néhány hátrányát örökli. Elcsúszhat, ha túl sok lehetőséget jelenít meg a fő navigációs sávon. Ezután a legtöbbjük alapértelmezés szerint üres.

Túl sok vezérlő egy egyszerű megosztott fiókhoz, nem?

Kicsit túl sok, majd kissé túl kevés.

Ezenkívül nem minden vezérlő működik jól.

Például van egy gomb a biztonsági mentések letöltéséhez. Teljesen arra számítottam, hogy egy letölthető fájl boldogan lesz, amikor megnyomom, de semmi más nem történt. Valójában semmi nem történt. Nem volt letölthető fájlok listája, csomagolva vagy nem. Csak egy üres képernyő.

Azonnal megkérdeztem a támogatási csoportot, hogy vannak-e a biztonsági mentéseim. Kiderült, hogy a biztonsági mentések léteznek (phew!), De szilárdan el vannak helyezve a cPanelbe. Ami rendben van, a cPanel képes a fájlmásolatok megőrzésére.

De miért lenne akkor „Letöltés biztonsági másolatot” gomb?

Y?

Ajánljuk az InterServert??

Igen.

Ez egy kicsi, de megbízható cég, erős műszaki képességekkel.

És bár vannak bizonyos területek, amelyeket javíthat – tudásbázis, az InterServer bejelentkezési terület -, ahol a legtöbbet számít a vállalat. Erőteljes üzemidő, kiváló sebesség és egy nagyon jó támogató csapat, valamint a lezárt életdíj miatt a műszakilag hajlamosabb webmesterek számára, akik mérsékelt forgalmat várnak el, ez a legjobb választás..

Technikailag inkább hajlamos, mert az InterServer a technológia.

Ez nem a leginkább felhasználóbarát felület, de az infrastruktúra és az emberek mögött sok ember segít.

Sőt, ha a következő szintre kell lépnie – a VPS-re – ez tűnik a legvalószínűbb társaságnak, amely képes kezelni. Alig várom, hogy elindítsam az InterServer következő áttekintését, hogy megnézhessem a VPS szolgáltatásait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map