HostPapa Review: l’amfitrió més ràpida del Canadà

HostPapa és un amfitrió premiat amb serveis adaptats a les petites empreses de tots els nínxols. A la superfície, la seva plataforma d’allotjament sembla assequible i versàtil, però està a l’altura del ritme?


Vaig pagar el servei compartit d’HostPapa fa uns mesos i vaig començar a supervisar el seu rendiment mitjançant proves de referència extenses, mentre que enregistrava el seu temps de funcionament mitjançant un monitoratge continu en viu..

Vaig dedicar unes setmanes a valorar la reputació de l’amfitrió mitjançant el prisma de les revisions d’experts i d’usuaris i també vaig llegir atentament els termes del servei i les funcions promeses. El resultat és aquesta revisió detallada i imparcial d’HostPapa, que examina detingudament tots els aspectes d’aquest proveïdor d’allotjament.

Qui és HostPapa?

Procedent del Canadà, l’allotjament web HostPapa té la seva seu a Burlington, Ontario.

Fundada el 2006, aquesta empresa privada ha estat creixent de forma agradable i constant. Ja he comentat com la unitat d’expansió destrueix sovint empreses. Els populars de HostPapa semblen tenir un pla clar amb un enfocament holístic que equilibri el creixement de la companyia amb una infraestructura excel·lent i un gran servei al client..

Tot i que els esdeveniments passats no són un predictor molt fiable del futur, la filosofia HostPapa genera una sensació de seguretat i integritat, que són pocs productes bàsics..

Aquestes no són paraules buides.

Vaig reunir números freds per mostrar-los i estan d’acord amb la majoria de les revisions d’HostPapa que he comprovat.

"Millor allotjament per a petites empreses"

Horaris

99,90%

Assistència

8/10

Velocitat de càrrega

0,90 anys

Característiques

9/10

TOTAL4.2

Elements bàsics: HostPapa, temps de velocitat i suport

Començar una revisió d’HostPapa amb preus i característiques sense abans comprovar la seva velocitat, temps de funcionament i suport tècnic seria un exercici d’inutilitat. Si no podeu entregar el que és essencial, no us poden oferir trucs fantàstics entre els millors proveïdors d’allotjament web.

1. Horari: 99,91%

HostPapa ofereix el que promet: 99,9% disponibilitat.

He explicat amb atenció els termes del servei per veure què passa si la durada del temps disminueix més, però no he vist cap paraula de compensació o de reembossament..

Estrany, no? Sobretot tenint en compte que es pot veure a la pàgina de garantia del servei:Garantia de funcionament HostPapa?

En qualsevol cas, he gestionat això per l’equip de suport d’HostPapa. Em van assegurar que es registra qualsevol temps d’inactivitat excessiu i es reporta en conseqüència a l’equip de facturació que aplicaria el reemborsament adequat a qualsevol persona afectada.

Ara, segons les meves eines de control en directe, el meu petit lloc de WordPress HostPapa va estar fora de línia del temps previst del mes de gener i febrer i no vaig rebre cap descompte ni explicació per part de l’equip de facturació de l’empresa..

Certament, en el moment en què vaig desaprofitar l’ocasió de fer-me un cop d’ulls i preguntar-los què passa, així que ara espero amb moltes ganes la propera vegada que tindré l’oportunitat de veure com gestionen aquests casos..

Sigui quina sigui la seva reacció, el fet que el ToS no expliqui res explícit sobre les devolucions i les compensacions no és correcte.

Temps de funcionament mitjà 2018

 • Octubre – 99,99%
 • Novembre – 100%
 • Desembre – 99,97%

Temps de vida mitjà de 2019

 • Gener – 99,81%
 • Febrer – 99,59%
 • Març – 100%
 • Abril – 99,92%
 • Maig – 99,93%
 • Juny – 99,99%
 • Juliol – 99,98%

"HostPapa ofereix un nivell de temps total de 99,9% a la indústria, però la política de reemborsament és una mica complicada."

2. Velocitat: l’amfitrió més ràpid

 • El segon temps de resposta més ràpid: 0,20 s (segon)
 • Temps de càrrega excel·lent: 0,90 anys (4t)
 • Superb Under Stress – 0.19 anys (3d)

Nota: Si feu proves de velocitat al meu domini, els resultats poden variar una mica. Fins i tot des de la mateixa plataforma de proves, normalment dues proves consecutives mostren resultats lleugerament diferents. El meu lloc HostPapa està allotjat a Amèrica del Nord, per la qual cosa el vaig provar a les ubicacions dels Estats Units. S’han desactivat tots els plugins i la memòria cau del costat del servidor.

El temps al primer byte (TTFB) i el temps completament carregat són molt importants per a SEO i per a l’experiència de l’usuari final (que, per molt, és el mateix). És per això que mesura amb cura, mitjançant diverses eines de referència.

HostPapa em va impressionar amb les velocitats ràpides que es cremen. El meu lloc de WordPress es manté constantment en un dels TTFB més ràpids que he vist fins ara. De mitjana a 200 mil·lisegons és extremadament baix.

També és breu el temps que triga el lloc a carregar-se perquè els usuaris hi puguin interactuar. En menys d’un segon, tot es visualitza perquè els visitants gaudeixin.

No només això, sinó que la plataforma d’allotjament compartit HostPapa és capaç de gestionar l’afluència de visitants i la connexió simultània amb una facilitat notable. Vaig enviar a 50 usuaris virtuals al mateix temps que van obrir gairebé 300 sol·licituds al servidor i em van respondre a 0,19 segons.

Blimey!

Durant aquest bombardeig no hi va haver pics ni retards pràcticament amb connexions simultànies.

Temps de resposta mitjans 2018

 • Octubre – 0,19 anys
 • Novembre – 0.17
 • Desembre – 0.16s

Temps de resposta mitjans 2019

 • Gener – 0.21s
 • Febrer – 0.18 anys
 • Març – 0.18 anys
 • Abril – 0.19
 • Maig – 0.26 anys
 • Juny – 0,24 anys

Resposta sota càrrega 2018

 • Octubre – 0.23s
 • Novembre – 0.23s
 • Desembre – 0.17s

Resposta sota càrrega 2019

 • Gener – 0,20
 • Febrer – 0,20
 • Març – 0.19 anys
 • Abril – 0.15 hores
 • Maig – 0,17
 • Juny – 0.21s

"HostPapa és l’amfitrió més ràpid del Tribunal de Hosting quan es consideren les tres mètriques."

3. Suport fantàstic

Vaig tenir uns bons intercanvis amb l’equip de suport d’HostPapa.

En primer lloc, vaig tenir dificultats per esbrinar les limitacions exactes de cada pla d’allotjament compartit. Ho veieu, HostPapa és un altre host que aposta per la comercialització de idiomes que no té connexions amb les realitats tècniques.

Fins i tot després d’ampliar els detalls del pla, es pot veure una tontería clàssica com “SSD il·limitat”. Aquesta vegada al voltant dels termes del servei s’especificava fins al punt que suposadament significa “il·limitat” però volia alguna cosa més concreta.

Per tant, he conversat amb un agent d’assistència útil que era prou decent per admetre que “sense límits en el sentit real de la paraula” no existeix allà on i quan hi hagi servidors implicats. Perquè, ja ho sabeu, els servidors web no són més que ordinadors potents lligats a limitacions físiques.

L’agent d’assistència també va proporcionar un altre enllaç als detalls dels plans compartits on s’especificava el nombre d’inodes per pla.

Això va ser útil.

Una altra gran cosa d’HostPapa és el centre d’autoajuda. L’amfitrió té una àmplia base de coneixement amb guies molt útils. Estan ben escrites i puntuals; els principiants complets poden seguir els passos amb facilitat.

"Suport molt ràpid i amable junt amb una excel·lent base de coneixement."

Els avantatges d’HostPapa

HostPapa és un dels millors serveis d’allotjament web del 2019 per diverses raons bones. La seva plataforma compartida és versàtil, assequible, segura i potent.

1. Una àmplia varietat d’opcions d’allotjament

HostPapa és la solució ideal per a petites empreses de tot tipus. Fòrums, wikis, carros de compres, CRM i galeries: el vostre nom, HostPapa el pot acollir i l’acollirà bé.

Certament, això no és únic per a l’amfitrió web basat a Torontó, ja que com InMotion Hosting també s’adapta després d’un gran nombre d’aplicacions, però HostPapa fa un pas més. L’amfitrió té molts recursos dedicats a moltes aplicacions.

Els usuaris nous poden beneficiar-se enormement de la base de coneixements ampliats, però l’equip d’assistència també té un coneixement superior a la mitjana de molts dels productes.

2. Excel·lents comentaris d’usuaris

No és fàcil que una persona revisi els proveïdors d’allotjament web a fons i independentment de la quantitat de temps i esforç invertit en l’esforç..

Per sort, les persones que han utilitzat els amfitrions durant anys comparteixen les seves impressions positives i negatives, pintant una imatge més completa de la situació.

HostPapa és allà mateix, amb Hostinger i FastComet, un dels proveïdors d’allotjament web amb millors ressenyes. Tot i que no són tan lloats per unanimitat, les revisions dels usuaris d’HostPapa que comparteixen una experiència pobra són poques.

3. Plans generosos

HostPapa és un amfitrió assequible que ofereix molt fins i tot amb el pla més petit. Els usuaris nous trobaran tot el que és fàcilment accessible, però els administradors web experimentats també trobaran moltes coses que els agraden.

S’inclouen treballs de cron personalitzats, redundància RAID-10, CDN i molts altres avantatges a la pissarra.

4. Migracions gratuïtes

Sempre és agradable veure. El proveïdor d’allotjament web de Toronto està preparat per revisar i sancionar la migració entrant de qualsevol compte cPanel des d’un altre amfitrió. L’equip d’assistència es desplaçaria de forma gratuïta a tots els correus electrònics, bases de dades i llocs web.

L’única restricció és sol·licitar la migració dins dels 30 dies posteriors a la inscripció a HostPapa. Podeu migrar més de 50 comptes de cPanel, encara que estiguin amb diversos proveïdors, a HostPapa de forma gratuïta.

5. Recursos dedicats

És possible que estiguis cansat de llegir-lo ja que apareix a totes les meves ressenyes d’allotjament de llocs web del 2019, però no em cansaré de repetir el bé que és tenir recursos dedicats al servidor. Per això és impressionant i molt important.

Ja he dit algunes vegades com és adequat HostPapa per a petites empreses, però la veritat és que l’amfitrió pot donar cabuda amb facilitat a les necessitats creixents d’una empresa en expansió o botiga electrònica..

Cadascun dels seus plans d’allotjament compartits promet certs recursos de servidor als seus usuaris i els permet planificar el futur i saber per què paguen.

6. Creador de llocs web gratuït

De fet, HostPapa marca totes les caixes. La companyia dóna suport a una varietat fiable de solucions de creació de llocs web, però també ofereix el seu propi creador de llocs web.

És una eina molt intuïtiva que us pot ajudar a establir una presència en línia en poques hores, fins i tot sense tenir experiència prèvia en la creació de llocs. La interfície està ben estructurada, el nombre de plantilles és més que satisfactori (més de 120) i la funcionalitat es troba aquí.

Sens dubte, el creador d’arrossegament i soltament no és el més ràpid que he vist, però és el més adequat i no dificulta els esforços de construcció del lloc de manera significativa.

7. Ajuda per a la creació de llocs web

Si voleu utilitzar les oportunitats de creació de llocs web de l’empresa, realitzeu una consulta gratuïta amb un dels seus especialistes en disseny web.

És una gran oportunitat per especificar com podeu imaginar la vostra presència en línia i deixar-los construir un lloc per a vosaltres.

Ara, aquest no és un servei gratuït, però és molt assequible i ràpid. No poso aquest servei a la llista de positius perquè no tinc experiència personal amb ell i no sé quin és el resultat final.

Tanmateix, la seva mera presència és destacable i, sens dubte, pot ajudar als propietaris de petites empreses que realment han de dirigir el seu negoci i no tenen temps de desaprofitar els tècnics..

8. Seguretat adequada

HostPapa revela les seves mesures de seguretat i he de dir que són adequades. Aquesta ha estat la meva primera revisió sobre empreses d’allotjament web, m’hauria impressionat molt més les seves característiques de seguretat, però la veritat és que no són res extraordinaris.

Tot i això, HostPapa marca totes les caixes.

9. HostPapa WordPress Hosting

A primera vista, la solució WP que ofereix HostPapa té un aspecte sospitosament com el paquet compartit habitual. Però, amb una inspecció més acurada, esbrineu que els plans de WordPress vénen amb vernís i WP preinstal·lats, a més de Jetpack.

HostPapa també promet actualitzar el vostre WP automàticament, si ho desitgeu.

No està malament, sobretot per aquest preu.

10. Formació gratuïta

Tots els nous clients d’HostPapa tenen dret a una consulta de 30 minuts amb el PapaSquad, que pot ajudar amb la configuració inicial, l’assessorament general o a idear una estratègia específica per agafar el web per tempesta..

En certa manera, es tracta d’un servei de consergeria glorificat, que és una cosa excel·lent en si mateixa, però també pot convertir-se en una entrada molt útil al món de l’allotjament.

Parlar amb un especialista des de molt aviat, quan ets en gran mesura despistat, pot servir de timó per al futur.

11. Proveïdor d’allotjament verd

HostPapa és un dels pioners de les energies renovables en el sector de l’hostaleria. Dedicat a una energia 100% verda, el proveïdor d’allotjament de Toronto adopta una postura molt sofisticada i socialment responsable sobre aquest tema.

Els centres de dades consumeixen quantitat d’electricitat; no portar-les a terme amb renovables no és cap gesta.

Els contres d’HostPapa

HostPapa fa moltes coses bé. Tot i això, continua creixent i es desenvolupa, i hi ha diversos aspectes de l’oferta de l’empresa que minven la impressió generalment positiva.

1. Còpies de seguretat de cost addicional

Morts, impostos i pèrdues de dades són inevitables.

Tenir matrius de disc RAID-10 és fantàstic, però si heu de pagar per la recuperació de dades, aquesta grandesa disminueix la varietat.

Les còpies de seguretat automàtiques són una característica bastant estàndard a la majoria de paquets moderns d’allotjament web i, francament, quan els amfitrions et fan pagar un servei tan bàsic, em molesta els nervis.

La majoria dels serveis d’allotjament web revisats aquí inclouen còpies de seguretat automàtiques amb (com a mínim) freqüència setmanal, però HostPapa no es troba entre elles.

Només els usuaris del seu pla més car gaudeixen d’aquesta funció, augmentant la sensació que l’amfitrió considera que és un servei premium molt especial.

No és.

Passant endavant.

2. Condicions de servei clares

HostPapa promet un 99,9% de temps de funcionament, però aquesta promesa se sent buida. No hi ha manera de veure l’horari del vostre lloc sense dependre d’eines externes; ni l’HostPapa cPanel, ni la seva àrea de clients indiquen un temps de funcionament.

I si bé aquesta característica és una cosa rara – HostGator ho té – pràcticament tots els amfitrions que garanteixen un temps de funcionament esmenten quina serà la compensació en cas d’una interrupció prolongada.

HostPapa no especifica què obtindran els usuaris que pateixen més temps d’inactivitat ni com es proporcionarà.

Sincerament, es tracta d’una omissió molt desconcertant.

Us recomanem HostPapa?

Un rotund SI!

No em podré separar de la tendència: les ressenyes d’HosPapa són molt positives perquè l’empresa ofereix un bon servei. Tan simple com això.

Un equip de suport honest i útil manté una bona velocitat i un temps de treball excel·lents i és suficient per crear un servei excel·lent. De fet, és possible que l’empresa no tingui algunes de les funcions avançades que els ofereixen SiteGround i InMotion Hosting, però els seus paquets compartits són molt ben arrodonits..

Tant és així que em va costar enumerar molts aspectes negatius a la meva revisió HostPapa. Sí, l’amfitrió de Toronto no té una presència realment global (no hi ha centres de dades a tot el món), però té bones connexions, amb opcions d’allotjament localitzades, és a dir, servidors de centres de dades gestionats per altres..

En definitiva, HostPapa és la millor opció per als usuaris que tinguin un mercat principalment a Amèrica del Nord.

HostPapa d’un cop d’ull

Assistència

Base de coneixements

Plans d’allotjament compartits

Panell de control

Nombre de dominis allotjats

Nombre de bases de dades

Comptes de correu electrònic

Emmagatzematge de correu electrònic

Còpies de seguretat i restauració

Emmagatzematge

Ample de banda

Tecnologia

Seguretat

Registre de noms de domini

Migració del lloc

Constructor de llocs web

Comerç electrònic

Hostatge especialitzat

Allotjament de Windows

Centres de dades

Horaris

Velocitat

Preu

Estructura de preus

Garanties

Reemborsaments puntuats per cancel·lació anticipada

Freebies

Lloc web de l’empresa

Cultura d’empresa

Telèfon, xat, correu electrònic, 24 hores
Informatiu i divers
3 plans d’allotjament compartits
HostPapa cPanel
2 dominis per al pla més petit, il·limitat per a la resta
25 per als més petits, il·limitat per als altres dos plans
100 per al pla d’arrencada, il·limitat per a la resta
500 MB per correu electrònic, 5 GB en total per als dos primers plans, 1 GB i 10 GB, respectivament, per al Business Pro
Les còpies de seguretat costen més als dos primers plans
Il·limitat; només el pla més petit restringeix l’espai a 100 GB
No modificat
SSD, recursos dedicats, més de 400 aplicacions disponibles
Suite de seguretat robusta
Domini gratuït amb tots els plans
Sí, dins dels primers 30 dies
Creador de llocs intuïtiu i flexible
Inclou SSL gratuït, s’admeten moltes solucions especialitzades de comerç electrònic
HostPapa ha especialitzat plans d’allotjament de WordPress i dóna suport a moltes tecnologies web
No
Servidors de tot el món
Rendiment sòlid, promesa del 99,9%
Front molt ràpid i endarrere
Taxes introductòries baixes, alça raonable en renovar
El prepagament redueix el cost per mes. Les taxes de renovació són aproximadament mitjanes a la indústria
Es promet un 99% de temps de treball però no hi ha cap garantia clara mencionada al ToS
No
Registre de dominis, SSL
Útil i informatiu, potser lleugerament desordenat
HostPapa és un amfitrió amb seu a Toronto i, com la majoria de les coses canadencs, projecta una cara amable, servicial i verda
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector