HostPapa Review – a leggyorsabb host Kanadából

A HostPapa díjnyertes házigazda, amelynek szolgáltatásait úgy alakították ki, hogy minden niche-ből megfeleljenek a kisvállalkozások számára. A felszínen a fogadó platform megfizethetőnek és sokoldalúnak tűnik, de megfelel-e a hype-nek?


Néhány hónappal ezelőtt fizettem a HostPapa megosztott szolgáltatásáért, és teljesítménye kiterjedt benchmarking tesztelés útján kezdtem megfigyelni, miközben folyamatos élő monitorozással rögzítettem működési idejét.

Néhány hetet töltöttem a házigazda jó hírnevének áttekintésével, a szakértői és a felhasználói vélemények prizmáján keresztül, és figyelmesen elolvastam a szolgáltatási feltételeket és az ígért funkciókat is. Az eredmény ez a részletes, elfogulatlan HostPapa áttekintés, amely gondosan megvizsgálja a tárhely-szolgáltató összes aspektusát.

Ki a HostPapa??

A Kanadából érkező HostPapa web hosting székhelye Burlingtonban (Ontario) található.

A 2006-ban alapított magántulajdonban lévő társaság szépen és folyamatosan növekszik. Már kommentáltam, hogy a bővítési törekvés gyakran elpusztítja a vállalatokat. Úgy tűnik, hogy a HostPapa népe egyértelműen kidolgozza a holisztikus megközelítést, amely kiegyensúlyozza a vállalat növekedését a kiváló infrastruktúrával és a nagyszerű ügyfélszolgálattal.

Annak ellenére, hogy a múltbeli események nem nagyon megbízható a jövő előrejelzője, a HostPapa filozófiája a biztonság és az egészség teljességére utal, amelyek ritka áruk.

Ezek nem üres szavak.

Nagyon hideg számokat gyűjtöttem, hogy megmutassam nekik, és egyetértenek a HostPapa véleményeinek többségével, amelyeket ellenőriztem.

"Legjobb tárhely kisvállalkozások számára"

üzemidő

99,90%

Támogatás

8/10

Rakodási sebesség

0.90s

Jellemzők

9/10

OVERAL4.2

Az Essentials – HostPapa Uptime, Speed ​​és támogatás

A HostPapa felülvizsgálatának elindítása árképzéssel és szolgáltatásokkal anélkül, hogy először megnéznénk annak sebességét, üzemidejét és műszaki támogatását, hiábavaló gyakorlat. Ha nem tudja eljuttatni az alapvető tudnivalókat, akkor semmi divatos trükkö nem teheti Önt a legjobb webtárhely-szolgáltatók közé.

1. Uptime – 99,91%

A HostPapa teljesíti azt, amit ígér: 99,9% -os rendelkezésre állás.

Gondosan átnéztem a szolgáltatási feltételeket, hogy megtudjam, mi történik, ha az üzemidő tovább csökken, de nem láttam semmit a kompenzációról vagy a visszatérítésről.

Furcsa, igaz? Különösen figyelembe véve azt a tényt, hogy ezt láthatja a szolgáltatási garancia oldalon:A HostPapa rendelkezésre állás garanciája?

Mindenesetre ezt a HostPapa támogatási csoport vezette. Biztosítottak arról, hogy a túlzott leállásokról nyilvántartást vezetnek, és erről a számlázó csoportnak számolnak be, aki a megfelelő visszatérítést minden érintett számára alkalmazni fogja.

Az élő megfigyelő eszközökkel összhangban az apró kis HostPapa WordPress webhely januárban és februárban a vártnál hosszabb ideig volt offline állapotban, és nem kaptam semmiféle engedményt vagy magyarázatot a vállalat számlázási csoportjától..

Igaz, hogy abban az időben elmulasztottam a lehetőséget, hogy megkíséreljem őket, és megkérdezzem, mi folyik itt, tehát most már türelmetlenül várom, hogy legközelebb lehetőségem legyen látni, hogyan kezelik az ilyen eseteket..

Bármi is legyen a reakciójuk, az a tény, hogy a ToS nem mond kifejezetten a visszatérítésekről és a kompenzációkról, nem jó.

Átlagos Uptime 2018

 • Október – 99,99%
 • November – 100%
 • December – 99,97%

Átlagos üzemidő 2019

 • Január – 99,81%
 • Február – 99,59%
 • Március – 100%
 • Április – 99,92%
 • Május – 99,93%
 • Június – 99,99%
 • Július – 99,98%

"A HostPapa az ipari szabvány 99,9% -os rendelkezésre állását biztosítja, de a visszatérítési politika kissé trükkös."

2. Sebesség – A leggyorsabb host

 • A második leggyorsabb válaszidő – 0,20 s (2nd)
 • Kiváló terhelési idő – 0.90s (4.)
 • Kiváló stressz alatt – 0,19 s (3d)

Megjegyzés: Ha sebességi teszteket futtat a domainben, az eredmények kissé ingadozhatnak. Még ugyanabból a tesztelési platformból, két egymást követő teszt általában kissé eltérő eredményeket mutat. A HostPapa webhely Észak-Amerikában található, tehát az Egyesült Államok helyszínein teszteltem. Az összes plugin és a szerveroldali gyorsítótár le van tiltva.

Az első-byte byte (TTFB) és a teljesen betöltött idő nagyon fontos a SEO és a végfelhasználói élmény szempontjából (ami messze és nagyjából ugyanaz). Ezért mérjük gondosan mindkettőt, több benchmarking eszköz segítségével.

A HostPapa izgalmas, gyors sebességgel lenyűgözött. A WordPress webhelyem állandóan órákat játszik az eddig látott leggyorsabb TTFB-ben. Átlagosan 200 milliszekundum rendkívül alacsony.

Rövid az az idő is, amely a webhely teljes feltöltéséhez ahhoz, hogy a felhasználók interakcióba léphessenek. Kevesebb, mint egy másodperc alatt mindent megjelenítünk, amellyel a látogatók élvezhetik.

Nem csak ez, hanem a HostPapa megosztott tárhely platform képes figyelemre méltó módon kezelni a látogatók beáramlásait és az ezzel párhuzamos kapcsolatot. 50 virtuális felhasználót küldtem egyidejűleg, akik közel 300 kérést nyittak meg a szerver felé, és mindegyikre 0,19 másodpercen belül válaszolt..

Blimey!

A bombázás során, egyidejű csatlakozásokkal, gyakorlatilag nem voltak tüskék vagy késések.

Átlagos válaszidő 2018

 • Október – 0.19s
 • November – 0,17 s
 • December – 0,16 s

Átlagos válaszidő: 2019

 • Január – 0.21s
 • Február – 0.18s
 • Március – 0,18 s
 • Április – 0,19 s
 • Május – 0.26s
 • Június – 0.24s

Válasz 2018 terhelés alatt

 • Október – 0.23s
 • November – 0.23s
 • December – 0,17 s

Válasz 2019 terhelés alatt

 • Január – 0,20 s
 • Február – 0,20 s
 • Március – 0,19 s
 • Április – 0.15s
 • Május – 0.17s
 • Június – 0.21s

"A HostPapa a leggyorsabb host a Tribunalon, ha mind a három mutatót figyelembe veszi."

3. Nagy támogatás

Néhány kellemes eszmecserét folytattam a HostPapa támogatási csoportjával.

Először nehezen tudtam megtudni az egyes megosztott tárhely-tervek pontos korlátait. Látja, a HostPapa egy másik gazdagép, amely olyan nyelvi marketingre vonatkozik, amelynek nincs összefüggése a műszaki realitásokkal.

A terv részleteinek kibővítése után klasszikus ostobaságot is láthat, mint például a „korlátlan SSD”. Ezúttal a szolgáltatási feltételek körül pontosan meghatározták, hogy mit jelent a „korlátlan”, de szeretnék valami pontosabbat.

Tehát beszélgettem egy hasznos támogató ügynökkel, aki elég tisztességes volt ahhoz, hogy beismerje, hogy „a szó valódi értelemében korlátlan” nem létezik, bárhol és bármikor is a szerver. Mert, tudod, a webszerverek nem más, mint nagy teljesítményű számítógépek, amelyek fizikai korlátozásokhoz vannak kötve.

A támogatási ügynök új linket adott meg a megosztott tervek részleteihez, ahol meghatározták a csomagonkénti beszámolók számát.

Ez hasznos volt.

Egy másik nagyszerű dolog a HostPapa kapcsán az önsegítő központ. A házigazda nagy tudásbázissal rendelkezik, nagyon hasznos útmutatókkal. Jól megírtak és pontosak; a teljes kezdők könnyedén követhetik a lépéseket.

"Nagyon gyors és barátságos támogatás, kiváló tudásbázissal együtt."

A HostPapa előnyei

A HostPapa számos jó okból 2019-ben az egyik legjobb web hosting szolgáltatás. Közös platformja sokoldalú, megfizethető, biztonságos és erőteljes.

1. Széles választéka a fogadási lehetőségeket

A HostPapa ideális tárhelymegoldás mindenféle kisvállalkozás számára. Fórumok, wikik, bevásárlókocsik, CRM-ek és galériák – nevezted el, a HostPapa képes tárolni és jól fogja tárolni..

Igaz, hogy ez nem egyedülálló a torontói alapú internetes házigazda számára, mivel az InMotion Hosting kedveli számos alkalmazás után is, de a HostPapa egy lépéssel tovább halad. A házigazda rengeteg dedikált erőforrással rendelkezik számos alkalmazás számára.

Az új felhasználók nagyban részesülhetnek a kibővített tudásbázissal, de a támogatási csoportnak sok termék átlagon felüli ismeretei vannak.

2. Kiváló felhasználói vélemények

Egy személynek nem könnyű alaposan és teljes körűen áttekinteni a webtárhely-szolgáltatókat, tekintet nélkül az erőfeszítésre fordított időre és erőfeszítésre.

Szerencsére azok az emberek, akik évek óta használják a házigazdákat, megosztják pozitív és negatív benyomásaikat, és teljesebb képet készítenek a helyzetről.

A HostPapa ott áll a Hostingerrel és a FastComettel, mint az egyik legjobb webes tárhely szolgáltató. Noha nem annyira egyhangúlag dicsértik, a HostPapa felhasználói véleménye, amelyek megosztják a gyenge tapasztalatokat, kevés és köztes.

3. Nagyvonalú tervek

A HostPapa megfizethető házigazda, aki még a legkisebb tervvel is sokat kínál. Az új felhasználók mindent könnyen elérhetnek, de a tapasztalt webmesterek is találnak sok mindent, ami tetszik.

Az egyéni cron feladatok, a RAID-10 redundancia, a CDN és még sok más előny.

4. Ingyenes migráció

Mindig jó látni. A torontói webszolgáltató készen áll a cPanel-fiókok bejövő migrációjának áttekintésére és szankcionálására egy másik gazdagépről. A támogatási csoport ingyenesen áthelyezi az összes e-mailt, adatbázist és weboldalt.

Az egyetlen korlátozás az, hogy a migrációt a HostPapa feliratkozását követő 30 napon belül kell alkalmazni. Több mint 50 cPanel-fiók – akár akkor is, ha különféle szolgáltatókkal rendelkezik – ingyenesen átvihető a HostPapa-ra.

5. dedikált források

Fáradhat, hogy elolvassa azt, mivel az szerepel az összes 2019-es webhely-tárhely-áttekintésemben, de nem unatkozom megismételni, hogy milyen jó dedikált szerver erőforrásokkal rendelkezni. Azért, mert jelentése félelmetes és rendkívül fontos.

Már néhányszor kijelentem, hogy a HostPapa megfelelő-e a kisvállalkozások számára, de az igazság az, hogy a host könnyedén képes kielégíteni egy bővülő cég vagy e-áruház növekvő igényeit..

Mindegyik megosztott tárhelyterve bizonyos szerver erőforrásokat ígér a felhasználók számára, és lehetővé teszi számukra a jövő megtervezését és annak megismerését, hogy mit fizetnek.

6. Ingyenes weboldalkészítő

A HostPapa valóban az összes négyzetet bejelöli. A társaság támogatja az őrült különféle weboldal-építési megoldásokat, de saját weboldal-készítőt is kínál.

Ez egy nagyon intuitív eszköz, amely elősegítheti az online jelenlét elérését néhány órán belül, még a webhely előzetes előkészítése nélkül. Az interfész jól kialakítva, a sablonok száma meghaladja a kielégítőt – több mint 120 -, és a funkcionalitás ott van.

Igaz, hogy a drag-and-drop építő nem a leggyorsabb, amit láttam, de ugyanakkor eléggé megfelelő, és nem akadályozza jelentősen a teleképítési erőfeszítéseket..

7. Súgó a webhely készítéséhez

Ha ki akarja használni a cég webhely-készítési lehetőségeit, ingyenes konzultációt kap a cég egyik webdesign-szakembertől.

Nagyszerű lehetőség annak meghatározására, hogyan látja el online jelenlétét, és lehetővé teszi számukra egy webhely felépítését.

Ez nem egy ingyenes szolgáltatás, de nagyon megfizethető és gyors. Nem emelem ezt a szolgáltatást a pozitívok listájára, mert nincs személyes tapasztalatam vele, és nem tudom, mi a végeredmény.

A puszta jelenléte azonban figyelemre méltó, és minden bizonnyal segíthet a kisvállalkozások tulajdonosának, akiknek ténylegesen üzleti tevékenységüket kell vezetniük, és nincs idejük pazarolni a műszaki jellemzőket..

8. Megfelelő biztonság

A HostPapa megteszi a biztonsági intézkedéseket, és azt kell mondanom, hogy ezek megfelelőek. Ha ez az első áttekintés volt a web hosting társaságokról, sokkal jobban lenyűgöznék a biztonsági funkciók, de az igazság az, hogy ezek semmi rendkívüli.

Ennek ellenére a HostPapa minden négyzetet bejelöl.

9. HostPapa WordPress tárhely

Első pillantásra a HostPapa által kínált WP-megoldás gyanúsan néz ki, mint a szokásos megosztott csomag. De közelebbről megtudhatja, hogy a WordPress tervekhez előre telepítve vannak a Lakk és a WP, valamint a Jetpack.

A HostPapa azt is megígéri, hogy automatikusan frissíti a WP-t, ha erre kíváncsi.

Nem rossz, főleg az ár.

10. Ingyenes képzés

Minden új HostPapa-ügyfél 30 perces konzultációra jogosult a PapaSquad-lal, aki segítséget nyújthat a kezdeti beállításhoz, az általános tanácsokhoz, vagy egy speciális stratégia kidolgozásához, amellyel az internetet viharosan veszi fel..

Bizonyos értelemben ez egy dicsőséges portaszolgálat, amely önmagában kiváló dolog, de nagyon hasznos bejáratúvá válhat a hosting világában is..

A szakember korai beszélgetése, amikor nagyrészt tudatlan vagy, a jövő kormánylapájaként szolgálhat.

11. Zöld tárhelyszolgáltató

A HostPapa a megújuló energia egyik úttörője a tárhelyiparban. A 100% zöld energiára szentelt torontói host szolgáltató nagyon józan és társadalmilag felelős álláspontot képvisel az ügyben..

Az adatközpontok rengeteg áramot fogyasztanak; a megújuló energiákon való futtatásuk nem jelenti a nagy teljesítményt.

A HostPapa hátrányai

A HostPapa sok dolgot jól csinál. Ennek ellenére továbbra is növekszik és fejlődik, és a társaság ajánlatának számos szempontja aláássa az általánosan pozitív benyomást.

1. Biztonsági másolat extra költséggel

A halottak, az adók és az adatvesztés elkerülhetetlenek.

A RAID-10 lemezes tömbök nagyszerűek, de ha az adat helyreállításért fizetni kell, ez a nagyság sokrétű lesz.

Az automatikus biztonsági mentés egy meglehetősen szabványos szolgáltatás a legtöbb modern webtárhely-csomagban, és őszintén szólva, ha a házigazdák kénytelenek fizetni egy ilyen alapszolgáltatásért, akkor ez lecsiszolja az idegeimet..

A legtöbb itt áttekintett webtárhely-szolgáltatás magában foglalja az automatikus biztonsági mentéseket (legalább) hetente, de a HostPapa nem tartozik ezek közé.

Csak a legdrágább csomag felhasználói élvezik ezt a funkciót, fokozzák azt az érzést, hogy a házigazda szuper speciális prémium szolgáltatásnak tekinti.

Ez nem.

Továbblépni.

2. Nem egyértelmű szolgáltatási feltételek

A HostPapa 99,9% -os működési időt ígér, de ez az ígéret nem megfelelő. Külső eszközökre támaszkodva nem láthatja webhelyének rendelkezésre állását; sem a HostPapa cPanel, sem az ügyfél területe nem jelzi az üzemidőt.

És bár egy ilyen szolgáltatás ritkaság – a HostGatornak is van -, gyakorlatilag az összes üzemeltető, amely garantálja az üzemidőt, megemlíti, hogy milyen kompenzációt jelent hosszú távú kiesés esetén.

A HostPapa nem határozza meg, hogy mit fognak kapni azok a felhasználók, akik nagyobb leállást tapasztalnak, és azt sem, hogyan fogják biztosítani.

Őszintén szólva, ez nagyon zavaró mulasztás.

Ajánljuk a HostPapa alkalmazást??

Hangos IGEN!

Nem szakíthatom meg – nem tudom – megszabadulni a tendenciától: A HosPapa-vélemények nagyrészt pozitívak, mivel a vállalat jó szolgáltatást nyújt. Ilyen egyszerű az egész.

A nagyon jó sebességet és az üzemidőt egy őszinte és segítőkész támogató csapat támogatja, és ez elég egy nagyszerű szolgáltatás létrehozásához. Valójában a cégnek hiányozhat néhány olyan fejlett funkció, amelyet a SiteGround és az InMotion Hosting kínál, de megosztott csomagjai nagyon jól vannak lekerekítve..

Olyannyira, hogy nehezen tudtam felsorolni sok negatívumot a HostPapa áttekintésemben. Igen, a torontói alapú gazdagépen nincs valóban globális jelenléte – nincs adatközpont a világ minden tájáról -, de jó kapcsolatai vannak, lokalizált tárhely-lehetőségekkel, azaz az adatközpontok szervereivel, amelyeket mások üzemeltetnek.

Mindent összevetve, a HostPapa kiváló választás azok számára, akiknek piaca elsősorban Észak-Amerikában található.

A HostPapa áttekintése

Támogatás

Tudásbázis

Közös tárhely-tervek

Vezérlőpult

Hostolt domainek száma

Adatbázisok száma

E-mail fiókok

E-mail tárolás

Biztonsági mentések és helyreállítás

Tárolás

Sávszélesség

Technológia

Biztonság

Domain név regisztráció

A webhely migrációja

Webhely készítő

E-kereskedelem

Speciális tárhely

Windows tárhely

Adatközpontok

üzemidő

Sebesség

Árazás

Árképzési struktúra

garanciák

Pro-minősített visszatérítések a korai lemondásért

Freebies

A társaság weboldala

Vállalati kultúra

Telefon, chat, e-mail, 24/7
Változatos és informatív
3 megosztott tárhely-terv
HostPapa cPanel
2 domain a legkisebb tervhez, a többire korlátlan
25 a legkisebb, a másik két tervhez korlátlan
100 az indulási tervhez, a többire korlátlan
500 MB e-mailben, összesen 5 GB az első két csomagban, 1 GB, illetve 10 GB a Business Pro számára
Az első két tervben a biztonsági mentések extra költségekkel járnak
Korlátlan; csak a legkisebb terv korlátozza a helyet 100 GB-ra
unmetered
SSD-k, dedikált források, több mint 400 alkalmazás elérhető
Robusztus biztonsági csomag
Ingyenes domain minden tervvel
Igen, az első 30 napon belül
Intuitív és rugalmas telepítő
Ingyenes SSL tartalmazza, számos speciális e-kereskedelmi megoldást támogatott
A HostPapa speciális WordPress-tárhely-terveket és támogatást kínál, sok webes technológiában
Nem
Szerverek szerte a világon
Szilárd teljesítmény, 99,9% -os ígéret teljesítve
Nagyon gyors elöl és hátul
Alacsony bevezetési díjak, ésszerű kirándulás a megújulásnál
Az előre fizetés csökkenti a havi költségeket. A megújítási díjak az iparban átlagosan átlagosak
99% -os üzemidőt ígérnek, de a garancialeírásban nincs egyértelmű garancia
Nem
Domain regisztráció, SSL
Hasznos és informatív, talán kissé rendetlen
A HostPapa egy torontói host, és a legtöbb kanadaihoz hasonlóan barátságos, segítőkész és zöld arcot mutat
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector