Hostinger Review – jaetun palvelun tarjoaja, jolla on hieno tasapaino hinnan ja suorituskyvyn välillä

Kun vierailin Hostinger.com-sivustossa ensimmäistä kertaa, kaksi asiaa iski minua: jaetun hosting-palvelun erittäin alhaiset hinnat ja sivuston informatiivinen arvo. Toki se houkuttelee käyttäjiä ostamaan isäntämahdollisuuksia joihinkin tavanomaisiin markkinointivinkkeihin verrattuna, mutta siinä on myös paljon laillista tietoa, kun taas kuukausimaksut ovat epärealistisesti alhaiset.


Toinen asia, jonka huomasin valmistellessaan alustavaa tutkimusta tähän Hostinger-arvosteluun, oli, että tämä on isäntä, jolla on vahva tekninen sukupuu. Teknisesti terveitä isäntiä on kuitenkin runsaasti isäntätuomioistuimen sivuilla. Tarvitaan lisätietoja.

Siksi ostin Premium-jaetun suunnitelman, asensin siihen puhtaan WordPressin ja aloin seurata sen käytettävyyttä ja nopeutta.

Kuukausien testauksen jälkeen voin kertoa sinulle Hostingeristä, joka on yhteenvetona puolueettomassa ja yksityiskohtaisessa katsauksessa.

Mikä on Hostinger?
Noin 15 vuotta sitten Liettuassa perustettu Hostinger on kansainvälinen tuotemerkki, jolla on erittäin vahva läsnäolo monilla markkinoilla. Tämä on yritys, joka ei kumartu EIG: lle tai GoDaddylle. Sen sijaan se pyrkii luomaan oman imperiumin. Vain että tämä imperiumi tuntuu yllättävän hyvältä.
Loppujen lopuksi Hostinger loi ja ajaa edelleen suurinta ilmaista verkkosivustojen ylläpitäjää. Nyt 000webhost ei ole ilman virheitä – kaukana siitä – vaan tosiasia, että Hostingerin takana olevat ihmiset sen käsitteli ja toteuttivat, eikä silti veloita mitään, koska he lukevat jotain.

"Paras isäntä 17 kuukautta"

Käyttöaste

99,90%

Tuki

9/10

Kuormausnopeus

0,68 sek

ominaisuudet

9/10

OVERAL3.6

Essentials – Hostinger Speed, Uptime ja tuki

Jotkut sanovat, että isännöintipalveluntarjoaja on hyvä vain hitaimpana palvelimenaan, toiset keskittyvät käyttöaikaan ja asiakaspalveluun. En syrji ja testaa niitä kaikkia. Laajasti

1. Hyvä käyttöaika – 99,91%

Uptime on yksi tärkeimmistä ilmaisimista laadukkaasta verkkoisäntästä, ja Hostinger menee kohtuullisen hyvin.

99,91% käyttöaika kuuden kuukauden seurannassa ei ole huono tulos; se kuuluu luvattuun 99,9%: iin.

Toistaiseksi, vain joulukuussa 2018, pieni WordPress -sivustoni oli offline-tilassa pidempään, joten käyttöaika oli 99,63%. Totta puhuen, koska juhlakaudella se päättyi, en löytänyt aikaa tehdä valitusta isännälle.

Hostinger lupaa 5%: n kuukausittaisen isännöintimaksun palautuksen aina, kun käyttöaikaa koskeva SLA rikotaan. Koska 4/6 kuukaudesta käyttöaika oli moitteeton, en usko, että minulla on syytä valittaa milloin tahansa pian.

Silti luvattu korvaus on hyvin pieni

"Hostinger ylläpitää käyttöaikaa 99,9%, mutta lupaa todellakin erittäin pienet korvaukset."

Keskimääräinen käyttöaika 2018

 • Lokakuu – 100%
 • Marraskuu – 100%
 • Joulukuu – 99,62%

Keskimääräinen käyttöaika 2019

 • Tammikuu – 99,99%
 • Helmikuu – 100%

2. Upea nopeus

 • Erittäin nopea vastausaika – 0,19 s (ensimmäinen)
 • Erittäin nopea lastausaika – 0.68s (1.)
 • Vakaa kuormituksen alla – 1,17 s (8.)

Huomaa: Jos suoritat nopeustestejä verkkotunnuksessani, tulokset saattavat vaihdella hiukan. Jopa samasta testausalustasta kaksi testiä saattavat yleensä näyttää hieman erilaisilta tuloksilta. Hostinger-sivustoni isännöi Atlantin yli, joten testasin sitä Yhdysvaltojen paikoista. Kaikki laajennukset ja palvelinpuolen välimuisti on poistettu käytöstä.

Käyttäjien ja ammattilaisten yhteisymmärrys on verkossa harvinainen asia. Useimmat ihmiset kuitenkin yhtyvät Hostinger-arvosteluissaan, että tämä on nopea isäntä. Neljästä erilaisesta vertailutestausvälineestä koonnut tiedot vahvistavat niin paljon.

Itse asiassa, tämä on yksi nopeimmista palveluntarjoajista Olen testannut toistaiseksi.

Etuosan nopeus on vain mahtava. Hostinger-palvelin vie noin 0,19 sekuntia vastaamaan ensimmäisellä tietotavulla. Sitten se tarvitsee vain 0,68 sekuntia saadaksesi sivun kokonaan.

Tällaisilla tuloksilla Hostinger WordPress -asennus on nopein ladattava sivusto, jota vain seurataan, vain reunustaen InterServerin ja Dreamhostin kaltaisia.

Kuvien / hostinger review-the-shared-hosting-palvelujen tarjoaja-with-fine-tasapaino-välillä-hinta-ja suorituskyvyn-3.png

Taustanopeuden suhteen Hostinger toimittaa myös.

Se on kaukana tämän kategorian parhaista esiintyjistä, mutta se on yhtä kaukana pahimmista. Keskimäärin 1,17 sekunnin vastausaika lähes 300 samanaikaiseen pyyntöön ei ole huono.

Keskimääräinen vastausaika 2018:

 • Lokakuu – 0,13s%
 • Marraskuu – 0.12s
 • Joulukuu – 0.21s

Keskimääräinen vastausaika 2019:

 • Tammikuu – 0.21s
 • Helmikuu – 0,14 s

Täysin ladattu sivu 2018:

 • Lokakuu – 0.71s
 • Marraskuu – 0.59s
 • Joulukuu – 0.60s

Täysin ladattu sivu 2019:

 • Tammikuu – 0,84 s
 • Helmikuu – 0.83s

Vastaus kuormituksella 2018:

 • Lokakuu – 1.12s
 • Marraskuu – 1.12s
 • Joulukuu – 1.15s

Vastaus kuormituksen alla 2019:

 • Tammikuu – 1.27s

"Hostinger on erittäin nopea verkkosivustojen ylläpitäjä."

3. Tuki voi olla parempi

Jos siirryt Hostinger.com-sivustoon, saatat olla yllättynyt nähdessäsi, että tukitiimi on nimeltään “Customer Success Team”. Kuulostaa loistavalta, mutta kokemukseni vaikuttavista markkinointitermeistä on ollut melko epätasainen.

Kun avasin tukisivun, kaksi hälytystä katkesi.

Ensimmäinen, Puhelinnumeroa ei ole lueteltu missään. Kummallista kyllä, yrityksen toimistoosoitteet ovat Kaunasissa ja Larnacassa, joten voit luultavasti lähettää kirjeen. Molemmat sijaintipaikat on lueteltu vastaavilla postinumeroilla.

Puhelimen tuen ilmeinen puute on erittäin outoa, mutta en ollut vielä valmis alentamaan Hostingeriä.

Sitten näin toisen outon asian vilkkaan ”Let’s Chat!” Varjolla. -painike, jonka avulla voit… lähettää sähköpostia?

Kuvien / hostinger review-the-shared-hosting-palvelujen tarjoaja-with-fine-tasapaino-välillä-hinta-ja-performance.jpg

Vakavasti napsautat sitä, ja se vie sinut yhteyslomakkeeseen. Yritin sitä useita kertoja ajatellen, että ehkä se lähetti kyselyni chat-agenttille, joka pystyy laatimaan riittävät vastaukset. Sain sähköpostiviestin, joka sisälsi yksirivisen vastauksen yksiriviseen kysymykseeni.

Tässä suhteessa se tuntuu keskustelulta.

Vain että se ei ole.

mieli, Onnistuin pääsemään chattiin, lopulta. Sitä voi käyttää vain Hostinger-tukisivulla; itse sivua ei ole linkitetty etusivulle. Yritin Hostinger.in-sivustolta ja myös isäntäkoneen englanninkielisestä versiosta, mutta en löytänyt suoria linkkejä tukeen.

Voi, ja se ei toiminut Firefoxissa.

Joka tapauksessa. Chat-painike sijaitsee oikeassa alakulmassa, ja päädyin käymään miellyttävään, vaikkakaan ei täysin vakuuttavaan keskusteluun tukiasiamiehen kanssa. Hän oli nopea ja ystävällinen, mutta hölmöily ja koettelu paljastivat, että tietyt mainostetut ominaisuudet ovat harhaanjohtavia. Lisätietoja siitä Hostinger-arvioni miinusosassa.

Vaeltaessani Hostinger-verkkosivustoa etsiessään chat-vaihtoehdoista vaikeimpaa, päätin tarkistaa Reddit-web-hosting-säieistä joitain lisätietoja.

Paras web-hosting etsiminen vie minut usein Redditiin, missä Hostinger myös esiintyy. Siellä oleva tuki on arvioitu melko hyvin, mutta parin pääviestintäkanavan ilmeinen puute on kauhistuttava.

"Tukitiimi vaikuttaa pätevältä, mutta puhelimen puute on vakava puuttuminen. Live-chat-vaihtoehto voidaan toimittaa myös paljon helpommin."

Hostinger ammattilaiset

Hostinger-hosting-ratkaisua tuskin voidaan pitää erinomaisena pakettina, mutta se on hyvin pyöristetty ja vankka. Sekä aloittelijat että kokeneet käyttäjät voivat löytää monia asioita, joista pitää.

1. Insanely Halvat

Aion käsitellä yksityiskohtaisemmin Hostinger-palkkioita vähän myöhemmin, mutta haluan vain kertoa teille, että yritys on pelkkä 0,99 dollaria pois siitä, että siitä puhutaan ilmaiseksi verkkosivuston isäntänä. Ei vitsi. 99 senttiä. Ei edes dollaria.

2. Omistetut resurssit

Hostinger lupaa tietyn CPU- ja RAM-virran jokaiselle kolmelle jaetulle isännöintisuunnitelmalle, mikä on erinomainen uutinen niille, jotka kasvavat ja laajentuvat. Tietäen mistä maksat ja kaiken tämän jazzin.

Aina on vaikea sanoa, kuinka hyvin tällainen tarkka resurssienhallinta toteutetaan, mutta nähdä pyrkimyksen omistaa tietty laskentateho kullekin käyttäjälle on aina mukavaa.

3. SSD kautta linjan

Infrastruktuurin suhteen Hostiger on viimeisimpien teollisuusstandardien mukainen. Kaikki palvelimet toimivat SSD-levyillä. Solid-state-asemat ovat paljon nopeampia kuin vanhemmat kiintolevyt, joten päivitys on ilmeinen.

4. Sisäänrakennettu välimuisti

Kaikissa Hostinger-suunnitelmissa Nginx-välimuisti on käytössä. Laskematta syvemmälle tekniikoihin, riittää, kun sanotaan, että Nginx on tehokas ja nopea web-palvelin; se on suunniteltu parempaan suorituskykyyn kuin Apache ja tekee sen asianmukaisesti. Kun palvelinpuolen Nginx-välimuisti on määritetty oikein (Hostinger-tuki vakuutti minulle olevan), jopa sisältöraskaiden dynaamisten sivustojen pitäisi toimia virheetömästi..

5. Säännölliset varmuuskopiot

Vaikka vain liiketoimintasuunnitelma takaa päivittäiset varmuuskopiot, jokainen jaettu hosting-ratkaisu varmuuskopioi tietosi viikoittain. Monien mielestä tämä on vain vähimmäisvaatimus, jonka verkon isäntä on tehtävä – olen täysin samaa mieltä tämän ajatuksen kanssa -, mutta totuus on, että säännöllisiä varmuuskopioita ei tarjota yleisesti. Katson sinua, GoDaddy.

6. 30 päivän rahat takaisin -takuu

Rahat takaisin -takuut ovat yleisiä käytäntöjä parhaiden web-hosting-yritysten joukossa. Hostinger ei ole huippua siinä, mutta menee sen kanssa, mitä useimmat tarjoajat tarjoavat. 30 päivää ei ole kovin paljon web-palvelun testaamiseen oikein, mutta ovat äärettömän parempia kuin ei mitään. Katson sinua, GoDaddy.

Kuvien / hostinger review-the-shared-hosting-palvelujen tarjoaja-with-fine-tasapaino-välillä-hinta-ja suorituskyvyn-2.jpg

7. Rajoittamaton Cronjobs

Kuulit oikean, rajoittamattoman cronjobsin. Pienin suunnitelma (joka on jo yhden jalan mukana ilmaisessa web-hosting-luokassa) tukee vain yhtä sivutiedostoa kerrallaan, mutta kaksi muuta jaettua ratkaisua voivat käsitellä niin monta kuin haluat. Cronjobs ovat mahtavia. Niitä ei voi koskaan olla liian paljon.

8. Git kautta linjan

Odottakaamme sitä niin pitkälle kuin pystymme. Kaikissa Hostinger-suunnitelmissa on Git-versionhallintavarasto. Jos et tiedä mikä se on, et todennäköisesti käytä sitä, mutta jos käytät – mahtavaa, eikö?

9. Optimoitu WordPressille

WordPress-välimuistilaajennukset ja palvelimet, jotka ovat valmiita mukautumaan tähän suosittuun sisällönhallintajärjestelmään, tekevät Hostingeristä erinomaisen kodin sille.

Yhden napsautuksen asennusohjelma ja automaattiset päivitykset tekevät Hostinger WordPress -paketista melko houkuttelevan tarjouksen.

10. Omistettu ohjauspaneeli

Totta puhuen, tarvitsin jo jonkin aikaa päättää, kuuluuko talossa sisäänrakennettu ohjauspaneeli Pros-ryhmään vai ei..

Ihailen tällaisia ​​aloitteita, mutta ne ovat harvoin parempia kuin nykyiset ratkaisut. Mietin vaistomaisesti, miksi Hostinger ei käytä cPanelia.

Kuvien / hostinger review-the-shared-hosting-palvelujen tarjoaja-with-fine-tasapaino-välillä-hinta-ja suorituskyvyn-3.jpg

Yrityksen kehittäjät ovat kuitenkin tehneet aika upean työn. On totta, että ohjauspaneeli näyttää paljon cPanelilta, mutta se ei ole huono asia; se säästää oppimisen aikaa.

Se on liukas ja toimiva, mahdollistaen riittävän hallinnan ja saumattoman pääsyn, mikä tekee siitä ihanteellisen aloittelijoille.

11. Verkkosivun rakentaja

Hostinger tarjoaa kohtuullisen määrän yhden napsautuksen asennusohjelmia, mutta siinä on myös kunnollinen sivustonrakennustyökalu. Hostinger-verkkosivustojen rakennustyökalu sisältyy kaikkiin suunnitelmiin, ja sillä on toimiva vedä ja pudota -rajapinta, jonka avulla voit valmistaa verkkosivun nopeasti ja tehokkaasti.

Kuvien / hostinger review-the-shared-hosting-palvelujen tarjoaja-with-fine-tasapaino-välillä-hinta-ja suorituskyvyn-4.jpg

Vaikka en ole erityisen suuri fani tällaisille verkkosivustojen rakentajille, minun on myönnettävä, että tämä on yksi paremmista iteraatioista, joita olen nähnyt.

12. Sanoitko alennuksia?

Nyt mainitsin johdantohinnat naurettavan alhaisilta, mutta voit myös saada joitain vakavia Hostinger-alennuksia suhteellisen helposti. Tuntuu hiukan surrealistiselta kirjoittamisesta, että koska lähtöhinnat ovat niin alhaiset alkamaan, että niiden diskonttaamisella tuskin on järkeä.

Se on kuitenkin hyvin realistinen mahdollisuus.

13. Vastaa palautteeseen

Alle kolme kuukautta Hostinger-arvioni julkaisemisesta lähtien yritys kiitti minua huomauttamalla joitain ongelmia Hostinger.com-sivustossa..

Ensimmäinen negatiivinen kohta katsauksen haitat-osiossa koski yrityksen käyttämää harhaanjohtavaa ilmausta suunnitelmien kuvaamisessa..

Hostinger kuitenkin ryhtyi aktiivisiin toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi, ja nyt sen suunnitelmien parametrit kuvataan paljon ripeämmin. Rajoitukset selvennetään tähdellä, mikä tekee kaikesta huomattavasti läpinäkyvämmän ja harhaanjohtavamman jopa kaikkein häiriintyneimmille käyttäjille..

Minun on myönnettävä, että se tuntui hyvältä henkilökohtaisella tasolla, koska web hosting-yritysten tekeminen oikeudenmukaisemmiksi ja avoimemmiksi on yksi tärkeimmistä syistä hosting-tuomioistuimen olemassaololle..

Luonnollisesti massiivinen positiivinen merkki on nähdä isäntä, joka todella välittää tarpeeksi ottaakseen muutaman yksinkertaisen vaiheen kohti rehellistä markkinointia.

Kudos, Hostinger.

Hostinger miinukset

Vaikka Hostingerillä on melko vakaa isäntäratkaisu, sen tarjous ei ole kaukana virheetöntä.

1. Rajoitettu kokeneille käyttäjille

Hostingerillä on monipuolinen jaettu hosting-paketti, mutta kokeneet käyttäjät saattavat löytää sen puuttuvan tietyillä alueilla. Kyllä, siellä on Git, cronjobs ja Curl, mutta monet cPanelissa saatavilla olevat herkut puuttuvat. Ruby on Railsia, Pythonia ja muita ei löydy mistään.

2. Vaikea muutto

Sivuston siirtäminen Hostingeriin voi olla ongelmallista. Vaikka tuki on valmis auttamaan kaikin mahdollisin tavoin – neuvoja tai suoraa osallistumista prosessiin -, se, että isäntä ylläpitää omaa hosting-paneelia, vaikeuttaa olemassa olevien sivustojen siirtämistä yli.

Se on mahdollista, mutta on erittäin todennäköistä, että siitä tulee vakava ongelma.

3. Ei ilmaista SSL: tä

Jos haluat varmistaa sivustosi ilmaisella SSL: llä, Hostinger ei ole ihanteellinen. Vain suurin kolmesta suunnitelmasta sisältää suojatun sertifikaatin.

Pidän yleisesti ottaen outoa, koska SSL: n puute heikentää SEO: ta ja Let’s Encrypt -ratkaisua voidaan sisällyttää suhteellisen helposti useimpiin hosting-ympäristöihin..

Olipa se sitten, jos haluat saada SSL: n, joudut joko maksamaan siitä erikseen, hankkimaan Let’s Encrypt -sovelluksen manuaalisesti tai ostamaan suurimman kolmesta Hostinger-suunnitelmasta.

Suosittelen Hostingeriä?

Kyllä, suosittelen Hostingeriä monista syistä.

Jos etsit halpaa hosting-ratkaisua, se on todennäköisesti paras vaihtoehto.

Nopeus ja suorituskyky ovat myös vaikuttavia.

Tukiryhmään pääsy voidaan optimoida, mutta edustajat ovat reagoivia ja osaavia.

Kehittyneempien hosting-vaihtoehtojen puuttuminen ja useat tapaukset tyypillisestä hosting-markkinoinnin limosta, jotka mainitsin tässä yksityiskohtaisessa Hostinger-katsauksessa, eivät muuta sitä tosiasiaa, että tämä yritys tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map