HostGator áttekintés

A HostGator az egyik legnépszerűbb webtárhely-szolgáltató, és szívesen teszteltem annak érzékenységét.


Beállítottam egy alapvető WordPress telepítést a HostGator Baby Cloud-ra, és megmértem a válaszidőket és a viselkedést a HostGator-kiszolgálók terhelése alatt. Számos HostGator áttekintést is áttekintettem, hogy világosabb képet kapjak a vállalati támogatásról és az irányelvekről.

A 11 legnépszerűbb tárhelyszolgáltató cég folyamatban lévő tesztelése a következőképpen sorolja be a HostGatorot

1. megbízhatóság
# 10 az elülső sebességnél
# 10 a háttér sebességében
# 5 támogató
# 9 áron

 • Árképzés – 8,5 / 10
 • Támogatás – 8/10
 • Jellemzők & Könnyű használat – 8,2 / 10
 • Megbízhatóság & Sebesség – 8/10

Ki a HostGator??

Kétségtelen, hogy a HostGator az ipar egyik legnépszerűbb neve, különösen az amerikai székhelyű felhasználók számára.

Jelenleg mintegy 10 millió domain nevet tárol, így a világ egyik legnagyobb hosting szolgáltatója. Nem rossz egy körülbelül 16 évvel ezelőtt alapított társaság számára.

Létezésének első tíz évében a cég nagyon jó hírnevet épített fel, amely felkeltette az EIG figyelmét. Az egymást követő akvizíció, akárcsak az EIG által érintett sok elem, nem volt teljesen előnyös, és a Provo adatközpontban már korábban számos hatalmas leállást okozott, amelyek a BlueHostot is érintik..

Ennek ellenére a HostGator helyreállt és továbbfejlesztette szolgáltatásait. És bár a társaság szokásos megosztott tárhely-kínálata nem olyan lenyűgöző, a viszonylag új A felhőcsomagok a HostGatorot ismét a legjobb webhelytárhely-szolgáltatók keverékébe helyezik.

Felhőalapú platformja nagy sebességet, kiváló méretezhetőséget és zökkenőmentes erőforrás-elosztást ígér többek között a fiók- és webhelykezelés megkönnyítéséért.

De elegendő úgy tekinteni a HostGator-ot, mint a 2018-as legjobb webgazda komoly versenyzőjét?

Nézzük meg, mit mondnak a számok ebben a részletes HostGator Cloud tárhely-áttekintésben.

"Legjobb UPTIME"

üzemidő

100%

Támogatás

8/10

Rakodási sebesség

1,21 másodperc

Jellemzők

9/10

OVERAL3.3

Az Essentials – HostGator Uptime, Speed, támogatás

Uptime, sebesség és minőségi támogatás megrontja vagy megszakítja a tárhely szolgáltatót.

1. Kiváló Uptime – 99,99%

Az Uptime könnyen a legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni bármilyen web hosting áttekintés ellenőrzésekor. A sebesség is nagyon fontos, de a lassú weboldal mégis jót tesz; egy offline oldal nem oldott katasztrófa.

Lehet, hogy a társaság nem ideális – a HostGator néhány problémáját mélyebben láthatja – de működési ideje kiváló.

A HostGator 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, és ingyenes tárhelyet ígér, amennyiben ezt a szolgáltatási szintű megállapodást megsértik.

A szolgáltatási feltételek szerint a külső megfigyelő rendszerek nem használhatók fel az üzemidő mérésére. Csak a szervernaplók tekinthetők elég megbízhatónak az ilyen esetekben történő felhasználáshoz.

Ez elég tisztességes, mivel még a legjobb megfigyelő eszközök sem bizonytalanok, és a HostGator beépített szerver üzemidejű megfigyeléssel rendelkezik, amely az ügyfélportálon keresztül érhető el..

A Cloud HostGator a szokásos megosztott platform továbbfejlesztett változata, és a frissítés mondja. Két fő gondot hoz az asztalhoz: nagyobb megbízhatóság és nagyon hozzáférhető frissítések, amelyek pár kattintással megvásárolhatók és ugyanolyan könnyen letilthatók, amikor már nincs rá szükség.

A fejlett Cloud architektúrának köszönhetően, amely lehetővé teszi bármely webhely valós idejű másolását

2018 átlagos üzemideje:

 • Augusztus – 100%
 • Szeptember – 100%
 • Október – 100%
 • November – 100%
 • December – 100%

Átlagos üzemidő 2019:

 • Január – 100%

"A HostGator rendkívül megbízható gazdagép."

2. Átlagos sebesség

 • Ésszerű válaszidő – 0,70 (11.)
 • Ésszerű, teljesen betöltött idő – 1.28 (10.)
 • Kérdéses bizonyos terhelésnél – 9.43s (10.)

Megjegyzés: Ha sebességi teszteket futtat a domainben, az eredmények kissé ingadozhatnak. Még ugyanabból a tesztelési platformból, két egymást követő teszt általában kissé eltérő eredményeket mutat. A HostGator webhelyem Houstonban található, tehát az Egyesült Államok helyszínein teszteltem. Az összes plugin és a szerveroldali gyorsítótár le van tiltva.

A betöltési sebesség elengedhetetlen az online sikeres vállalkozások számára. Egy olyan webhely betöltését, amely több mint 4 másodpercet vesz igénybe, a felhasználók 74% -a hagyja el, míg a lassú e-kereskedelmi webhelyeket ritkán látogatják meg újra.

Megvizsgálom a TTFB-t (az idő az első byte-ig) és az időt, amíg egy webhely teljesen betöltődik. Az első mutató azt mutatja meg, hogy a szerver milyen gyorsan reagál a lekérdezésre. Ez egy jó mutatója annak, hogy a fogadó gép milyen gyors.

A második mérés azt mutatja, hogy mennyi időbe telik, amíg a webhely látható és hasznos a végfelhasználó számára. Kétségtelenül ez is döntő jelentőségű.

Mindkét kategóriában a három tesztelési helyszínen a HostGator Cloud tárhely lenyűgöző volt, a leggyorsabb válasz és a második leggyorsabb töltési idő az alapvető WordPress-webhelyem teljes oldala. A következő hónapokban azonban a válasz- és a töltési idő növekedett, ami rontotta a HostGator átlagos teljesítményét.

A HostGator webhelyem jó eredményeket mutatott a WebPageTest oldalon.

A HostGator webhelyem jó eredményeket mutatott a WebPageTest oldalon.

Nagyon lenyűgözött ez a teljesítmény, de amikor terhelésbe tettem a HostGator webhelyet, a szerver összeomlott.

A tisztázás kedvéért megvásároltam a HostGator három felhő-tárhely-tervéből a másodikt. Egészen 30 virtuális felhasználóig jól működött, de akkor kezdődött a harc.

Végül 50 virtuális felhasználó átlagos válaszideje 7,9 másodperc lett. Miközben a virtuális felhasználók kevesebb, mint 30 volt, a Cloud szerver 0,3-0,45 másodpercen belül válaszolt, ami nagyon jó.

A terhelési hatás bizonyos gyengeségeket tárt fel a terhelés alatt.

Úgy tűnik, hogy a 30 felhasználó zökkenőmentes teljesítmény.

A terhelési hatás bizonyos gyengeségeket tárt fel a terhelés alatt.

Van egy WordPress-webhelyem a HostGator WordPress Cloud-on (kissé drágább, kifejezetten a WordPress számára optimalizálva), és a rendszeresen futtatott Load Impact tesztek hasonló viselkedést mutatnak: nagyon tisztességes háttérválasz akár 30 felhasználóig, majd néhány súlyos késés. Ez a fogadó bíróság által áttekintett összes házigazda átlagában a leglassabb.

Teljesen igazságos, A 30 egyidejű felhasználó nem olyan kis szám a növekvő weboldal számára, de többet vártam a HostGator közepes méretű webtárhely-kínálatától.

2018 átlagos válaszideje:
 • Augusztus – 0.17s
 • Szeptember – 0.70-es évek
 • Október – 1.71s
 • November – 0.48s
 • December – 0.57s
Átlagos válaszidő: 2019:
 • Január – 0.57s
Teljesen betöltött 2018-as oldal:
 • Augusztus – 0.87s
 • Szeptember – 1.26
 • Október – 2.26
 • November – 0.92s
 • December – 1.17
Teljesen betöltött 2019. oldal:
 • Január – 1.19
Válasz 2018 terhelés alatt:
 • Augusztus – 7.9s
 • Szeptember – 10.01s
 • Október – 7.99
 • November – 9.70-es évek
 • December – 10.89s
Válasz terhelés alatt 2019:
 • Január – 10.10

"Gyors kiszolgálók, amelyek optimalizálást igényelnek a nagy forgalom kezelésére."

3. A HostGator lassú támogatással és kiváló tudásbázissal rendelkezik

Négyszor felvettem a kapcsolatot a támogató csoporttal e mélyreható áttekintés elkészítése során. Egyszer e-mailben, a másik háromszor csevegés közben. Megfontoltam a 24/7 HostGator telefonos támogatás tesztelését is, de ez a négy interakció elég volt.

A kezdők számára a csevegés várakozási ideje nem olyan rövid.

Először hívtam fel egy értékesítési képviselőt, hogy magyarázatot kérjen bizonyos tervjellemzőkkel kapcsolatban. Az ügynököknek kb. 4 percre volt szükségük, hogy felvegyék a csevegési kérésemet. Ez nem szörnyű, de messze van a legjobb webhelygazdaktól.

Akkor a kérdésem meglehetősen egyszerű volt, de kétszer kellett feltennem, mivel az első válasz, amit kaptam, egy copy-paste az információ webhelyéről volt, amelyre pontosításokat kértem. A második alkalommal, amikor megkérdeztem, nem változtattam meg a megfogalmazást. Úgy tűnik, hogy az ügynök egyszerűen figyelmesen elolvasta és megadta a választ, amit kerestem.

Beszélni szeretne egy Gatorral?

A HostGator támogatás minden kommunikációs csatornán elérhető.

A második csevegés, amelyet a HostGator támogatásával kezdtem, technikai problémával kapcsolatos. Gyorsan válaszoltak, és az ügynök időbe telt, hogy megvizsgálja a problémaomat (a beépített üzemidő-monitor nem működött). Vizsgálta egy ideig, és számomra a rendszergazdák felé fordította a kérdést.

Ez jó volt, de az ügynök azt mondta nekem, hogy e-mailben küldöm az ügy részleteit, hogy figyelemmel kísérjem a helyzetet. Soha nem kaptunk e-mailt, és az eset nem jelenik meg a HostGator ügyfélportálom alatt.

Egy újabb csevegés után azt mondták nekem, hogy a jegyet nem regisztrálják a számlám alatt, mert annak eskalazálták, ami nem volt sok értelme. Még mindig nem.

Végül, négy nappal később, kaptam egy e-mailt, amelyben kijelentem, hogy a rendszergazdák tisztában vannak a problémával, de nem adhatnak nekem ETA-t a megoldásáról.

Az utolsó találkozásom a HostGator csevegési támogatásával a cPanel téma megváltoztatásáról szólt. Lásd: a HostGator Cloud testreszabott cPanel-témájával rendelkezik, amely nagyon szép és funkcionális, de nem engedi átváltani a cPanel-klasszikusokra, mint például a Paper Lantern vagy az x3. Csevegési kérésem több mint 15 percig lógott. Legalább az az ügynök, aki végül foglalkozott a kérdésemmel, udvarias és gyors volt.

Célom az általam vizsgált gazdagépek őszinte, elfogulatlan elemzése, és el kell mondanom, hogy a HostGator ügyfélszolgálata legjobb esetben hibás..

Ennek ellenére örültem, hogy a tudásbázis sokat javult. Az erőforrások minősége és mennyisége jelentősen megnőtt az utóbbi időben (2017 nyarán), amelyet ellenőriztem.

Most egy nagyon tiszteletreméltó önsegítő központ.

"A HostGator támogatási csoportja sok stressz alatt van, és a várakozási idő is nagy lehet, de az önsegítő központ kiváló."

A HostGator előnyei

A HostGator egy barátságos vendéglátó-ipari társaság, sok privilegizálással és minőségi szolgáltatásokkal. Cloud platformja a tökéletes példa.

1. Rugalmas tárhely

A Cloud beállítás valamivel drágább, mint a megosztott HostGator webtárhely-szolgáltatás, de megkapja azt, amit fizet.

A modern kiszolgálók össze vannak kötve, ami lehetővé teszi az erőforrások gyors elosztását és a nagy redundanciát.

Lehetőség van további források beszerzésére, amikor csak szükséges. Egy gombnyomással és egy alapcsúszkával növelheti webhelyének CPU-ját és RAM-ját anélkül, hogy ténylegesen átváltana egy nagyobb tervre. Hasonlóképpen, ha már nincs szükség az extra energiára, eltávolíthatja azt.

Több RAM? Könnyen.

Az erőforrások hozzáadása és eltávolítása egyszerűvé vált!

Ez a rugalmasság kiválóan alkalmazható olyan helyszíneken, ahol a forgalom időnként vagy szezonálisan emelkedik. Az utazási irodák, rendezvényszervezők, konferenciaközpontok, agresszív marketing kampányokat folytató e-kereskedelmi webhelyek nagyon hasznosnak találják a webhely erőforrásainak kezelésének lehetőségét, hozzáadva a szükséges Umpf! amikor szükséges, és visszatérés az alapértelmezett értékekhez, amikor a látogatói szint újra csökken.

Költségvetés-barát, gondtalan és felhatalmazó képességekkel bíró fantasztikus funkció.

2. Jó statisztikák a dobozból

A webhely erőforrásainak kezelésére való hatalom csak akkor értelmes, ha valójában tudja, mit fogyaszt. A HostGator webhelytároló portálja ezt fedezi.

Itt láthatja az oldalak által adott pillanatban felhasznált feldolgozási teljesítményt és memóriát. Ez a statisztikai adat közvetlenül a szerverből származik, nagyon hozzáférhető és könnyen olvasható.

Bármelyik pillanatban ellenőrizheti a RAM felhasználását, a futó folyamatokat és a CPU terhelését. Mindez teljes képet nyújt a webhely hátterében zajló eseményekről, és segítséget nyújt a lehetséges problémák azonosításában a frissítések és új pluginek telepítése után.

3. Intuitív interfész

A HostGator bejelentkezési területe olyan intuitív, mint valaha. A számlázás, a terv részletei, a domain név kezelése és a támogatás mindig kattintással elérhető.

Minden csak egy kattintásnyira van. Igen, Gators!

Hasznos és nem zavart, az ügyfélportál nem áldozza fel a funkcionalitást a tervezés érdekében.

Kezeket le, ez az egyik legszennyezetlenebb és legkönnyebben használható ügyfélportál Láttam. Ez éles ellentétben áll például az A2 Hosting kedvelőivel, amelynek kezelőpanele rendkívül funkcionális és jól megtervezett, ám a bejelentkezéskor üdvözlő információk puszta mennyisége meglehetősen nagy lehet..

A webhelykezelés a mindenütt jelen lévő cPanel-en keresztül történik. A HostGator színsémájához igazítva, és meglehetősen szépnek tűnik. A stílus miatt a cPanel témát nem módosíthatja, de az elrendezés lehetővé teszi a megfelelő testreszabást.

Csakúgy, mint az ügyfélkör, a HostGator cPanel jól láthatóan megjeleníti a használati statisztikákat.

4. Kiváló hálózati infrastruktúra

A HostGator ideális az amerikai székhelyű webhelyekhez.

Két adatközpontja Provoban, Utahban és Houstonban, Texasban található, ahol a cég székhelye található. Régebben Floridában volt, ami talán utal arra, hogy a márkanév ihlette.

Az összes modern adatközpont többrétegű biztonsággal, redundáns áramfejlesztőkkel, fejlett hűtési rendszerekkel, erős fizikai biztonsággal és a HostGator nem kivétele.

Különösen lenyűgözővé teszi őket, hogy az Arista Networks, a Juniper, az Arbor, a Brocade és a Cisco szerepe központi szerepet játszott ezek tervezésében és felszerelésében. Ezek a hálózatokban a legtöbb név – biztonság, fizikai infrastruktúra – és garantálják a stabil, gyors és jövőbiztos hálózatot.

5. Erõs kiszolgálók

Meglepő módon nem sok HostGator beszámoló említi ezt, ám a vállalat Cloud támaszkodik a komoly számítási teljesítményre.

Az összes kiszolgáló SSD-vel érkezik, és 32 magos AMD Opteron ™ 6376 processzoron vagy Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3 rendszeren fut. Nekik van 4 RAID 1-jük is.

A műszaki mumbo-jumbo valószínűleg nem sok jelent, de elegendő ahhoz, hogy ezt mondjam ezek néhány nagy teljesítményű gép.

A különböző tárhely-tervek rövid áttekintése (lent) megmutatja, hogy mekkora energiát számíthat az egyes termékekre. Noha az információ nem a lehető leg részletesebben jelenik meg, ott van.

6. A bevezető árak megkísértése

Egy tipikus web hosting módon, a társaság nagyon alacsony díjakkal vonzza az új ügyfeleket. A HostGator ára emelkedik, miután a kezdeti időszak lejárt.

A megosztott HostGator web hosting platformon akár 2,75 dollár havonta is elérhetővé válhat egy webhely, ha három évre vállalkozik. A Hatchling Cloud 4,95 dollárba kerül ugyanebben az időszakban, extrák nélkül.

A HostGator alacsony kezdődíjjal rendelkezik egyetlen weboldal számára.

Szép ár egy weboldalért!

Gyakorlatilag minden tárhely-felülvizsgálat során tisztáznom kell, hogy a fogadó cégek szokásos gyakorlata nagyon alacsony árakat hirdetni, hogy az emberek rákattintanak a tervükre. A HostGator legalább egy csillagot helyez az egyes ínycsiklandó ajánlatok mellé, jelezve, hogy még van még az üzlet.

Ne feledje, a kezdeti kedvezmény, a valóságban, egy automatikusan alkalmazott HostGator kupon, tehát akkor is, ha jó üzletre talál online máshol, a kedvezmény valószínűleg ugyanaz lesz.

7. WordPress optimalizálás és gyorsítótárazás

Az összes felhőalapú terv a Mojo Marketplace, a Google Analytics és még sok más árnyalattal érkezik. A leginkább figyelemre méltó a Varnish szerver gyorsítótárazása, amelyet előre telepítettek (manuálisan le kellett tiltani a tisztességes teszteredmények elérése érdekében), és nagyon jó sebességet nyújt..

A Mojo Marketplace sok értéket hozzáadhat WordPress-webhelyéhez, miközben a szerveroldali gyorsítótárazás mindig jó dolog, különösen ha tartalomkezelő rendszerek használnak.

Kedvenc WordPress perk-átalakítóom az a tény, hogy A Google Analytics használatra kész mivel a telepítése akadályt jelenthet a tapasztalatlan felhasználók számára.

A kezelt WordPress megoldást tesztelésre készítik a HostGator jövőbeli felülvizsgálatainak sorozatának részeként, itt a Host Tribunalon.

8. Freebies

A HostGator tisztességes marketing költségvetéssel jutalmazza az új ügyfeleket. A Google AdWords 100 dollár értékű értéke az Öné lehet, miután ténylegesen 25 dollárt költött az AdWordsben.

Lehet, hogy nem tűnik túl soknak, de ha elkészíti a webhelyét és működik, ezek a hirdetési jóváírások nagy időben segíthetnek a láthatóság szempontjából. Stratégiai felhasználással és a bevált SEO gyakorlatokkal együttesen segíthetnek a tisztességes expozíció elérésében.

Is, minden felhőterv ingyenes Let’s Encrypt SSL-t kap, míg a Business Cloud dedikált IP-címmel is rendelkezik.

Ezen felül a társaság 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, amely hosszabb, mint a 30 napos ipari szabvány.

A HostGator hátrányai

A HostGator messze nem tökéletes. Megérintettem néhány olyan területet, amelyek elválasztják a HostGator-t a legjobb webhely-szolgáltatótól. Közülük a legfontosabb a lassú támogató csoport, de a HostGatorral kapcsolatban számos más panasz is említhető.

1. Megtévesztő marketing nyelv

Helyesbítsen, ha tévedek, de azt hittem, hogy a trükkös marketingnyelv az összes gazdagépen az EIG égisze alatt endemikus..

A HostGator Cloud tárhely esetében a legszembetűnőbb félrevezetés a terv bemutatása.

A terv részletei az erőforrások haladéktalan reklámozását, mint például 2 CPU-mag és 2 GB-os RAM. További vizsgálatok nélkül arra a következtetésre juthat, hogy ez a két processzormag és a hozzáférhető memória koncertjei az Ön igényei szerint használhatók. Valóban nagyon logikus következtetés lenne; mintha az információ ott lenne, hogy pontosan ezt gondolja.

A rejtett információ elolvasása feltárja a tényleges ajánlatot, annak ellenére, hogy a megfogalmazása kínos és nem egyértelmű.

Példa a klasszikus marketingre: nem minden olyan feltűnő, mint amilyennek látszik.

Garantálhatom, hogy nem mindenki gondosan ellenőrzi mindent, és azzal a gonddal, hogy mondjuk részletes és elfogulatlan áttekintést készítsen a házigazdáról. Ráadásul az információk formázásának módja eléggé megfigyelhetetlennek tűnik ahhoz, hogy névértékben felhasználhassuk.

Ha azonban kibővíti a terv részleteit, akkor pontosításra kerül, amely kijelenti, hogy ezek nem dedikált, hanem megosztott erőforrások. Más szavakkal, ezek szerver specifikációk, és nem terv specifikációk.

Megkérdezték a HostGator értékesítési csapatától, hogy megerősítsék-e ezt a szöveget annyira homályos formában, de az ügynök kétszer is megkérdezték, hogy a hirdetett értékek szerver erőforrások, amelyekhez a Cloud webhely hozzáférhet. Egy ismeretlen számú más oldallal együtt.

Néhány száz webhelyű szerveren ezek a számok nem tűnnek olyan lenyűgözőnek, igaz?

Azt hiszem, ez az ilyen halak megfogalmazásának lényege. Nyilvánvaló marketing trükk, amely éles ellentétben áll az A2 Hosting és a SiteGround kedvelőivel, akik részletes listát nyújtanak az egyes tervekhez rendelt erőforrásokról.

Bár az alapvető szerver erőforrások ismerete jó, ez valójában nem ad értékes információt személyes szinten.

A HostGator a számok megjelenítésének módja halvány. Döbbenten voltam, hogy a 2019 HostGator-vélemény egyikében sem említettem ezt.

2. Lassú ügyfélportál

Korábban a HostGator Cloud áttekintésében megemlítettem, milyen fantasztikus az ügyfélportál. Tiszta és nagyon könnyen használható, de van egy jelentős hibája: lassú.

A lapok közötti váltás másodperceket vesz igénybe, és gyakran ugyanazon a lapon az opciók böngészése sokkal lassabb, mint amilyennek lennie kellene.

A lassúság aligha jelent meg egy üzletkötőt, de idegesítő.

3. Lassú fiókbeállítás

Megvásároltam a pártatlan tárhely-felülvizsgálathoz szükséges tervet a rendelkezésre álló leggyorsabb fizetési módszerrel, nevezetesen a hitelkártyával. A fizetés azonnal elszámolásra került, de aztán több mint 40 percet kellett várnom, amíg szolgáltatásom elérhetővé vált.

A HostGatornak javítania kell a terv biztosítását.

Időbe telt.

Újra, ez nem egy üzletkötő, de elgondolkodtat azon, hogy miért tartana ilyen sokáig egy automatikus folyamatot. Végül is, a HostGator webhelye szerint a vásárolt terv a legnépszerűbb.

Ajánljuk a HostGator alkalmazást??

A HostGator Cloud tárhely szilárd választás.

Nagyon tisztességes lehetőség az amerikai székhelyű, közepes forgalmú webhelyek számára.

A támogatás jobb lehet, de a Cloud infrastruktúra nagyon robusztus, kiváló sebességet és rendelkezésre állást biztosít. Érdekes lesz megnézni, hogyan teljesít a szokásos megosztott tárhely, hanem a vállalat menedzselt WordPress megoldása is. Lehet, hogy hamarosan sor kerül a HostGator áttekintésére.

Terhelés alatt a HostGator szerverek egy pontig teljesítenek. Ha több mint 30 egyidejű felhasználó elkezdi böngészni a webhelyen, az általános válaszidő ugrik. A 30 felhasználó ezúttal is tiszteletreméltó szám. Ha webhelye rendszeresen megkapja a sok embert, akkor fontolóra kell vennie a közös megoldásoktól való távolodást.

A HostGator az EIG felvásárlás ellenére továbbra is az egyik legjobb webhely-hosting cég. A modern, megbízható szerver- és hálózati infrastruktúra biztosítja a zökkenőmentes működést, miközben az átfogó önsegítő központ kiváló hely lehet a web hosting általános megismerésére..

Alig várom a benyomásaimat, valamint egy alapos, megfelelő HostGator megosztott tárhely-áttekintést, csak hogy megnézhessem, mennyiben viszonyul a társaság fő terméke.

GYIK

K: Jó a HostGator?

K: A HostGator jobb, mint a GoDaddy?

K: Mennyibe kerül a HostGator??

K: Mit tehetek a HostGatoron??

K: A HostGator a legjobb host szolgáltató a WordPress számára?

V: Igen, a HostGator nagyon jó, különösen a Cloud platformon. Még teljes mértékben teszteltem a vállalat rendszeres megosztott terveit, de a Cloud megoldás elég robusztus, gyors és funkciógazdag. Az adatközpontok elhelyezkedése miatt különösen jól alkalmazható az amerikai székhelyű weboldalakon. Az egyik nagy előnye az, hogy a cég folyamatosan halad előre, próbálva még tovább javítani szolgáltatásait.
V: Igen, igen, igen. Őszintén szólva, a GoDaddy kedvezőtlen besorolást kapna, összehasonlítva a legtöbb legfontosabb webtárhely-szolgáltatóval; csak a méret szempontjából bombázza őket. A GoDaddy számára sajnos a méret gyakran káros a minőségi szolgáltatás szempontjából. Összegezve, a HostGator Cloud és a GoDaddy által megosztott platform között olyan nagy a különbség, hogy az egyetlen értelmes HostGator és GoDaddy vita lehet arról, hogy melyik megfizethetőbb. Ellenőrizze az alábbiakat.
V: A HostGator díjai hosszabb elkötelezettséggel csökkennek. Ha 36 hónapért fizet, webhelyét havonta 4,95 dollárért kaphatja meg. Valójában, ha a felhő helyett a megosztott platformot választja, havonta 2,75 dollárral köthet üzletet a csekély összeggel. Ha a hónapok összesen 36, az az. Ellenkező esetben a havi díjak növekednek, és az 2,75 dollár előre fizetett összeg 10,95 dollárvá válik, ha úgy dönt, hogy havonta fizet. Igen ez így van. Körülbelül négyszer több.
V: Bármi. Az ég a határ, mivel a HostGator Cloud platform meglehetősen sokoldalú és nagy teljesítményű. Ez sok alkalmazást hoz a kezedbe, praktikus statisztikákat és tisztességes tudásbázist biztosít. WordPress, Joomla, e-kereskedelem, megnevezi, fogalmazza meg és realizálja. A HostGator Cloud képes kezelni. Abban a pillanatban, amikor webhelye megfelelően növekszik, akkor kereshet VPS-t vagy dedikált szervert. Remélhetőleg, de elkészül a HostGator VPS áttekintés áthelyezésének ideje is. Ha nem, írja meg nekünk, hogyan működik a szolgáltatás. Kérem. Szépen kérlek.
V: A HostGator rendelkezik a WordPress Cloud Hosting terveivel, és nem olyan rosszak. Ugyanakkor ők sem a legjobb. Áraik nagyon jóak, és kiszolgálásuk megfelelő, de ha valóban csillagszerű teljesítményt szeretne, akkor másutt kell keresnie. Ha más HostGator vélemények megpróbálnak meggyőzni Önt másképp, akkor nézd meg a WordPress részletes esettanulmányát, és ítélj magadra.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector