HostGator arvostelu

HostGator on yksi suosituimmista web-palveluntarjoajista, ja olin innokas testaamaan sen yksityiskohdat.


Asensin WordPress-perusasennuksen HostGator Baby Cloudiin ja mittasin vastausajat ja käyttäytyminen HostGator-palvelimien kuormituksen alla. Kävin myös läpi monia HostGator-arvosteluita saadaksesi selkeämmän kuvan yrityksen tuesta ja käytännöistä.

Käynnissä olevat testini 11 suosituimmasta hosting-yrityksestä tekevät HostGatorista seuraavan

# 1 luotettavuudessa
# 10 etusivun nopeudella
# 10 taustan nopeudella
# 5 tukea
# 9 hinnassa

 • Hinnoittelu – 8,5 / 10
 • Tuki – 8/10
 • ominaisuudet & Helppokäyttöisyys – 8,2 / 10
 • Luotettavuus & Nopeus – 8/10

Kuka on HostGator?

Epäilemättä HostGator on alan suosituimpia nimiä, etenkin yhdysvaltalaisille käyttäjille.

Tällä hetkellä sillä on noin 10 miljoonaa verkkotunnusta, joten se on yksi suurimmista isännöintipalveluntarjoajista maailmassa. Ei paha noin 16 vuotta sitten perustetulle yritykselle.

Yhtiön kymmenen ensimmäisen toimintavuoden aikana rakennettiin erittäin vakaa maine, joka herätti EIG: n huomion. Peräkkäinen hankinta, kuten niin monien asioiden kanssa, joita EIG koskettaa, ei ollut täysin hyödyllistä, ja se aiheutti useita merkittäviä katkoksia varhain Provo-tietokeskuksessa, mikä vaikutti myös BlueHostiin..

Silti HostGator toipui ja paransi palveluitaan. Ja vaikka yrityksen tavanomainen jaettu hosting -tarjonta ei olekaan niin vaikuttavaa, suhteellisen uusi Pilvipaketit saattavat HostGatorin jälleen kerran parhaiden verkkosivustojen isäntäyritysten yhdistelmään.

Sen pilvialusta lupaa suuren nopeuden, erinomaisen skaalautuvuuden ja saumattoman resurssien allokoinnin muiden etujen kesken, mikä tekee tilin ja sivuston hallinnasta helppoa.

Mutta riittääkö HostGatorin pitäminen vakavana haastajana parhaalle verkkoisäntälle vuonna 2018?

Katsotaanpa mitä numerot sanovat tässä yksityiskohtaisessa HostGator Cloud -majoituskatsauksessa.

"Paras UPTIME"

Käyttöaste

100%

Tuki

8/10

Kuormausnopeus

1,21 sekuntia

ominaisuudet

9/10

OVERAL3.3

Essentials – HostGator Uptime, Speed, tuki

Uptime, nopeus ja laadukas tuki tekevät tai rikkovat isännöintipalveluntarjoajan.

1. Erinomainen käyttöaika – 99,99%

Uptime on helposti tärkein huomioon otettava tekijä tarkistettaessa web-hosting-arvosteluita. Nopeudella on myös paljon merkitystä, mutta hidas verkkosivusto tuottaa silti hyvää; offline-sivu on selvittämätön katastrofi.

Yhtiö ei ehkä ole ihanteellinen – voit nähdä joitain HostGator-ongelmista kauempana – mutta sen käyttöaika on erinomainen.

HostGatorilla on 99,9%: n käyttöaikatakuu ja se lupaa ilmaisen isännöinnin, jos tätä palvelutasosopimusta rikotaan.

Nyt käyttöehdoissa määrätään, että ulkoisia valvontajärjestelmiä ei voida käyttää käyttöajan mittaamiseen. Vain palvelinlokeja pidetään riittävän luotettavina käytettäväksi tällaisissa tapauksissa.

Se on riittävän reilua, koska jopa parhaat seurantatyökalut eivät ole tyhjiä ja HostGatorissa on sisäänrakennettu palvelimen käyttöaikavalvonta, johon pääsee asiakasportaalin kautta..

Cloud HostGator on päivitetty versio tavallisesta jaetusta alustasta, ja päivitys kertoo. Se tuo pöydälle kaksi suurta hyötyä: parempi luotettavuus ja erittäin helposti saavutettavat päivitykset, jotka voidaan ostaa muutamalla napsautuksella ja poistaa yhtä helposti käytöstä, kun niitä ei enää tarvita.

Kiitos edistyneelle pilviarkkitehtuurille, joka mahdollistaa minkä tahansa sivuston reaaliaikaisen kopioinnin

Keskimääräinen käyttöaika 2018:

 • Elokuu – 100%
 • Syyskuu – 100%
 • Lokakuu – 100%
 • Marraskuu – 100%
 • Joulukuu – 100%

Keskimääräinen käyttöaika 2019:

 • Tammikuu – 100%

"HostGator on erittäin luotettava isäntä."

2. Keskimääräinen nopeus

 • Kohtuullinen vastausaika – 0,70 s (11.)
 • Kohtuullinen täyteen ladattu aika – 1,28 s (10.)
 • Kysymys tietyllä kuormituksella – 9.43s (10.)

Huomaa: Jos suoritat nopeustestejä verkkotunnuksessani, tulokset saattavat vaihdella hiukan. Jopa samasta testialustasta kaksi peräkkäistä testiä osoittavat yleensä hieman erilaisia ​​tuloksia. HostGator-sivustoni isännöi Houstonissa, joten testasin sitä Yhdysvalloissa. Kaikki laajennukset ja palvelinpuolen välimuisti on poistettu käytöstä.

Latausnopeus on ehdottoman välttämätöntä onnistuneelle verkkoyritykselle. 74% käyttäjistä on hylännyt sivuston, jonka lataus vie yli 4 sekuntia, kun taas hitaita verkkokauppasivustoja käydään harvoin uudelleen.

Testin TTFB: tä (aika ensimmäiseen tavuun) ja sivuston lataamiseen kuluva aika. Ensimmäinen mittari osoittaa kuinka nopeasti palvelin vastaa kyselyyn. Se on hyvä osoitus siitä, kuinka nopea isäntäkone on.

Toinen mittaus osoittaa, kuinka kauan vie aikaa, ennen kuin sivusto on näkyvä ja hyödyllinen loppukäyttäjälle. Epäilemättä tämä on myös ratkaisevan tärkeää.

HostGator Cloud -majoitus oli vaikuttava molemmissa kategorioissa kolmella testauspaikalla, kellotaajuus nopeimpaan vastaukseen ja toiseksi nopein latausaika WordPress-perussivustoni etusivulle kokonaan. Seuraavien kuukausien aikana vastaus- ja latausajat kuitenkin nousivat ylös, mikä heikentää HostGatorin keskimääräistä suorituskykyä.

HostGator-sivustoni osoitti hyviä tuloksia WebPageTestissä.

HostGator-sivustoni osoitti hyviä tuloksia WebPageTestissä.

Minusta oli todella vaikuttunut tästä esityksestä, mutta kun panin HostGator-sivustoni kuormaan, palvelin mureni.

Selvyyden vuoksi ostin toisen kolmesta HostGatorin pilvisovellussuunnitelmasta. Se menestyi kohtuullisesti hyvin 30 virtuaaliseen käyttäjään saakka, mutta sitten taistelu alkoi.

Loppujen lopuksi keskimääräinen vastausaika 50 virtuaalisen käyttäjän kanssa tuli massiiviseksi 7,9 sekunniksi. Vaikka virtuaalisia käyttäjiä oli vähemmän kuin 30, pilvipalvelin vastasi jatkuvasti 0,3–0,45 sekunnissa, mikä on aika hyvää.

Kuormitusvaikutus paljasti jonkin verran heikkoutta kuormituksen alla.

30 käyttäjää näyttää olevan sujuvan suorituskyvyn korkki.

Kuormitusvaikutus paljasti jonkin verran heikkoutta kuormituksen alla.

Minulla on WordPress-sivusto HostGator WordPress Cloudissa (hiukan kalliimpaa, erityisesti WordPressille optimoitua) ja säännöllisesti suorittamissani Load Impact -testeissä näytetään samanlainen käyttäytyminen: erittäin kunnollinen taustavastaus 30 käyttäjään saakka tai niin, ja sitten jokin vakava viive. Se on keskimäärin hitain isäntien keskuudessa, jota isäntätuomioistuin tarkistaa.

Kaikessa oikeudenmukaisuudessa, 30 samanaikaista käyttäjää ei ole niin pieni määrä kasvavalle verkkosivustolle, mutta odotin enemmän keskisuurilta HostGator-web-hosting-palveluilta.

Keskimääräinen vastausaika 2018:
 • Elokuu – 0,17 s
 • Syyskuu – 0,70 s
 • Lokakuu – 1.71s
 • Marraskuu – 0,48 s
 • Joulukuu – 0.57s
Keskimääräinen vastausaika 2019:
 • Tammikuu – 0.57s
Täysin ladattu sivu 2018:
 • Elokuu – 0,87 s
 • Syyskuu – 1.26s
 • Lokakuu – 2.26s
 • Marraskuu – 0.92s
 • Joulukuu – 1.17s
Täysin ladattu sivu 2019:
 • Tammikuu – 1.19s
Vastaus kuormituksella 2018:
 • Elokuu – 7.9s
 • Syyskuu – 10.01s
 • Lokakuu – 7.99s
 • Marraskuu – 9.70s
 • Joulukuu – 10.89s
Vastaus kuormituksen alla 2019:
 • Tammikuu – 10.10s

"Nopeat palvelimet, jotka tarvitsevat optimointia suurten liikennemäärien käsittelemiseksi."

3. HostGatorilla on hidas tuki ja erinomainen tietopohja

Sain yhteyden tukitiimiin neljä kertaa valmistellessaan tätä perusteellista katsausta. Kerran sähköpostitse, muut kolme kertaa chatin kautta. Aioin testata myös 24/7 HostGator -puhelintukea, mutta nämä neljä vuorovaikutusta olivat riittäviä.

Ensinnäkin chatissa odotusaika ei ole niin lyhyt.

Ensimmäistä kertaa otin myyntiedustajan kysyä selvityksiä tietyistä suunnitelman ominaisuuksista. Agentit tarvitsivat noin 4 minuuttia chat-pyyntöni vastaanottamiseksi. Se ei ole kamalaa, mutta on kaukana parhaista verkkosivustojen isännöijöistä.

Sitten kysymykseni oli melko yksinkertainen, mutta piti kysyä se kahdesti, koska ensimmäinen vastaus, jonka sain, oli copy-paste niiden verkkosivustojen tiedoista, joista kysyin selityksiä. Toisen kerran kysyin, etten muuttanut sanamuotoa paljon. Näyttää siltä, ​​että edustaja yksinkertaisesti luki sen huolellisemmin ja antoi vastauksen, jota etsin.

Haluatko puhua Gatorin kanssa?

HostGator-tuki on saatavana kaikilla viestintäkanavilla.

Toinen chat, jonka aloitin HostGator-tuella, liittyi tekniseen ongelmaan. Siihen vastattiin nopeasti, ja edustaja otti aikaa tutkia minua koskevaa ongelmaa (sisäänrakennettu käyttöaika-näyttö ei toiminut). Hän tutki jonkin aikaa ja välitti asiasta järjestelmänvalvojille.

Tämä oli mukavaa, mutta edustaja kertoi minulle, että minulle lähetetään sähköpostitse tapauksen yksityiskohdat tilanteen seuraamiseksi. En ole koskaan saanut sähköpostia, eikä tapausta ole esiintynyt HostGator-asiakasportaalissani.

Uuden keskustelun jälkeen minulle kerrottiin, että lippua ei ole kirjautunut tililleni, koska se on laajennettu, mikä ei ollut kovinkaan järkevää. Se ei vieläkään ole.

Lopulta, noin neljä päivää myöhemmin, sain sähköpostiviestin, jonka mukaan järjestelmänvalvojat ovat tietoisia ongelmasta, mutta eivät voi antaa minulle ETA: ta sen ratkaisusta.

Viimeisin kohtaamani HostGator-chat-tuen kanssa oli cPanel-teeman muuttaminen. Katso, HostGator Cloudilla on mukautettu cPanel-teema, joka on erittäin kaunis ja toimiva, mutta se ei salli sinun siirtyä cPanel-luokkiin, kuten Paper Lantern tai x3. Chat-pyyntöni roikkui yli 15 minuuttia. Ainakin agentti, joka lopulta käsitteli kysymystäni, oli kohtelias ja nopea.

Tavoitteenani on toimittaa vilpitön ja puolueeton analyysi jokaisesta tutkimasta isäntästä ja minun on sanottava, että HostGator-asiakaspalvelu on virheellinen parhaimmillaan.

Ottaen huomioon, olin iloinen siitä, että tietopohja on parantunut paljon. Resurssien laatu ja määrä ovat kasvaneet huomattavasti viimeisen tarkastukseni (kesä 2017) jälkeen.

Nyt se on erittäin kunniallinen itseapukeskus.

"HostGator-tukitiimi on paljon stressiä ja odotusajat voivat olla korkeat, mutta itseapukeskus on erinomainen."

HostGatorin hyvät puolet

HostGator on ystävällinen hosting-yritys, jolla on monia etuja ja laadukkaita palveluita. Sen pilvialusta on täydellinen esimerkki.

1. Joustava isännöinti

Pilviasetus on hieman kalliimpi kuin jaettu HostGator-web-hosting-palvelu, mutta saat mitä maksat.

Nykyaikaiset palvelimet on kytketty toisiinsa, mikä mahdollistaa nopean resurssien allokoinnin ja suuren redundanssin.

Lisäresursseja on mahdollista saada tarvittaessa. Painikkeen napsautuksella ja perusliukusäätimellä voit nostaa sivustosi CPU: ta ja RAM-muistia vaihtamatta tosiasiallisesti suurempaan suunnitelmaan. Samoin, kun ylimääräistä virtaa ei enää tarvita, voit poistaa sen.

Lisää RAM-muistia? Helppo.

Resurssien lisääminen ja poistaminen on helppoa!

Tällainen joustavuus on erinomainen sivustoille, joiden liikenne on satunnaista tai kausiluonteista. Matkatoimistot, tapahtumien järjestäjät, konferenssikeskukset ja aggressiivisia markkinointikampanjoita ylläpitävät verkkokauppasivustot löytävät mahdollisuuden hallita sivuston resursseja varsin kätevästi lisäämällä tarvittava Umpf! tarvittaessa ja palaamalla oletusarvoihin, kun vierailijatasot laskevat uudelleen.

Budjettiystävällinen, vaivaton ja valtuuttava, tämä on mahtava ominaisuus.

2. Hyvät tilastot heti laatikosta

Valta hallita sivustosi resursseja on merkityksellistä vain, jos tiedät tosiasiallisesti, mitä se kuluttaa. Tämä on katettu HostGator-verkkosivustojen isäntäportaalissa.

Siellä voit nähdä sivujen käyttämän prosessointitehon ja muistin määrän kullakin hetkellä. Nämä tilastotiedot, jotka on johdettu suoraan palvelimelta, ovat helposti saatavissa ja helposti luettavissa.

Voit milloin tahansa tarkistaa RAM-muistin käytön, käynnissä olevat prosessit ja suorittimen kuormituksen. Kaikki nämä antavat täydellisen kuvan verkkosivustosi taustalla tapahtuvasta ja auttavat tunnistamaan mahdolliset ongelmat päivitysten ja uusien laajennusten asentamisen jälkeen.

3. Intuitiivinen käyttöliittymä

HostGator-kirjautumisalue on yhtä intuitiivinen kuin koskaan. Laskutus, suunnitelmatiedot, verkkotunnuksen hallinta ja tuki ovat vain napsautuksen päässä.

Kaikki on vain napsautuksen päässä. Yay, Gators!

Hyödyllinen ja siistinä, asiakasportaali ei uhraa toimintoja suunnittelussa.

Kädet alas, tämä on yksi saastuttamattomimmista ja helppokäyttöisimmistä asiakasportaaleista Olen nähnyt. Se on jyrkässä ristiriidassa esimerkiksi A2 Hosting -palvelun kanssa, jonka ohjauspaneeli on erittäin toimiva ja hyvin suunniteltu, mutta kirjautumisen yhteydessä toivottavan tiedon määrä voi olla ylivoimainen.

Sivuston hallinta tapahtuu kaikkialla läsnä olevan cPanelin kautta. Se on räätälöity vastaamaan HostGator-värimaailmaa ja näyttää melko hyvältä. Muotoilun takia et voi muuttaa cPanel-teemaa, mutta asettelu mahdollistaa riittävät mukautukset.

Kuten asiakasalue, myös HostGator cPanel näyttää näkyvästi käyttötilastot.

4. Upea verkkoinfrastruktuuri

HostGator on ihanteellinen yhdysvaltalaisille verkkosivustoille.

Sen kaksi tietokeskusta sijaitsevat Provossa, Utahissa ja Houstonissa, Texasissa, missä yrityksen pääkonttori on. Aikaisemmin se oli Floridassa, mikä saattaa olla osoitus siitä, mistä tuotemerkki sai inspiraation.

Kaikissa nykyaikaisissa tietokeskuksissa on useita suojaustasoja, redundanssisähkögeneraattoreita, edistyneet jäähdytysjärjestelmät, vahva fyysinen suojaus ja HostGator-järjestelmät eivät ole poikkeus.

Heistä erityisen vaikuttava on se, että Arista Networksin, Juniperin, Arborin, Brocadein ja Ciscon tykkäämillä oli keskeinen rooli niiden suunnittelussa ja varustamisessa. Nämä ovat verkottumisen suurimpia nimiä – turvallisuus, fyysinen infrastruktuuri – ja takaavat vakaalle, nopealle ja tulevaisuudenkestävälle verkolle.

5. Voimakkaita palvelimia

Yllättäen, harvoissa HostGator-arvosteluissa ei mainita tätä, mutta yrityksen pilvi luottaa vakaviin laskentatehoihin.

Kaikissa palvelimissa on SSD-asemat ja ne toimivat 32-ytimisen AMD Opteron ™ -prosessorin 6376 tai Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3 kanssa. Heillä on myös 4 RAID 1 -kokoonpanoa.

Tekninen mumbo-jumbo ei todennäköisesti tarkoita paljon, mutta riittää sanomaan sen nämä ovat joitain tehokkaita koneita.

Pikakatsaus eri hosting-suunnitelmiin (alla) paljastaa kuinka paljon voimaa voit odottaa jokaiselta tuotteelta. Vaikka tietoja ei näytetä mahdollisimman yksityiskohtaisesti, ne ovat siellä.

6. Alkuhintojen houkutteleminen

Tyypillisessä web-hosting-muodossa, yritys houkuttelee uusia asiakkaita erittäin alhaisilla palkkioilla. HostGator-hinnoittelu nousee alkuperäisen ajanjakson päätyttyä.

Voit hankkia sivuston, joka on niinkin alhainen kuin 2,75 dollaria kuukaudessa jaetussa HostGator-web-hosting-ympäristössä, jos sitoudut kolmeksi vuodeksi. Hatchling Cloud maksaa 4,95 dollaria samalta ajalta, ilman lisäominaisuuksia.

HostGatorilla on alhainen aloitusmaksu yhdestä verkkosivustosta.

Mukava hinta verkkosivustolle!

Käytännössä jokaisessa hosting-arvioinnissa minun on selvennettävä, että isännöintiyritysten on tavallista mainostaa erittäin alhaisia ​​hintoja saadaksesi ihmiset napsauttamaan suunnitelmiaan. Ainakin HostGator asettaa tähden jokaisen herkullisen tarjouksen viereen osoittamaan, että kaupalla on enemmän.

Huomaa, että alkuperäinen alennus on todellisuudessa automaattisesti HostGator-kuponki, joten vaikka löydät paljon kauppaa muualta verkosta, alennus olisi todennäköisesti sama.

7. WordPress-optimointi ja välimuisti

Kaikissa pilvisuunnitelmissa on Mojo Marketplace, Google Analytics ja useita muita etuja. Huomionarvoisin on Varnish-palvelimen välimuisti, joka on esiasennettu (joutui poistamaan se manuaalisesti, jotta saataisiin oikeudenmukaiset testitulokset) ja tarjoaa erittäin hyvän nopeuden.

Mojo Marketplace voi lisätä paljon arvoa WordPress-sivustoosi, kun taas palvelinpuolen välimuisti on aina mukava asia, varsinkin kun käytetään sisällönhallintajärjestelmiä.

Oma suosikki WordPress perk on se, että Google Analytics on käyttövalmis koska sen asennus voi olla este kokemattomille käyttäjille.

Hallittu WordPress-ratkaisu on koottu testattavaksi osana tulevaa HostGator-arvostelujen sarjaa, täällä isännöintituomioistuimessa..

8. Ilmaiset

HostGator palkitsee uudet asiakkaat kunnollisella markkinointibudjetilla. 100 dollaria Google AdWordsia voi olla sinun, kun olet kuluttanut todelliset 25 dollaria AdWordsissa.

Se ei ehkä kuulosta paljon, mutta kun sivustosi on valmis ja käynnissä, nämä mainoshyvitykset voivat auttaa näkyvyyteen pitkään. Jos niitä käytetään strategisesti ja yhdessä hyvien SEO-käytäntöjen kanssa, ne voivat auttaa sinua saamaan kunnollisen altistumisen.

Myös, kaikki pilvisuunnitelmat saavat ilmaisen Let’s Encrypt SSL: n, samalla kun Business Cloud toimitetaan myös oma IP-osoite.

Lisäksi yrityksellä on 45 päivän rahat takaisin -takuu, joka on pidempi kuin alan 30 päivän standardi.

Haitat HostGator

HostGator ei ole kaukana täydellisestä. Kosketin joitain alueita, jotka erottavat HostGatorin parhaista verkkosivustojen tarjoajista. Tärkein heistä on hidas tukitiimi, mutta HostGatorista on useita muita valituksia, jotka on mainittava.

1. Harhaanjohtava markkinointikieli

Korjaa, jos olen väärässä, mutta olen uskonut, että hankala markkinointikieli on kaikille isäntille endeeminen EIG: n alaisuudessa..

HostGator Cloud -majoituksessa silmiinpistävin väärinkäyttö on suunnitelman esityksessä.

Suunnitelman yksityiskohdat mainostavat resurssit nopeasti, kuten 2 CPU-ydintä ja 2 Gt RAM-muistia. Ilman lisätutkimuksia saatat päätellä, että nämä kaksi suorittimen ydintä ja kevyttä muistia olisivat sinun käytettäväsi haluamallasi tavalla. Se olisi todellakin looginen johtopäätös; ikään kuin tiedot olisivat siellä saadaksesi sinut ajattelemaan tarkalleen tätä.

Piilotetun tiedon lukeminen paljastaa todellisen tarjouksen, vaikka sen sanamuoto on hankala ja epäselvä.

Esimerkki klassisesta markkinoinnista, kaikki ei ole yhtä räikeää kuin aluksi näyttää.

Voin taata sinulle, että kaikki eivät tarkista kaikkea huolellisesti ja huolellisesti, esimerkiksi sanomalla yksityiskohtainen ja puolueeton arvio isäntästä. Tämän lisäksi tapa, jolla nämä tiedot esitetään, vaikuttaa riittämättömältä ottaakseen sen nimellisarvoon.

Jos kuitenkin laajennat suunnitelman yksityiskohtia, näet selvennyksen, jonka mukaan nämä eivät ole erillisiä, vaan jaettuja resursseja. Toisin sanoen, nämä ovat palvelimen tekniset tiedot eivätkä suunnittele eritelmiä.

Tarkistin HostGator-myyntitiimin kanssa vahvistaakseni sen sanamuotoa niin epämääräisenä, kuin se muuttuu, mutta kysyessäsi kahdesti myyntiedustaja vahvisti, että mainostetut arvot ovat palvelinresursseja, joihin Cloud-sivustollasi olisi pääsy. Yhdessä tuntemattoman määrän muita sivustoja.

Nämä numerot eivät ole palvelimella, jolla on muutama sata verkkosivustoa, niin vaikuttavia?

Luulen, että se on tällaisen hämärän sanamuodon koko kohta. Se on räikeä markkinointitemppu, joka on jyrkässä ristiriidassa A2 Hosting- ja SiteGround-tapaisten kanssa, jotka tarjoavat yksityiskohtaiset luettelot jokaisella suunnitelmalla tarkoitetuista resursseista.

Vaikka palvelimen perusresurssien tunteminen on mukavaa, se ei oikeastaan ​​anna arvokasta tietoa henkilökohtaisella tasolla.

Tapa, jolla HostGator esittää numerot, on hämärä. Olin hämmästynyt siitä, ettei mikään näkemästään 2019 HostGator -arvosteluissa maininnut tätä.

2. Hidas asiakasportaali

Aiemmin tässä HostGator Cloud -arvioinnissa mainitsin, kuinka mahtava asiakasportaali on. Se on siistinä ja erittäin helppokäyttöinen, mutta sillä on yksi merkittävä virhe: se on hidas.

Välilehtien välillä siirtyminen vie sekuntia, ja saman välilehden asetusten selaaminen on usein paljon hitaampaa kuin sen pitäisi olla.

Hitaus tuskin on paljon murtaja, mutta se on ärsyttävää.

3. Hidas tilin asetus

Ostin tämän puolueettoman hosting-tarkastelun edellyttämän suunnitelman nopeimmalla käytettävissä olevalla maksutavalla, nimittäin luottokortilla. Maksu selvitettiin heti, mutta sitten minun piti odottaa yli 40 minuuttia palveluni saataville.

HostGatorin on parannettava suunnitelman tarjoamista.

Se kesti hetken.

Uudelleen, Se ei ole kauppahajottaja, mutta se saa sinut ihmettelemään, miksi automaattinen prosessi vie niin kauan. Loppujen lopuksi HostGatorin verkkosivuston mukaan ostin suunnitelma on suosituin.

Suosittelemmeko HostGatoria?

HostGator Cloud -majoitus on vakaa valinta.

Se on erittäin kunnollinen vaihtoehto Yhdysvaltain sivustoille, joiden liikenne on keskimääräistä.

Tuki voisi olla parempi, mutta Cloud-infrastruktuuri on erittäin vankka ja tarjoaa erinomaisen nopeuden ja käytettävyyden. Olen kiinnostunut näkemään, kuinka säännöllinen jaettu hosting toimii, mutta myös yrityksen hallittua WordPress-ratkaisua. Saatamme olla sarjan HostGator-arvosteluita riittävän pian.

Kuormitettuna HostGator-palvelimet toimivat hyvin pisteeseen saakka. Kun yli 30 samanaikaista käyttäjää aloittaa selaamisen sivustolla, kokonaisvastausaika hyppää. Jälleen kerran, 30 käyttäjää on kunniallinen määrä. Jos sivustosi on niin monta säännöllisesti, sinun kannattaa harkita siirtymistä jaetuista ratkaisuista.

HostGator on edelleen yksi parhaista verkkosivustojen isäntäyrityksistä EIG-kaupasta huolimatta. Moderni, luotettava palvelin- ja verkkoinfrastruktuuri takaa sujuvan toiminnan, kun taas kattava itseapukeskus voi olla erinomainen paikka oppia paljon web-isännöinnistä yleensä.

Odotan innostuneesti vaikutelmasi ja myös perusteellista, asianmukaista HostGator jaetun hosting-arviointia, jotta voin nähdä kuinka se vaikuttaa yrityksen päätuotteeseen.

Ohje

K: Onko HostGator hyvä?

K: Onko HostGator parempi kuin GoDaddy?

K: Kuinka paljon HostGator maksaa?

K: Mitä voin tehdä HostGatorissa?

K: Onko HostGator paras WordPress-palveluntarjoaja?

V: Kyllä, HostGator on erittäin hyvä, etenkin sen Cloud-alusta. Olen vielä testata täysin yrityksen säännölliset yhteiset suunnitelmat, mutta pilviratkaisu on melko vankka, nopea ja monipuolinen. Se sopii erityisen hyvin yhdysvaltalaisille verkkosivustoille, koska ne sijaitsevat datakeskuksissa. Yksi suuri etu on se, että yritys etenee koko ajan eteenpäin yrittäen parantaa palvelujaan entisestään.
A: Kyllä, kyllä, se on. Kaikessa rehellisyydessä GoDaddy sijoittuisi epäsuotuisasti suoraan verrattuna useimpiin parhaimpiin web-hosting-palvelujen tarjoajiin. se lyö heitä vain koon suhteen. Valitettavasti GoDaddylle koko on usein haitallinen laadukkaalle palvelulle. Yhteenvetona voidaan todeta, että ero HostGator Cloudin ja GoDaddy-jaetun alustan välillä on niin suuri, että ainoa mielekäs HostGator vs. GoDaddy -keskustelu voi olla siitä, kumpi on edullisempi. Tarkista alla.
V: HostGator-palkkioita pienennetään pidemmällä sitoutumisella. Jos maksat 36 kuukautta, voit saada sivustosi ylläpitämään 4,95 dollaria kuukaudessa. Itse asiassa, jos valitset pilvipalvelun sijasta jaetun alustan, saatat saada sopimuksen 2,75 dollarista kuukaudessa. Jos kuukausia on yhteensä 36, se on. Muuten kuukausimaksut kasvavat ja siitä, mikä maksaa 2,75 dollaria ennakkomaksusta, tulee 10,95 dollaria, jos päätät maksaa kuukausittain. Kyllä se on oikein. Noin neljä kertaa enemmän.
V: Kaikki. Taivas on raja, koska HostGator Cloud -alusta on melko monipuolinen ja tehokas. Se asettaa monet sovellukset käsiisi, kätevät tilastotiedot ja kunnollisen tietokannan. WordPress, Joomla, verkkokauppa, nimeät sen, käsitteet sen ja toteutat sen. HostGator Cloud pystyy käsittelemään sitä. Kun sivustosi kasvaa riittävästi, voit hankkia VPS: n tai erillisen palvelimen. Toivottavasti, mutta aika, jonka haluat siirtää HostGator VPS -katsauksemme, on myös valmis. Jos ei, kirjoita meille kuinka palvelu toimii. Ole kiltti. Aika kiitos.
V: HostGatorilla on WordPress Cloud Hosting -suunnitelmansa, eivätkä ne ole niin huonoja. Ne eivät ole myöskään parhaat. Heidän hinnoittelu on erittäin hyvä ja heidän palvelunsa on kunnollista, mutta jos haluat todella tähtien suorituskyvyn, sinun on etsittävä muualta. Jos muut HostGator-arvostelut yrittävät vakuuttaa sinut muuten, tutustu tarkempaan WordPress-tapaustutkimukseen ja arvioi itse.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector