FastComet Review – üstökös, amely felfelé vagy lefelé repül?

A FastComet egy viszonylag ismeretlen webhely-szolgáltató, de amikor megláttam a cég webhelyét, tudtam, hogy gondosan ellenőriznem kell.


Csak a valós idejű adatok és a pontos mérés tehetik igazságossá ezt a tech-orientált, geeky társaságot Feliratkoztam, létrehoztam egy alapvető WordPress-webhelyet, és összekapcsoltam az erőteljes ellenőrző eszközökkel a lehető legrészletesebb FastComet áttekintés elkészítése és a kérdés megválaszolása:

A FastComet jó?

Mi a FastComet??

A kaliforniai San Franciscóban székhellyel rendelkező FastComet kezdetben kizárólag vállalati ügyfeleknek nyújtott tárhelyet és rendszer adminisztrációt.

Létrehozása óta négy évvel, 2013-ban a társaság felhő-tárhely-megoldást indított, amely magánügyfelek és kisvállalkozások tulajdonosai felé nyitott.

A FastComet műszaki ismerete nyilvánvaló. Három kontinensen nyolc adatközponttal és rendkívül részletes weboldattal a FastComet megszállottja a technológiának és az infrastruktúrának.

Még soha nem láttam egy hosting szolgáltatót, hogy olyan sok információt bocsásson ki közvetlenül a denevérről. A SiteGround közel áll, ám a FastComet által megosztott részletek és információk szintje valami más.

De vajon ez a megszállottság jelent-e minőségi szolgáltatást??

Lássuk, mit kell mondani a számoknak, és hogy ez a 2019-es FastComet-értékelés végül hogyan néz ki néhány hónapon belül.

"Tárhely tervezők és kezdők számára"

üzemidő:

99,99%

Rakodási sebesség:

1.27s

Támogatás:

Kiváló támogatás, kiváló tudásbázis

Vezérlőpult:

cPanel

OVERAL4

Alapvető tudnivalók – FastComet Uptime, Speed ​​és Support

1. Kiváló Uptime – 99,99%

A honlap tárhelyének lényege egy dolgot jelent: bárhol és bármikor elérhetővé teheti a tárolt webhelyet.

Az Uptime meghatározza, hogy egy szolgáltatás jó vagy közepes-e.

Ebben a tekintetben a FastComet kiemelkedik. Annak ellenére, hogy a vállalat weboldala nem tesz ígéretet, a WordPress-webhelyem ideje nagyon élvezetes..

Az egyetlen, több mint hat hónapos megfigyelés alatt regisztrált állásidő októberben történt, és nem volt elég hosszú ahhoz, hogy a teljes rendelkezésre állás 99,9% alá csökkenjen. Körülbelül 15 percnyi állásidő hat hónap alatt teljesen ragyogó.

2018 átlagos üzemideje:

 • Augusztus – 100%
 • Szeptember – 100%
 • Október – 99,97%
 • November – 100%
 • December – 100%

Átlagos üzemidő 2019:

 • Január – 99,99%

"A FastComet nagyon magas üzemidejét tart fenn."

2. Nagyon jó sebesség

 • Ésszerű válaszidő – 0.57s (8.)
 • Ésszerű terhelési idő – 1,27 s (11.)
 • Ésszerű terhelés – 1,05 s (8.)

Megjegyzés: Ha sebességi teszteket futtat a domainben, az eredmények kissé ingadozhatnak. Még ugyanazon a tesztelési platformon keresztül két teszt általában kissé eltérő eredményeket jelenít meg. A FastComet webhelyem Londonban található, tehát az Egyesült Királyságban teszteltem. Az összes plugin és a szerveroldali gyorsítótár le van tiltva.

A sebesség legalább annyira fontos, mint az üzemidő. A gyorsabb webhelyek sokkal magasabb konverziós arányt, jobb SEO-t és nagyobb vevői elégedettséget látnak. Másrészt a lassú oldalakat a végfelhasználók és a keresőmotorok is büntetik.

Három különféle eszközzel teszteltem a FastComet alkalmazást, hogy megkapjam az átlagos időtartamot, amíg a szerver eljuttatja az első bájtot, és teljes mértékben betölti a WordPress webhelyem kezdőlapját..

Az eredmények nagyon jók voltak. Annak ellenére, hogy a TTFB kissé átlag, az oldal teljes betöltéséhez szükséges idő csupán a DreamHost második lett. 2018 októberében azonban az összes eredmény jelentősen megnőtt, és a webhely teljes időbeosztásának ideje majdnem megduplázódott az előző hónaphoz képest..

A gyors sebesség kedvező, de ugyanolyan fontos, hogy a szerver miként reagál a látogatókra felbukkanva. Ezért ment a Load Impact oldalra, és 50 virtuális felhasználót küldtem, hogy tesztelje a választ terhelés alatt.

Minőségi teljesítmény terhelés alatt.

A gyorsaság és a stabilitás jellemzi a FastComet szervereket.

A FastComet rendkívüli stabilitással teljesít súlyos terhelés mellett.

Az első néhány hónapban a háttérkép villámgyorsan megtörtént, de a válaszideje megduplázódott. A FastComet szerverek továbbra is jól kezelik a forgalmat, ám a vállalat már kiesett az öt leggyorsabb háttérprogram közül.

2019. január az eddig legrosszabb eredményt, 2,03 másodperc volt. Sok más gazdagéphez viszonyítva ez még mindig nagyon gyors, és elegendő ahhoz, hogy a FastComet jól bekerüljön a top 10-be.

Az összesített eredmények a FastComet által nagyon stabilak és meglehetősen gyorsak. Az átlagos válaszidő mindössze 0,92 másodperc, de tisztáznom kell, hogy a tesztelés első két hónapja után csaknem megduplázódott. Kezdetben 0,50 alatt volt.

A FastComet tisztességes sebességgel garantálja a tökéletes kifogástalan idejét.

2018 átlagos válaszideje:

 • Augusztus – 0.40s
 • Szeptember – 0.43s
 • Október – 0.65s
 • November – 0.68s
 • December – 0.59s

Átlagos válaszidő: 2019:

 • Január – 0,64 s

Teljesen betöltött 2018-as oldal:

 • Augusztus – 0.92s
 • Szeptember – 0.79s
 • Október – 1.51s
 • November – 1.65
 • December – 1.57s

Teljesen betöltött 2019. oldal:

 • Január – 1.19

Válasz 2018 terhelés alatt:

 • Augusztus – 0.45s
 • Szeptember – 0.40s
 • Október – 1.10
 • November – 1.10
 • December – 1.23

Válasz terhelés alatt 2019:

 • Január – 2.03s

"Nagyon gyors szolgáltatás, amely könnyedén kezeli a forgalmi tüskeket."

3. Kiváló támogatás

A múltban kifejeztem azt az érzelmet, hogy a kisebb vállalatok jobb felhasználói élményt nyújtanak. Úgy tűnik, hogy a FastComet bizonyítja ezt a pontot, mivel viszonylag kis ügyfélkörrel és pompás támogatással rendelkezik.

A kaliforniai emberek erőteljes infrastruktúrával rendelkeznek, amelyet az igazi host szakértők tartanak fenn. Ellenőrizze a FastComet.com műszaki blogbejegyzéseit vagy a tudásbázis bejegyzéseit, hogy megnézhesse saját magát.

A FastComet áttekintéshez többször is beszélgettem a támogatással, és elkerülhetetlenül gyors, barátságos és hasznos válaszokat kaptam. Annyira, hogy már nem vagyok biztos abban, ki a legjobb szolgáltató ebben a kategóriában.

A közelmúltban a SiteGround volt a vitathatatlanul első számú, de ha összehasonlítanom kellett volna a FastComet vs SiteGround támogatást, nekem nagyon nehéz lennék, hogy kiderítsem a tiszta győztest. A FastComet minden bizonnyal rendelkezik csillag támogató csoporttal.

A FastComet által fenntartott tudásbázis nagyon szépen van kialakítva, és rengeteg hasznos útmutatót és útmutatót tartalmaz.

"Az egyik legjobb, ha nem a legjobban támogató csapatok a fogadó iparban."

A FastComet előnyei

Igazat mondva: több FastComet-értékelés csak azokról a funkciókról írható, amelyek alapértelmezés szerint szerepelnek a vállalat megosztott megoldásában. De mivel ezt a konkrét FastComet-áttekintést 2018 vége előtt szeretném befejezni, röviden csak a FastComet-tervek leglátványosabb aspektusait említem..

1. Dedikált terv források

A megosztott tárhely egyik fő hátránya az erőforrások egyenetlen eloszlása. Időnként egy rosszul kódolt – vagy feltört – webhely megfoszthatja a szerver teljesítményét, lelassíthatja az összes többi host nevet.

A FastComet nagyon jó számlaszigetelést és dedikált erőforrásokat ígér minden webhelyhez.

A FastComet külön megosztott erőforrásokat biztosít minden megosztott felhasználó számára.

Tudja, hogy mit kap minden egyes FastComet tervvel.

Ez kiváló hír több szinten. A fiókok speciális elszigeteltsége növeli a biztonságot, miközben a dedikált erőforrások garantálják a teljesítményt, és egyértelműen megmutatják, mit fognak szerezni, ha nagyobb terv felé frissít.

2. Kiváló infrastruktúra

Nyolc adatközpont lenyűgözőnek hangzik, mert valóban vannak.

UPDATE: 2019-től a FastComet 10 adatközponttal rendelkezik.

A FastComet kiszolgálókat is optimalizált. Az SSD-k az egész fedélzeten és egy maroknyi sebességnövelő eszköz kiváló teljesítményt nyújtanak. Agresszív GZIP tömörítés, böngészőre optimalizált tartalom, veszteségmentes adat tömörítés, aszinkron erőforrás betöltése és a Keep Alive alapértelmezés szerint engedélyezve van minden megosztott fiókban..

És ha ez a technikai csapkodás olyan szomorúnak hangzik, amire gyanítom, hogy ez lehetséges, akkor ne aggódjon, mert nem kell értenie egyet.

Elég jó, ha a FastComet munkatársai tudják, hogyan kell konfigurálni ezeket a technológiákat úgy, hogy a társasággal üzemeltetett összes webhely optimális szinten működjön..

3. Rendszeres biztonsági mentések

A biztonsági mentéseknek és a digitális adatoknak együtt kell lenniük. Mindig.

Különösen akkor, ha a kérdéses adatokat az interneten jelenítik meg, hogy a világ láthassa és felhasználhassa.

A FastComet automatikus biztonsági mentéseket hoz létre, amelyek a cPanel segítségével könnyen elérhetők. A társaság két terve közül az elmúlt hét nap másolatait őrizte meg, míg a legnagyobb terv az elmúlt 30 napból.

4. Ingyenes domain transzfer

A FastComet korábban az egész életre ingyenes domain regisztrációval rendelkezik, de ezt a funkciót sajnos megszüntették.

Ennek ellenére a cég szilárd helyettesítőt kínál – teljesen ingyenes bejövő domain transzfert. A domain transzferek alapértelmezés szerint további egy évet adnak a meglévő regisztrációhoz.

Más szavakkal, ha a domainjét áthelyezi a FastComet-re, akkor ingyenes regisztrációs évet biztosít Önnek.

Ezenkívül a FastComet rendkívül csábító megújítási díjakat kínál, mivel a cég csak regisztrációs díjat számít fel ügyfeleitől.

5. Nagyon erős biztonság

A FastComet szolgáltatásai szerves részévé teszi a biztonságot.

A fiókok speciális elszigetelése a CageFS és a Cloud Linux segítségével garantálja, hogy egy fertőzött webhely ne terjessze a rosszindulatú programokat a szerverre.

A webes tűzfalat (WAF) a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerekre, például a Magento, a WordPress és a Joomla optimalizálták. Ez blokkolja az üzemeltetési helyekhez való jogosulatlan hozzáférés megkísérlésének 99% -át.

A biztonság a FastComet elsődleges prioritása.

A BitNinja újabb védelmi réteget ad hozzá a szkript-befecskendezések, a DDoS és az XSS támadások leállításával.

Ha minden délre megy, a FastComet élő megfigyelő és biztonsági csapata készen áll a nap 24 órájában. A percek alatt bármilyen feltörést tartalmazhatnak, beolvashatják és megtisztíthatják az érintett felhasználó fiókot.

6. Speciális eszközök a fejlesztők számára

A FastComet minden bizonnyal felhasználóbarát, de ezt nem a haladó felhasználók rovására lehet elérni.

Éppen ellenkezőleg: bárki is rendelkezik ismeretekkel és vágyakkal, sokféle fejlesztőeszközt használhat. A WP-CLI, a bash, a Drush, a Laravel, a Genesis és a Symphony csupán néhány a sokféle modulból és eszközből, amelyek az összes megosztott tervben elérhetők.

A GIT előre telepítve van.

7. Több adatközpont-hely

Elméletileg, ha a webhelyét közelebb hová helyezi oda, ahol a forgalom többsége származik, az jobb általános teljesítményt eredményez. Kipróbáltam ezt az elméletet, miközben elfogulatlan FastComet web hosting áttekintést készítettem azáltal, hogy az Atlanti-óceán felől megszereztem a sebességmérő referenciaértékeket, és láttam, hogy a válaszidők lassabbak..

A FastCometnek két kiszolgálója van Ázsiában, három pedig Európában és az Egyesült Államokban.

8. Sok freebies

Az összes FastComet megosztott terv tartalmazza az ingyenes SSL-t, egy SEO-csomagot, egy ingyenes csevegő-klienst és 75 USD értékű hirdetési pénzt.

Még ha nem is szerez FastComet kupont egy kedvező üzlettel rendelkező kedvezményes webhelyen, akkor kétségtelen.

9. 45 napos pénz-visszafizetési garancia

A legtöbb hosting cég 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. A FastComet, csakúgy, mint a HostGator, ezt 45 napra meghosszabbítja, ami kiváló. Egy hónap nem elegendő egy webgazda megfelelő teszteléséhez.

A 45 nap nagyobb teret biztosít a kísérletekhez és a szondákhoz.

10. Ingyenes migráció

A FastComet segít meglévő webhely átmásolására a szerverükre. A legkisebb terv csak az egyik vándorlást engedélyezi, a másik kettő pedig legfeljebb három helyet.

Megkérdeztem a technikai támogatást ezekről a korlátozásokról, és azt mondták, hogy ezek ésszerűen tárgyalhatók.

Nem rossz.

11. Egyszerű árképzés

A FastComet meglehetősen innovatív megközelítést alkalmaz a töltéshez.

A kezdeti díjak jóval alacsonyabbak, mint azok, akik várják Önt, ha a megújítási idő közel van. Ez a standard bit, és nagyon világosan körvonalazza.

A meghirdetett kezdeti díjak azonban átalányok – a kezdeti időszak hossza alapján nem változnak.

Ez lényegesen egyszerűsíti a dolgokat, mivel nagyon kedvező árú tárhelyet kaphat egy hónapig, vagy évekig.

Frissítő az ilyen egyszerűség.

A FastComet hátrányai

A FastComet az egyik legjobb házigazda, akit áttekintettem a Host Tribunalon, de ez nem hibátlan. Az egyik esetében a FastComet WordPress tárhely pontosan megegyezik a szokásos megosztott ajánlatokkal. De ez nem a fő kérdés.

1. Megtévesztő marketing

Úgy tűnik, hogy a FastComet és az InMotion marketing csapatok ugyanabba az iskolába mentek. Mindkét cég eszközként szolgál a közvetlen összehasonlításhoz a versenytársak között.

Megtévesztő önpromóció a legrosszabb esetben.

Ezeket a sebességeket nem lehet megnézni.

A legtöbb vendég, aki a HostComet-ot vagy más módon tárhely-értékelést olvassa, ritkán ellenőriz háromnál több céget, így nehéz nekik objektíven megítélni, hogy a FastComet.com webhelyen talált összehasonlítás valószerű-e..

Hadd segítsek neked ott: nem az.

A jól látható sebesség előnye messze van az igazságtól, amint azt az esettanulmányunkban láthatjuk.

A FastComet.com webhelyen közvetlen összehasonlításokat láthat, mint például a FastComet vs GoDaddy, a FastComet vs HostGator és így tovább, de ezek a részletes mérések gyakran téves információkat tartalmaznak.

UPDATE: A FastComet 2019 nyarán elindította a webhely vadonatúj iterációját. A közvetlen összehasonlítás sokkal pontosabb. Ha rendszeresen frissítést kap, a FastComet egyetlen megjegyzés mellett marad a felülvizsgálatomban.

2. Korlátozott lemezterület

Minden FastComet terv korlátozott lemezterülettel rendelkezik. Általánosságban elmondható, hogy a korlátok ésszerűek, de vannak ugyanazok.

A 15 GB-os méret a legkisebb tervhez több mint elegendő, mert egyébként egyetlen helyet is üzemeltethet. Ugyanakkor a három ajánlat közül a legnagyobb 35 GB-os küszöböt több webhely felhasználói is érezhetik.

Ajánljuk a FastComet alkalmazást??

Igen!

A FastComet egy viszonylag kicsi vállalat, amely jelentős erőfeszítéseket tett a hatalmas, modern infrastruktúrába, és ezt mondja.

Kifogástalan üzemidő, nagyon jó sebesség, kiváló támogatás és a kezdőknek és a tapasztalt webmestereknek egyaránt elérhető technológiák nagy száma miatt a FastComet nagyon erős host.

Az ár tisztességes és egyszerű, míg a cserébe adott érték egyszerűen lenyűgöző. Ráadásul a társaság a teljes tárhely-szolgáltatást kínálja, hogy a vállalkozások ott könnyen növekedjenek. Első pillantásra a FastComet VPS és a dedikált megoldások ígéretesnek tűnnek.

Ez határozottan az egyik legjobb webhely-tároló cég, amelyet ellenőriztem, de ha nem ért egyet a FastComet áttekintésemmel, akkor dobj be egy sort az alábbiakba, vagy ellenőrizze a többi hostot, amelyet itt felülvizsgáltunk, a Host Tribunal-ban..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector