FastComet Review – en komet som flyr opp eller ned?

FastComet er en relativt ukjent webhotellleverandør, men i det øyeblikket jeg så selskapets nettsted visste jeg at jeg må sjekke det nøye.


Bare sanntidsdata og presis måling kunne gjøre rettferdighet for dette teknisk orienterte, nerdete selskapet Jeg meldte meg på, opprettet et grunnleggende WordPress-nettsted og koblet det til robuste overvåkingsverktøy å levere den mest detaljerte FastComet-gjennomgangen som mulig, og å svare på spørsmålet:

Er FastComet bra?

Hva er FastComet?

Basert i San Francisco, California, leverte FastComet opprinnelig hosting og systemadministrasjon utelukkende for bedriftskunder.

Fire år siden oppstarten, i 2013, lanserte selskapet en cloud hosting-løsning som åpnet seg mot private kunder og eiere av små bedrifter.

Den tekniske skarpheten til FastComet er åpenbar. Med åtte datasentre på tre kontinenter og ekstremt detaljert nettsted, ser FastComet besatt av teknologi og infrastruktur.

Jeg har aldri sett et vertsfirma legge ut så mye informasjon rett utenfor flaggermusen. SiteGround kommer nær, men detaljnivået og informasjonen FastComet deler er noe annet.

Men oversettes denne besettelsen til kvalitetstjeneste?

La oss se hvordan tallene har å si, og hvordan denne FastComet-gjennomgangen i 2019 til slutt vil se ut om noen måneder.

"Hosting for designere og nybegynnere"

oppetid:

99,99%

Lastehastighet:

1.27s

Brukerstøtte:

Utmerket støtte, utmerket kunnskapsbase

Kontrollpanel:

cPanel

OVERAL4

Det viktigste – FastComet oppetid, hastighet og støtte

1. Utmerket oppetid – 99,99%

I kjernen betyr webhotell én ting: gjøre det hostede nettstedet tilgjengelig hvor som helst og når som helst.

Oppetid avgjør om en tjeneste er god eller middelmådig.

I denne forbindelse utmerker FastComet seg. Selv om bedriftsnettstedet ikke gir noen løfter, er oppetiden som WordPress-nettstedet mitt, imponerende.

Den eneste driftsstansen som ble registrert på over seks måneder med overvåkning skjedde i oktober og var ikke lang nok til å bringe den totale tilgjengeligheten under 99,9%. Cirka 15 minutters driftsstans over seks måneder er helt genialt.

Gjennomsnittlig oppetid 2018:

 • August – 100%
 • September – 100%
 • Oktober – 99,97%
 • November – 100%
 • Desember – 100%

Gjennomsnittlig oppetid 2019:

 • Januar – 99,99%

"FastComet opprettholder veldig høy oppetid."

2. Veldig bra hastighet

 • Rimelig responstid – 0.57s (åttende)
 • Rimelig lastetid – 1.27s (11.)
 • Rimelig under belastning – 1.05s (åttende)

Merk: Hvis du kjører hastighetstester på domenet mitt, kan resultatene svinge litt. Selv fra den samme testplattformen vil to tester normalt vise litt forskjellige resultater. Mitt FastComet-nettsted er hostet i London, så jeg testet det fra UK-lokasjoner. Alle plugins og hurtigbufring på serversiden ble deaktivert.

Hastighet er minst like viktig som oppetid. Raskere nettsteder ser mye høyere konverteringsfrekvens, bedre SEO og større kundetilfredshet. På den annen side blir langsomme sider straffet av sluttbrukere og søkemotorer.

Jeg testet FastComet med tre forskjellige verktøy for å få den gjennomsnittlige tiden det tar for serveren å sende den første byten og å laste inn hjemmesiden til WordPress-nettstedet fullt ut.

Resultatene var veldig gode. Selv om TTFB er noe gjennomsnittlig, var tiden det tar for siden å laste fullstendig bare andre til DreamHost. I oktober 2018 gikk imidlertid alle resultatene opp betydelig, med tiden for nettstedet til å laste fullstendig nesten doblet i forhold til forrige måned.

Rask hastighet er fint, men hvordan serveren reagerer når den svermer med besøkende er like viktig. Derfor dro jeg til Load Impact og sendte 50 virtuelle brukere for å teste responsen under belastning.

Kvalitetsytelse under belastning.

Hastighet og stabilitet kjennetegner FastComet-serverne.

FastComet presterer med bemerkelsesverdig stabilitet under kraftig belastning.

I de første månedene lynet lynet raskt, men da doblet responstiden. Fortsatt håndterer FastComet-serverne trafikken bra, men selskapet falt allerede ut av topp 5 av de raskeste backendene.

Januar 2019 så det verste resultatet så langt, 2,03 sekunder. Sammenlignet med mange andre verter, er det fortsatt veldig raskt og er nok til å holde FastComet godt inn i topp 10.

De samlede resultatene FastComet klokket var veldig stabile og ganske raske. Gjennomsnittlig responstid er bare 0,92 sekunder, men jeg må klargjøre at den omtrent doblet seg etter de to første månedene av testingen. Opprinnelig var den under 0,50 sekunder.

FastComet tar sikkerhetskopi av den upåklagelige oppetiden med anstendig hastighet.

Gjennomsnittlig responstid 2018:

 • August – 0,40 tallet
 • September – 0,43s
 • Oktober – 0,65s
 • November – 0,68s
 • Desember – 0.59s

Gjennomsnittlig responstid 2019:

 • Januar – 0,64s

Fullastet side 2018:

 • August – 0,92s
 • September – 0,79s
 • Oktober – 1,51s
 • November – 1.65s
 • Desember – 1.57s

Fullastet side 2019:

 • Januar – 1.19s

Respons under belastning 2018:

 • August – 0,45s
 • September – 0,40 tallet
 • Oktober – 1.10s
 • November – 1.10s
 • Desember – 1.23s

Respons under belastning 2019:

 • Januar – 2,03s

"Veldig rask service som håndterer trafikkpikes med letthet."

3. Utmerket støtte

Jeg har tidligere uttrykt følelsen av at mindre selskaper gir bedre kundeopplevelse. FastComet ser ut til å bevise det poenget fordi det har en relativt liten kundebase og fantastisk støtte.

Kalifornierne har en kraftig infrastruktur som vedlikeholdes av ekte vertskapseksperter. Sjekk tekniske blogginnlegg på FastComet.com eller oppføringene i kunnskapsbasen for å se selv.

For denne FastComet-gjennomgangen, pratet jeg med støtte ved flere anledninger og fikk uunngåelig raske, vennlige og nyttige svar. Så mye at jeg ikke lenger er sikker på hvem som er den beste tjenesteleverandøren i denne kategorien.

Fram til nylig var SiteGround den ubestridte nummer én, men hvis jeg måtte sammenligne FastComet vs SiteGround-støtten, ville jeg være hardt presset for å påpeke den klare vinneren. FastComet har absolutt et fantastisk supportteam.

Kunnskapsbasen FastComet opprettholder er veldig pent utarbeidet og har mange nyttige tutorials og guider.

"Et av de beste, om ikke de aller beste, supportteamene i vertsindustrien."

Fordelene med FastComet

Sannheten er at flere FastComet-anmeldelser bare kan skrives om funksjonene som er inkludert i selskapets delte løsning. Men siden jeg vil fullføre denne spesielle FastComet-gjennomgangen før utgangen av 2018, vil jeg i korte trekk nevne de mest imponerende aspektene av FastComet-planene.

1. Dedikerte planressurser

En av de største ulempene ved delt hosting er ujevn ressursfordeling. Noen ganger kan et dårlig kodet – eller hacket sted – serverkraft, og bremse alle andre domenenavn som er vert der.

FastComet lover veldig god kontoisolering og dedikerte ressurser for hvert nettsted.

FastComet gir dedikerte ressurser til hver delt bruker.

Du vet hva du får med hver FastComet-plan.

Dette er gode nyheter på flere nivåer. Avansert kontoisolering øker sikkerheten, mens de dedikerte ressursene garanterer ytelse og også viser tydelig hva du vil få hvis du oppgraderer mot en større plan.

2. Utmerket infrastruktur

Åtte datasentre høres imponerende ut fordi de virkelig er det.

OPPDATERING: Fra og med 2019 har FastComet 10 datasentre.

FastComet har også optimaliserte servere. SSD-er over hele linjen og en håndfull hastighetsforsterkere gir fantastisk ytelse. Aggressiv GZIP-komprimering, nettleseroptimalisert innhold, tapsfri datakomprimering, asynkron ressursbelastning og Keep Alive er som standard aktivert under alle delte kontoer.

Og hvis denne tekniske bablingen høres så sønderlig ut som jeg mistenker at den kan, bekymre deg ikke, for du trenger ikke å forstå noe av det.

Det er bra nok at folkene på FastComet vet hvordan de skal konfigurere disse teknologiene slik at alle nettsteder som er vert hos selskapet presterer på optimale nivåer.

3. Vanlige sikkerhetskopier

Sikkerhetskopiering og digital data skal gå hånd i hånd. Bestandig.

Spesielt når de aktuelle dataene vises på internett for verden å se og bruke.

FastComet lager automatiske sikkerhetskopier som er lett tilgjengelig gjennom cPanel. To av selskapets planer har kopier fra de siste sju dagene, mens den største planen fra de siste 30.

4. Gratis domeneoverføring

FastComet pleide å ha en gratis domeneregistrering for livet, men denne funksjonen ble dessverre avviklet.

Fortsatt tilbyr selskapet en solid erstatning – helt gratis inngående domeneoverføring. Domenetransport legger som standard et ekstra år til den eksisterende registreringen.

Å flytte domenet ditt til FastComet ville med andre ord gi deg et gratis registreringsår.

I tillegg tilbyr FastComet ekstremt fristende fornyelsesgebyrer, ettersom selskapet bare krever registreringsavgiften fra kundene.

5. Meget sterk sikkerhet

FastComet gjør sikkerhet til en integrert del av sine tjenester.

Avansert kontoisolering gjennom CageFS og Cloud Linux garanterer at et infisert nettsted ikke vil spre skadelig programvare over serveren.

Selskapet Web Application Firewall (WAF) er optimalisert for de mest populære innholdsstyringssystemene som Magento, WordPress og Joomla. Det blokkerer 99% av alle forsøk på å få uautorisert tilgang til de vertsbaserte nettstedene.

Sikkerhet er en topp prioritet hos FastComet.

BitNinja legger til et annet lag med beskyttelse ved å stoppe skriptinjeksjoner, DDoS og XSS-angrep.

Hvis alt går sørover, er FastComet live overvåkings- og sikkerhetsteam klart 24/7. De kan inneholde hvilket som helst hack innen få minutter, skanne og rengjøre den plagede brukerkontoen.

6. Avanserte verktøy for utviklere

FastComet er absolutt brukervennlig, men dette oppnås ikke på bekostning av mer avanserte brukere.

Tvert imot, den som har kunnskap og lyst, kan bruke et bredt utvalg av utviklerverktøy. WP-CLI, bash, Drush, Laravel, Genesis og Symphony er bare noen få av de mange modulene og instrumentene som er tilgjengelige på tvers av alle delte planer.

GIT kommer også forhåndsinstallert.

7. Flere datasenterlokasjoner

Teoretisk sett, med å ha nettstedet ditt nærmere der mesteparten av trafikken kommer fra, resulterer det i bedre totalytelse. Jeg testet denne teorien mens jeg forberedte min objektive FastComet-webhotellgjennomgang ved å få hastighetsmålere over hele Atlanterhavet og så saktere responstider.

FastComet har to servere i Asia, og tre i Europa og USA.

8. Mange freebies

Alle delte FastComet-planer inkluderer gratis SSL, en SEO-pakke, en gratis chat-klient og $ 75 for annonsepenger.

Selv om du ikke scorer en FastComet-kupong fra et rabattsted du er på for en herlig avtale, er det ingen tvil om det.

9. 45-dagers pengene tilbake-garanti

De fleste hosting selskaper tilbyr 30-dagers pengene tilbake-garanti. FastComet, akkurat som HostGator, utvider dette til 45 dager, noe som er utmerket. En måned er neppe nok til å teste en webvert ordentlig.

45 dager gir mer rom for eksperimentering og sondering.

10. Gratis migrasjoner

FastComet hjelper deg med å kopiere et eksisterende nettsted til serverne deres. Den minste planen gir bare én migrasjon, mens de to andre opp til tre lokaliteter.

Jeg spurte teknisk support om disse begrensningene og fikk beskjed om at de er omsettelige innen grunn.

Ikke verst.

11. Enkel prissetting

FastComet legger til grunn en ganske nyskapende tilnærming til lading.

Startgebyrene er betydelig lavere enn de som forventer deg når fornyelsestiden er nær. Det er standardbiten, og den er veldig skissert.

Imidlertid er de annonserte initialavgiftene flate – de endres ikke basert på lengden på den innledende perioden.

Det forenkler ting betraktelig, ettersom du kan få en rimelig hosting i en måned eller år.

Det er forfriskende å se slik enkelhet.

Ulempene med FastComet

FastComet er i ferd med å bli en av de beste vertene jeg har vurdert her på Hosting Tribunal, men det er ikke feilfritt. For en er FastComet WordPress-hosting nøyaktig det samme som standard delte tilbudet. Men det er ikke hovedspørsmålet.

1. Vildledende markedsføring

Det ser ut til at FastComet- og InMotion-markedsføringsteamene har gått på samme skole. Begge selskapene har et verktøy for direkte sammenligning mellom dem og konkurrenter.

Villedende egenreklame på det verste.

Disse hastighetene sjekker ikke ut.

De fleste som leser hostinganmeldelser, FastComet eller annet, sjekker sjelden mer enn tre selskaper, så det er vanskelig for dem å bedømme objektivt om sammenligningen som finnes på FastComet.com er sannferdig.

La meg hjelpe deg der: det er det ikke.

Fartsfordelen som er fremtredende der, er langt fra sannheten, som du kan se i vår casestudie.

På FastComet.com kan du se direkte sammenligninger som FastComet vs GoDaddy, FastComet vs HostGator, og så videre, men disse detaljerte målingene inneholder ofte feil informasjon.

OPPDATERING: FastComet lanserte en helt ny iterasjon av nettstedet sommeren 2019. Den direkte sammenligningen er mye mer nøyaktig nå. Hvis den mottar jevnlige oppdateringer, vil FastComet forbli med en enkelt con i min anmeldelse.

2. Begrenset diskplass

Alle FastComet-planer har begrenset diskplass. Generelt sett er grensene rimelige, men er de samme.

15 GB for den minste planen er mer enn nok fordi den uansett kan ha et enkelt sted som er vert der. Imidlertid kan 35 GB hetten på det største av de tre tilbudene merkes av brukere med flere nettsteder.

Anbefaler vi FastComet?

Ja!

FastComet er et relativt lite selskap som har investert mye i massiv, moderne infrastruktur, og det er å fortelle.

Plettfri oppetid, veldig god hastighet, utmerket støtte og et stort antall teknologier tilgjengelig for både nybegynnere og erfarne webansvarlige gjør FastComet til en veldig sterk vert.

Prisene er rimelige og enkle, mens verdien som tilbys til gjengjeld ganske enkelt er fantastisk. I tillegg tilbyr selskapet hele utvalget av hostingprodukter slik at bedrifter enkelt kan vokse der. Ved første øyekast ser FastComet VPS og dedikerte løsninger lovende ut.

Dette er definitivt et av de beste vertsselskapene for nettstedet jeg har sjekket, men hvis du er uenig i min FastComet-anmeldelse, kan du slippe en linje under eller sjekke de andre vertene vi har vurdert her, på Hosting Tribunal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map