A2 tárhely áttekintés – kis és geeky cég

Az A2 Hosting régen felhívta a figyelmemet. A jelenléte a legjobb webhely-hosting cég keresésében folyamatosan logikus. Úgy tűnik, hogy az A2 az egyik geeky, barátságos házigazda, amely értékeli a magas teljesítményt és megbízhatóságot.


De vajon tényleg olyan jó??

Az A2 felhasználói beszámolók azt sugallják, hogy így van, de egyszerűen a folyamatos élő megfigyelésre kellett hozzákapcsolnom a cég Swift megosztott tárhelyének tervét, és ellenőriznünk kell az alapértelmezett WordPress telepítés üzemidejét és sebességét a következtetések levonása érdekében; követik ezt az adatvezérelt A2 tárhely-áttekintést.

Ugyancsak találtam okokat a műszaki támogatási csoport zavarására, elolvastam a szolgáltatási feltételeket, és ellenőriztem ennek a zöld tárhely szolgáltatónak az árképzési struktúráját rejtett díjak és eladások ellenében..

Az eredmény a következő sorokban látható.

Mi az A2 tárhely??

Az A2 Hosting globális web hosting szolgáltató. Ann Arborban található (észrevetted a két A-ot ott?), Az A2 környezetbarát társaság, négy adatközponttal és nagyon nyitott, barátságos hozzáállással.

Annak ellenére, hogy 2001 óta működik, ez a független webhely nem az iparág legnépszerűbb neve, de ez nem jelent hátrányt.

Igazat mondva: sokkal inkább hajlamosak egy viszonylag kicsi és ígéretes társaságot adni, mint egy hatalmas vállalat. Többet láttam, mint azoknak a nagyvállalatoknak a méltányos részarányát, amelyek nem képesek megfelelően kezelni a hatalmas ügyfélkörüket.

Ráadásul egyes nagy szereplők inkább a feltűnő marketingre koncentrálnak, és nem az igazán fontos dolgokra, nevezetesen az infrastruktúrára és a robusztus tárhelyi környezetre..

Esetleg, miközben hiányzik a HostGatorand GoDaddy globális elismertsége és erőteljes marketing jelenléte, az A2 Hosting nagyon komor és geeky módon ígér fenséges támogatást és kifogástalan infrastruktúrát..

És tudod mit?

A számok szerint az A2 szállít.

Nézd meg.

"Gyors és szolgáltatásban gazdag tárhely"

üzemidő

100%

Támogatás

10/10

Rakodási sebesség

1,15 másodperc

Jellemzők

9/10

OVERAL3.6

Alapvető tudnivalók – A2 tárhely Uptime, sebesség és támogatás

Az A2 tisztességes időben órákat készít, és jó támogatást nyújt növekvő ügyfélköréhez.

1. Kiváló Uptime – 99,99%

Az Uptime a játék neve. A webhely felállítását és futtatását fizeti a host szolgáltatók.

Az A2 figyelemre méltó munkát végez az egész év stabilitása szempontjából.

Eddig az alapvető WordPress webhelyem a társasággal az idő 99,9% -ánál volt online, pontosan ez az, amit az A2 ígér.

Amikor elmondom ígéreteket, a tárhely szolgáltatója garantálja az ilyen megbízhatóságot, és kompenzációt nyújt, ha nem teljesíti. Az A2 a havi díj 5% -át jóváírja minden leállási órára, ami egy nagyon ésszerű politika.

Mind a négy adatközpont nagy biztonságot élvez, magas szintű hálózati csatlakozást és számos áramforrást biztosít a zökkenőmentes működés érdekében.

2018 átlagos üzemideje:

 • Augusztus – 100%
 • Szeptember 99,98%
 • Október – 100%
 • November – 100%
 • December – 100%

Átlagos üzemidő 2019:

 • Január – 100%

"Az A2 teljesíti 99,9% -os ígéretét, és még meg is haladja azt."

2. Félelmetes sebesség

 • Válaszidő – 0.54s (7.)
 • Teljes terhelés – 1.15 s (7.)
 • Ésszerű terhelés – 0.76s (7.)

Megjegyzés: Ha sebességi teszteket futtat a domainben, az eredmények kissé ingadozhatnak. Még ugyanazon tesztelési platformon kívül két egymást követő teszt általában kissé eltérő eredményeket mutat. Az A2 webhelyem Michiganben található, tehát az Egyesült Államok helyszínein teszteltem. Az összes bővítmény és a gyorsítótárazás le van tiltva.

A webhely betöltési sebessége teszi lehetővé vagy megszakítja az online jelenlétét. Túlzottnak tűnhet, de igaz, mivel mind a keresőmotorok, mind a felhasználók büntetik a lassú weboldalakat.

Őszintén szólva, a látogatók elvesztése és a rangsorolás a rossz teljesítmény miatt megérdemelt, mivel sok egyszerű optimalizálás és sok izgalmas, gyors webtárhely van; megbocsáthatatlan a rossz tapasztalat biztosítása.

Az A2 Hosting látványos sebességet ígér, és ezt fogja kapni. Csak a társaság közepes tervére iratkoztam fel, és a kis WordPress webhelyem nem élvezi a Turbo gyorsító előnyeit.

Ugyanakkor a három különböző forrásból összegyűjtött referenciaértékek (itt megjelenített átlagértékek) nagyon tiszteletreméltóak. És bár a TTFB (az első byte-ig eltelt idő) az A2-et a 7. helyen rangsorolja, a webhely teljes feltöltéséhez szükséges idő gyors, alig egy másodperc. Ezek szilárd számok, bár nem azok a legjobbok, amelyeket láttam a Hosting Törvényszék áttekintése elkészítése során.

2018 utolsó néhány hónapjában és 2019 elején az A2 sebesség szempontjából következetesen a 7. helyen áll.

Ismét a legnagyobb megosztott tervnek van egy sebességnövelő képessége, amely az oldal teljes HTML tartalmát tárolja és egy szempillantás alatt betölti. Az olyan további csípések, mint a Memcached és az OPcache, csökkentik a MySQL és a PHP válaszidejét, ezáltal a Turbo terv villámgyors fogadási opcióvá válik, sőt.

Az A2 srver stabilitást és sebességet biztosít.

Megbízható és kioldó válasz, terheléstől függetlenül.

Az A2 szétválasztó ezen optimalizálás nélkül is nagyon jól teljesített terhelés alatt. 50 virtuális felhasználót küldtem, akik több mint 250 párhuzamos kapcsolatot létesítettek. Ez sokat jelent a megosztott környezet számára, de minden lekérdezést rendkívüli következetességgel és gyorsasággal szolgáltattak vissza.

Általánosságban el kell mondanom, hogy az A2 Hosting nagyon jól konfigurált tárhelyi környezetet kínál, amely nagyszámú látogatóval rendelkező webhelyek számára alkalmas.

2018 átlagos válaszideje:

 • Augusztus – 0.47s
 • Szeptember – 0.39s
 • Október – 1.02s
 • November – 0.50
 • December – 0.36s

Átlagos válaszidő: 2019:

 • Január – 0.40s

Teljesen betöltött 2018-as oldal:

 • Augusztus – 1.07s
 • Szeptember – 1.04s
 • Október – 1.38
 • November – 1.18 s
 • December – 1.01s

Teljesen betöltött 2019. oldal:

 • Január – 1.21

Válasz 2018 terhelés alatt:

 • Augusztus – 0.66s
 • Szeptember – 0.56s
 • Október – 1.47
 • November – 0.60-as évek
 • December – 0,67 s

Válasz terhelés alatt 2019:

 • Január – 0.61s

"Az A2 tárhely elfogadható sebességgel rendelkezik, és jelentős mennyiségű látogatót képes kezelni."

3. Csillagok támogatása

Emlékszel, hogyan mondtam neked, hogy jó dolog lenni, ha a versenytársaknál kisebb lenni?

Az A2 Hosting ezt a pontot megfelelő módon bizonyítja.

A cég a kezdetektől fogva növekszik, ám a növekedés folyamatos és nem erőltetett. Ennek eredményeként a tárhely szolgáltatója megfelelő módon kezeli a növekvő ügyfelek számát anélkül, hogy veszélyeztetné a szolgáltatásait és integritását.

A támogató csoporttal folytatott minden interakcióm – elsősorban a csevegésen keresztül, ahogy Ön már gondolta is – gyors, informatív és kellemes volt. A leghosszabb várakozás, amikor egy beszélgetést felvettem, kb. 2 perc volt, és ez történt egy kora szombat reggel. Az összes többi csevegési kérésre másodpercek alatt válaszoltak, és a képviselők nagyon segítőkészek és barátságosak voltak.

Mindez jó és undorító, de az az igazság, hogy lehet, hogy még az A2 támogató csoportra nincs szüksége, mindaddig, amíg van némi ideje és vágyakozik a tanulásra.

Az A2 Hosting tudásbázis egy hasznos cikkek és útmutatók csodálatos gyűjteménye, amelyet folyamatosan frissít és bővít.

Végül vannak rendszeres blogbejegyzések, amelyek nagyon hasznos információkat tartalmaznak az új webmesterek számára.

"Csillagok támogatása, amelyet ugyanolyan lenyűgöző tudásbázis és praktikus blogbejegyzések támasztanak alá."

Az A2 tárhely előnyei

Elismerem, hogy az A2 nagyon szeretetteljes tárhely-szolgáltató. Ha szereti a segítőkész geikusokat, akik tudják, hogyan lehet megbízható hosting szolgáltatásokat építeni, és akik a környezettel foglalkoznak, azaz az. De nem úgy hangzik, mint egy szeretettel megtámadott tizenéves lány, itt olvashatjuk az A2 Hosting fő előnyeit.

1. Ingyenes biztonsági mentések a helyszínen kívánság szerint

Tegyen magának kávét, és kérdezze meg mindenkit, aki digitális adatokkal foglalkozik, mindent biztonsági másolatának készítésével; a kávé segít áttörni az ezt követő érvek elkerülhetetlen tömegét.

A biztonsági mentések életmentők és néhány tárhely-szolgáltató díjat számol fel a szolgáltatásért, de nem az A2 tárhelyet. A cég automatikusan készít automatikus biztonsági mentéseket.

Ingyenes és fizetős biztonsági mentési megoldások fantasztikus dolog.

Támozzon nekem?

Az ingyenes automatikus biztonsági mentések nem csak annyira egyediek az A2 tárhelyéhez, de ez a gazdagép egy lépéssel tovább halad a fájl helyreállításán. Egy egyszerű beépülő modullal automatizálhatja a helyi biztonsági mentések létrehozásának folyamatát. vagyis a webhely és az adatbázisai másolatát a személyi számítógépére.

Ez egy fantasztikus és nagyon szükséges szolgáltatás, amelyet nagyon remélem látni minden web hosting szolgáltatónál. Minél több biztonsági mentés van, annál biztonságosabb az adat. Nem lehet túl sok biztonsági másolatot készíteni, és a helyszínen kívüli helyreállítási ponttal rendelkezik mesés biztosítás a webhely hosszú élettartamához..

Igaz, hogy ez a szolgáltatás egy fizetett kiegészítő, de ha a webhely növekedni kezd, akkor értékelni fogja annak hasznosságát.

Ugyanakkor, ha nem akarja terhelni a költségvetését, akkor az automatikus biztonsági mentések fedezetébe kerülnek.

2. Pénz-visszafizetési garancia … Bármikor!

Az A2 Hosting a szokásos 30 napos pénz-visszatérítési garanciát alkalmazza, amely teljes visszatérítést ígér, ha a szolgáltatás igénybevételét követő első hónapban visszavonja szolgáltatásait. Ha azonban egy hosszú távú tervet szeretne lemondni annak lejárta előtt akkor jogosult lesz arra, hogy arányos visszatérítést kapjon a fogadási időszak hátralévő részére.

Ez a legjobb webtárhely-szolgáltatók körében egyedülálló. Az esetek túlnyomó többségében, ha a pénz-visszafizetési garanciaidő lejárt, nem jogosult visszatérítésre a szolgáltatás idő előtti megszüntetése miatt..

Az A2 nagyon átlátható és nyitott a gyakorlatában és csak a nyújtott szolgáltatásokért számít fel díjakat.

3. Kiváló hardver

Az A2 Hosting egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek fenntartható növekedést keresnek a mutatós marketing mellett.

A leendő ügyfelek nagyon jó ötletet kaphatnak arról, hogy mire kerülnek, ellenőrizve a terv részleteit. Minden egy pillanat alatt el van írva, mert a gyors és megbízható A2 terveket hajtó technológia büszke lehet a tulajdonosokra.

Az összes A2 szerver SSD-kkel van felszerelve, amelyek többször gyorsabbak, mint a merevlemez-meghajtók. Nem kevesebb, mint 12 magos CPU-val és bőséges 64 GB RAM-mal, még a cég legkisebb szerverei is csomagolnak egy ütést.

Adja hozzá a kiváló hálózati kapacitást minden A2 adatközpontban, valamint a látványos üzemidő és a jó sebesség könnyen magyarázható.

4. Modern technológia

Az A2 infrastruktúra nagy teljesítményű és teljesen korszerű.

A HTTP / 2 valószínűleg nem jelent sokat neked, de a webhelyét böngészők számára ez jobb webhely-teljesítményt eredményez az összes platformon.

Megemlítettem, hogy az A2 Hosting geeky cégnek tűnik, és ezt a WordPress, a Python és a Ruby parancssori lehetőségeivel is láthatja. Minden megosztott tárhelyfióknak van hozzáférése a szokásos Linux MySQL adatbázishoz, de a Postgre SQL-hez is.

Az A2 valós értéket biztosít.

Az A2 Hosting értékes szolgáltatások nagyon érdekes keverékét kínálja.

A fejlesztők számára jó hír még nem ért véget, mint a Git, a CVS, a Subversion & A Mercurial szintén kapható.

5. Ingyenes SSL

Az SSL-tanúsítványokat az e-kereskedelmi webhelyek számára fenntartották, de már néhány éve a Google a titkosított kapcsolattal rendelkező összes weboldalt magasabb rangsorolja, mint a nélkül. A keresőmotor óriása úgy véli, hogy a titkosítás elegendő ahhoz, hogy figyelmeztetéseket jelenítsen meg, amikor egy titkosítatlan webhely felé keres..

A Let’s Encrypt kezdeményezés ennek a Google lépésnek a közvetlen eredménye. Számos szervezet, köztük több kiváló minőségű internetes házigazda is gyorsan támogatta és elfogadta. Az A2 az egyik, és minden megosztott tervét ingyenes SSL-vel látja el.

A legjobb, hogy az SSL készen áll a használatra. A telepítés vagy a megújítás miatt nem kell aggódnia.

6. Ingyenes HackScan és fokozott biztonság

Valószínűleg el kellett volna készítenem egy INGYENES SZERELÉS című részt, és gurultam vele.

Ismét a szöveg hatalmas falává vált, mivel az A2 rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek ebbe a kategóriába tartoznak.

A HackScan a robusztus védelmi rendszer része, amely védi az A2-vel tárolt összes webhelyet. Megakadályozza a rosszindulatú jogsértések elterjedését és a megtámadott webhely további oldalainak megfertőzését.

Mielőtt a hackerek elérnék a tényleges helyet, át kellene lépniük néhány súlyos erőszakos védekezésen, kettős webtárhely-tűzfalen és edzett szervervédelemen..

A WordPress, a Drupal és a Joomla felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a CMS-k mindenkor frissek lesznek, mivel az A2 rendelkezik a Patchman biztonsági eszközzel az új verziók automatikus telepítéséhez. Ezenkívül felismerheti és karanténba helyezheti a fájlokat és oldalakat.

A kerekítés érdekében az A2 Hosting rendszeres kernelfrissítésekkel rendelkezik, amelyek a környezetet olyan biztonságban tartják, amellyel bármikor elérhető lesz.

7. Ingyenes migráció

Valójában külön részre kellett mennem, ingyenes funkciókkal.

Az ingyenes biztonsági ellenőrzések, biztonsági mentések, SSL-ek és arányos visszatérítések mellett bármikor az A2 tárhely ingyenesen áttelepíthető a cPanel webhelyén.

Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik az A2-re, megvásárolja a kívánt tervet, és felkéri a társaság migrációs csapata számára, hogy minden adatát adja át a távozni kívánt hostról. Ez sok időt és energiát takarít meg, és általában nem igényel leállást. Amíg a művelet be nem fejeződik, webhelyét a régi szolgáltatótól töltik be.

Miután minden át lett másolva az A2-hez, és sikeresen tesztelték, zökkenőmentesen átkapcsolhatja a gazdagépeket a domain névszervereinek megjavításával.

A legjobb módja annak, hogy webhelyét a fogadó cég technikai támogatása költöztesse. A migrációs szolgáltatás fő előnye a nyilvánvaló időmegtakarítási elem mellett a hozzáadott műszaki ismeretek.

A helyek másolása az egyik szerverről a másikra nem olyan, mintha egy fájlt másolnánk a személyi számítógép egyik mappájából a másikra. Leggyakrabban, hogy két hosting cég szerverei kissé eltérően vannak konfigurálva. A fogadó cég technikai támogatása figyelembe veszi a különbségeket és elháríthatja a szükséges problémákat annak érdekében, hogy webhelye zökkenőmentesen és bármilyen hiba nélkül működjön.

8. A WordPress számára optimalizált tárhely

Gyakorlatilag az összes megosztott tárhely-terv sikeresen képes fogadni a WordPress-t, de ugyanúgy, mint a SiteGround, az A2 gondoskodik arról, hogy a népszerű CMS teljesítménye teljes legyen. A WordPress másodpercek alatt települ az A2 optimalizálással, amely növeli a sebességet és a biztonságot.

Az A2-kiszolgálók szerint konfigurált gyorsítótárazás és tömörítés növeli a sebességet, míg a biztonságot az automatikus biztonsági frissítések javítják.

A fejlesztők jól használhatják a WP-CLI-t is.

9. Green Company

Az A2 Hosting már több mint egy évtizede zöld vállalkozás. És nem csak a weboldal színsémájáról beszélek.

A host szolgáltató 2007 óta aktívan csökkenti szén-dioxid-kibocsátását, és már 100% -os szén-semlegességet ért el. A fák ültetésére és a felhasznált műanyag mennyiségének csökkentésére irányuló programokat is futtat.

Szeretne helyet és erdőt találni?

Az A2 erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy csökkentse környezeti hatásait.

Mindent összevetve, társadalmilag felelős házigazda gondoskodik az általa létrehozott örökségről. Az adatközpontok hatalmas mennyiségű energiát és hűtést igényelnek, és örömmel látunk olyan kezdeményezéseket, amelyek tagadják a kiszolgálók ezreinek esetleges negatív hatásait.

Az A2 Hosting hátrányai

Az A2 Hosting egy nagyon kedves weboldal-szolgáltató, de vannak bizonyos dolgok, amelyeket jobban meg lehet tenni. Egyikük sem valós megszakító, de említésre érdemes.

1. Turbo Booster csak a legnagyobb tervben

Az A2 itt és ott jeleníti meg a hostolásának huszonszoros sebességnövelőjét, de az igazság az, hogy ez az extra optimalizálás csak a három közül a legnagyobb tartalmazza. Igaz, hogy ez valamilyen értelme, mivel a legnagyobb megosztott csomagot használó webhelyek valószínűleg erőforrás-igényesek. Biztosan részesülhetnek a sebességfrissítésből.

Az A2 nagyon tisztességes marketinggel rendelkezik, kivéve egy kivételt.

Egy kis eladás, amely a tervek több mint kétharmadát ígéri.

Ennek ellenére a hihetetlen sebesség csábító ígérete jól láthatóan megjelenik az A2 kezdőlapján, és úgy néz ki, mint az eladás.

2. Az Intro Plan korlátozott

Az A2 Hosting által kínált legkisebb terv viszonylag korlátozott. Egy domaint tárolhat, legfeljebb 5 adatbázis és 25 postafiók segítségével.

Olyan kicsi, kezdő webhelyekre van kialakítva, amelyeknek nincs sok műszaki követelményük, és a színfalak mögött viszonylag alacsony számú embert tartanak fenn. Ami az intro ajánlatokat illeti, sokkal jobbat láttam.

Ajánljuk az A2 tárhelyet??

Igen.

Felelősségteljes, barátságos és ügyes, az A2 Hosting olyan vállalat, amely elsősorban kiváló eredmények elérésére koncentrál. És ezt sikerül megtenni.

A SWIFT-terv, amelyet teszteltem erre az áttekintésre, tiszteletre méltó sebességgel halad, és a Turbo még jobb teljesítményt ígér.

Csodálatos technikai támogatás, jó választás olyan tárhely-megoldásokról, amelyek szépen bővülnek a csomagok növekedésével, és a szilárd tudásbázis tette az A2 Hosting áttekintést a szellőn a kutatáshoz és a létrehozáshoz, és ők a társaságot az ottani egyik legjobb tárhelyi lehetőségnek tekintik..

Függetlenül attól, hogy hírnév relatíve hiányzik, a tárhely-szolgáltató megéri a helyet a legjobbok között.

A2 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

TámogatásTudásbázisKözös tárhely-tervekVezérlőpultHostolt domainek számaAdatbázisok számaEmailBiztonsági mentések és helyreállításTárolásSávszélességTechnológiaBiztonságDomain név regisztrációA webhely migrációjaWebhely készítőE-kereskedelemSpeciális tárhelyWindows tárhelyAdatközpontoküzemidőSebességÁrazásárképzési struktúragaranciákPro-minősített visszatérítések a korai lemondásértFreebiesA társaság weboldalaVállalati kultúra
Az A2 Hosting nagyon tájékozott, érzékeny és barátságos támogató csoporttal rendelkezik
Nagyon szilárd tudásbázis, amely rendszeres frissítéseket lát
3 hosting terv
cPanel, jól optimalizált
1 a legkisebb tervvel, a másik kettő számára pedig korlátlan
5 a legkisebb tervhez, amennyit csak szeretne a másik kettőhöz
25 bejövő fiók a legkisebb tervhez, a másik kettő számára korlátlan. A tárolás korlátlan
A szerver visszatekerésével kapcsolatos biztonsági mentések, a tervekkel ingyenes 2 & 3. Minden tervhez rendelkezésre áll DropMySite biztonsági mentési megoldás a teljes offline biztonsági mentés készítéséhez. Nagyon praktikus, mivel a feltört webhelyek a cPanel-en található összes példányukkal együtt megfertőződhetnek
Korlátlan az egész fedélzeten
Korlátlan az egész fedélzeten
SSD, RAID 10 az egész fedélzeten, HTTP / 2 kompatibilitás
HackScan szerver szkennelés. A2 optimalizált fokozott biztonság a WP számára. Encrypt SSL automatikusan telepítve
Ingyenes regisztráció, ingyenes transzfer
Igen, díjmentesen
Ingyenes minden tervben
Számos bevásárlókocsi elérhető, és az egész SSD ingyenes SSL lehetővé teszi az online kereskedelmet
Minden terv a WordPress számára van optimalizálva, előre konfigurált gyorsítótárral és automatikus frissítésekkel
Igen, három terv
Három kontinensen szolgál, többrétegű redundancia
99,9% -os garancia
Nagyon gyors válaszidő és oli teljesítés az egész világon, a minden csomagban szereplő ingyenes CDN-nek köszönhetően
Az árak ésszerűek, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával és arányos visszatérítéssel, miután ez az időszak lejárt. A legdrágább terv 9,31 USD havonta, ha 2 évvel előre fizetik. Az összes jellemzője meglehetősen jó ár
A havi ár csak kétéves tervek esetén csökken
30 napos pénzvisszafizetési garancia
garantált
A Bing és a Yahoo számára nyújtott hirdetési jóváírásokat minden terv igényelheti
Tájékoztató, könnyen használható
Szuper zöld társaság, szén-semleges már több mint 10 éve, és számos környezetvédelmi kezdeményezést támogat
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map