A2 Hosting Review – pieni ja geeky yritys

A2-hosting kiinnitti huomioni kauan sitten. Sen läsnäolo parhaillaan parhaan verkkosivustohotellin etsinnässäni on vain loogista. A2 näyttää olevan yksi niistä geeky, ystävällinen isännät, jotka arvostavat korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta.


Mutta onko se todella niin hyvä??

A2-käyttäjäarvostelut osoittavat, että se on, mutta minun piti vain kytkeä yrityksen Swift-jaetun isännöintisuunnitelman jatkuvaan reaaliaikaiseen seurantaan ja tarkistaa oletus WordPress-asennuksen käytettävyys ja nopeus päätelmien tekemiseksi; he seuraavat tätä tietopohjaista A2-hosting-arviointia.

Löysin myös syitä häiritä teknistä tukitiimiä, luin palveluehdot ja tarkistin tämän vihreän palveluntarjoajan hintarakenteen mahdollisten piilotettujen maksujen ja lisämyyntien varalta.

Voit nähdä tuloksen seuraavilla riveillä.

Mikä on A2-hosting?

A2 Hosting on maailmanlaajuinen web-palveluntarjoaja. Ann Arborissa (huomasitko siellä kaksi A: ta?) A2 on ympäristöystävällinen yritys, jolla on neljä datakeskusta ja erittäin avoin, ystävällinen asenne.

Huolimatta siitä, että se on ollut vuodesta 2001, tämä riippumaton verkkosivusto-isäntä ei ole alan suosituin nimi, mutta tämä ei ole haitta.

Totta puhuen, olen paljon taipuvaisempi antamaan suhteellisen pieni ja lupaava yritys sitten kuin jättimäinen yritys. Olen nähnyt enemmän kuin kohtuullinen osuuteni suurista yrityksistä, jotka eivät pysty käsittelemään kunnolla massiivista asiakaskuntansa.

Lisäksi tietyillä isoilla toimijoilla on taipumus keskittyä näyttävään markkinointiin, eikä asioihin, joilla todella on merkitystä, nimittäin infrastruktuuriin ja vankkaan hosting-ympäristöön..

A2 Hosting, vaikka puuttuu esimerkiksi HostGatorand GoDaddyn maailmanlaajuinen tunnustus ja vahva markkinointi, lupaa erittäin somber ja geeky-tavalla ylevää tukea ja moitteetonta infrastruktuuria.

Ja tiedät mitä?

Numerot sanovat, että A2 toimittaa.

Tarkista se.

"Nopea ja monipuolinen isännöinti"

Käyttöaste

100%

Tuki

10/10

Kuormausnopeus

1,15 sekuntia

ominaisuudet

9/10

OVERAL3.6

Essentials – A2-hosting-käyttöaika, -nopeus ja tuki

A2 kellot kunnollisina aikoina ja tarjoaa hyvän tuen kasvavalle asiakaskunnalleen.

1. Erinomainen käyttöaika – 99,99%

Uptime on pelin nimi. Hosting-palveluntarjoajille maksetaan verkkosivustosi ylläpitäminen ja ylläpitäminen.

A2 tekee hyvää merkittävää työtä vakauden tarjoamisessa ympäri vuoden.

Toistaiseksi yrityksen WordPress-perussivustani on ollut verkossa 99,9% ajasta, mikä on tarkalleen mitä A2 lupaa.

Kun sanon lupaukset, isännöintipalveluntarjoaja takaa tällaisen luotettavuuden ja antaa korvauksen, kun se ei toimita. A2 hyvittää 5% kuukausimaksusta jokaisesta seisokkiajasta, mikä on melko kohtuullinen käytäntö.

Kaikilla neljällä tietokeskuksella on erinomainen turvallisuus, ylevä verkkoyhteys ja useita virtalähdemekanismeja sujuvan toiminnan takaamiseksi.

Keskimääräinen käyttöaika 2018:

 • Elokuu – 100%
 • Syyskuu 99,98%
 • Lokakuu – 100%
 • Marraskuu – 100%
 • Joulukuu – 100%

Keskimääräinen käyttöaika 2019:

 • Tammikuu – 100%

"A2 pitää lupauksensa 99,9%: n käytettävyyteen ja jopa ylittää sen."

2. Mahtava nopeus

 • Vastausaika – 0.54s (7.)
 • Täysin kuormattu aika – 1.15 s (7.)
 • Kohtuullinen kuormitus – 0.76s (7.)

Huomaa: Jos suoritat nopeustestejä verkkotunnuksessani, tulokset saattavat vaihdella hiukan. Jopa samasta testialustasta kaksi peräkkäistä testiä saattavat yleensä näyttää hieman erilaisilta tuloksilta. A2-sivustoni isännöi Michiganissa, joten testasin sitä Yhdysvalloissa. Kaikki laajennukset ja välimuisti on poistettu käytöstä.

Verkkosivun latausnopeus tekee tai hajottaa online-läsnäolon. Se voi kuulostaa liioitelulta, mutta on totta, koska sekä hakukoneet että käyttäjät rankaisevat hitaita verkkosivuja.

Suoraan sanottuna kävijöiden menettäminen ja sijoitus huonojen suorituskykyjen takia on hyvin ansaittu, koska optimointia on paljon helppoa ja monia nopeita verkkoisäntäjä; huonon kokemuksen tarjoaminen on anteeksiantamatonta.

A2-hosting lupaa uskomattoman nopeuden ja tämän saat. Olen ilmoittautunut vain yrityksen keskisuureksi suunnitelmaksi, eikä pienessä WordPress-sivustossani ole nauttia Turbo-kiihdyttimen eduista.

Samanaikaisesti kolmelta eri lähteeltä kerätyt vertailukohdat (tässä esitetyt keskiarvot) ovat erittäin kunnioitettavia. Ja vaikka TTFB (aika ensimmäiseen tavuun) sijoittaa A2: n seitsemännessä sijainnissa, sivuston lataamiseen kuluva aika on nopea, hieman yli sekunnin. Nämä ovat kiinteitä lukuja, vaikka ne eivät olekin parhaita, joita olen nähnyt valmisteleessani hosting-tuomioistuimen arvosteluita.

Vuoden 2018 viimeisten kuukausien aikana ja vuoden 2019 alkupuolella A2 on nopeuden suhteen jatkuvasti 7. sijalla.

Suurimmassa jaetussa suunnitelmassa on jälleen nopeudenvahvistin, joka tallentaa sivun koko HTML-sisällön ja lataa sen silmänräpäyksessä. Lisäohjeet, kuten Memcached ja OPcache, lyhentävät vastaavasti MySQL- ja PHP-vastausaikoja, joten Turbo-suunnitelmasta tulee salamannopea isännöintivaihtoehto, todellakin.

A2-ruuvi antaa vakautta ja nopeutta.

Luotettava ja tukeva vaste kuormasta riippumatta.

Jopa ilman kaikkia näitä optimointeja, A2-katkaisija toimi todella hyvin kuormitettuna. Lähetin 50 virtuaalista käyttäjää, jotka muodostivat yli 250 samanaikaista yhteyttä. Se on paljon yhteiselle ympäristölle, mutta kaikki kyselyt toimitettiin takaisin huomattavan johdonmukaisesti ja nopeasti.

Yleisesti ottaen minun on sanottava, että A2 Hosting -palvelussa on erittäin hyvin konfiguroitu hosting-ympäristö, joka sopii sivustoille, joilla on huomattava määrä kävijöitä.

Keskimääräinen vastausaika 2018:

 • Elokuu – 0,47 s
 • Syyskuu – 0,39 s
 • Lokakuu – 1.02s
 • Marraskuu – 0.50s
 • Joulukuu – 0.36s

Keskimääräinen vastausaika 2019:

 • Tammikuu – 0.40s

Täysin ladattu sivu 2018:

 • Elokuu – 1.07s
 • Syyskuu – 1.04s
 • Lokakuu – 1.38s
 • Marraskuu – 1.18 s
 • Joulukuu – 1.01s

Täysin ladattu sivu 2019:

 • Tammikuu – 1.21s

Vastaus kuormituksella 2018:

 • Elokuu – 0,66 s
 • Syyskuu – 0.56s
 • Lokakuu – 1.47s
 • Marraskuu – 0.60s
 • Joulukuu – 0,67 s

Vastaus kuormituksen alla 2019:

 • Tammikuu – 0.61s

"A2-hosting on kohtuullinen nopeus ja pystyy käsittelemään huomattavaa määrää kävijöitä."

3. Tähtien tuki

Muistatko kuinka kerroin sinulle, että ollaan jonkin verran pienempi kuin kilpailijat, voi olla hyvä asia?

A2-hosting todistaa asian asianmukaisesti.

Yhtiö on kasvanut alusta lähtien, mutta kasvu on tasaista eikä pakotettu. Seurauksena on, että isännöintipalveluntarjoaja hoitaa asianmukaisesti kasvavan määrän asiakkaita vaarantamatta sen palveluita ja eheyttä.

Kaikki vuorovaikutukseni tukitiimin kanssa – enimmäkseen keskustelun kautta, kuten olet ehkä arvata – olivat nopeita, informatiivisia ja miellyttäviä. Pisin odotin keskustelun noutoa noin 2 minuuttia ja se tapahtui varhain lauantaiaamuna. Kaikkiin muihin chat-pyyntöihin vastattiin muutamassa sekunnissa, ja edustajat olivat erittäin avuliaita ja ystävällisiä.

Se on kaikki hyvää ja dandy, mutta totuus on, että et ehkä edes tarvitse A2-tukitiimiä, kunhan sinulla on aikaa ja halu oppia.

A2 Hosting -tietokanta on upea kokoelma hyödyllisiä artikkeleita ja oppaita, ja sitä päivitetään ja laajennetaan jatkuvasti.

Viimeiseksi on säännöllisiä blogimerkintöjä, jotka sisältävät erittäin hyödyllistä tietoa uusille verkkovastaaville.

"Stellar-tuki, jota tukevat yhtä vaikuttava tietokanta ja kätevät blogimerkinnät."

Hyödyt A2-hosting-palvelusta

Myönnän, että A2 on erittäin miellyttävä hosting-palveluiden tarjoaja. Jos pidät avuliaista geeksistä, jotka osaavat rakentaa luotettavia hosting-palveluita ja jotka ovat kiinnostuneita ympäristöstä, se on. Mutta jotta ei kuulostaisi rakkaudella lyötyltä teini-ikäiseltä tytöltä, tässä on A2-hosting-palvelun tärkeimmät edut.

1. Ilmaiset varmuuskopiot sivuston ulkopuolella

Hanki itsellesi kahvia ja kysy kaikilta, jotka käsittelevät digitaalista tietoa, kaiken varmuuskopioinnin tärkeys; kahvi auttaa sinua pääsemään läpi väistämättä seuraavien väitteiden läpi.

Varmuuskopiot ovat pelastajia ja jotkut isännöintipalveluntarjoajat veloittavat palvelusta, mutta eivät A2-hosting-palveluita. Yhtiö tekee automaattisia varmuuskopioita ilmaiseksi.

Ilmaiset ja maksetut varmuuskopioratkaisut on mahtava asia.

Varmuuskopioi minut?

Nyt ilmaiset automaattiset varmuuskopiot eivät ole niin ainutlaatuisia A2-isännöinnissä, mutta tämä isäntä vie tiedoston palautuksen askeleen pidemmälle. Yksinkertaisella laajennuksella voit automatisoida paikallisten varmuuskopioiden luomisprosessin. eli kopioita verkkosivustostasi ja sen tietokannoista tietokoneellesi.

Tämä on mahtava ja kaivattu ominaisuus, jonka toivon todella näkevän kaikissa web-palveluntarjoajissa. Mitä enemmän varmuuskopioita on, sitä turvallisempi tietosi ovat. Sinulla ei voi olla liian monta varmuuskopiota, ja palautuspisteen ulkopuolella pitäminen on upea vakuutus sivustosi pitkäikäisyydelle..

Ominaisuus on tosin maksettu lisäosa, mutta kun sivustosi alkaa kasvaa, tunnet sen hyödyllisyyden.

Kaiken kaikkiaan, jos et halua rasittaa budjettiasi, automaattiset varmuuskopiot peittivät sinut.

2. Rahat takaisin -takuu… milloin tahansa!

A2 Hosting käyttää tavanomaista 30 päivän rahat takaisin -takuuta, joka lupaa täyden hyvityksen, jos peruutat palvelusi ensimmäisen kuukauden aikana niiden käytöstä. Jos kuitenkin haluat peruuttaa pitkän aikavälin suunnitelman ennen sen voimassaolon päättymistä sinulla on oikeus saada suhteutettu hyvitys jäljellä olevaksi käyttöaikaksi.

Tämä on jotain ainutlaatuista parhaiden web-palveluntarjoajien keskuudessa. Suurimmassa osassa tapauksista, kun rahat takaisin -takuuaika on ohi, sinulla ei ole oikeutta palautuksiin palvelujen ennenaikaisesta lopettamisesta.

A2 on hyvin avoin ja avoin käytännöstään ja hinnoistaan ​​vain suoritetuista palveluista.

3. Erinomainen laitteisto

A2 Hosting on yksi niistä yrityksistä, jotka pyrkivät kestävään kasvuun näyttävän markkinoinnin kautta.

Mahdolliset asiakkaat voivat saada todella hyvän käsityksen mitä he ovat tekemisissä tarkistamalla suunnitelman yksityiskohdat. Kaikki on esitetty yhdellä silmäyksellä, koska nopeaa ja luotettavaa A2-suunnitelmaa käyttävä tekniikka voi tehdä omistajista ylpeitä.

Kaikki A2-palvelimet on varustettu SSD-levyillä, jotka ovat useita kertoja nopeampia kuin kiintolevyasemat. Vähintään 12 ytimen CPU: lla ja runsaalla 64 Gt: n RAM-muistilla, jopa yrityksen pienimmissä palvelimissa on punssi.

Lisää tähän erinomaiseen verkkokapasiteettiin jokaisessa A2-datakeskuksessa ja näyttävä käyttöaika ja hyvä nopeus on helppo selittää.

4. Nykyaikainen tekniikka

A2-infrastruktuuri on tehokas ja täysin ajan tasalla.

HTTP / 2 ei ehkä tarkoita paljon sinulle, mutta sivustoasi selaileville se johtaisi sivuston parempaan suorituskykyyn kaikilla alustoilla.

Mainitsin, että A2-hosting näyttää geekyyriltä ja voit nähdä, että sillä on komentorivivalinnat WordPressille, Pythonille ja Rubylle. Kaikilla jaetun hosting-tilillä on pääsy tavanomaiseen Linux MySQL-tietokantaan, mutta myös Postgre SQL: ään.

A2 tarjoaa todellisen arvon.

A2-hosting tarjoaa erittäin mielenkiintoisen yhdistelmän arvokkaita palveluita.

Hyvät uutiset kehittäjille ovat kaukana ohi, kuten Git, CVS, Subversion & Mercurial on myös saatavana.

5. Ilmainen SSL

SSL-varmenteita oli aiemmin varattu verkkokauppasivustoille, mutta Google on jo muutaman vuoden ajan luokitellut kaikki salatulla yhteydellä olevat verkkosivut korkeammalle kuin ne, joilla ei ole. Hakukone jättiläinen pitää salausta tarpeeksi tärkeänä varoitusten näyttämiseksi aina, kun selaat kohti salaamatonta sivustoa.

Let’s Encrypt -aloite on suora seuraus tästä Google-muutoksesta. Monet organisaatiot, kuten useat korkealaatuiset verkkoisäntäkoneet, tukivat ja hyväksyivät sen nopeasti. A2 on yksi heistä ja varustaa kaikki yhteiset suunnitelmansa ilmaisella SSL: llä.

Mikä parasta, SSL on käyttövalmis heti laatikosta. Asennuksesta tai uusimisesta ei tarvitse huolehtia.

6. Ilmainen HackScan ja parannettu turvallisuus

Minun olisi todennäköisesti pitänyt tehdä jakso nimeltä ILMAINEN TUOTE ja rullailla sen kanssa.

Jälleen kerran siitä olisi tullut massiivinen tekstimuuri, koska A2: lla on paljon ominaisuuksia, jotka kuuluvat tähän luokkaan.

HackScan on osa vankkaa puolustusjärjestelmää, joka suojaa kaikkia A2: n ylläpitämiä sivustoja. Se estää haitallisia rikkomuksia leviämästä ja tartuttamasta lisää hyökkäävän sivuston sivuja.

Ennen kuin hakkerit pääsevät todelliselle sivustolle, heidän on selattava vakavia raa’an voiman puolustuksia, kaksoisverkkohotellin palomuuria ja kovetettuja palvelinpuolustuksia.

WordPress-, Drupal- ja Joomla-käyttäjät voivat olla varmoja, että heidän CMS: t ovat ajan tasalla jatkuvasti, koska A2: lla on Patchman-tietoturvatyökalu uusien versioiden automaattiseen asentamiseen. Se voi myös havaita ja karanteeniin kohdistuvat tiedostot ja sivut.

Pyöristääkseen sitä A2 Hosting sisältää säännölliset ytimen päivitykset, jotka pitävät ympäristönsä mahdollisimman turvallisena.

7. Vapaa siirtolaisuus

Minun olisi pitänyt mennä erilliselle osiolle, jossa olisi ilmaisia ​​ominaisuuksia.

Ilmaisten turvatarkastusten, varmuuskopioiden, SSL: ien ja kohtuullisten palautusten lisäksi milloin tahansa, A2-hosting voi siirtää ilmaiseksi cPanel-sivustosi yli.

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä A2: lle, ostaa haluamasi suunnitelma ja pyytää yrityksen muuttoryhmää siirtämään kaikki tietosi isäntältä, jonka haluat lähteä. Tämä säästää paljon aikaa ja vaivaa ja rasittaa normaalisti mitään seisokkeja. Ennen kuin toimenpide on suoritettu loppuun, sivustosi ladataan vanhalta palveluntarjoajalta.

Kun kaikki on kopioitu A2: lle ja testattu onnistuneesti, voit vaihtaa isäntiä saumattomasti säätämällä verkkotunnuksesi nimipalvelimia.

Paras tapa saavuttaa sivustosi siirtäminen vastaanottavan yrityksen teknisen tuen avulla. Siirtymispalvelun tärkein etu, ilmeisen aikaa säästävän elementin lisäksi, on lisätty tekninen asiantuntemus.

Sivustojen kopioiminen palvelimelta toiselle ei ole aivan kuten tiedoston kopioiminen tietokoneesi kansiosta toiseen. Useimmiten kahden hosting-yrityksen palvelimet on konfiguroitu hieman eri tavalla. Vastaanottavan yrityksen tekninen tuki voi ottaa huomioon erot ja tehdä tarvittavat vianmääritykset, jotta sivustosi toimii sujuvasti ja ilman häiriöitä.

8. WordPressille optimoitu isäntä

Käytännössä kaikki jaetut isännöintisuunnitelmat voivat isännöidä WordPressiä onnistuneesti, mutta kuten SiteGround, A2 varmistaa, että suosittu CMS toimii parhaimmillaan. WordPress asennetaan muutamassa sekunnissa A2-optimoinneilla, jotka lisäävät nopeutta ja turvallisuutta.

Nopeutta lisätään välimuistilla ja pakkauksella, joka on määritetty A2-palvelimien mukaan, ja tietoturvaa parannetaan automaattisilla tietoturvapäivityksillä.

Kehittäjät voivat myös hyödyntää hyvin WP-CLI: tä.

9. Vihreä yritys

A2 Hosting on vihreä yritys jo yli kymmenen vuoden ajan. Enkä puhu vain verkkosivuston värimaailmasta.

Isännöintipalveluntarjoaja vähentää aktiivisesti hiilijalanjälkeään vuodesta 2007 ja on jo saavuttanut sataprosenttisen hiileneutraalin. Se myös suorittaa ohjelmia puiden istuttamiseksi ja käytetyn muovin vähentämiseksi.

Haluatko sivuston ja metsän?

A2 pyrkii todella vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Kaiken kaikkiaan se on sosiaalisesti vastuullinen isäntä, joka välittää sen luomasta perinnöstä. Tietokeskukset vaativat valtavia määriä energiaa ja jäähdytystä, ja on hienoa nähdä aloitteita, jotka kumoavat tuhansien palvelimien mahdolliset kielteiset vaikutukset.

Miinukset A2-hosting

A2 Hosting on melko suloinen verkkosivustojen ylläpitäjä, mutta on joitain asioita, jotka voidaan tehdä paremmin. Yksikään niistä ei ole tosi katkaisija, mutta mainitsemisen arvoinen.

1. Turbo Booster vain suurimmassa suunnitelmassa

A2 näyttää täällä ja täällä siellä on 20-kertainen tehostin, jota sen isännöinti on, mutta totuus on, että tämä ylimääräinen optimointi sisältyy vain suurimpaan kolmesta isännöintisuunnitelmasta. Tosin se on järkevää, koska sivustot, jotka käyttävät suurinta jaettua pakettia, ovat todennäköisesti resursseja vaativia. He voisivat varmasti hyötyä nopeuden päivityksestä.

A2: lla on erittäin oikeudenmukainen markkinointi, lukuun ottamatta yhtä poikkeusta.

Pieni myynti, joka lupaa yli kaksi kolmasosaa suunnitelmista saavuttaa.

Silti, houkutteleva uskomaton nopeuden lupaus näkyy näkyvästi A2-kotisivulla ja näyttää melko kalliilta.

2. Intro-suunnitelma on rajoitettu

Pienin suunnitelma, jota A2 Hosting tarjoaa, on suhteellisen rajoitettu. Se voi isännöidä yhtä verkkotunnusta, jossa on enintään 5 tietokantaa ja 25 postilaatikkoa.

Se on räätälöity pienille aloittaville verkkosivustoille, joilla ei ole monia teknisiä vaatimuksia ja jotka ylläpitävät suhteellisen vähän ihmisiä kulissien takana. Intro-tarjousten osalta olen nähnyt paljon paremman.

Suosittelemmeko A2-majoitusta?

Kyllä, me teemme.

Vastuullinen, ystävällinen ja geeky, A2 Hosting on yritys, joka on keskittynyt toimittamaan erinomaisia ​​tuloksia ennen kaikkea. Ja se onnistuu tekemään niin.

Testaamani tätä tarkistusta varten tehty Swift-suunnitelma kelloi kunnollisella nopeudella, ja Turbo lupaa vielä paremman suorituskyvyn.

Loistava tekninen tuki, hyvä valikoima isäntäratkaisuja, jotka mukautuvat mukavasti pakettien kasvaessa, ja vakaa tietokanta tekivät A2 Hosting -katsauksistani tutkimuksen ja luomisen tuulen, ja ne myös luokittelevat yrityksen yhdeksi parhaimmista siellä olevista hosting-vaihtoehdoista..

Huolimatta suhteellisesta kuuluisuudestaan, isännöintipalveluntarjoaja on arvokkaan paikansa parhaiden joukossa.

A2 ASENTAMINEN RATKAISESSA

TukiTietopohjaJaetut hosting-suunnitelmatOhjauspaneeliIsännöityjen verkkotunnusten lukumääräTietokantojen lukumääräSähköpostiVarmuuskopiot ja palauttaminenvarastointikaistanleveystekniikkaturvallisuusVerkkotunnuksen rekisteröintiSivustojen siirtoVerkkosivun rakentajaVerkkokaupanErikoistunut isännöintiWindows-isäntäTietokeskuksetKäyttöasteNopeushinnoitteluhinnoittelurakennetakauksetHyväksytyt palautukset ennenaikaisesta peruutuksestailmaisohjelmiaYrityksen verkkosivuYrityskulttuuri
A2 Hosting -palvelussa on erittäin asiantunteva, reagoiva ja ystävällinen tukitiimi
Erittäin vankka tietokanta, joka näkee säännölliset päivitykset
3 hosting-suunnitelmaa
cPanel, hyvin optimoitu
1 pienimmällä suunnitelmalla ja rajoittamaton kahdelle muulle
5 pienimmälle suunnitelmalle, niin monelle kuin haluat kahdelle muulle
25 postilaatikkoa pienimmälle suunnitelmalle, rajoittamatonta kahdelle muulle. Varastointi on rajoittamatonta
Palvelimen kelaus taaksepäin, ilmainen suunnitelmilla 2 & 3. Kaikilla suunnitelmilla on saatavana DropMySite-varmuuskopioratkaisu täydellisten offline-varmuuskopioiden luomiseksi. Erittäin kätevä, koska hakkeroidut sivustot voivat saada tartunnan kaikkien niiden kopioiden kanssa cPanelissa
Rajoittamaton kautta linjan
Rajoittamaton kautta linjan
SSD, RAID 10 kautta linjan, HTTP / 2-yhteensopivuus
HackScan-palvelimen skannaus. A2: n optimoitu parannettu suojaus WP: lle. Salattava SSL asennetaan automaattisesti
Ilmainen rekisteröinti, ilmainen siirto
Kyllä, ilmainen, jos ilmainen
Vapaa kaikissa suunnitelmissa
Saatavilla on monia ostoskärryjä, ja ilmainen SSL tarjoaa mahdollisuuden verkkokauppaan
Kaikki suunnitelmat on optimoitu WordPressiä varten, esiasetettujen välimuistiin ja automaattisten päivitysten kanssa
Kyllä, kolme suunnitelmaa
Palvelee kolmella mantereella, useita redundanssikerroksia
99,9% takuu
Erittäin nopea vastausaika ja oli -suorituskyky ympäri maailmaa jokaisessa suunnitelmassa olevan ilmaisen CDN: n ansiosta
Hinnoittelu on kohtuullista, 30 päivän rahat takaisin -takuu ja palautussuhde suhteutettuna tämän ajanjakson päätyttyä. Kallein suunnitelma on 9,31 dollaria kuukaudessa, kun maksetaan 2 vuotta etukäteen. Kaikilta ominaisuuksiltaan, hinta on melko hyvä
Kuukausittainen hinta laskee vain 2-vuoden suunnitelmille
30 päivän rahat takaisin takuu
Taattu
Bingin ja Yahoon mainoshyvityksiä voidaan hakea kaikissa suunnitelmissa
Informatiivinen, helppo käyttää
Erittäin vihreä yritys, hiileneutraali jo yli 10 vuotta ja tukee monia ympäristöaloitteita
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map