A2 Hosting Review – Lille og nørdigt firma

A2 Hosting fangede min opmærksomhed for længe siden. Dens tilstedeværelse i min løbende søgning efter det bedste webhotellfirma er kun logisk. A2 ser ud til at være en af ​​disse nørdige, venlige værter, der værdsætter høj ydelse og pålidelighed.


Men er det virkelig så godt?

Brugernes anmeldelser af A2 antyder, at det er, men jeg var simpelthen nødt til at koble virksomhedens Swift-delte hosting-plan til en konstant liveovervågning og kontrollere oppetid og hastighed på en WordPress-standardinstallation for at drage konklusioner; de følger i denne datadrevne A2-hostinganmeldelse.

Jeg fandt også grunde til at genere det tekniske supportteam, læse servicevilkårene og kontrollerede prisstrukturen for denne grønne hosting-udbyder for eventuelle skjulte gebyrer og salg.

Du kan se resultatet i de følgende linjer.

Hvad er A2-hosting?

A2 Hosting er en global webhostingudbyder. Beliggende i Ann Arbor (bemærkede du de to A’er der?), A2 er en miljøvenlig virksomhed med fire datacentre og meget åben og venlig holdning.

På trods af at han har været siden 2001, er denne uafhængige webstedshost ikke det mest populære navn i branchen, men det er ikke en ulempe.

Sandheden skal siges, jeg er meget mere tilbøjelig til at give et relativt lille og lovende firma siden end et gigantisk selskab. Jeg har set mere end min retfærdige andel af store virksomheder, der ikke kan håndtere deres massive kundegrundlag ordentligt.

Desuden har visse store spillere en tendens til at fokusere på prangende markedsføring og ikke på de ting, der virkelig betyder noget, nemlig infrastruktur og robust hostingmiljø.

Peg i tilfælde, selvom den mangler den globale anerkendelse og den stærke markedsførings tilstedeværelse af, for eksempel, HostGatorand GoDaddy, lover A2 Hosting på en meget dyster og nørdende måde sublim support og upåklagelig infrastruktur.

Og ved du hvad?

Tallene siger, at A2 leverer.

Tjek det ud.

"Hurtig og funktionsrig hosting"

Uptime

100%

Support

10/10

Indlæserhastighed

1.15 sekunder

Funktioner

9/10

OVERAL3.6

Det væsentlige – A2 Hosting Uptime, Speed ​​og Support

A2-ur i anstændige tider og giver god støtte til det voksende kundegrundlag.

1. Fremragende oppetid – 99,99%

Uptime er navnet på spillet. At have dit websted i gang er det, hvad hosting-udbydere bliver betalt for.

A2 gør et godt bemærkelsesværdigt stykke arbejde med at give stabilitet gennem året.

Indtil videre har mit grundlæggende WordPress-sted med firmaet været online 99,9% af tiden, hvilket er nøjagtigt, hvad A2 lover.

Når jeg siger løfter, garanterer hostingudbyderen sådan pålidelighed og giver kompensation, når den ikke leverer. A2 krediterer 5% af det månedlige gebyr for hver time nedetid, hvilket er en ret rimelig politik.

Alle fire datacentre nyder stor sikkerhed, sublim netværksforbindelse og adskillige strømforsyningsmekanismer for at garantere problemfri drift.

Gennemsnitlig oppetid 2018:

 • August – 100%
 • September 99,98%
 • Oktober – 100%
 • November – 100%
 • December – 100%

Gennemsnitlig oppetid 2019:

 • Januar – 100%

"A2 holder sit løfte om 99,9% oppetid og overgår endda det."

2. Awesome Speed

 • Responstid – 0.54s (7.)
 • Fuldt indlæst tid – 1.15s (7.)
 • Rimelig under belastning – 0.76s (7.)

Bemærk: Hvis du kører hastighedstest på mit domæne, kan resultaterne muligvis svinge lidt. Selv fra den samme testplatform ville to på hinanden følgende tests normalt vise lidt forskellige resultater. Mit A2-websted er vært i Michigan, så jeg testede det fra amerikanske lokationer. Alle plugins og cache blev deaktiveret.

Indlæsningshastighed på websteder er det, der gør eller ødelægger en online tilstedeværelse. Det lyder muligvis overdrevet, men det er sandt, da både søgemaskiner og brugere straffer langsomme websider.

Helt ærligt er det fortjent at miste besøgende og rangere på grund af dårlig ydeevne, da der er mange lette optimeringer og et væld af flammende hurtige webhosts; at levere en dårlig oplevelse er utilgivelig.

A2 Hosting lover spektakulær hastighed, og det er det, du får. Jeg tilmeldte mig kun virksomhedens mellemplan, og mit lille WordPress-sted nyder ikke fordelene ved Turbo-acceleratoren.

Alligevel er de benchmarks, jeg har samlet fra tre forskellige kilder (gennemsnitsværdier vist her) meget respektable. Og mens TTFB (tid til første byte) rangerer A2 i 7. position, er den tid, det tager for webstedet at indlæses helt, hurtigt, lidt over et sekund. Dette er solide tal, selvom det ikke er det bedste, jeg har set, mens jeg forberedte mine Hosting Tribunal-anmeldelser.

I de sidste par måneder af 2018 og tidligt i 2019 rangerer A2 konsekvent på 7. position med hensyn til hastighed.

Igen har den største delte plan en hurtigforstærker, der cache hele HTML-indholdet på en side og indlæser det med et øjeblik. Yderligere justeringer som Memcached og OPcache reducerer henholdsvis MySQL og PHP-responstiderne, hvilket gør Turbo-planen til en lynhurtig hosting-mulighed, ja.

A2 srver udøver stabilitet og hastighed.

Pålidelig og skråtstillet respons uanset belastningen.

Selv uden alle disse optimeringer, fungerede A2-afskærmningen virkelig godt under belastning. Jeg sendte 50 virtuelle brugere, der etablerede over 250 samtidige forbindelser. Det er meget for et delt miljø, men alle forespørgsler blev serveret tilbage med bemærkelsesværdig konsistens og hastighed.

Generelt må jeg sige, at A2 Hosting har et meget godt konfigureret hostingmiljø, der er velegnet til websteder med en betydelig mængde besøgende.

Gennemsnitlig svartid 2018:

 • August – 0,47s
 • September – 0,39s
 • Oktober – 1.02s
 • November – 0,50 sekunder
 • December – 0,36s

Gennemsnitlig svartid 2019:

 • Januar – 0,40s

Fuldt indlæst side 2018:

 • August – 1.07s
 • September – 1.04s
 • Oktober – 1.38s
 • November – 1.18s
 • December – 1.01s

Fuldt indlæst side 2019:

 • Januar – 1,21s

Svar under belastning 2018:

 • August – 0,66s
 • September – 0.56s
 • Oktober – 1.47s
 • November – 0,60s
 • December – 0,67 s

Respons under belastning 2019:

 • Januar – 0,61s

"A2 Hosting har rimelig hastighed og kan håndtere en betydelig mængde besøgende."

3. Stellar Support

Kan du huske, hvordan jeg fortalte dig, at det kan være en god ting at være noget mindre end konkurrenterne?

A2 Hosting beviser det punkt korrekt.

Virksomheden har vokset helt siden starten, men væksten er stabil og ikke tvunget. Som et resultat håndterer hostingudbyderen det stigende antal kunder tilstrækkeligt uden at gå på kompromis med dets tjenester og integritet.

Alle mine interaktioner med supportteamet – hovedsagelig via chat, som du måske havde gætt – var hurtige, informative og behagelige. Den længste jeg ventede på, at en chat blev afhentet, var omkring 2 minutter, og det skete en tidlig lørdag formiddag. Alle andre chatanmodninger blev besvaret inden for få sekunder, og repræsentanterne var meget hjælpsomme og venlige.

Det er alt sammen godt, men sandheden er, at du muligvis ikke engang har brug for A2-supportteamet, så længe du har lidt tid og lyst til at lære.

A2 Hosting-videnbasen er en vidunderlig samling af nyttige artikler og tutorials, og den opdateres konstant og udvides.

Endelig er der regelmæssige blogindlæg, der indeholder meget nyttige oplysninger til nye webmastere.

"Stjernestøtte, bakket op af den lige så imponerende vidensbase og praktiske blogindlæg."

Fordele ved A2 Hosting

Jeg må indrømme, at A2 er en meget sympatisk hostingudbyder. Hvis du kan lide nyttige nørder, der ved, hvordan man bygger pålidelige hostingtjenester, og som er bekymrede for miljøet, er det. Men for ikke at lyde som en teenage-pige, der er slået med kærlighed, er her de største fordele, som A2 Hosting har at tilbyde.

1. Gratis sikkerhedskopier offsite-godbidder

Tag dig en kop kaffe og spørg alle, der beskæftiger sig med digitale data, om vigtigheden af ​​at tage backup af alt; Kaffen hjælper dig med at sidde gennem den uundgåelige spær af argumenter, der vil følge.

Sikkerhedskopier er livreddere og nogle hostingudbydere opkræver gebyr for tjenesten, men ikke A2 Hosting. Virksomheden foretager automatiske sikkerhedskopier gratis.

Gratis og betalte sikkerhedskopieringsløsninger er en fantastisk ting at have.

Sæt mig op, vil du?

Nu er gratis automatiske sikkerhedskopier ikke så unikke for A2 Hosting, men denne vært tager filgendannelse et skridt videre. Med et simpelt plugin kan du automatisere processen med at oprette lokale sikkerhedskopier. dvs. kopier af dit websted og dets databaser videre til din personlige computer.

Dette er en fantastisk og meget tiltrængt funktion, som jeg virkelig håber at se i alle webhostingudbydere. Jo flere sikkerhedskopier du har, jo sikrere er dine data. Du kan ikke have for mange sikkerhedskopier, og at have et gendannelsespunkt off-site er en fantastisk forsikring for dit websteds levetid.

Ganske vist er funktionen en betalt tilføjelse, men når dit websted begynder at vokse, vil du sætte pris på dets brugbarhed.

Alligevel, hvis du ikke ønsker at lægge byrden på dit budget, fik de automatiske sikkerhedskopier dig dækket.

2. pengene tilbage garanti … når som helst!

A2 Hosting anvender den 30-dages pengene-tilbage-garanti, der lover fuld refusion, hvis du annullerer dine tjenester inden for den første måned, du bruger dem. Hvis du imidlertid ønsker at annullere en langsigtet plan inden dens udløbsdato har du ret til at modtage en forholdsmæssig tilbagebetaling for resten af ​​hostingperioden.

Dette er noget unikt blandt de bedste webhotelleverandører. I langt de fleste tilfælde, når pengene tilbage-garantiperioden er forbi, har du ikke ret til nogen refusion for for tidlig opsigelse af tjenester.

A2 er meget gennemsigtig og åben om dens praksis og afgifter kun for ydelser, der er leveret.

3. Fremragende hardware

A2 Hosting er et af de virksomheder, der søger bæredygtig vækst i forhold til prangende marketing.

Potentielle kunder kan få en rigtig god idé, hvad de får ved at kontrollere planoplysningerne. Alt er lagt op på et øjeblik, fordi teknologien, der styrer de hurtige og pålidelige A2-planer, kan gøre sine ejere stolte.

Alle A2-servere er udstyret med SSD’er, der er flere gange hurtigere end harddiskdrev. Med ikke mindre end 12-kerners CPU’er og den rigelige 64 GB RAM, pakker selv de mindste servere i virksomheden en punch.

Føj til den fremragende netværkskapacitet i hvert A2-datacenter og den spektakulære oppetid og god hastighed er let at forklare.

4. Moderne teknologi

A2-infrastrukturen er kraftfuld og fuldstændig opdateret.

HTTP / 2 betyder måske ikke meget for dig, men for dem, der gennemsøger dit websted, ville det oversætte til bedre webstedspræstation på alle platforme.

Jeg nævnte, at A2 Hosting ligner et nørdigt firma, og du kan se det ved tilstedeværelsen af ​​kommandolinjemuligheder for WordPress, Python og Ruby. Alle delte hostingkonti har adgang til den almindelige Linux MySQL-database, men også til Postgre SQL.

A2 giver reel værdi.

A2 Hosting tilbyder en meget interessant blanding af værdifulde tjenester.

Den gode nyhed for udviklere er langt fra ovre som Git, CVS, Subversion & Mercurial er også tilgængelig.

5. Gratis SSL

SSL-certifikater var tidligere reserveret til e-handelswebsteder, men i nogle få år rangerer Google alle websider med krypteret forbindelse højere end dem uden. Søgemaskigiganten finder kryptering vigtig nok til at vise advarsler, hver gang du surfer mod et ikke-krypteret websted.

Let’s Encrypt-initiativet er et direkte resultat af denne Google-bevægelse. Det blev hurtigt understøttet og vedtaget af mange organisationer, herunder adskillige web-værter af højeste kvalitet. A2 er en af ​​dem og udstyrer alle dens delte planer med en gratis SSL.

Bedst af alt er, at SSL er klar til brug lige ud af kassen. Ingen grund til at bekymre dig om dens installation eller fornyelse.

6. Gratis HackScan og forbedret sikkerhed

Jeg burde sandsynligvis have lavet et afsnit kaldet GRATIS STUFF og rulle med det.

Igen, det ville være blevet en massiv væg af tekst, da A2 har masser af funktioner, der falder inden for denne kategori.

HackScan er en del af det robuste forsvarssystem, der beskytter alle websteder, der er vært med A2. Det forhindrer ondsindede overtrædelser i at sprede sig og inficere flere sider på det angrebne sted.

Inden hackerne kan nå det aktuelle websted, skulle de navigere gennem nogle alvorlige brute force-forsvar, dobbelt webhosting-firewall og hærdet serverforsvar.

Brugere af WordPress, Drupal og Joomla kan være forvissede om, at deres respektive CMS’er til enhver tid er opdaterede, da A2 har Patchman Security Tool på plads til automatisk at installere nye versioner. Det kan også registrere og karantæne, der er ramt af filer og sider.

For at afslutte det har A2 Hosting regelmæssige kerneopdateringer, der holder sit miljø lige så sikkert, som det bliver på alle tidspunkter.

7. Gratis migrationer

Jeg burde have gået efter et separat afsnit med gratis funktioner.

Udover gratis sikkerhedskontrol, sikkerhedskopieringer, SSL’er og forhåndsregulerede refusioner til enhver tid, kan A2 Hosting migrere gratis over dit cPanel-sted.

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig A2, købe den plan, du ønsker, og bede firmaets migrationsteam om at overføre alle dine data fra den vært, du ønsker at forlade. Dette sparer en masse tid og kræfter og normalt beslaglægger absolut ingen nedetid. Indtil operationen er afsluttet, indlæses dit websted fra den gamle udbyder.

Når alt er blevet kopieret til A2 og testet med succes, kan du skifte værter problemfrit ved at justere navneserverne på dit domæne.

At få dit websted flyttet af teknisk support fra det modtagende firma er den bedste måde at få det til at ske. Den største fordel ved en migrationstjeneste udover det åbenlyse tidsbesparende element er den ekstra tekniske ekspertise.

Kopiering af websteder fra en server til en anden er ikke helt som at kopiere en fil fra en mappe på din personlige computer til en anden. Oftere end ikke er serverne fra to hostingfirmaer konfigureret lidt anderledes. Teknisk support fra det modtagende firma kan redegøre for forskellene og finde fejl, uanset hvad der er nødvendigt, så dit websted fungerer glat og uden fejl.

8. Hosting Optimeret til WordPress

Næsten alle delte hostingplaner kan være vært for WordPress med succes, men ligesom SiteGround gør, sørger A2 for, at det populære CMS fungerer på sit absolutte maksimum. WordPress er installeret inden for få sekunder med A2-optimeringer, der øger hastigheden og sikkerheden.

Hastigheden øges med cache og komprimering konfigureret i henhold til A2-serverne, mens sikkerheden forbedres gennem automatiske sikkerhedsopdateringer.

Udviklere kan også bruge WP-CLI godt.

9. Green Company

A2 Hosting er en grøn virksomhed i over et årti. Og jeg taler ikke kun om farveskemaet på sit websted.

Hostingudbyderen reducerer aktivt sit kulstofaftryk siden 2007 og har allerede opnået 100% kulstofneutralitet. Det kører også programmer til plantning af træer og reduktion af den anvendte plast.

Vil du have et sted og en skov?

A2 gør virkelig en indsats for at reducere sit miljømæssige aftryk.

Alt i alt er det en socialt ansvarlig vært, der bekymrer sig om arven, den skaber. Datacentre kræver enorme mængder energi og afkøling, og det er dejligt at se initiativer, der ophæver den negative indvirkning, som tusinder af servere kan have.

Ulemperne ved A2 Hosting

A2 Hosting er en temmelig sød webstedsudbyder, men der er visse ting, der kan gøres bedre. Ingen af ​​dem er en rigtig afbryder, men er værd at nævne.

1. Turbo Booster kun i den største plan

A2 viser her og der den 20-fold hastighedsforstærker, som dens hosting har, men sandheden er, at denne ekstra optimering kun er inkluderet i den største af de tre hostingplaner. Det er ganske vist fornuftigt, da websteder, der bruger den største delte pakke, sandsynligvis vil være ressurstunge. De kunne bestemt drage fordel af en hurtigopgradering.

A2 har meget fair marketing med en undtagelse.

Et lille opsalg, der lover mere end to tredjedele af planerne leverer.

Stadig er det lokkende løfte om utrolig hastighed fremtrædende vist på A2-startsiden og ligner ret godt det forrige.

2. Introplan er begrænset

Den mindste plan, A2 Hosting har at tilbyde, er relativt begrænset. Det kan være vært for et enkelt domæne med højst 5 databaser og 25 postkasser.

Det er skræddersyet til små, startende websteder, der ikke har mange tekniske krav og opretholder et relativt lavt antal mennesker bag kulisserne. For så vidt angår intro-aftaler, har jeg set meget bedre.

Anbefaler vi A2 Hosting?

Ja vi gør.

En ansvarlig, venlig og nørdig, A2 Hosting er et firma der er fokuseret på at levere fremragende resultater frem for alt. Og det lykkes det.

Swift-planen, som jeg testede for denne revisionsklokke i respektable hastigheder, og Turbo lover endnu bedre ydeevne.

Fantastisk teknisk support, godt udvalg af hostingløsninger, der skalerer pænt efterhånden som pakkerne vokser, og en solid videnbase gjorde, at min A2 Hosting-gennemgang var en leg at undersøge og skabe, og de rangerer også virksomheden som en af ​​de bedste hostingmuligheder derude.

Uanset dens relative mangel på berømmelse er hosting-udbyderen værd at være stedet blandt de bedste.

A2 HOSTING på et øjeblik

Support

Vidensbase

Delt hostingplaner

Kontrolpanel

Antal hostede domæner

Antal databaser

E-mail

Sikkerhedskopiering og restaurering

Opbevaring

båndbredde

Teknologi

Sikkerhed

Registrering af domænenavn

Webstedsmigrering

Webstedsbygger

E-handel

Specialiseret hosting

Windows-hosting

Datacentre

Uptime

Hastighed

Prisfastsættelse

risning struktur

Garantier

Pro-vurderede refusioner ved tidlig annullering

Freebies

Virksomheds hjemmeside

Virksomhedskultur

A2 Hosting har et meget kyndigt, responsivt og venligt supportteam
Meget solid vidensbase, der ser regelmæssige opdateringer
3 hosting planer
cPanel, godt optimeret
1 med den mindste plan og ubegrænset for de to andre
5 for den mindste plan, så mange du vil for de andre to
25 indbakke til den mindste plan, ubegrænset for de to andre. Opbevaring er ubegrænset overalt
Backup af servervindue, gratis med planer 2 & 3. Alle planer har DropMySite backup-løsning til rådighed til oprettelse af komplette offline sikkerhedskopier. Meget praktisk, da hackede sider kan blive inficeret sammen med alle deres kopier på cPanel
Ubegrænset overalt
Ubegrænset overalt
SSD, RAID 10 overalt, HTTP / 2-kompatibilitet
HackScan server scanning. A2 Optimeret forbedret sikkerhed til WP. Lad os kryptere SSL automatisk installeret
Gratis registrering, gratis overførsel
Ja, gratis hvis gebyr
Gratis i alle planer
Mange tilgængelige indkøbsvogne og den gratis SSL overalt giver mulighed for online handel
Alle planer er optimeret til WordPress med forudkonfigureret cache og automatiske opdateringer
Ja, tre planer
Serverer på tre kontinenter, flere lag med redundans
99,9% garanti
Meget hurtige responstider og ulid ydeevne over hele kloden takket være det gratis CDN, der er inkluderet i enhver plan
Prisfastsættelse er rimelig med 30-dages pengene-tilbage-garanti og forhåndsbetalt tilbagebetaling, når denne periode er forbi. Den dyreste plan er $ 9,31 om måneden, når de betales 2 år i forvejen. For alle de funktioner, den har, er det en ret god pris
Den månedlige pris falder kun for 2-årige planer
30-dages pengene-tilbage-garanti
Garanteret
Annonceringskreditter for Bing og Yahoo kan kræves i alle planer
Informativ, let at bruge
Supergrønt firma, kulstofneutral i over 10 år nu og støtter mange miljøinitiativer
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector