A2 Gazduire Recenzie – Companie mică și geeky

A2 Hosting mi-a atras atenția cu mult timp în urmă. Prezența sa în căutarea mea continuă pentru cea mai bună companie de găzduire de site-uri este doar logică. A2 pare să fie una dintre acele gazde geeky, prietenoase, care apreciază performanțe și fiabilitate ridicate.


Dar este într-adevăr atât de bun?

Recenziile utilizatorilor A2 sugerează că este, dar pur și simplu a trebuit să conectez planul de găzduire partajat Swift al companiei la o monitorizare în direct constantă și să verificăm timpul de funcționare și viteza la o instalare implicită WordPress pentru a trage concluzii; urmează această recenzie de gazduire A2 bazată pe date.

De asemenea, am găsit motive să deranjez echipa de asistență tehnică, am citit condițiile de serviciu și am verificat structura de prețuri a acestui furnizor de gazduire ecologică pentru eventualele taxe ascunse..

Puteți vedea rezultatul în rândurile care urmează.

Ce este A2 Gazduire?

A2 Gazduire este un furnizor global de găzduire web. Situată în Ann Arbor (ai observat cele două A-uri acolo?), A2 este o companie ecologică, cu patru centre de date și o atitudine foarte prietenoasă, deschisă.

În ciuda faptului că este în jur din 2001, această gazdă independentă de site-uri nu este cel mai popular nume din industrie, dar acesta nu este un dezavantaj.

S-ar spune adevărul, sunt mult mai înclinat să dau o companie relativ mică și promițătoare în urmă decât o corporație gigantică. Am văzut mai mult decât cota mea justă de companii mari care nu pot gestiona corect bazele masive de clienți.

Mai mult, anumiți jucători mari tind să se concentreze pe marketingul fulgerător și nu pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume infrastructura și mediul de găzduire robust.

În caz de caz, deși nu are recunoaștere globală și prezența puternică a marketingului, să spunem, HostGatorand GoDaddy, A2 Hosting promite într-un mod foarte sombr și geeky un suport sublim și o infrastructură impecabilă..

Și știi ce?

Numerele spun că A2 livrează.

Verifică.

"Gazduire rapidă și bogată în caracteristici"

Uptime

100%

A sustine

10/10

Viteza de încărcare

1,15 secunde

Caracteristici

9/10

OVERAL3.6

Elementele esențiale – Găzduire A2 Timp de funcționare, viteză și asistență

Ceasurile A2 în momente decente și oferă un suport bun pentru baza de clienți în creștere.

1. Uptime excelentă – 99.99%

Uptime este numele jocului. Pentru a vă asigura că site-ul dvs. este pus în funcțiune, este plătit furnizorii de hosting.

A2 face o treabă remarcabilă în asigurarea stabilității pe tot parcursul anului.

Până acum, site-ul meu de bază cu WordPress a fost online 99,9% din timp, ceea ce promite A2.

Când spun promisiuni, furnizorul de găzduire garantează o astfel de fiabilitate și oferă compensații atunci când acesta nu reușește. A2 creditează 5% din taxa lunară pentru fiecare oră de oprire, ceea ce reprezintă o politică destul de rezonabilă.

Toate cele patru centre de date se bucură de o mare securitate, conectivitate sublime a rețelei și de mai multe mecanisme de alimentare cu energie pentru a garanta o funcționare lină.

Optime medie 2018:

 • August – 100%
 • Septembrie 99,98%
 • Octombrie – 100%
 • Noiembrie – 100%
 • Decembrie – 100%

Durata medie de funcționare 2019:

 • Ianuarie – 100%

"A2 își păstrează promisiunea de 99,9% uptime și chiar o depășește."

2. Viteză minunată

 • Timp de răspuns – 0,54 secunde (al 7-lea)
 • Timp complet încărcat – 1.15 (7)
 • Încărcare rezonabilă – 0,76s (a 7-a)

Notă: Dacă executați teste de viteză pe domeniul meu, rezultatele ar putea fluctua puțin. Chiar și din aceeași platformă de testare, în mod normal, două teste consecutive vor afișa rezultate ușor diferite. Site-ul meu A2 este găzduit în Michigan, așa că l-am testat din locații din SUA. Toate pluginurile și memoria cache au fost dezactivate.

Viteza de încărcare a site-ului este ceea ce face sau rupe o prezență online. Poate suna exagerat, dar este adevărat, deoarece motoarele de căutare și utilizatorii penalizează paginile web lente.

Sincer, pierderea vizitatorilor și a clasamentului din cauza performanțelor proaste este bine meritată, deoarece există multe optimizări ușoare și o multitudine de gazde web fulguratoare rapide; livrarea unei experiențe sărace este inexcusabilă.

A2 Gazduire promite o viteză spectaculoasă și asta veți obține. M-am înscris doar pentru planul mediu al companiei, iar micul meu site WordPress nu se bucură de avantajele acceleratorului Turbo.

La fel, reperele pe care le-am colectat din trei surse diferite (valorile medii afișate aici) sunt foarte respectabile. Și în timp ce TTFB (timpul până la primul octet) ocupă A2 pe poziția a 7-a, timpul necesar pentru încărcarea completă a site-ului este rapid, puțin peste o secundă. Acestea sunt numere solide, chiar dacă nu sunt cele mai bune pe care le-am văzut în timpul pregătirii examinărilor Tribunalului de găzduire.

În ultimele luni ale anului 2018 și la începutul anului 2019, A2 se clasează constant pe poziția a 7-a din punct de vedere al vitezei.

Din nou, cel mai mare plan partajat are un rapel de viteză care pune în cache întregul conținut HTML al unei pagini și îl încarcă în clipirea unui ochi. Modificările suplimentare precum Memcached și OPcache reduc timpul de răspuns MySQL și PHP, respectiv, făcând din planul Turbo o opțiune de găzduire rapidă fulger, într-adevăr.

A2 srver exercită stabilitate și viteză.

Răspuns de încredere și de neconectare indiferent de sarcină.

Chiar și fără toate aceste optimizări, severitatea A2 a fost foarte bine sub sarcină. Am trimis 50 de utilizatori virtuali care au stabilit peste 250 de conexiuni concomitente. Acest lucru este mult pentru un mediu comun, dar toate întrebările au fost redate cu consistență și rapiditate remarcabile.

În general, trebuie să spun că A2 Hosting are un mediu de găzduire foarte bine configurat, potrivit pentru site-urile cu o cantitate semnificativă de vizitatori.

Timpul mediu de răspuns 2018:

 • August – 0.47
 • Septembrie – 0.39
 • Octombrie – 1.02s
 • Noiembrie – 0.50
 • Decembrie – 0,36

Timpul mediu de răspuns 2019:

 • Ianuarie – 0,40

Pagina complet încărcată 2018:

 • August – 1.07s
 • Septembrie – 1.04s
 • Octombrie – 1.38
 • Noiembrie – 1.18
 • Decembrie – 1.01s

Pagina complet încărcată 2019:

 • Ianuarie – 1.21s

Răspuns sub sarcină 2018:

 • August – 0,66
 • Septembrie – 0,56
 • Octombrie – 1.47
 • Noiembrie – 0,60
 • Decembrie – 0,67

Răspuns sub sarcină 2019:

 • Ianuarie – 0.61

"A2 Gazduire are o viteză rezonabilă și poate gestiona o cantitate semnificativă de vizitatori."

3. Suport stelar

Îți amintești cum ți-am spus că a fi ceva mai mic decât concurenții poate fi un lucru bun?

A2 Gazduire dovedește corect acest punct.

Compania crește încă de la înființare, dar creșterea este constantă și nu forțată. Drept urmare, furnizorul de găzduire gestionează în mod adecvat numărul din ce în ce mai mare de clienți, fără a compromite serviciile și integritatea acestuia.

Toate interacțiunile mele cu echipa de asistență – mai ales prin chat, așa cum ați putut ghici – au fost rapide, informative și plăcute. Cel mai mult timp pe care l-am așteptat să fie luat un chat a fost de aproximativ 2 minute și asta s-a întâmplat într-o dimineață devreme de sâmbătă. Toate celelalte solicitări de chat au fost primite în câteva secunde, iar reprezentanții au fost foarte amabili și prietenoși.

Este totul bun și dandy, dar adevărul este că s-ar putea să nu ai nevoie nici măcar de echipa de asistență A2, atât timp cât ai timp și dorință să înveți.

Baza de cunoștințe de găzduire A2 este o colecție minunată de articole și tutoriale utile, fiind actualizată și extinsă constant.

În sfârșit, există înregistrări regulate pe blog care conțin informații foarte utile pentru noii webmasteri.

"Suport stelar, susținut de o bază de cunoștințe la fel de impresionantă și de intrări la blog utile."

Avantajele găzduirii A2

Voi recunoaște că A2 este un furnizor de gazduire foarte probabil. Dacă vă plac geek-urile utile, care știu să construiască servicii de găzduire fiabile și care sunt preocupate de mediu, acesta este. Însă pentru a nu părea ca o fată adolescentă plină de dragoste, iată principalele avantaje pe care le oferă A2 Gazduire.

1. Backup-uri gratuite la îndemână

Obțineți-vă o cafea și întrebați pe oricine se ocupă de date digitale despre importanța copiilor de rezervă; cafeaua te va ajuta să stai prin inevitabilul baraj de argumente care vor urma.

Copiile de rezervă sunt salvatoare iar unii furnizori de hosting acceptă serviciul, dar nu A2 Hosting. Compania face copii de rezervă automate gratuit.

Soluțiile de rezervă gratuite și plătite sunt un lucru nemaipomenit.

Spune-mă sus?

Acum, backup-urile automate gratuite nu sunt atât de unice pentru A2 Gazduire, dar această gazdă face recuperarea fișierului un pas mai departe. Cu un simplu plugin, puteți automatiza procesul de creare a copiilor de rezervă locale. adică, copii ale site-ului dvs. web și bazele de date ale acestuia pe computerul personal.

Aceasta este o caracteristică minunată și foarte necesară pe care sper să o văd la toți furnizorii de găzduire web. Cu cât aveți mai multe copii de rezervă, cu atât datele dvs. sunt mai sigure. Nu puteți avea prea multe copii de rezervă, iar un punct de restaurare în afara site-ului este o asigurare fabuloasă pentru longevitatea site-ului dvs..

Desigur, funcția este un supliment plătit, dar odată ce site-ul dvs. începe să crească, veți aprecia utilitatea acesteia.

La fel, dacă nu doriți să vă împovărați bugetul, copiile de rezervă automate v-au acoperit.

2. Garanție de înapoiere a banilor … oricând!

A2 Hosting folosește garanția standard de returnare a banilor pentru 30 de zile, care promite rambursarea completă dacă anulați serviciile dvs. în prima lună de la utilizarea acestora. Cu toate acestea, dacă doriți să anulați un plan pe termen lung înainte de data de expirare veți avea dreptul să primiți o rambursare proporțională pentru restul perioadei de găzduire.

Acest lucru este unic printre cei mai buni furnizori de găzduire web. În marea majoritate a cazurilor, odată ce perioada de garantare a rambursării banilor se va încheia, nu aveți dreptul la nicio rambursare pentru încetarea prematură a serviciilor..

A2 este foarte transparent și deschis cu privire la practicile și tarifele sale numai pentru serviciile prestate.

3. Hardware excelent

A2 Gazduire este una dintre companiile care vizează o creștere durabilă prin marketing fulgerător.

Clienții potențiali pot avea o idee foarte bună în ceea ce intră prin verificarea detaliilor planului. Totul este prezentat dintr-o privire, deoarece tehnologia care alimentează planurile A2 rapide și fiabile îi poate face mândri pe proprietarii săi.

Toate serverele A2 sunt echipate cu SSD-uri de câteva ori mai rapide decât unitățile de disc. Cu nu mai puțin de procesoare cu 12 nuclee și 64 GB RAM, chiar și cele mai mici servere ale companiei împachetează un pumn.

Adăugați la această capacitate excelentă de rețea în fiecare centru de date A2 și timpul de funcționare spectaculos și viteza bună sunt ușor de explicat.

4. Tehnologie modernă

Infrastructura A2 este puternică și complet actualizată.

Este posibil ca HTTP / 2 să nu însemne mult pentru dvs., dar pentru cei care navighează pe site-ul dvs., s-ar traduce într-o performanță mai bună a site-ului pe toate platformele.

Am menționat că A2 Hosting arată ca o companie geeky și puteți vedea asta prin prezența opțiunilor de linie de comandă pentru WordPress, Python și Ruby. Toate conturile de găzduire partajate au acces la baza de date Linux MySQL standard, dar și la Postgre SQL.

A2 oferă valoare reală.

A2 Gazduire oferă un amestec foarte interesant de servicii valoroase.

Veștile bune pentru dezvoltatori sunt departe de a fi Git, CVS, Subversion & De asemenea, Mercurial este disponibil.

5. SSL gratuit

Certificatele SSL erau rezervate pentru site-urile de comerț electronic, dar de câțiva ani, Google clasează toate paginile web cu o conexiune criptată mai mare decât cele fără. Gigantul motorului de căutare consideră criptarea suficient de importantă pentru a afișa avertismente ori de câte ori răsfoiți către un site necriptat.

Inițiativa Let’s Encrypt este un rezultat direct al acestei mișcări Google. A fost susținut și adoptat rapid de multe organizații, inclusiv de câteva gazde web de cea mai bună calitate. A2 este unul dintre ele și echipează toate planurile sale partajate cu un SSL gratuit.

Cel mai bun lucru este că SSL este gata de utilizare chiar din cutie. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la instalarea sau reînnoirea sa.

6. HackScan gratuit și securitate îmbunătățită

Probabil că ar fi trebuit să fac o secțiune numită FREE STUFF și să o rostogolesc cu ea.

Apoi, din nou, ar fi devenit un zid masiv de text, deoarece A2 are o mulțime de caracteristici care se încadrează în această categorie.

HackScan este o parte a sistemului de apărare robust care protejează toate site-urile găzduite cu A2. Împiedică să se răspândească și să infecteze mai multe pagini ale site-ului atacat.

Înainte ca hackerii să poată ajunge pe site-ul propriu, ei ar trebui să navigheze prin niște apărări grave de forță brută, firewall dublu de găzduire web și apărări ale serverului întărite..

Utilizatorii WordPress, Drupal și Joomla pot fi siguri că CMS-urile respective vor fi la zi în permanență, deoarece A2 are instrumentul de securitate Patchman pentru a instala automat noi versiuni. Poate detecta și fișiere și pagini afectate în carantină.

Pentru a-l rotunji, A2 Hosting are actualizări regulate ale kernel-urilor care mențin mediul său la fel de sigur pe cât îl obține în orice moment.

7. Migrații gratuite

Ar fi trebuit să merg pentru o secțiune separată, cu funcții gratuite, într-adevăr.

Pe lângă verificările de securitate gratuite, copiile de rezervă, SSL-urile și rambursările proporționale în orice moment, A2 Hosting poate migra gratuit pe site-ul dvs. cPanel.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la A2, să cumpărați planul dorit și să solicitați echipei de migrare a companiei să transfere toate datele dvs. de la gazda pe care doriți să o părăsiți. Acest lucru economisește mult timp și efort și, în mod normal, nu îngroapă absolut niciun timp de oprire. Până la finalizarea operațiunii, site-ul dvs. se va încărca de la vechiul furnizor.

Odată ce totul a fost copiat pe A2 și testat cu succes, puteți schimba gazdele fără probleme prin modificarea numitorilor domeniului dvs..

Să vă mutați site-ul prin suportul tehnic al companiei primitoare este cel mai bun mod de a face acest lucru. Avantajul principal al unui serviciu de migrare, pe lângă elementul evident de economisire a timpului, este expertiza tehnică adăugată.

Copierea site-urilor de la un server la altul nu este chiar ca să copiezi un fișier dintr-un folder al computerului personal în altul. Mai des, serverele a două companii de hosting sunt configurate ușor diferit. Asistența tehnică a companiei primitoare poate contabiliza diferențele și depana orice este necesar, astfel încât site-ul dvs. să funcționeze fără probleme și fără niciun fel de sclipiri.

8. Gazduire optimizată pentru WordPress

Practic, toate planurile de găzduire partajate pot găzdui WordPress cu succes, dar, la fel cum face SiteGround, A2 se asigură că popularul CMS funcționează la maximul său absolut. WordPress este instalat în câteva secunde cu optimizări A2 care cresc viteza și securitatea.

Viteza este crescută cu caching și compresie configurate în funcție de serverele A2, în timp ce securitatea este îmbunătățită prin actualizări automate de securitate.

Dezvoltatorii pot folosi bine și WP-CLI.

9. Compania ecologică

A2 Hosting este o companie ecologică de peste un deceniu acum. Și nu vorbesc doar despre schema de culori de pe site-ul său web.

Furnizorul de găzduire își reduce activ amprenta de carbon din 2007 și a atins deja o neutralitate de 100% din carbon. De asemenea, derulează programe pentru plantarea copacilor și reducerea plasticului utilizat.

Vrei să ai un site și o pădure?

A2 face cu adevărat un efort pentru a-și reduce amprenta asupra mediului.

În total, este gazda responsabilă din punct de vedere social care are grijă de moștenirea pe care o creează. Centrele de date necesită cantități masive de energie și răcire și este plăcut să vedeți inițiative care anulează impactul negativ pe care îl pot avea mii de servere.

Contra de gazduire A2

A2 Gazduire este un furnizor de web hosting destul de dulce, dar există anumite lucruri care se pot face mai bine. Niciunul dintre ei nu este un distribuitor real, dar merită menționat.

1. Turbo Booster numai în Planul cel mai mare

A2 afișează aici și acolo amplificatorul de viteză de 20 de ori pe care îl are găzduirea pe care o are, dar adevărul este că această optimizare suplimentară este inclusă doar în cel mai mare dintre cele trei planuri de găzduire. Desigur, are sens că site-urile care utilizează cel mai mare pachet partajat sunt susceptibile de a fi greu de resurse. Cu siguranță ar putea beneficia de o actualizare a vitezei.

A2 are un marketing foarte corect, cu o excepție.

O mică amploare care promite mai mult de două treimi din planuri.

Totuși, promisiunea atrăgătoare de o viteză incredibilă este afișată în mod proeminent pe pagina de start A2 și arată destul de bine.

2. Planul introductiv este limitat

Cel mai mic plan de oferit de gazduire A2 este comparativ limitat. Poate găzdui un singur domeniu cu cel mult 5 baze de date și 25 căsuțe poștale.

Este adaptat pentru site-urile web mici și începătoare care nu au multe cerințe tehnice și mențin un număr relativ redus de persoane în spatele scenei. În ceea ce privește ofertele de prezentare, am văzut mult mai bine.

Recomandăm Gazduire A2?

Da facem.

O companie responsabilă, prietenoasă și geeky, A2 Hosting este o companie axată pe furnizarea de rezultate excelente mai presus de toate. Și reușește să facă acest lucru.

Planul Swift l-am testat pentru această revizuire ceasuri cu viteze respectabile, iar Turbo promite performanțe și mai bune.

Asistența tehnică splendidă, o bună selecție de soluții de găzduire care se extind frumos pe măsură ce pachetele cresc, iar o bază de cunoștințe solidă a făcut ca A2 Hosting să-mi revizuiască o cercetare și să creeze și, de asemenea, clasează compania drept una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire acolo..

Indiferent de lipsa sa de faimă relativă, furnizorul de gazduire merită să fie situat printre cei mai buni.

A2 CAZARE LA O VEDERE

A sustineBază de cunoștințePlanuri de găzduire comunePanou de controlNumăr de domenii găzduiteNumărul de baze de dateE-mailCopii de rezervă și restaurareDepozitareLățime de bandăTehnologieSecuritateÎnregistrarea numelor de domeniuMigrarea site-uluiConstructor de site-uri webComerț electronicGazduire specializataGazduire WindowsCentre de dateUptimeVitezăPrețuristructură bogatăgaranţiiRambursări evaluate pentru anulare anticipatăFreebiesSite-ul companieiCultura companiei
A2 Gazduire are o echipă de asistență foarte pricepută, receptivă și prietenoasă
Baza de cunoștințe foarte solidă care vede actualizări periodice
3 planuri de găzduire
cPanel, bine optimizat
1 cu cel mai mic plan și nelimitat pentru celelalte două
5 pentru cel mai mic plan, atât cât doriți pentru celelalte două
25 căsuțe pentru cel mai mic plan, nelimitate pentru celelalte două. Depozitarea este nelimitată pe toate planșele
Backup-uri de răsturnare a serverului, gratuite cu planurile 2 & 3. Toate planurile au soluția de rezervă DropMySite disponibilă, pentru a crea copii de rezervă complete offline. Foarte la îndemână, deoarece site-urile hacked se pot infecta împreună cu toate copiile lor de pe cPanel
Nelimitat la bord
Nelimitat la bord
SSD, RAID 10 pe placă, compatibilitate HTTP / 2
Scanarea serverului HackScan. A2 Securitate îmbunătățită optimizată pentru WP. Să criptăm SSL instalat automat
Înregistrare gratuită, transfer gratuit
Da, gratuit, dacă este taxa
Gratuit în toate planurile
Multe căruțe de cumpărături disponibile și SSL-ul gratuit în toată lumea permite comerțul online
Toate planurile sunt optimizate pentru WordPress, cu cache preconfigurat și actualizări automate
Da, trei planuri
Servește pe trei continente, multiple straturi de redundanță
99,9% garanție
Timpuri de răspuns foarte rapide și performanțe solide pe tot globul, datorită CDN-ului gratuit inclus în fiecare plan
Prețul este rezonabil, cu 30 de zile garanție înapoi și rambursare proporțională odată ce această perioadă este terminată. Cel mai scump plan este de 9,31 USD pe lună, cu 2 ani în avans. Pentru toate caracteristicile pe care le are, este un preț destul de bun
Prețul lunar scade doar pentru planurile de 2 ani
30 de zile garanție înapoi
Garantat
Creditele de publicitate pentru Bing și Yahoo pot fi solicitate în toate planurile
Informativ, ușor de utilizat
Companie super ecologică, neutră de carbon de peste 10 ani și susține multe inițiative de mediu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map