Rishikimi i SiteGround – Pritëse e shpejtë dhe e besueshme, Pritëse e optimizuar me WordPress

Duke pasur parasysh popullaritetin e saj në rritje, duke studiuar në hollësi SiteGround duke u ndier si diçka e domosdoshme nëse do të doja të afrohesha drejt qëllimit përfundimtar të përpjekjes sime të vazhdueshme për të gjetur kompaninë më të mirë për strehim në internet dhe për të përmirësuar botën e pritjes.


Ka shumë komente të SiteGround atje, por asnjëra nuk mund të kryesojë analizën më poshtë.

Serverët e kompanisë renditen vazhdimisht në mesin e hosteve më të shpejtë dhe më të besueshëm që ka, dhe ekipi i mbështetjes teknike fiton akordime gjatë gjithë kohës.
Pritësi zyrtar i WordPress, Joomla dhe Drupal, SiteGround duket mbresëlënës në sipërfaqe.

Por çfarë tregojnë të dhënat e papërpunuara që mbledh unë vazhdimisht?

A ka ndonjë të metë të madhe që zhvishet nën një përshtypje kaq të fuqishme të parë?

Le ta zbulojmë.

Farë është SiteGround?

Me seli pak jashtë kryeqytetit të Bullgarisë, SiteGround tashmë është një lojtar global në botën e web hosting. Me gjashtë zyra në të gjithë botën dhe qendra të të dhënave në tre kontinente, kjo është një kompani me aromë të vërtetë ndërkombëtare.

SiteGround ka më shumë se 1.5 milion fusha të fituara gjatë 14 viteve. Kam punuar për kompani pritëse që kanë qenë plotësisht të paafta për të rritur dhe përmbushur kërkesat e një baze klientësh në rritje. SiteGround duket se ka idetë e duhura dhe njerëzit e duhur për tu rritur pa kompromentuar cilësinë.

Rritja e qëndrueshme dhe përkushtimi i vazhdueshëm për përsosmërinë teknologjike që kjo ekspozitë pritëse është mbresëlënëse.

Por a është SiteGround mirë, me të vërtetë?

Standardet e performancës që unë kam qenë duke mbledhur për këtë përmbledhje të paanshme japin një përgjigje mjaft shteruese për këtë pyetje. Ofruesi i hostimit me qendër në Sofje mund të mos jetë më i shpejti atje, por prapëseprapë është shumë i shpejtë. Së bashku me një kohë të patëmetë dhe mbështetje absolutisht mahnitëse, shërbimi i ofruar është një nga paketat më të mira të pritjes së pritjes që mund të gjeni aktualisht.

Ja çfarë thonë numrat.

"Ndihma më e mirë për klientët"

uptime

100%

mbështetje

10/10

Shpejtësia e ngarkesës

0.96 sekonda

Features

8.5 / 10

OVERAL3.7

Thelbësoret – SiteGround Uptime, Shpejtësia, Mbështetja

Koha e shpejtë, shpejtësia dhe mbështetja e cilësisë janë deri më tani cilësitë më të rëndësishme të çdo shërbimi pritës.

1. Uptime e shkëlqyeshme – 99,99%

Ju mund të nuhatni geekiness e SiteGround.

Me pesë qendra të të dhënave të përhapura në Evropë, në SH.B.A. dhe Singapor, dhe arkitektura e serverëve të personalizuar të ndërtuar nga zhvilluesit e aftë në shtëpi, zgjidhjet mbështeten në përsosmërinë teknologjike për të ofruar tepricë, shpejtësi dhe fleksibilitet në të gjithë bordin..

Këto nuk janë deklarata boshe të marketingut.

Serverët e hostimit të faqes SiteGround përdorin kontejnerë të personalizuar Linux (LXC) që funksionojnë në kernel të shkulur brenda shtëpisë (kerneli është zemra dhe truri i Linux). Zhargon teknik mënjanë, përdoruesit përfundimtarë marrin tre gjëra:

 • Izolim më i madh i llogarisë – Pritja e përbashkët strehon shumë përdorues dhe faqet e internetit të tyre në një server të vetëm fizik. Ndarja e mirë midis llogarive të përdoruesve të përmendur rrit sigurinë dhe performancën.
 • Siguria e përmirësuar – Kur llogaritë e përdoruesve janë të izoluara, shanset për një sit të hakuar të infektojë faqe të tjera të hostuara në të njëjtin server zvogëlohen shumë. Ky nuk është komponenti i vetëm i konfigurimit të fortë të sigurisë që ofron SiteGround, por kontribuon shumë kohë në sigurinë e përgjithshme të mjedisit të pritjes.
 • Performanca e optimizuar – Kontejnerët Linux përdorin burimet e serverit pa ndonjë mbingarkesë për të dhënë shpejtësi dhe performancë jashtëzakonisht të besueshme që merret me rrëshqitje në trafik pa një konfuzion.

Një teknologji tjetër e pronarit që monitoron performancën e serverit kontribuon në mënyrë aktive në kohën e duhur mbresëlënëse të SiteGround. Shtë një sistem që reagon ndaj çështjeve me shpejtësinë e energjisë elektrike dhe i rregullon ato sa më shpejt. Funksionaliteti proaktiv i këtij mjeti të fuqishëm monitorimi zbulon dhe parandalon problemet e mundshme para se të mpiksin kokat e tyre të gabuara.

SiteGround është aq i sigurt në infrastrukturën e tij që ofron kompensim për këdo që ka më shumë se 0,1% joproduktive mbi baza vjetore. Do përdorues mund të kontrollojë statusin e serverit SiteGround përmes zonës së tij ose të saj të përdoruesit.

Uptime mesatare mesatare 2018 – 99,99%

Uptime mesatare 2019:

 • Janar – 100%
 • Shkurt – 100%
 • Mars – 100%
 • Prill – 100%
 • Maj – 100%
 • Qershor – 100%
 • Korrik – 100%
 • Gusht – 100%
 • Shtator – 100%
 • Tetor – 99,99%
 • Nëntor – 100%
 • Dhjetor – 100%

Mesatarja e Uptime 2020:

 • Janar – 100%
 • Shkurt – 100%

"Infrastrukturë shumë e besueshme që jep kohën e patëmetë."

2. Shpejtësia e lartë 3

 • Koha e shpejtë e reagimit – 0.38 (5)
 • Koha e shpejtë e ngarkuar plotësisht – 0.95s (5)
 • Numri 2 nën ngarkesë – 0.18 (2)

Shënim: Nëse keni prova të shpejtësisë në domenin tim, rezultatet mund të luhaten pak. Edhe nga e njëjta platformë e testimit, dy teste radhazi shfaqin rezultate pak më të ndryshme. Faqja ime është e pritur në agoikago, kështu që kam përdorur vendet e testimit të SH.B.A.-së për këtë përmbledhje të SiteGround. Të gjitha shtojcat dhe caching janë çaktivizuar.

Shpejtësia e faqes në internet matet në kohën e përgjigjes (bajtja e parë) dhe koha që duhet për të ngarkuar plotësisht një faqe. Kjo e fundit është më e rëndësishme për përdoruesin fundor pasi biti i parë i informacionit që serveri dërgon nuk përmban informacion domethënës për një lexues njerëzor, por shpërndarja e ngadaltë e përgjigjes fillestare të serverit vonon gjithçka tjetër.

Kam testuar të dy metrics me disa mjete – GTMetrix, Pingdom dhe WebPageTest – që japin një mesatare të mirë të përgjegjësisë së përparme dhe shpejtësisë së pritjes së SiteGround.

Pastaj unë drejtova faqen përmes Load Impact për të dërguar 50 përdorues virtualë që shfletojnë faqet e faqes dhe matin përgjigjen që ata marrin gjatë lundrimit. 50 përdorues të njëkohshëm janë një numër shumë i qëndrueshëm për një plan të mesëm të përbashkët të pritjes dhe paraqesin një provë serioze për sfondin.

Ambienti i përbashkët i SiteGround trajton mirë trafikun

Përgjigja mbresëlënëse e serverit nën presion.

Edhe me 50 përdorues të njëkohshëm serveri dërgoi.

Përgjigja nën ngarkesë ishte mahnitëse, me praktikisht pa thumba ose tela, pasi përdoruesit virtualë grumbullohen në faqet e faqes sime themelore të WordPress. Vetëm një nga hostet e shqyrtuar këtu në Tribunal Hosting performon më mirë, dhe kjo është iPage. Pjesa tjetër është një distancë e drejtë pas.

Duket se kontejnerët Linux vërtet bëjnë hile dhe japin performancë të qetë, të shkallëzueshme.

SiteGround performon mirë në të gjithë tabelën.

Testet e Pingdom tregojnë një front mbresëlënës.

Koha e përgjigjes dhe shpejtësia e ngarkimit të SiteGround janë më të shpejtë se 95% të faqeve testuar me Pingdom.

Koha mesatare e përgjigjes 2018 – 0.47s

Koha mesatare e përgjigjes 2019:

 • Janar – 0,34
 • Shkurt – 0.33
 • Mars – 0,34s
 • Prill – 0.40
 • Maj – 0.29s
 • Qershor – 0,34s
 • Korrik – 0.28s
 • Gusht – 0.30
 • Shtator – 0,39
 • Tetor – 0.30
 • Nëntor – 0.32
 • Dhjetor – 0.40

Koha mesatare e përgjigjes 2020:

 • Janar – 0.38
 • Shkurt – 0,45

Faqja e ngarkuar plotësisht 2018 – 0.98s

Faqja e ngarkuar plotësisht 2019:

 • Janar – 0,92
 • Shkurt – 0,93
 • Mars – 0,93s
 • Prill – 1.02s
 • Maj – 1.16s
 • Qershor – 0,93s
 • Korrik – 0,96s
 • Gusht – 0.83s
 • Shtator – 0.79s
 • Tetor – 0.84s
 • Nëntor – 0.99
 • Dhjetor – 0,97

Faqja e ngarkuar plotësisht 2020:

 • Janar – 0.81s
 • Shkurt – 1.11s

Përgjigja nën ngarkesën 2018 – 0.19

Përgjigja nën ngarkesën 2019:

 • Janar – 0.13s
 • Shkurt – 0,15s
 • Mars – 0,16s
 • Prill – 0.13s
 • Maj – 0.24s
 • Qershor – 0.23s
 • Korrik – 0.15s
 • Gusht – 0,17s
 • Shtator – 0,17s
 • Tetor – 0,16s
 • Nëntor – 0.19
 • Dhjetor – 0.21s

Përgjigja nën ngarkesën 2020:

 • Janar – 0,18
 • Shkurt – 0.17

"Pamja e fuqishme jep shpejtësi të flakërueshme pa asnjë shtesë ose caching."

3. Mbështetje – Yjor

ai mbështetja e SiteGround është mendërisht e mirë!

Unë ende nuk do t’i pyes ata diçka që ata nuk e dinë dhe kjo nuk është për mungesën e përpjekjeve për emrin tim.

Ata janë të shpejtë, të sjellshëm dhe të ditur. Unë u mahnita aq shumë nga ekspertiza dhe qëndrimi i tyre që shkuan milje shtesë ndërsa përgatisja këtë përmbledhje pritëse.

Ajo që gjeta ishte mahnitëse.

Kompania rekruton vetëm agjentë përkrahës teknikë me përvojë të cilët i nënshtrohen disa testimeve serioze para se të punësohen … vetëm për t’u trajnuar për 3-6 muaj brenda.

Mendimi standard në industri është se pothuajse kushdo mund ta bëjë punën pavarësisht nga përvoja e mëparshme. Mbështetja e vijës së përparme nuk është shkencë e raketave, dhe pas një trajnimi dy-javor, dikush mund të kualifikohet nga distanca për të ofruar zgjidhje gjysmë adekuate për çështjet themelore të pritjes.

Për më tepër në SiteGround, mentaliteti është i ndryshëm dhe tregon.

Pasi bashkëveprova disa herë me mbështetjen e bisedës live të SiteGround, u befasova vërtet nga niveli i përgjithshëm i njohurive, përgjigjet e shpejta dhe dëshira për të ndihmuar. Duart poshtë, kjo është mbështetja më e mirë teknike që kam parë në internet. Dhe unë nuk po flas midis ofruesve të pritjes.

online.

Kjo nuk është vetëm përshtypja ime. Nuk mund të bëj vlerësime të paanshme dhe të ndershme për mbajtjen në internet pa përfshirë ndonjë hulumtim meta.

Shqyrtimet e SiteGroud që kontrollova zbuluan se ekipi i ndihmës teknike merr vlerësimin në rritje të klientit gjatë gjithë viteve. Aktualisht, reagimet pozitive të klientëve të lumtur arrijnë në 99.7% (!!!) shkalla e kënaqësisë.

Me pak fjalë, mbështetja e SiteGround është:

 • Shumë njohuri – Me hostet e tjerë, kam hasur në agjentin e rastit të papërvojë; jo këtu pse.
 • Lightning-fast – Të gjitha bisedat që kam filluar i janë përgjigjur brenda 30 sekondave.
 • Të etur për të ndihmuar – Pavarësisht nga çështja e paraqitur, mua më takuan një qëndrim pozitiv dhe dëshirë për të zgjidhur problemin në fjalë.
 • Gati për të shkuar përtej zgjidhjes së problemeve themelore – “Kjo është përtej fushëveprimit tonë!” është një mantër popullor në mesin e agjentëve të ndihmës teknologjike, por unë ende nuk jam duke e dëgjuar atë nga SiteGround.
 • Baza e njohurive të shkëlqyera – Ka shumë artikuj të dobishëm për përdoruesit bazë dhe të avancuar njësoj. Heck, ju madje mund të merrni një e-libër falas për optimizimin e WordPress që ka disa këshilla vërtet të mira.

Nëse më duhej të theksoja një karakteristikë të veçantë të jashtëzakonshme në këtë përmbledhje të hostimit të SiteGround, do të ishte ekipi i mrekullueshëm i mbështetjes.

"Ekipi më i mirë mbështetës ka."

Të mirat e SiteGround

SiteGround nuk është e vetmja kompani me serverë të shpejtë, të besueshëm dhe mbështetje të nivelit të lartë. Ajo që e bën atë një nga ofruesit më të njohur të pritjes është pakoja e dizajnuar mirë që përdoruesit e saj të përbashkët marrin.

1. Mbrojtja spektakolare me shumë shtresa

Ju mund të lexoni në disa përmbledhje pritëse të SiteGround që kompania ka partnerizuar me Sucuri.net për të krijuar Skanuesin e faqes SG. Përdoruesit përfundimtarë mund ta përdorin atë për analiza të thelluara dhe zbulimin e kërcënimeve.

Awuditërisht siç është, nuk janë as afër aspekteve më mbresëlënëse të sistemeve të sigurisë së SiteGround.

Izolimi i përparuar i llogarisë dhe mjeti monitorues aktiv i përmendur më herët bashkohen me Guardian-in e fuqishëm nga 1H për të ofruar një sistem të afërt të padepërtueshëm të mbrojtjes. Guardian zbulon dhe ndrydh aktivitetin e dyshimtë brenda 0.5 sekondave, që është urdhëra të madhësisë më shpejt se mbrojtja e rregullt cPanel mekanizëm.

Pritja e përbashkët e SiteGround përdor cPanel, i cili vjen me të gjitha karakteristikat e tij të lindura të sigurisë: Lista e zezë e IP, SpamAssassin, firewall dhe më shumë.

Hidhni në përzierje tepricën e madhe të rrjetit dhe një firewall të fuqishëm të aplikacionit në internet (WAF), dhe përfundoni me disa nga paratë më mbresëlënëse të sigurisë në internet mund të blejnë.

2. Optimizuar për WordPress dhe Joomla

Mos harroni kur thashë që SiteGround është një host i njohur zyrtarisht për Joomla dhe WordPress?

Kjo nuk është vetëm një avowal nderi, por një realitet teknologjik me zgjidhjen interesante të SiteGround WordPress.

SiteGround nuk ka plane të veçanta, më të kushtueshme të WordPress si, të themi, DreamHost ose BlueHost. Në vend të kësaj, të gjitha planet e hostimit të përbashkët të SiteGround janë optimizuar për këto dy CMS. Ata sportojnë një mjet tjetër të zhvilluar brenda shtëpisë që ruan pyetjet e bazës së të dhënave dhe përmbajtjen dinamike. Sistemet e menaxhimit të përmbajtjes mbështeten shumë te të dy, dhe caching sjell performancë më të mirë.

(Më është dashur të çaktivizoj manualisht shtojcën për të marrë metrikë të drejtë për këtë përmbledhje të SiteGround.)

E ndërtuar për WordPress

E ndërtuar për WordPress, punon për WordPress

Prania e një instaluesi me 1 klik do të thotë, pasi është një tipar standard ndër kompanitë më të mira të pritjes në internet. Ajo që është më mbresëlënëse janë azhurnime automatike WordPress përdoruesit kënaqen. Marrja automatikisht e versionit të fundit të qëndrueshëm kursen kohë dhe rrit sigurinë.

Të vërtetën të them, unë ndihem i tunduar të krijoj një përmbledhje të veçantë të SiteGround WordPress në të ardhmen e afërt sepse plani më i madh i kompanisë përfshin disa mirësi të vërteta. Mjete të avancuara si mjedisi i vënies në skenë të WordPress dhe depo e Git janë aty për të ndihmuar në zhvillimin, ndërsa ndërfaqja e linjës së komandës (WP-CLI) është e disponueshme në të gjithë tabelën.

Për ta përmbledhur këtë ofertë mbresëlënëse, mbështetja spektakolare teknike e kompanisë është trajnuar gjerësisht në zgjidhjen e problemeve të këtij CMS popullore.

Diçka më thotë që SiteGround do të renditet lartë midis ofruesve të specializuar të pritjes së WP-së gjithashtu, dhe pyetjes “Cili është pritja më e mirë për WordPress?” mund të marrë një përgjigje befasuese.

3. Kopje rezervë falas

Serverat e SiteGround krijojnë kopje rezervë ditore të të gjitha siteve. Ju lehtë mund të rivendosni një version më të vjetër të faqes tuaj në çdo moment. Me planin më të vogël, duhet ta bëni me dorë, por përdoruesit që zgjedhin paketat më të mëdha të SiteGround thjesht mund të kërkojnë nga ekipi rezervë që ta bëjë atë për ta.

SiteGround mban kopje rezervë nga 30 ditët e kaluara, që është mjaft e gjatë për të zhbërë ndryshimet që nuk funksionojnë siç pritet ose kanë nevojë për shërim emergjent.

4. Zgjidhje të shkëlqyera për tregtinë elektronike

Aplikimet e e-commerce janë më të hollësishme se CMS standarde, por SiteGround i ka të mbuluara gjithashtu. WooCommerce, plugin WordPress që është, merr një ngritje të performancës dhe mbështetje premium.

Tregëtia elektronike nuk mund të funksionojë pa një SSL të duhur dhe SiteGround siguron vetëm atë. Automatikisht dhe pa marrë parasysh çfarëdo, kompania pritëse mund të sigurojë faqen tuaj me një SSL Encrypt të Le të,pavarësisht nga plani që përdorni.

Pa shaka.

Tani, kur bëheni një tregtar serioz me një vëllim të madh shitjesh, mund të përmirësoheni në planin më të madh të njohur si SiteGround GoGeek dhe merrni menjëherë mjedisin në përputhje me PCI-në.

Pozesisht e mrekullueshme, nëse më pyetni sepse sigurimi i pajtueshmërisë PCI nuk është gjëja më e lehtë në botë.

5. Shkallëzim i shkëlqyeshëm

Duke folur për planet e azhurnimit, SiteGround siguron një shkallëzim shumë i drejtpërdrejtë dhe logjik. Veçori të veçorive, planet më të mëdha vijnë me më shumë CPU, RAM dhe procese të njëkohshme të serverëve.

Burime të përkushtuara për secilin plan.

Të dish saktësisht se çfarë sjell çdo plan në tryezë është e mrekullueshme.

Vendos thjesht, plane më të mëdha jepen për të qenë më të fuqishëm. Ata mund të trajtojnë sasi më të mëdha të trafikut, të ekzekutojnë kodin dhe proceset më shpejt dhe të rritin performancën e përgjithshme të faqes.

Nëse faqja juaj është diçka nga e cila synoni të zhvilloni dhe të përfitoni, duke pasur potencial të rriteni dhe ta dini saktësisht sesi plani tjetër do të ndikojë në faqen tuaj të internetit është një përfitim i madh.

6. Pritja e përballueshme – marrëveshje e shkëlqyeshme për fillimin

Ndërsa sigurisht nuk është pritja më e lirë e përbashkët atje, por çmimet hyrëse të SiteGround janë shumë konkurruese. Sigurisht, për numrin e tipareve dhe performancës që po merrni, vlera për para është e çmendur.

Tani, praktika e zakonshme e industrisë për të tërhequr klientë me tarifa fillestare shumë të ulëta dhe më pas ngritja e tyre pas rinovimit të shërbimeve mund të shihet edhe këtu.

7. Në mënyrë universale të arritshme

Pesë qendrat e të dhënave të SiteGround janë shpërndarë në tre kontinente, por ofruesi i pritjes gjithashtu furnizon përdoruesit e tij me CDN ose rrjet të ofrimit të përmbajtjes falas. Partneriteti me një nga projektet më të mëdha të CDN në botë, CloudFlare, garanton qasje të shpejtë në faqen tuaj nga çdo pikë e botës dhe shton një shtresë tjetër të sigurisë, si CloudFlare mbron mjaft mirë nga sulmet DDoS.

Apeli universal i SiteGround është përmirësuar nga fakti se ekipi i tij mbështetës ka shumë aftësi edhe në spanjisht dhe italisht.

8. Regjistrim i thjeshtë

Procesi i regjistrimit me SiteGround është aq i thjeshtë sa bëhet. Unë kam krijuar llogari me kompaninë në të kaluarën për të mbledhur të dhëna në lidhje me rishikimet e SiteGround (aluzion: mbajtja e WordPress) dhe gjithmonë ka qenë një fllad.

Ka shumë pak hapa për të përfunduar një blerje dhe regjistrimin e një llogarie, e cila aktivizohet automatikisht brenda disa minutash.

Ju mund të paguani vetëm me kartat bankare të mundësuar nga Visa, Mastercard ose Discover. Kjo është disi kufizuese, por jo një çështje kaq serioze.

9. Transparencë

SiteGround është jashtëzakonisht i hapur në lidhje me teknologjinë dhe qëllimet e tij. Shumë ndryshe nga disa ofrues të tjerë të pritjes që unë kam shqyrtuar, SiteGround tregon të gjitha informacionet përkatëse menjëherë dhe qartë. Nëse kontrolloni, për shembull, disa BlueHost ju shqyrtojnë ose vizitoni faqen e planit të kompanisë, unë ju premtoj se do të mbeteni me një mori pyetjesh në mendje.

Në të vërtetë, me një infrastrukturë si të tyret, njerëzit në SiteGround nuk kanë asgjë për t’u turpëruar.

10. Angazhimi i Komunitetit të Lartë

Përsosmëria teknologjike dhe ekipi yjor i ndihmës nuk ngjiten nga ajri i hollë. Shumë nga njerëzit që punojnë në SiteGround janë geeks të vërtetë të cilët janë të apasionuar pas WordPress, Joomla, Drupal, zhvillimin e faqes, optimizimin e serverit, etj.

Shtë pjesë e kulturës së kompanisë për të sponsorizuar dhe organizuar ngjarje si Word Camps dhe për të dërguar një numër të madh të punonjësve për ta.

Disi i lidhur me pikën e mëparshme, SiteGround duket se miraton dhe përqafon transparencën dhe frymën e bashkëpunimit aq tipike për komunitetin me burim të hapur.

Optimizimi i WordPress u bë i lehtë.

Folks në SiteGround e dinë WordPress.

Kundërvajtjet e SiteGround

Asgjë nuk është perfekte. Në të vërtetë, ndërsa kompania ka shumë, shumë virtyte, SiteGround ka disa të meta të vogla që ia vlen të përmenden.

1. Hapësirë ​​e kufizuar

Ju nuk keni nevojë për ndonjë rishikim të hostimit të SiteGround për të parë dobësitë më të dukshme: të gjitha planet e përbashkëta vijnë me kufizime në hapësirë.

10 GB për planin më të vogël dhe 30 GB për planin më të madh nuk janë vlera të tilla të ulta, veçanërisht kur jeni duke marrë SSD me rrufe të shpejtë, por sidoqoftë janë kufizime.

Në të gjitha drejtësinë, 10 GB në planin më të vogël janë shumë vështirë për tu shter, duke pasur parasysh që ju mund të strehoni vetëm një fushë atje. 30 GB në GoGeek, nga ana tjetër, mund të jenë në anën e shkurtër nëse keni disa site relativisht të mëdha.

Mbani në mend se azhurnimi në planin më të vogël VPS (të quajtur Cloud hosting) nga GoGeek rrit hapësirën e diskut, por nuk siguron domosdoshmërisht më shumë burime llogaritëse. Me fjalë të tjera, plani më i madh i përbashkët është një bishë e ligët që mund të tejkalojë një server të vogël virtual.

2. Tarifa e fshehur e konfigurimit

Tani, planet e SiteGround nuk kanë një tarifë konfigurimi, përveç nëse vendosni të paguani për një periudhë të shkurtër kohore si një ose gjashtë muaj.

Ajo që lë një shije të thartë është fakti që kjo tarifë nuk përmendet askund. Ju mund të regjistroheni për fat të mirë me idenë për të testuar SiteGround për një muaj të vetëm dhe në hapin përfundimtar, shfaqet një tarifë e bezdisshme për konfigurimin. Iteshtë e qartë, synohet që t’ju bëjë të përkushtoheni për një periudhë më të gjatë.

Edhe pse kjo taktikë është pak e nënkuptuar, Unë gjithmonë këshilloj marrjen e pritjes për të paktën një vit,pavarësisht nëse tarifat e konfigurimit ekzistojnë apo jo.

Arsyeja është e dyfishtë. Pjesa dërrmuese e ndërmarrjeve të mbajtura në internet që unë kam shqyrtuar kanë tarifa rinovimi më të larta se çmimi hyrës. Gjithashtu, fillimi i një faqe në internet është një angazhim afatgjatë.

Ju nuk mund të prisni shumë në një muaj të vetëm apo edhe gjashtë. Një vit është një kornizë kohore shumë më realiste për të arritur qëllimet që keni, kështu që blerja e pritjes për 12 muaj ose më shumë ka shumë kuptim.

Garancia e kthimit të parave të SiteGround është e vlefshme për 30 ditët e para pasi të regjistroheni, por nëse anulloni një plan të parapaguar pasi të mbarojnë këto 30 ditë, nuk do të merrni asnjë rimbursim të prorizuar.

A Ju Rekomandojmë SiteGround?

absolutisht!

Kjo është ndoshta kompania më e mirë e pritjes në internet për momentin; meta-hulumtimi im konfirmoi po aq shumë, sa më së shumti të gjitha rishikimet e SiteGround kam kontrolluar vendin e firmës në mënyrë të vendosur në 3 ofruesit e lartë të pritjes.

Shtë vendi i përsosur për njerëzit që janë duke bërë hapat e tyre të parë në botën e web hosting por edhe për përdoruesit me përvojë që kanë nevojë për mbështetje të përparuar dhe zgjidhje pritëse të mbushura me funksion.

Serverë të shkëlqyeshëm në kohë, shumë të shpejtë dhe jashtëzakonisht të sigurt që trajtojnë mirë trafikun dhe opsione të gatshme për përdorim të e-commerce e bëjnë SiteGround një host të gjithanshëm dhe fleksibël që mund të strehojë rritjen dhe zhvillimin e faqes suaj të internetit me lehtësi.

FAQ

P: Ku ndodhet SiteGround?

Pyetje: A është SiteGround më i mirë se Bluehost?

P: A është SiteGround më i mirë se GoDaddy?

Pyetje: A është SiteGround Ofruesi më i mirë i Hosting WordPress?

Përgjigje: Kompania u gjet në Sofje, Bullgari, dhe shtabi i saj është akoma atje. Përndryshe, SiteGround ka pesë data data dhe sa më shumë zyra ndërkombëtare. Deri më tani, nuk ka asnjë operacion të SiteGround India, por hosti ka serverë në Singapor.
Përgjigje: Mundësisht, po, është. Deri në fund, Bluehost ka pastruar aktin e tij dhe ofron shërbime shumë të mira. Dhe ndërsa në fushën thjesht teknike Bluehost vs SiteGround janë të krahasueshme, nivelet e shërbimit ndaj klientit nuk janë. Bluehost ka një ekip mbështetës në rregull, por teknikët në sitin e Google Site janë thjesht sublime. Nëse vrulli i saj pozitiv vazhdon, Bluehost mund të vendosë një sfidë realiste për titullin e ofruesit më të mirë të pritjes së faqeve në internet.
Përgjigje: Me larg dhe të madhe, SiteGround është një zgjedhje shumë më e mirë se GoDaddy, i cili ka dorën e sipërme përsa i përket çmimit dhe asgjë tjetër. Ta themi qartë, çdo krahasim i SiteGround vs GoDaddy është një mospërputhje serioze. Në të vërtetë, gjigandi pritës ka marrëveshje shumë të ëmbla, por çmimet e tij të lira reflektojnë me vërtetësi shërbimin e ofruar. Nëse doni të përdorni GoDaddy, shfrytëzoni më mirë atë si një regjistrues domeni dhe asgjë tjetër.
Përgjigje: hardshtë e vështirë të tregohet se kush është hosti absolut më i mirë i WordPress, por SiteGround është padyshim në përzierje. Shërbimi i tij është i fortë dhe i optimizuar për CMS-në e njohur. Mund të ketë mungesë të ndërlikueshmërisë së shërbimeve të menaxhuara të WordPress si WP Engine, por çmimi është jashtëzakonisht i ulët, kështu që ekziston edhe ai. Praktikisht të gjitha rishikimet e SiteGround, jo vetëm të miat, kërkojnë mjedisin e shkëlqyer të WP të kompanisë dhe mbështetje të ditur sepse, siç e dini, ata ia vlen të lavdërohen. Vështirë se mund të gaboni me këtë host zyrtar të WordPress.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector