Rishikimi i Hosting Rishikimi – A është një zgjedhje e sigurt për hostimin e ndarë?

Unë kam studiuar për një kohë InMotion Hosting si pjesë e kërkimit tim të vazhdueshëm për kompaninë më të mirë të mbajtjes së faqes në internet. Unë dua të përmirësoj botën e pritjes si një e tërë përmes rishikimeve të ndershme, të paanshme dhe reagimeve të pikave.


Për këtë arsye, unë bleva një plan të përbashkët të programeve të përbashkët të InMotion dhe vendosa një instalim të parazgjedhur të WordPress. Pastaj unë mata performancën e tij për të parë kohën themelore të përgjigjes dhe sjelljen nën ngarkesë të serverëve InMotion.

Unë gjithashtu bisedova disa herë me ekipin mbështetës, kalova kushtet e shërbimit, kontrollova strukturën e çmimeve të këtij ofruesi të pavarur të hostimit për të ofruar një përmbledhje të ndershme dhe të hollësishme të mbajtjes në internet.

Lexoni përmes saj dhe shihni nëse InMotion Hosting është ofruesi më i mirë i mundshëm i hostimit për faqen tuaj.

Kush është duke pritur në lëvizje?

InMotion Hosting është një nga ofruesit më të mëdhenj të pavarur të mbajtjes në internet.

E pavarur në botën e web hosting do të thotë që kompania nuk është në pronësi të as GoDaddy dhe as EIG. Në përgjithësi është një gjë e mirë.

Kjo nuk është e vetmja gjë që InMotion ka për të, megjithëse. Që nga themelimi i saj në 2001, hosti ka ekspozuar një atmosferë të kujdesit të vërtetë dhe një fokus të fortë në përsosmërinë teknike – cilësi shumë të admirueshme në biznesin e vendeve të pritjes. Me sa duket, shumë mijëra njerëz mendojnë njësoj, duke marrë parasysh që InMotion pret rreth 350,000 fusha në dy qendrat e tij të të dhënave.

Si rezultat, InMotion Hosting është një zgjedhje tërheqëse për përdoruesit me mend teknikisht, por ekzaminimi im i kujdesshëm i sfondit dhe panelit të kontrollit tregoi ndërfaqe shumë intuitive dhe të lehtë për t’u përdorur.

Për më tepër, kompania kontrollon kohën e saj të madhe, duke pretenduar të ketë mbështetjen më të mirë teknike atje.

Këtu keni njëfarë parashikimi për ju: kërkesa nuk është plotësisht e pabazuar.

Por mbështetja nuk është gjithçka. Dikush mund të argumentojë se nëse keni një infrastrukturë të shkëlqyeshme, mbështetja mund të mos vihet në lojë.

A e dërgon InMotion aty ku ka më shumë rëndësi?

A ka shpejtësinë dhe besueshmërinë që reklamon kaq shumë?

Do t’i lë numrat të flasin.

"Karakteristik i pasur i pasur (400 aplikacione)"

uptime

99,91%

mbështetje

10/10

Shpejtësia e ngarkimit:

1.28s

Features

8/10

OVERAL3.9

Thelbësore – Uptime InMotion, Shpejtësia, Mbështetja

Ekipi mbështetës, shpejtësia dhe mbështetja e besueshme janë themelet e prezencës së qetë në internet.

1. Uptime e arsyeshme – 99.91%

Pa një dyshim, uptime është faktori vendimtar kur është fjala për web hosting. Ky është thelbi i shërbimit që paguani: të keni faqen tuaj në internet.

InMotion Hosting premton 99,999% në kohën e duhur në të gjithë bordin dhe mbështet premtimin me një pritje falas për përdoruesit e planit të biznesit. Unë kam qenë shumë kurioz të provoj nëse plani i biznesit është me të vërtetë aq i besueshëm sa reklamohet, kjo është arsyeja pse unë prodhova kartën time të kreditit dhe e bleva atë.

Normalisht, për këto rishikime të paanshme në thellësi, unë shkoj për planin e mesëm të ofruar pasi mendoj se është më i rëndësishëm për shumicën e njerëzve që kërkojnë një host të ri, por bëri një përjashtim këtu.

Pas disa javësh monitorim (i cili është një periudhë e shkurtër kohe, me të vërtetë), kam vërejtur që faqja ime nuk ka qenë në internet koha e premtuar.

Ashtu si në HostGator, e vetmja provë e vlefshme e një faqe në internet është regjistrat e serverëve dhe jo ndonjë mjet i monitorimit të palëve të treta, si raportimi i StatusCake që unë jam duke përdorur për të krijuar komente për qëllimet e mia të hostimit të faqes në internet.

Përkundrazi, për dallim nga HostGator, InMotion nuk ofron një mënyrë për të kontrolluar veten kohën e duhur të faqes tuaj dhe duhet të kontaktoni përkrahjen përkundrazi. Cila është ajo që bëra siç duhet.

Kohëzgjatja duket se po bëhet edhe më e ulët, gjë që vendos InMotion Hosting në tre pjesët e poshtme të hosteve të rishikuar këtu.
Uptime mesatare mesatare 2018 – 99.94%

Uptime mesatare 2019: 

 • Janar – 99.9%
 • Shkurt – 99,97%
 • Mars – 99.98%
 • Prill – 99.98%
 • Maj – 99,97%
 • Qershor – 99,80%
 • Korrik – 99.94%
 • Gusht – 99.93%
 • Shtator – 99,90%
 • Tetor – 99,86%
 • Nëntor – 99.61%
 • Dhjetor – 100%

Mesatarja e Uptime 2020: 

 • Janar – 99,99%

"Uptime është e arsyeshme, por ka hapësirë ​​për përmirësim."

2. Shpejtësia mesatare

 • Koha e reagimit të denjë – 0,58 (11)
 • Koha e ngadaltë plotësisht e ngarkuar – 1.19s (14)
 • Nën ngarkesën e shpejtë – 0.70 (5)

Shënim: Nëse keni prova të shpejtësisë në domenin tim, rezultatet mund të luhaten pak. Edhe nga e njëjta platformë e testimit, dy teste radhazi shfaqin rezultate pak më të ndryshme. Faqja ime e InMotion është pritur në Los Angeles, kështu që unë e testova atë nga vendet e SH.B.A. Të gjitha shtojcat dhe memorja nga serveri u çaktivizuan.

Shpejtësia është karakteristika e dytë më e rëndësishme e ofruesve më të mirë të mbajtjes në internet (ose më e keqja, për atë çështje).

Sa më gjatë që duhet për të ngarkuar një faqe, aq më keq renditja e saj me motorët e kërkimit bëhet më së shumti sepse përdoruesit përfundimtarë do ta linin shumë shpejt. Askush nuk i pëlqen faqet e ngadalta. askush.

Shpejtësitë e përcaktuara në testet e vlerësimit të mia nuk duken veçanërisht mbresëlënëse, por ato nuk janë aspak të këqija. Koha plotësisht e ngarkuar bie pikërisht në mes të paketës.

InMotion ka një produkt të pronarit të quajtur Max Speed ​​Zones ™, i cili supozohet të sigurojë të njëjtën shpejtësi ngarkimi në të gjithë globin.

Mora kohën time dhe testova faqen time nga Mumbai, Syndey, Stockholm dhe, për fat të keq, Zonat Max Speed ​​thjesht nuk e dorëzuan.

Sa më larg që të ishin testet e mia nga LA, aq më shumë rritet koha e ngarkimit.

Megjithatë, prirja gjatë disa muajve të fundit ka qenë pozitive, me kohën e ngarkimit të InMotion duke rënë ndjeshëm. Nëse kjo vazhdon, kompania është e detyruar të ngjitet në renditjen këtu në Tribunalin e Hosting.

Zona që shkëlqeu serveri InMotion ishte performanca nën stres. Kur dërgova 50 përdorues virtualë, makina pritëse trajtoi abuzimin e tyre (50 përdorues priren të krijojnë lidhje të shumta të njëkohshme) me shpërndarje mbresëlënëse të burimeve.

Impact Load teston backend.

Serverët InMotion mund të trajtojnë mirë trafikun.

Serveri iu përgjigj me stabilitet dhe pa asnjë pengesë.

Kjo tregon vetëm se InMotion ka një sfond të fortë që mund të shërbejë për një numër në rritje të vizitorëve pa prishur një djersë. Disa hoste të tjerë ora në kohë mbresëlënëse reagimi, por nën ngarkesë lufta shpejt bëhet shumë e vërtetë.

Në përgjithësi, duket se nëse po kërkoni një kompani të besueshme të pritjes në internet të SHBA, InMotion Hosting do të ishte ndër zgjedhjet kryesore, veçanërisht nëse faqja juaj drejton shumë trafik.

TTFB mesatare në 2018 – 0.80s

TTFB mesatare në 2019 – 0.49s

 • Janar – 0,45
 • Shkurt – 0.36
 • Mars – 0,59
 • Prill – 0.40
 • Maj – 0.43s
 • Qershor – 0.58s
 • Korrik – 0.46s
 • Gusht – 0,55s
 • Shtator – 0.62s
 • Tetor – 0.44
 • Nëntor – 0,53s
 • Dhjetor – 0.49

TTFB mesatare në vitin 2020

 • Janar – 0,51s
 • Shkurt – 0,55

Faqja mesatare e ngarkuar plotësisht plotësisht – 1.35s

Faqja mesatare e ngarkuar plotësisht 2019 – 1.13s

 • Janar – 1.20
 • Shkurt – 1.25
 • Mars – 1.24s
 • Prill – 1.03s
 • Maj – 1.16s
 • Qershor – 1.10
 • Korrik – 1.07s
 • Gusht – 1.20
 • Shtator – 1.12s
 • Tetor – 1.04s
 • Nëntor – 0.88
 • Dhjetor – 1.16s

Faqja e ngarkuar plotësisht 2020:

 • Janar – 1.13s
 • Shkurt – 1.02s

Përgjigja mesatare nën ngarkesën 2018 – 1.02s

Përgjigja mesatare nën ngarkesën 2019 – 0.56s

 • Janar – 0,52s
 • Shkurt – 0,54s
 • Mars – 0,53s
 • Prill – 0.46s
 • Maj – 0,51s
 • Qershor – 0.73
 • Korrik – 0,52s
 • Gusht – 0.62s
 • Shtator – 0,59
 • Tetor – 0,57s
 • Nëntor – 0.46s
 • Dhjetor – 0,72s

Përgjigja nën ngarkesën 2020:

 • Janar – 0,72s
 • Shkurt – 0.69

" Excellent nën ngarkesë, kohë të mira ngarkimi për përdoruesit e SH.B.A.."

3. Mbështetje e shkëlqyeshme dhe Baza e njohurive për mbështetjen më të mirë

InMotion Hosting pretendon të ketë ekipin më të mirë mbështetës në biznesin e mbajtjes në internet. Kjo sigurisht është një pretendim i guximshëm, veçanërisht kur pëlqimet e SiteGround, A2 dhe DreamHost janë rreth.

Mbështetja për lëvizje mund të arrihet lehtësisht.

Thirrje falas në Skype? Po të lutem!

Sidoqoftë, InMotion nuk ka asgjë që ofron hosti tjetër: thirrje falas për Skype.

Sa e mrekullueshme është kjo?

E mbani mend paketën e shtrenjtë që bleva për këtë përmbledhje të hollësishme të pritjes? Unë e urdhërova atë për të vetmin qëllim për të testuar SLA të deklaruar në kushtet e shërbimit InMotion.

Me kohëzgjatjen në muajin gusht 99.88%, nuk më duhej të prisja gjatë.

Bisedova me një agjent mbështetës teknologjik i cili mori kohën e tij për të parë nëse faqja ime kishte qenë me të vërtetë poshtë për aq kohë sa unë pretendoja. Ai nuk ishte shumë i njohur me ToS (mendoj se ai nuk ka një sit), por ishte i gatshëm të ndihmojë. Ai kontrolloi me një administrator të sistemit përpara se të më transferonte mbi ekipin e faturimit.

Për disa arsye, agjenti i faturimit nuk ishte plotësisht i sigurt se çfarë po ndodhte, por e kuptoi atë më shpejt, dhe unë përfundova me një muaj mbajtje falas.

Kohe të mira!

SLA ia vlen.

Kredita për SLA-në e shkelur.

Unë bisedova gjithashtu me një përfaqësues të shitjeve për të sqaruar disa nga detajet e planit (më poshtë) dhe mora ndihmë menjëherë.

Në përgjithësi, ndërveprimet mbështetëse ishin të këndshme dhe të dobishme, megjithëse pak të ngadalta. Në të gjitha drejtësinë, koha e pritjes së gjatë u komunikua paraprakisht, e cila është gjithçka që mund të kërkoni kur linjat e mbështetjes janë zvarritur.

Sado që të jetë mbështetja e mirë, kjo është në krahasim me qendrën mahnitëse të ndihmës vetjake të InMotion. Isshtë kaq e mirë dhe gjithëpërfshirëse, mësime të plota ose me tekst dhe video, saqë unë isha duke përdorur atë shumë herë kur isha duke zgjidhur probleme si një agjent i vjetër i mbështetjes në një kompani tjetër, disa vjet më parë.

Baza e njohurive InMotion është një thesar ndërkombëtar!

"Mbështetje shumë e mirë me kanale të shumta të komunikimit dhe bazës së njohurive absolutisht të shkëlqyera."

Të mirat e lëvizjes Pritëse

InMotion Hosting ka një prani të qëndrueshme në treg dhe vazhdon të përmirësojë infrastrukturën e saj. Shtë një kompani që përpiqet të zhvillojë zgjidhje cilësore të pritjes.

1. Planet Bujare

Të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së pritjes vijnë me gjerësi të pakufizuar, ruajtje dhe llogari të postës elektronike. Kushtet e shërbimit tregojnë se përdorimi i tepërt mund të shkaktojë një paralajmërim dhe veprim eventual nga administratorët e sistemit, por nuk shkon në specifika.

Kjo është arsyeja pse unë kontaktova ekipin e shitjeve dhe pyeta se çfarë përbën përdorim të tepërt. Përgjigja nuk ishte shumë e qartë, por unë u sigurova se mund të përdor sa më shumë hapësirë ​​sa të duhej.

Ndërsa madhësia e diskut nuk është e kufizuar por numri i skedarëve është. Asnjë llogari e përbashkët e pritjes nuk mund të ketë më shumë se 50,000 skedarë. E thënë të vërtetën, kjo nuk është e gjitha aq shumë skedarë për planin Pro (më i madhi), i cili lejon që faqet e pakufizuara të priten. Në realitet, me 50,000 kapakë skedarësh, nuk mund të kesh shumë faqe. Për t’i vendosur gjërat në perspektivë, instalimi i parazgjedhur i WordPress vjen me më shumë se 2,000 skedarë.

Gjerësia e bandës së pakufizuar, nga ana tjetër, është e pakufizuar, por kam kontrolluar se sa vizitorë mund të shërbejnë planet e përbashkëta pa vuajtur çështje të performancës.

Rezulton, konfigurimi i pritjes së përbashkët i InMotion mund të trajtojë midis 500-800 shikime faqesh në orë. Kjo është rreth 400,000 shikime në faqe në muaj (duke bërë vlerësimin më të ulët) që nuk është e keqe. Pamjet e faqeve nuk janë të barabarta me vizitorët unikë, por numri është mjaft i qëndrueshëm.

Kredite e reklamave nuk u lënduan asnjëherë.

Të gjitha planet e InMotion vijnë me një nxitje të respektueshme të marketingut.

Në përgjithësi, planet janë bujare, edhe pse kufizimet e skedarëve mund të ndjeheshin.

2. Ndërtues i fuqishëm i sitit

InMotion Hosting është zhvilluesi i BoldGrid, i cili është një nga krijuesit më të fuqishëm të faqeve të internetit për momentin. Ajo punon në majë të WordPress dhe mund të krijojë praktikisht çdo lloj siti.

Nuk është pa të meta të saj, por kjo mund të thuhet rreth absolutisht çdo platformë ndërtimi të siteve që ekziston. Ështja kryesore me ndërtuesit e faqeve është kodi shtesë që nevojitet për t’i bërë ata të funksionojnë. Kodimi i rrjedhjes mund të ndikojë në shpejtësinë dhe performancën e sitit.

BoldGrid është relativisht i dobët në këtë drejtim, kryesisht falë shablloneve të shkëlqyera që ofron.

Nëse jeni duke kërkuar një mjet ndërtimi faqesh në një mjedis të vetë-pritur, BoldGrid është ndër zgjedhjet më të mira.

BoldGrid është përfshirë në të gjitha planet e përbashkëta.

BoldGrid është një mjet i fuqishëm.

BoldGrid është përfshirë në të gjitha planet e përbashkëta të pritjes.

3. Pritës i shkëlqyeshëm i WordPress

InMotion Hosting ka mbetur prapa ofruesve të tjerë më të mirë të pritjes në krijimin e paketave të dedikuara për mbajtjen e WordPress-it, por edhe zgjidhjet e përbashkëta të ndërmarrjes ofrojnë cilësi.

Vendosja e serverit është e optimizuar mirë për të punuar me WordPress. Wondudi e vogël atje, pasi InMotion zhvilloi ndërtuesin e saj të faqeve që punon në krye të WordPress.

Si pasojë, ekipi mbështetës janë ekspertë të WordPress dhe mund të ndihmojnë përtej çështjeve themelore të konfigurimit. Do të ishin më mirë, pasi të gjitha planet e përbashkëta vijnë me WordPress të instaluar automatikisht, me disa shtesa themelore të dobishme si Jetpack dhe Akismet.

Unë ju thashë që fillimisht InMotion ishte pas përdoruesve teknikisht të kursyer dhe prania e WP-CLI (CLI qëndron për ndërfaqen e linjës së komandës) sipas të tre planeve të përbashkëta konfirmon që.

Nëse planifikoni të përdorni WordPress, zgjedhja e një plani të përbashkët të pritjes për t’ju bërë të keni një kuptim financiar dhe teknik. Pasi faqja juaj të rritet mjaftueshëm, ju mund të konsideroni kalimin në një paketë të dedikuar WordPress. InMotion filloi t’i ofrojë ato gjithashtu, dhe ato duken shumë solide por kushtojnë më shumë sesa pritja e rregullt e përbashkët.

4. Garancia e kthimit të parave 90-ditore

InMotion Hosting shfaq besim tipik për kompanitë më të mira të pritjes dhe më pas disa. Garancia standarde e industrisë për kthimin e parave është 30 ditë, me ofruesin e rastit të pritjes që ngrihet ante deri në 45 ditë.

InMotion shkon me guxim atje ku asnjë host tjetër nuk ka shkuar ndonjëherë më parë, duke ofruar garancinë e padukshme të kthimit të parave 90-ditore.

Ju mund të mendoni se kjo është një mbingarkesë e marketingut, por nuk është kështu. 30 ditët, veçanërisht 30 ditët e para, nuk janë aspak në jetën e një uebsajti të ri. Një muaj është një periudhë shumë e shkurtër kohore për të gjeneruar çdo trafik domethënës dhe për të testuar sitin tuaj siç duhet.

Me përpjekjet e duhura për shtrirje, strategjinë e përmbajtjes dhe praktikat e mira të SEO, në 90 ditë ju mund të filloni të shihni disa trafik domethënës që vijnë. Kjo është kur tregon vlerën e vërtetë të kompanisë pritëse, pasi edhe një kompjuter personal mund të shërbejë një sit me shpejtësi domethënëse për të një ose dy përdorues.

5. Infrastruktura yjore

InMotion Hosting drejton dy qendra të të dhënave, një në Lindje dhe një në Bregun Perëndimor të Sh.B.A. Ato janë lehtësira shumë të siguruara me furnizime rezervë, ftohje të ftohtë dhe gjithë atë xhaz. Pjesa më e mirë është që ato janë të lidhura drejtpërdrejt me ofruesit e rrjetit të Tier 1 që garantojnë një bandë të shkëlqyeshme dhe mbrojtje të fortë DDoS.

Në fakt, unë mund të kisha folur shumë shpejt. Ka edhe një pjesë më të mirë.

Ju nuk e shihni një përzgjedhje të tillë shërbimesh që shpesh.

Planet e përbashkëta paketojnë shumë vlera.

Të pajisura me SSD në të gjithë tabelën, qendrat e të dhënave InMotion mbështeten në konfigurimin RAID-6 për tepricë të paparë. Pa u futur në teknikat RAID, mjafton të themi se konfigurimi RAID-6 mund të mbajë dështimin e plotë të diskut TWICE.

Mendja, dështimi i diskut dhe teprica e të dhënave nuk janë e njëjta gjë me kopjet rezervë, kështu që gjithmonë duhet të mbani një kopje të fundit të faqes suaj të internetit për.

Ose jo.

Sepse, ju e dini, InMotion Hosting mban një për ju.

6. Kopje rezervë falas

Të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së pritjes përfshijnë rezervë falas. Mund të mos jenë të përditshme, siç është rasti me SiteGround, por 36 orë është një frekuencë e arsyeshme. Faqja juaj duhet të jetë 10 GB ose më e vogël për të funksionuar kjo veçori.

Përveç rezervave automatike, pritja InMotion vë në duart tuaja mjetin rezervë plotësisht funksional që është vendas për cPanel. Shumica e hosteve të tjerë të respektueshëm e kanë aktivizuar atë gjithashtu, por InMotion shkon hapin shtesë për t’ju inkurajuar ta përdorni atë përmes një mësimi të thjeshtë por informues.

Ndërsa shkon duke thënë, kopjoni të dhënat e përdoruesit një herë, ai do të ketë një shembull të tij; mësojini një përdoruesi se si të mbrojë të dhënat e tij, ai kurrë nuk do ta humbasë përsëri një skedar.

amin.

7. 400 Aplikacione dhe Falas

Merrni të gjitha aplikacionet!

Ju nuk do të shihni shumë ofrues të pritjes, madje edhe më të mirët që shqyrtohen këtu, duke ofruar një shkëlqim të tillë funksional. Kryesisht të gjitha kompanitë e tjera që unë i kam shqyrtuar vijnë me paketat standarde të instalimeve 1-klikuese Softaculous të 80-100 aplikacioneve.

InMotion, me qasjen e tij të orientuar nga geek, shkon për 400 instalimet dajak në të gjitha planet.

Për të akomoduar disa aplikacione më komplekse, ofruesi i pritjes përfshin bazën e të dhënave PostgreSQL, përveç MySQL standarde.

Të gjitha planet e InMotion mund të përdorin një SSL falas. Shtesë e dobishme për ata që dëshirojnë të drejtojnë një koncert për ecommerce.

Një tjetër freebie i dobishëm është kredia me vlerë 150 dollarë nga të gjitha planet e përbashkëta që mund të përfitojnë. Për ta thënë në kontekst, 150 dollarë mund t’ju ​​blejnë duke pritur për dy vjet!

Duke folur për blerjen e gjërave, ju merrni një emër domain falas.

8. Migrimi

Ju mund të sillni deri në tre site cPanel falas në InMotion. Ose më saktë, ekipi mbështetës i Hosting InMotion mund t’i sjellë ata për ju, falas.

Migrimet falas janë gjithmonë të këndshme.

InMotion lëviz të gjithë llogaritë cPanel falas.

Migrimet falas janë shumë të dobishme sepse serveri që pranon shpesh është i vendosur në një modë pak më të ndryshme sesa ai me origjinë. Dallime të mjaftueshme për të shkaktuar glitches, faqet mosfunksionuese dhe çfarë nuk është. Ekipi i aftë i migracionit në hyrje duhet të dijë se si të shmangë çdo kohë joproduktive dhe çdo sjellje të padëshiruar të faqes në internet.

Ekipi mbështetës InMotion premton ashtu.

9. Pamja e shpejtë

Paneli i kontrollit ose AMP, siç është quajtur në InMotion Hosting, nuk është asgjë e veçantë, por paraqitja është mjaft funksionale. Karakteristika e saj më mbresëlënëse është koha e reagimit shumë e shpejtë, e cila përkthehet edhe në zonën admin të cPanel dhe WordPress shumë të shpejtë..

Gjithçka ngarkon rrufe shpejt në të tre fushat, duke i bërë të gjitha aspektet e menaxhimit të sitit një përvojë shumë më të këndshme.

Kundrat e Pritjes së InMotion Hosting

Herë pas here, InMotion ju bën të ndaleni dhe të mendoni dy herë. Kam prekur disa çështje që kam hasur gjatë provës dhe kërkimit të shërbimeve InMotion për këtë përmbledhje të hollësishme të pritjes. Kompania nuk është e përsosur, dhe ndërsa asnjë nga pengesat nuk është një shkelës serioz ju duhet të dini se ku mungon shërbimi në mënyrë që të mund të merrni një vendim të informuar nëse ky është opsioni më i mirë i mbajtjes në internet për ju.

1. Marketingu i gabuar

InMotion Hosting është shumë e hapur për paketat e përbashkëta që ofron dhe madje ofron një tabelë krahasimi me hostet e tjerë të njohur të faqes në internet. E gjitha duket bukur dhe e guximshme nëse nuk jeni të njohur me ndonjë host tjetër.

Gjë është se ju nuk keni nevojë të keni një sit për rishikime të paanshme të pritjes për të vërejtur mospërputhjet dhe pasaktësitë e drejta. Ju thjesht mund të vizitoni vendet e konkursit dhe të kontrolloni veten.

Kjo tabelë krahasimi ka nevojë për një azhurnim serioz.

Jo mirë.

Për shembull, në tabelën e krahasimit thuhet se SiteGround nuk ka serverë SSD. Ky është një gabim i paqartë, nëse është me të vërtetë një gabim, pasi faqja kryesore e SiteGround.com deklaron të kundërtën.

Vazhdimi.

2. Kufiri i 50,000 dosjeve

Unë përmenda që kapaku i 50,000 dosjeve nuk është një pengesë serioze për planin më të vogël dhe madje edhe atë të mesëm, në shumicën e rasteve. Sidoqoftë, mbartja e kufizimit në planin Pro është pak a shumë. Njerëzit zakonisht blejnë plane më të mëdha pritëse për të pasur më shumë hapësirë ​​dhe për të akomoduar site më të mëdha. Ky kufi ka pak kuptim.

3. Aktivizimi i llogarisë së ngadaltë

Shpesh, ekipi i sigurisë InMotion kontrollon klientët e rinj duke i thirrur ata dhe duke kërkuar verifikim, veçanërisht nëse klienti i ri banon jashtë SH.B.A. Ata janë të sjellshëm dhe nuk kërkojnë asgjë të paarsyeshme (pasaporta do të bënte), por është diçka që duhet të mbash në mend.

Ekziston një shans i mirë që llogaria juaj të mos jetë aktive menjëherë pasi të bëhet pagesa. Kompania bën mirë ta komunikojë këtë në mënyrë që të mos vijë si një surprizë e padëshiruar.

A Rekomandojmë InMotion?

Po, InMotion është një zgjedhje shumë solide për vendet me qendër në SH.B.A. me kërkesa të moderuara deri te trafiku i lartë.

Koha e përgjigjes raportet e testeve të standardeve të mia nuk janë aq të mëdha, por ato as nuk janë të këqija. Kompania ka një ekip mbështetës shumë të aftë dhe një bazë të shkëlqyer njohurish.

InMotion është një vend i shkëlqyeshëm për të rritur praninë tuaj në internet, pasi hosti krenohet me reputacion të shkëlqyeshëm kur bëhet fjalë për serverët virtualë dhe të përkushtuar.

Në të vërtetë, mesatarisht, produktet e saj janë pak më të shtrenjta, por ju merrni atë që paguani,

LMNDIMI NM LNDIM

mbështetjeNjohuri bazePlanet e përbashkëta të pritjesPaneli i kontrollitNumri i domeneve të prituraNumri i bazave të të dhënaveEmailakup dhe restaurimruajtjeBandwidthteknologjisiguriRegjistrimi i emrit të domainitMigrimi i sititNdërtues i faqes në internetecommerceHost i specializuarWindows hostingQendrat e të dhënaveuptimeshpejtësiÇmimeveStruktura e çmimevegarancitëRimbursimet me vlerësim pro për anulimin e hershëmfreebiesUebfaqja e kompanisëKultura e kompanisë
InMotion Hosting krenohet me një nga ekipet më të mira mbështetëse në industri. Herë të shpejtë përgjigjeje, të ditur dhe miqësore. Plani i tyre më i madh përfshin Mbështetje Pro Nivelit me SLA të posaçme të ngritur.
Ndoshta baza më e mirë e njohurive ekziston. Ai siguron një ton të informacionit në lidhje me pritjen në përgjithësi.
3 plan pritjeje + 3 plane të optimizuara të WordPress.
cPanel, i integruar plotësisht në zonën e klientëve të InMotion Hosting.
2, 6 ose të pakufizuar, sipas madhësisë së planit.
2, 50 ose të pakufizuar, sipas madhësisë së planit.
Llogaritë dhe depozitat e pakufizuara nëpër bord.
BBackups përfshirë falas në çdo plan për faqet nën 10 GB. Restaurimi është falas një herë në 4 muaj.
Pafund në bord.
Pafund në bord.
Serverët Dell me SSD në të gjithë bordin, të cilët mbështesin Perl, Python, Ruby, PHP 7.
Hyrje në SSH.
Regjistrim falas, transferim falas.
Falas për 3 ose më pak site dhe / ose bazën e të dhënave. 10 dollarë për secilin artikull shtesë.
Falas në të gjitha planet.
Të përfshira në dy planet më të mëdha. Optimizuar për PrestaShop.
WordPress hosting me 3 plane të ndryshme. Pritur në serverët e optimizuar WP me mbështetje të specializuar.
jo.
Qendrat e të dhënave East Coast dhe West Coast, 20 gigabits rrjedhin përmes një rrjeti të gradës bartëse, shtresa të shumta të tepricës.
99.9%, 99.91-99.95% mesatarisht dorëzuar në bazë vjetore
InMotion Hosting ofron një shpejtësi mesatare të ngarkimit të besueshme dhe mjaft të lartë. Zonat me shpejtësi maksimale kanë për qëllim të rritin shpejtësinë.
Më shumë drejt anës së shtrenjtë të planeve të përbashkëta të pritjes.
Mimi mujor zbret vetëm për planet 2-vjeçare.
Garanci e kthimit të parave 90-ditore.
E mundshme, por jo e garantuar.
250 dollarë kredi reklamuese në të gjitha planet.
Informative, e lehtë për t’u përdorur.
Qendrat e të dhënave të gjelbërta, që mbjellin më shumë se 5000 pemë çdo vit, duke organizuar punëtori të mrekullueshme; InMotion Hosting definitivisht projekton vetë si një kompani shumë e pëlqyeshme dhe e përgjegjshme.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map