Ulasan Hostinger – Perkhidmatan Hosting Nilai Terbaik

Sekiranya anda telah membaca ulasan kami mengenai hosting web yang murah, anda akan tahu bahawa kami tidak begitu teruja dengan cara dunia hosting diskaun berfungsi.


Ia biasanya seperti ini.

Mereka memikat anda dengan tawaran yang murah dan kemudian anda mendapat layanan yang teruk. Kami bercakap mengenai waktu henti yang terlalu lama, waktu operasi yang buruk dan sokongan terburuk untuk Rogers Cable itu. ��

Kami secara amnya tidak mengesyorkan hos yang sangat murah, tetapi dengan Hostinger – kita akan membuat pengecualian.

Sejak 2004, Hostinger secara konsisten menyediakan hosting yang paling menjimatkan dan berkualiti tinggi di luar sana selama ini 29 juta pelanggan.

Kami sedikit ragu dengan beberapa maklumat lain yang terdapat dalam talian mengenai Hostinger. Oleh itu, selama 18 bulan terakhir kami mengesannya. Anda boleh melihat kami penjejakan langsung di sini.

Dalam tinjauan Hostinger ini, kami akan melihat perkhidmatan dan sokongan mereka dari atas ke bawah – yang baik, yang buruk, dan yang hebat – untuk melihat bagaimana mereka mengumpulkan antara host web popular yang lain.

Kelebihan – Apa yang Kami Suka Mengenai Hostinger

Masa Masa – 99.91%

Sepanjang tahun 2018, Hostinger memperoleh rata-rata peningkatan 99.91% – yang bagus, sangat bagus.

Apa maksud uptime?

 • Waktu tamat – Peratusan untuk menunjukkan keseluruhan masa penyedia hosting dalam talian dan berfungsi seperti biasa.
 • Waktu operasi rata-rata Hostinger adalah 99.91% pada tahun 2018. Ini bermaksud bahawa perkhidmatan hanya tidak tersedia 0.09% peratus masa untuk pengguna. Matematik itu menyamai sekitar 7.88 jam waktu henti selama setahun.
 • Host lain dengan harga rendah mempunyai waktu operasi rata-rata sekitar 94% iaitu kira-kira 525 jam waktu henti selama setahun. Perbezaan itu sangat besar.
 • Apa maksudnya untuk ketersediaan – Sebilangan kecil mata peratusan dapat membuat perbezaan yang signifikan terhadap ketersediaan laman web anda.
 • Waktu yang baik – Kami menganggap metrik masa operasi melebihi 98% adalah kuat. Rata-rata ini hampir 100% sangat mengagumkan.

Masa muat – 389 ms

Apa maksud masa muat?

Pada tahun 2018, purata masa muat untuk Hostinger adalah 389 ms. Ini meletupkan purata industri di luar air.

statistik hidup pingdom

 • Muatkan masa – Pengukuran kelajuan sebenar.
 • Unit pengukuran – Masa yang disediakan di atas diukur dalam milisaat dan meliputi panjang permintaan dan respons penuh ke pelayan web awan.
 • Bagaimana ini diuji – Angka yang dikumpulkan adalah ujian selama berbulan-bulan dengan platform iPage dengan pelbagai penyemak imbas seperti Google Chrome, Mozilla Firefox, dan Microsoft Internet Explorer.
 • Pemboleh ubah lain – Pengguna akhir laman web anda mungkin kelihatan beberapa variasi pada masa tindak balas kerana pelbagai faktor, termasuk kelajuan rangkaian tempatan, tingkah laku penyemak imbas, dan lalu lintas pelayan.
 • Masa muatan yang baik – Masa muat yang rata-rata pada 2,000 milisaat atau kurang dianggap berprestasi tinggi.

Penyedia hosting dengan masa tindak balas yang lebih lambat berisiko untuk digunakan, kerana pembaca dan pelanggan anda mungkin terganggu dengan kelewatan dan memilih untuk melayari laman web lain. Menyelidiki penyelidikan kami dengan lebih mendalam akan menunjukkan kepada anda bahawa penyedia hosting ada di seluruh peta.

Dengan statistik ini, Hostinger menawarkan prestasi yang luar biasa – walaupun dibandingkan dengan senarai penyedia hosting terbaik yang kami pilih.

Dijelaskan Harga Hosting

Inilah yang menarik perhatian anda dengan Hostinger. Mereka mempunyai Harga pengenalan $ 0.99 sebulan. Seolah-olah mereka melihat industri lain dan berkata, “Kita boleh melakukan yang lebih baik.”

Kami akan mengetahui lebih terperinci mengenai apa yang anda dapat dengan harga ini lebih jauh tetapi perkara utama yang perlu diingat adalah anda mendapat masa dan daya saing yang kompetitif pada harga ini.

Pada dasarnya, anda mendapat sebenarnya baik hosting dan penjimatan wang. Ya – mungkin ada hosting yang baik di harga hebat. Apa konsepnya!

Ini adalah yang terbaik dari kedua-dua dunia dalam hal prestasi dan harga. Cent for cent Hostinger mungkin nilai terbaik untuk wang di pasaran hari ini sebagai perkhidmatan hosting. Adakah kita menyebut bahawa anda mendapat domain percuma dengan sebarang pakej hosting?

Pembina Laman Web Percuma Hostinger

Zyro – Pembina laman web percuma dari Hostinger sangat mengagumkan. Sebilangan besar pembangun laman web yang disertakan dengan perkhidmatan hosting adalah pemikiran semula, tetapi Hostinger sebenarnya membawa templat dan fungsi bangunan yang dapat membuat halaman pendaratan yang kukuh untuk laman web.

hostinger-sesuaikan-halaman

Anda tidak akan membuat sesiapa sahaja dengan reka bentuk ini, tetapi fungsinya terasa seperti apa yang anda akan dapat dari pencipta halaman arahan terkemuka tanpa perlu menggunakan perkhidmatan yang berasingan.

Ia dilengkapi dengan banyak ciri berguna – sama ada baru dan yang telah kita dengar – Sijil SSL Percuma, storan SSD tanpa had, dan lebar jalur tanpa had.

Ciri baru yang paling inovatif adalah Zyro AI Content Generator dan Logo Maker. Gunakan kreativiti anda dengan baik dengan fitur baru Hostinger yang membolehkan anda membuat logo untuk jenama anda dalam masa yang singkat. Cari semula logo syarikat anda dengan Pembuat Logo Zyro.

Jelas sekali, perisian halaman arahan dibina untuk itu sehingga dioptimumkan untuk corong dan semua perkara yang menyeronokkan tetapi ini adalah pengganti mudah jika anda hanya mencari satu halaman untuk muntah di internet.

Ringkasnya, jika anda mencari hosting yang berpatutan ($ 0,99 sebulan) dan ingin membuang laman web secepat mungkin, Hostinger adalah pilihan yang hebat. Anda mahukan domain, anda mahu tempat menghantar orang, anda tidak pasti apa lagi yang anda perlukan sekarang. Yang mesti anda lakukan ialah mendaftar dan menyediakan halaman cepat dengan pembangun laman web Hostinger.

Sekiranya anda mencari lebih banyak pembangun, lihat panduan kami untuk pembina laman web terbaik di Kanada.

Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

sembang langsung hostingerJaminan pulangan wang agak banyak dijalankan di industri hosting sekarang tetapi mereka selalu bernilai dibincangkan. Beberapa laman web hosting masih tidak menawarkan jaminan wang dikembalikan dan laman-laman web hosting itu harus berjalan lancar atau hilang.

Saya kasar – saya tahu.

Sekiranya perkhidmatan hosting menawarkan jaminan wang dikembalikan, maka kami dapat menyimpulkan dua perkara:

 1. Syarikat mahu melayan anda dengan betul
 2. Mereka yakin dengan persembahan mereka

Di beberapa bahagian laman web mereka, Hostinger sebenarnya merujuk kepada jaminan pengembalian wang mereka sebagai percubaan percuma. Ini adalah cara yang bagus untuk melihat jaminan ini sehingga anda dapat memiliki kemampuan untuk berhenti menggunakan perkhidmatan jika anda merasa tidak berfungsi dengan baik.

Terdapat banyak perkara di dunia ini yang tidak disertakan dengan jaminan wang dikembalikan. Sekiranya ada yang ditawarkan pada produk anda, anda pasti bodoh untuk tidak mengingatnya ketika membuat keputusan.

Jaminan Masa Masa 99.9%

Hostinger menjamin bahawa pelayan mereka akan berfungsi 99.9% sepanjang masa. Seperti yang saya katakan beberapa ayat yang lalu – jaminan sangat bermakna.

Sekiranya jaminan ini gagal, anda boleh mendapatkan sejumlah wang. Dalam perjanjian pendaftaran sah dengan Hostinger mereka mengatakan bahawa jika jaminan uptime gagal, anda dapat kredit 5% dari biaya hosting bulanan anda untuk bulan tersebut. Tidak banyak tetapi ia adalah sesuatu.

Syarikat meletakkan banyak garis besar ketika mereka menawarkan jaminan seperti ini dan sekali lagi, ini menunjukkan banyak keyakinan terhadap perkhidmatan mereka.

Mudah untuk digunakan

Saya akan membincangkan panel kawalan di bahagian Kelebihan dan Kekurangan.

Inilah sebabnya mengapa ia adalah Pro: Panel kawalan yang digunakan oleh Hostinger bukan cPanel tradisional. Mereka mencipta sendiri.

panel kawalan hostinger

Panel kawalan baru ini jauh lebih mudah digunakan daripada cPanel. Maksudnya adalah jika anda seorang pemula anda akan lebih suka. Jelas bahawa tujuan panel kawalan ini adalah untuk membuatnya semudah mungkin untuk menguruskan segala yang ada di bahagian belakang laman web anda.

SSL Percuma di Seluruh Peringkat

SSL percuma semestinya menjadi standard dalam hosting hari ini. Sudah tentu, dengan Hostinger, menerima SSL percuma disertakan dengan sebarang rancangan yang anda putuskan untuk membeli.

Apa sebenarnya SSL? Ia bermaksud perlindungan Secure Sockets Layer. Pada dasarnya, apa yang dilakukannya adalah penghantaran data yang selamat antara pelayar web dan pelayan web. Anda pasti menginginkannya jika anda berusaha membina perniagaan yang berjaya.

Bagaimana SSL Berfungsi

Dengan tidak memiliki sijil SSL dapat menentukan kedudukan SEO anda dan membuat orang meninggalkan laman web anda apabila mereka menyedari bahawa anda tidak memilikinya.

Ciri Tanpa Had jika anda Meningkatkan

Semua aspek standard yang anda dapat dengan rancangan berjenama pertama akan dibuka lebih awal untuk beberapa dolar.

Dengan rancangan awal, anda hanya dapat memiliki satu laman web, satu akaun e-mel, satu pangkalan data, dan jumlah ruang disk dan lebar jalur yang terhad.

Sekiranya anda memutuskan untuk pergi dengan rancangan berjenjang yang lebih tinggi, anda boleh mempunyai laman web tanpa had, akaun e-mel tanpa had, pangkalan data tanpa had, ruang cakera tidak terhad, dan lebar jalur tidak terhad. Bercakap tentang prestasi berkesan maksimum, betul di sana.

Bayar Dengan Crypto

Anda pintar, bukan? Anda masuk ke Bitcoin waaaaaay sebelum Disember 2017. Anda membeli Bitcoin untuk pecahan sesen pun kembali pada tahun 2010. Saya baru tahu.

Oleh kerana anda kaya dengan mata wang maya, anda juga boleh membayarnya. ����

Kekurangan – Apa yang Kami Tidak Suka Mengenai Hostinger

Tiada Sokongan Telefon

tiada sokongan telefonWalaupun sokongan pelanggan berada di kedudukan teratas di Hostinger – mereka tidak menawarkan sokongan telefon. Banyak orang tidak suka bercakap di telefon ketika berurusan dengan sokongan pelanggan di syarikat.

Kadang kala – ya, kadang-kadang – senang menyelesaikan masalah dengan cepat melalui telefon. Terdapat keadaan tertentu di mana berulang-alik e-mel atau sembang tidak memotongnya.

Apa-apa perkhidmatan yang tidak menawarkan sokongan telefon mesti mendapat kejayaan. Bagaimana jika anda perlu bercakap dengan seseorang secepat semalam? Sembang akan membuat anda kesal dalam senario itu.

Satu perkara yang pelik adalah anda mesti log masuk untuk benar-benar berbual dengan pasukan sokongan pelanggan. Jelas, ini bukan masalah jika anda sudah mendaftar.

Sekiranya anda mencari maklumat mengenai perkhidmatan sebelum mendaftar, anda pasti tidak akan dibantu melalui sembang.

Panel Kawalan yang berbeza

Panel kawalan juga terdapat di bahagian Pro dalam tinjauan ini. Positif ada di luar sana – senang digunakan, mesra pengguna, dan lebih masuk akal daripada cPanel tradisional.

Sekarang, bayangkan menjadi veteran dalam dunia web hosting – yang akan dibaca oleh sebilangan orang. Mereka akan kesal kerana mereka harus gunakan panel kawalan yang berbeza.

Keluk pembelajaran pada panel kawalan baru tidak begitu sukar untuk dipelajari tetapi mengapa membetulkan sesuatu yang tidak rosak? Banyak orang telah belajar bagaimana mengendalikan laman web yang dihoskan melalui cPanel tradisional.

Sokongan dan Pangkalan Pengetahuan Pelanggan

Kami telah menyentuh aspek negatif dari pengalaman sokongan pelanggan Hostinger di atas. Sekarang mari kita membincangkannya secara keseluruhan.

Saya suka memikirkan sokongan pelanggan sebagai mesin pelbagai fungsi. Sekiranya anda kehilangan satu bahagian mesin itu tidak bermakna mesin itu tidak bagus atau tidak lengkap – ia tidak mempunyai fungsi khusus yang mungkin anda dapat pada mesin lain. Ini tidak baik atau buruk dalam kebanyakan kes.

Hostinger tidak mempunyai fungsi telefon mesin sokongan pelanggan dan mempunyai sedikit pelik di mana anda harus log masuk sebelum anda dapat bercakap dengan seseorang melalui sembang.

Namun, setelah anda mula menggunakan mesin sokongan pelanggan, ia benar-benar boleh dipercayai.

Sebarang pertanyaan sembang yang kami tanyakan kepada pasukan sokongan Hostinger adalah dijawab dalam masa lima minit yang setanding dengan industri yang lain.

Fungsi lain pada mesin ini yang sering diabaikan tetapi sangat penting adalah asas pengetahuan. Pangkalan pengetahuan Hostinger dapat menjawab segala persoalan yang anda lontarkan. Yang negatif di sini adalah bahawa ia tidak tersusun dengan baik dan anda harus bergantung pada bar carian untuk mencari apa yang anda cari.

pangkalan pengetahuan hostinger

Akhir sekali syarikat ini juga menyediakan tutorial untuk pelbagai jenis subjek yang mungkin berguna bagi sesiapa sahaja. Semuanya ada hubungannya dengan membina laman web dan mempunyai banyak nilai tambah untuk seseorang yang baru memulai.

Harga

Harga adalah apa yang menarik bagi anda untuk menggunakan Hostinger jadi mari kita lihat apa yang sebenarnya disediakan pada harga $ 0.99 dan juga tahap yang lebih tinggi.

Semua rancangan ini berharga untuk mengunci langganan selama 48 bulan. Empat tahun – siapa yang tahu apa yang akan berlaku dalam empat tahun? Itu adalah masa yang lama dan membayar sejumlah masa di hadapan kadang-kadang sukar untuk ditelan.

Menarik pelanggan dengan kadar yang rendah bukanlah perkara baru dalam perniagaan dan pastinya tidak ada yang baru dalam web hosting. Hostinger melakukan perkara ini sedikit berbeza kerana tahap terendah mereka adalah harga yang sangat rendah dan boleh digunakan. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan hosting web percuma semasa anda berkembang – tahap perniagaan lebih masuk akal dan masih berpatutan.

Kesimpulannya

Dengan Hostinger anda datang dengan harga dan tetap berkualiti pengalaman hosting. Anda mungkin perlu menggunakan tahap tertinggi untuk mendapatkan keuntungan paling besar tetapi Hostinger berada di sana dengan pemimpin industri dari segi perkhidmatan.

Kami pasti mengesyorkan Hostinger sebagai perkhidmatan hosting peringkat atas dan harus dipandang serius ketika membuat keputusan hosting web.

Soalan Lazim Hostinger

Adakah Hostinger bagus untuk WordPress?

Hostinger adalah pilihan yang baik untuk WordPress kerana ia membolehkan pemasangan satu klik. Menggunakan Hostinger untuk WordPress adalah pilihan yang tepat jika anda melihat hosting bersama sebagai pilihan untuk laman web anda (yang dilakukan oleh kebanyakan orang).

Apa yang dimaksudkan dengan hos maya?

Hosting maya adalah apabila beberapa nama domain menggunakan pelayan tunggal atau beberapa pelayan. Apa yang dilakukan ini adalah membenarkan pelayan menggunakan kitaran memori dan pemprosesnya di beberapa laman web pada masa yang sama. Ini sesuai untuk syarikat yang tidak memerlukan semua kuasa pemprosesan satu pelayan.

Mengapa web hosting diperlukan?

Web hosting diperlukan kerana laman web perlu dihoskan di pelayan untuk hidup di internet. Kecuali anda mempunyai dana untuk menggunakan pelayan web anda sendiri, perkhidmatan hosting diperlukan.

Rujukan dan kredit gambar:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map