Revizuire Hostinger – Cel mai bun serviciu de găzduire

Dacă ați citit recenziile noastre despre găzduire web ieftină, veți ști că nu suntem incredibil de entuziasmați despre modul în care funcționează lumea gazduire cu reduceri..


În general merge așa.

Te ademenesc cu o ofertă ieftină și apoi primești un serviciu groaznic. Vorbim despre perioade de inactivitate excesiv de lungi, timpul de funcționare necorespunzător și cel mai prost suport pentru acel cablu Rogers. ��

În general, nu recomandăm gazde ultra ieftine, dar cu Hostinger – vom face o excepție.

Începând cu 2004, Hostinger a furnizat constant cel mai rentabil, dar de înaltă calitate găzduire acolo de mai mult 29 de milioane de clienți.

Am fost ușor sceptici față de alte informații disponibile online despre Hostinger. Așadar, în ultimele 18 luni le-am urmărit. Ne puteți vedea urmărire live aici.

În această recenzie Hostinger, vom analiza serviciul și asistența lor de sus în jos – bine, rău și grozav – pentru a vedea cum se stivuiesc printre alte gazde web populare.

Pro – Ce ne place despre Hostinger

Timp de utilizare – 99.91%

Până în 2018, Hostinger a înregistrat o medie de utilizare 99,91% – ceea ce este bun, foarte bun.

Ce înseamnă uptime?

 • Uptime – Un procent care indică timpul general în care furnizorul de găzduire este online și funcționează normal.
 • Media de utilizare a programului Hostinger a fost de 99,91% în 2018. Aceasta înseamnă că serviciile nu erau disponibile doar 0,09% la sută din timp pentru utilizatori. Matematica echivalează cu aproximativ 7,88 ore de oprire pe parcursul unui an.
 • Alte gazde cu prețuri mici au o durată medie de utilizare aproximativă în jurul a 94%, ceea ce este aproximativ 525 ore de oprire pe parcursul unui an. Această diferență este masivă.
 • Ce înseamnă asta pentru disponibilitate – O fracțiune dintr-un punct procentual poate face o diferență semnificativă în disponibilitatea site-ului dvs..
 • Optimes bune – Considerăm că valorile uptime de peste 98% sunt puternice. O medie aceasta aproape de 100% este uimitor.

Timp de încărcare – 389 ms

Ce înseamnă timpul de încărcare?

În 2018, timpul mediu de încărcare pentru Hostinger a fost 389 ms. Acest lucru aruncă media industriei în afara apei.

pingdom live stat

 • Timp de încărcare – Măsurători reale ale vitezei.
 • Unitate de măsură – Timpurile furnizate mai sus sunt măsurate în milisecunde și acoperă lungimea unei cereri complete și a unui răspuns la un server web cloud.
 • Cum este testat acest lucru – Numerele compilate reprezintă o medie de peste câteva luni de testare cu platforma iPage cu diverse browsere precum Google Chrome, Mozilla Firefox și Microsoft Internet Explorer.
 • Alte variabile – Utilizatorii finali ai site-ului dvs. web pot părea unele variații în timpii de răspuns din cauza diverselor factori, inclusiv viteza rețelei locale, comportamentul browserului și traficul serverului.
 • Timpuri bune de încărcare – Timpii de încărcare, în medie, de la 2.000 milisecunde sau mai puțin sunt considerați a fi cu performanțe ridicate.

Furnizorii de găzduire cu timpi de răspuns mai mici sunt riscanți de utilizat, deoarece cititorii și clienții dvs. se pot enerva cu întârzierile și aleg să răsfoiască pe alte site-uri. Vizionarea profundă a cercetării noastre vă va arăta că furnizorii de hosting sunt peste tot pe hartă.

Cu aceste statistici, Hostinger are o performanță uimitoare peste tot – chiar și în comparație cu lista noastră cu cei mai buni furnizori de hosting.

Prețul de găzduire explicat

Acest lucru vă atrage atenția cu Hostinger. Au un 0,99 USD lunar rata introductivă a prețurilor. Este ca și cum ar fi privit restul industriei și ar spune: „Putem face mai bine.”

Vom intra în mai multe detalii despre ceea ce obțineți la acest preț mai departe, dar principalul lucru de care trebuie să țineți cont este că veți obține viteze competitive și viteze de încărcare la acest punct de preț..

Practic, primești real bun găzduire și economisire de bani. Da – este posibil să ai buna gazduire la prețuri grozave. Ce concept!

Este cu adevărat cea mai bună din ambele lumi când vine vorba de performanță și prețuri. Centinger pentru cent Hostinger este probabil cea mai bună valoare pentru bani pe piață astăzi ca serviciu de găzduire. Am menționat că obțineți un domeniu gratuit cu ORICE pachet de găzduire?

Hostinger Free Website Builder

Zyro – Creatorul de site-uri gratuit de la Hostinger este surprinzător de impresionant. Majoritatea constructorilor de site-uri web incluși cu un serviciu de găzduire sunt gândiți înapoi, dar Hostinger a adus de fapt șabloane și funcționalități de construire care pot crea pagini de destinație solide pentru un site web.

hostinger -Particularizarea-pagini

Nu veți îndepărta pe nimeni cu aceste modele, dar funcționalitatea se simte foarte mult ca ceea ce ați primi de la un creator de pagini de destinație fără a fi necesar să folosiți un serviciu separat.

Este livrat cu o mulțime de funcții utile – atât complet noi, cât și despre cele despre care am auzit deja – Certificat SSL gratuit, stocare SSD nelimitată și lățime de bandă nelimitată.

Cele mai inovatoare funcții noi trebuie să fie Zyro AI Content Generator și Logo Maker. Utilizați-vă creativitatea cu noua funcție a lui Hostinger, care vă permite să creați logo-uri pentru marca dvs. în cel mai scurt timp. Reinventați logo-ul companiei dvs. cu logo-ul Maker Zyro.

Evident, software-urile pentru paginile de destinație sunt create pentru asta, astfel încât acestea să fie optimizate pentru pâlnii și toate aceste lucruri amuzante, dar acesta este un înlocuitor simplu, dacă căutați doar o pagină pe care să o lansați pe internet.

Pe scurt, dacă căutați o găzduire la prețuri accesibile (0,99 USD pe lună) și doriți să aruncați o pagină web cât mai curând posibil, Hostinger este o opțiune fantastică. Doriți un domeniu, doriți undeva să trimiteți oameni, nu sunteți sigur ce mai aveți nevoie în acest moment. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți și să configurați o pagină rapidă cu constructorul site-ului web Hostinger.

Dacă căutați mai mulți constructori, consultați ghidul nostru pentru cei mai buni producători de site-uri din Canada.

Garanție de 30 de zile înapoi

chat live liveGaranțiile de returnare a banilor sunt relativ administrate acum în industria de găzduire, dar mereu merită să vorbim. Unele site-uri de găzduire nu oferă încă o garanție de returnare a banilor iar acele site-uri de găzduire ar trebui fie să ajungă cu timpul, fie să plece.

Sunt dur – știu.

Dacă un serviciu de găzduire oferă o garanție de returnare a banilor, am putea deduce două lucruri:

 1. Compania vrea să te trateze corect
 2. Sunt încrezători în ofertele lor

În unele părți ale site-ului lor, Hostinger se referă de fapt la garanția de returnare a banilor ca proces gratuit. Aceasta este o modalitate excelentă de a privi aceste garanții, astfel încât să puteți avea capacitatea de a opri utilizarea serviciului dacă găsiți că nu funcționează bine.

Există o mulțime de lucruri în această lume care nu vin cu o garanție de returnare a banilor. Dacă este oferit unul pe un produs, atunci vei fi prost să nu ții cont de acest lucru atunci când iei o decizie.

99.9% Garanție Optime

Hostinger garantează că serverele lor vor funcționa 99,9% din timp. Așa cum am spus acum câteva propoziții – garanțiile înseamnă multe.

Dacă această garanție eșuează, puteți obține bani înapoi. În acordul de înscriere legală cu Hostinger, aceștia spun că, dacă garanția uptime eșuează, puteți obține un credit de 5% din taxa dvs. de găzduire lunară pentru luna respectivă.. Nu este mult, dar este ceva.

Companiile pun foarte mult pe linie atunci când oferă o garanție de genul acesta și, din nou, arată multă încredere în serviciul lor.

Ușor de folosit

Voi vorbi despre panoul de control din secțiunea Pro și secțiunea contra.

Iată de ce este un Pro: Panoul de control folosit de Hostinger nu este un cPanel tradițional. Și-au creat propriile lor.

panou de control hostinger

Acest nou panou de control este mult mai ușor de utilizat decât cPanel. Ce înseamnă asta este dacă ești începător, îți va plăcea mult mai mult. Este evident că obiectivul acestui panou de control a fost acela de a face cât mai ușor de utilizat pentru a gestiona totul pe backend-ul site-ului dvs. web..

SSL gratuit în toate nivelurile

Un SSL gratuit ar trebui să fie standard în hosting astăzi. Desigur, cu Hostinger, primirea unui SSL gratuit vine cu orice plan pe care decideți să îl cumpărați.

Ce este exact SSL? Reprezintă protecția Secure Sockets Layer. Practic, ceea ce face este securizarea transmisiilor de date între browserele web și serverele web. Cu siguranță îl doriți dacă încercați să construiți o afacere de succes.

Cum funcționează SSL

Dacă nu dețineți un certificat SSL, vă puteți împiedica clasamentul SEO și face ca oamenii să părăsească site-ul dvs. web când își dau seama că nu aveți.

Funcții nelimitate dacă faceți upgrade

Toate aspectele standard pe care le obțineți cu planul de prim nivel sunt deblocate în continuare pentru câțiva dolari.

Cu planul inițial, puteți avea doar un site web, un cont de e-mail, o bază de date și o cantitate limitată de spațiu pe disc și lățime de bandă.

Dacă decideți să mergeți cu un plan cu nivel superior, puteți avea site-uri web nelimitate, conturi de e-mail nelimitate, baze de date nelimitate, spațiu pe disc nelimitat, și lățime de bandă nelimitată. Vorbim despre performanțele maxime eficiente, chiar acolo.

Plătește cu Crypto

Ești inteligent, nu? Ai intrat în Bitcoin waaaaaay înainte de decembrie 2017. Cumpărați Bitcoins pentru fracții de un ban în 2010. Doar o știu.

Ei bine, din moment ce ești foarte bogat în monedă virtuală, la fel de bine poți plăti cu ea. ����

Contra – Ce nu ne place despre Hostinger

Fără asistență telefonică

fara suport telefonicÎn timp ce asistența pentru clienți este de prim rang la Hostinger – nu oferă asistență telefonică. Multe persoane nu le place să vorbească la telefon atunci când se ocupă de asistența clienților la companii.

Uneori – da, uneori – este plăcut să rezolvi rapid o problemă la telefon. Există anumite situații în care merge înainte și înapoi e-mailul sau chatul nu l-au tăiat.

Orice serviciu care nu oferă asistență telefonică trebuie să obțină un succes. Ce se întâmplă dacă ai nevoie să vorbești cu cineva imediat ce ieri? Chat vă va enerva în acel scenariu.

Un alt lucru ciudat este că trebuie să vă conectați pentru a discuta cu echipa de asistență pentru clienți. Evident, aceasta nu este o problemă dacă v-ați înscris deja.

Dacă căutați informații despre serviciu înainte de înregistrare, cu siguranță nu veți fi ajutat prin chat.

Panou de control diferit

Panoul de control a fost, de asemenea, în secțiunea Pro din această revizuire. Pozitivele sunt acolo – este ușor de utilizat, ușor de utilizat și are mai mult sens decât cPanel-ul tradițional.

Acum, imaginați-vă că sunteți un veteran în lumea gazduirii web – care vor fi unii care vor citi acest lucru. Vor fi enervate că trebuie folosiți un panou de control diferit.

Curba de învățare de pe noul panou de control nu este tocmai greu de învățat, dar de ce să repari ceva care nu este rupt? Mulți oameni au învățat cum să își controleze site-ul găzduit printr-un cPanel tradițional.

Suport pentru clienți și bază de cunoștințe

Am atins aspectele negative ale experienței de asistență clienți Hostinger de mai sus. Acum să vorbim despre asta în ansamblu.

Îmi place să mă gândesc la asistența clienților ca la o mașină multifuncțională. Dacă vă lipsește o parte a mașinii, aceasta nu înseamnă că mașina nu este bună sau incompletă – pur și simplu nu are funcții specifice pe care le puteți obține pe alte mașini. Acest lucru nu este bine sau rău în majoritatea cazurilor.

Hostinger lipsește funcția de telefon a mașinii de asistență pentru clienți și are un mic ciudat ciudat în care trebuie să vă conectați înainte de a putea vorbi cu o persoană prin chat.

Cu toate acestea, după ce începeți să folosiți acea mașină de asistență pentru clienți, este cu adevărat de încredere.

Orice întrebare de chat pe care am pus-o echipa de asistență a lui Hostinger a fost răspunse sub cinci minute care se compară favorabil cu restul industriei.

Cealaltă funcție de pe această mașină care este adesea trecută cu vederea, dar de o importanță vitală este baza de cunoștințe. Baza de cunoștințe de la Hostinger poate răspunde la orice întrebare pe care o aruncați. Negativul este că este organizat slab și trebuie să te bazezi pe bara de căutare pentru a găsi ceea ce cauți.

bază de cunoștințe hostinger

Nu în ultimul rând, compania oferă, de asemenea, tutoriale pentru tot felul de subiecte diferite pe care oricine le-ar putea ajuta. Toți au legătură cu construirea unui site web și au o valoare adăugată pentru cineva care abia începe.

Prețuri

Prețul este ceea ce te atrage cu adevărat să folosești Hostinger, așa că haideți să mergem în ceea ce este furnizat de fapt la acel punct de preț de 0,99 USD, precum și nivelurile mai mari..

Toate aceste planuri au un preț de blocare într-un abonament timp de 48 de luni. Patru ani – cine naiba știe ce se va întâmpla în patru ani? Aceasta este mult timp și să plătiți pentru acea perioadă de timp în față este uneori greu de înghițit.

Atragerea unui client cu o rată scăzută nu este nimic nou în afaceri și cu siguranță nimic nou în găzduire web. Hostinger s-a descurcat puțin mai diferit, întrucât nivelul lor cel mai mic are un preț extrem de scăzut și funcțional. Cu toate acestea, dacă doriți găzduire web gratuită pe măsură ce crești – nivelul de afaceri are mult mai mult sens și este încă relativ accesibil.

Concluzie

Cu Hostinger veniți pentru preț și rămâneți la calitate experiență de găzduire Este posibil să fie nevoie să folosiți cel mai înalt nivel pentru a obține cea mai mare avantajoasă, dar Hostinger este chiar acolo cu liderii industriei în ceea ce privește serviciul..

Cu siguranță vă recomandăm Hostinger ca un serviciu de găzduire de nivel superior și ar trebui privit serios la luarea unei decizii de găzduire web.

Întrebări frecvente Hostinger

Hostinger este bun pentru WordPress?

Hostinger este o alegere bună pentru WordPress, deoarece permite instalarea cu un singur clic. Utilizarea Hostinger pentru WordPress este o opțiune solidă dacă priviți găzduirea partajată ca o opțiune pentru site-ul dvs. web (ceea ce fac majoritatea oamenilor).

Ce se înțelege prin gazdă virtuală?

Gazduirea virtuală este atunci când mai multe nume de domeniu utilizează un singur server sau mai multe servere. Acest lucru face este de a permite unui server să-și folosească memoria și procesorul cicluri pe mai multe site-uri web în același timp. Acest lucru este ideal pentru companiile care nu au nevoie de toată puterea de procesare a unui singur server.

De ce este necesară găzduirea web?

Gazduirea web este necesară deoarece un site web trebuie să fie găzduit pe un server pentru a trăi pe internet. Cu excepția cazului în care ai fonduri pentru a utiliza propriile servere web, este necesar un serviciu de găzduire.

Referințe și credite de imagine:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector