Revisió d’Hostinger: el servei d’allotjament amb el millor valor

Si heu llegit les nostres ressenyes sobre allotjament web barat, sabreu que no ens fa molta il·lusió el funcionament del món d’allotjament amb descompte.


Generalment va així.

Us atreuen amb una oferta barata i, a continuació, obteniu un servei terrible. Estem parlant de temps morts excessivament llargs, mala funcionament i el pitjor suport per a aquest cable Rogers. ��

Normalment no recomanem hostes ultra barats, però amb Hostinger – farem una excepció.

Des de 2004, Hostinger ha proporcionat allà des de fa temps el servei d’allotjament més rendible i de gran qualitat 29 milions de clients.

Érem lleugerament escèptics sobre algunes de les altres informacions disponibles en línia sobre Hostinger. Així doncs, durant els darrers 18 mesos els hem seguit. Podeu veure la nostra seguiment en directe aquí.

En aquesta revisió de Hostinger, veurem el seu servei i suport de dalt a baix, els bons, els dolents i els bons aspectes, per veure com s’apilen entre altres hostes web populars..

Pros: el que ens agrada de Hostinger

Temps lliure: 99.91%

Al llarg del 2018, Hostinger va tenir una mitjana de funcionament 99,91% – que és bo, molt bo.

Què significa el temps de funcionament?

 • Horaris – Un percentatge per indicar el temps total en què el proveïdor d’allotjament està en línia i funciona normalment.
 • La mitjana de temps màxima de Hostinger va ser del 99,91% el 2018. Això vol dir que els serveis només no estaven disponibles al 0,09% per cent del temps per als usuaris. Les matemàtiques equivalen a aproximadament 7,88 hores d’aturada al llarg d’un any.
 • La resta d’hostes amb preus baixos tenen una durada mitjana del voltant del 94%, és a dir aproximadament 525 hores de temps mort durant un any. Aquesta diferència és massiva.
 • Què significa això per disponibilitat – Una fracció d’un punt percentual pot fer una diferència significativa en la disponibilitat del vostre lloc web.
 • Bona hora de funcionament – Considerem que les mètriques d’excés de temps superiors al 98% són fortes. Una mitjana això prop del 100% és increïble.

Temps de càrrega: 389 ms

Què significa el temps de càrrega?

El 2018, el temps mitjà de càrrega per a Hostinger va ser 389 ms. Això fa que la mitjana de la indústria fora de l’aigua.

pingdom en viu estat

 • Temps de càrrega – Mesures de velocitat reals.
 • Unitat de mesura – Els temps que es proporcionen anteriorment es mesuren en mil·lisegons i cobreixen el llarg de la sol·licitud i la resposta completes a un servidor web en núvol.
 • Com es prova això – Els números recopilats suposen una mitjana de mesos més de proves amb la plataforma iPage amb diversos navegadors com Google Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Internet Explorer.
 • Altres variables – Els usuaris finals del vostre lloc web poden semblar variacions en els temps de resposta a causa de diversos factors, com ara la velocitat de la xarxa local, el comportament del navegador i el trànsit del servidor..
 • Bons temps de càrrega – Els temps de càrrega que es consideren d’alt rendiment a una mitjana de 2.000 mil·lisegons o menys.

Els proveïdors d’allotjament amb temps de resposta més lents són arriscats d’utilitzar, perquè els lectors i els clients poden estar molestos amb els retards i opten per navegar per altres llocs. Aprofundir en la nostra investigació, us mostrarà que els proveïdors d’allotjament estan a tot el mapa.

Amb aquestes estadístiques, Hostinger compta amb un rendiment increïble a tot el món, fins i tot en comparació amb la nostra llista curada de millors proveïdors d’allotjament.

S’han explicat preus de hosting

Això és el que crida l’atenció amb Hostinger. Tenen un 0,99 dòlars al mes tipus introductor de preus. És com si es fixessin en la resta de la indústria i diguessin: “Podem fer-ho millor”.

Aprofundirem en les particularitats del que obteniu a aquest preu més lluny, però el més important a tenir en compte és que obteniu hores de velocitat i velocitat de càrrega competitives en aquest punt..

Bàsicament, esteu aconseguint actual allotjament i estalvi de diners. Sí, és possible tenir-ne bon allotjament a grans preus. Quin concepte!

És el millor d’ambdós mons quan es tracta de prestacions i preus. Centinger per cent Hostinger és probablement millor relació qualitat-preu actualment al mercat com a servei d’allotjament. Hem esmentat que en rebeu domini gratuït amb QUALSEVOL paquet d’allotjament?

Creador de llocs web gratuïts Hostinger

Zyro: el creador de llocs web gratuït d’Hostinger és sorprenentment impressionant. La majoria dels creadors de llocs web inclosos amb un servei d’allotjament són un pensament posterior, però Hostinger va aportar plantilles i funcionalitats de construcció que poden crear pàgines de destinació sòlides per a un lloc web..

hostinger-personalitzar-pàgines

No vareu desaprofitar ningú amb aquests dissenys, però la funcionalitat s’assembla molt al que obtindríeu d’un creador líder de pàgines de destinació sense haver d’utilitzar un servei independent.

Ofereix moltes funcions útils, tant completament noves com de les que ja hem sentit a parlar, certificat SSL gratuït, emmagatzematge SSD il·limitat i amplada de banda il·limitada..

Les novetats més innovadores han de ser Zyro AI Content Generator i Logo Maker. Utilitzeu la vostra creativitat amb la nova funció d’Hostinger que us permetrà crear logotips per a la vostra marca en molt poc temps. Reinventeu el logotip de la vostra empresa amb el logotip de Zyro.

Bviament, els programes de pàgines de destinació estan construïts per tal que estiguin optimitzats per a embuts i tot allò divertit, però això és un simple reemplaçament si només busqueu una pàgina per publicar-se a Internet.

En poques paraules, si busqueu allotjament assequible (0,99 USD al mes) i voleu llançar una pàgina web tan aviat com sigui possible, Hostinger és una opció fantàstica. Voleu un domini, voleu enviar un lloc a qualsevol lloc, no esteu segurs de què més necessiteu en aquest moment. Tot el que haureu de fer és registrar-vos i configurar una pàgina ràpida amb el creador de llocs web d’Hostinger.

Si busqueu més constructors, consulteu la nostra guia sobre els millors creadors de llocs web del Canadà.

Garantia de devolució de 30 dies

xat en viu de HostingerLes garanties de devolució de diners són relativament efectives de la indústria d’hostaleria ara, però sempre val la pena parlar-ne. Alguns llocs d’allotjament no ofereixen encara una garantia de devolució i els llocs d’allotjament o bé haurien d’aconseguir amb el temps o bé desaparèixer.

Sóc dur, ho sé.

Si un servei d’allotjament ofereix una garantia de devolució, podríem deduir dues coses:

 1. L’empresa vol tractar-lo bé
 2. Confien en les seves ofertes

En algunes parts del seu lloc web, Hostinger es refereix a la seva garantia de devolució de diners com a prova gratuïta. Aquesta és una manera excel·lent de mirar aquestes garanties perquè pugueu deixar d’utilitzar el servei si trobeu que no funciona bé.

Hi ha moltes coses en aquest món que no ofereixen una garantia de devolució. Si n’hi ha un que s’ofereix en un producte, seràs tonto que no ho tinguis en compte a l’hora de prendre una decisió.

Garantia de temps de vida del 99,9%

Hostinger garanteix que els seus servidors treballaran el 99,9% del temps. Com he dit fa unes frases, les garanties signifiquen molt.

Si aquesta garantia falla, podeu recuperar diners. En l’acord de signatura legal amb Hostinger diuen que si la garantia de temps de funcionament falla, podeu obtenir un crèdit del 5% de la quota mensual d’allotjament d’aquest mes.. No ho és gaire, però és alguna cosa.

Les empreses posen molt en línia quan ofereixen una garantia com aquesta i, de nou, mostra molta confiança en el seu servei.

Fàcil d’usar

Parlaré del tauler de control de la secció Avantatges i de la contra.

Aquí és per què és un programa Pro: El tauler de control utilitzat per Hostinger no és un cPanel tradicional. Es van crear els seus.

tauler de control hostinger

Aquest nou tauler de control és molt més fàcil d’utilitzar que cPanel. El que això vol dir és si ets un principiant t’agradarà molt més. L’objectiu d’aquest quadre de control era l’objectiu de fer-lo el més fàcil d’utilitzar possible per gestionar tot el que es tracti en el backend del vostre lloc web..

SSL gratuït a través de tots els nivells

Avui dia, un SSL gratuït hauria de ser estàndard en allotjament. Per descomptat, amb Hostinger, rebre un SSL gratuït inclou qualsevol pla que decidiu comprar.

Què és exactament SSL? Es tracta de la protecció Secure Sockets Layer. Bàsicament, el que fa és transmetre dades segures entre navegadors web i servidors web. Definitivament ho voleu si intenteu construir un negoci amb èxit.

Com funciona SSL

Si no teniu certificat SSL, podeu anotar els vostres rànquings de SEO i fer que les persones abandonin el vostre lloc web quan s’adonin que no en teniu.

Funcions il·limitades si actualitzeu

Tots els aspectes estàndard que obteniu amb el pla de primer nivell es desbloquejaran per uns quants dòlars.

Amb el pla inicial, només podeu tenir un lloc web, un compte de correu electrònic, una base de dades i una quantitat limitada d’espai de disc i ample de banda..

Si decidiu anar amb un pla d’alt nivell que podeu tenir llocs web il·limitats, comptes de correu electrònic il·limitats, bases de dades il·limitades, espai il limitat de disc, i ample de banda il·limitat. Parlem sobre el màxim rendiment efectiu, que és aquí mateix.

Paga amb Crypto

Ets intel·ligent, oi? T’has entrat a Bitcoin abans del desembre del 2017 Bitcoins per a fraccions d’un cèntim el 2010. Només ho sé.

Doncs bé, com que sou molt rica en moneda virtual, també ho podreu pagar. ����

Contres: el que no ens agrada sobre Hostinger

Sense suport telefònic

sense suport telefònicSi bé l’assistència al client és de primera qualitat a Hostinger, no ofereixen assistència telefònica. A molta gent no els agrada parlar per telèfon quan tracten d’assistència al client a les empreses.

De vegades – sí, de vegades, és bo resoldre un problema ràpidament per telèfon. Hi ha determinades situacions en què es remunta i retrocedeix el correu electrònic o el xat no el tallen.

Qualsevol servei que no ofereixi suport telefònic ha de fer un èxit. Què passa si heu de parlar amb algú tan aviat com ahir? El xat us enyora en aquest escenari.

Una altra cosa estranya és que heu d’iniciar la sessió per xerrar realment amb l’equip d’atenció al client. Evidentment, no és cap problema si ja us heu registrat.

Si busqueu informació sobre el servei abans de registrar-vos, no us serà ajudat a través del xat.

Tauler de control diferent

El quadre de control també es trobava a la secció Pros de la revisió. Els positius són fora, és fàcil d’utilitzar, fàcil d’utilitzar i té més sentit que el cPanel tradicional.

Ara, imagineu-vos que sou un veterà en el món de l’allotjament web – que seran algunes persones que llegeixen això. Seran molestos perquè ho hagin de fer utilitzeu un tauler de control diferent.

La corba d’aprenentatge del nou tauler de control no és exactament difícil d’aprendre, però per què solucionar alguna cosa que no està trencada? Molta gent ha après a controlar el seu lloc web allotjat mitjançant un cPanel tradicional.

Atenció al client i base de coneixement

Hem tocat els aspectes negatius de l’experiència d’assistència al client d’Hostinger anterior. Parlem ara en conjunt.

M’agrada pensar en l’assistència al client com una màquina multifuncional. Si us falta una part de la màquina, no vol dir que la màquina no sigui bona o incompleta, sinó que no té funcions específiques que pugueu obtenir en altres màquines. Això no és bo ni dolent en la majoria dels casos.

A Hostinger li falta la funció telefònica de la màquina d’atenció al client i té una peculiaritat estranya on cal iniciar la sessió abans de poder parlar amb una persona mitjançant el xat.

Tot i això, un cop comenceu a utilitzar aquesta màquina d’assistència al client, és realment fiable.

Ha estat la pregunta sobre el xat que hem fet de l’equip de suport d’Hostinger va respondre en menys de cinc minuts que es compara favorablement amb la resta de la indústria.

L’altra funció d’aquesta màquina que sovint es passa per alt però de vital importància és la base de coneixement. La base de coneixement d’Hostinger pot respondre a qualsevol pregunta que li plantegis. El negatiu és que està organitzat malament i heu de dependre de la barra de cerca per trobar el que busqueu.

base de coneixement hostinger

Per últim, però no per això menys important, l’empresa també ofereix tutorials per a tot tipus de temes diferents que qualsevol persona pugui trobar d’utilitat. Tots tenen a veure amb la creació d’un lloc web i té molt valor afegit per a algú que comença.

Preu

El preu és el que realment us atrau a utilitzar Hostinger, així que anem a aprofundir en el que es proporciona realment a aquest punt de preu de 0,99 dòlars, així com als nivells més alts..

Tots aquests plans tenen un preu de bloqueig d’una subscripció durant 48 mesos. Quatre anys: qui diable sap què passarà en quatre anys? Això és molt de temps i pagar aquesta quantitat de temps per davant és de vegades difícil d’empassar.

L’obtenció d’un client amb tarifes baixes no és res de nou en el negoci i definitivament res de nou en l’allotjament web. Hostinger ho va fer una mica diferent, ja que el seu nivell més baix té un preu molt baix i útil. Tanmateix, si voleu allotjament web gratuït de preocupacions a mesura que creixi, el el nivell comercial és molt més sentit i segueix sent relativament assequible.

Conclusió

Amb Hostinger veniu pel preu i us quedeu per la qualitat experiència de hosting És possible que hàgiu de fer servir el nivell més alt per aconseguir el màxim profit, però Hostinger és allà mateix amb els líders del sector en termes de servei..

Sens dubte recomanem Hostinger com a servei d’allotjament d’alt nivell i cal considerar-lo seriosament a l’hora de prendre una decisió d’allotjament web.

Preguntes freqüents sobre Hostinger

Hostinger és bo per a WordPress?

Hostinger és una bona opció per a WordPress ja que permet instal·lar un clic. L’ús d’Hostinger per a WordPress és una opció sòlida si es tracta de l’allotjament compartit com a opció per al vostre lloc web (cosa que fa la majoria de la gent).

Què s’entén per host virtual?

L’allotjament virtual és quan diversos noms de domini utilitzen un sol servidor o diversos servidors. Això fa això és permetre al servidor utilitzar els seus cicles de memòria i processador al mateix temps en diversos llocs web. És ideal per a les empreses que no necessiten tot el poder de processament d’un sol servidor.

Per què és necessari l’allotjament web?

L’allotjament web és necessari perquè cal allotjar un lloc web en un servidor per viure a Internet. A menys que tingueu fons per utilitzar els vostres propis servidors web, cal un servei d’allotjament.

Referències i crèdits d’imatge:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector