Hostinger Review – The Best Value Hosting Service

Als je onze recensies over goedkope webhosting hebt gelezen, weet je dat we niet ongelooflijk enthousiast zijn over hoe de wereld van discounthosting werkt.


Het gaat over het algemeen als volgt.

Ze lokken je binnen met een goedkoop aanbod en dan krijg je vreselijke service. We hebben het over een te lange uitvaltijd, slechte uptime en de slechtste ondersteuning voor die Rogers-kabel. ��

We raden over het algemeen geen ultra goedkope hosts aan, maar met Hostinger – we gaan een uitzondering maken.

Sinds 2004 levert Hostinger altijd al de meest kosteneffectieve, maar kwalitatief hoogwaardige hosting die er is 29 miljoen klanten.

We waren enigszins sceptisch over sommige van de andere informatie die online beschikbaar was over Hostinger. Dus de afgelopen 18 maanden hebben we ze gevolgd. U kunt onze zien live volgen hier.

In deze Hostinger-recensie bekijken we hun service en ondersteuning van boven naar beneden – de goede, de slechte en de geweldige – om te zien hoe ze zich verhouden tot andere populaire webhosts.

Voordelen – Wat we leuk vinden aan Hostinger

Uptime – 99,91%

In 2018 had Hostinger een gemiddelde uptime van 99,91% – wat goed is, heel goed.

Wat betekent uptime?

 • Uptime – Een percentage om de totale tijd aan te geven dat de hostingprovider online is en normaal functioneert.
 • De gemiddelde uptime van Hostinger was 99,91% in 2018. Dat betekent dat services slechts 0,09% procent van de tijd beschikbaar waren voor gebruikers. De wiskunde komt overeen met ongeveer 7,88 uur downtime in de loop van een jaar.
 • Andere hosts met lage prijzen hebben een gemiddelde uptime van rond de 94% ongeveer 525 uur downtime gedurende een jaar. Dat verschil is enorm.
 • Wat dit betekent voor beschikbaarheid – Een fractie van een procentpunt kan een aanzienlijk verschil maken voor de beschikbaarheid van uw website.
 • Goede uptimes – We beschouwen uptime-statistieken van meer dan 98% als sterk. Een gemiddeld dit bijna 100% is zonder twijfel geweldig.

Laadtijd – 389 ms

Wat betekent laadtijd?

In 2018 was de gemiddelde laadtijd voor Hostinger 389 ms. Dit blaast het industriegemiddelde uit het water.

pingdom live stat

 • Laadtijd – Werkelijke snelheidsmetingen.
 • Meet eenheid – Bovenstaande tijden worden gemeten in milliseconden en beslaan de lengte van een volledige aanvraag en reactie op een cloudwebserver.
 • Hoe dit wordt getest – De verzamelde cijfers zijn gemiddeld over maanden testen met het iPage-platform met verschillende browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer.
 • Andere variabelen – De eindgebruikers van uw website kunnen wat variatie vertonen in reactietijden vanwege verschillende factoren, waaronder lokale netwerksnelheid, browsergedrag en serververkeer.
 • Goede laadtijden – Laadtijden die gemiddeld op 2000 milliseconden of minder liggen, worden als hoge prestaties beschouwd.

Hostingproviders met langzamere reactietijden zijn riskant om te gebruiken, omdat uw lezers en klanten geïrriteerd raken door de vertragingen en ervoor kiezen om in plaats daarvan door andere sites te bladeren. Als je dieper in ons onderzoek duikt, zul je zien dat hostingproviders overal op de kaart staan.

Met deze statistieken levert Hostinger over de hele linie verbluffende prestaties, zelfs in vergelijking met onze samengestelde lijst met beste hostingproviders.

Hosting prijzen uitgelegd

Dit is wat uw aandacht trekt bij Hostinger. Ze hebben een $ 0,99 per maand introductieprijs. Het is alsof ze naar de rest van de branche keken en zeiden: “We kunnen het beter doen.”

We zullen dieper ingaan op de details van wat u voor deze prijs krijgt, maar het belangrijkste om in gedachten te houden is dat u concurrerende uptimes en laadsnelheden krijgt voor deze prijs.

In feite krijg je actueel goed hosting en geld besparen. Ja – het is mogelijk goede hosting Bij geweldige prijzen. Wat een concept!

Het is echt het beste van twee werelden als het gaat om prestaties en prijzen. Cent for cent Hostinger is waarschijnlijk de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt als hostingservice. Hebben we al gezegd dat u een gratis domein met ELK hostingpakket?

Hostinger Gratis Website Builder

Zyro – De gratis websitebouwer van Hostinger is verrassend indrukwekkend. De meeste websitebouwers die bij een hostingservice worden geleverd, zijn een bijzaak, maar Hostinger heeft eigenlijk sjablonen en functionaliteit ingebouwd die solide bestemmingspagina’s voor een website kunnen maken.

hostinger-aanpassen-pagina's

U zult niemand verbazen met deze ontwerpen, maar de functionaliteit lijkt veel op wat u zou krijgen van een toonaangevende maker van bestemmingspagina’s zonder dat u een aparte service hoeft te gebruiken.

Het wordt geleverd met veel handige functies – zowel volledig nieuw als die we al hebben gehoord – Gratis SSL-certificaat, onbeperkte SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte.

De meest innovatieve nieuwe functies moeten Zyro AI Content Generator en Logo Maker zijn. Benut uw creativiteit goed met de nieuwe functie van Hostinger, waarmee u in een mum van tijd logo’s voor uw merk kunt maken. Vind het logo van uw bedrijf opnieuw uit met Zyro’s Logo Maker.

Het is duidelijk dat software voor bestemmingspagina’s daarvoor zijn gebouwd, dus ze zijn geoptimaliseerd voor trechters en al dat leuke spul, maar dit is een eenvoudige vervanging als je gewoon op zoek bent naar één pagina om op internet te gooien.

Kortom, als u op zoek bent naar betaalbare hosting ($ 0,99 per maand) en zo snel mogelijk een webpagina wilt openen, Hostinger is een fantastische optie. Je wilt een domein, je wilt mensen ergens naartoe sturen, je weet niet zeker wat je nu nog meer nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en een snelle pagina op te zetten met Hostinger’s website builder.

Als u op zoek bent naar meer bouwers, bekijk dan onze gids voor de beste website-bouwers in Canada.

30-dagen geld terug garantie

hostinger live chatGeld-terug-garanties zijn nu relatief gewoon in de hosting-industrie, maar ze zijn altijd het waard om over te praten. Sommige hostingsites bieden nog steeds geen geld-terug-garantie en die hostingsites moeten met de tijd meegaan of verdwijnen.

Ik ben hard – ik weet het.

Als een hostingservice een geld-terug-garantie biedt, kunnen we twee dingen afleiden:

 1. Het bedrijf wil je goed behandelen
 2. Ze hebben vertrouwen in hun aanbod

Op sommige delen van hun website verwijst Hostinger eigenlijk naar hun geld-terug-garantie als een gratis proefperiode. Dit is een geweldige manier om naar deze garanties te kijken, zodat u de service kunt stopzetten als u merkt dat deze niet goed werkt.

Er zijn veel dingen in deze wereld die niet worden geleverd met een geld-terug-garantie. Als er een wordt aangeboden op een product waar je naar op zoek bent, zou je dom zijn om daar niet aan te denken bij het nemen van een beslissing.

99,9% uptime-garantie

Hostinger garandeert dat hun servers 99,9% van de tijd zullen werken. Zoals ik een paar zinnen geleden zei – garanties betekenen veel.

Als deze garantie mislukt, kunt u wat geld terugkrijgen. In de juridische aanmeldingsovereenkomst met Hostinger zeggen ze dat als de uptime-garantie mislukt, u een krediet van 5% van uw maandelijkse hostingkosten voor die maand kunt krijgen. Het is niet veel, maar het is iets.

Bedrijven zetten veel op het spel als ze zo’n garantie bieden en nogmaals, het toont veel vertrouwen in hun dienstverlening.

Makkelijk te gebruiken

Ik ga het hebben over het configuratiescherm in het gedeelte Pros en het gedeelte Cons.

Dit is waarom het een pro is: het configuratiescherm dat door Hostinger wordt gebruikt, is geen traditioneel cPanel. Ze hebben hun eigen gemaakt.

hostinger controlepaneel

Dit nieuwe bedieningspaneel is veel gemakkelijker te gebruiken dan cPanel. Wat dat betekent is dat als je een beginner bent, je het veel leuker zult vinden. Het is duidelijk dat het doel van dit configuratiescherm was om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om alles op de backend van uw website te beheren.

Gratis SSL voor alle lagen

Een gratis SSL zou tegenwoordig standaard moeten zijn bij hosting. Bij Hostinger wordt het ontvangen van een gratis SSL natuurlijk geleverd met elk plan dat u besluit te kopen.

Wat is SSL precies? Het staat voor Secure Sockets Layer-bescherming. Wat het in feite doet, is veilige gegevensoverdracht tussen webbrowsers en webservers. Je wilt het zeker als je probeert een succesvol bedrijf op te bouwen.

Hoe SSL werkt

Als u geen SSL-certificaat heeft, kan dit uw SEO-ranglijst beïnvloeden en ervoor zorgen dat mensen uw website verlaten wanneer ze zich realiseren dat u er geen heeft.

Onbeperkte functies als u upgradet

Alle standaardaspecten die u krijgt met het eerstelijnsplan zijn voor een paar dollar verder ontgrendeld.

Met het oorspronkelijke plan kunt u slechts één website, één e-mailaccount, één database en een beperkte hoeveelheid schijfruimte en bandbreedte hebben.

Als u besluit om met een hoger plan te gaan, kunt u het hebben onbeperkt websites, onbeperkt e-mailaccounts, onbeperkte databases, onbeperkte schijfruimte, en Onbeperkte Bandbreedte. Over maximale effectieve prestaties gesproken, dat is het daar.

Betaal met Crypto

Je bent toch slim? Je kwam voor december 2017 in Bitcoin waaaaaay. Je was aan het kopen Bitcoins voor fracties van een cent terug in 2010. Ik weet het gewoon.

Nou, aangezien je super rijk bent aan virtuele valuta, kun je er net zo goed mee betalen. ����

Nadelen – Wat we niet leuk vinden aan Hostinger

Geen telefonische ondersteuning

geen telefonische ondersteuningHoewel de klantenondersteuning bij Hostinger van de bovenste plank is, bieden ze geen telefonische ondersteuning. Veel mensen praten niet graag aan de telefoon als ze te maken hebben met klantenondersteuning bij bedrijven.

Soms – ja, soms – het is leuk om een ​​probleem snel telefonisch op te lossen. Er zijn bepaalde situaties waarin heen en weer gaan e-mail of chat snijdt het niet.

Elke service die geen telefonische ondersteuning biedt, moet een hit krijgen. Wat als je gisteren al met iemand moet praten? Chat zal je in dat scenario kwaad maken.

Een ander raar ding is dat je moet inloggen om daadwerkelijk te chatten met het klantenserviceteam. Dit is natuurlijk geen probleem als je je al hebt aangemeld.

Als je op zoek bent naar informatie over de service voordat je je aanmeldt, word je zeker niet geholpen via de chat.

Verschillende Configuratiescherm

Het configuratiescherm stond ook in het gedeelte Pros van deze recensie. De positieve punten zijn er: het is gemakkelijk te gebruiken, gebruiksvriendelijk en logischer dan traditioneel cPanel.

Stel je nu voor dat je een veteraan bent in de wereld van webhosting – wat sommige mensen die dit lezen zullen zijn. Ze zullen geïrriteerd zijn dat ze moeten gebruik een ander bedieningspaneel.

De leercurve op het nieuwe configuratiescherm is niet bepaald moeilijk te leren, maar waarom iets repareren dat niet kapot is? Veel mensen hebben geleerd hoe ze hun gehoste website kunnen beheren via een traditioneel cPanel.

Klantenservice en kennisbank

We hebben de negatieve aspecten van de klantondersteuning van Hostinger hierboven besproken. Laten we er nu eens over praten als geheel.

Ik beschouw klantondersteuning graag als een multifunctionele machine. Als u een onderdeel van de machine mist, betekent dit niet dat de machine niet goed of onvolledig is – het heeft gewoon geen specifieke functies die u op andere machines zou kunnen krijgen. Dit is in de meeste gevallen niet goed of slecht.

Hostinger mist de telefoonfunctie van de machine voor klantenondersteuning en heeft een rare kleine eigenaardigheid waarbij je je moet aanmelden voordat je via een chat met iemand kunt praten.

Zodra u die machine voor klantenondersteuning echter gaat gebruiken, is deze echt betrouwbaar.

Elke chatvraag die we hebben gesteld aan het ondersteuningsteam van Hostinger is geweest antwoordde in minder dan vijf minuten dat steekt gunstig af bij de rest van de industrie.

De andere functie op deze machine die vaak over het hoofd wordt gezien maar van cruciaal belang is, is de kennisbank. De kennisbank van Hostinger kan vrijwel elke vraag beantwoorden die u erop werpt. Het negatieve hier is dat het slecht is georganiseerd en dat je op de zoekbalk moet vertrouwen om te vinden wat je zoekt.

hostinger kennisbank

Last but not least biedt het bedrijf ook tutorials voor allerlei verschillende onderwerpen die iedereen nuttig zou kunnen vinden. Ze hebben allemaal te maken met het bouwen van een website en hebben veel toegevoegde waarde voor iemand die net begint.

Prijzen

De prijzen zijn wat u echt aantrekt om Hostinger te gebruiken, dus laten we ingaan op wat er feitelijk wordt aangeboden voor dat prijsniveau van $ 0,99, evenals de hogere niveaus.

Al deze abonnementen zijn geprijsd voor het afsluiten van een abonnement voor 48 maanden. Vier jaar – wie weet in godsnaam wat er over vier jaar zal gebeuren? Dat is lang en het is soms moeilijk om voor die tijd vooraf te betalen.

Een klant binnenhalen met een laag tarief is niets nieuws in het bedrijfsleven en zeker niets nieuws in webhosting. Hostinger deed dit een beetje anders, omdat hun laagste niveau extreem laag geprijsd en bruikbaar is. Als u echter zorgeloos webhosting wilt terwijl u groeit – de zakelijk niveau is veel logischer en is nog steeds relatief betaalbaar.

Conclusie

Met Hostinger u komt voor de prijs en blijft voor de kwaliteit hosting ervaring. Mogelijk moet u het hoogste niveau gebruiken om het meeste waar voor uw geld te krijgen, maar Hostinger staat op het gebied van service bij de marktleiders.

We raden Hostinger zeker aan als een eersteklas hostingservice en moet serieus worden bekeken bij het nemen van een beslissing over webhosting.

Veelgestelde vragen over Hostinger

Is Hostinger goed voor WordPress?

Hostinger is een goede keuze voor WordPress omdat het installatie met één klik mogelijk maakt. Hostinger voor WordPress gebruiken is een solide optie als u shared hosting als een optie voor uw website bekijkt (wat de meeste mensen doen).

Wat wordt bedoeld met virtuele host?

Virtuele hosting is wanneer meerdere domeinnamen een enkele server of meerdere servers gebruiken. Dit zorgt ervoor dat een server zijn geheugen en processorcycli tegelijkertijd op meerdere websites kan gebruiken. Dit is ideaal voor bedrijven die niet alle verwerkingskracht van een enkele server nodig hebben.

Waarom is webhosting nodig??

Webhosting is nodig omdat een website op een server moet worden gehost om op internet te kunnen leven. Tenzij u het geld heeft om uw eigen webservers te gebruiken, is een hostingservice nodig.

Referenties en afbeeldingscredits:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector