Hostinger gjennomgang – vertsservice for beste verdi

Hvis du har lest vurderingene våre om billig webhotell, vil du vite at vi ikke er utrolig begeistret for hvordan vertshusverdien for rabatter fungerer.


Det går generelt slik.

De lokker deg inn med et billig tilbud og da får du forferdelig service. Vi snakker altfor lang driftsstans, dårlig oppetid og den verste støtten for den Rogers kabel. ��

Vi anbefaler generelt ikke ekstremt billige verter, men med Hostinger – Vi kommer til å gjøre et unntak.

Siden 2004 har Hostinger konsekvent gitt den mest kostnadseffektive, men likevel høykvalitets hosting der ute for over 29 millioner kunder.

Vi var litt skeptiske til noe av den andre informasjonen som er tilgjengelig på nettet om Hostinger. Så de siste 18 månedene har vi sporet dem. Du kan se vår live sporing her.

I denne Hostinger-gjennomgangen vil vi se på tjenesten og støtten deres fra topp til bunn – det gode, det dårlige og det flotte – for å se hvordan de stabler opp blant andre populære webverter.

Fordeler – Det vi liker med Hostinger

Oppetid – 99,91%

Gjennom 2018 var Hostinger i gjennomsnitt en oppetid på 99,91% – som er bra, veldig bra.

Hva betyr oppetid?

 • oppetid – En prosentandel for å indikere den totale tiden som leverandøren er online og fungerer normalt.
 • Hostingers gjennomsnittlige oppetid var 99,91% i 2018. Det betyr at tjenester bare var utilgjengelige 0,09% prosent av tiden for brukerne. Matematikken tilsvarer rundt 7,88 timer nedetid i løpet av et år.
 • Andre verter med lave priser har en gjennomsnittlig oppetid på rundt 94% som er omtrent 525 timer nedetid over et år. Den forskjellen er massiv.
 • Hva dette betyr for tilgjengeligheten – En brøkdel av et prosentpoeng kan utgjøre en betydelig forskjell for tilgjengeligheten til nettstedet ditt.
 • Gode ​​oppetider – Vi anser oppetidsmålinger på over 98% for å være sterke. Et gjennomsnitt dette nær 100% er fantastisk.

Lastetid – 389 ms

Hva betyr lastetid?

I 2018 var gjennomsnittlig lastetid for Hostinger 389 ms. Dette blåser gjennomsnittet i industrien ut av vannet.

pingdom live stat

 • Lastetid – Faktiske hastighetsmålinger.
 • Måleenhet – Tider gitt ovenfor måles i millisekunder og dekker lengden på en fullstendig forespørsel og svar til en nettsky-server.
 • Hvordan dette testes – Tallene som er satt sammen er i gjennomsnitt over måneder med testing med iPages plattform med forskjellige nettlesere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer.
 • Andre variabler – Sluttbrukerne på nettstedet ditt kan virke som en viss variasjon i responstider på grunn av en rekke faktorer, inkludert lokal nettverkshastighet, nettleseratferd og servertrafikk.
 • Gode ​​belastningstider – Lastetider som gjennomsnittlig er på 2000 millisekunder eller mindre, anses for å være høy ytelse.

Hostingleverandører med tregere responstid er risikabelt å bruke, fordi leserne og kundene dine kan bli irriterte over forsinkelsene og velger å bla gjennom andre nettsteder i stedet. Å ta et dypere dykk i forskningen vår vil vise deg at hostingleverandører er over hele kartet.

Med denne statistikken kan Hostinger skryte av en fantastisk ytelse over hele linjen – selv sammenlignet med vår kuraterte liste over beste hostingleverandører.

Hostingprising forklart

Dette er hva som vinner oppmerksomheten hos Hostinger. De har en $ 0,99 per måned introduksjonspris. Det er som om de så på resten av bransjen og sa: “Vi kan gjøre det bedre.”

Vi vil komme nærmere inn på detaljene om hva du får til denne prisen lenger nede, men det viktigste å huske er at du får konkurransedyktige oppetider og lastehastigheter på dette prispunktet.

I utgangspunktet får du det faktiske flink hosting og spare penger. Ja – det er mulig å ha det god hostinggode priser. For et konsept!

Det er virkelig det beste fra begge verdener når det gjelder ytelse og priser. Cent for cent Hostinger er sannsynligvis beste valuta for pengene på markedet i dag som en vertstjeneste. Nevnte vi at du får en gratis domene med NOEN hosting-pakke?

Hostinger Free Website Builder

Zyro – Den gratis nettstedbyggeren fra Hostinger er overraskende imponerende. De fleste nettstedbyggere som er inkludert i en hostingtjeneste er en ettertanke, men Hostinger hentet faktisk maler og bygningsfunksjonalitet som kan lage solide destinasjonssider for et nettsted.

hostinger-customize-sider

Du har ikke tenkt å blåse bort noen med disse designene, men funksjonaliteten føles mye som hva du ville fått fra en ledende destinasjonssideskaper uten å måtte bruke en egen tjeneste.

Det kommer med mange nyttige funksjoner – både helt nye og de som vi allerede har hørt om – gratis SSL-sertifikat, ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde.

De mest innovative nye funksjonene må være Zyro AI Content Generator og Logo Maker. Bruk kreativiteten til god bruk med Hostingers nye funksjon som lar deg lage logoer for merkevaren din på kort tid. Gjengi selskapets logo på nytt med Zyros Logo Maker.

Det er klart at programvare for destinasjonssider er bygget for det, slik at de er optimalisert for trakter og alt det morsomme, men dette er en enkel erstatning hvis du bare ser etter en side å kaste opp på internett.

I et nøtteskall, hvis du leter etter rimelig hosting ($ 0,99 per måned) og ønsker å kaste en webside opp så snart som mulig, Hostinger er et fantastisk alternativ. Du vil ha et domene, du vil ha et sted å sende folk, du er ikke sikker på hva annet du trenger akkurat nå. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og sette opp en rask side med Hostingers nettstedbygger.

Hvis du leter etter flere utbyggere, sjekk guiden vår til de beste nettstedbyggerne i Canada.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

hostinger live chatPengene tilbake garantier er relativt kjørt av fabrikken i vertsindustrien nå, men de er alltid verdt å snakke om. Noen hosting-nettsteder tilbyr fortsatt ikke en pengene-tilbake-garanti og de vertssidene bør enten få med seg tidene eller gå bort.

Jeg er hard – jeg vet.

Hvis en vertstjeneste tilbyr en pengene-tilbake-garanti, kan vi utlede to ting:

 1. Selskapet ønsker å behandle deg riktig
 2. De er trygge på tilbudene sine

På noen deler av nettstedet refererer Hostinger faktisk til pengene-tilbake-garantien som en gratis prøveperiode. Dette er en flott måte å se på disse garantiene, slik at du kan ha muligheten til å slutte å bruke tjenesten hvis du synes den ikke fungerer.

Det er mange ting i denne verden som ikke kommer med en pengene-tilbake-garanti. Hvis det tilbys et produkt på et produkt, er du ute etter at du vil være dum å ikke ha det i bakhodet når du tar en beslutning.

99,9% oppetidsgaranti

Hostinger garanterer at serverne deres fungerer 99,9% av tiden. Som jeg sa for noen setninger siden – garantier betyr mye.

Hvis denne garantien mislykkes, kan du få tilbake litt penger. I den juridiske registreringsavtalen med Hostinger sier de at hvis oppetidsgarantien mislykkes, kan du få en kreditt på 5% av det månedlige vertsgebyret for den måneden. Det er ikke mye, men det er noe.

Bedrifter setter mye på linjen når de tilbyr en garanti som dette og igjen, det viser mye tillit til deres tjeneste.

Lett å bruke

Jeg skal snakke om kontrollpanelet i Pros-delen og Cons-delen.

Dette er grunnen til at det er en Pro: Kontrollpanelet som brukes av Hostinger er ikke en tradisjonell cPanel. De skapte sine egne.

hostinger kontrollpanel

Dette nye kontrollpanelet er måten enklere å bruke enn cPanel. Det det betyr er at hvis du er nybegynner, vil du like den mer. Det er åpenbart at målet for dette kontrollpanelet var å gjøre det så enkelt å bruke som mulig for å administrere alt på baksiden av nettstedet ditt.

Gratis SSL over alle nivåer

En gratis SSL bør være standard i hosting i dag. Med Hostinger får selvfølgelig en gratis SSL en plan du bestemmer deg for å kjøpe.

Hva er egentlig SSL? Det står for Secure Sockets Layer protection. I utgangspunktet er det det er sikre dataoverføringer mellom nettlesere og webservere. Du vil definitivt ha det hvis du prøver å bygge en vellykket virksomhet.

Slik fungerer SSL

Å ikke ha et SSL-sertifikat kan gi SEO-rangeringene dine og få folk til å forlate nettstedet ditt når de er klar over at du ikke har et.

Ubegrensede funksjoner hvis du oppgraderer

Alle standardaspektene du får med den første lags planen blir låst opp ytterligere for noen få dollar.

Med den opprinnelige planen kan du bare ha ett nettsted, en e-postkonto, en database og en begrenset mengde diskplass og båndbredde.

Hvis du bestemmer deg for å gå med en høyere nivå plan kan du ha ubegrensede nettsteder, ubegrensede e-postkontoer, ubegrensede databaser, ubegrenset diskplass, og ubegrenset båndbredde. Snakk om maksimal effektiv ytelse, det er akkurat der.

Betal med krypto

Du er smart, ikke sant? Du kom inn på Bitcoin waaaaaay før desember 2017. Du kjøpte Bitcoins for brøkdeler av en krone tilbake i 2010. Jeg vet bare det.

Vel, siden du er super rik på virtuell valuta kan du like godt betale med den. ����

Ulemper – Det vi ikke liker med Hostinger

Ingen telefonstøtte

ingen telefonstøtteSelv om kundesupporten er helt topp hos Hostinger – tilbyr de ikke telefonstøtte. Mange mennesker liker ikke å snakke i telefonen når de har å gjøre med kundesupport hos selskaper.

Noen ganger – ja, noen ganger – det er fint å løse et problem raskt over telefonen. Det er visse situasjoner der du går frem og tilbake e-post eller nettprat kutter ikke den.

Enhver tjeneste som ikke tilbyr telefonsupport, må ta en hit. Hva om du trenger å snakke med noen så snart som i går? Chat kommer til å irritere deg i det scenariet.

En annen merkelig ting er at du må logge deg på for å faktisk chatte med kundesupportteamet. Dette er åpenbart ikke et problem hvis du allerede har registrert deg.

Hvis du leter etter informasjon om tjenesten før du registrerer deg, vil du definitivt ikke bli hjulpet via chat.

Forskjellig kontrollpanel

Kontrollpanelet var også i Pros-delen av denne gjennomgangen. Positivene er der ute – det er enkelt å bruke, brukervennlig og gir mer mening enn tradisjonell cPanel.

Tenk deg å være en veteran i en verden av webhotell – noe noen leser dette vil være. De kommer til å bli irritert over at de må bruk et annet kontrollpanel.

Læringskurven på det nye kontrollpanelet er ikke akkurat vanskelig å lære, men hvorfor fikse noe som ikke er ødelagt? Mange mennesker har lært hvordan de kan kontrollere deres hostede nettsted via en tradisjonell cPanel.

Kundestøtte og kunnskapsbase

Vi har berørt de negative sidene av Hostinger kundesupportopplevelse ovenfor. La oss snakke om det som en helhet.

Jeg liker å tenke på kundestøtte som en multifunksjonell maskin. Hvis du mangler en del av maskinen, betyr det ikke at maskinen ikke er god eller ufullstendig – den har ikke spesifikke funksjoner du kan få på andre maskiner. Dette er ikke bra eller dårlig i de fleste tilfeller.

Hostinger mangler telefonfunksjonen til kundestøttemaskinen, og har et rart lite særeie der du må logge deg på før du kan snakke med en person via chat.

Når du først begynner å bruke den kundestøttemaskinen, er den imidlertid pålitelig.

Alle chat-spørsmål vi har stilt til Hostingers supportteam har vært svarte på under fem minutter som sammenligner gunstig med resten av bransjen.

Den andre funksjonen på denne maskinen som ofte overses, men som er svært viktig, er kunnskapsbasen. Hostingers kunnskapsbase kan ganske mye svare på ethvert spørsmål du kaster på det. Det negative her er at det er organisert dårlig, og du må stole på søkefeltet for å finne det du leter etter.

hostinger kunnskapsbase

Sist men ikke minst tilbyr selskapet også opplæringsprogrammer for alle slags fag som alle kan synes er nyttige. De har alle å gjøre med å bygge et nettsted og har mye merverdi for noen som bare har startet.

Priser

Prisene er det som virkelig trekker deg inn for å bruke Hostinger, så la oss gå inn på hva som faktisk tilbys på det prispunktet på $ 0,99 så vel som de høyere nivåene.

Alle disse planene er priset for å låse et abonnement i 48 måneder. Fire år – hvem pokker vet hva som vil skje om fire år? Det er lang tid og det er vanskelig å svelge noen ganger å betale for den tiden.

Å tegne en kunde inn med lav pris er ikke noe nytt i virksomheten og definitivt ikke noe nytt innen webhotell. Hostinger gjorde dette litt annerledes da deres laveste nivå er ekstremt lavt og service. Imidlertid, hvis du ønsker bekymringsfri webhotell når du vokser – virksomhetsnivå gir mye mer mening og er fremdeles relativt rimelig.

Konklusjon

Med Hostinger du kommer for prisen og holder deg for kvaliteten vertsopplevelse. Du må kanskje bruke det høyeste nivået for å få mest mulig utbytte for pengene, men Hostinger er der oppe med bransjeledere når det gjelder service.

Vi anbefaler absolutt Hostinger som en toppsidertjenestetjeneste og bør sees på alvor når du tar en beslutning om webhotell.

Vanlige spørsmål om Hostinger

Er Hostinger bra for WordPress?

Hostinger er et godt valg for WordPress, ettersom det tillater installasjon med ett klikk. Å bruke Hostinger for WordPress er et solid alternativ hvis du ser på delt hosting som et alternativ for nettstedet ditt (som de fleste gjør).

Hva menes med virtuell vert?

Virtual hosting er når flere domenenavn bruker en enkelt server eller flere servere. Det dette gjør er å la en server bruke minne- og prosessorsyklusene på flere nettsteder samtidig. Dette er ideelt for selskaper som ikke trenger all prosessorkraft på en enkelt server.

Hvorfor er webhotell nødvendig?

Webhotell er nødvendig fordi et nettsted må være vert på en server for å leve på internett. Med mindre du har midler til å bruke dine egne webservere, er det nødvendig med en vertstjeneste.

Referanser og bildekreditt:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector