Хостинг ревю – най-добрата хостинг услуга

Ако четете нашите отзиви за евтин уеб хостинг, ще знаете, че не сме невероятно ентусиазирани от това как работи света на хостинг с отстъпки.


Като цяло става така.

Примамват ви с евтина оферта и тогава получавате ужасно обслужване. Говорим за прекалено дълъг престой, лошо време и най-лошата поддръжка за този Роджърс Кейбъл. ��

По принцип не препоръчваме ултра евтини хостове, но с Hostinger – ще направим изключение.

От 2004 г. насам Хостингер непрекъснато предоставя най-рентабилния и същевременно висококачествен хостинг там за над 29 милиона клиенти.

Бяхме леко скептични към част от другата информация, достъпна онлайн за Hostinger. Така че през последните 18 месеца ги следим. Можете да видите нашите проследяване на живо тук.

В този преглед на Hostinger ще разгледаме тяхната услуга и поддръжка отгоре надолу – добрите, лошите и страхотните, за да видим как се подреждат сред другите популярни уеб хостове.

Плюсове – какво харесваме за хостингера

Времетраене – 99,91%

През 2018 г. хостингерът усредни ъптайм от 99,91% – което е добро, много добро.

Какво означава ъптайм?

 • Uptime – Процент, който показва общото време, че хостинг доставчикът е онлайн и работи нормално.
 • Средната продължителност на хостингера през 2018 г. е била 99,91%. Това означава, че услугите са били недостъпни само 0,09% от времето за потребителите. Математиката се равнява на около 7,88 часа престой в рамките на една година.
 • Други домакини с ниски цени имат средно време за продължаване около 94%, което е около 525 часа престой за една година. Тази разлика е огромна.
 • Какво означава това за наличност – Една част от процентната точка може да доведе до съществена промяна в наличността на вашия уебсайт.
 • Добри време – Считаме, че показателите за продължителност на над 98% са силни. Средно това близо до 100% е ръцете надолу невероятни.

Време за зареждане – 389 ms

Какво означава времето за зареждане?

През 2018 г. средното време за натоварване за Hostinger беше 389 мс. Това взривява средните за промишлеността извън водата.

pingdom live stat

 • Време за зареждане – Действителни измервания на скоростта.
 • Мерна единица – Времето, предоставено по-горе, се измерва в милисекунди и обхваща продължителността на пълна заявка и отговор на облачен уеб сървър.
 • Как се тества това – Съставените числа са средно за месеци тестване с платформата на iPage с различни браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox и Microsoft Internet Explorer.
 • Други променливи – Крайните потребители на Вашия уебсайт може да изглеждат различия в времената на реакция поради различни фактори, включително скоростта на локалната мрежа, поведението на браузъра и трафика на сървъра.
 • Добри времена на натоварване – Времето за зареждане, което е средно на 2000 милисекунди или по-малко, се счита за висока производителност.

Хостинг доставчиците с по-бавно време за реакция са рискови за използване, защото вашите читатели и клиенти могат да се дразнят от закъсненията и да изберат да разглеждат други сайтове вместо това. Поглъщайки се в нашите изследвания ще ви покажем, че хостинг доставчиците са навсякъде по картата.

С тези статистики Hostinger може да се похвали с невероятно представяне в цялата област – дори в сравнение с нашия куриран списък на най-добрите хостинг доставчици.

Обяснение на цените за хостинг

Това е, което грабва вниманието ви с Хостингер. Те имат $ 0,99 на месец уводна цена на цените. Сякаш те погледнаха към останалата част от индустрията и казаха: „Можем да направим по-добре.“

Ще се запознаем повече с особеностите на това, което получавате на тази цена по-надолу, но основното, което трябва да имате предвид, е, че получавате конкурентни времена и скорост на натоварване в тази ценова точка.

По принцип вие получавате действителен добре хостинг и спестяване на пари. Да – възможно е да има добър хостинг при страхотни цени. Каква концепция!

Той наистина е най-доброто от двата свята, що се отнася до производителността и ценообразуването. Вероятно е цент за хостингер най-добрата цена / качество на пазара днес като хостинг услуга. Споменахме ли, че получавате безплатен домейн с ВСЕКИ хостинг пакет?

Безплатен хостингер

Zyro – Безплатният създател на уебсайтове от Hostinger е изненадващо впечатляващ. Повечето строители на уебсайтове, включени с хостинг услуга, са замислени, но хостингерът всъщност внесе шаблони и функционалност за изграждане, които могат да създават солидни целеви страници за уебсайт.

hostinger персонализиране-страници

Няма да надувате никого с тези дизайни, но функционалността изглежда много като това, което бихте получили от водещ създател на целевата страница, без да се налага да използвате отделна услуга.

Предлага се с много полезни функции – както напълно нови, така и такива, за които вече сме чували – Безплатен SSL сертификат, неограничено SSD съхранение и неограничена честотна лента.

Най-иновативните нови функции трябва да са Zyro AI Content Generator и Logo Maker. Използвайте творчеството си добре с новата функция на Hostinger, която ви позволява да създавате лога за вашата марка за нула време. Открийте логото на вашата компания с производителя на лого на Zyro.

Очевидно е, че софтуерните програми на целевата страница са създадени за това, така че те са оптимизирани за фунии и всички тези забавни неща, но това е проста подмяна, ако просто търсите една страница, която да разгърнете в интернет.

С две думи, ако търсите хостинг на достъпни цени ($ 0,99 на месец) и искате да заредите уеб страница възможно най-скоро, Хостингерът е фантастичен вариант. Искате домейн, искате някъде да изпращате хора, не сте сигурни какво още ви трябва в момента. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате и да настроите бърза страница с уебсайта на хостингера.

Ако търсите още строители, разгледайте нашето ръководство за най-добрите строители на уебсайтове в Канада.

30-дневна гаранция за връщане на парите

хостинг чат на живоГаранциите за връщане на пари са сравнително управлявани от мелницата в хостинг индустрията сега, но за тях винаги си струва да се говори. Някои хостинг сайтове все още не предлагат гаранция за връщане на парите и тези хостинг сайтове трябва или да станат с времето, или да си отидат.

Суров съм – знам.

Ако хостинг услугата предлага гаранция за връщане на парите, тогава можем да заключим две неща:

 1. Компанията иска да се отнася с вас правилно
 2. Те са уверени в своите предложения

В някои части на уебсайта си Hostinger всъщност се позовава на гаранцията си за връщане на парите като безплатна пробна версия. Това е чудесен начин да разгледате тези гаранции, така че да можете да спрете да използвате услугата, ако установите, че тя не работи добре.

На този свят има много неща, които не идват с гаранция за връщане на парите. Ако има продукт, предлаган в даден продукт, вие ще бъдете глупави да не имате това предвид, когато вземате решение.

99,9% гаранция за ненавременна работа

Хостингер гарантира, че сървърите им ще работят 99,9% от времето. Както казах преди няколко изречения – гаранциите означават много.

Ако тази гаранция се провали, можете да получите малко пари. В юридическото споразумение за регистрация с Hostinger те казват, че ако гаранцията за продължаване не успее, можете да получите кредит от 5% от месечната си хостинг такса за този месец. Не е много, но е нещо.

Компаниите поставят много на линия, когато предлагат гаранция като тази и отново, това показва много доверие в тяхното обслужване.

Лесен за използване

Ще говоря за контролния панел в секцията „плюсове“ и „против“.

Ето защо това е Pro: Контролният панел, използван от Hostinger, не е традиционен cPanel. Те създадоха свои.

хостинг контролен панел

Този нов контролен панел е много по-лесен за използване от cPanel. Това означава, че ако сте начинаещ, ще ви хареса много повече. Очевидно е, че целта на този контролен панел беше да го направи възможно най-лесен за управление, за да управлявате всичко в задния план на вашия уебсайт.

Безплатен SSL във всички нива

Безплатен SSL трябва да бъде стандарт при хостинга днес. Разбира се, при Hostinger получаването на безплатен SSL идва с всеки план, който решите да закупите.

Какво точно е SSL? Това означава защита на слоевете за сигурни гнезда. По същество това, което прави е, е сигурно предаване на данни между уеб браузъри и уеб сървъри. Определено го искате, ако се опитвате да изградите успешен бизнес.

Как работи SSL

Ако не притежавате SSL сертификат, можете да направите класирането си в SEO и да накарате хората да напуснат уебсайта ви, когато разберат, че нямате такъв.

Неограничени функции, ако надстроите

Всички стандартни аспекти, които получавате с първостепенния план, се отключват допълнително за няколко долара.

С първоначалния план можете да имате само един уебсайт, един имейл акаунт, една база данни и ограничено количество дисково пространство и честотна лента.

Ако решите да отидете с по-висок многостепенен план, който можете да имате неограничен брой сайтове, неограничен имейл акаунт, неограничени бази данни, неограничено пространство на диска, и неограничена честотна лента. Говорете за максимално ефективно представяне, точно там.

Платете с крипто

Ти си умен, нали? Влязохте в Bitcoin waaaaaay преди декември 2017 г. Купувахте Биткойни за фракции на стотинка още през 2010 г. Просто го знам.

Е, тъй като сте супер богат на виртуална валута, може и да платите с нея. ����

Минуси – какво не харесваме за хостингера

Без телефонна поддръжка

няма телефонна поддръжкаВъпреки че поддръжката на клиентите е отлична в Hostinger – те не предлагат телефонна поддръжка. Много хора не обичат да говорят по телефона, когато се занимават с поддръжка на клиенти в компании.

Понякога – да, понякога – хубаво е да разрешите проблем бързо по телефона. Има определени ситуации, при които се върнете напред-назад имейл или чат не го режат.

Всяка услуга, която не предлага телефонна поддръжка, трябва да се удари. Ами ако трябва да поговорите с някого веднага вчера? Чатът ще ви досажда при този сценарий.

Друго странно нещо е, че трябва да влезете, за да разговаряте с екипа за поддръжка на клиенти. Очевидно това не е проблем, ако вече сте се регистрирали.

Ако търсите информация за услугата преди да се регистрирате, определено няма да ви бъде помогнат чрез чат.

Различен контролен панел

Контролният панел също беше в секцията „плюсове“ на този преглед. Позитивите са там – той е лесен за използване, лесен за използване и има повече смисъл от традиционния cPanel.

Сега, представете си, че сте ветеран в света на уеб хостинга – каквато някои хора ще прочетат това. Ще се дразнят, че трябва използвайте различен контролен панел.

Кривата на обучение на новия контролен панел не е трудно да се научи, но защо да оправим нещо, което не е счупено? Много хора са научили как да контролират своя хостван уебсайт чрез традиционен cPanel.

Поддръжка на клиенти и база знания

По-горе сме засегнали негативните аспекти на опита за поддръжка на клиенти на Hostinger. Сега нека поговорим за това като цяло.

Обичам да мисля за поддръжката на клиенти като многофункционална машина. Ако ви липсва една част от машината, това не означава, че машината не е добра или непълна – просто няма специфични функции, които може да получите на други машини. Това не е добро или лошо в повечето случаи.

Хостингер липсва телефонната функция на машината за поддръжка на клиенти и има странна малка странност, където трябва да влезете, преди да можете да говорите с човек чрез чат.

Въпреки това, след като започнете да използвате тази машина за поддръжка на клиенти, тя наистина е надеждна.

Всеки въпрос за чат, който сме задали от екипа за поддръжка на Hostinger, е бил отговори след по-малко от пет минути което се сравнява благоприятно с останалата част от индустрията.

Другата функция на тази машина, която често се пренебрегва, но е жизненоважна, е базата от знания. Базата от знания на хостингера може да отговори до голяма степен на всеки въпрос, който му хвърлите. Негативното тук е, че тя е организирана лошо и трябва да разчитате на лентата за търсене, за да намерите това, което търсите.

база знания за хостингер

Не на последно място, компанията също така предоставя уроци за всякакви различни теми, които всеки може да намери полезно. Всички те имат общо с изграждането на уебсайт и имат много добавена стойност за някой, който тепърва започва.

Ценообразуване

Цената е това, което наистина ви привлича да използвате Hostinger, така че нека да разгледаме това, което всъщност се предлага при тази цена от 0,99 долара, както и по-високите нива.

Всички тези планове са на цена за заключване в абонамент за 48 месеца. Четири години – кой по дяволите знае какво ще се случи след четири години? Това е дълго време и плащането за това количество време напред, понякога е трудно да се преглътне.

Привличането на клиент с нисък процент не е нищо ново в бизнеса и определено нищо ново в уеб хостинга. Хостингър се зае с това малко по-различно, тъй като най-ниската им степен е изключително ниска и обслужваща. Въпреки това, ако искате да се притеснявате безплатен уеб хостинг, докато растете – бизнес редът прави начин по-разумен и все още е сравнително достъпна.

заключение

С Хостингер ти идваш за цената и оставаш за качеството хостинг опит. Може да се наложи да използвате най-високото ниво, за да получите най-много пари за вашия долар, но Hostinger е точно там с лидерите в бранша по отношение на обслужването.

Определено препоръчваме Хостингер като хостинг услуга от най-високо ниво и трябва да се гледа сериозно при вземане на решение за уеб хостинг.

Често задавани въпроси за хостингера

Хостингерът е добър за WordPress?

Хостингерът е добър избор за WordPress, тъй като позволява инсталиране с едно щракване. Използването на Hostinger за WordPress е солидна опция, ако разглеждате споделения хостинг като опция за вашия уебсайт (което повечето хора правят).

Какво се разбира от виртуален хост?

Виртуален хостинг е, когато множество имена на домейни използват един сървър или няколко сървъра. Това прави това, позволява на сървър да използва своите памет и процесорни цикли на няколко уебсайта едновременно. Това е идеално за компании, които не се нуждаят от цялата мощност на обработка на един сървър.

Защо е необходим уеб хостинг?

Уеб хостингът е необходим, тъй като уебсайтът трябва да бъде хостван на сървър, за да живее в интернет. Освен ако нямате средства за използване на вашите собствени уеб сървъри, хостинг услуга е необходима.

Референции и графични кредити:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector