Rishikimi i HostGator (2020)

Ju keni një plan master. Do të braktisni punën tuaj të mërzitshme, do të filloni një faqe në internet dhe më pas do të bëni të ardhura të mjaftueshme pasive për të dalë në pension në një plazh tropikal diku në Tajlandë …


Por përpara se të filloni të shkruani letrën tuaj të dorëheqjes për t’ia dorëzuar shefit tuaj, sigurohuni që keni një plan për atë vend ku do të jeni duke pritur faqen tuaj të re. Pa një ofrues të qëndrueshëm, të besueshëm dhe të shpejtë të mbajtjes në internet, ndërmarrja juaj e re do të dënohet me dështim.

logoja e hostit

Për fat të mirë, këto ditë nuk do të duhet të jeni një teknik teknik, në mënyrë që të merrni dhe funksiononi një uebfaqe e re. Ky përmbledhje e HostGator do t’ju ndihmojë të krijoni dhe pritni faqen tuaj të re në vetëm disa minuta.

Me siguri keni parë reklama për të Hostgator reklama në internet ose dëgjuar për të në podcast-et e preferuara. Kompania ka qenë rreth që nga 2002 dhe në të vërtetë hapi zyrën e saj të parë ndërkombëtare në Kanada, në qershor 2006.

Ju nuk do të gjeni shumë aligatorë në shkretëtirën Kanadeze (shpresojmë), por lexoni më tej për të zbuluar nëse HostGator jeton deri në vizitë.

Si Ne Testuam – Ndjekja e drejtpërdrejtë e hostGatorit

Rishikimi i një hosti në internet nuk është detyrë e vogël. Ofruesit duhet të vlerësohen në një numër faktorësh, përfshirë shpejtësi, seriozitet, sigurisht kosto. Mënyra më e mirë për të marrë këto të dhëna është testimi i saj. Fatkeqësisht kjo nuk është diçka që shumica e njerëzve mund ta bëjnë në mënyrë efektive.

Në HostingCanada, ne i mbështesim të gjitha vlerësimet e pritësve të faqes sonë në matjet dhe statistikat e matshme. Nëse një ofrues i hostit në internet nuk ja vlen paratë, ne do t’ju themi menjëherë. Shihni tonë gjurmimi i drejtpërdrejt këtu, përfshirë HostGator.

Në vlerësimin e performancës së HostGator kundër ofruesve të tjerë më të mirë, ne kemi kapur metrikë nga disa qytete dhe provinca kryesore kanadeze. Përdoruesit tuaj fundorë ka të ngjarë të përhapen në të gjithë vendin dhe globin, kështu që është e rëndësishme që projekti juaj në internet të ngarkojë shpejt nga të gjitha vendet. Për informacion më të detajuar, kontrolloni procesin tonë për testim.

Këtu është një përmbledhje e qasjes sonë ndaj këtij shqyrtimi të ofertave të HostGator:

 • Së pari, ne do t’ju japim numrat e papërpunuar të performancës së HostGator, përfshirë kohën, shpejtësinë dhe besueshmërinë.
 • Pastaj do të kalojmë në çmimin dhe do të vlerësojmë ofertat e produkteve të HostGator për t’ju ndihmuar të gjeni vlerën më të mirë.
 • Së fundmi, ne do ta krahasojmë Hostgator me platforma të tjera të njohura dhe do të japim rekomandimin tonë të përgjithshëm për ju, lexuesit tanë besnikë kanadezë.

Rezultatet nga 4 qytete

Këtu shkojmë, stat nerds. Sshtë koha për të gërmuar në matematikën e web hosting me HostGator. Të gjitha testet tona u realizuan brenda Kanadasë për të ndihmuar në një përzierje të saktë të rezultateve në të gjithë vendin. Për të filluar, kontrolloni rezultatet më poshtë nga katër vendet tona të testimit.

 • Montreal
  • Uptime – 98.6%
  • Koha mesatare e ngarkesës – 1,912ms
 • Toronto
  • Uptime – 98.9%
  • Koha mesatare e ngarkesës – 2,012ms
 • Vancouver
  • Uptime – 97.5%
  • Koha mesatare e ngarkesës – 2,182ms
 • Winnipeg
  • Uptime – 98,09%
  • Koha mesatare e ngarkesës – 1,658ms

Njerëzit thonë se nuk ka asgjë për të bërë në Winnipeg, por shiko! Ata kanë internet! Dhe internet shumë i shpejtë. ��

Atëherë, çfarë kuptimi kanë këto numra? Epo, së pari është e rëndësishme të kuptoni terminologjinë. Kur flasim për azhurnimin në HostingCanada, i referohet një mase se sa të qëndrueshme janë shërbimet e ofruesit të pritjes. Statistikat paraqiten si përqindje për të treguar kohën e përgjithshme që ofruesi i pritjes është në internet dhe funksionon normalisht.

Për shembull, HostGator ka performuar me 98.6% në kohën e duhur nga vendet e testimit në Montreal. Kjo do të thotë që në të gjitha të dhënat që kemi mbledhur në testimin tonë, shërbimet e HostGator nuk ishin në gjendje vetëm për 1.4% përqind të kohës për përdoruesit e Montrealit. Matematika është e barabartë me rreth 122 orë pushim gjatë një viti. Kjo është goxha e mirë. 

Kur vlerësoni performancën në kohën e duhur, edhe një pjesë e një pikë përqindje mund të bëjë një ndryshim të rëndësishëm në disponueshmërinë e faqes suaj të internetit. Në HostingCandada, ne konsiderojmë se matjet në kohë mbi 98% janë të forta, me ndonjë gjë nën atë që klasifikohet si e dobët. Kompanitë më të mira të pritjes ju garantojnë 99% në kohë ose përndryshe do t’ju kthejnë disa prej pagesave tuaja nëse kjo pritje nuk përmbushet.

Si për Kohët e ngarkimit të HostGator? kohëzgjatja vs joproduktive

Tani në kalimin e ingranazheve në kohën e ngarkesës, fokusi ynë zhvendoset nga disponueshmëria e përgjithshme në matjet aktuale të shpejtësisë. Numrat e përpiluar nga HostingCanada janë një mesatare gjatë testimit me platformën e HostGator me shfletues të ndryshëm si Google Chrome, Mozilla Firefox dhe Microsoft Internet Explorer. Koha e dhënë më lart matet në milisekonda dhe mbulon gjatësinë e një kërkese të plotë dhe përgjigje ndaj një serveri në internet cloud.

Mbani në mend se përdoruesit fundorë të faqes suaj të internetit mund të duken disa ndryshime në kohën e përgjigjes për shkak të një sërë faktorësh, duke përfshirë shpejtësinë e rrjetit lokal, sjelljen e shfletuesit dhe trafikun e serverit. Në përgjithësi, shpejtësitë e ngarkesës së HostGator performojnë mirë kundër ofruesve të tjerë të zakonshëm të disponueshëm në Kanada.

Koha e ngarkesës mesatare në 2,000 milisekonda ose më pak konsiderohen të jenë me performancë të lartë, pasi do të thotë që përdoruesi përfundimtar do të përballet me shumë pak vonesë gjatë ngarkimit të faqes në internet. Ofruesit e strehimit me kohë më të ngadalta të reagimit janë të rrezikshme për t’u përdorur, sepse lexuesit dhe klienti juaj mund të mërziten nga vonesat dhe të zgjidhni të shfletoni faqet e tjera në vend.

Shpjegimi i çmimeve të hostGatorit

Shpejtësia dhe besueshmëria janë natyrisht të rëndësishme kur zgjedhni hostin tuaj në internet, por kur bëhet fjalë për marrjen e një vendimi përfundimtar, çmimi mund të jetë faktori më i madh. Në fund të fundit, nëse jeni pronar i një biznesi të vogël ose po përpiqeni të filloni një startim të ri, buxheti juaj ka të ngjarë të jetë i ngushtë dhe do të dëshironi të gjeni planin më të përballueshëm i cili ende mund të sigurojë performanca të ngurta. Në të njëjtën kohë, është e rëndësishme të zgjidhni jo vetëm opsionin më të lirë të pritjes dhe më pas të shpresoni për më të mirët.

HostGator ndan ofertat e tij të pritjes në tre opsione të planit: Hatchling, Baby, and Business. Dy të parët janë frymëzuar nga nishanet e tyre të zvarranikëve dhe kanë për qëllim klientët e vegjël ose faqet e internetit individuale, ndërsa plani i biznesit synon përdoruesit e ndërmarrjeve. Shikoni më poshtë për çmimet e tanishme që ofron HostGator për klientët kanadezë, megjithëse mbani në mend se këto norma ndryshojnë shpesh, veçanërisht kur HostGator kryen shitje në planet e tyre të ndryshme.

Planet e mbajtjes së faqeve në internet Shpërndanë cPanel Hosting HostGator

Ekziston vetëm një ndryshim i madh midis planeve të Hatchling dhe Baby dhe është numri i fushave që lejohen të menaxhohen. Me planin e Hatchling, ju mund të lidhni vetëm një emër të vetëm hosti, si një .com ose .net, me mjedisin tuaj të pritur. Duke u përmirësuar në planin e Foshnjës, HostGator do t’ju lejojë të konfiguroni ambientin tuaj në re për të punuar me një numër të pakufizuar fushash. Për këtë arsye, rritja e kostos së planit Baby është e vlefshme nëse planifikoni të përhapni projektin tuaj në internet në shumë site dhe fusha të shumta.

Suruditërisht, plani i biznesit i HostGator nuk përfshin një numër të madh avantazhesh të rëndësishme. Sidoqoftë, ai përfshin një adresë IP të dedikuar për pritje të qëndrueshme dhe një azhurnim automatik në SSL pozitive të siguruar nga Comodo. Një host i dedikuar mund të sigurojë siguri shtesë dhe performancë më efikase për projektin tuaj në internet. Opsioni i planit të biznesit gjithashtu ju lejon të instaloni një certifikatë të personalizuar SSL nëse vendosni të mos përdorni atë të përfshirë.

Për klientët në internet kanadez, HostGator ofron një vlera e përgjithshme e fortë për para. Në krahasim me opsionet e tjera të hostimit të të njëjtit kalibër ju po merrni afërsisht të njëjtat shërbime, por me performancë shumë më të shpejtë se disa prej konkurrentëve të tij.

Hostgator Extra Goodies – SSL Falas dhe Shpenzoni në Ad

Kompanitë e mbajtjes së faqes në internet shpesh do të hedhin në karakteristika shtesë ose mbështetje gjuhësore si një mënyrë për të ëmbëlsuar marrëveshjen. HostGator nuk është ndryshe. Shihni më poshtë për disa shembuj të ofertave të paketave të tyre të shtuara.

Krahasimi i Shpërndarjes së Pritjes së Shitjes Shikoni Planet e mimeve HostGator

Shtë e rëndësishme të theksohet se të gjitha planet e HostGator tani përfshijnë një certifikatë themelore SSL, e cila do t’ju lejojë të kriptoni të gjitha transmetimet midis faqes tuaj të pritur dhe shfletuesve të përdoruesve fundorë. Nuk jam i sigurt se si funksionon SSL. Lexoni këtë artikull për të mësuar bazat.

Të gjitha planet e HostGator vijnë gjithashtu me një kredi 100 $ për të dy reklamat Google Adwords dhe Bing. Me këtë kredi, ju mund të vendosni fushata reklamash në të dyja platformat dhe më pas të fitoni para nga performanca e faqes tuaj të internetit.

HostGator e lehtëson hapjen e një faqe në internet duke përdorur cilëndo gjuhë programimi që ju preferoni. Platforma mbështet Python, PHP dhe Perl, ndër të tjera.

HostGator gjithashtu u siguron të gjithë klientëve një pritje të postës elektronike, e cila ju lejon të konfiguroni kuti postare të ndryshme për t’u përdorur në domenin e faqes tuaj të internetit. Kjo përfshin mbështetje për protokollet e postës elektronike IMAP dhe POP3. Mbështetja për mbajtjen e postës elektronike është thelbësore nëse planifikoni të drejtoni fushata të marketingut me email përmes projektit tuaj të ri në internet.

Shërbimi i Klientit HostGator Nota 8/10

Ju mund të dëshironi të mendoni se asgjë nuk do të shkojë keq me faqen tuaj të internetit pasi ta keni marrë atë në internet, por nuk është kështu. Gjithmonë duhet të merrni parasysh reputacionin dhe ofertat e mbështetjes së klientit të një ofruesi përpara se të zgjidhni cilën platformë të përdorni.

mbështetje chat chatHostGator ofron mbështetje të klientit gjatë gjithë ditës, të përditshme, gjatë gjithë vitit, pavarësisht se për cilin lloj të planit të çmimeve keni regjistruar. Ju mund të kontaktoni stafin e tyre mbështetës përmes postës elektronike, telefonit, ose një sistemi të biseduar live.

Bazuar në përvojën e HostingCanada, ne kemi gjetur mbështetjen teknike të HostGator për të qenë mjaft i dobishëm dhe i thjeshtë për tu kontaktuar. Por duhet të keni parasysh që faqja e internetit e tyre garanton 99% në kohë, që nuk përputhet me rezultatet tona të testimit.

Dua të përmend se nëse thjesht po filloni ndërtimin e faqes tuaj të parë sesa të keni mbështetje cilësore është tepër e rëndësishme. Jo vetëm që do t’ju ​​kursejë një dhimbje koke të madhe, pasi të keni nevojë të kuptoni vetë teknikat teknike, do të përfundoni duke kursyer para tani duke punësuar ndihmë nga jashtë. Do të habiteni se sa kërkesa mund t’i bëni personelit të tyre mbështetës. ��

A e Rekomandojmë Gatorin?

Ne bëjmë absolutisht. HostGator është si Ford Focus i botës së pritjes në internet. Nuk është e zbukuruar apo e ndezur, nuk është jashtëzakonisht e shpejtë ose shumë e ngadaltë. Në vend të kësaj ulet drejt në mes me performancë të shkëlqyeshme krahasuar me çmimin, mbështetjen e cilësisë dhe një mori karakteristikash të tjera shtesë.
Ne kemi organizuar gjithashtu disa nga faqet tona duke përdorur HostGator në të kaluarën dhe kemi pasur rezultate të shkëlqyera .. Siç mund ta shihni nga metrics në përcjelljen tonë live, HostGator ka dëshmuar të ofrojë besueshmëri të madhe dhe shpejtësi më të shpejtë të lidhjes.

 • HostGator gjithashtu ofron çmime të përballueshme me nivelet e tyre të ndryshme të planeve, të cilat janë shumë të krahasueshme me kompanitë e tjera të mëdha pritëse. Më e rëndësishmja, HostGator gjithashtu përfshin një çertifikatë themelore falas SSL për të gjithë klientët, pavarësisht nga plani i tyre.
 • logoja e hostit

Kontratat me ofruesit e pritjes së faqeve në internet shpesh mund të mbyllen brenda një periudhe prej shumë muajsh apo edhe vite. Nëse faqja juaj e internetit aktualisht është e pritur diku tjetër, duhet të zbuloni se për çfarë lloj angazhimi keni regjistruar dhe cilat mundësi të tranzicionit janë në dispozicion. Me HostGator, ju mund të migroni një projekt ekzistues në internet mbi platformën e tyre me ndërprerje minimale. Atëherë mund të shkoni përpara dhe të shijoni përvojën më të mirë të pritjes në cloud.

Duke e përmbledhur atë

HostGator është një konkurrencë e fortë në industrinë e web hosting, duke e bërë cloud të përballueshme për klientët kanadezë dhe duke ofruar një numër të mirë të veçorive të shtuara.

Ju gjithashtu mund të dëshironi:

 • Pritja më e mirë në internet
 • Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet

Referenca dhe kredi për imazh:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map