Revizuire HostGator (2020)

Aveți un plan director. Vei renunța la jobul tău plictisitor pe zi, vei lansa un site web și vei face suficient venituri pasive pentru a te retrage pe o plajă tropicală undeva în Thailanda … ��


Dar înainte de a începe să scrieți scrisoarea de demisie pentru a fi înmânată șefului dvs., asigurați-vă că aveți un plan pentru unde veți găzdui noul dvs. site web. Fără un furnizor de găzduire web solid, fiabil și rapid, noua dvs. aventură va fi sortită eșecului.

logo-ul hostgator

Din fericire, în aceste zile nu trebuie să fii un expert tehnic pentru a putea funcționa un nou site web. Această recenzie HostGator vă va ajuta să configurați și să găzduiți noul dvs. site în doar câteva minute.

Probabil ați văzut reclame pentru HostGator reclame online sau auzite pentru asta pe podcast-urile dvs. preferate. Compania este în jur din 2002 și a deschis de fapt primul său birou internațional în Canada, în iunie 2006.

Nu veți găsi mulți aligatori în pustia canadiană (sperăm), dar citiți mai departe pentru a afla dacă HostGator trăiește la maxim.

Cum am testat – Live HostGator Tracking

Revizuirea unei gazde web nu este o sarcină mică. Furnizorii trebuie evaluați pe mai mulți factori, inclusiv viteză, fiabilitate, și, desigur cost. Cea mai bună modalitate de a obține aceste date este să le testați. Din păcate, acesta nu este un lucru pe care majoritatea oamenilor îl pot face eficient.

La HostingCanada, bazăm toate recenziile de gazdă web pe valori și statistici cuantificabile. Dacă un furnizor de gazdă web nu valorează banii, vă vom informa direct. Vezi a noastră urmărire live aici, inclusiv HostGator.

În evaluarea performanței HostGator față de alți furnizori de top, am capturat valori din mai multe orașe și provincii canadiene majore. Utilizatorii finali vor fi probabil răspândiți în toată țara și pe glob, de aceea este important ca proiectul dvs. web să se încarce rapid din toate locațiile. Pentru informații mai detaliate, verificați procesul nostru de testare.

Iată o imagine de ansamblu asupra abordării noastre la această recenzie a ofertelor HostGator:

 • În primul rând, vă vom oferi numărul brut al performanțelor HostGator, inclusiv timpul de funcționare, viteza și fiabilitatea.
 • Apoi vom trece la prețuri și vom evalua ofertele de produse HostGator pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună valoare.
 • În cele din urmă, vom compara Hostgator cu alte platforme populare și vom oferi recomandarea noastră generală pentru dvs., cititorii noștri fideli canadieni.

Rezultate din 4 orașe

Aici mergem, tocilari. Este timpul să sări în matematica gazduire web cu HostGator. Toate testele noastre au fost efectuate în Canada pentru a ajuta la obținerea unui mix precis de rezultate în toată țara. Pentru a începe, consultați rezultatele de mai jos din cele patru locații de testare.

 • Montreal
  • Optime – 98,6%
  • Durata medie de încărcare – 1,912ms
 • Toronto
  • Optime – 98,9%
  • Durata medie de încărcare – 2,012ms
 • Vancouver
  • Optime – 97,5%
  • Durata medie de încărcare – 2,182ms
 • Winnipeg
  • Optime – 98,09%
  • Durata medie de încărcare – 1,658ms

Oamenii spun că nu există nimic de făcut în Winnipeg, dar uitați-vă! Au internet! Și internet destul de rapid, de asemenea. ��

Ce înseamnă de fapt aceste numere? Ei bine, mai întâi este important să înțelegem terminologia. Când vorbim despre actualizarea pe HostingCanada, se referă la o măsură a cât de consecvente sunt serviciile furnizorului de hosting. Statistica este prezentată ca procent pentru a indica timpul general în care furnizorul de găzduire este online și funcționează normal.

De exemplu, HostGator a funcționat cu 98,6% timp de funcționare din locațiile de testare de la Montreal. Aceasta înseamnă că, în toate datele pe care le-am colectat în testarea noastră, serviciile HostGator nu au fost în stare de doar 1,4% la sută din timp pentru utilizatorii din Montreal. Matematica echivalează cu aproximativ 122 ore de oprire pe parcursul unui an. Este destul de bine. 

Când măsurați performanța de funcționare, chiar și o fracțiune dintr-un punct procentual poate face o diferență semnificativă în disponibilitatea site-ului dvs. web. La HostingCandada, considerăm că valorile uptime de peste 98% sunt puternice, cu ceva sub cel clasificat ca fiind slab. Cele mai bune companii de găzduire garantează uptime de 99% sau altfel vă vor rambursa o parte din plăți în cazul în care această așteptare nu este îndeplinită.

Cât despre timpii de încărcare a HostGator? uptime vs timpul de oprire

Acum, la trecerea vitezei la viteze de încărcare, focalizarea noastră trece de la disponibilitatea generală la măsurători reale de viteză. Numerele compilate de HostingCanada reprezintă o medie de peste câteva luni de testare cu platforma HostGator cu diverse browsere precum Google Chrome, Mozilla Firefox și Microsoft Internet Explorer. Timpurile furnizate mai sus sunt măsurate în milisecunde și acoperă lungimea unei cereri complete și a unui răspuns la un server web cloud.

Rețineți că utilizatorii finali ai site-ului dvs. web pot părea unele variații în timpii de răspuns datorită unei varietăți de factori, inclusiv viteza rețelei locale, comportamentul browserului și traficul serverului. În general, viteza de încărcare a HostGator se comportă bine în raport cu alți furnizori obișnuiți disponibili în Canada.

Încărcări în medie, la 2.000 de milisecunde sau mai puțin sunt considerate a fi de înaltă performanță, deoarece înseamnă că utilizatorul final se va confrunta cu foarte puține întârzieri la încărcarea paginii web. Furnizorii de găzduire cu timpi mai mici de răspuns sunt riscanți de utilizat, deoarece cititorii și clientul dvs. s-ar putea enerva cu întârzierile și pot alege să răsfoiască pe alte site-uri.

Prețul HostGator explicat

Viteza și fiabilitatea sunt, desigur, importante atunci când selectați gazda web, dar când vine vorba de a lua o decizie finală, prețul poate fi cel mai mare factor. La urma urmei, dacă sunteți un proprietar de afaceri mici sau încercați să lansați o nouă pornire, bugetul dvs. va fi probabil scăzut și veți dori să găsiți cel mai accesibil plan care să poată oferi performanțe solide. În același timp, este important să nu alegeți doar cea mai ieftină opțiune de găzduire și apoi să sperați la cele mai bune.

HostGator împarte ofertele de găzduire în trei opțiuni de plan: Hatchling, Baby și Business. Primele două sunt inspirate de mascota reptilelor lor și sunt destinate clienților mici sau site-urilor individuale, în timp ce planul de afaceri vizează utilizatorii întreprinderii. Vedeți mai jos prețurile actuale pe care le oferă HostGator pentru clienții canadieni, deși rețineți că aceste rate se schimbă deseori, mai ales când HostGator efectuează vânzări pe planurile lor diferite.

Planuri de gazduire web cPanel HostGator partajat

Există o singură diferență majoră între planurile Hatchling și Baby și numărul de domenii care pot fi gestionate. Cu planul Hatchling, puteți conecta un singur nume de gazdă, cum ar fi .com sau .net, la mediul dvs. găzduit. Prin actualizarea la planul Baby, HostGator vă va permite să configurați mediul cloud pentru a funcționa cu un număr nelimitat de domenii. Din acest motiv, creșterea costurilor planului Baby este utilă dacă intenționați să răspândiți proiectul web pe mai multe site-uri și domenii.

În mod surprinzător, planul de afaceri al HostGator nu include un număr mare de avantaje semnificative. Cu toate acestea, include o adresă IP dedicată pentru găzduire stabilă și o actualizare automată la SSL pozitiv furnizată de Comodo. O gazdă dedicată poate oferi securitate suplimentară și performanțe mai eficiente pentru proiectul dvs. web. Opțiunea Plan de afaceri vă permite, de asemenea, să instalați un certificat SSL personalizat dacă alegeți să nu-l utilizați pe cel inclus.

Pentru clienții canadieni de web, HostGator oferă un valoare solidă generală pentru bani. Față de alte opțiuni de găzduire de același calibru, primiți aproximativ aceleași servicii, dar cu performanțe mult mai rapide decât unii dintre concurenții săi.

Hostgator Extra Goodies – SSL gratuit și cheltuieli publicitare

Companiile de găzduire web vor arunca adesea funcții suplimentare sau asistență lingvistică pentru a îndulci afacerea. HostGator nu este diferit. Vezi mai jos câteva exemple de oferte de pachete adăugate.

Comparatie de gazduire partajata Vezi planuri de preturi HostGator

Este important să rețineți că toate planurile HostGator includ acum un certificat SSL de bază, care vă va permite să criptați toate transmisiile între site-ul web găzduit și browserele utilizatorului final. Nu sunt sigur cum funcționează SSL. Citiți acest articol pentru a afla elementele de bază.

Toate planurile HostGator vin, de asemenea, cu un credit de 100 USD atât pentru reclame Google Adwords, cât și pentru Bing. Cu acest credit, puteți configura campanii publicitare pe ambele platforme și apoi generați performanțele site-ului propriu.

HostGator simplifică lansarea unui site web folosind orice limbaj de programare preferați. Platforma acceptă Python, PHP și Perl, printre altele.

De asemenea, HostGator oferă tuturor clienților servicii de email care vă permite să configurați diferite căsuțe poștale pentru a fi utilizate pe domeniul site-ului dvs. Aceasta include suport pentru protocoalele de e-mail IMAP și POP3. Sprijinul pentru găzduirea prin e-mail este crucial dacă intenționați să derulați campanii de marketing prin e-mail prin noul dvs. proiect web.

Scorul serviciului clienți HostGator 8/10

Poate doriți să credeți că nimic nu va merge greșit cu site-ul dvs. web odată ce îl veți găzdui pe internetul live, dar nu este cazul. Înainte de a alege ce platformă să folosești, trebuie să iei în considerare reputația și ofertele de asistență ale unui furnizor.

suport pentru chat-ul hostgatorHostGator oferă asistență clienților pe tot parcursul zilei, zilnic, pe tot parcursul anului, indiferent de tipul de plan de preț pe care v-ați înscris. Puteți contacta personalul de asistență prin e-mail, telefon sau un sistem de chat live.

Pe baza experienței HostingCanada, am considerat că asistența tehnică a HostGator este destul de utilă și ușor de contactat. Însă ar trebui să rețineți că site-ul lor web garantează uptime de 99%, ceea ce nu se potrivește cu rezultatele testării proprii.

Am vrut să menționez că, dacă începeți doar să vă construiți primul site decât să beneficiați de asistență de calitate, este incredibil de important. Nu numai că vă va salva o durere imensă de faptul că trebuie să vă dați seama de problemele tehnice singuri, veți ajunge să economisiți bani acum angajând ajutor extern. Vei fi surprins câte cereri poți face personalului lor de asistență. ��

Recomandăm Gator?

Noi absolut. HostGator este ca Ford Focus din lumea gazdelor online. Nu este fantezist sau strălucitor, nu este prea rapid sau prea lent. În schimb ea stă chiar la mijloc cu performanțe deosebite în comparație cu prețul, suportul de calitate și o serie de alte funcții suplimentare.
De asemenea, am găzduit mai multe site-uri proprii folosind HostGator în trecut și am avut rezultate foarte bune. După cum puteți vedea din valorile din urmărirea noastră în direct, HostGator s-a dovedit că oferă o fiabilitate mare și viteze de conectare mai rapide..

 • HostGator oferă, de asemenea, prețuri la prețuri accesibile, cu diferite niveluri de planuri, care sunt foarte comparabile cu alte companii majore de găzduire. Important este, HostGator include și un certificat SSL de bază gratuit pentru toți clienții, indiferent de planul lor.
 • logo-ul hostgator

Contractele cu furnizorii de găzduire web pot fi adesea închise pentru o perioadă de multe luni sau chiar ani. Dacă site-ul dvs. web este în prezent găzduit în altă parte, ar trebui să aflați ce fel de angajament v-ați înscris și ce opțiuni de tranziție sunt disponibile. Cu HostGator, puteți migra un proiect web existent pe platforma lor cu întreruperi minime. Atunci poți merge mai departe și să te bucuri de cea mai bună experiență de găzduire pe cloud.

Rezumându-l

HostGator este un competitor puternic în industria de găzduire web, ceea ce face ca norul să fie accesibil pentru clienții canadieni și oferă un număr bun de funcții adăugate..

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun gazduire web
 • Cel mai bun constructor de site-uri web

Referințe și credite de imagine:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map