Revisió HostGator (2020)

Teniu un pla director. Vas a deixar la teva feina avorrida, llançarà un lloc web i obtindràs prou ingressos passius per retirar-te a una platja tropical en algun lloc de Tailàndia … ��


Però abans de començar a escriure la vostra carta de renúncia per lliurar-lo al seu cap, assegureu-vos que teniu un pla per allotjar el vostre lloc web nou. Sense un proveïdor d’allotjament web sòlid, fiable i ràpid, la vostra nova empresa estarà condemnada al fracàs.

logotip de hostgator

Afortunadament, aquests dies no heu de ser assistent tècnic per tal de posar en funcionament un nou lloc web. Aquesta revisió HostGator us ajudarà a configurar i allotjar el vostre nou lloc en qüestió de minuts.

Probablement heu vist anuncis de HostGator anuncis publicitaris en línia o escoltats per als vostres podcasts preferits. La companyia es troba des del 2002 i va obrir la seva primera oficina internacional al Canadà, el juny del 2006.

No trobareu molts caimans al desert salvatge canadenc (esperem), però seguiu llegint per saber si HostGator segueix el ritme.

Com vam provar: seguiment en viu HostGator

No és una petita tasca revisar un host web. Els proveïdors han de ser avaluats en diversos factors, inclosos velocitat, fiabilitat, i per suposat cost. La millor manera d’obtenir aquestes dades és provar-les. Malauradament, això no és una cosa que la majoria de la gent pot fer efectivament.

A HostingCanada, basem totes les nostres revisions d’allotjament web en mètriques i estadístiques quantificables. Si un proveïdor d’allotjament web no val la pena guanyar diners, us ho informem directament. Mireu el nostre seguiment en directe aquí, inclòs HostGator.

A l’hora d’avaluar el rendiment d’HostGator enfront d’altres proveïdors més importants, hem capturat mètriques de diverses ciutats i províncies canadenques més importants. Probablement els vostres usuaris finals es difonguin per tot el món i pel món, per la qual cosa és important que el vostre projecte web es carregui ràpidament des de totes les ubicacions. Per a informació més detallada, reviseu el nostre procés de prova.

Aquí teniu una visió general del nostre enfocament a aquesta revisió de les ofertes d’HostGator:

 • Primer, us donarem els números bruts del rendiment d’HostGator, inclosos el temps de funcionament, la velocitat i la fiabilitat.
 • A continuació, passarem als preus i avaluarem les ofertes de productes d’HostGator per ajudar-vos a trobar el millor valor.
 • Finalment, comparem Hostgator amb altres plataformes populars i oferirem la nostra recomanació general a vosaltres, els nostres lectors canadencs fidels.

Resultats de 4 ciutats

Aquí anem, nerds estat. És el moment de aprofundir en les matemàtiques de l’allotjament web amb HostGator. Totes les nostres proves es van realitzar al Canadà per obtenir una combinació precisa de resultats a tot el país. Per començar, consulta els resultats següents a les quatre ubicacions de proves.

 • Mont-real
  • Horari: 98,6%
  • Temps de càrrega mitjà: 1.912ms
 • Toronto
  • Horari: 98,9%
  • Temps de càrrega mitjà: 2.012ms
 • Vancouver
  • Horari: 97,5%
  • Temps de càrrega mitjà: 2,182ms
 • Winnipeg
  • Horari: 98,09%
  • Temps de càrrega mitjà: 1.658ms

La gent diu que no hi ha res a fer a Winnipeg, però mira! Tenen internet! I internet bastant ràpid, també. ��

Què vol dir, en realitat, aquests nombres? Bé, primer és important comprendre la terminologia. Quan parlem d’actualització a HostingCanada, es refereix a una mesura de la coherència dels serveis del proveïdor d’allotjament. L’estadística es presenta com un percentatge per indicar el temps global que el proveïdor d’allotjament està en línia i funciona normalment.

Per exemple, HostGator ha funcionat amb 98,6% de temps de vida des de localitzacions de proves de Mont-real. Això significa que en totes les dades que hem recopilat en les nostres proves, els serveis d’HostGator no eren capaços només d’un 1,4% per cent del temps per als usuaris de Mont-real. Les matemàtiques equivalen a aproximadament 122 hores d’aturada al llarg d’un any. Això està força bé. 

Si afavoreix el rendiment del temps, fins i tot una fracció d’un punt percentual pot fer una diferència significativa en la disponibilitat del vostre lloc web. A HostingCandada, considerem que les mètriques de funcionament superiors al 98% són fortes, amb qualsevol cosa inferior a la classificada com a pobre. Les millors companyies d’allotjament garanteixen un 99% de temps de funcionament, o bé devolució d’alguns dels pagaments si no s’aconsegueix aquesta expectativa.

Quant als temps de càrrega d’HostGator? temps de descans i temps d’inactivitat

Ara en canviar els engranatges a temps de càrrega, el nostre enfocament passa de la disponibilitat global a les mesures de velocitat reals. Els números recopilats per HostingCanada són de mitjana al llarg de mesos de proves amb la plataforma d’HostGator amb diversos navegadors com Google Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Internet Explorer. Els temps proporcionats anteriorment es mesuren en mil·lisegons i cobreixen el llarg de la sol·licitud i la resposta completes a un servidor web en núvol.

Tingueu en compte que els usuaris finals del vostre lloc web poden semblar algunes variacions en els temps de resposta a causa de diversos factors, com ara la velocitat de xarxa local, el comportament del navegador i el trànsit del servidor.. En general, les velocitats de càrrega de HostGator funcionen bé respecte a altres proveïdors habituals disponibles al Canadà.

Càrregues de temps que la mitjana a 2.000 mil·lisegons o menys es consideren d’alt rendiment, ja que significa que l’usuari final tindrà molt poc retard en carregar la pàgina web. Els proveïdors d’allotjament amb temps de resposta més lents són arriscats d’utilitzar, perquè els lectors i el client poden estar molestos amb els retards i opten per navegar per altres llocs.

S’ha explicat el preu de HostGator

La velocitat i la fiabilitat són importants, naturalment, a l’hora de seleccionar el vostre host web, però quan es tracta de prendre una decisió final, el preu pot ser el factor més important. Al cap i a la fi, si sou un petit empresari o esteu intentant llançar una nova arrencada, el vostre pressupost és prou ajustat i voldreu trobar el pla més assequible que pot proporcionar un rendiment sòlid. Al mateix temps, és important no només triar l’opció d’allotjament més barata i esperar el millor.

HostGator divideix les ofertes d’allotjament en tres opcions de pla: Hatchling, Baby i Business. Els dos primers estan inspirats en la seva mascota de rèptils i estan dirigits a petits clients o llocs web individuals, mentre que el pla de negocis s’adreça als usuaris empresarials. A continuació, vegeu els preus actuals que ofereix HostGator per als clients canadencs, tot i que tingueu en compte que aquestes tarifes canvien sovint, sobretot quan HostGator realitza vendes segons els seus diferents plans..

Plans d'allotjament web Hosts de cPanel compartits HostGator

Hi ha una única diferència important entre els plans Hatchling i Baby i el nombre de dominis que es poden gestionar. Amb el pla Hatchling, només podeu vincular un nom d’amfitrió únic, com .com o .net, al vostre entorn allotjat. En fer l’actualització al pla Baby, HostGator us permetrà configurar l’entorn del núvol perquè funcioni amb un nombre il·limitat de dominis. Per això, val la pena augmentar el cost del pla Baby si teniu previst difondre el vostre projecte web a diversos llocs i dominis.

Sorprenentment, el pla de negoci d’HostGator no inclou un gran nombre d’avantatges significatius. Inclou, però, una adreça IP dedicada per a un allotjament estable i una actualització automàtica a SSL positiu proporcionada per Comodo. Un amfitrió dedicat pot proporcionar una seguretat addicional i un rendiment més eficient per al vostre projecte web. L’opció Pla de negoci també us permet instal·lar un certificat SSL personalitzat si trieu no utilitzar-ne el que s’inclou.

Per als clients web canadencs, HostGator ofereix un relació qualitat-preu global. En comparació amb altres opcions d’allotjament del mateix calibre, obteniu aproximadament els mateixos serveis, però amb un rendiment molt més ràpid que alguns dels seus competidors..

Hostgator Bons extres: SSL gratuït i despesa d’anuncis

Les empreses d’allotjament web solen oferir funcions addicionals o suport d’idiomes com a forma d’endolcir l’acord. HostGator no és diferent. Vegeu a continuació alguns exemples de les seves ofertes de paquets afegits.

Comparació d'allotjament compartit Veure plans de preus HostGator

És important tenir en compte que ara tots els plans HostGator inclouen un certificat SSL bàsic, que us permetrà xifrar totes les transmissions entre el vostre lloc web allotjat i els navegadors de l’usuari final. No estic segur de com funciona SSL. Llegiu aquest article per obtenir informació bàsica.

Tots els plans HostGator també inclouen un crèdit de 100 dòlars tant per a la publicitat de Google Adwords com per a Bing. Amb aquest crèdit, podeu configurar campanyes publicitàries a les dues plataformes i, a continuació, obtenir ingressos sobre el rendiment del vostre lloc web.

HostGator facilita la creació d’un lloc web amb qualsevol llenguatge de programació que prefereixi. La plataforma és compatible amb Python, PHP i Perl, entre d’altres.

HostGator també proporciona allotjament de correu electrònic a tots els clients, que us permet configurar diferents bústies per utilitzar-les al domini del vostre lloc web. Inclou suport tant per als protocols de correu electrònic IMAP com POP3. El suport per a l’allotjament de correu electrònic és crucial si teniu previst realitzar campanyes de màrqueting de correu electrònic mitjançant el vostre nou projecte web.

Puntuació del servei al client HostGator 8/10

Potser us agradaria pensar que res no anirà malament amb el vostre lloc web un cop l’aconsegueu allotjat a Internet en directe, però no és el cas. Sempre heu de considerar la reputació i les ofertes d’assistència al client d’un proveïdor abans de triar quina plataforma utilitzar.

suport al xat hostgatorHostGator ofereix assistència al client durant tot el dia, tots els dies, durant tot l’any, independentment de quin tipus de pla de preus us hàgiu subscrit. Podeu contactar amb el personal d’assistència mitjançant correu electrònic, telèfon o un sistema de xat en directe.

A partir de l’experiència d’HostingCanada, hem trobat que l’assistència tècnica d’HostGator és més aviat útil i fàcil de contactar. Però heu de tenir en compte que el seu lloc web garanteix un 99% de temps de vida, cosa que no coincideix amb els nostres propis resultats de les proves.

Vaig voler esmentar que, si tan sols esteu començant a crear el vostre primer lloc que no pas un suport de qualitat, és molt important. No només us estalviarà un enorme mal de cap d’haver d’esbrinar problemes tècnics per si mateix, a més, acabareu estalviant diners contractant ajuda extra. Us sorprendrà quantes sol·licituds podeu fer al seu personal d’assistència. ��

Recomanem el Gator?

Ho fem absolutament. HostGator és com el Ford Focus del món d’allotjament en línia. No és fantasiós ni cridaner, no és ni massa ràpid ni lent. En lloc d’això es troba al centre amb un gran rendiment en comparació amb el preu, el suport de qualitat i una sèrie d’altres funcions addicionals.
També vam acollir diversos llocs propis amb HostGator en el passat i vam tenir excel·lents resultats. Com es pot observar en les mètriques del nostre seguiment en directe, HostGator ha demostrat oferir una gran fiabilitat i velocitats de connexió més ràpides..

 • HostGator també ofereix preus assequibles amb els seus diferents nivells de plans, molt comparables a altres grans empreses d’allotjament. És important destacar que HostGator també inclou un certificat SSL bàsic gratuït per a tots els clients, independentment del seu pla.
 • logotip de hostgator

Els contractes amb proveïdors d’allotjament web sovint es poden bloquejar durant un període de molts mesos o fins i tot anys. Si el vostre lloc web està actualment allotjat en un altre lloc, haureu d’esbrinar quin tipus de compromís us heu signat i quines opcions de transició hi ha disponibles. Amb HostGator, podeu migrar un projecte web existent a la seva plataforma amb mínimes interrupcions. A continuació, podeu seguir endavant i gaudir de la millor experiència de hosting al núvol.

Resumint-ho

HostGator és un fort competidor en la indústria d’allotjament web, fent que el núvol sigui assequible per als clients canadencs i ofereix un bon nombre de funcions afegides.

També et pot agradar:

 • Millor allotjament web
 • Millor creador de llocs web

Referències i crèdits d’imatge:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map