Pregled HostGatorja (2020)

Imate glavni načrt. Odpovedali se boste dolgočasnemu delovnemu dnevu, odprli spletno stran in nato zaslužili dovolj pasivnega dohodka, da se lahko upokojite na tropski plaži nekje na Tajskem… ��


Toda preden začnete pisati odstopno pismo, ki ga boste predali šefu, se prepričajte, da imate načrt, kje boste gostili svoje novo spletno mesto. Brez trdnega, zanesljivega in hitrega ponudnika spletnega gostovanja bo vaše novo podjetje obsojeno na neuspeh.

logotip hostgator

Na srečo v teh dneh ni treba biti tehnični čarovnik, če želite zagnati in zagnati novo spletno mesto. Ta pregled HostGator vam bo v nekaj minutah pomagal postaviti in gostiti novo spletno mesto.

Verjetno ste že videli oglase za HostGator na spletu ali slišite reklame zanjo v svojih najljubših podcastih. Podjetje deluje že od leta 2002, junija 2006 pa je odprlo svojo prvo mednarodno pisarno v Kanadi.

V kanadski divjini ne boste našli veliko aligatorjev (upamo), vendar preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, ali HostGator živi do hype.

Kako smo preizkusili – Live HostGator sledenje

Pregled spletnega gostitelja ni majhna naloga. Ponudnike je treba ovrednotiti na več dejavnikov, med drugim tudi hitrost, zanesljivost, in seveda stroški. Najboljši način za pridobitev teh podatkov je testiranje. Na žalost večina ljudi to ne more učinkovito storiti.

V HostingCanadi vsi naši pregledi spletnega gostitelja temeljijo na merljivi in ​​merljivi statistiki. Če ponudnik spletnega gostitelja ni vreden denarja, vam bomo povedali naravnost. Glej naše sledenje v živo tukaj, vključno s HostGatorjem.

Pri ocenjevanju uspešnosti HostGatorja v primerjavi z drugimi vrhunskimi ponudniki smo zajeli meritve iz večjih kanadskih mest in provinc. Verjetno se bodo vaši končni uporabniki razširili po vsej državi in ​​svetu, zato je pomembno, da se vaš spletni projekt hitro naloži z vseh lokacij. Za podrobnejše informacije preverite naš postopek za testiranje.

Tu je pregled našega pristopa do tega pregleda ponudbe HostGatorja:

 • Najprej vam bomo dali neobdelane številke uspešnosti HostGatorja, vključno z uptime, hitrostjo in zanesljivostjo.
 • Nato bomo prešli na ceno in ocenili ponudbo izdelkov HostGator, da vam bomo pomagali najti najboljšo vrednost.
 • Nazadnje bomo primerjali Hostgator z drugimi priljubljenimi platformami in podali naše splošno priporočilo za vas, naše zveste kanadske bralce.

Rezultati iz 4 mest

Tukaj gremo, stat nerds. Čas je, da se s HostGatorjem preizkusite v matematiki spletnega gostovanja. Vsi naši testi so bili opravljeni znotraj Kanade, da bi dobili natančno kombinacijo rezultatov po vsej državi. Za začetek si oglejte spodnje rezultate na naših štirih lokacijah za testiranje.

 • Montreal
  • Potek – 98,6%
  • Povprečni čas nalaganja – 1.912 ms
 • Toronto
  • Potek – 98,9%
  • Povprečni čas nalaganja – 2.012 ms
 • Vancouver
  • Potek – 97,5%
  • Povprečni čas nalaganja – 2.182 ms
 • Winnipeg
  • Potek – 98,09%
  • Povprečni čas nalaganja – 1.658ms

Ljudje pravijo, da v Winnipegu ni ničesar početi, ampak poglejte! Imajo internet! In precej hiter tudi internet. ��

Kaj torej dejansko pomenijo te številke? No, najprej je pomembno razumeti terminologijo. Ko govorimo o posodobitvi na HostingCanadi, se nanaša na merilo, kako skladne so storitve ponudnika ponudnika gostovanja. Statistični podatki so predstavljeni v odstotkih in prikazujejo skupni čas, ko je ponudnik gostovanja na spletu in deluje normalno.

Na primer, HostGator je nastopil s 98,6% podaljška z lokacij za testiranje iz Montreala. To pomeni, da v vseh podatkih, ki smo jih zbrali pri testiranju, storitve HostGator niso bile sposobne samo 1,4% časa za uporabnike Montreala. Matematika znaša približno 122 ur izpadov v enem letu. To je precej dobro. 

Pri merjenju uspešnosti dela s časom lahko celo del odstotne točke pomembno vpliva na razpoložljivost vašega spletnega mesta. Pri HostingCandada menimo, da so meritve uptime, ki presegajo 98%, močne, kar koli pod tem pa je bilo slabo. Najboljša podjetja za gostovanje jamčijo za 99% produktivnosti, sicer pa vam povrnejo nekaj plačil, če to pričakovanje ni izpolnjeno.

Kako je s časi nalaganja HostGatorja? uptime vs izpadi

Zdaj se pri preklopu prestav na čas obremenitve naša osredotočenost premika od splošne razpoložljivosti do dejanskih meritev hitrosti. Številke, ki jih je sestavil HostingCanada, so v povprečju večmesečni testi na platformi HostGator z različnimi brskalniki, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox in Microsoft Internet Explorer. Zgoraj navedeni časi se merijo v milisekundah in pokrivajo dolžino celotne zahteve in odgovora na spletni strežnik v oblaku.

Upoštevajte, da se končnim uporabnikom vašega spletnega mesta morda zdijo različni odzivni časi zaradi različnih dejavnikov, vključno s hitrostjo lokalnega omrežja, vedenjem brskalnika in strežnikov. Na splošno so hitrosti HostGator-jeve hitrosti uspešnosti v primerjavi z drugimi običajnimi ponudniki, ki so na voljo v Kanadi.

Dolžine, ki povprečno znašajo 2.000 milisekund ali manj štejejo za visoko zmogljive, saj pomeni, da se bo končni uporabnik pri nalaganju spletne strani spopadel z zelo malo zamude. Gostovanje ponudnikov s počasnejšimi odzivnimi časi je tvegano za uporabo, saj se bodo vaši bralci in stranke lahko motili zaradi zamud in namesto tega izbrali brskanje po drugih straneh.

Pojasnjena cena HostGator-ja

Hitrost in zanesljivost sta seveda pomembni pri izbiri vašega spletnega gostitelja, toda ko gre za sprejetje končne odločitve, je lahko največji dejavnik cena. Konec koncev, če ste lastnik majhnega podjetja ali poskušate zagnati nov zagon, bo vaš proračun verjetno pretiran, zato boste želeli najti najugodnejši načrt, ki še vedno zagotavlja solidne rezultate. Obenem je pomembno, da ne izberete samo najcenejše možnosti gostovanja in nato upate na najboljše.

HostGator svojo ponudbo gostovanja razdeli na tri možnosti načrta: Hatchling, Baby in Business. Prva dva sta navdihnjena s svojo maskoto plazilcev in sta namenjena majhnim strankam ali posameznim spletnim mestom, poslovni načrt pa je namenjen podjetniškim uporabnikom. Spodaj si oglejte trenutne cene, ki jih HostGator ponuja za kanadske kupce, vendar ne pozabite, da se te cene pogosto spreminjajo, še posebej, če HostGator vodi prodajo po svojih različnih načrtih.

Načrti za spletno gostovanje Skupni cPanel Hosting HostGator

Med načrti Hatchling in Baby obstaja samo ena velika razlika in število domen, ki jih je mogoče upravljati. S Hatchling načrtom lahko v gostovano okolje povežete samo eno ime gostitelja, na primer .com ali .net. Z nadgradnjo na Baby načrt vam bo HostGator omogočil, da nastavite svoje oblačno okolje za delo z neomejenim številom domen. Zaradi tega je povečanje stroškov za otroški načrt smiselno, če načrtujete širjenje svojega spletnega projekta na več spletnih mest in domen.

Presenetljivo je, da poslovni načrt HostGator ne vključuje velikega števila pomembnih prednosti. Vseeno pa vključuje namenski IP naslov za stabilno gostovanje in samodejno nadgradnjo na pozitiven SSL, ki ga ponuja Comodo. Namenski gostitelj lahko zagotovi dodatno varnost in učinkovitejše delovanje vašega spletnega projekta. Možnost poslovnega načrta vam omogoča tudi namestitev SSL certifikata po meri, če ne želite uporabljati vključenega.

HostGator za kanadske spletne stranke ponuja ponudbo splošna trdna vrednost za denar. V primerjavi z drugimi možnostmi gostovanja istega kalibra dobivate približno enake storitve, vendar z veliko hitrejšo zmogljivostjo kot nekateri njeni konkurenti.

Hostgator Extra Goodies – Brezplačne SSL in poraba oglasov

Podjetja, ki gostijo spletno gostovanje, bodo pogosto dodala dodatne funkcije ali jezikovno podporo kot način za posladkanje posla. HostGator ni nič drugačen. Spodaj si oglejte nekaj primerov njihove dodane ponudbe paketov.

Primerjava skupnega gostovanja Poglej cene Načrti HostGator

Pomembno je upoštevati, da vsi načrti HostGator zdaj vključujejo osnovni SSL certifikat, ki vam bo omogočil šifriranje vseh prenosov med gostiteljskim spletnim mestom in brskalniki končnih uporabnikov. Ne veste, kako deluje SSL. Preberite ta članek, če se želite naučiti osnov.

Vsi načrti HostGator imajo tudi 100 USD dobroimetja tako za Google Adwords kot za Bing oglaševanje. S tem dobropisom lahko na obeh platformah nastavite oglaševalske akcije in nato zaslužite z uspešnostjo svojega spletnega mesta.

HostGator olajša zagon spletnega mesta z uporabo poljubnega programskega jezika. Platforma med drugim podpira Python, PHP in Perl.

HostGator vsem strankam ponuja tudi gostovanje po e-pošti, kar vam omogoča, da konfigurirate različne nabiralnike za uporabo v domeni vašega spletnega mesta. To vključuje podporo za IMAP in POP3 e-poštne protokole. Podpora za gostovanje po e-pošti je ključnega pomena, če nameravate voditi e-poštne marketinške kampanje prek novega spletnega projekta.

Ocena storitve za stranke HostGator 8/10

Morda bi radi pomislili, da z vašim spletnim mestom nikoli ne bo šlo narobe, ko ga obiščete v živo v internetu, vendar to ne drži. Pred izbiro platforme, ki jo želite uporabiti, morate vedno preučiti ugled ponudbe za podporo strankam in ponudbo.

podpora za klepet hostgatorHostGator ponuja podporo strankam ves dan, vsakodnevno, skozi celo leto, ne glede na to, za kakšen načrt cen ste se prijavili. Na njihovo osebje za podporo se lahko obrnete prek e-pošte, telefona ali sistema za klepet v živo.

Glede na izkušnjo HostingCanade smo ugotovili, da je tehnična podpora HostGator-ja precej koristna in z njo enostavno priti v stik. Vendar morate upoštevati, da njihova spletna stran zagotavlja 99-odstotno podaljšanje časa, kar se ne ujema z našimi lastnimi rezultati testiranja.

Rad bi omenil, da je zelo pomembno, če šele začnete graditi svoje prvo spletno mesto, potem pa imate kakovostno podporo. Ne le, da vam bo prihranilo velik glavobol, da boste morali sami ugotoviti tehnične težave, denar boste na koncu prihranili in najeli zunanjo pomoč. Presenečeni boste, koliko prošenj lahko vložite do njihovega podpornega osebja. ��

Ali priporočamo Gatorja?

Vsekakor je. HostGator je kot Ford Focus iz sveta spletnega gostovanja. Ni fajn ali bliskovit, ni ultra hiter ali prepočasen. Namesto tega sedi točno na sredini z odličnimi predstavami v primerjavi s ceno, kakovostno podporo in kopico drugih dodatnih funkcij.
V preteklosti smo gostili tudi več lastnih spletnih mest, ki so uporabljala HostGator in imeli odlične rezultate. Kot je razvidno iz meritev našega sledenja v živo, je HostGator dokazano, da ponuja veliko zanesljivosti in večje hitrosti povezave.

 • HostGator ponuja tudi cenovno ugodne cene z različnimi stopnjami načrtov, ki so zelo primerljive z drugimi velikimi gostiteljskimi podjetji. Pomembno je, da HostGator vključuje tudi brezplačno osnovno SSL potrdilo za vse stranke, ne glede na njihov načrt.
 • logotip hostgator

Pogodbe s ponudniki spletnih gostovanj se lahko pogosto zaklenejo za več mesecev ali celo let. Če vaše spletno mesto trenutno gostuje drugje, morate ugotoviti, za kakšno obveznost ste se prijavili in katere možnosti prehoda so na voljo. S HostGatorjem lahko z minimalnimi prekinitvami preselite obstoječi spletni projekt na njihovo platformo. Potem lahko nadaljujete in uživate v najboljši izkušnji gostovanja v oblaku.

Povzemamo

HostGator je močan konkurent v industriji spletnega gostovanja, zaradi česar je oblak cenovno ugoden za kanadske stranke in ponuja veliko število dodanih funkcij.

Lahko vam je tudi všeč:

 • Best Web Hosting
 • Best Builder spletnih strani

Reference in sliki:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map