HostGator-gjennomgang (2020)

Du har en hovedplan. Du kommer til å avslutte den kjedelige dagjobben din, lansere et nettsted og deretter tjene nok passive inntekter til å trekke seg tilbake på en tropisk strand et sted i Thailand … ��


Men før du begynner å skrive opp ditt oppsigelsesbrev for å overlevere sjefen din, må du sørge for at du har en plan for hvor du skal være vert for det nye nettstedet ditt. Uten en solid, pålitelig og rask webhotellleverandør, vil din nye satsing være dømt til å mislykkes.

hostgator-logo

Heldigvis trenger du i disse dager ikke være en teknisk veiviser for å få et nytt nettsted i gang. Denne HostGator-gjennomgangen vil hjelpe deg med å sette opp og være vert for det nye nettstedet ditt på bare noen få minutter.

Du har sannsynligvis sett annonser for HostGator online eller hørt reklamefilmer for det på favoritt-podcastene dine. Selskapet har eksistert siden 2002 og åpnet faktisk sitt første internasjonale kontor i Canada i juni 2006.

Du vil ikke finne mange alligatorer i den kanadiske villmarken (vi håper), men les videre for å finne ut om HostGator lever opp til hypen.

Hvordan vi testet – Live HostGator-sporing

Det er ingen liten oppgave å gå gjennom en webvert. Tilbyderne må evalueres på en rekke faktorer, inkludert hastighet, pålitelighet, og selvfølgelig koste. Den beste måten å få disse dataene på er å teste dem. Dessverre er dette ikke noe folk flest kan gjøre effektivt.

Hos HostingCanada baserer vi alle våre webhotellomtaler på kvantifiserbare beregninger og statistikk. Hvis en webvertleverandør ikke er verdt pengene, forteller vi deg rett frem. Se vår live sporing her, inkludert HostGator.

Når vi evaluerer HostGators ytelse mot andre toppleverandører, har vi fanget beregninger fra flere store kanadiske byer og provinser. Sluttbrukerne dine vil sannsynligvis være spredt over hele landet og kloden, så det er viktig for nettprosjektet ditt å laste raskt fra alle steder. For mer detaljert informasjon, sjekk prosessen vår for testing.

Her er en oversikt over tilnærmingen vår til denne gjennomgangen av HostGators tilbud:

 • Først vil vi gi deg det røde antallet ytelser i HostGator, inkludert oppetid, hastighet og pålitelighet.
 • Deretter går vi over på priser og evaluerer HostGators produkttilbud for å hjelpe deg med å finne den beste verdien.
 • Til slutt vil vi sammenligne Hostgator med andre populære plattformer og gi vår generelle anbefaling for deg, våre lojale kanadiske lesere.

Resultater fra 4 byer

Her går vi, stat nerder. Det er på tide å grave i matematikken til webhotell med HostGator. Alle testene våre ble kjørt i Canada for å hjelpe til med å få en nøyaktig blanding av resultater over hele landet. For å komme i gang, sjekk ut resultatene nedenfor fra våre fire teststeder.

 • Montreal
  • Oppetid – 98,6%
  • Gjennomsnittlig lastetid – 1,912ms
 • Toronto
  • Oppetid – 98,9%
  • Gjennomsnittlig lastetid – 2,012ms
 • Vancouver
  • Oppetid – 97,5%
  • Gjennomsnittlig lastetid – 2,182ms
 • Winnipeg
  • Oppetid – 98,09%
  • Gjennomsnittlig lastetid – 1,658ms

Folk sier at det ikke er noe å gjøre i Winnipeg, men se! De har internett! Og ganske raskt internett også. ��

Så hva betyr disse tallene egentlig? Vel, først er det viktig å forstå terminologien. Når vi snakker om oppdatering på HostingCanada, refererer det til et mål på hvor konsistent hostingleverandørens tjenester er. Statistikken presenteres som en prosentandel for å indikere den totale tiden som hostingleverandøren er online og fungerer normalt.

For eksempel har HostGator opptrådt med 98,6% oppetid fra Montreal-teststeder. Dette betyr at i alle dataene vi har samlet inn i testene våre, kunne HostGator-tjenestene bare 1,4% prosent av tiden for Montreal-brukere. Matematikken tilsvarer rundt 122 timer nedetid i løpet av et år. Dette er ganske bra. 

Når du måler oppetidens ytelse, kan til og med en brøkdel av et prosentpoeng gjøre en vesentlig forskjell for nettstedets tilgjengelighet. Hos HostingCandada anser vi oppetidsmålinger på over 98% for å være sterke, med alt under det som er klassifisert som dårlig. De aller beste vertsfirmaene garanterer 99% oppetid, ellers refunderer du noen av betalingene dine hvis forventningen ikke blir oppfylt.

Hva med HostGators lastetid? oppetid vs nedetid

Nå når vi skifter gir til belastningstid, skifter fokuset vårt fra total tilgjengelighet til faktiske hastighetsmålinger. Tallene som er satt sammen av HostingCanada er i gjennomsnitt over måneder med testing med HostGators plattform med forskjellige nettlesere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer. Tider gitt ovenfor måles i millisekunder og dekker lengden på en fullstendig forespørsel og svar til en nettsky-server.

Husk at sluttbrukere på nettstedet ditt kan virke en viss variasjon i responstider på grunn av en rekke faktorer, inkludert lokal nettverkshastighet, nettleseratferd og servertrafikk.. Totalt sett fungerer HostGators lastehastigheter bra mot andre vanlige leverandører som er tilgjengelige i Canada.

Belastningstider som gjennomsnittlig kl 2000 millisekunder eller mindre anses for å være høy ytelse, da det betyr at sluttbrukeren vil ha svært liten forsinkelse når han laster inn nettsiden. Hostingleverandører med langsommere responstid er risikabelt å bruke, fordi leserne og kunden din kan bli irritert over forsinkelsene og velger å bla gjennom andre nettsteder i stedet.

HostGator-priser forklart

Hastighet og pålitelighet er selvfølgelig viktig når du velger webhotell, men når det gjelder å ta en endelig beslutning, kan priser være den største faktoren. Tross alt, hvis du er en liten bedriftseier eller prøver å starte en ny oppstart, vil budsjettet trolig være stramt, og du vil finne den rimeligste planen som fremdeles kan gi solid ytelse. Samtidig er det viktig å ikke bare velge det billigste vertsalternativet og så håpe på det beste.

HostGator deler opp hosting-tilbudene i tre planalternativer: Hatchling, Baby og Business. De to første er inspirert av deres krypdyrmaskot og er rettet mot små kunder eller individuelle nettsteder, mens forretningsplanen er rettet mot bedriftsbrukere. Se nedenfor for gjeldende priser som HostGator tilbyr for kanadiske kunder, men husk at disse prisene endres ofte, spesielt når HostGator driver salg på forskjellige planer.

Webhotellplaner Delt cPanel Hosting HostGator

Det er bare en stor forskjell mellom Hatchling- og Baby-planene, og det er antall domener som er tillatt å administreres. Med Hatchling-planen kan du bare koble et enkelt vertsnavn, for eksempel et .com eller .net, til det vertsmiljøet ditt. Ved å oppgradere til Baby-planen vil HostGator tillate deg å konfigurere skymiljøet ditt til å fungere med et ubegrenset antall domener. Av denne grunn er prisøkningen på babyplanen verdt hvis du planlegger å spre webprosjektet ditt på flere nettsteder og domener.

Overraskende nok inkluderer HostGators forretningsplan ikke et stort antall viktige fordeler. Den inkluderer imidlertid en dedikert IP-adresse for stabil hosting og en automatisk oppgradering til Positive SSL levert av Comodo. En dedikert vert kan gi ekstra sikkerhet og mer effektiv ytelse for webprosjektet ditt. Alternativet Forretningsplan lar deg også installere et tilpasset SSL-sertifikat hvis du velger å ikke bruke det medfølgende.

For kanadiske nettkunder tilbyr HostGator en generell solid verdi for pengene. Sammenlignet med andre hostingalternativer av samme kaliber, får du omtrent de samme tjenestene, men med mye raskere ytelse enn noen av konkurrentene.

Hostgator Extra Goodies – Gratis SSL og annonseutgifter

Webhotellfirmaer vil ofte kaste inn ekstra funksjoner eller språkstøtte som en måte å blidgjøre avtalen. HostGator er ikke annerledes. Se nedenfor for noen eksempler på tilleggspakkene deres.

Delt vertsammenligning Se priser Planer HostGator

Det er viktig å merke seg at alle HostGator-planer nå inkluderer et grunnleggende SSL-sertifikat, som lar deg kryptere alle overføringer mellom webhotellet og den endelige brukerne nettlesere. Ikke sikker på hvordan SSL fungerer. Les denne artikkelen for å lære det grunnleggende.

Alle HostGator-planer har også en kreditt på $ 100 for både Google Adwords og Bing-reklame. Med denne kreditten kan du sette opp annonsekampanjer på begge plattformer og deretter tjene penger på ditt eget nettsted.

HostGator gjør det enkelt å starte et nettsted ved å bruke hvilket programmeringsspråk du foretrekker. Plattformen støtter blant annet Python, PHP og Perl.

HostGator gir også alle kunder e-postvert, som lar deg konfigurere forskjellige postbokser for bruk på nettstedets domene. Dette inkluderer støtte for både IMAP og POP3 e-postprotokoller. Støtte for e-posthotell er avgjørende hvis du planlegger å kjøre markedsføringskampanjer via e-post gjennom det nye webprosjektet ditt.

HostGator kundeservicepoeng 8/10

Du vil kanskje tro at ingenting noensinne vil gå galt med nettstedet ditt når du får det vert på internett, men det er ikke tilfelle. Du bør alltid vurdere leverandørens kundesupport omdømme og tilbud før du velger hvilken plattform du vil bruke.

hostgator chat-støtteHostGator tilbyr kundestøtte hele dagen, hver dag, året rundt, uansett hvilken type prisplan du har registrert deg for. Du kan kontakte deres støttepersonell via e-post, telefon eller et live chat-system.

Basert på HostingCanadas erfaring, har vi funnet at HostGators tekniske støtte er ganske nyttig og lett å komme i kontakt med. Men du må merke deg at nettstedet deres garanterer 99% oppetid, noe som ikke stemmer med våre egne testresultater.

Jeg ville nevne at hvis du nettopp begynner å bygge det første nettstedet ditt enn å ha kvalitetsstøtte, er utrolig viktig. Ikke bare vil det spare deg for en enorm hodepine av å måtte finne ut tekniske problemer selv, du vil ende opp med å spare penger nå ved å ansette hjelp utenfra. Du vil bli overrasket over hvor mange forespørsler du kan komme til deres støttepersonell. ��

Anbefaler vi Gator?

Det gjør vi absolutt. HostGator er som Ford Focus fra den elektroniske vertsverdenen. Det er ikke fancy eller prangende, det er ikke ultra raskt eller for tregt. I stedet for det sitter midt i midten med god ytelse sammenlignet med pris, kvalitetsstøtte og en rekke andre ekstra funksjoner.
Vi har også vært vertskap for flere av våre egne nettsteder ved hjelp av HostGator i det siste og hadde gode resultater. Som du kan se av beregningene i vår live sporing, har HostGator vist seg å tilby stor pålitelighet og raskere tilkoblingshastigheter.

 • HostGator tilbyr også rimelige priser med sine forskjellige plannivåer, som er veldig sammenlignbare med andre store vertsselskaper. Det er viktig at HostGator også inkluderer et gratis grunnleggende SSL-sertifikat for alle kunder, uansett plan.
 • hostgator-logo

Kontrakter med webhotellleverandører kan ofte låses inne i en periode på mange måneder eller år. Hvis nettstedet ditt for øyeblikket er vertskap et annet sted, bør du finne ut hva slags engasjement du har meldt deg på og hvilke overgangsalternativer som er tilgjengelige. Med HostGator kan du migrere et eksisterende nettprosjekt til plattformen deres med minimale avbrudd. Da kan du gå videre og nyte den beste hostingopplevelsen på skyen.

Summing It Up

HostGator er en sterk konkurrent i webhotellbransjen, noe som gjør skyen rimelig for kanadiske kunder og tilbyr et stort antall tilleggsfunksjoner.

Du vil kanskje også like:

 • Beste webhotell
 • Beste nettstedbygger

Referanser og bildekreditt:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map