HostGator áttekintés (2020)

Van egy főterved. Abbahagyja az unalmas napi munkáját, elindít egy weboldalt, majd elegendő passzív jövedelmet keres ahhoz, hogy nyugdíjba vonuljon egy trópusi tengerparton valahol Thaiföldön… ��


De mielőtt elkezdi írni a lemondási levélét, amelyet kézbesíteni a főnökének, győződjön meg arról, hogy van egy terve, hogy hol fogja tárolni az új webhelyet. Szilárd, megbízható és gyors webtárhely-szolgáltató nélkül az új vállalkozás kudarcra lesz ítélve.

hostgator logó

Szerencsére manapság nem kell technikai varázslónak lennie ahhoz, hogy új weboldalt felállítson és működtethessen. Ez a HostGator áttekintés néhány perc alatt segít az új webhely felállításában és tárolásában.

Valószínűleg már látta a következő hirdetéseit: HostGator online vagy hallott reklámok a kedvenc podcastjain. A cég 2002 óta működik, és valójában 2006 júniusában nyitotta meg első nemzetközi irodáját Kanadában.

Nem fog sok aligátort találni a kanadai pusztában (reméljük), de olvassuk tovább, hogy megtudja, a HostGator megfelel-e a hype.

Hogyan teszteltük – Live HostGator Tracking

A webgazda áttekintése nem kis feladat. A szolgáltatókat számos tényezőre ki kell értékelni, ideértve a következőket sebesség, megbízhatóság, és természetesen költség. Az adatok beszerzésének legjobb módja az, hogy teszteljük. Sajnos ezt nem a legtöbb ember hatékonyan tudja megtenni.

A HostingCanada-nál az összes webgazda véleményünket számszerűsíthető mutatókra és statisztikákra alapozzuk. Ha egy internetes fogadó szolgáltató nem éri meg a pénzt, akkor egyenesen felmondjuk. Nézze meg élő követés itt, beleértve a HostGator-t.

A HostGator teljesítményének más legfontosabb szolgáltatókkal szembeni értékelésekor számos nagyobb kanadai városból és tartományból vettük fel a mutatókat. Végfelhasználói valószínűleg eloszlanak az országban és a világ minden tájáról, ezért fontos, hogy webes projektje gyorsan betöltse az összes helyet. További részletekért nézze meg a tesztelési folyamatunkat.

Itt található a HostGator ajánlatainak ezen áttekintése megközelítésének áttekintése:

 • Először megadjuk a HostGator teljesítményének nyers számát, ideértve az üzemidőt, a sebességet és a megbízhatóságot.
 • Ezután áttérünk az árazásra és kiértékeljük a HostGator termékkínálatát, hogy segítsünk megtalálni a legjobb értéket.
 • Végül összehasonlítjuk a Hostgator-t más népszerű platformokkal, és átfogó ajánlást adunk neked, hűséges kanadai olvasóinknak.

Eredmények 4 városból

Itt vagyunk, stat nerds. Ideje elmélyülni a webtárhely matematikájában a HostGator segítségével. Az összes tesztet Kanadában végeztük, hogy pontos eredményeket kapjunk az ország egész területén. Az induláshoz nézze meg az alábbi eredményeket négy teszthelyünkről.

 • Montreal
  • Uptime – 98,6%
  • Átlagos városi idő – 1,912ms
 • Toronto
  • Uptime – 98,9%
  • Átlagos városi idő – 2,012ms
 • Vancouver
  • Uptime – 97,5%
  • Átlagos városi idő – 2,182ms
 • Winnipeg
  • Uptime – 98.09%
  • Átlagos városi idő – 1,658ms

Az emberek azt mondják, hogy Winnipegben nincs mit csinálni, de nézd! Van internetük! És elég gyors internet is. ��

Tehát mit jelentenek ezek a számok? Nos, először is fontos megérteni a terminológiát. Amikor a HostCanada frissítéséről beszélünk, ez arra utal, hogy a host szolgáltató szolgáltatásai mennyire egységesek. A statisztikát százalékban adjuk meg, amely jelzi a teljes időt, amikor a tárhely szolgáltatója online és normálisan működik.

A HostGator például fellépett a 98,6% üzemidő a montreali tesztelési helyekről. Ez azt jelenti, hogy a tesztelés során összegyűjtött összes adatban a HostGator szolgáltatásai csak az idő 1,4% -át tudták montreali felhasználók számára biztosítani. A matematika körülbelül 122 óra leállást jelent egy év alatt. Ez nagyon jó. 

Az üzemidő teljesítményének felmérésekor akár egy százalékpont töredéke is jelentősen befolyásolhatja webhelyének elérhetőségét. A HostingCandada-nál a 98% feletti rendelkezésre állási mutatókat erősnek tartjuk, és bármi alacsonyabb kategóriába sorolhatók. A legjobb hosting cégek garantálják az üzemidő 99% -át, különben a kifizetések egy része visszatéríti Önnek, ha ez az elvárás nem teljesül.

Mi a helyzet a HostGator betöltési idejével?? uptime vs leállás

A sebességváltók terhelési időre történő átváltásakor a hangsúly a teljes rendelkezésre állástól a tényleges sebességmérésig vált. A HostCanada által összeállított számok átlagosan több hónapon keresztül tesztelnek a HostGator platformján, különféle böngészőkkel, mint például a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Microsoft Internet Explorer. A fent megadott időket milliszekundumban mérjük, és a felhővel rendelkező webkiszolgálóra irányuló teljes kérés és válasz időtartamát lefedik.

Ne feledje, hogy webhelyének végfelhasználói a válaszidők némileg eltérőnek tűnhetnek számos tényező miatt, beleértve a helyi hálózati sebességet, a böngésző viselkedését és a szerver forgalmát. Összességében elmondható, hogy a HostGator terhelési ideje gyorsabban teljesít más, Kanadában elérhető szolgáltatókkal szemben.

Loadtimes átlagosan 2000 milliszekundum vagy annál kevesebbet tekintünk nagyteljesítményűnek, mivel ez azt jelenti, hogy a végfelhasználónak nagyon kevés késéssel kell szembenéznie a weboldal betöltésekor. A lassabb válaszidővel rendelkező szolgáltatók használata kockázatos, mivel az olvasók és az ügyfelek bosszanthatnak a késésekkel, és inkább más webhelyeket böngészhetnek.

A HostGator árképzése magyarázva

A sebesség és a megbízhatóság természetesen fontos az internetes házigazda kiválasztásakor, de amikor a végső döntést meghozza, az árképzés lehet a legnagyobb tényező. Végül is, ha kisvállalkozás vagy új vállalkozást indít, akkor költségvetése valószínűleg szűk lesz, és meg akarja találni a legmegfizethetőbb tervet, amely továbbra is szilárd teljesítményt nyújthat. Ugyanakkor fontos, hogy ne csak válassza ki a legolcsóbb tárhelyi lehetőséget, és csak a legjobbat remélje.

A HostGator hostolási kínálatát három tervbe osztja: Hatchling, baby és business. Az első kettőt hüllő kabalája ihlette és kis ügyfelekre vagy egyedi webhelyekre irányul, míg az üzleti terv a vállalati felhasználókra irányul. Lásd az alábbiakat a jelenlegi árakról, amelyeket a HostGator kínál kanadai ügyfelek számára, bár ne feledje, hogy ezek az árak gyakran változnak, különösen akkor, ha a HostGator különféle tervei alapján értékesíti.

Webtárhely-tervek Közös cPanel-tárhely HostGator

Csak egy jelentős különbség van a Hatchling és a Baby tervek között, és a kezelt domainek száma. A Hatchling tervvel egyetlen gazdagépnevet, például .com vagy .net összekapcsolhat a hostolt környezetével. A csecsemőtervre való frissítéssel a HostGator lehetővé teszi, hogy a felhő-környezetet korlátlan számú domainnel való működésbe állítsa. Ezért érdemes megtenni a Baby Plan költségnövekedését, ha azt tervezi, hogy webes projektjét több webhelyre és domainre terjeszti.

Meglepő módon a HostGator üzleti terve nem tartalmaz számos jelentős előnyt. Tartalmaz egy dedikált IP-címet a stabil tároláshoz, és automatikusan frissíti a Comodo által a pozitív SSL-re. Egy dedikált host extra biztonságot és hatékonyabb teljesítményt nyújthat webes projektjéhez. Az Üzleti terv opció lehetővé teszi egyéni SSL-tanúsítványok telepítését is, ha úgy dönt, hogy nem használja a mellékelt tanúsítványt.

A kanadai webes ügyfelek számára a HostGator egy általános szilárd ár-érték arány. Az ugyanazon kaliberű egyéb tárhely-lehetőségekkel összehasonlítva nagyjából ugyanazokat a szolgáltatásokat kapja, de sokkal gyorsabb teljesítménnyel, mint néhány versenytársa..

Extra gazdagépek – Ingyenes SSL és hirdetési költségek

A web hosting cégek gyakran extra funkciókat vagy nyelvi támogatást vesznek igénybe az üzlet édesítése céljából. A HostGator nem különbözik egymástól. Lásd az alábbiakban néhány példát a hozzáadott csomagjaikra.

Megosztott tárhely összehasonlítása Árak megtekintése Tervek HostGator

Fontos megjegyezni, hogy az összes HostGator-csomag most tartalmaz egy alapvető SSL-tanúsítványt, amely lehetővé teszi a tárolt webhely és a végfelhasználói böngészők közötti összes adattovábbítás titkosítását. Nem biztos benne, hogyan működik az SSL. Olvassa el ezt a cikket és tanulja meg az alapokat.

Minden HostGator terv 100 dolláros jóváírással jár mind a Google Adwords, mind a Bing hirdetések számára. Ezzel a jóváírással mindkét platformon beállíthat hirdetési kampányokat, majd pénzt kereshet saját webhelyének teljesítményével.

A HostGator megkönnyíti a weboldal elindítását, bármilyen programozási nyelven. A platform többek között a Python, a PHP és a Perl támogatását is támogatja.

A HostGator az összes ügyfelet e-mail tárolással is biztosítja, amely lehetővé teszi a különböző postaládák konfigurálását a webhely domainjében történő felhasználáshoz. Ez magában foglalja az IMAP és a POP3 e-mail protokollok támogatását is. Az e-mail tárolás támogatása nélkülözhetetlen, ha az új webprojektjén keresztül tervezi e-mail marketing kampányok futtatását.

HostGator ügyfélszolgálati pontszám 8/10

Lehet, hogy azt gondolja, hogy soha nem fog rosszul lenni az Ön webhelyével, ha azt az élő interneten tárolja, de nem erről van szó. Mielőtt kiválasztaná, melyik platformot választja, mindig figyelembe kell vennie a szolgáltató ügyfélszolgálatának hírnevét és ajánlatát.

hostgator csevegési támogatásA HostGator ügyfélszolgálatot kínál egész nap, minden nap, egész évben, függetlenül attól, hogy milyen típusú árazási tervet írt alá. E-mailben, telefonon vagy élő csevegőrendszeren keresztül veheti fel a kapcsolatot a támogatási személyzettel.

A HostingCanada tapasztalatai alapján úgy találtuk, hogy a HostGator technikai támogatása meglehetősen segítőkész és könnyen kapcsolatba léphet. De meg kell jegyeznie, hogy webhelyük garantálja az üzemidő 99% -át, ami nem egyezik a saját tesztelési eredményeinkkel.

Szerettem volna megemlíteni, hogy ha csak elkezdi építeni az első webhelyet, akkor hihetetlenül fontos a minőségi támogatás. Nem csak hatalmas fejfájást takarít meg, ha saját magának kell kitalálnia a műszaki kérdéseket, így pénzt fog megtakarítani, és most külső segítséget kölcsönöz. Meg fog lepődni, hogy hány kérést tehet fel ügyfélszolgálatának. ��

Ajánljuk a Gator-ot??

Teljesen megtesszük. A HostGator olyan, mint a Ford Focus az online host világban. Nem divatos vagy feltűnő, nem túl gyors vagy túl lassú. Ehelyett jobbra középen ül, nagy teljesítményű összehasonlítva az árral, a minőségi támogatással és számos további funkcióval.
A HostGator segítségével korábban számos saját webhelyet üzemeltetettünk, és nagyszerű eredményeket kaptunk. Amint az élő követésünk metrikáiból kitűnik, a HostGator bebizonyította, hogy nagy megbízhatóságot és gyorsabb kapcsolódási sebességet kínál..

 • A HostGator megfizethető árakat is kínál különféle tervezési szinteikkel, amelyek nagyon hasonlítanak más nagyobb hosting cégekhez. Fontos szempont, hogy a HostGator tartalmaz egy ingyenes alap SSL tanúsítványt is minden ügyfél számára, tervétől függetlenül.
 • hostgator logó

A webtárhely-szolgáltatókkal kötött szerződések gyakran több hónapra vagy akár évekre is lezárhatók. Ha webhelyét jelenleg máshol üzemelteti, akkor meg kell tudnia, hogy milyen kötelezettségvállalást írt alá és milyen átállási lehetőségek állnak rendelkezésre. A HostGator segítségével minimális megszakításokkal migrálhat egy meglévő webes projektet a platformra. Akkor továbbléphet és élvezheti a legjobb tárhely-élményt a felhőn.

Összegezve

A HostGator erős versenytárs a webtárhely-iparban, lehetővé téve a felhőt kanadai ügyfelek számára, és számos hozzáadott funkciót kínálva.

Még szintén kedvelheted:

 • Legjobb webtárhely
 • A legjobb weboldalkészítő

Referenciák és képösszegek:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map