HostGator-anmeldelse (2020)

Du har en masterplan. Du vil afslutte dit kedelige dagjob, lancere et websted og derefter skabe nok passiv indkomst til at gå på pension på en tropisk strand et sted i Thailand … ��


Men inden du begynder at skrive dit fratrædelsesbrev til at give din chef, skal du sørge for at have en plan for, hvor du er vært for dit nye websted. Uden en solid, pålidelig og hurtig webhostingudbyder vil din nye virksomhed være dømt til at mislykkes.

hostgator logo

Heldigvis behøver du i disse dage ikke at være en teknisk wiz for at få et nyt websted i gang. Denne HostGator-gennemgang hjælper dig med at opsætte og være vært for dit nye websted på bare få minutter.

Du har sandsynligvis set reklamer til HostGator online eller hørt reklamer for det på dine foretrukne podcasts. Virksomheden har eksisteret siden 2002 og åbnede faktisk sit første internationale kontor i Canada i juni 2006.

Du finder ikke mange alligatorer i den canadiske vildmark (vi håber), men læs videre for at finde ud af, om HostGator lever op til hype.

Sådan testede vi – Live HostGator-sporing

At gennemgå en webhost er ingen lille opgave. Udbydere skal evalueres på en række faktorer, herunder hastighed, pålidelighed, og selvfølgelig koste. Den bedste måde at få disse data på er at teste dem. Desværre er dette ikke noget de fleste mennesker kan gøre effektivt.

Hos HostingCanada baserer vi alle vores webhost-anmeldelser på kvantificerbare målinger og statistikker. Hvis en webhost-udbyder ikke er pengene værd, fortæller vi dig straks. Se vores live tracking her, inklusive HostGator.

Når vi evaluerer HostGators ydelse over for andre topudbydere, har vi indfanget målinger fra flere store canadiske byer og provinser. Dine slutbrugere vil sandsynligvis være spredt over hele landet og kloden, så det er vigtigt for dit webprojekt at indlæse hurtigt fra alle placeringer. For mere detaljeret information, kontroller vores testproces.

Her er en oversigt over vores tilgang til denne gennemgang af HostGators tilbud:

 • Først giver vi dig det ringe antal HostGators ydelser, inklusive oppetid, hastighed og pålidelighed.
 • Derefter går vi over på prisfastsættelse og evaluerer HostGators produkttilbud for at hjælpe dig med at finde den bedste værdi.
 • Til sidst vil vi sammenligne Hostgator med andre populære platforme og give vores overordnede anbefaling til dig, vores loyale canadiske læsere.

Resultater fra 4 byer

Her går vi, stat nerder. Det er tid til at grave i matematikken i webhosting med HostGator. Alle vores test blev kørt i Canada for at hjælpe med at få en nøjagtig blanding af resultater over hele landet. For at komme i gang skal du tjekke resultaterne nedenfor fra vores fire teststeder.

 • Montreal
  • Uptime – 98,6%
  • Gennemsnitlig belastningstid – 1,912ms
 • Toronto
  • Uptime – 98,9%
  • Gennemsnitlig belastningstid – 2,012ms
 • Vancouver
  • Uptime – 97,5%
  • Gennemsnitlig belastningstid – 2,182ms
 • Winnipeg
  • Uptime – 98,09%
  • Gennemsnitlig belastningstid – 1,658ms

Folk siger, at der ikke er noget at gøre i Winnipeg, men se! De har internet! Og også ret hurtigt internet. ��

Så hvad betyder disse tal faktisk? Nå, først er det vigtigt at forstå terminologien. Når vi taler om opdatering på HostingCanada, henviser det til et mål for, hvor konsekvent hostingudbyderens tjenester er. Statistikken præsenteres som en procentdel for at indikere den samlede tid, hvor hosting-udbyderen er online og fungerer normalt.

F.eks. Har HostGator opført med 98,6% oppetid fra Montreal-teststeder. Dette betyder, at i alle de data, vi har indsamlet i vores test, var HostGator-tjenester ikke i stand til kun 1,4% procent af tiden for Montreal-brugere. Matematikken svarer til ca. 122 timers nedetid i løbet af et år. Dette er ret godt. 

Når man måler oppetidets ydeevne, kan selv en brøkdel af et procentpoint gøre en betydelig forskel for dit websteds tilgængelighed. Hos HostingCandada anser vi oppetidsmålinger på over 98% for at være stærke, med noget under det klassificeret som dårligt. De allerbedste hostingfirmaer garanterer 99% oppetid ellers refunderer du nogle af dine betalinger, hvis denne forventning ikke er opfyldt.

Hvad med HostGators indlæsningstider? oppetid vs nedetid

Når vi skifter gear til belastningstid, skifter vores fokus fra den samlede tilgængelighed til faktiske hastighedsmålinger. Tallene, der er udarbejdet af HostingCanada, er i gennemsnit over måneders test med HostGators platform med forskellige browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer. Tider, der er angivet ovenfor, måles i millisekunder og dækker længden af ​​en fuld anmodning og svar på en skywebserver.

Husk, at dit websteds slutbrugere kan synes en variation i responstider på grund af en række faktorer, herunder lokal netværkshastighed, browseradfærd og servertrafik. Generelt fungerer HostGators loadtime-hastigheder godt mod andre almindelige udbydere, der er tilgængelige i Canada.

Belastningstider, der gennemsnitligt kl 2.000 millisekunder eller mindre betragtes som høj ydeevne, da det betyder, at slutbrugeren vil have meget lille forsinkelse ved indlæsning af websiden. Hostingudbydere med langsommere responstider er risikable at bruge, fordi dine læsere og kunde kan blive irriterede over forsinkelserne og vælger at gennemse andre steder i stedet.

HostGator-priser forklaret

Hastighed og pålidelighed er naturligvis vigtig, når du vælger din webhost, men når det kommer til at tage en endelig beslutning, kan prisfastsættelse være den største faktor. Når alt kommer til alt, hvis du er en mindre virksomhedsejer eller forsøger at starte en ny opstart, vil dit budget sandsynligvis være stramt, og du vil finde den mest overkommelige plan, som stadig kan give en solid ydelse. Samtidig er det vigtigt ikke bare at vælge den billigste hosting-mulighed og derefter håbe på det bedste.

HostGator opdeler sine hosting-tilbud i tre planmuligheder: Hatchling, baby og forretning. De to første er inspireret af deres krybdyrmaskot og er rettet mod små kunder eller individuelle websteder, mens forretningsplanen er målrettet virksomhedsbrugere. Se nedenfor for den aktuelle prisfastsættelse, som HostGator tilbyder til canadiske kunder, men husk, at disse satser ofte ændres, især når HostGator kører salg på deres forskellige planer.

Webhosteplaner Delt cPanel Hosting HostGator

Der er kun en vigtig forskel mellem Hatchling- og Baby-planerne, og det er antallet af domæner, der kan administreres. Med Hatchling-planen kan du kun linke et enkelt værtsnavn, f.eks. Et com eller .net, til dit hostede miljø. Ved at opgradere til Baby-planen giver HostGator dig mulighed for at konfigurere dit skymiljø til at arbejde med et ubegrænset antal domæner. Af denne grund er babyplanets omkostningsstigning værd, hvis du planlægger at sprede dit webprojekt på flere websteder og domæner.

Overraskende inkluderer HostGators forretningsplan ikke et stort antal væsentlige fordele. Den inkluderer dog en dedikeret IP-adresse til stabil hosting og en automatisk opgradering til Positive SSL leveret af Comodo. En dedikeret vært kan give ekstra sikkerhed og mere effektiv ydelse til dit webprojekt. Muligheden for forretningsplan giver dig også mulighed for at installere et brugerdefineret SSL-certifikat, hvis du vælger ikke at bruge det inkluderede.

For canadiske webkunder tilbyder HostGator en samlet solid værdi for pengene. Sammenlignet med andre hostingmuligheder af samme kaliber får du nogenlunde de samme tjenester, men med meget hurtigere ydelse end nogle af dens konkurrenter.

Hostgator Extra Goodies – Gratis SSL og annonceudgifter

Webhostingfirmaer vil ofte kaste ekstra funktioner eller sprogstøtte ind som en måde at sødne aftalen på. HostGator er ikke anderledes. Se nedenfor for nogle eksempler på deres tilføjede pakketilbud.

Delt sammenligning af hosting Se priser Planer HostGator

Det er vigtigt at bemærke, at alle HostGator-planer nu inkluderer et grundlæggende SSL-certifikat, som giver dig mulighed for at kryptere alle transmissioner mellem dit hostede websted og slutbrugerbrowsere. Ikke sikker på, hvordan SSL fungerer. Læs denne artikel for at lære det grundlæggende.

Alle HostGator-planer leveres også med en kredit på $ 100 til både Google Adwords og Bing-reklame. Med denne kredit kan du oprette annoncekampagner på begge platforme og derefter tjene penge på dit eget websteds ydelse.

HostGator gør det let at starte et websted ved hjælp af det programmeringssprog, du foretrækker. Platformen understøtter blandt andet Python, PHP og Perl.

HostGator giver også alle kunder e-mail-hosting, som giver dig mulighed for at konfigurere forskellige postkasser til brug på dit websteds domæne. Dette inkluderer support til både IMAP og POP3 e-mail-protokoller. Support til e-mail-hosting er afgørende, hvis du planlægger at køre e-mail-marketingkampagner gennem dit nye webprojekt.

HostGator kundeservicescore 8/10

Du kan måske lide at tro, at intet nogensinde vil gå galt med dit websted, når du får det hostet på det live internet, men det er ikke tilfældet. Du skal altid overveje en udbyders kundesupport omdømme og tilbud, inden du vælger hvilken platform der skal bruges.

support til hostgator-chatHostGator tilbyder kundesupport hele dagen, hver dag og året rundt, uanset hvilken type prisplan du har tilmeldt dig. Du kan kontakte deres supportmedarbejdere via e-mail, telefon eller et live chat-system.

Baseret på HostingCanadas oplevelse har vi fundet HostGators tekniske support som meget hjælpsom og let at komme i kontakt med. Men du skal være opmærksom på, at deres websted garanterer 99% oppetid, hvilket ikke stemmer overens med vores egne testresultater.

Jeg ville nævne, at hvis du lige er begyndt at bygge din første side end at have kvalitetssupport, er det utroligt vigtigt. Ikke kun vil det spare dig for en enorm hovedpine ved selv at skulle finde ud af tekniske problemer, du vil ende med at spare penge nu ved at ansætte hjælp udefra. Du vil blive overrasket over, hvor mange anmodninger du kan fremsætte til deres supportpersonale. ��

Anbefaler vi Gator?

Det gør vi absolut. HostGator er som Ford Focus fra onlinehostverdenen. Det er ikke fancy eller prangende, det er ikke ultrahurtigt eller for langsomt. I stedet for det sidder lige i midten med fremragende præstation sammenlignet med pris, kvalitetssupport og en række andre ekstra funktioner.
Vi har også været vært for flere af vores egne websteder ved hjælp af HostGator i fortiden og haft gode resultater. Som du kan se fra målingerne i vores live tracking, har HostGator vist sig at tilbyde stor pålidelighed og hurtigere forbindelseshastigheder.

 • HostGator tilbyder også overkommelig prisfastsættelse med deres forskellige niveauer af planer, som er meget sammenlignelige med andre store hostingfirmaer. Det er vigtigt, at HostGator også inkluderer et gratis grundlæggende SSL-certifikat til alle kunder, uanset deres plan.
 • hostgator logo

Kontrakter med udbydere af webhosting kan ofte låses i en periode på mange måneder eller endda år. Hvis dit websted i øjeblikket er vært andetsteds, skal du finde ud af, hvilken slags forpligtelse du har tilmeldt dig, og hvilke overgangsmuligheder der er tilgængelige. Med HostGator kan du migrere et eksisterende webprojekt til deres platform med minimale afbrydelser. Derefter kan du gå videre og nyde den bedste hostingoplevelse på skyen.

Opsummer det

HostGator er en stærk konkurrent i webhostingbranchen, hvilket gør skyen overkommelig for canadiske kunder og tilbyder et godt antal tilføjede funktioner.

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste webhosting
 • Bedste Webstedsbygger

Referencer og billedkreditter:

 • VisualModo.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector