Gostovanje pregled – najboljša storitev gostovanja

Če ste prebrali naše ocene o poceni spletnem gostovanju, boste vedeli, da nismo navdušeni nad delovanjem sveta s popustom.


Na splošno gre tako.

Zvabijo vas v poceni ponudbo in potem dobite grozno storitev. Govorimo o pretirano dolgih izpadih, slabem podaljšku in najslabši podpori Rogers Cablea. ��

Na splošno ne priporočamo ultra poceni gostiteljev, ampak s Gostovanje – naredili bomo izjemo.

Od leta 2004 je Hostinger dosledno zagotavljal najbolj stroškovno učinkovito, a visoko kakovostno gostovanje 29 milijonov kupcev.

Nekaj ​​drugih informacij, ki so na voljo o Hostingerju, smo bili rahlo skeptični. Zadnjih 18 mesecev jih spremljamo. Lahko vidite naše sledenje v živo tukaj.

V tem pregledu Hostingerja bomo pregledali njihovo storitev in podporo od zgoraj navzdol – dobre, slabe in odlične -, da vidimo, kako se uvrščajo med druge priljubljene spletne gostitelje.

Pros – kaj nam je všeč pri Hostingerju

Potek – 99,91%

V letu 2018 je Hostinger povprečno podaljšal čas nadgradnje 99,91% – kar je dobro, zelo dobro.

Kaj pomeni nadgradnja?

 • Občasni čas – Odstotek, ki označuje skupni čas, da je ponudnik gostovanja v spletu in normalno deluje.
 • Povprečno podaljšanje gostovanja Hostingerja je bilo v letu 2018 99,91%. To pomeni, da so bile storitve na voljo le 0,09% časa za uporabnike. Matematika znaša približno 7,88 ur izpadov v enem letu.
 • Ostali gostitelji z nizkimi cenami imajo povprečno pravico do podaljšanja približno 94%, kar je približno 525 ur izpadov v enem letu. Ta razlika je ogromna.
 • Kaj to pomeni za razpoložljivost – Del odstotne točke lahko pomembno vpliva na razpoložljivost vašega spletnega mesta.
 • Dober čas – Menimo, da so meritve za čas nad 98% močne. Povprečno to blizu 100% je roko navzdol neverjetno.

Čas nalaganja – 389 ms

Kaj pomeni čas nalaganja?

V letu 2018 je bil povprečni čas nalaganja Hostingerja 389 ms. To izstreli povprečje industrije iz vode.

pingdom live stat

 • Čas nalaganja – Dejanske meritve hitrosti.
 • Merska enota – Zgoraj navedeni časi se merijo v milisekundah in pokrivajo dolžino celotne zahteve in odgovora na spletni strežnik v oblaku.
 • Kako se to preizkuša – Zbrane številke so v povprečju več mesecev preizkušanja na platformi iPage z različnimi brskalniki, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox in Microsoft Internet Explorer.
 • Druge spremenljivke – Končnim uporabnikom vašega spletnega mesta se lahko zdi, da so odzivni časi različni zaradi različnih dejavnikov, vključno s hitrostjo lokalnega omrežja, vedenjem brskalnika in strežniškim prometom.
 • Dobri časi obremenitve – časi nalaganja, ki znašajo povprečno 2000 milisekund ali manj, se štejejo za visoko zmogljive.

Gostovanje ponudnikov s počasnejšimi odzivnimi časi je tvegano za uporabo, saj se bodo vaši bralci in stranke lahko motili zaradi zamud in namesto tega izbrali brskanje po drugih spletnih mestih. Poglobljeni potop v naše raziskave vam bo pokazal, da so ponudniki gostovanja povsod po zemljevidu.

S temi statističnimi podatki se Hostinger ponaša z neverjetno zmogljivostjo na celotnem nivoju – tudi v primerjavi z našim kuriranim seznamom najboljših ponudnikov gostovanja.

Pojasnjena cena gostovanja

To je tisto, kar pritegne vašo pozornost pri Hostingerju. Imajo 0,99 USD na mesec uvodna cena. Kot da bi pogledali preostali del industrije in rekli: “Mi lahko naredimo boljše.”

Bolj se bomo podrobneje seznanili s tem, kaj dobite po tej ceni dlje, toda glavna stvar, ki jo morate upoštevati, je, da na tej cenovni točki dobite konkurenčne čas in hitrost nalaganja..

V bistvu dobiš dejanski dobro gostovanje in varčevanje denarja. Da – mogoče je dobro gostovanje ob odlične cene. Kakšen koncept!

Resnično je najboljše iz obeh svetov, kar zadeva uspešnost in cene. Verjetno je Cent za cent Hostinger najboljša vrednost za denar na trgu danes kot gostiteljska storitev. Ali smo omenili, da dobiš brezplačno domeno z VSEH paketom gostovanja?

Brezplačno gostovanje spletnega mesta

Zyro – Brezplačni graditelj spletnih mest iz Hostingerja je presenetljivo impresiven. Večina ustvarjalcev spletnih mest, ki so vključeni v storitev gostovanja, je pozoren, vendar je Hostinger dejansko vnesel predloge in funkcionalnost zgradbe, ki lahko ustvarijo trdne ciljne strani za spletno mesto.

hostinger-prilagodite-strani

Teh modelov ne boste odganjali nikomur, vendar je funkcionalnost podobna tistemu, kar bi dobili od vodilnega ustvarjalca ciljne strani, ne da bi morali uporabljati ločeno storitev.

Na voljo je z veliko uporabnimi funkcijami – popolnoma novimi in tistimi, o katerih smo že slišali – brezplačnim SSL certifikatom, neomejenim SSD-om in neomejeno pasovno širino.

Najbolj inovativne nove funkcije morajo biti Zyro AI Content Generator in Logo Maker. Izkoristite svojo ustvarjalnost z novo funkcijo Hostingerja, ki vam omogoča, da v nobenem trenutku ustvarite logotipe za svojo blagovno znamko. Znova izmislite logotip vašega podjetja z proizvajalcem logotipov Zyro.

Očitno je, da so programske opreme ciljne strani narejene prav zato, da so optimizirane za tokove in vse te zabavne stvari, vendar je to enostavno nadomeščanje, če iščete samo eno stran, ki jo lahko vrnete v internet.

Na kratko, če iščete cenovno gostovanje (0,99 USD na mesec) in želite čim prej vrniti spletno stran navzgor, Hostinger je fantastična možnost. Če želite domeno, nekam želite poslati ljudi, niste prepričani, kaj še zdaj potrebujete. Vse, kar bi morali storiti, je, da se prijavite in nastavite hitro stran z ustvarjalcem spletnih strani Hostinger.

Če iščete več ustvarjalcev, si oglejte naš vodič o najboljših graditeljih spletnih mest v Kanadi.

30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

hostinger klepet v živoJamstva za vračilo denarja so zdaj razmeroma zagnana v mlinu v gostiteljski industriji, vendar je o njih vedno vredno govoriti. Nekatera spletna mesta za gostovanje še vedno ne ponujajo garancije za vračilo denarja in ta spletna mesta za gostovanje bi se morala bodisi spopasti s časom ali oditi.

Huda sem – vem.

Če storitev gostovanja ponuja garancijo za vračilo denarja, potem lahko sklepamo na dve stvari:

 1. Podjetje vas želi pravilno obravnavati
 2. Prepričani so v svoje ponudbe

Na nekaterih delih njihovega spletnega mesta Hostinger dejansko jamči za vračilo denarja kot brezplačno preizkušanje. To je odličen način za pregled teh garancij, da boste lahko prenehali uporabljati storitev, če ugotovite, da ne deluje dobro.

Na tem svetu je veliko stvari, ki ne prinašajo garancije za vračilo denarja. Če je na izdelku ponujena ena, boste potem neumni, da ne upoštevate tega pri odločitvi.

99,9% garancija za nepravočasno

Hostinger zagotavlja, da bodo njihovi strežniki delali 99,9% časa. Kot sem rekel pred nekaj stavki – garancije veliko pomenijo.

Če ta garancija ne uspe, lahko dobite nekaj denarja nazaj. V pogodbi o zakoniti prijavi s Hostingerjem pišejo, da če jamstvo za produkcijo ne uspe, lahko dobite dobropis v višini 5% mesečne pristojbine za gostovanje za ta mesec. Ni veliko, je pa nekaj.

Podjetja veliko postavijo na vrsto, ko ponudijo takšno garancijo in znova, to kaže veliko zaupanja v njihove storitve.

Enostaven za uporabo

Govoril bom o nadzorni plošči v razdelku »Pros« in »proti«.

To je razlog, zakaj je to Pro: Nadzorna plošča, ki jo uporablja Hostinger, ni tradicionalni cPanel. Ustvarili so svoje.

nadzorna plošča hostinger

Ta nova nadzorna plošča je enostavnejša za uporabo kot cPanel. To pomeni, da če ste začetnik, vam bo všeč bolj. Očitno je, da je bil cilj te nadzorne plošče čim lažja uporaba za upravljanje vsega na zaledju vašega spletnega mesta.

Brezplačen SSL po vseh ravneh

Brezplačen SSL bi moral biti standard pri gostovanju danes. Seveda pri Hostingerju prejmete brezplačen SSL skupaj s katerim koli načrtom, ki se ga odločite za nakup.

Kaj točno je SSL? Stoji za zaščito plasti zaščitnih vtičnic. V bistvu je varno prenašanje podatkov med spletnimi brskalniki in spletnimi strežniki. Zagotovo ga želite, če poskušate zgraditi uspešno podjetje.

Kako deluje SSL

Če nimate certifikata SSL, lahko vaše SEO razvrstitev povzroči, da ljudje zapustijo vaše spletno mesto, ko ugotovijo, da ga nimate.

Neomejene funkcije, če nadgradite

Vsi standardni vidiki, ki jih dobite s prvovrstnim načrtom, so odklenjeni še za nekaj dolarjev.

V prvotnem načrtu imate lahko samo eno spletno mesto, en e-poštni račun, eno bazo podatkov in omejeno količino prostora na disku in pasovno širino.

Če se odločite za višji stopenjski načrt, ki ga lahko imate neomejeno število spletnih strani, neomejeno e-poštnih računov, neomejeno baz podatkov, neomejen prostor na disku, in neomejena pasovna širina. Govorite o maksimalno učinkovitih zmogljivostih, prav tam.

Plačajte s kriptovalutami

Pameten si, kajne? Na Bitcoin ste se uvrstili pred decembrom 2017. Kupovali ste Bitcoini za frakcije penija nazaj v 2010. Samo vem.

No, saj ste z virtualno valuto zelo bogati, lahko z njo tudi plačate. ����

Slabosti – Kaj nam pri Hostingerju ni všeč

Brez telefonske podpore

ni telefonske podporeČeprav je podpora za stranke vrhunska pri Hostingerju – ne nudijo telefonske podpore. Veliko ljudi ne mara pogovora po telefonu, ko se v podjetjih ukvarjajo s podporo strankam.

Včasih – da, včasih – težavo je hitro rešiti po telefonu. Obstajajo določene situacije, ko gremo naprej in nazaj e-poštnih sporočil ali klepeta ne reže.

Vsaka storitev, ki ne nudi telefonske podpore, mora biti hit. Kaj pa, če se morate z nekom pogovoriti takoj včeraj? Klepet vas bo pri tem scenariju razjezil.

Druga čudna stvar je, da se morate prijaviti, da dejansko poklepetate s skupino za podporo strankam. Očitno to ni vprašanje, če ste se že prijavili.

Če pred prijavo iščete informacije o storitvi, vam zagotovo ne bodo pomagali prek klepeta.

Različna nadzorna plošča

Nadzorna plošča je bila tudi v razdelku Pros v tem pregledu. Pozitivni rezultati so tam – je preprost za uporabo, uporabniku prijazen in ima bolj smisel kot običajni cPanel.

Zdaj pa si predstavljajte, da ste veteran v svetu spletnega gostovanja – kar nekateri to berejo. Motili se bodo, da jih bodo motili uporabite drugo nadzorno ploščo.

Krivulje učenja na novi nadzorni plošči ni ravno težko naučiti, vendar zakaj popraviti nekaj, kar ni pokvarjeno? Veliko ljudi se je naučilo, kako nadzirati svoje gostovano spletno mesto prek tradicionalnega cPanela.

Podpora strankam in baza znanja

Dotaknili smo se negativnih vidikov izkušnje s podporo za stranke Hostinger. Zdaj pa o vsem skupaj spregovorimo.

O podpori strankam rad razmišljam kot o večfunkcijskem stroju. Če vam manjka en del stroja, to še ne pomeni, da stroj ni dober ali nepopoln – preprosto nima določenih funkcij, ki bi jih lahko dobili na drugih strojih. V večini primerov to ni dobro ali slabo.

Hostinger manjka telefonski funkciji naprave za podporo strankam in ima čudno majhno potego, kamor se morate prijaviti, preden se lahko pogovarjate z osebo prek klepeta.

Vendar, ko začnete uporabljati ta stroj za podporo strankam, je res zanesljiv.

Vsa vprašanja o klepetu, ki smo jih zastavili podporni skupini Hostinger-ja, so bila odgovoril čez pet minut kar ugodno ustreza ostalim delom industrije.

Druga funkcija tega stroja, ki je pogosto spregledana, vendar je življenjsko pomembna, je baza znanja. Hostingerjeva baza znanja lahko v veliki meri odgovori na vsako vprašanje, ki ga postavite nanj. Negativno je, da je organizirana slabo in da se morate zanesti na iskalno vrstico, da bi našli tisto, kar iščete.

baza znanja gostovalcev

Nenazadnje podjetje ponuja tudi vaje za vse vrste različnih predmetov, ki bi se jim lahko kdo zdel koristen. Vsi so povezani z gradnjo spletnega mesta in ima veliko dodane vrednosti za nekoga, ki se šele začne.

Cenitev

Cene so tisto, kar vas resnično pritegne k uporabi Hostingerja, zato pojdimo v tisto, kar je dejansko zagotovljeno na tej ceno 0,99 USD, kot tudi višje stopnje.

Vsi ti načrti so cenovni zaradi zaklepanja v naročnini za 48 mesecev. Štiri leta – kdo za vraga ve, kaj se bo dogajalo čez štiri leta? To je dolgo časa in plačilo za toliko časa spredaj je včasih težko požirati.

Pridobivanje kupca z nizko stopnjo ni nič novega v poslu in zagotovo nič novega v spletnem gostovanju. Hostinger se je tega lotil nekoliko drugače, saj je njihova najnižja stopnja izjemno poceni in uporabna. Vendar, če želite, da brez skrbi, spletno gostovanje, ko rastete – poslovna stopnja je bolj smiselna in je še vedno relativno dostopna.

Zaključek

Z Hostingerjem pridete po ceno in ostanete za kakovost gostovanje izkušnje. Mogoče boste morali uporabiti najvišjo stopnjo, da dobite največ denarja za svoj dolar, toda Hostinger je tam z vodilnimi v industriji kar zadeva storitev.

Vsekakor priporočamo Hostinger kot vrhunsko gostovanje storitev in nanjo je treba resno gledati, ko sprejemate odločitev o spletnem gostovanju.

Pogosta vprašanja o gostovanju

Ali je Hostinger dober za WordPress?

Hostinger je dobra izbira za WordPress, saj omogoča namestitev z enim klikom. Uporaba Hostingerja za WordPress je dobra možnost, če na skupno gostovanje gledate kot na možnost svojega spletnega mesta (kar počne večina ljudi).

Kaj pomeni navidezni gostitelj?

Navidezno gostovanje je takrat, kadar več imen domen uporablja en sam strežnik ali več strežnikov. To omogoča strežniku, da hkrati uporablja pomnilniške in procesorske cikle na več spletnih mestih hkrati. To je idealno za podjetja, ki ne potrebujejo vse procesne moči posameznega strežnika.

Zakaj je spletno gostovanje potrebno?

Spletno gostovanje je potrebno, ker je za spletno gostovanje na strežniku potrebno gostovati na strežniku. Gostiteljska storitev je potrebna, če nimate sredstev za uporabo lastnih spletnih strežnikov.

Reference in sliki:

 • Bisend.com
 • TheSSLStore.com
 • RainHosts.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector