Scalahosting – Underdog, za katerega se radi koreniramo

Scalahosting je relativno neznan ponudnik, ki predstavlja impresiven nabor tehnologij. Pravkar imel da dobi svoj pregled.


Seveda sem poklical podporo in zahteval več informacij. Minuto pozneje sem imel svoj načrt gostovanja in bil pripravljen pregledati Scalahosting.

Priznati moram, prijetno presenečenje. Glede na kakovost storitve je ponudnik dolžan, da bo v svetu gostovanja slej ko prej postal velik.

Tu ste slišali najprej: Scalahosting je naslednja velika stvar.

Kot je običajno, se naš Scala pregled opira na rezultate poglobljenega testiranja, spremljanje v realnem času in tedne sondiranja in preučevanja skupnega gostovanja podjetja.

Kaj je Scalahosting?

Scalahosting je s približno 50.000 strankami in 700.000 gostil domen kompakten, neodvisen ponudnik iz ZDA.

Ima dva podatkovna centra, eno v svoji matični državi in ​​drugo v EU. Drugi severnoameriški objekt je v izdelavi.

Kljub temu pa ne govorimo o novosti v svetu gostovanja. Nasprotno, Scala ima pod pasom 13 let izkušenj in kar nekaj tehnologij, ki jih lahko pokažejo.

Ni trden strokovnjak, vendar ima za WordPress uporabnike kar nekaj presenečenj. Pravzaprav, ko primerjate Scalahosting proti SiteGround ali vs Bluehost, prvi navduši precej.

Za razliko od večine konkurentov Scala vlaga več v raziskave in razvoj in manj v trženje. Rezultat tega je nekaj dokaj močnih skupnih načrtov in verjetno najboljše ponudbe VPS na trgu.

Politika je hvalevredna in pojasnjuje, zakaj je ponudnik tako dober, medtem ko je veliko manj priljubljen od nekaterih.

Dovolj govorimo o ozadju – spustimo se medenine in poglejmo, kaj loči Scalahosting.

"Priložljiv, zmogljiv, vsestranski"

Občasni čas

99,99%

Hitrost nalaganja

0,76s

Podpora

9/10

Lastnosti

8.5 / 10

SPLOŠNO4.1

Osnove – Scalahosting Uptime, Hitrost, Podpora

To so velike trojke spletnega gostovanja. Če se ponudnik spotakne tukaj, lahko le malo (ali bolje rečeno, nič) ne more nadoknaditi. Številni pregledi Scalahosting pohvalijo ponudnika na teh področjih, zato poglejmo, ali podatki varnostno kopirajo vse pogovore.

1. Odličen čas – 99,99%

Uptime je ena tistih stvari, ki je ne opazite, ko vse deluje. Kljub temu je verjetno najpomembnejši dejavnik gostovanja.

Ko kupite gostovanje, preprosto pričakujete, da bo vaše spletno mesto na voljo ves čas.

Zato sem takoj, ko sem se prijavil v Scala, vzpostavila preprosto WordPress spletno mesto in ga povezala s svojimi orodji za spremljanje v realnem času. Z nekaj tednov vrednimi podatki lahko dobite dobro predstavo o razpoložljivosti, ki jo lahko pričakujete.

Kar zadeva Scalo, ponuja 99,9-odstotno jamstvo za čas, kar je industrijski standard. To omejuje skupni mesečni izpad na približno 43 minut ali manj kot 1,5 minute na dan. To je razumna garancija.

Če Scalahosting krši pravilnik, lahko pridobite gostovanje kreditov. Ponudnik bo kot dokaz sprejel tudi vaše lastne dnevnike, tako da lahko uporabite orodje, kot je StatusCake, in spremljate razpoložljivost strežnika Scala.

Morda mislite, da bi vam to dovolili vsi ponudniki. Vendar večina sprejema samo svoje dnevnike, kar pomeni, da ponudnik sam odloča, kaj šteje za izpad (gledamo vas, HostGator).

V resnici pa je tam resnično sijoča ​​oblačna infrastruktura Scale. Med pisanjem tega pregleda Scalahosting je ponudnik zabeležil skoraj popolno razpoložljivost. Strežniki dobijo povprečno minuto mesečnega izpada, kar je odlično.

Vedno je pomirjujoče videti, da ponudnik ohranja svojo infrastrukturo v vrhunskem stanju. Začeli smo odličen začetek, zdaj pa preidimo na hitrost.

"Scala prikazuje skoraj brezhibno delo in obljublja primerno povračilo, če se SLA kdaj krši."

2. Pristojna hitrost

 • Odzivni čas – 0,29s
 • Čas do popolnoma naloženega spletnega mesta – 0,76s
 • Pod obremenitvijo – 30s

Opomba: Če v moji domeni izvajate hitrostne preizkuse, lahko rezultati nekoliko nihajo. Tudi z iste preizkusne platforme dva testa običajno prikazujeta nekoliko drugačne rezultate. Moje spletno mesto gostuje v ZDA, zato sem to preizkusil z ameriških lokacij Scala pregled. Vsi vtičniki in predpomnjenje na strani strežnika so bili onemogočeni.

Študij po študiji kaže, da je hitrost odličen dejavnik uspešnosti spletnega mesta. Hitrejša spletna mesta učinkoviteje privabljajo obiskovalce, pridobivajo več ponavljajočih se obiskovalcev in prodajo več izdelkov. Kar se tiče počasnih spletnih mest, pa recimo, da ne trajajo dolgo.

Ni treba posebej poudarjati, da pri tem izbira gostovanja igra veliko vlogo. Spletno mesto je lahko samo tako hitro, kot dovoljuje njegov strežnik, zato morate izbrati pametno.

Za pregled Scalahosting sem preveril, kako hitro se strežniki lahko odzovejo in dostavijo stran ter kako delujejo v velikem prometu. Da bi bilo testiranje pošteno, sem izklopil dodatna orodja za optimizacijo hitrosti in samo določil osnovno nastavitev.

Prednji del nastopa osupljivo. Strežniki v povprečju potrebujejo 0,295 sekunde za odziv, kar Scalahosting uvrsti v prvih pet gostiteljev v tej kategoriji – ni majhen podvig, če upoštevamo, da je v primerjavi s ponudniki, kot je SiteGround.

Čas, potreben za nalaganje celotnega dokumenta, je še toliko bolj impresiven. Povprečno znaša 0,766 sekunde Scalahosting najhitrejši ponudnik do zdaj. Noben drug gostitelj tega ne izvaja dobro dosledno.

Nastavitev sočelja Scale je hvalevredna. Vse ocene Scalahosting-a, ki jih končni uporabniki hvalijo, so zagotovo na mestu.

Med testiranjem zaledja sem naletel na težave. Test za obremenitev vpliva na približno 18 virtualnih uporabnikov. Nato strežniki začnejo spuščati povezave HTTP in odzivni časi se močno končajo.

To ni redek dogodek za ponudnika gostovanja – podobna stvar se zgodi z HostGators-jem in GreenGeeks-om. Možnost je, da nek varnostni sistem dejavnost vidi kot napad DDoS in omeji število povezav z istega naslova IP.

Glede tega sem se obrnil na tehnično podporo. Čeprav so se agenti potrudili po svojih najboljših močeh, si še vedno prizadevajo najti rešitev.

Strežniki so sicer hitri in Scalahosting je v celoti sposoben dostojno količino prometa.

"Scalahosting se ponaša z neustavljivo veliko hitrostjo sprednjega dela, vendar podpora postavlja nekaj vprašanj"

3. Odzivna podpora

Med začetnim pregledovanjem je najbolj izstopala visoka stopnja zadovoljstva strank. Najbolj pa ocene uporabnikov hvalijo ekipo za podporo Scalahostingu. Nestrpen sem bil, da to preverim sam in preverim, ali je podpora res vse to.

Nekajkrat sem jih kontaktiral in začel s preprostimi vprašanji. Prva pozitivna točka je bila, da so vsa vprašanja prejela takojšen odgovor, ne glede na uro dneva. To pomeni, da je podporna skupina dobro usposobljena.

Tudi agenti so dokaj dobro poznani. Podpora strankam Scalahosting lahko odgovori na večino vprašanj o platformi in nudi natančen nasvet o optimizaciji spletnih strani.

Zaenkrat tako dobro. Čas je bil, da prinesemo velike puške.

Še enkrat sem se obrnil na podporo in prosil za pomoč pri reševanju vprašanja o vplivu nalaganja – večina drugih ponudnikov ni nasprotovala pri reševanju. Na moje presenečenje je bil agent navdušen in je začel takoj odbijati ideje od mene.

Klicali smo dobro več kot eno uro in preizkušali različne konfiguracije, da bi odpravili težavo. Raven predanosti preprostih agentov frontline je impresivna, čeprav je težava sčasoma prerasla na skrbnika strežnika.

" Glede na vse stvari je podpora Scalahosting dobro usposobljena in si želi pomagati. Ponudnik se očitno ne šali, ko gre za izbiro zaposlenih, in svoje kupce pušča v dobrih rokah."

Prednosti Scalahostinga

Scalahosting je namenjen osvajanju sveta gostovanja z robustno lastniško tehnologijo. Želi navdušiti spletne skrbnike z močjo in uporabnostjo. In glede na stotine pregledov Scalahosting, ki jih najdete zunaj, ima prava orodja za delo.

1. Lastniško varstvo

Glavna prednost ponudnika je lastniška programska oprema. Varnost SShield je prvo orodje, ki ga bomo obravnavali v tem pregledu Scalahosting.

Preprosto preprosto, SShield je varnostni paket.

Na enem koncu služi za blokiranje dohodnih groženj. Scalahosting se ponaša, da njegov SShield lahko prepreči 99,998% napadov.

Druga komponenta SShielda je nadzor 24/7. Varnostni sistem poleg poganja baze podatkov z znano zlonamerno programsko opremo uporablja strojno učenje za odkrivanje potencialno neznanih groženj. To daje veliko boljšo priložnost, da ujame kakršne koli napade, preden postanejo resna težava za vaš strežnik Scala.

Ena od prednosti sistema je, da ima dovolj časa za odpravljanje zlonamernih dejavnosti (v primeru, da se vaš strežnik okuži). Namesto da takoj zaustavite vaše spletno mesto, vam bo poslal podrobno poročilo. Tako imate najboljšo priložnost, da težavo odpravite brez škode.

To lahko pričakujete od vsakega gostitelja, vendar sem videl, da ponudniki v prvi vrsti zagledajo spletno mesto in zaustavijo spletno mesto. Koristno je, da Scala sprejme le ustrezne ukrepe, namesto da bi povzročila nepotrebno škodo.

Na splošno je pomirjujoče videti, da ima Scalahosting robustno tehnologijo s svežim izkoriščanjem varnosti spletnega mesta. 

2. WordPress-optimiziran

Ko sem začel ta pregled Scalahostinga, sem želel videti, kako podjetje ravna z WordPresom.

Scalahosting ponuja poseben „okus“ standardnih načrtov gostovanja, usmerjen v WordPress, brez doplačila. Velik kos strank Scale so uporabniki WordPress-a, zato ima veliko smisla.

Velik del tega je SWordPress Manager, ki je Scala lastniško orodje za upravljanje. Tako lahko preprosto dodate WordPress spletna mesta, optimizirate njihovo varnost in omogočite samodejne posodobitve programa WordPress.

Dobra možnost je omogočiti varnostno zaklepanje, ki prepreči napade skriptnih strani na strežniku. Ne pozabite ga onemogočiti, ko želite dodati katere koli vtičnike.

V pripravi je več orodij, kot je kloniranje v uprizoritveno okolje. Za zdaj imate na voljo vse ključne značilnosti upravljanega skupnega gostovanja za WordPress.

In to je le del tega. Scalahosting doda vsem varnostnim pravilom, namenskemu požarnemu zidu in skeniranju zlonamerne programske opreme vsem načrtom WordPressa. Varno gledano je eden najbolj temeljitih gostiteljev tam.

Še boljše je, če se lotite načrta Start. Scalahosting vam bo dal čas s svojimi WordPress inženirji in vam lahko pomagajo pri optimizaciji vašega spletnega mesta. Taka pomoč je sicer draga, zato je vrednost Scalahostinga impresivna.

Dejansko so dodatna orodja tako robustna, Scalahosting je močan kandidat za najboljše WordPress gostovanje do leta 2020.

3. Intuitivno območje za stranke in SPanel

Lastniki spletnih strani preživijo veliko časa v območju za stranke in na nadzorni plošči. V idealnem primeru želite, da je do njih enostavno krmariti in imeti vse kritične možnosti na voljo v enem ali dveh klikih.

Na srečo je Scalahosting tukaj dokaj dobro. Do najpomembnejših področij lahko vedno dostopate s stranske vrstice. Sem spadajo upravljanje DNS, zaračunavanje in izdaja vozovnic.

Res je, da sem potreboval malo klika, da sem našel orodja za upravljanje moje dejanske nadzorne plošče. Ko sem to storil, pa je bilo dokaj enostavno priti okoli in uporabiti orodja, kot je SWordPress Manager.

Kar zadeva dejansko nadzorno ploščo, deljeni programi gostovanja uporabljajo cPanel, kar je industrijski standard. Ko pa nadgradite na paket Scala, ki gosti VPS, se lahko odločite za SPanel. To je lastna alternativa cPanel Scala.

Lastniške nadzorne plošče so ponavadi nekoliko slabe, vendar je SPanel srečna izjema. Obravnava vse, kar lahko cPanel – upravljanje podatkovnih baz, namestitev SSL, e-poštna sporočila in celo omogoča preprodajo gostovanja. Poleg tega je lahka navigacija in vse funkcije delujejo dobro.

Glavne prednosti programa SPanel so, da deluje v ločenem okolju, zato ne bo požrl virov strežnika. Prav tako je brezplačna za uporabo. V nasprotju s tem je lahko cPanel precej drag, zlasti pri prodajalcu gostovanja v oblaku ali tistih, ki potrebujejo veliko dodatkov. Ker SPanel privzeto vključuje številne funkcije, vam lahko prihrani stotine dolarjev na mesec.

Zdaj pa ti lahko plačajte za licenco cPanel in jo uporabite, če nadgradite na VPS. Kljub temu SPanel naredi nadgradnjo bolj gladko in doda večjo vrednost.

Res je, da SPanel ni korist za uporabnike gostovanja v skupni rabi, vendar mnogi lastniki spletnih strani na koncu nadgradijo VPS za dodatne vire in prilagodljivost. Takrat SPanel postane cenovno ugodnejša alternativa cPanel.

4. Enostaven obseg do VPS

Če že govorimo o nadgradnjah, Scalahosting omogoča enostavno pridobivanje lastnega virtualnega strežnika z vsemi spremljajočimi prednostmi.

VPS v celoti upravljate s samo 2 USD / mesec več, kot plačate za največji skupni načrt. Če želite doseči najboljšo ceno, se vam ni treba naročiti dlje časa – polno vrednost lahko dobite med plačevanjem iz meseca v mesec.

Tu seveda igra SPanel. Ker ni nobene licence cPanel, ki bi jo lahko zaračunali, so načrti VPS na koncu cenovno ugodnejši od tistega, kar ponuja večina konkurentov.

Če primerjate osnovni SPanel in cPanel, vam Scala prihrani vsaj 15 USD na mesec, še posebej, če upoštevate številne zmogljive funkcije, ki jih ima SPanel izven škatle. Če potrebujete dodatke cPanel ali želite prodati gostovanje, so prihranki lahko še večji. 

Tudi če začnete s skupnimi načrti, vas to čaka, ko raste vaše spletno mesto.

5. Dnevne varnostne kopije

Varnostne kopije so potrebna varnostna mreža za lastnike spletnih strani. Če naredite napako ali kaj drugega gre narobe, morate imeti varnostno kopijo spletnega mesta, na katero se lahko vrnete.

Čeprav Scalahosting v resnici ne pomeni tega, lahko izkoristite vsakodnevne varnostne kopije. Ponudnik hrani varnostne kopije en teden, tako da boste imeli vedno na voljo sedem različic svojega spletnega mesta.

Dokler redno preverjate svoje spletno mesto (tj. Enkrat na teden), boste varni.

6. Proste migracije

Če že imate spletno mesto, se lahko še vedno premaknete na spletni strežnik Scala. Ni vam treba skrbeti, da bi migrirali spletno mesto, saj bo tehnična ekipa to storila namesto vas. 

Nekateri ponudniki, kot je Bluehost, za tovrstno storitev zaračunajo približno 150 USD. V nasprotju s tem Scalahosting svojim uporabnikom zagotavlja solidno ponudbo in brezplačno.

7. Poštene cene

Pretvorbe cen spletnega gostovanja so ljubljenčki tisočev spletnih skrbnikov. Če ste že kdaj imeli spletno mesto, ste verjetno seznanjeni z vsebino tega spletnega mesta.

Ponudnik vas vabi, da se prijavite za dve ali tri leta gostovanja, da pridobite neverjetno cenovno ponudbo z desetinami fantastičnih ugodnosti.

Ko se začetni mandat izteče, je čas, da ga obnovite. Takrat vas ponudnik doseže s tri ali štirikrat višjimi honorarji – in raje kupite še tri leta, če želite ostati na spletu.

Nekateri ponudniki se po svojih najboljših močeh trudijo skriti višje stroške obnove. Hudiča, nekateri jih sploh ne prikazujejo na strani izdelkov.

Zdaj je sejem pravičen, Scala sicer obnavlja cene, vendar ne približno toliko kot večina ponudnikov. Starterjev načrt stane le 3,95 USD na mesec, če predhodno plačate za tri leta in zatem povišate le za 2 dolarja. To primerjajte z A2 Hostingom, ki se začne približno po isti ceni in nato podvoji ob prenovi (ali SiteGround, ki ga potroji).

Na drugi strani ima Scalahosting zelo ugodne cene. Ponudnik je popolnoma pregleden, kako deluje cena, začetni popust pa vam je lahko v pomoč, ko šele začnete.

Še pomembneje je, da stroški obnove v celoti odražajo kakovost storitve, namesto da bi bili nerazumno visoki za nadomestilo popustov. Pravzaprav se mnogi uporabniki v svojih ocenah Scalahosting pohvalijo s preglednimi cenami.

8. Brezplačno ime domene

Vedno je lepo dobiti nekaj dodatne vrednosti brezplačno. Scalahosting omogoča uporabnikom, ki se prijavijo na šest mesecev gostovanja, brez dodatnih stroškov registrirati ime domene. To je storitev, ki bi vas sicer stala 10-15 dolarjev, zato prihranite nekaj dolarjev tukaj.

Upoštevajte, da to ni na voljo v vseh načrtih. Če želite izkoristiti brezplačno registracijo, morate iti po naprednem načrtu. Prav tako ni na voljo v nobeni Scali, ki gosti VPS.

9. 99-centrična preizkušnja

Večina ponudnikov gostovanja podaljša 30-dnevno garancijo vračila denarja, s katero lahko preizkusite platformo. Scalahosting ni izjema: za njihovo storitev lahko plačate in kasneje dobite celotno povračilo, če vam ni po volji. Če pride tako daleč, ne pozabite zahtevati vračila pred iztekom prvega meseca.

Prav tako imate možnost plačati 0,99 USD za enomesečni preizkus katerega koli skupnega načrta cen Scala. Ta pot je morda raje, če ne želite, da Scalahosting zadrži svoj denar, medtem ko ga preizkušate. To lahko storite tudi tako, da vam ni treba skrbeti za zahtevo vračila.

Morda imate raje ta svež pristop k gostovanju, čeprav to v resnici ni prelomna funkcija.

Slabosti Scalahostinga

Ne glede na to, kako močan je, nobena ponudba gostovanja ne bi bila brez potankosti. Tukaj je nekaj, kar morate vedeti, preden se odpravite na Scalahosting.

1. Skupno gostovanje pri nekaterih uporabnikih ni v celoti SSD

Čeprav večina spletnih storitev Scala deluje na SSD-ju, deljeno gostovanje vključuje tudi trdi disk.

Stari računi namreč delujejo na mešanici SSD in HDD. Medtem ko so datoteke, ki se uporabljajo, na SSD diskih in omogočajo hitrejši dostop, sistemske datoteke so na trdem disku.

Na srečo se od januarja 2020 vsi novi odjemalci gostijo na povsem SSD strežnikih. V bistvu stara nastavitev strežnika ne bo vplivala na vas, če ste pravkar odkrili ponudnika. O tem sem razpravljal z ekipo Scale in gostitelj je celo začel selitev starih računov v isto okolje, tako da bodo obstoječe stranke kmalu uživale enake ugodnosti.

Čeprav je gostovanje hitro, kar je tudi impresivno, bi popoln prehod na SSD izboljšal storitev. To za Scalo ni velik problem, še posebej, ker lahko tudi starejši odjemalci zlahka povečajo gostovanje s SSD pogonom VPS. Vseeno je treba omeniti nekaj.

2. Tanka baza znanja

Tukaj je malo reči, razen da Scala nima najobsežnejšega nabora člankov tam. Skupno zajemajo le 80 pogostih vprašanj, številni odgovori pa so precej kratki.

Z bazo znanja je dober razdelek o pogostih vprašanjih. Kljub temu boste morali narediti malo Googlinga, če ste tip »naredi sam«.

3. Nejasni opisi izdelkov

Predgovor bi moral povedati, da trženje ne zavaja, saj Scala ne skriva nobenih očitnih težav. Kljub temu spletna stran in podpora za Scalahosting ne morejo dobro razložiti nekaterih njihovih lastnosti.

Scala na primer resnično ne omenja nobenih varnostnih kopij na standardni spletni strani za gostovanje, čeprav ima različica WordPress načrtov vsakodnevno varnostno kopiranje. Ko sem se obrnil na prodajnega zastopnika, pa so mi zagotovili, da bom imel tedenske varnostne kopije – nekoliko nenavadno. Šele ko sem prišel do tehnične podpore, sem jih razložil so dnevno varnostno kopiranje, pri čemer je vsaka različica shranjena en teden. To je lahko zmedeno in zamudno.

Zdaj je to precej majhna težava in jo je enostavno popraviti. Kljub temu je treba omeniti.

Ali priporočamo Scalahosting?

Ali kdaj!

Scalahosting zajema osnove bolje kot večina gostiteljev, ponudbo pa popestri z robustnimi orodji. Odličen je za uporabnike WordPress-a, saj ceni ceno in omogoča preprosto stabilno rast spletnega mesta brez ozkih grl. Poleg tega je to ena izmed bolj varnih platform na trgu.

Nedvomno je treba imeti veliko ljubezni v zvezi s tem. Je torej Scalahosting naslednja velika stvar?

Lahko bi bilo.

Če še naprej razvija tehnologije po trenutni hitrosti in doda nekaj dodatnih podatkovnih centrov, bi moral imeti malo težav s širjenjem svojega vpliva. V pregledu Scalahosting sem prejel nekaj stvari, ki pa bi jih lahko povedali vsaj toliko o katerem koli gostitelju.

Skratka, Scalahosting je na splošno odličen izvajalec. Gostitelj je vsekakor vreden ogleda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map