HostPapa Pregled – najhitrejši gostitelj iz Kanade

HostPapa je nagrajen gostitelj s storitvami, prilagojenimi majhnim podjetjem iz vseh niš. Na površini se zdi, da je njegova gostovalna platforma cenovno dostopna in vsestranska, vendar pa je v skladu s hype?


Pred nekaj meseci sem plačal za deljeno storitev HostPapa in začel spremljati njeno delovanje z obsežnim preskušanjem primerjalnih vrednosti, hkrati pa beležiti njeno uptime s stalnim spremljanjem v živo.

Nekaj ​​tednov sem ocenjeval ugled gostitelja skozi prizmo strokovnih pregledov in mnenj uporabnikov, prav tako sem natančno prebral pogoje storitve in obljubljene funkcije. Rezultat tega je podroben, nepristranski pregled HostPapa, ki natančno preuči vse vidike tega ponudnika gostovanja.

Kdo je HostPapa?

Pozdravljeni iz Kanade, spletno gostovanje HostPapa ima svoj sedež v Burlingtonu v Ontariu.

To zasebno podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2006, lepo in stabilno raste. Že sem komentiral, kako prizadevanje za širitev pogosto uničuje podjetja. Na HostPapi se zdi, da ima jasen načrt s celostnim pristopom, ki uravnoteži rast podjetja z odlično infrastrukturo in odličnimi storitvami za stranke..

Čeprav pretekli dogodki niso zelo zanesljiv napovedovalec prihodnosti, filozofija HostPapa vzbuja občutek varnosti in koristnosti, kar je malo blaga.

To niso prazne besede.

Zbral sem težko-hladne številke, da bi jih pokazal, in strinjajo se z večino pregledih HostPapa, ki sem jih preveril.

"Najboljše gostovanje za mala podjetja"

Občasni čas

99,90%

Podpora

8/10

Hitrost nalaganja

0,90s

Lastnosti

9/10

SPLOŠNO4.2

Osnove – HostPapa Uptime, Hitrost in Podpora

Če začnete s pregledom HostPapa s cenami in funkcijami, ne da bi predhodno preverili njegovo hitrost, čas delovanja in tehnično podporo, bi bilo nekoristno. Če ne morete dostaviti osnovnega, vas nobeni domišljijski triki ne morejo uvrstiti med najboljše ponudnike spletnih gostovanj.

1. Počasi – 99,91%

HostPapa prinaša to, kar obljublja: 99,9% razpoložljivost.

Previdno sem pregledal pogoje storitve, da sem videl, kaj se zgodi, če se podaljša čas, vendar nisem videl besede o odškodnini ali vračilu.

Čudno, kajne? Zlasti če upoštevamo dejstvo, da lahko to vidite na strani garancije za storitve:Garancija za nadgradnjo HostPapa?

Vsekakor sem to vodil s podporo ekipe HostPapa. Zagotovili so mi, da se morebitni prekomerni izpadi zabeležijo in o tem ustrezno poročam obračunski skupini, ki bo upravičencu povrnila ustrezne povračila..

Zdaj, v skladu z mojimi orodji za spremljanje v živo, je moje majhno spletno mesto HostPapa WordPress bilo brez povezave dlje, kot smo pričakovali januarja in februarja, in nisem prejel nobenega popusta ali pojasnila od ekipe za obračun podjetja..

Res je, da sem takrat zamudil priložnost, da jih pokadim in vprašam, kaj se dogaja, tako da zdaj nestrpno pričakujem, da bom naslednjič, ko bom imel priložnost videti, kako ravnajo s takšnimi primeri.

Ne glede na to, kakšna bi bila njihova reakcija, dejstvo, da država ToS nima ničesar izrecnega o vračilu in nadomestilih, ne pomeni dobro.

Povprečno Uptime 2018

 • Oktober – 99,99%
 • November – 100%
 • December – 99,97%

Povprečna Uptime 2019

 • Januar – 99,81%
 • Februar – 99,59%
 • Marec – 100%
 • April – 99,92%
 • Maj – 99,93%
 • Junij – 99,99%
 • Julij – 99,98%

"HostPapa zagotavlja standardno 99,9-odstotno podaljšanje, vendar je politika povračila nekoliko zapletena."

2. Hitrost – Najhitrejši gostitelj

 • Drugi najhitrejši odzivni čas – 0.20s (2.)
 • Odličen čas nalaganja – 0,90s (četrti)
 • Vrhunski pod stresom – 0,19s (3d)

Opomba: Če v moji domeni izvajate hitrostne preizkuse, lahko rezultati nekoliko nihajo. Tudi z iste preizkusne platforme dva zaporedna testa običajno prikazujeta nekoliko drugačne rezultate. Moje spletno mesto HostPapa gostuje v Severni Ameriki, zato sem ga preizkusil z ameriških lokacij. Vsi vtičniki in predpomnjenje na strani strežnika so bili onemogočeni.

Čas za prvi bajt (TTFB) in polno naloženi čas sta veliko pomembna za SEO in izkušnje končnega uporabnika (kar je daleč na splošno isto). Zato oba natančno merim z več orodji primerjalne analize.

HostPapa me je navdušil z utripajočimi velikimi hitrostmi. Moje spletno mesto WordPress se nenehno uvršča v enega najhitrejših TTFB, kar sem jih videl doslej. 200 milisekund v povprečju je izjemno malo.

Kratek čas, ki je potreben, da se spletno mesto v celoti naloži, da lahko uporabniki sodelujejo z njim, je tudi kratek. V manj kot sekundi je vse prikazano, da lahko obiskovalci uživajo.

Ne samo to, ampak HostPapa platforma gostovanja v skupni rabi z izjemno lahkoto upravlja prilive obiskovalcev in hkratne povezave. Hkrati sem poslal strežniku 50 virtualnih uporabnikov, ki so odprli skoraj 300 zahtevkov do strežnika in na vse se je odzval v roku 0,19 sekunde.

Blimey!

Pri tem bombardiranju s sočasnimi povezavami skoraj ni bilo nobenih konic ali zamika.

Povprečni odzivni časi 2018

 • Oktober – 0,19s
 • November – 0,17s
 • December – 0,16s

Povprečni odzivni časi 2019

 • Januar – 0,21s
 • Februar – 0,18s
 • Marec – 0,18s
 • April – 0,19s
 • Maj – 0,26s
 • Junij – 0,24s

Odgovor pod obremenitvijo 2018

 • Oktober – 0,23s
 • November – 0,23s
 • December – 0,17s

Odgovor pod obremenitvijo 2019

 • Januar – 0.20s
 • Februar – 0,20s
 • Marec – 0,19s
 • April – 0,15s
 • Maj – 0,17s
 • Junij – 0,21s

"HostPapa je najhitreje gostitelj na gostovanju v sodišču, če upoštevamo vse tri meritve."

3. Velika podpora

Imel sem nekaj prijetnih izmenjav s podporno ekipo HostPapa.

Najprej sem imel težave pri ugotavljanju natančnih omejitev vsakega načrta gostovanja v skupni rabi. Vidite, HostPapa je še en gostitelj, ki se ukvarja s trženjem lingo, ki nima povezave s tehničnimi realnostmi.

Tudi po razširitvi podrobnosti načrta lahko vidite klasične neumnosti, kot je “neomejen SSD”. Tokrat sem okoli pogojev storitve natančno določil, kaj naj bi pomenilo “neomejeno”, vendar sem želel nekaj bolj konkretnega.

Tako sem klepetal s koristnim podpornim agentom, ki je bil dovolj dostojen, da je priznal, da “neomejeno v pravem pomenu besede” ne obstaja nikjer in kadarkoli, ko so vključeni strežniki. Ker veste, spletni strežniki niso nič drugega kot močni računalniki, ki so vezani na fizične omejitve.

Podporni agent je dal še eno povezavo do podrobnosti načrtov v skupni rabi, kjer je bilo določeno število vnosov na načrt.

To je bilo koristno.

Druga velika stvar HostPapa je center za samopomoč. Gostitelj ima veliko bazo znanja z zelo uporabnimi vodniki. So dobro napisane in natančne; popolni novinci lahko z lahkoto sledijo korakom.

"Zelo hitra in prijazna podpora skupaj z odlično bazo znanja."

Prednosti HostPapa

HostPapa je ena izmed najboljših storitev spletnega gostovanja leta 2019 iz več dobrih razlogov. Njegova skupna platforma je vsestranska, cenovno dostopna, varna in zmogljiva.

1. Širok izbor možnosti gostovanja

HostPapa je idealna rešitev za gostovanje za mala podjetja vseh vrst. Forumi, wikiji, nakupovalni vozički, CRM-ji in galerije – poimenujete jih lahko HostPapa, ki jo lahko gostijo.

Resda to ni edinstveno za spletni gostitelj v Torontu, saj je všeč InMotion Hosting tudi po večjem številu aplikacij, vendar HostPapa to stori še korak dlje. Gostitelj ima veliko namenskih virov za veliko število aplikacij.

Novi uporabniki lahko veliko koristijo od razširjene baze znanja, toda podporna skupina ima tudi nadpovprečno znanje o številnih izdelkih.

2. Odlične ocene uporabnikov

Za eno osebo ni enostavno natančno in v celoti pregledati ponudnikov spletnega gostovanja, ne glede na to, koliko časa in truda je vloženega v prizadevanje..

Na srečo ljudje, ki že leta uporabljajo gostitelje, delijo svoje pozitivne in negativne vtise in slikajo popolnejšo sliko situacije.

HostPapa je tam z Hostingerjem in FastCometom kot eden od ponudnikov spletnih gostovanj z najboljšimi ocenami. Čeprav so uporabniki HostPapa mnenja o skupnih slabih izkušnjah, ki jih delijo slabe izkušnje, niso tako zelo soglasni.

3. velikodušni načrti

HostPapa je cenovno dostopen gostitelj, ki ponuja veliko tudi z najmanjšim načrtom. Novi uporabniki bodo našli vse, kar je lahko dostopno, izkušeni spletni skrbniki pa bodo našli tudi marsikaj, kar jim bo všeč.

Posegi cron po meri, odpuščanje RAID-10, CDN in številni drugi perkiji so vključeni v celoto.

4. Proste migracije

To je vedno lepo videti. Ponudnik spletnega gostovanja v Torontu je pripravljen pregledati in sankcionirati vhodno selitev katerega koli računa cPanel z drugega gostitelja. Podporna skupina bi brezplačno prenašala vsa e-poštna sporočila, baze podatkov in spletna mesta.

Edina omejitev je, da se prijavite za migracijo v 30 dneh po prijavi na HostPapa. Na HostPapa lahko brezplačno preselite več kot 50 računov cPanel – tudi če so pri različnih ponudnikih.

5. Namenska sredstva

Morda se boste naveličali branja, kot je prikazano v vseh pregledih mojih spletnih strani za leto 2019, vendar se ne bom naveličal ponavljati, kako dobro je imeti namenske vire strežnika. Zato, ker je je super in zelo pomembno.

Nekajkrat sem že povedal, kako primeren je HostPapa za mala podjetja, resnica pa je, da lahko gostitelj z lahkoto sprejme vse večje potrebe podjetja ali e-trgovine..

Vsak od svojih skupnih načrtov gostovanja svojim uporabnikom obljublja določene strežniške vire in jim omogoča, da načrtujejo prihodnost in vedo, za kaj plačujejo.

6. Brezplačni Builder spletnih strani

HostPapa resnično potrka vse škatle. Podjetje podpira noro raznolikost rešitev za gradnjo spletnih strani, ponuja pa tudi svojega graditelja spletnih strani.

Je zelo intuitivno orodje, s pomočjo katerega lahko v nekaj urah vzpostavite spletno prisotnost, tudi brez predhodnih izkušenj z gradnjo spletnega mesta. Vmesnik je dobro postavljen, število predlog je več kot zadovoljivo – več kot 120 – in funkcionalnost je prav tam.

Res je, da graditelj povleci in spusti ni najhitrejši, kar sem videl, vendar je vseeno povsem ustrezen in ne ovira prizadevanj pri gradnji spletnega mesta.

7. Pomoč pri gradnji spletnih strani

Če želite uporabiti priložnosti za gradnjo spletnih strani podjetja, prejmete brezplačno posvetovanje s katerim od strokovnjakov za spletni dizajn.

To je odlična priložnost, da določite, kako si zamislite svojo spletno prisotnost in jim omogočite, da ustvarijo spletno mesto za vas.

Zdaj to ni brezplačna storitev, je pa zelo dostopna in hitra. Te storitve ne postavljam višje na seznam pozitivnih, ker z njo nimam osebnih izkušenj in ne vem, kakšen je končni rezultat.

Vendar je že sama prisotnost nekaj omembe vrednega in zagotovo lahko pomaga lastnikom malih podjetij, ki dejansko morajo voditi svojo dejavnost in nimajo časa zapravljati s tehničnimi potrebami.

8. Ustrezna varnost

HostPapa se dotika svojih varnostnih ukrepov in moram reči, da so ustrezni. Ali je bil to moj prvi pregled podjetij za gostovanje spletnih strani, bi bil nad svojimi varnostnimi funkcijami veliko bolj navdušen, resnica pa je, da niso nič nenavadnega.

Kljub temu HostPapa označi vse škatle.

9. Gostovanje HostPapa WordPress

Na prvi pogled rešitev WP, ki jo ponuja HostPapa, izgleda sumljivo kot običajni skupni paket. Toda ob natančnejšem pregledu lahko ugotovite, da ima WordPress načrte že vnaprej nameščen lak in WP ter Jetpack.

HostPapa obljublja tudi, da bo samodejno posodobil WP, če želite.

Ni slabo, še posebej za to ceno.

10. Brezplačno usposabljanje

Vsi novi kupci HostPapa so upravičeni do 30-minutnega posvetovanja s PapaSquadom, ki vam lahko pomaga pri začetni namestitvi, splošnem nasvetu ali izdelavi posebne strategije za spletno nevihto.

V nekem smislu je to poveličana storitev concierge, ki je sama po sebi odlična stvar, lahko pa postane tudi zelo uporaben vstop v svet gostovanja.

Pogovor s strokovnjakom zgodaj, ko ste večinoma nespametni, lahko služi kot krmilo za prihodnost.

11. Ponudnik zelenega gostovanja

HostPapa je eden izmed pionirjev obnovljivih virov energije v gostiteljski industriji. Ponudnik gostovanja v Torontu, namenjen 100% zeleni energiji, zavzame zelo trezno in družbeno odgovorno stališče do zadeve.

Podatkovni centri porabijo veliko električne energije; vodenje na obnovljive vire energije ni nikakršen podvig.

Slabosti HostPapa

HostPapa veliko stvari naredi prav. Vendar še vedno raste in se razvija, zato je več vidikov ponudbe podjetja, ki spodkopavajo splošno pozitiven vtis.

1. Varnostno kopiranje stroškov

Mrtvi, davki in izguba podatkov so neizogibni.

Imeti diskovne matrike RAID-10 je odlično, če pa morate plačati za obnovitev podatkov, se ta veličina zmanjša.

Samodejno varnostno kopiranje je dokaj standardna funkcija v večini sodobnih paketov spletnega gostovanja in odkrito povedano, ko vam gostitelji plačajo za tako osnovno storitev, mi brusi živce.

Večina storitev spletnega gostovanja, ki so jih pregledali tukaj, vključuje samodejne varnostne kopije z (vsaj) tedensko pogostostjo, vendar HostPapa ni med njimi.

V tej funkciji uživajo le uporabniki njegovega najdražjega načrta, ki povečuje občutek, da gostitelj meni, da je super posebna premium storitev.

Ni.

Iti naprej.

2. Nejasni pogoji storitve

HostPapa obljublja 99,9% uptime, vendar je obljuba votla. Ni možnosti, da vidite čas delovanja svojega spletnega mesta, ne da bi se zanašali na zunanja orodja; niti HostPapa cPanel niti njegova območja za uporabnike ne kažejo časa delovanja.

In čeprav je taka značilnost nekaj redkosti – HostGator jo ima – praktično vsi gostitelji, ki zagotavljajo uptime, omenjajo, kakšno bo nadomestilo v primeru daljšega izpada.

HostPapa ne določa, kaj bodo imeli uporabniki, ki imajo daljši čas izpada, niti kako bo zagotovljen.

Iskreno, to je zelo zmedeno.

Ali priporočamo HostPapa?

Odmeven DA!

Ne bom se – ne morem odmakniti od trenda: pregledi HosPapa so v veliki meri pozitivni, saj podjetje ponuja dobro storitev. Tako enostavno kot to.

Zelo dobro hitrost in čas podpora podpira iskrena in ustrežljiva podporna skupina, kar je dovolj za ustvarjanje odlične storitve. V resnici lahko podjetje primanjkuje nekaterih naprednih funkcij, kakršne ponujata SiteGround in InMotion Hosting, vendar so njegovi skupni paketi zelo dobro zaokroženi.

Toliko, da sem v svojem pregledu HostPapa težko naštela veliko negativnosti. Da, gostitelj s sedežem v Torontu nima resnično globalne prisotnosti – podatkovnih centrov po vsem svetu ni – vendar ima dobre povezave, z lokaliziranimi možnostmi gostovanja, tj. Strežniki v podatkovnih centrih, ki jih vodijo drugi.

Na splošno je HostPapa najboljša izbira za uporabnike, katerih trg je predvsem v Severni Ameriki.

HostPapa na prvi pogled

Podpora

Baza znanja

Načrti za skupno gostovanje

Nadzorna plošča

Število gostil domen

Število baz podatkov

E-poštni računi

Shranjevanje e-pošte

Varnostne kopije in obnova

Skladiščenje

Pasovna širina

Tehnologija

Varnost

Registracija domenskega imena

Migracija spletnega mesta

Spletni graditelj

E-trgovina

Specializirano gostovanje

Gostovanje Windows

Podatkovni centri

Občasni čas

Hitrost

Cenitev

Struktura cen

Jamstva

Programirana povračila za predčasno odpoved

Zastonj

Spletna stran podjetja

Kultura podjetja

Telefon, klepet, e-pošta, 24/7
Raznoliko in informativno
3 skupne načrte gostovanja
HostPapa cPanel
2 domeni za najmanjši načrt, neomejeno za ostale
25 za najmanjše, neomejeno za ostala dva načrta
100 za načrt Starter, neomejeno za ostale
500 MB na e-pošto, skupno 5 GB za prva dva načrta, 1 GB in 10 GB za Business Pro
Varnostne kopije stanejo dodatno v prvih dveh načrtih
Neomejeno; samo najmanjši načrt omejuje prostor na 100 GB
Brez merjenja
SSD diski, namenski viri, na voljo več kot 400 aplikacij
Robustna varnostna garnitura
Brezplačna domena z vsemi načrti
Da, v prvih 30 dneh
Intuitiven in prilagodljiv oblikovalec spletnih strani
Vključen je brezplačen SSL, podprte so številne specializirane rešitve za e-trgovino
HostPapa ima specializirane načrte za gostovanje v WordPressu in podpira dobro znanje v mnogih spletnih tehnologijah
Ne
Strežniki po vsem svetu
Trdna zmogljivost, 99,9% obljuba
Zelo hiter sprednji in zadnji del
Nizke uvodne pristojbine, primeren pohod ob obnovi
Predplačilo zniža stroške na mesec. Pristojbine za obnovo so približno povprečne v panogi
Obljubljeno je 99-odstotno podaljšanje, vendar v ToS-u ni jasnega jamstva
Ne
Registracija domene, SSL
Uporabna in informativna, morda rahlo okrnjena
HostPapa je gostitelj s sedežem v Torontu in tako kot večina kanadskih projekcij, je oblikoval prijazen, koristen in zelen obraz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector