De beste e-posttjenestetjenestene for kanadiske bedrifter i 2020

OK, vi slår ikke rundt busken. Når du prøver å utvide virksomhets- og abonnementslisten, en flott leverandør av e-postadresse er avgjørende for å hjelpe deg med å optimalisere e-postfunksjonene dine.


Mange e-poster som blir sendt vektorbildeHei, vi er glad i all den andre kontorpatten, men de siste årene har e-post vært den eneste måten å kommunisere og distribuere verdifull informasjon over Internett, med nesten 250 milliarder e-poster som sendes hver dag.

… Og med omtrent fire milliarder e-postkontoer rundt om i verden (mer enn halvparten av verdens befolkning), har den slags forbikjørt nesten alle andre kommunikasjonsverktøy du kan forestille deg.

Det kommer ikke som noen overraskelse at det er hundrevis av leverandører av e-posthotell, noen er ganske flinke og andre er ikke så flinke til å ta vare på e-postkontoer for bedriften din. Og selv om det ikke finnes noe svar i alle størrelser her for dine e-posthotellplaner, har du nok å gå forbi for å hjelpe deg med å ta en intelligent beslutning når du er ferdig med å lese dette.

Før vi dykker inn, vil jeg ta opp spørsmålet i alles sinn … Kan jeg bare bruke en gratis e-post vert?

Det er ingenting galt i å bruke en gratis webbasert e-posthotelltjeneste for din personlige korrespondanse og digital kupongsamling (# 20% offbeotch).

Imidlertid – hvis du vil bli tatt på alvor i den stadig utviklende verdenen av online virksomhet, vil du bruke en mer robust løsning som lar deg opprette en e-post som er vert @ yourdomain.com i stedet for de mer amatører @ gmail.com eller @ hotmail.com (Gud forby).

Sakte ned – du har mange alternativer

Nå, før du blir lurt om den tilsynelatende uendelige strømmen med oppgraderinger og nye kjøp, blir du tvunget til å få nettstedet ditt i gang og gjøre noe sånt …

Bare pust dypt og slapp av. ��

Du trenger ikke å investere ennå en annen $ 10- $ 20 / måned for å få tilgang til denne viktige funksjonen.

Faktisk, hvis du vet hva du gjør, Du kan faktisk sikre deg et ubegrenset antall @ yourdomain.com e-postkontoer som en del av din standard webhotell-tjeneste.

For å hjelpe deg å eliminere rip offs og svindel selskaper som prøver å skille deg og dine hardt opptjente penger, har vi satt sammen en rask liste over de tre beste web- og e-posthotelltjenestene i 2020 som vil gi deg gratis tilgang til alle @ yourdomain.com e-postkontoer hjertet ditt ønsker.

La oss komme etter det.

TL; DR Vær så snill!

Travelt? Ingen bekymringer, vi har deg. Hvis du ikke har tid til å lese hele vurderingen og vil at vi skal fortsette og søle bønnene, vil vi bare være i nivå med deg.

Hvis du vil få det største smellet for pengene dine, vil du være med Siteground. De tilbyr en rimelig hosting-tjeneste med de mest pålitelige oppetidene, lynets hurtige belastningstider, ubegrensede e-postkontoer og fantastisk kundesupport. Alvor… Vi elsker disse karene.

Ikke solgt ennå? Ingen bekymringer, vi har mer for deg. Fortsett å lese.

Hvordan vi har vurdert disse vertene

Hvis du er en av de ‘spesielle’ menneskene som føler seg tvunget til å samle et 32-siders fargekodet bindemiddel for å undersøke alle kjøp over $ 50 (ingen dom, vi har vært der), så kan du ta turen til hjemmesiden vår for å lære om vår anmeldelser av webhotell prosess mer detaljert.

Den forkortede versjonen er imidlertid at vi har drevet et utviklingsteam som bygger og vedlikeholder klientnettsteder (900 av dem på dette tidspunktet) i over et tiår.

Med den store lengden på prosjektene vi har håndtert, er vi interessert i unik oppetid og lastetidsdata (ikke tilgjengelig for allmennheten) som går tilbake mer enn 10 år.

Mattegenier i troppen vår har vært snille nok til å sette sammen noen grafer og statistisk analyse for oss, slik at vi kan gi deg de rå dataene du trenger for å avgjøre hvilken e-postserveringstjeneste som passer ditt behov..

Hva du skal se etter i en Web + e-post vert

Hvis du vil registrere deg hos en webvert som garanterer 12+ måneders irriterende kundetekniske problemer, ikke eksisterende oppetider, og kundeservice som er så avgrenset at du bokstavelig talt er fristet til å sette håret i brann i frustrasjon … Så vil du gå for den billigste web / e-postverten som mulig.

Men vi kommer til å anta at du er glad i de saftige låsene, og i dag vil vi hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hvilke kriterier du bør fokusere på når du sammenligner potensielle e-post- og webhotelltjenester.

Nemlig at du bør se etter e-post / web-verter med:

 • Gratis ubegrensede e-postkontoer
 • Imap og Pop3 e-postlevering
 • Rask hastighet og pålitelig oppetid
 • Kundesupport av høy kvalitet

Ikke bekymre deg … Hver vert som vi skal anbefale, overholder disse kriteriene med flygende farger.

Gratis ubegrensede e-postkontoer

Det er mange selskaper som krever deg en ublu sats for hver enkelt e-postkonto (ja, vi ser på deg GoDaddy).

Noen ganger oppover på $ 5 / konto per måned. Dette er en ren rip off, og hvis du ser et selskap som reklamerer for “billige e-postkontoer”, bør du løpe for åsene.

Enhver web / e-posttjenestetjeneste som er verdt saltet deres, vil tilby deg et ubegrenset antall e-postkontoer (eller i det minste 25+) helt gratis som en del av din standard hostingpakke.

Imap & Pop3 E-postlevering

Selv om dette er en standardfunksjon på tvers av de fleste e-postverter. Noen av de billige vertene der ute vil bruke utdaterte standarder for e-postlevering som åpner deg og din interne korrespondanse opp til et utall potensielle sikkerhetsrisikoer.

Gjør deg selv en tjeneste og sørg for det uansett hvilken vert du velger, tilbyr Imap og Pop3 e-postlevering. Disse sikkerhetsstandardene vil sikre at de private e-postene dine forblir, vel … private, og det vil forhindre at informasjonen din faller i gale hender (dvs. konkurrenter og hackere).

For mange små bedrifter er levering av e-post et spørsmål om å overleve. Når du har meldt deg på en e-postverten og sikret firmaets e-post, anbefaler vi at du integrerer den med en dedikert e-postmarkedsføringstjeneste. Tjenester som Constant Contact, MailChimp, Aweber og ActiveCampaign øker drastisk levering av e-post, slik at meldingene dine når det tiltenkte målet uten problemer.

Rask hastighet og pålitelig oppetid

Det spiller ingen rolle om du har et ubegrenset antall e-postkontoer og en for mye lagringsplass hvis nettstedet ditt ikke er lenge nok til at folk får tilgang til innholdet ditt raskt og faktisk finner en grunn til å sende deg e-post!

I en verden av webhotell er det ingen antall “gratis bonuser” eller “ekstra markedsføringsgodtigheter” som kan gjøre opp for dårlige oppetider og lave hastigheter. Du vil forsikre deg om at alle vert du velger har en oppetid på minst 99,5% og lastehastigheter raskere enn 1200 Ms.

Kundesupport av høy kvalitet

Jeg hater å sprenge boblen din her, men hvis du bestemmer deg for å hoppe inn i verden med å bygge og vedlikeholde ditt eget nettsted, er du det går å trenge kundestøtte på et eller annet tidspunkt. Det er en uunngåelighet som står overfor alle webansvarlige.

Og når det endelig skjer (stol på oss, vil det), vil du forsikre deg om at hosting-tjenesten du bruker tilbyr fullt tilgjengelig og svært effektiv kundestøtte for å hjelpe deg med å komme i gang så raskt som mulig.

Se etter selskaper som tilbyr 24/7 live chat eller support via telefon og sørg for å lese gjennom reddit og webhotellfora for å vurdere den offentlige opinionen om selskapets kundeservice.

Med alt dette ute av veien, la oss dykke ned i topp 3 e-posthotelltjenestene i 2018!

1. Zoho

Et Zoho-abonnement, som er en kontinuerlig utvikling og forbedring av tjenesten, er en investering som vil betale utbytte.

Koste: $ 1,00 / måned for Lite $ 4,00 / måned for Premium
Brukerstøtte: 24/7 Live chat og kundesenter

Zoho er vår klare vinner her. Sannheten skal sies, selv om alle dens funksjoner og utvidelser var gjennomsnittlige, vil den fortsatt vinne på volum og anvendbarhet alene. Men heldigvis er alle fasetter av denne e-postserveringstjenesten av ypperste kvalitet, men til en god pris.

Zoho har fått løsningen på stort sett ethvert e-posthotellproblem du noen gang kunne ha, og det mener jeg bokstavelig talt. Enten det er en av deres uendelige skreddersydde apper eller sømløs integrasjon med andre kjente tjenester (dropbox etc.), vil Zoho ha deg dekket.

Gratis intro-tjeneste

Zoho er en fantastisk tjeneste, men det er nok av andre e-posttjenestetjenester der ute for et selskap å vurdere, så hvorfor skaffe penger til dette?

Det er her gratis tjenesten kommer inn. En forkortet versjon av Zoho er tilgjengelig gratis på ubestemt tid. Gir deg så mye tid du trenger å vurdere å kjøpe fullversjonen.

Gratisversjonen er bare tilgjengelig for 5 brukere, så for en voksende virksomhet er en betalt plan nødvendig. Men vi er sikre på at selv om dette ikke var tilfelle, vil Zoho Forever Free få deg til å salive over utsiktene til det betalte produktet uansett.

Lufttett sikkerhet

Med toppsikkerhet som standard og ekstra S-MIME-krypteringsprotokoller med Premium-planen, er e-postene dine sikkert med Zoho.

De har alle phishing- og spamfiltrene du kan forvente deg av en e-posttjeneste av høy kvalitet, med den ekstra bonusen til en personvernpolicy som er over gjennomsnittet. Alt dette kombineres for å gjøre sikkerheten deres tøff og avrundet.

I slekt: Hvordan avdekke nettfiskingsnettsteder gjennom Web Analytics

En mengde utvidelser

Jeg kunne bokstavelig talt skrive tusen pluss ord på alle nisjefunksjonene Zoho-e-posttjenesten, men jeg vil prøve å oppsummere.

Det er tydelig at med Zohos uendelige rekke utvidelser prøver de å være den eneste e-hosting-tjenesten du noen gang trenger (og hvis du spør oss, er de det). I den usannsynlige situasjonen ikke kan finne en spesifikk utvidelse, har til og med deres grunnleggende Mail Lite-plan en integrert utvidelsespakke; noe som betyr at du kan endre tjenesten på hvilken som helst måte du trenger.

Enten du vil bruke den mens du er på farten i Zohos integrerte iOS- og Android-mobilapper, setter avansert e-postruting eller konfigurerer domenealiaser (for å nevne noen få funksjoner), vil du ikke bli begrenset. Det er veldig lite du ikke kan gjøre med Zoho.

Et verktøy for samarbeid

E-post kan være den verdensomspennende informasjonsformen, men det er et kjent faktum at sosiale medier gir den et løp for pengene.

Zoho syntetiserer de beste sidene ved begge deler, og skaper et sømløst system for intern kommunikasjon.

Streams-funksjonen lar deg samhandle med e-postinnhold og andre kunngjøringer i en sosial mediestil, slik at kollegene dine kan like, kommentere og dele med letthet.

Dette ekstra kommunikasjonslaget gjør Zoho til en av de mest innovative og intuitive e-posttjenester der ute, og gir den et ubestridelig konkurransefortrinn.

2. SiteGround

Beste generelle hosting for e-post / pris / hastighet / oppetid + bonuser og kundesupport ($ 3.95 / måned)

Lastetid: 475Ms
oppetid: 99,95%
Koste: $ 3.95 / mo
Brukerstøtte: Live chat

Det er ingen hemmelighet at vi er store fans av SiteGround (og har vært det lenge). I løpet av de syv år som vi har brukt SiteGround både for våre egne nettsteder og kundene, ytelsen, supporten og kvaliteten på tjenesten som vi har mottatt har vært bemerkelsesverdig. De er en av få webhotell-tjenester som ikke bare “Angi og glem” vertsinfrastrukturen.

De oppdaterer regelmessig (og erstatter fullstendig) sine datasentre-servere og er forpliktet til kontinuerlig å foredle tjenestene sine for å gi den beste hosting på kloden. Selv om de ikke er uten feil, er de langt borte den beste web- og e-postverten vi noen gang har brukt.

99,95% oppetid & Stor belastningshastighet

For det første er SiteGround mest grunnleggende web- og e-posthotellpakker utrolig pålitelige. Med en sterk oppetid på 99,95% de siste 12 månedene, gir SiteGround den slags pålitelighet som vanligvis er forbeholdt flere VPS- og dedikerte hostingklienter. Stol på oss, med SiteGround trenger du aldri å bekymre deg for lengre perioder med nedetid eller uforklarlige serverkrasj.

å tilby 475 Ms hastigheter (i gjennomsnitt) SiteGround er også den raskeste web- / e-postverten vi noensinne har vurdert, og vil sikre at du aldri mister en potensiell kunde eller klient til et lagg nettsted noensinne..

Gratis ubegrensede e-postkontoer & Store postkasser

Alle SiteGround-hostingpakker er standard utstyrt med et ubegrenset antall e-postkontoer og en generøs postkassestørrelse.

Selv “Oppstart” -planen tilbyr en innboksstørrelse på 2 000 Mb og opptil 400 e-post sendes per time.

Utrolige sikkerhetsfunksjoner

I tillegg til det stor oppetid, raske lastehastigheter og ubegrensede e-postkontoer, SiteGround tilbyr også kundene sine tilgang til en mengde sikkerhetsfunksjoner som vil holde e-postene dine og nettstedet ditt trygt mot nysgjerrige øyne og hackere.

Alle nye kunder får tilgang til a gratis SSL-sertifikat, Imap og Pop3 e-postlevering, og en gratis CDN. Ikke så ille for prisen på pakke med sigaretter (oh, og SiteGround vil ikke gi deg lungekreft heller … så det er det.)

3. Hostgator

Super rimelig service med gode funksjoner og oppetid

Lastetid: 601Ms
oppetid: 99,4%
Koste: $ 2.99 / måned
Brukerstøtte: Live chat

Til tross for deres latterlige klingende navn (jeg mener folkens … hva har alligatorer til felles med hosting og e-post?), Tilbyr Hostgator noen av de beste e-post- og webhotellpakkene i virksomheten til en pris som er nesten uslåelig.

Selv om oppetiden og lastehastighetene deres ikke er på nivå med SiteGround, med tanke på det faktum at deres hosting-tjenester koster nesten ingenting, kan du virkelig ikke gå galt med denne eksepsjonelt høye kvaliteten (om riktignok dumt lydende) e-postverten.

Stor oppetid & Last hastigheter

Til bare $ 2,99 per måned tilbyr Hostgator oppetid som bare er 0,01% lavere enn SiteGround til under 75% av kostnadene. Med like imponerende belastningstider (601 Ms) Hostgator er den desidert rimeligste e-postverten på markedet for kvaliteten på tjenesten som tilbys.

Ubegrensede e-postkontoer med gode sikkerhetsfunksjoner

Uansett nivå eller lengde på hostingpakken som du velger å kjøpe, tilbyr Hostgator tilgang til et ubegrenset antall e-postkontoer som alle er utstyrt med levering av Pop3 og SMTP (enkel mailoverføringsprotokoll) og den ekstra bonusen til Hostgators Spamassassin-funksjon ( for å forhindre at du og dine ansatte blir fast i Saudi-prinsene som ber om et “Små $ 7000-lån”)

Eksepsjonell kundesupport

Som med alle hostingtjenestene vi anbefaler, Hostgator tilbyr 24/7 live chat eller via telefonstøtte for å sikre at du kan føre til at nettstedet og e-postkontoer din fungerer jevnt uansett tidspunkt på dagen.

Etter å ha sendt inn dusinvis av forsettlig forvirrende og litt latterlige (beklager igjen Diane!) Støtteforespørsler, ble vi blåst bort av letthet og hastighet som deres representanter hjalp oss.

4. A2 BOLIG

Stor verdi for prisen du betaler

Lastetid: 601Ms
oppetid: 99,1%
Koste: $ 3.92 / måned
Brukerstøtte: Live chat

A2 Hosting, den endelige tjenesten på listen vår, er utstyrt med en rekke flotte funksjoner og tilbyr sine kunder tilgang til rask og pålitelig ytelse som er et absolutt kupp for prisen du betaler.

I motsetning til SiteGround og HostGator, deres billigste hostingplan – A2 lite til $ 3.92 / måned – gir deg bare tilgang til 25 e-postkontoer (bummer). Med tanke på den eksepsjonelle ytelsen og overflod av ekstra funksjoner, har vi imidlertid vanskelig for å holde dette mot dem.

25 e-postkontoer med gode sikkerhetsstandarder

Selv om vi var litt skuffet over at A2 bare tilbyr 25 e-postkontoer i Lite-hostingpakken (ubegrenset for alle andre), imponerende ytelse og overflod av tilleggsfunksjoner mer enn kompenserer for denne lille overtredelsen.

Ikke bare har du tilgang til de tradisjonelle Imap- og Pop3-leveringsalternativene, men A2 Hosting lar deg også bruke Imap SSL og Pop3 SSL for å kryptere meldingene dine ytterligere og gi deg og din organisasjon full ro i sinnet.

Stor oppetid & Rask lastetid

Selv om de ikke helt samsvarer med SiteGround når det gjelder hastighet og pålitelighet, er forskjellen nominell for prisen du betaler. Med 99,91% oppetid og en flammende rask lastetid på 625 Ms, A2 vil sikre at nettstedet ditt forblir i drift og raskt leverer innholdet kundene trenger til enhver tid.

Eksepsjonell kundesupport

Før hver anmeldelse som vi publiserer, sørger vi alltid for å plassere kundesupportteamet gjennom tempoene deres ved å motsøye sende inn en serie stadig mer tekniske og innviklede billetter.

Mye til vår overraskelse, A2s 24/7 kundestøtte er svært lydhør og ondskapsfullt effektivt. Uansett hvor labyrint våre forespørsler var, håndterte deres støttepersonell det raskt, høflig og med høy profesjonalitet.

Flotte sikkerhetsfunksjoner på nettstedet og gratis SSL

Siden du (forhåpentligvis) gir deg tilbake e-posthoteltjenesten på toppen av din standard webhotell, vil du være glad for å høre at A2 Hosting, som SiteGround, er kritt med de siste sikkerhetsfunksjonene og tilbudene for å sikre at nettstedet ditt er alt annet enn “hacker proof”.

Ved å tilby et gratis SSL-sertifikat til alle nye kunder, i tillegg til et gratis Cloudflare CDN, New Relic Server Monitoring og mer, kan du hvile enkelt og vite at A2 har deg og nettstedet ditt dekket.

Endelige tanker om e-postservering

Enten du leter etter en enkelt e-postkonto for den siste bloggen din eller dusinvis av nye bedriftskontoer for den episke oppstarten du lanserer med vennene dine, vil de tre tjenestene vi har gjennomgått i denne korte guiden ikke skuffe.

Gi oss beskjed om hvilken du velger i kommentarene nedenfor, og som alltid, hvis du har spørsmål, kommentarer, bekymringer eller tilbakemeldinger, kan du gjerne kontakte oss, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig!

Du vil kanskje også like:

 • Beste nettstedbygger

Referanser og bildekreditt:

 • ByarvitSolutions.com
 • PointCloser.com
 • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map