A legjobb e-kereskedelmi platformok összehasonlítása (2020)

A munka során arról álmodozni, hogy a jövőbeli e-kereskedelmi áruházával Scrooge McDuck lehessen, és nem kell szégyellnie.


Az év 2020-as – az online pénzszerzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

A munka vezetése értelmetlen, a „9-5 munka” lélek-szoptató, és minden nap szükségtelen nadrágot viselni. Végül is Kanadában hideg van, és van internetünk – miért menjünk kint??

Ebben a korban a mindennapi emberek számára korlátlan lehetőség áll rendelkezésre, hogy pénzt keressenek vagy vállalkozást kezdjenek otthonról.

Nemcsak hogy – az e-kereskedelmi webhely felépítésének lehetőségei szinte végtelenek is a csúcskategóriás gombgyűjtemény eladására. Valójában annyi lehetőség van a sikerhez, hogy gyakran túlterhelőnek érzi magát. Ne aggódj!

Fedeztem fel ma a Kanadában elérhető legjobb e-kereskedelem-platformokkal és weboldal-készítőkkel. ����

Contents

Kiválasztjuk a legjobb e-kereskedelmi webhely-készítőt

Használja a Shopify-t. Más cégek megpróbálták versenyezni az e-kereskedelem platformjának királyával, de a Shopify egyetlen célja az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van minden, ami az emberek termékeinek és szolgáltatásainak eladásához szükséges.

A Shopify jóváhagyásával kissé felül tudunk találkozni, de ha annyi e-kereskedelmi platformon teszteltél és dolgoztál együtt, mint amennyit csak tudunk, akkor végül ugyanazt a véleményt fogjuk elérni. Az e-kereskedelem platformjainak összehasonlítása nehéz, mivel nagy spektrumban élnek, de mi magunkkal foglaljuk magát.

1. Shopify – A legjobb e-kereskedelmi platform

A Shopify egész létezése az, hogy segítsen egy vállalkozás felépítésében. Ha van akarata, akkor megvan nekik az út.

Három srác alapította Kanadában, amikor unatkoztak a meglévő e-kereskedelem lehetőségeivel – a Shopify megoldotta a legtöbb kérdést, amely az e-kereskedelem üzlettulajdonosaival a múltban felmerült..

Előnyök

A Shopify előnyei végtelenek, mivel valójában ez a legjobb e-kereskedelmi platform a piacon. Írhat egy egész cikket arról, hogy mennyire könnyű különféle módon bemutatni a termékeket a honlapon, de itt van néhány előnye. Székhelye itt található a kanadai Ottawában is.

Többcsatornás értékesítés (Eladás az Amazon-on, Ebay, Etsy, 1 kattintással)

Termékek értékesítésekor nem kell sok erőfeszítést tennie, ha csak a webhelyén mutatja be őket. Az emberek 48% -a kezdi keresni egy terméket a piacokon. Ez azt jelenti, hogy az ott élő emberek fele az Amazon, az Ebay vagy az Etsy felé fordul, hogy megoldást találjanak problémájukra.

A Shopify lehetővé teszi termékek integrálását ezekre a piacokra, valamint olyan közösségi média csatornákra, mint a Pinterest, a Facebook és az Instagram.

Készletrendszer

üzletkötési raktári rendszerekA Shopify leltárrendszere megkönnyíti a termékek hozzáadását, szervezését és szerkesztését.

Ha nagy termékkatalógusa van, ijesztő lehet megpróbálni mindent megszervezni a webhelyén oly módon, hogy az ügyfelek számára értelme legyen. Ha különféle szállítóktól származó raktárkészlete van, akkor még ijesztőbb is lehet.

A Shopify lehetővé teszi, hogy olyan termékeket szerezzen, amelyek tőled származnak, és bármilyen más megvalósítási központban, amelyet esetleg használ. Egy üzletben, ahol egyes termékek az Amazon teljesítési központjaiból származnak, mások nyomtatott szolgáltatásból, mások cseppszállításból származnak, mások pedig óriási fejfájást okozhatnak, de a Shopify erőfeszítéseket tesz, mivel minden termék teljesíthető bárhonnan.

Amikor mindent megszervez, a Shopify lehetővé teszi gyűjtemények készítését, és termékeinek egyszerre több csoportba rendezését. A Shopify használata megkönnyíti a készlet ellenőrzését.

Jellemzők

Az összes szükséges eszköz és eszköz létezik a Shopify-n. Az áruház hátterében számos véletlenszerű szempont közül választhat, amelyek fontosak, például a megrendelés megerősítésére küldött e-mailek testreszabása, az adatvédelmi irányelvek frissítése és a kosár helyreállítása.

Ha nincs olyan funkció, amelyet próbál tenni, akkor a Shopify alkalmazás-áruházhoz kell fordulnia. Van egy csomó alkalmazás, amely díjakat számít fel, vagy néha ingyenes verziókkal is rendelkezik, hogy segítsen a Shopify üzlettulajdonosai által felmerülő problémákkal kapcsolatban.

A Shopify akár hitelkártya-olvasót is küld Önnek, amikor feliratkozik velük, így személyesen is értékesítheti termékeit.

Hátrányok

A Shopify hátrányai a legjobb eladási pont. Valójában nincs hátránya. Ha van olyan platform, amely valami jobbat nyújt, mint a Shopify – általában nem sokkal jobb.

Shopify-funkciók

Az árak nem nagyok a kezdők számára. Pénzt kell fizetnie, ha ilyen platformot akar használni, de a költségek összehasonlíthatók az összes többi platformon.

A legnagyobb gond a Shopify-val arra törekszik, hogy testreszabja webhelyének korábbi témáit. A Shopify belsejében való kódoláshoz tudnia kell, hogy mit csinál. Nagyon sok idő alatt ez felvesz valakit, aki segít.

Shopify árképzés

A Shopify ára kissé dráganak tűnhet, ám a költség megéri, ha komolyan veszi egy e-kereskedelmi áruház felépítését és bővítését. A Shopify költségei mindent felépítenek, amire szüksége lehet egy online üzlet növekedéséhez.

A Shopify jól versenyez más e-kereskedelmi platformokkal, mivel azok árazási struktúrája rendkívül hasonló. Az árazás gyengén összehasonlítható más platformokkal, amelyeket nem kifejezetten az e-kereskedelem számára készítettek, valamint a WordPress webhelyén elérhető ingyenes opciókkal.

Ha elég értékesítés jön létre, akkor még a legdrágább opció is elhanyagolható költségekkel jár.

Háttér kódolás

Van néhány ezoterikus szempont a Shopify háttérképén. Vannak olyan kérdések, amelyek felbukkannak, amelyek miatt nem tud megkarcolni a fejed, és a Google fejlesztőszolgáltatást keres, amely segít Önnek.

Ha olyan valakit talál, aki tudja, mit csinál, többletköltségekhez vezethet, és késleltetheti az üzlet rögzítését.

Egyszerű használat

A Shopify üzletének felállítása ugyanolyan egyszerű, mint amennyire csak lehetséges. A Shopify lényege, hogy egy üzlet felállítását minél egyszerűbbé tegye. Nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy bármit megtehessen a platformon.

A Shopify működő online áruház-struktúrát biztosít Önnek, így csak annyit kell tennie, mint az üzlet tervezése. Vannak sablonok, így valójában nem kell semmit megterveznie, ha nem is akarja, és a mobil kijelzőkhöz optimalizált.

shopify beállítás

A weboldal készítője hasonlóan működik, mint például a Wix és a Squarespace, és a különféle elemek szerkesztését megkönnyíti. Az összes Shopify által jóváhagyott témát a formatervezés is egyszerűen használja, és megkönnyíti a szép kirakat készítését. Lehetőség van egy Shopify által jóváhagyott szakértő fejlesztő felvételére is, hogy a webhely a lehető legtökéletesebb legyen.

Az online fizetésekhez nem kell semmit tennie, és a közösségi katalógusba dobhatja termékkatalógusát.

A Shopify mobilalkalmazása szintén hatalmas differenciálódás. Az alkalmazás lenyűgöző, és több funkció is megvalósítható útközben. A mai napi életkorban miért választott egy lehetőséget mobilalkalmazás nélkül.

Sablonok / dizájn – nincs szükség tervezésre

A Shopify ingyenes témái életképes utat jelentenek, ha nem akarja pénzt forkázni, hogy weboldala gyönyörű legyen.

Tíz ingyenes téma áll rendelkezésre, amelyek mindegyik különböző célt ér el. Az egyik a szélesebb oldalról történő fényképezésre specializálódik (nagyszerűen alkalmas kanadai táj bemutatására), az egyik a tömegfinanszírozáshoz, a másik pedig a könnyű navigációra összpontosít..

shopify divat téma

Ha további funkcionalitást szeretne, több ezer téma vásárolható meg a Shopify számára. Az olyan fejlesztők, mint a Out of the Sandbox, gyönyörű témákat készítenek, amelyek megkönnyítik a gyönyörű üzlet létrehozását. Ezek nagy tudásbázisokkal és magukkal a közösségekkel járnak, hogy segítsenek a tervek kidolgozásában.

Alkalmazások és kiegészítők – Több mint 2000 alkalmazás

A Shopify több mint 2000 alkalmazással rendelkezik, és egyre növekszik. Ha van valami az e-kereskedelem számára, akkor azt akarja, hogy a Shopify megkapja. A lehetőségek valóban mindent lefednek.

shopify app store

Ha egy drophipping birodalmat szeretne létrehozni, akkor használhatja az Oberlo alkalmazást. Szeretne egyedi pólókat létrehozni? Nézze meg a CustomCat alkalmazást. Ugyancsak elterjedtek az olyan marketing lehetőségek, amelyek növelik, javítják a SEO-t, vagy automatizálják az e-mail marketing.

Az App Store-ban található áttekintő rendszer megmutatja, hogy mások mit gondolnak a pluginról is. A legjobb pluginek közül néhánynak még ingyenes verziói vannak.

Vevőszolgálat

A Shopify támogató csoportja fantasztikus. E-mailben, élő csevegésen és telefonon 24 órán keresztül elérhetőek. Támogató csoportjukon felül a Shopify tudásbázisa kiváló.

A másik nagyszerű dolog a Shopify-nál, hogy ez a legszélesebb körben alkalmazott e-kereskedelmi megoldás. Ez azt jelenti, hogy a közösség élénk. Bármilyen kérdés, amely esetleg felmerül, általában a közösséggel foglalkozik, és az ügyfélszolgálat oldalát hagyja.

Árazás

Az árképzés minden szintje korlátlan termékeket, 24 órás támogatást, más értékesítési csatornákon történő eladási lehetőséget, kézi megrendelések létrehozását, kedvezménykódokat, SSL tanúsítványt, elhagyott kosár helyreállítást, Shopify fizetéseket csalás elemzéssel, POS alkalmazást, fizikai hardvert és robusztus szolgáltatást kínál alkalmazás kiválasztása.

A Shopify egyéb költségei a fizetett pluginok, a fizetett témák és a domain vásárlás. Nagyon sok olyan plugin van, amelyek megéri a költségeket, valamint gyönyörűen fizetett olyan témákért, amelyek valóban felemelik az üzletét.

A Shopify nagyszerű tulajdonsága, hogy teljesen működőképes üzlettel rendelkezik, amely a piacon megtalálható legjobb tulajdonságokkal rendelkezik, ez csak havonta 29 dollárba kerül. Ahogy kibővíti az üzletét, felnagyíthatja a költségeket. A Shopify magában foglal egy egyedi vállalati szintet is, amely lehetővé teszi a nagyobb testreszabhatóságot.

További információért olvassa el a Shopify áttekintést. 

2. Wix – Jó webhely-készítő – Nem nagy az e-kereskedelem számára 

A Wix egy weboldal-készítő, amely megadja a szabadságot bármi létrehozásához anélkül, hogy bármi gondot okozna, hogy bármit elkészítsen.

A korlátozott könyvtárak számára nyújtott kiváló e-kereskedelmi lehetőségekkel ez a legjobb választás azok számára, akik egy vagy két terméket árusítanak.

TLDR – A Wix nagyszerű eszköz egy weboldal létrehozására, de nem rendelkezik az összes harmadik féltől származó alkalmazással és funkcióval, amelyek nagyszerű e-kereskedelmi platformot nyújtanak.

Előnyök

A Wix sok pozitívumot kínál az e-kereskedelem és általában a weboldal kialakítása szempontjából. Noha nem csak az e-kereskedelem érdekében építették, valójában messze megy a gyönyörű üzlet kínálatából. Igaz, hogy ez a legjobb kis termékkatalógusok esetében, de ha fotós vagy művész vagy, akkor Wix lehet a legjobb választás az Ön számára.

Üres vászon – A Wix-et kell használnia, ha húzni akar, de van némi türelme, hogy időt szánjon a Wix funkcionalitásának elsajátítására. Miután Wix elsajátította, ez egy hatalmas eszköz, amely lehetővé teszi az üres vászon műalkotássá történő alakítását.

Elemek – A weboldalhoz hozzáadható lehetőségek és elemek nagy száma. Ha van egy lehetőség, akkor gondolkodhat egy esztétikai tulajdonsággal kapcsolatban egy weboldalon, amelyet a Wix megkap. A lehetőségek végtelenek.

wix elemek

Mindegyik elemnek megdöbbentő lehetőségei vannak rá …

wix téma lejátszó

Mesterséges tervezési intelligencia – Ahelyett, hogy időt fordítana az összes téma és elrendezés áttekintésére, a szoftver kiválasztja az Ön számára a preferenciák és a feltett kérdések alapján. Időmegtakarítást és döntést enyhítő funkció. Nyugodtan adjon hozzá bármit, amit szeretne.

Hátrányok

A Wix középteret működtet a szilárd választás az e-kereskedelem és a weboldalépítő között. A helyzet az, hogy ha egyszerű weboldal-készítőre van szüksége e-kereskedelem lehetőségeivel, akkor jobban megfelelhet a Squarespace használatával. Ha olyan e-kereskedelmi platformot szeretne, amely sokkal több e-kereskedelemmel rendelkezik, akkor feltétlenül érdemes használni a Shopify-t.

e-kereskedelem funkcionalitás – Ami a Wix-et illeti, nem az volt, hogy széles körű e-kereskedelmi élményt kapjon. Ennek fényében lehetséges, hogy van egy csodálatos e-kereskedelmi áruház. Nem fogja megtalálni ugyanazt a funkciók körét és az e-kereskedelem támogatását, amelyet a Shopify-on nyújtana.

A formatervezés túlterhelhető, mint más lehetőségek – A Wix segítségével számtalan lehetőség és számos figyelemfelkeltő szolgáltatás található. A megígért, egyszerű, drag-and-drop weboldal készítő általában könnyen használható, de a Squarespace sokkal könnyebb, ha erre keres.

Egyszerű használat 

A Wix a tervezésnél a második legkönnyebben használható platform ebben a listában. Az egyetlen könnyebb a Squarespace. Valójában egy weboldal létrehozása rendkívül egyszerű a Wix-en, és hihetetlenül meglepődni fog, hogy milyen szép webhelyet lehet a szoftverrel elkészíteni..

A legtöbb ember, aki saját weboldalt akar létrehozni drag and drop funkcióval, használja a Wix szoftvert. Azok az emberek, akikre a Squarespace irányába mutatnék, azok, akik egyszerű figyelmet nem igénylő webhelyet akarnak. A probléma akkor merül fel, amikor az e-kereskedelem bekerül az egyenletbe. Az e-kereskedelem funkcionalitása nem nagy a Wix-en, de a funkciók könnyen kezelhetők.

Sablonok / Design

lourdes twitter ms szó mém

A szerkesztő pozitív oldala az, hogy annyira egyszerű, ahogy kap. A szerkesztő olyasmi, amit azonnal felvethet, és félúton tisztességes lehet. Néhány trükköt és finomabb dolgot meg kell tanulni, de általában könnyű megtenni, amit csak akar.

A szoftverek körüli elemek mozgatásával kapcsolatos régi probléma az, hogy van esély arra, hogy megzavarja a közeli más elemeket. Nem olyan drámai, mint a szoftver, mint például a Microsoft Word, ám ez néhány problémát okozhat.

A felmerült problémák típusa is könnyen megoldható. Szerencsére vannak olyan eszközök, mint a visszavonás, az újracsomagolás, a rácsra rögzítés és a horgonyhúzás. Az alábbiakban bemutatunk egy példát a kérdésekre, amelyek általában felbukkannak. Ha megváltoztatjuk az egyik szakasz betűméretét – a fejléc logója is megmagyarázhatatlanul kibővül.

wix-edit-címsor

A Wix szerkesztője ugyanolyan könnyen használható, mint bármely más odakinn szerkesztő. A Wix szerkesztőjével csak van több. Minél inkább szórakoztató – ígérjük.

A teljes tervezési szabadsággal a szerkesztő néhány fantasztikus funkcióval bír, amelyet a legtöbb weboldal-készítőnél nem lehet megtenni, és amelyet rendkívül nehéz beépíteni az egyedi weboldalakba. A Wix azon képessége, hogy videókat és animációkat dobjon el bárhol és bárhol, véleményünk szerint a következő szintű pornójáték.

A formázási problémák némelyike ​​nem foglalkozik megszakítókkal. A problémák előfordulnak, de mindig könnyen javíthatók és megéri a teljes üres vászonszerkesztő számára. Ezenkívül a szerkesztő egyszerű használata is csodálatos. Megemlítettük, hogy csak húzza a kívánt szart a kívánt helyekre, majd hagyja ott őket? Ez szuper!

Wix alkalmazások és hozzáadók

A Wix viszonylag kiterjedt alkalmazásokkal rendelkezik. Az, amely a legnagyobb figyelmet fogja kapni az e-kereskedelem felhasználói számára, a Wix Stores alkalmazás. Ez az alkalmazás mindent segít egy online áruház létrehozásához és kezeléséhez, és megkönnyíti. Nem csak annyira funkcionalitást kínál, mint pusztán a Shopify használata, de messzire megy.

Vannak más kiegészítők is, amelyek elősegítik a letöltések eladását, a foglalási funkciók hozzáadását és a nyomtatás igény szerinti szolgáltatások használatát.

Wix ügyfélszolgálat

Ha úgy érzi, minden túlterhelten Wix fedezte magát. Ez az oka annak, hogy a Wix olyan nagyszerű kezdőknek.

A Wix Súgó tökéletesen alkalmazható kezdőknek. A súgó Szerkesztő részének kiválasztása cikkekhez vezet. Több száz! Bármely szolgáltatás használatának kitalálásához meglátogathatja a súgót és keresheti meg, amit keres. Még a SEO-ról is tanítanak neked dolgokat, ha el akarják olvasni. Wix valóban fedezi magát.

wix súgó

A Wix ügyfélszolgálati csoportja szintén rendkívül gyors és segítőkész. Csak két lehetőségük van, de mindkettő jól működik. Jegyet nyújthat be, vagy igénybe veheti visszahívási szolgáltatását hétfőtől péntekig 8: 00–18: 00 (EST). A válasz általában öt percen belül érkezik. A magasabb szintű tervekben van lehetőség a prioritást élvező ügyfél-támogatásra is.

Wix árképzés

A Wix ára alacsony a tényleges e-kereskedelem hosting szolgáltatásokhoz képest. A legalacsonyabb szinttől a legmagasabbig nem kap jobb e-kereskedelmi funkciókat. A magasabb árat nem csak a Shopify, hanem a BigCommerce ajánlat értéke adja.

Minden árképzési terv elfogadja az online fizetéseket, 100% -ban jutalékot kínál, korlátlan sávszélességet kínál, csatlakoztatott domaint, nem tartalmaz Wix hirdetéseket, Google Analytics, ingyenes domain egy évre, 300 dolláros dolláros hirdetési utalvány, webhelynövelő alkalmazás és űrlapkészítő alkalmazás.

A Wix olcsóbb, mint a legtöbb alternatíva. Mindazonáltal megkapja azt, amit fizet. A Wix a legegyszerűbb e-kereskedelmi funkciókat kínálja – ez lehet az, amit keres.

Noha nem gondoljuk, hogy a Wix a legjobb e-kereskedelmi platform ott, mégis úgy gondoljuk, hogy ez remek lehetőség.

Csak normál építőt keres? Nézze meg a legjobb weboldal-készítőket. 

Feltétlenül nézd meg a teljes Wix-áttekintést.

3. WooCommerce (ingyenes) – jó a magas WordPresshez. Kódolást igényel

A WordPress e-kereskedelmi platformja, amely jelenleg a CMS felhasználók körében a legnépszerűbb. Ez a lehetőség a WordPress-en élő emberek számára. A WooCommerce a választás, ha azt akarja, hogy webhelye minden hüvelykje testreszabható legyen.

Ez is sok webfejlesztő választása. Ha van meglévő WordPress-webhely, és szeretne néhány terméket hozzáadni, akkor a WooCommerce valószínűleg a választás az Ön számára, mivel ingyenesen használható.

Előnyök

A WooCommerce azonnali pozitív hatása az, hogy ingyenes. A második az, hogy a WordPress számára készült, tehát ha WordPress-t akar használni, akkor a WooCommerce-t feltétlenül kell választania..

wordpress-és woocommerce-funkciók

Blogok termékekkel – Sok online vállalkozás blogként kezdődik. Akár társult termékeket akar eladni, pénzt keresni a reklámozásból, akár csak az emberekkel akar beszélni az interneten keresztül, eljön az idő, amikor sok blogtulajdonos szeretne termékeket eladni.

Mivel a blogok többsége a WordPress-nél található, óriási hozzáadott értéket képvisel a WooCommerce. A legegyszerűbb módon eldobhat néhány olyan terméket a webhelyén, amelyet eladni szeretne, amely tökéletesen illeszkedik a bloghoz.

Belső WordPress – Mint fentebb már említettük a blogolással, a WooCommerce szerepel a WordPress-ben. Ez azt jelenti, hogy ha profi vagy a WordPressnél az e-kereskedelemen kívül, akkor a WooCommerce könnyű lesz az Ön számára. Nem kell megtanulnia, hogyan működik a Shopify, hogy sikeres legyen az e-kereskedelem. Mint WordPress veterán, a WooCommerce természetes értelemben vett számotokra, és könnyen minősíthető a legjobb e-kereskedelem-építőnek..

Bármit meg tud tenni vele – Csakúgy, mint a WordPress általánosságban – ha tudod, hogyan tudsz bármit megtenni a WooCommerce segítségével. Amikor a tapasztalt fejlesztők az egyedi e-kereskedelem építését végzik, sok időt használnak a WordPress és a WooCommerce használatához.

Hátrányok – Fontos szempontok

A WooCommerce-hez kapcsolódó negatívok ugyanazok a negatívok, amelyek a WordPress-hez kapcsolódnak.

Tanulási görbe – A WooCommerce alacsony szinten könnyen megvalósítható. Ha rájött, hogy WordPress, könnyű csak néhány terméket hozzáadni. Egy hatalmas üzlet kiépítése óriási termékkatalógusokkal teljesen más történet. Nagyon sok WordPress és webhely-fejlesztési ismeret szükséges ahhoz, hogy az azonos típusú Storeify üzlet kiépítése lehetővé teszi, hogy meglehetősen könnyedén kiépítse. Ennek ellenére – azzal a tudással túljuthat a Shopify-n a WooCommerce-n.

Időigény – A WooCommerce valószínűleg a legnépszerűbb áruházat építheti az áttekintés bármelyik lehetősége közül. A kísérlet erre egy hatalmas vállalkozás. A többi lehetőséghez hasonló áruház felépítése sokkal hosszabb időt vesz igénybe, ha nincs előzetes ismerete.

Szüksége lehet fejlesztőre – A szükséges vagy kívánt üzletépítés elvégzése a fejlesztőt igényelheti. Ha nem tudod kódolni, és hatalmas elképzelésed van, akkor valamikor fejlesztőt kell felvennie.

Egyszerű használat

weboldal használhatóságMiután a WordPress rájött, egyszerűen felveheti a termékeket a WooCommerce segítségével. A WooCommerce áttérése a következő szintre, és teljesen kitűnő áruház kiépítése egy másik történet. Ha több száz termékkel rendelkezik, nehéz lehet megszervezni termékeit, és olyan üzlet kiépítésére készíteni, amely nem nehéz.

Ha nincs WordPress tapasztalata, akkor sokkal nagyobb a tanulási görbe. Először meg kell tanulnia, hogyan működik a WordPress, és ellenőriznie kell, hogy mindent kitalált-e a témája és az összes többi plugin, amelyet használ. Akkor itt az ideje, hogy kitaláljuk a WooCommerce belső működését.

WooCommerce sablonok / dizájn

Ellentétben azzal, amit sokan gondolnak – nem kell tudnia, hogyan kell kódolni a WordPress használatához. Ez időnként határozottan segít, és a következő szintre emeli a formatervezést. Sok téma lehetővé teszi a Wix vagy a Squarespace által kínált számos funkció használatát, azzal a képességgel, hogy tovább testreszabhassa a kóddal.

woocommerce kirakatsablon

A WordPress webhely felépítésének módja az, hogy a felhasználó kiválasztja a használni kívánt témát. A témák alapvetően azok, amelyek a Wix készítője, de más fejlesztők építették. Bizonyos esetekben drag and drop lehet, vagy kiválaszthat egy elemet, amelyet fel kell vennie a webhelyére, majd szerkesztheti azt egyéni szöveggel, képekkel vagy bármilyen más alkalmazható elemmel. E témák egy része kifejezetten a WooCommerce és általában az e-kereskedelem együttműködésére készült

A WordPress a WordPress által beépített témák széles választékával érkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy valaki alapvető weboldalt készítsen. Az egyszerű témák kiemelhetők a kóddal, de egy weboldal feltétlenül létrehozható kód használata nélkül.

Az ingyenes témák mellett vannak olyan témák, amelyeket meg lehet vásárolni, majd felhasználni, amelyek a Wix-hoz hasonló építési élményt nyújtanak. Vannak olyan vállalatok, amelyek gyönyörű építkezési élményt hoztak létre, mint például az Elegáns Témák és a Kihúzás a homokozóból.

Az Elegáns Témák készített egy építőt, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos elemeket egyszerűen húzza és dobja le a könnyen használható szerkesztési funkciókkal. Sok mindent el lehet végezni másodpercben, betöltési idő nélkül.

összeomlás-és átnevezés-gif

A támogatás mértéke és a tájékoztatás tisztán attól függ, hogy melyik témát választja. Egyes témákban gazdag közösségek vannak, amelyek segíthetnek a téma használatában, míg másoknak szinte nincs segítsége.

Alkalmazások és hozzáadók

Ha olyan szolgáltatást nézünk, mint a Wix – mintegy 300 alkalmazás közül lehet választani. Ha erre gondolsz, akkor a 300 egy megbízható számnak hangzik – de mi lenne, ha hozzáférne az 54 434 beépülő modulhoz? Mire holnap a tekercs körül jár, még több plugin lesz a WordPress piactéren. Senkinek nem kell hozzáférnie több mint 50 000 bővítményhez. Vagy ők?

Van azonban egy plugin bármi számára, amire gondolhat. Mindegyiküket a valódi felhasználók felülvizsgálják, ha az emberek valóban használják őket, és jó mennyiségű információt fog adni neked, hogy döntsön. Nehéz lehet megpróbálni megtalálni azt, amit időnként is keres.

Ez az, ahol az e-kereskedelem életre kelti a WordPress-t. A WooCommerce technikailag egy plugin, és több száz plugin használható a WooCommerce élményének javítására. Nagyon sok próba és hiba.

Vevőszolgálat

Mivel valójában nem fizet semmit a WooCommerce-val, az ügyfélszolgálatot nem kínálják különféle módon. Támogatási kérelmet közvetlenül a WooCommerce-hez lehet benyújtani, és a WordPress csapata szintén segíthet.

Ami a közösségi erőforrásokat illeti, a WooCommerce-nak nagyon sok van. Mivel a WooCommerce-t a WordPress-en használják, az azt használó emberek száma a közösség fejlődéséhez vezet. Bármi, amire szüksége lehet segítségre, valószínűleg csak egy Google-keresés található. Mindig is van lehetőség fejlesztő felvételére.

WooCommerce árképzés

A WooCommerce teljesen ingyenes. Ingyenes hozzáadhatja WordPress webhelyéhez. A WooCommerce pénzt keres azáltal, hogy nagy mennyiségű plugint kínál, amelyek segítenek a különféle e-kereskedelem funkciókban.

woocommerce árképzés

Ennek szépsége az, hogy fizethet akár nulla dollárt is, és testreszabhatja webhelyét a kívánt szintre. A többi felmerülő költség a domain vásárlás, valamint a tárhely költsége, akárcsak a WordPress bármely más webhelye.

A legjobb dolog a WooCommerce árképzésében az, hogy elkezdi fizetni a szolgáltatásokért, miközben növekszik és testreszabja vállalkozását.

Nézze meg a WordPress vs. Wix áttekintést.

4. BigCommerce – Mint a Shopify, de ½ funkcióval

A BigCommerce a legjobban kiválasztott Shopify-hoz hasonló platform. A BigCommerce nem feltétlenül rosszabb – vannak olyan emberek, akik jobban kedvelik. Ezek a szoftverek mindegyike kiváló szolgáltatásokat kínál, és ha közvetlen versenytársat keres, akkor ez az első hely, ahol meg kell keresnie. Azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a hely szinte áttörés volt a Magento és a BigCommerce között. A Magento jó keretet nyújthat, amint azt a Magento 2-en felépített e-kereskedelmi webhelyek is láthatják. Függetlenül attól, hogy a BigCommerce ezt a helyet a marketing és kezelési eszközök, valamint a működés egyszerű méretezésének képessége miatt vette fel a helyre..

Előnyök

nagykereskedelmi szolgáltatások

A BigCommerce pozitívumai a tényleges üzletmenedzsment eszközökben vannak. A beépített áruház tényleges irányításakor szinte ha nem is olyan jó, mint a Shopify-nak.

Felügyeleti eszközök – A BigCommerce nagyszerű menedzsment eszközökkel rendelkezik a termékkezelés, a rendeléskezelés, az elemzés és a jelentések terén. Miután valójában van egy beépített üzlete, és elégedett vagy a tervezéssel, a BigCommerce hasznos. Amikor az értékesítés elkezdi kezdeni őket, szellővé válik.

Marketing eszközök – Különböző marketing eszközök és alkalmazások érhetők el a platformon, amelyek segítenek a reklámban, a kuponokban és a SEO-ban.

Méretezhető – Ahogy növekszik az értékesítés, a BigCommerce több lehetőséget kínál a működésének növelésére. Nagyon nyilvánvaló, hogy inkább inkább inkább a nagy volumenű értékesítő cégek segítése, mint az indulás.

Hátrányok

A Shopify-val egyenlő összes szempont közül jó néhány rosszabb.

Design – Egy üzlet megtervezése a BigCommerce-nál nehezebb, mint az üzlet megtervezése a Shopify-on. Ez nem olyan intuitív, és a lehetőségek nem annyira bőségesek.

Tranzakciós díjak – A legalacsonyabb tervnél 1,5% tranzakciós díj van.

Intutivitás – Kezdőként összezavarod a BigCommerce. A tervezési felület és a terminológia csak zavaró. Nem sok mindent lehet megtenni, ha intuitív módon rákattintunk.

Egyszerű használat

weboldal tartalom kialakításaÁltalánosságban elmondható, hogy a BigCommerce használata kicsit nehéz lehet. A webhely tényleges megtervezésekor könnyen belátható, hogy a fejlesztő sokkal jobb lenne abban, amit elvégz. A probléma az – ha fejlesztőjére van szüksége webhelyének létrehozásához, akkor valószínűleg nem akarják használni a BigCommerce szolgáltatást. Választották a WooCommerce-t vagy a Shopify-t.

A könnyű használat másik problémája az, hogy nincsenek mobilalkalmazásuk. Ha közvetlenül versenytársa van egy olyan céggel, mint a Shopify – egy csodálatos mobilalkalmazással, akkor jobb, ha kiválóbb asztali élményt élvez. Az e-kereskedelem üzletének futtatásakor mindig van valami, amit tennie kell, miközben fut.

A BigCommerce furcsa terminológiát is használ. Ha Ön kezdő az e-kereskedelemben, akkor zavart lesz. Amikor az üzlet építésére kell összpontosítania, megpróbálja kitalálni, hogy a szolgáltatás mit mond neked.

Sablonok / Design (csak 7 közül lehet választani)

nagykereskedelmi sablonok

Ingyenes rajzok vannak a BigCommerce-n – pontosan hét. Ugyanakkor mindegyiket ugyanaz a cég tervezte, és mindenféle hasonlóak. Őszinte legyek – nem nagyon szép. 

A témákért fizetett nagyon szép, de 145 és 235 dollár árcédulával érkeznek. A témájuk nagyszerű dolog, hogy mobiltelefonokkal reagálnak.

A kemény rész akkor érkezik, amikor a boltot ténylegesen megtervezik. Annak érdekében, hogy méltányosak lehessenek a BigCommerce-val szemben, lépéseket tettünk a tervezési folyamat fejlesztése érdekében, egy Store Design nevű eszköz felépítésével. Korábban meg kellett terveznie az áruházat, majd előzetesen meg kellett néznie. Most mindkettőt ugyanazon a képernyőn lehet elvégezni.

A BigCommerce még az új eszköz használatával is lemarad a Shopify-tól, mivel testreszabási tapasztalataik voltak. Minden témájuk professzionális megjelenésű, de inkább süti-vágó, és a testreszabás nehéz feladat, ha nincs fejlesztési tapasztalata. A dizájn jellemzői nem bőségesek.

Alkalmazások és hozzáadók – korlátozott mennyiségű alkalmazás

A BigCommerce több mint 600 alkalmazással rendelkezik, és egyre növekszik. Ha van valami az e-kereskedelemhez, akkor azt akarja, hogy a BigCommerce megkapja. A helyzet az, hogy a Shopify-nak több mint 2000 van.

BigCommerce-alkalmazásokMíg a BigCommerce megoldásokat találhat a felmerült problémákra – a Shopify meg fogja találni ezt a megoldást, és valószínűleg egy második választási lehetőséget is. Ez a verseny javulást eredményez alkalmazásuk egész területén.

Megtalálhatók az összes olyan alapvető alkalmazás, amelyre számíthat egy e-kereskedelmi platformon, és a legtöbb igény kielégíthető.

Vevőszolgálat

Egy másik 24 órás ügyfélszolgálati ajánlat elérhető a BigCommerce webhelyen. Felveheti velük a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

A BigCommerce ezer súgócikkkel és videóval is rendelkezik. A BigCommerce közössége szintén hasznos, és sok kérdést meg lehet oldani fórumaik áttekintésével vagy a gyors Google-kereséssel.

BigCommerce árképzés

A BigCommerce árképzési struktúrája összehasonlítható a Shopify árképzési struktúrájával, és sok ugyanolyan értéket kínál.

Minden terv korlátlan termékeket, korlátlan személyi állományt, korlátlan fájltárolást, korlátlan sávszélességet, egyéb értékesítési csatornákon történő értékesítési lehetőséget, kuponokat, kedvezményeket, ajándékkártyákat, szállítási címke kedvezményeket, valós idejű szállítási idézeteket, professzionális jelentési eszközöket, HTTPS , dedikált SSL, 24 órás támogatást és termékértékeléseket az áttekintésekkel.

A BigCommerce magában foglal egy egyedi vállalati szintet is, amely lehetővé teszi a további testreszabhatóságot.

5. Négyzetterület – félúton a Wix és a Shopify között

A négyzet hely is egy olyan lehetőség, amely ideális lenne egy csak néhány termékkel rendelkező üzlet számára. A Squarespace fő versenytársa a Wix, és ez a legjobb alternatíva az egyszerűen használható platformon.

Noha a Squarespace egyértelműen nem a legjobb megoldás az e-kereskedelem áruházának, pozitívjai vannak.

Squarespace-funkciók

Gyors épület – A jó, nem, az nagy A Squarespace-en az a tény, hogy mennyire egyszerűen meglepően rövid idő alatt valóban esztétikai szempontból kellemes webhelyet készíteni..

Könnyű professzionalizmus – Amit igazán fizet a Squarespace-ben, az a drag and drop szoftver párosul a csodálatos sablonokkal. Ez a két szolgáltatás együttesen csak a jó megjelenésű webhelyeket teszi lehetővé. A nap végén, ha nem törődik a webhely minden aspektusának testreszabásával, akkor egyetlen célja az, hogy jó megjelenésű webhelyet hozzon létre..

Egy ökoszisztéma belsejében maradni – A Squarespace mindenre kiterjedő, és szó szerint mindent tartalmaz, amely webhelyének felépítéséhez és bővítéséhez szüksége van. Mindezt könnyebbé teszi az, hogy egy platformon marad, és mindent a Squarespace birtokol és fejleszt. Még weboldal-elemzéseket és mutatókat nyújtanak az Ön számára. A probléma az, hogy az e-kereskedelem lehetőségei nem nagyok.

E-kereskedelem fotósok számára – A Squarespace nagyszerű képeket mutat a sablonjain. Nagyon könnyű eladni őket e-kereskedelmi funkcióikkal. Ha ez az, amit próbálsz csinálni, akkor használja a Négyzet mezőt.

Hátrányok

A négyzet a lenyűgöző abban, amit jól csinál. Csak nem csinál sok mindent, emellett sablonokat készítő webhelyeket készít, amelyek néhány e-kereskedelem funkcióval rendelkeznek.

Valódi e-kereskedelem funkció – A Squarespace nem azoknak a cégeknek szól, amelyek nagy üzleteket akarnak. Néhány termék hozzáadása és az e-kereskedelem birodalmának megteremtése megkísérelni nem fog jól működni a Squarespace területén..

A sablon túllépése – A hátterek képességei, amelyek meghaladják a Squarespace sablonján belüli beillesztést, egyenesen nehéz lehet. Ha a célja, hogy kanyarogjon a sablonból, akkor valószínűleg rossz idő lesz.

Egyszerű használat

drag-drop-vektorSzámos olyan weboldal-fejlesztési szolgáltatás rendelkezik, amelyek drag and drop funkcióval rendelkeznek. Ezekkel a szoftverekkel mindössze annyit kell tennie, hogy vesz egy elemet, amelyet építeni szeretne az oldalon, és húzza oda, ahová szeretné.

Húzza – akkor dobja le!

A Squarespace tervezési felülete annyira egyszerű, amennyire csak lehet. Vet egy elemet, amelyet fel szeretne építeni az előre beállított sablonra, és egy előre beállított helyzetbe helyezheti. Az egész folyamat szabványosítva van annak biztosítása érdekében, hogy webhelye koherens és stilizált maradjon.

A Squarespace területén az összes e-kereskedelem opció egyszerű és könnyen használható. A Squarespace-en nincs találgatás.

Sablonok / Design

A Squarespace a funkcionalitás és a könnyű használat szempontjából a legjobb webhely-készítő kombinált. Vannak olyan webhely-építők, amelyek több funkcióval rendelkeznek, amint azt a Wix korábban említette, és vannak olyan weboldal-építők, amelyek könnyebben használhatók. Általános szabály, hogy az összes könnyebben használható lehetőség nagyon rossz.

A Squarespace nagyszerű dolga az, hogy mennyire intuitív. Görgessen a különböző elemek között, és válassza ki az elem beállításait.

négyzet alakú kialakítás

Vagy egyszerűen rákattinthat a weblapon található elemre, és szerkesztheti a beállításokat anélkül, hogy vadásznia kellene.

Squarespace-style

Alkalmazások és hozzáadók

A Squarespace nem sok integrációt tartalmaz, de vannak olyanok, amelyeket egy alapvető e-kereskedelmi webhely használna, amely csak néhány termékkel használható. Ha túl akarsz menni, akkor a Squarespace nem megfelelő választás az Ön számára.

Az integrációk beépültek a Squarespace ökoszisztémába és kiváló minőségűek. Néhány jótékony integráció az Amazon affiliate tracking, a Mailchimp, az Instagram és a Pinterest.

Vevőszolgálat

VevőszolgálatA négyzet olyan egyszerű, hogy valószínűleg soha nem lesz szüksége az ügyfélszolgálati csapatra. Ha felmerül egy műszaki probléma, támogatásuk elérhető csevegésen, e-mailben és telefonon.

A Squarespace tudásbázisa akkor is kiterjedt, ha van valami, ami nem található. A tudásbázis hasznos, ha nem talál bizonyos beállításokat vagy elemeket. Mindössze egy gyors keresés a tudásbázisban, hogy helyes irányba mutathasson.

Négyzet alakú árképzés

A négyzet tér árazását összehasonlítani kell a Wix-szel. Megint megkapod azt, amit fizetnek. A magasabb szintű árképzés nem kínál nagyobb mennyiségű e-kereskedelem funkciót azért, mert a Squarespace az egyszerű e-kereskedelem webhelyének szól..

A Squarespace mindhárom e-kereskedelemterve tartalmaz korlátlan sávszélességet és tárolást, SSL biztonságot, 24 órás támogatást, e-mail címet, 100 dolláros Google Ads jóváírást, promóciós előugró ablakokat, korlátlan terméket, és lehetővé teszi az adományok elfogadását..

Nézze meg a Négyzet áttekintést itt.

6. Volusion – Több baj, mint amennyit érdemes

A Volusion egy okból kifolyólag más platformok alternatívájaként létezik. Készletgazdálkodás. Csodálatos a nagy készletek kezelésekor, és tényleg megszerezte a platformon ezt a szempontot. A Volusion egy másik olyan platformopció, amelyet kifejezetten az e-kereskedelem számára fejlesztettek ki, és érdemes megnézni a Shopify és a BigCommerce összehasonlításában.

Előnyök

A Volusion által nyújtott szolgáltatások különböznek a Shopify-tól és a BigCommerce-tól. Ez nem feltétlenül jó dolog, de legalább egy kicsit más.

Beépített szolgáltatások – A Volusion egy szabadúszó, tervező és fejlesztő hálózattal rendelkezik, amelyeket fel lehet bérelni, hogy közvetlenül a Volusion platformon végezzen feladatokat. Ez megkönnyíti a segítség azonnali megtalálását.

beépített beépített szerszámok

Készletgazdálkodás – Ez az egyetlen, amit a Volusion jobban teljesít, mint a versenytársak. A készletgazdálkodás fantasztikus. Ez a leg intuitívabb, és rendkívül egyszerűvé teszi több csatorna frissítését és használatát.

Hátrányok

A legtöbb lehetőség rosszabb a Volusion esetén.

Sávszélesség-határértékek – A Volusion versenytársaival ellentétben a webhely képes kezelni a forgalmat. Ez problémás lehet, ha sok forgalmat ér el.

Tervezési lehetőségek – A Volusion weboldalának megtervezése messze a legnehezebb, összehasonlítva más lehetőségekkel. Ha bezár egy fejlesztőt egy helyiségbe, és arra készteti őket, hogy készítsenek webhelyet mind a hat platformon, akkor a legrosszabb a Volusionon lenne..

Alkalmazások és elemzések hiánya – Még nem is blogolhatsz a Volusion oldalon. Nincs alkalmazásbolt, és nem is értékesíthet digitális termékeket. Ezen felül az elemzési lehetőségek a versenytársakhoz képest sápadtan alakulnak ki.

Egyszerű használat

A Volusion valójában csak nem könnyű használni. Nem sok egyértelmű a weboldal Volusion-on történő létrehozásával kapcsolatban. Az egyetlen dolog, ami értelmes, a készletgazdálkodás.

Nem könnyű kezdőként használni, de még fejlesztőként semmi értelme sincs. Még az SSL telepítése is zavaró. Ha van pénzed arra, hogy valaki a Volusion felé dobja a webhely felépítését, akkor könnyű, de miért nem mész közvetlenül a fejlesztőhöz? Nagyon sok pénzt fogadnék, hogy egy fejlesztő sem a Shopify vagy a WooCommerce helyett a Volusion-t akarja használni.

Vevőszolgálat

A Volusion ügyfélszolgálata hatékonyan veszi az ügyfélszolgálatot. Súgójuk, akárcsak minden más megoldás, hasznos, és egy telefonhívás vagy a gyors csevegés segít Önnek, hogy válaszokat kapjon bármire, amire segítségre van szüksége.

az érdeklődési központ

A prioritási támogatás legmagasabb szintű fizetésének lehetősége szintén rendelkezésre áll. Ez biztosítja, hogy szinte soha nem lesz várakozási ideje.

Volusion árazás

A Volusion ára összehasonlítható a BigCommerce-vel, valamint a Shopify-val. A szintek kissé különböznek, mivel konkrétabb lehetőségeket nyitnak meg, mint a BigCommerce és a Shopify. Néhány olyan szolgáltatás, amely úgy tűnik, hogy elérhetőnek kell lennie a legalacsonyabb szinten, még nem érhető el.

Mindhárom árstruktúra tartalmaz korlátlan számú terméket, korlátlan fájl tárolást, online támogatást, biztonságos fizetést, készletkezelést, kézi rendelés létrehozást, kuponokat, többszörös fizetési lehetőségeket és termékváltozatokat..

A Volusion tartalmaz egyéni vállalati szintet is, amely lehetővé teszi a nagyobb testreszabhatóságot.

Gondolatok a legfontosabb e-kereskedelmi építőkön

Az itt felvázolt hat tetején még több lehetőség van. Mikor jön rá, valóban három lehetőségre szűkítheti: Shopify, Wix és WooCommerce.

3 e-kereskedelmi platformHasználja a Shopify szolgáltatást, ha komolyan veszi online üzleti vállalkozásának növekedését, és megengedheti magának az árat. A Shopify mindent megkönnyít, és vigyáz minden olyan fejfájásra, amely az e-kereskedelem növekedésével jár.

A Wix az Ön választása, ha szép weboldalt szeretne létrehozni és öt termék alatt eladni. A Shopify ezt megteheti, de a Wix egyszerűbb és olcsóbb. Hiányzik az e-kereskedelem sok funkciója, de ha nem aggódsz amiatt, akkor tökéletes.

A WooCommerce azoknak szól, akik mindent meg akarnak tanulni az e-kereskedelemről szóló weboldal növekedéséről. A WooCommerce-vel nagyon sok hasznos lehetőség létezik, de mindent saját magának kell kitalálnia. A WooCommerce egyszerű lehet, ha párosul egy bloggal és néhány termékkel, de ha hatalmas üzletré szeretné tenni, akkor meg kell ismernie a WordPress környékét..

Alapvetően meg kell határoznia, hogy milyen típusú boltot szeretne építeni, és választhat a három lehetőség közül. A Shopify minden lehetőséget kielégít, így ha azt akarja mondani, hogy mit kell választania, válassza a Shopify lehetőséget.

GYIK – Egyéb kérdések a kanadai legjobb e-kereskedelem-építőkről

Mi a legjobb e-kereskedelmi platform az induló vállalkozások számára?

Ha több terméket árusít, akkor a Shopify vásárolja meg, amit akar. Ha egy statikus webhelyet (csak információt tartalmazó webhelyet) szeretne, akkor olvassa el, kérjük, olvassa el a legjobb webgazda cikkünket.

Mi a helyzet a digitális letöltésekkel?

A Shopify nagyszerűen működik a digitális letöltéseknél. Rengeteg funkcióval és alkalmazásokkal is rendelkeznek, amelyek segítenek az ismétlődő fizetéseknél.

ECom: Mi működik a cseppszállításnál?

Azt javaslom még egyszer a Shopify-nak, mert virágzó alkalmazáspiacuk van, és integrálódnak az Oberlo és más készletkezelő szoftverekhez.

Mire jó a nagykereskedelem?

Ha egyszerű megoldást keres, akkor a BigCommerce mindent megtalál, amire szüksége van. Az árak kissé olcsóbbak, és ugyanolyan integrációval rendelkezik, mint a többi platformon.

Small Business eCom platform

A Shopify az e-kereskedelem legjobb platformja. A vállalkozók számára készült, akik mindent kéznél akarnak egy virágzó online közösséggel.

Milyen keretrendszer a legjobb az e-kereskedelmi webhelyek számára?

A legjobb keret a Shopify. A szoftver mindent tartalmaz, amely lehetővé teszi az e-kereskedelemről szóló weboldal a lehető legnagyobb magasságra történő kiterjesztését, valamint csak egy kis butiküzlet működtetését..

Hogyan hozhatok létre online áruházat ingyen?

Az egyetlen 100% -ban ingyenes lehetőség egy Wix webhely beállítása egyéni domain nélkül. A Wix-nek egy ingyenes verziója van, de domain nevének formátuma lesz: username.wixsite.com/siteadress.

Mi a legegyszerűbben használható e-kereskedelmi webhelykészítő?

A Squarespace a legegyszerűbb e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal készítő, amellyel valójában létrehozhat egy weboldalt. Ezzel a kezdeti könnyedséggel azonban hosszú távú áldozatokkal jár az e-kereskedelem funkciója. Az egyszerűség és a funkcionalitás legjobb keveréke a Shopify.

Mi a legolcsóbb e-kereskedelmi platform??

A legolcsóbb e-kereskedelmi platform, amelyet elindíthatunk, a WooCommerce. A WooCommerce ingyenesen használható a WordPressen. A WordPress webhely felállítása a WooCommerce segítségével havonta három dollárért tehető meg egy host webhelyen.

Mit kell tennem egy online áruház elindításához??

Csak annyit kell tennie, hogy kitalál egy terméket, amelyet eladni szeretne, majd elkészít egy weboldalt. Az olyan szolgáltatások ellenőrzése, mint például a Shopify és más e-kereskedelmi platformok, jó hely a kezdéshez.

Melyik e-kereskedelmi platform a legjobb a SEO számára?

A WooCommerce a legjobb megoldás, mert a WordPress-en használják. A WordPress rendelkezik a legjobb SEO képességekkel. Ha valami könnyebbre vágyik – a Shopify és a BigCommerce alkalmazásokat és blogbeállítási lehetőségeket kínál a SEO számára.

Referenciák és képösszegek:

  • Indiamart.com
  • Shopify.com
  • CanStockPhoto.com
  • TrendSoft.co
  • TeamOnTwikkeling.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector