Platform E-dagang Terbaik Berbanding (2020)

Melamun di tempat kerja mengenai kedai eCommerce masa depan anda yang memberi anda kemampuan untuk menjadi Scrooge McDuck tidak ada yang perlu malu.


Tahun adalah 2020 – menjana wang dalam talian tidak pernah semudah ini!

Memandu ke tempat kerja tidak ada gunanya, “9-5 pekerjaan” sangat menyedihkan, dan memakai seluar setiap hari nampaknya tidak perlu. Lagipun, Kanada sejuk dan kami mempunyai internet – mengapa keluar?

Pada zaman ini, kemungkinan yang ada pada setiap orang untuk menjana wang tambahan atau memulakan perniagaan dari rumah tidak ada habisnya.

Bukan itu sahaja – pilihan untuk membina laman web eCommerce untuk menjual koleksi butang mewah anda juga hampir tidak berkesudahan. Terdapat begitu banyak cara untuk berjaya, sebenarnya, ia sering terasa luar biasa. Jangan risau!

Saya telah memberi anda perlindungan dengan platform eCommerce dan pembangun laman web terbaik yang tersedia untuk anda hari ini di Kanada. ����

Contents

Pilihan kami untuk Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Gunakan Shopify. Syarikat lain telah berusaha untuk bersaing dengan raja platform eCommerce tetapi satu-satunya tujuan Shopify adalah memastikan anda mempunyai semua yang anda perlukan untuk menjual produk dan perkhidmatan orang.

Sokongan kami dari Shopify mungkin sedikit lebih hebat, tetapi jika anda telah menguji dan bekerja dengan sebilangan platform eCommerce yang kami ada, anda akhirnya akan mendapat pendapat yang sama. Perbandingan platform eCommerce sukar kerana mereka hidup dalam spektrum yang besar tetapi kami telah melindungi anda.

1. Shopify – Platform eCommerce Terbaik

Keseluruhan kewujudan Shopify adalah untuk membantu anda membina perniagaan. Sekiranya anda mempunyai kehendak maka mereka akan mendapat jalan.

Ditubuhkan oleh tiga lelaki di Kanada ketika mereka bosan dengan pilihan eCommerce yang ada – Shopify telah menyelesaikan kebanyakan masalah yang pernah dihadapi oleh pemilik kedai eCommerce pada masa lalu.

Kelebihan

Pro untuk Shopify tidak berkesudahan kerana ia adalah platform e-dagang terbaik di pasaran. Seluruh artikel boleh ditulis mengenai betapa mudahnya mempamerkan produk dengan cara yang berbeza di laman utama tetapi berikut adalah beberapa kebaikan. Ia juga beribu pejabat di Ottawa, Kanada.

Penjualan Berbilang Saluran (Jual Di Amazon, Ebay, Etsy Dengan 1 Klik)

Semasa menjual produk, anda tidak akan berusaha keras sekiranya anda hanya mempamerkannya di laman web anda. 48% orang mula mencari produk di pasar. Ini bermaksud bahawa separuh orang di luar sana beralih ke Amazon, Ebay, atau Etsy untuk menyelesaikan masalah mereka.

Shopify membolehkan anda mengintegrasikan produk anda dengan pasar ini dan juga saluran media sosial seperti Pinterest, Facebook, dan Instagram.

Sistem Inventori

sistem inventori shopifySistem inventori di Shopify menjadikan penambahan, penyusunan, dan penyuntingan produk sangat mudah.

Sekiranya anda mempunyai katalog produk yang besar, bolehlah menakutkan untuk menyusun semuanya di laman web anda dengan cara yang masuk akal bagi pelanggan. Sekiranya anda mempunyai inventori yang berasal dari pembekal yang berbeza, ia akan menjadi lebih menakutkan.

Shopify membolehkan anda memiliki produk yang berasal dari anda dan pusat pemenuhan lain yang mungkin anda gunakan. Di sebuah kedai di mana beberapa produk berasal dari pusat pemenuhan Amazon, ada yang datang dari perkhidmatan cetak atas permintaan, beberapa dari perkhidmatan dropshipping, dan beberapa dari anda boleh menjadi sakit kepala yang besar tetapi Shopify membuatnya mudah kerana setiap produk dapat ditetapkan untuk dipenuhi dari mana sahaja.

Ketika mengatur semua perkara, Shopify membolehkan anda membuat koleksi dan membolehkan anda mengatur produk anda dalam beberapa kumpulan pada satu masa. Menggunakan Shopify menjadikannya mudah untuk mengawal inventori anda.

ciri-ciri

Semua alat dan alat yang anda perlukan ada di Shopify. Di bahagian belakang kedai terdapat pilihan untuk banyak aspek rawak yang penting seperti menyesuaikan e-mel yang dihantar untuk pengesahan pesanan, mengemas kini dasar privasi, dan pemulihan troli yang ditinggalkan.

Sekiranya tidak ada ciri untuk apa yang anda cuba lakukan maka beralih ke kedai aplikasi Shopify adalah tempat yang tepat untuk dikunjungi. Terdapat banyak aplikasi yang mengenakan yuran atau kadangkala mempunyai versi percuma untuk membantu masalah tertentu yang dimiliki pemilik kedai Shopify.

Shopify bahkan akan menghantar pembaca kad kredit kepada anda semasa anda mendaftar dengannya supaya anda dapat menjual barang anda secara peribadi juga.

Keburukan

Kekurangan Shopify adalah titik penjualan terbaik. Tidak ada keburukan. Sekiranya ada platform yang melakukan sesuatu yang lebih baik daripada Shopify – biasanya tidak lebih baik.

Keistimewaan Shopify

Harga tidak bagus untuk pemula. Anda harus mengeluarkan sejumlah wang sekiranya anda ingin menggunakan platform seperti ini tetapi kosnya setanding dengan semua platform lain.

Kekurangan terbesar dengan Shopify adalah berusaha menyesuaikan laman web anda dengan tema yang lalu. Untuk membuat kod di dalam Shopify, anda perlu mengetahui apa yang anda lakukan. Banyak masa ini melibatkan pengambilan seseorang untuk menolong anda.

Harga Shopify

Harga di Shopify nampaknya agak mahal tetapi harganya berbaloi jika anda serius membina dan mengembangkan kedai eCommerce. Kos Shopify merangkumi semua yang anda perlukan untuk mengembangkan perniagaan dalam talian.

Shopify bersaing dengan baik dengan platform eCommerce lain kerana struktur harga mereka sangat serupa. Harga dibandingkan dengan platform lain yang tidak dibina khusus untuk eCommerce dan juga pilihan percuma yang dihoskan di WordPress.

Sekiranya penjualan mencukupi, pilihan yang paling mahal adalah kos yang boleh diabaikan.

Pengekodan Backend

Terdapat beberapa aspek esoterik dari backend Shopify. Terdapat beberapa masalah yang muncul yang akan menyebabkan anda menggaru kepala dan Googling perkhidmatan pembangun untuk membantu anda.

Mencari seseorang yang mengetahui apa yang mereka lakukan boleh menyebabkan kos tambahan dan kelewatan memperbaiki kedai anda.

Kemudahan penggunaan

Mendirikan kedai di Shopify semudah yang diperoleh. Inti Shopify adalah untuk membuat pemasangan kedai semudah itu. Anda tidak perlu menjadi pakar untuk melakukan apa sahaja di platform.

Shopify memberi anda struktur kedai dalam talian yang berfungsi sehingga anda hanya perlu merancang reka bentuk kedai anda. Terdapat templat sehingga anda tidak perlu merancang apa-apa jika anda tidak mahu dan dioptimumkan untuk paparan mudah alih.

persediaan shopify

Pembina laman web berfungsi sama dengan pilihan lain seperti Wix dan Squarespace dan menjadikan penyuntingan elemen yang berbeza menjadi mudah. Semua tema yang diluluskan oleh Shopify juga mudah digunakan oleh reka bentuk dan menjadikannya mudah untuk membuat etalase yang indah. Terdapat juga pilihan untuk menyewa pembangun pakar yang disetujui oleh Shopify untuk menjadikan laman web anda sesempurna mungkin.

Anda tidak perlu melakukan apa-apa untuk pembayaran dalam talian dan anda boleh membuang katalog produk anda di rangkaian sosial.

Aplikasi mudah alih Shopify juga merupakan pembezaan besar. Aplikasi ini sangat mengagumkan dan pelbagai fungsi dapat diselesaikan di mana sahaja. Pada zaman dan zaman sekarang mengapa anda mesti memilih tanpa aplikasi mudah alih.

Templat / Reka Bentuk – Tidak Perlu Reka Bentuk

Tema percuma di Shopify adalah jalan yang sesuai jika anda tidak mahu mengeluarkan wang untuk menjadikan laman web anda cantik.

Terdapat sepuluh tema percuma yang tersedia yang semuanya mencapai tujuan yang berbeza. Seseorang mengkhususkan diri dalam fotografi tepi-ke-tepi (bagus untuk mempamerkan landskap Kanada), yang lain bagus untuk crowdfunding, dan seseorang memfokuskan diri untuk mudah dilayari.

tema fesyen shopify

Sekiranya anda mahukan lebih banyak fungsi, terdapat ribuan tema untuk dibeli untuk Shopify. Pembangun seperti Out of the Sandbox menjadikan tema cantik yang direka untuk menjadikan pembuatan kedai yang indah menjadi mudah. Ini dilengkapi dengan pangkalan pengetahuan dan komuniti yang hebat untuk membantu anda dalam merancang anda.

Aplikasi dan Tambah On – Lebih 2,000 Aplikasi

Shopify mempunyai lebih daripada 2,000 aplikasi dan berkembang. Sekiranya ada sesuatu untuk eCommerce yang anda mahukan Shopify akan memilikinya. Pilihan benar-benar merangkumi segalanya.

kedai aplikasi shopify

Sekiranya anda ingin mewujudkan sebuah kerajaan kapal terbang, anda boleh menggunakan Oberlo. Ingin membuat t-shirt khas? Lihat CustomCat. Pilihan pemasaran yang meningkatkan, meningkatkan SEO, atau mengautomasikan pemasaran e-mel juga berlaku.

Sistem tinjauan di app store menunjukkan apa yang orang lain fikirkan tentang pemalamnya juga. Beberapa plugin terbaik bahkan mempunyai versi percuma.

Sokongan pengguna

Pasukan sokongan di Shopify sangat hebat. Mereka tersedia 24/7 melalui e-mel, sembang langsung, dan telefon. Di atas pasukan sokongan mereka, pangkalan pengetahuan di Shopify sangat baik.

Perkara hebat lain mengenai Shopify adalah bahawa ia adalah penyelesaian eCommerce yang paling banyak digunakan. Itu bermaksud bahawa komuniti itu meriah. Segala jenis masalah yang dapat dihadapi biasanya ditangani di masyarakat dan meninggalkan sokongan pelanggan di sisi.

Harga

Setiap peringkat harga merangkumi produk tanpa had, sokongan 24/7, kemampuan menjual di saluran penjualan lain, pembuatan pesanan manual, kod diskaun, sijil SSL, pemulihan troli terbengkalai, pembayaran Shopify dengan analisis penipuan, aplikasi POS, perkakasan fizikal, dan kuat pemilihan aplikasi.

Kos lain yang terlibat di Shopify adalah plugin berbayar, tema berbayar, dan pembelian domain. Terdapat sebilangan besar plugin yang berbaloi serta berbayar cantik untuk tema yang benar-benar dapat menaikkan kedai anda.

Perkara hebat mengenai Shopify adalah memiliki kedai yang berfungsi sepenuhnya dengan beberapa ciri terbaik di pasaran, harganya hanya berharga $ 29 sebulan. Semasa meningkatkan kedai anda, anda dapat meningkatkan perbelanjaan. Shopify juga termasuk tingkat perusahaan khusus yang memungkinkan lebih banyak penyesuaian.

Untuk mengetahui lebih lanjut baca Ulasan Shopify kami. 

2. Wix – Pembina Laman Web yang Baik – Tidak Hebat Untuk E-dagang 

Wix adalah pembangun laman web yang memberi anda kebebasan untuk membuat apa-apa tanpa perlu belajar bagaimana membuat sesuatu.

Dengan pilihan eCommerce yang sangat baik untuk perpustakaan terhad, ini adalah pilihan terbaik bagi orang yang menjual satu atau dua produk.

TLDR – Wix adalah alat hebat untuk membina laman web tetapi tidak mempunyai semua aplikasi dan ciri pihak ketiga yang menjadikan platform e-dagang yang hebat.

Kelebihan

Wix menawarkan banyak positif untuk eCommerce dan reka bentuk laman web secara umum. Walaupun ia tidak dibina hanya untuk eCommerce, ia sebenarnya boleh membantu dalam menawarkan kedai yang indah. Diakui, itu terbaik untuk katalog produk kecil tetapi jika anda seorang jurugambar atau artis Wix mungkin merupakan pilihan terbaik untuk anda.

Kanvas hitam – Anda harus menggunakan Wix jika anda mahu drag-and-drop tetapi anda juga mempunyai sedikit kesabaran untuk meluangkan masa untuk menguasai fungsi Wix. Setelah Wix dikuasai, ia adalah alat hebat yang akan membolehkan anda mengubah kanvas kosong menjadi karya seni.

Unsur – Jumlah pilihan dan elemen untuk ditambahkan ke laman web sangat banyak. Sekiranya ada pilihan yang boleh anda fikirkan untuk ciri estetik di laman web Wix akan memilikinya. Pilihannya tidak berkesudahan.

unsur wix

Setiap elemen mempunyai jumlah pilihan yang luar biasa di atasnya…

pemain tema wix

Kepintaran Reka Bentuk Buatan – Daripada meluangkan masa untuk melihat semua tema dan susun atur pilihan perisian untuk anda berdasarkan pilihan dan soalan yang diajukan. Ini adalah ciri penjimatan masa dan pengurangan keputusan. Jangan ragu untuk menambahkan apa sahaja yang anda mahukan di atasnya juga.

Keburukan

Wix mengusahakan jalan tengah antara menjadi pilihan eCommerce yang mantap dan hanya menjadi pembangun laman web. Masalahnya, jika anda mahukan pembangun laman web sederhana dengan pilihan eCommerce maka anda mungkin lebih sesuai menggunakan Squarespace. Sekiranya anda mahukan platform eCommerce dengan fungsi eCommerce yang lebih banyak, anda pasti ingin menggunakan Shopify.

Fungsi eCommerce – Ketika memikirkannya, Wix tidak dibuat untuk pengalaman eCommerce yang luas. Dengan itu dikatakan mungkin ada kedai eCommerce yang indah. Anda tidak akan menemui jenis skop ciri yang sama dan sokongan eCommerce yang anda dapatkan di Shopify.

Reka bentuk luar biasa berbanding pilihan lain – Dengan Wix, terdapat banyak pilihan dan banyak ciri menarik perhatian. Pembangun laman web drag-and-drop yang mudah dijanjikan umumnya mudah digunakan tetapi Squarespace jauh lebih mudah jika itulah yang anda cari.

Kemudahan penggunaan 

Wix adalah platform kedua termudah untuk digunakan dalam senarai ini ketika merancang. Yang lebih mudah ialah Squarespace. Sebenarnya membuat laman web sangat mudah di Wix dan anda akan sangat terkejut dengan betapa indahnya laman web yang boleh anda buat dengan perisian.

Sebilangan besar orang yang ingin membina laman web mereka sendiri dengan fungsi drag-and-drop harus menggunakan Wix. Satu-satunya orang yang saya tunjuk ke arah Squarespace adalah mereka yang mahukan laman web sederhana tanpa gangguan. Masalahnya timbul apabila eCommerce masuk ke dalam persamaan. Fungsi eCommerce tidak bagus di Wix tetapi ciri yang mereka miliki mudah digunakan.

Templat / Reka Bentuk

lourdes twitter ms kata meme

Sisi positif editor adalah bahawa ia semudah yang diperoleh. Penyunting adalah sesuatu yang dapat anda pilih dengan segera dan menjadi separuh baik. Terdapat beberapa muslihat dan perkara yang lebih baik untuk dipelajari tetapi sebahagian besarnya mudah melakukan apa sahaja yang anda mahukan.

Masalah lama menggerakkan elemen di sekitar perisian ialah ada kemungkinan ia boleh mengganggu elemen lain di sekitarnya. Ia tidak begitu dramatik seperti perisian seperti Microsoft Word tetapi masih boleh menyebabkan beberapa masalah.

Jenis masalah yang dihadapi juga dapat diatasi dengan mudah. Nasib baik, ada alat seperti buat asal, buat semula, snap-to-grid dan drag anchor. Berikut adalah contoh masalah yang biasanya timbul. Apabila kita menukar saiz fon satu bahagian – logo tajuk juga diperbesarkan dengan jelas.

wix-edit-tajuk

Editor Wix sama mudah digunakan dengan editor lain di luar sana. Dengan editor Wix memang ada lebih banyak lagi. Lebih menyeronokkan walaupun – kami berjanji.

Dengan kebebasan reka bentuk sepenuhnya terdapat beberapa ciri hebat dalam editor yang tidak dapat dilakukan di kebanyakan pembangun laman web dan sangat sukar untuk dibina ke laman web yang dibina khas. Keupayaan Wix untuk membuang video dan animasi ke mana sahaja dan di mana sahaja adalah tahap pornografi yang unggul pada pendapat kami.

Kebiasaan dengan beberapa masalah pemformatan bukan pemecah masalah. Masalahnya berlaku tetapi ia selalu dapat diselesaikan dengan mudah dan berbaloi untuk penyunting kanvas kosong yang lengkap. Kemudahan penyunting juga indah. Adakah kami menyebut anda hanya menyeret omong kosong yang anda mahukan ke tempat yang anda mahukan dan kemudian meninggalkannya di sana? Hebat!

Aplikasi Wix dan Tambah

Wix memang mempunyai pasaran aplikasi yang agak luas. Yang paling mendapat perhatian pengguna eCommerce ialah aplikasi Wix Stores. Aplikasi ini membantu dengan semua yang diperlukan untuk membuat dan menguruskan kedai dalam talian dan menjadikannya cukup mudah. Ia tidak menawarkan seberapa banyak fungsi seperti hanya menggunakan Shopify tetapi sangat berguna.

Terdapat tambahan lain yang membantu menjual muat turun, menambah fungsi tempahan, dan menggunakan perkhidmatan cetak berdasarkan permintaan.

Sokongan Pelanggan Wix

Sekiranya anda merasa terharu, Wix telah melindungi anda. Inilah sebabnya mengapa Wix sangat bagus untuk pemula.

Pusat Bantuan Wix sangat sesuai untuk pemula. Memilih bahagian Editor pusat bantuan membawa kepada ratusan artikel. Beratus! Mengetahui cara menggunakan mana-mana ciri boleh dilakukan dengan pergi ke pusat bantuan dan mencari apa yang anda cari. Malah mereka akan mengajar anda tentang SEO jika anda mahu membacanya. Wix benar-benar telah anda lindungi.

pusat bantuan wix

Pasukan sokongan pelanggan Wix juga sangat cepat dan bermanfaat. Mereka hanya mempunyai dua pilihan tetapi mereka berdua berfungsi dengan baik. Anda boleh menghantar tiket atau menggunakan perkhidmatan panggilan balik mereka Isnin-Jumaat dari 8:00 PG – 8:00 EST. Maklum balas biasanya muncul dalam masa lima minit. Terdapat juga pilihan dalam rancangan yang lebih tinggi untuk sokongan pelanggan yang diutamakan.

Harga Wix

Harga Wix rendah berbanding dengan perkhidmatan hosting eCommerce sebenar. Dari tahap terendah hingga tertinggi anda sebenarnya tidak mendapat fungsi eCommerce yang lebih baik. Titik harga yang lebih tinggi memang menawarkan nilai bukan jenis nilai yang ditawarkan oleh Shopify atau BigCommerce.

Semua rancangan harga menerima pembayaran dalam talian, komisen 100% percuma, menawarkan lebar jalur tanpa had, domain bersambung, tanpa iklan Wix, Google Analitis, domain percuma selama setahun, baucar iklan $ 300, aplikasi penggalak laman, dan aplikasi pembuat borang.

Wix lebih murah daripada kebanyakan alternatif. Walau bagaimanapun, anda mendapat apa yang anda bayar. Wix menawarkan fungsi eCommerce yang paling mudah – yang mungkin menjadi yang anda cari.

Walaupun kami tidak menganggap Wix adalah platform e-dagang terbaik di luar sana, kami masih menganggapnya sebagai pilihan yang bagus.

Mencari hanya pembina biasa? Lihat pembangun laman web terbaik kami. 

Pastikan anda menyemak ulasan Wix penuh kami.

3. WooCommerce (Percuma) – Baik untuk WordPress Tinggi. Memerlukan Pengekodan

Platform eCommerce untuk WordPress, yang kini paling popular di kalangan pengguna CMS. Ini adalah pilihan untuk orang yang tinggal di WordPress. WooCommerce adalah pilihan jika anda mahu setiap inci laman web anda disesuaikan.

Ia juga menjadi pilihan banyak pembangun web. Sekiranya anda mempunyai laman web WordPress yang ada dan ingin menambahkan beberapa produk, maka WooCommerce mungkin merupakan pilihan untuk anda kerana percuma untuk digunakan.

Kelebihan

Positif langsung WooCommerce yang menonjol adalah bahawa ia adalah percuma. Yang kedua adalah bahawa ia dibina untuk WordPress jadi jika anda ingin menggunakan WordPress maka WooCommerce semestinya menjadi pilihan anda.

ciri-ciri wordpress-and-woocommerce

Blog dengan produk – Banyak perniagaan dalam talian bermula sebagai blog. Sama ada mereka cuba menjual produk afiliasi, menjana wang dari iklan, atau hanya ingin bercakap dengan orang melalui internet, ada masanya di mana banyak pemilik blog ingin menjual produk.

Oleh kerana sebahagian besar blog dihoskan di WordPress, terdapat nilai tambah yang besar dari WooCommerce. Paling mudah anda boleh memasukkan beberapa produk di laman web anda yang anda ingin jual yang sangat sesuai dengan blog.

Di dalam WordPress – Seperti yang disebutkan di atas dengan blog WooCommerce ada di dalam WordPress. Ini bermakna bahawa jika anda seorang profesional di WordPress di luar eCommerce maka WooCommerce akan mudah bagi anda. Anda tidak perlu belajar bagaimana Shopify berfungsi untuk memiliki kedai eCommerce yang berjaya. Sebagai veteran WordPress, WooCommerce akan masuk akal bagi anda dan dengan mudah layak menjadi pembangun e-dagang terbaik.

Boleh buat apa sahaja dengannya – Sama seperti WordPress pada amnya – jika anda tahu bagaimana anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan dengan WooCommerce. Apabila pembangun berpengalaman membina kedai eCommerce tersuai banyak masa mereka menggunakan WordPress dan WooCommerce.

Kekurangan – Pertimbangan Penting

Negatif yang berkaitan dengan WooCommerce adalah negatif yang sama dengan WordPress.

Keluk Pembelajaran – WooCommerce mudah dilaksanakan pada tahap rendah. Sekiranya anda sudah mengetahui WordPress adalah mudah untuk menambahkan beberapa produk sahaja. Membangun sebuah kedai besar dengan katalog produk gergasi adalah kisah yang sama sekali berbeza. Ia memerlukan banyak pengetahuan pembangunan WordPress dan laman web untuk membina jenis kedai yang sama. Shopify membolehkan anda membangun dengan mudah. Dengan itu – anda boleh melangkaui Shopify dengan WooCommerce dengan pengetahuan itu.

Mengambil masa – WooCommerce mungkin boleh membina kedai yang paling disesuaikan daripada mana-mana pilihan dalam ulasan ini. Mencuba untuk melakukannya adalah usaha besar. Membina jenis kedai yang sama dengan pilihan lain di sini akan memakan masa lebih lama jika anda tidak mempunyai pengetahuan sebelumnya.

Mungkin memerlukan pembangun – Menyiapkan binaan kedai yang anda perlukan atau mahukan mungkin memerlukan pembangun. Sekiranya anda tidak tahu cara membuat kod dan mempunyai visi yang mulia, anda perlu mengupah pembangun pada satu ketika.

Kemudahan penggunaan

kebolehgunaan laman webSebaik sahaja anda mengetahui bahawa menambah produk dengan WooCommerce adalah mudah. Menaikkan WooCommerce ke tahap seterusnya dan membina kedai yang lengkap adalah kisah lain. Sekiranya anda mempunyai beratus-ratus produk, sukar untuk mengatur produk anda dan membina kedai yang tidak kikuk.

Sekiranya anda tidak mempunyai pengalaman WordPress, terdapat keluk pembelajaran yang jauh lebih besar. Pertama, anda harus belajar bagaimana WordPress berfungsi dan pastikan anda mempunyai semua yang sesuai dengan tema anda dan semua plugin lain yang anda gunakan. Maka sudah tiba masanya untuk mengetahui cara kerja dalaman WooCommerce.

Templat / Reka Bentuk WooCommerce

Berbeza dengan apa yang difikirkan oleh banyak orang – anda tidak perlu tahu cara membuat kod untuk menggunakan WordPress. Ia sememangnya membantu dan dapat meningkatkan reka bentuk anda ke tahap seterusnya. Banyak tema membolehkan banyak fungsi yang ditawarkan Wix atau Squarespace dengan kemampuan untuk menyesuaikan lebih jauh dengan kod.

templat etalase woocommerce

Cara membina laman WordPress bermula adalah dengan pengguna memilih tema yang akan digunakan. Tema pada dasarnya adalah apa yang dibina oleh Wix tetapi dibina oleh pembangun lain. Anda boleh menyeret dan melepaskan dalam beberapa kes atau memilih elemen untuk ditambahkan ke laman web anda dan kemudian anda dapat mengeditnya dengan teks, gambar, atau apa sahaja yang sesuai. Beberapa tema ini dibuat khusus untuk bekerja dengan WooCommerce dan eCommerce secara umum

WordPress dilengkapi dengan pelbagai tema WordPress yang dibina yang membolehkan seseorang membina laman web asas. Tema-tema sederhana dapat ditingkatkan dengan kod tetapi laman web pasti dapat dibina tanpa menggunakan kod.

Di atas tema percuma terdapat tema yang boleh anda beli dan kemudian gunakan yang menawarkan pengalaman membina yang serupa dengan Wix. Terdapat syarikat yang telah mencipta pengalaman membina yang indah seperti Tema Elegant dan Out of the Sandbox.

Tema Elegant telah membuat pembina yang membolehkan anda menyeret dan melepaskan elemen tertentu dengan ciri edit yang mudah digunakan. Banyak yang dapat dilakukan dalam beberapa saat tanpa masa memuatkan.

runtuh-dan-ganti nama-gif

Jumlah sokongan dan maklumat bagaimana berdasarkan tema yang anda pilih. Beberapa tema mempunyai komuniti yang luas yang dapat membantu dengan menggunakan tema sementara yang lain hampir tidak mempunyai pertolongan.

Aplikasi dan Tambah

Sekiranya anda melihat perkhidmatan seperti Wix – mereka mempunyai sekitar 300 aplikasi untuk dipilih. Apabila anda memikirkannya 300 terdengar seperti nombor pepejal – tetapi bagaimana dengan mengakses 54,434 pemalam? Pada waktu esok akan ada lebih banyak plugin di pasaran WordPress. Tidak ada yang memerlukan akses ke lebih dari 50,000 pemalam. Atau adakah mereka?

Walau bagaimanapun, terdapat pemalam untuk apa sahaja yang mungkin anda fikirkan. Kesemuanya disemak oleh pengguna sebenar jika orang benar-benar menggunakannya dan akan memberi anda sejumlah besar maklumat untuk diputuskan. Ia juga sangat menggembirakan untuk mencuba mencari perkara yang anda cari juga.

Di sinilah eCommerce menghidupkan WordPress. WooCommerce secara teknikal adalah plugin dan terdapat ratusan plugin yang dapat digunakan untuk meningkatkan pengalaman WooCommerce anda. Sebilangan besar itu adalah percubaan dan kesilapan.

Sokongan pengguna

Oleh kerana anda sebenarnya tidak membayar apa-apa dengan WooCommerce, sokongan pelanggan tidak ditawarkan dalam pelbagai cara. Permintaan sokongan boleh dibuat terus ke WooCommerce dan pasukan WordPress mungkin juga dapat membantu.

Setakat sumber komuniti, WooCommerce mempunyai banyak. Oleh kerana WooCommerce digunakan di WordPress, jumlah orang yang menggunakannya menjadikan komuniti berkembang maju. Apa sahaja yang mungkin anda perlukan mungkin hanya dengan carian Google sahaja. Selalu ada pilihan untuk mengupah pemaju.

Harga WooCommerce

WooCommerce adalah percuma. Anda boleh menambahkannya ke laman web WordPress anda tanpa sebarang kos. Cara WooCommerce menjana wang adalah dengan menawarkan sejumlah besar plugin yang membantu dengan pelbagai fungsi eCommerce.

harga woocommerce

Keindahannya adalah bahawa anda boleh membayar sesedikit dolar dan hanya menyesuaikan laman web anda ke tahap yang anda mahukan. Kos lain yang terlibat adalah pembelian domain dan juga kos hosting seperti laman web lain di WordPress.

Perkara terbaik mengenai harga WooCommerce ialah anda boleh mula membayar ciri semasa anda berkembang dan menyesuaikan perniagaan anda.

Lihat ulasan WordPress vs Wix kami.

4. BigCommerce – Suka Shopify Tetapi Dengan ½ Ciri-Ciri

BigCommerce adalah platform yang paling serupa dengan pilihan utama kami, Shopify. BigCommerce tidak semestinya lebih teruk – ada orang yang lebih suka. Setiap perisian ini menawarkan perkhidmatan hebat dan jika anda mencari pesaing langsung, ini adalah tempat pertama anda mencari. Perlu juga diperhatikan bahawa tempat ini hampir menjadi tempat antara Magento dan BigCommerce. Magento dapat menyediakan kerangka kerja yang baik seperti yang dapat dilihat di laman web eCommerce yang dibina di Magento 2. Walau apa pun, BigCommerce mengambil tempat ini kerana alat pemasaran dan pengurusannya serta kemampuan untuk mempermudah operasi anda.

Kelebihan

ciri perniagaan besar

Positif BigCommerce terdapat dalam alat pengurusan kedai mereka yang sebenarnya. Apabila benar-benar menguruskan kedai binaan anda, hampir sama sekali tidak sehebat Shopify.

Alat Pengurusan – BigCommerce mempunyai alat pengurusan yang hebat dalam hal pengurusan produk, pengurusan pesanan, analitik, dan laporan. Sebaik sahaja anda mempunyai kedai yang dibina dan berpuas hati dengan reka bentuk BigCommerce sangat membantu. Apabila penjualan mula berjalan dalam menguruskannya menjadi mudah.

Alat Pemasaran – Pelbagai alat dan aplikasi pemasaran tersedia di platform untuk membantu pengiklanan, kupon, dan SEO.

Berskala – Apabila penjualan anda meningkat, BigCommerce mempunyai lebih banyak pilihan untuk meningkatkan operasi anda. Cukup jelas bahawa mereka lebih berminat untuk membantu syarikat penjualan dengan jumlah yang tinggi berbanding syarikat permulaan.

Keburukan

Untuk semua aspek yang mungkin sama dengan Shopify ada beberapa yang lebih buruk.

Reka Bentuk – Merancang kedai di BigCommerce lebih sukar daripada merancang kedai di Shopify. Ia tidak begitu intuitif dan pilihannya tidak begitu banyak.

Bayaran Urus Niaga – Pada pelan terendah ada bayaran transaksi 1.5%.

Keintelektualan – Sebagai pemula anda akan keliru di BigCommerce. Reka bentuk antara muka dan terminologi hanya membingungkan. Tidak banyak yang dapat dilakukan hanya dengan mengklik secara intuitif.

Kemudahan penggunaan

reka bentuk kandungan laman webSecara amnya, BigCommerce agak sukar untuk digunakan. Semasa benar-benar merancang laman web anda, mudah dilihat bahawa pembangun akan lebih baik dalam mencapai apa yang anda mahu lakukan. Masalahnya ialah – jika anda memerlukan pembangun untuk membuat laman web anda, mereka mungkin tidak mahu menggunakan BigCommerce. Mereka memilih WooCommerce atau Shopify.

Masalah lain dengan kemudahan penggunaannya ialah mereka tidak mempunyai aplikasi mudah alih. Apabila bersaing secara langsung dengan syarikat seperti Shopify – satu dengan aplikasi mudah alih yang luar biasa, anda lebih baik mempunyai pengalaman desktop yang unggul. Semasa menjalankan kedai eCommerce selalu ada sesuatu yang perlu dilakukan semasa anda dalam perjalanan.

BigCommerce juga menggunakan terminologi pelik. Sekiranya anda seorang pemula dalam eCommerce anda akan merasa bingung. Apabila anda harus fokus untuk membina kedai anda, anda akan berusaha mengetahui apa yang cuba diberitahu oleh perkhidmatan tersebut.

Templat / Reka Bentuk (Hanya 7 Untuk Dipilih)

templat besar

Terdapat reka bentuk percuma di BigCommerce – tujuh tepat. Walau bagaimanapun, semuanya direka oleh syarikat yang sama dan semua jenis kelihatan sama. Saya akan jujur ​​- mereka tidak cantik. 

Tema yang dibayar cukup bagus tetapi disertakan dengan harga $ 145 – $ 235. Perkara yang hebat dari semua tema mereka ialah tema mereka bergerak pantas.

Bahagian yang sukar datang ketika benar-benar merancang kedai. Untuk bersikap adil terhadap BigCommerce, mereka telah membuat langkah untuk memperbaiki proses reka bentuk dengan membina alat yang disebut Store Design. Sebelum ini, anda harus merancang kedai anda dan kemudian melihatnya. Kini kedua-duanya dapat dilakukan pada skrin yang sama.

Walaupun dengan alat baru ini BigCommerce ketinggalan dari Shopify kerana pengalaman reka bentuk mereka untuk penyesuaian. Semua tema mereka keluar dari kotak yang kelihatan profesional tetapi mereka lebih suka pemotong cookie dan penyesuaiannya sangat berat jika anda tidak mempunyai pengalaman pembangunan. Ciri reka bentuknya tidak banyak.

Aplikasi dan Tambah On – Jumlah Aplikasi Terhad

BigCommerce mempunyai lebih daripada 600 aplikasi dan berkembang. Sekiranya ada sesuatu untuk eCommerce yang anda mahukan BigCommerce biasanya akan memilikinya. Masalahnya – Shopify mempunyai lebih daripada 2,000.

aplikasi besarWalaupun BigCommerce mungkin mempunyai penyelesaian untuk masalah yang anda hadapi – Shopify akan mempunyai penyelesaian itu dan mungkin pilihan kedua untuk dipilih. Persaingan ini menghasilkan peningkatan di seluruh aplikasi mereka.

Semua aplikasi asas yang mungkin anda jangkakan di platform eCommerce ada dan kebanyakan keperluan dapat dipenuhi.

Sokongan pengguna

Satu lagi tawaran sokongan pelanggan 24/7 boleh didapati di BigCommerce. Mereka boleh dihubungi melalui telefon atau e-mel.

BigCommerce juga mempunyai ribuan artikel dan video bantuan. Komuniti di BigCommerce juga berguna dan banyak masalah dapat diselesaikan dengan meneliti forum mereka atau carian Google yang cepat.

Harga BigCommerce

Struktur harga BigCommerce setanding dengan Shopify dan menawarkan banyak nilai yang sama.

Semua rancangan merangkumi produk tanpa had, akaun kakitangan tanpa had, produk tanpa had, penyimpanan fail tanpa had, lebar jalur tanpa had, keupayaan untuk menjual di saluran penjualan lain, kupon, diskaun, kad hadiah, diskaun label penghantaran, sebut harga penghantaran masa nyata, alat pelaporan profesional, HTTPS , SSL khusus, sokongan 24/7, dan penilaian produk dengan ulasan.

BigCommerce juga merangkumi tahap perusahaan khusus yang membolehkan lebih banyak penyesuaian.

5. Squarespace – Separuh Jalan Antara Wix dan Shopify

Squarespace adalah pilihan lain yang sesuai untuk kedai dengan hanya beberapa produk. Pesaing utama Squarespace adalah Wix dan ini adalah alternatif terbaik untuk platform yang mudah digunakan.

Walaupun Squarespace jelas bukan pilihan terbaik untuk kedai eCommerce, ia memang positif.

Ciri-ciri Squarespace

Bangunan Pantas – Yang baik, tidak, yang hebat mengenai Squarespace adalah betapa mudahnya membuat laman web yang benar-benar estetik dalam jumlah masa yang sangat mengejutkan.

Profesionalisme Mudah – Apa yang anda benar-benar bayar di Squarespace adalah perisian seret-lepas yang dipasangkan dengan templatnya yang menakjubkan. Kedua-dua ciri ini digabungkan hanya menjadikan laman web kelihatan baik. Pada penghujung hari jika anda tidak peduli untuk menyesuaikan setiap aspek laman web anda, satu tujuan anda hanyalah membuat laman web yang kelihatan baik.

Kekal di dalam satu ekosistem – Squarespace merangkumi semua dan menyediakan semua yang anda perlukan untuk membina dan mengembangkan laman web anda. Mengekalkan semua dalam satu platform dengan semua yang dimiliki dan dikembangkan oleh Squarespace menjadikan semuanya lebih mudah. Mereka bahkan menyediakan analitik dan metrik laman web di sana untuk anda. Masalahnya ialah pilihan untuk eCommerce tidak bagus.

E-dagang untuk Jurugambar – Squarespace hebat dalam mempamerkan foto di templatnya. Menjual mereka dengan fungsi eCommerce mereka sangat mudah. Sekiranya itu yang anda cuba lakukan gunakan Squarespace.

Keburukan

Squarespace luar biasa dengan apa yang dilakukannya dengan baik. Ini tidak banyak dilakukan selain membuat laman web templat dengan beberapa fungsi eCommerce.

Fungsi eCommerce sebenar – Squarespace bukan untuk syarikat yang mahukan kedai besar. Menambah lebih daripada beberapa produk dan berusaha membina empayar eCommerce tidak akan berfungsi dengan baik untuk anda di Squarespace.

Melampaui Templat – Keupayaan backend melampaui templat di Squarespace boleh menjadi sukar. Sekiranya tujuan anda adalah untuk berlalu dari templat, anda mungkin akan mengalami masa yang buruk.

Kemudahan penggunaan

drag-drop-vektorTerdapat banyak perkhidmatan pembangunan laman web yang mempunyai fungsi drag-and-drop. Dengan perisian ini semua yang anda lakukan adalah mengambil elemen yang ingin anda bina di halaman dan seret ke tempat yang anda mahukan.

Anda menyeretnya – kemudian jatuhkannya!

Antaramuka reka bentuk Squarespace semudah yang dimilikinya. Anda mengambil elemen yang ingin anda bina pada templat pratetap dan ke dalam kedudukan pratetap yang boleh diletakkan. Keseluruhan proses ini diseragamkan untuk memastikan laman web anda tetap padat dan bergaya.

Semua pilihan eCommerce di Squarespace juga mudah digunakan dan dilaksanakan. Tidak ada permainan meneka di Squarespace.

Templat / Reka Bentuk

Squarespace adalah pembangun laman web terbaik dari segi fungsi dan kemudahan penggunaan digabungkan. Terdapat pembangun laman web dengan lebih banyak ciri seperti yang disebutkan sebelumnya di Wix dan ada pembangun laman web yang lebih mudah digunakan. Sebagai peraturan umum, semua pilihan yang lebih mudah digunakan agak buruk.

Perkara hebat mengenai Squarespace adalah bagaimana intuitif semuanya. Anda boleh menatal elemen yang berbeza untuk dipilih dan mengedit tetapan elemen tersebut.

reka bentuk ruang kuasa dua

Atau anda hanya boleh mengklik apa yang diletakkan di laman web dan hanya mengedit tetapan tanpa perlu memburu apa yang anda cari.

gaya squarespace

Aplikasi dan Tambah

Squarespace tidak mempunyai banyak integrasi tetapi mereka mempunyai beberapa laman web eCommerce asas yang hanya mempunyai beberapa produk yang akan digunakan. Sekiranya anda ingin melewati itu, Squarespace bukanlah pilihan yang tepat untuk anda.

Integrasi yang mereka miliki semuanya dibangun dalam ekosistem Squarespace dan berkualiti tinggi. Beberapa integrasi yang disertakan yang bermanfaat adalah pelacakan afiliasi Amazon, Mailchimp, Instagram, dan Pinterest.

Sokongan pengguna

sokongan penggunaSquarespace sangat mudah sehingga anda mungkin tidak memerlukan pasukan sokongan pelanggan. Sekiranya timbul masalah teknikal, sokongan mereka tersedia melalui sembang, e-mel, dan telefon.

Pangkalan pengetahuan untuk Squarespace juga luas jika ada sesuatu yang tidak dapat dijumpai. Pangkalan pengetahuan berguna jika anda tidak menemui tetapan atau elemen tertentu. Yang diperlukan hanyalah pencarian pantas di pangkalan pengetahuan untuk dihalakan ke arah yang betul.

Harga Squarespace

Harga Squarespace harus dibandingkan dengan Wix. Sekali lagi, anda mendapat apa yang anda bayar. Sebab mengapa harga peringkat lebih tinggi tidak menawarkan jumlah fungsi eCommerce yang lebih besar adalah kerana Squarespace dimaksudkan untuk laman eCommerce yang mudah.

Ketiga-tiga rancangan eCommerce Squarespace merangkumi lebar jalur dan storan tanpa had, keselamatan SSL, sokongan 24/7, alamat e-mel, $ 100 kredit Google Ads, pop timbul promosi, produk tanpa had, dan membolehkan anda menerima sumbangan.

Lihat ulasan Squarespace kami di sini.

6. Volusion – Lebih Banyak Masalah Daripada Yang Bernilai

Volusion wujud sebagai alternatif kepada platform lain kerana satu sebab. Pengurusan inventori. Sungguh mengagumkan dalam menguruskan inventori yang besar dan benar-benar memanfaatkan aspek platform ini. Volusion adalah pilihan platform lain yang dibina khusus untuk eCommerce dan patut diperiksa berbanding dengan Shopify dan BigCommerce.

Kelebihan

Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Volusion dibezakan dari Shopify dan BigCommerce. Itu tidak semestinya perkara yang baik tetapi sekurang-kurangnya sedikit berbeza.

Perkhidmatan terbina dalam – Volusion mempunyai rangkaian freelancer, pereka, dan pembangun yang boleh anda sewa untuk menyelesaikan tugas tepat di platform Volusion. Ini memudahkan untuk mencari pertolongan dengan segera.

volusi lebih banyak dibina dalam alatan

Pengurusan inventori – Inilah satu-satunya perkara yang dilakukan oleh Volusion lebih baik daripada pesaing. Pengurusan inventori sangat mengagumkan. Ini adalah yang paling intuitif dan menjadikannya sangat mudah untuk mengemas kini dan menggunakan pelbagai saluran.

Keburukan

Sebilangan besar pilihan lebih buruk pada Volusion.

Penutup lebar jalur – Tidak seperti pesaing Volusion, mereka mengehadkan jumlah lalu lintas yang dapat dikendalikan oleh laman web anda. Ini boleh menjadi masalah jika anda akhirnya menerima banyak lalu lintas.

Pilihan Reka Bentuk – Merancang laman web di Volusion adalah yang paling sukar jika dibandingkan dengan pilihan lain. Sekiranya anda mengunci pembangun di dalam bilik dan membuat mereka membuat laman web di keenam-enam platform ini, yang paling buruk adalah Volusion.

Kekurangan aplikasi dan analitik – Anda tidak boleh menulis blog di Volusion. Tidak ada kedai aplikasi dan anda tidak boleh menjual produk digital. Selain itu, pilihan analitik pucat dibandingkan dengan pesaingnya.

Kemudahan penggunaan

Volusion sebenarnya tidak mudah digunakan. Tidak banyak yang mudah untuk membuat laman web di Volusion. Satu-satunya perkara yang masuk akal adalah pengurusan inventori mereka.

Ia tidak mudah digunakan sebagai pemula tetapi walaupun sebagai pembangun, ia tidak masuk akal. Malah memasang SSL membingungkan. Sekiranya anda mempunyai wang untuk dilemparkan kepada seseorang di Volusion untuk membina laman web anda, itu adalah mudah tetapi mengapa anda tidak terus pergi ke pembangun? Saya bertaruh banyak wang tidak ada pemaju yang ingin menggunakan Volusion daripada Shopify atau WooCommerce.

Sokongan pengguna

Sokongan pelanggan di Volusion memerlukan sokongan pelanggan dengan cekap. Pusat bantuan mereka berguna seperti penyelesaian lain dan panggilan telefon atau sembang pantas akan memberi anda jawapan kepada apa sahaja yang anda perlukan.

pusat bantuan volusi

Pilihan untuk membayar sokongan keutamaan di peringkat tertinggi juga tersedia. Ini akan memastikan anda hampir tidak mempunyai masa menunggu.

Harga Volusion

Harga Volusion setanding dengan BigCommerce dan juga Shopify. Tahapnya sedikit berbeza kerana mereka membuka pilihan yang lebih spesifik daripada BigCommerce dan Shopify. Beberapa ciri yang sepertinya seharusnya tersedia pada tahap paling rendah tidak.

Ketiga-tiga struktur harga merangkumi jumlah produk yang tidak terhad, penyimpanan fail tanpa had, sokongan dalam talian, pembayaran selamat, pengurusan inventori, pembuatan pesanan manual, kupon, beberapa pilihan pembayaran, dan varian produk.

Volusion juga merangkumi tahap perusahaan khusus yang membolehkan lebih banyak penyesuaian.

Memikirkan Pemikiran Pembangun E-commerce Teratas

Terdapat lebih banyak pilihan di atas enam yang digariskan di sini. Apabila sampai ke bawah, anda boleh menyempitkannya kepada tiga pilihan: Shopify, Wix, dan WooCommerce.

3 platform e-dagangGunakan Shopify jika anda serius mengembangkan perniagaan dalam talian dan mampu memberikan label harganya. Shopify menjadikan segalanya lebih mudah dan mengurus semua sakit kepala yang timbul seiring dengan mengembangkan perniagaan eCommerce.

Wix akan menjadi pilihan anda jika anda ingin membina laman web yang indah dan menjual di bawah lima produk. Shopify boleh melakukan ini juga tetapi Wix lebih mudah dan lebih murah. Ia tidak mempunyai banyak fungsi eCommerce tetapi jika anda tidak bimbang tentang itu, ia sangat sesuai.

WooCommerce adalah untuk orang yang ingin mempelajari segala-galanya mengenai mengembangkan laman web eCommerce. Dengan WooCommerce terdapat banyak pilihan yang berguna tetapi anda harus memikirkan semuanya sendiri. WooCommerce boleh menjadi sederhana apabila dipasangkan dengan blog dan beberapa produk tetapi jika anda ingin mengembangkannya menjadi kedai besar anda perlu mengetahui jalan WordPress.

Pada dasarnya, anda perlu mengetahui jenis kedai yang anda ingin bina dan memilih antara tiga pilihan ini. Shopify memenuhi semua pilihan jadi jika anda ingin diberitahu apa yang harus dipilih – pilih Shopify.

Soalan Lazim – Soalan Lain mengenai Pembangun E-dagang Terbaik di Kanada

Apakah Platform E-dagang Terbaik untuk Permulaan?

Sekiranya anda menjual banyak produk, maka Shopify jika anda mahu. Sekiranya laman web statik (laman web yang hanya mengandungi maklumat) adalah yang anda mahukan, sila baca artikel web host terbaik kami.

Bagaimana Mengenai Muat turun Digital?

Shopify berfungsi dengan baik untuk muat turun digital. Mereka mempunyai banyak ciri dan juga aplikasi yang membantu pembayaran berulang.

ECom: Apa yang Berfungsi untuk Dropshipping?

Saya akan mengesyorkan Shopify sekali lagi kerana mereka mempunyai pasaran aplikasi yang berkembang maju dan penyatuan dengan Oberlo dan perisian pengurusan inventori lain.

Apa Yang Baik untuk Borong?

Sekiranya anda mencari penyelesaian mudah, BigCommerce mempunyai semua yang anda perlukan. Harganya sedikit lebih murah dan anda mempunyai integrasi yang sama seperti platform lain.

Platform eCom Perniagaan Kecil

Shopify adalah platform terbaik untuk eCommerce. Ia direka untuk pemilik perniagaan yang menginginkan segalanya di hujung jari mereka dengan komuniti dalam talian yang maju.

Rangka Kerja Apa yang Terbaik untuk Laman Web E-dagang?

Rangka kerja terbaik adalah Shopify. Perisian ini mempunyai semua yang membolehkan anda mengembangkan laman web eCommerce ke tahap yang paling tinggi dan juga hanya menjalankan sebuah kedai butik kecil.

Bagaimana Saya Membuat Kedai Dalam Talian secara Percuma?

Satu-satunya pilihan percuma 100% ialah menyiapkan laman web Wix tanpa domain khusus. Wix mempunyai versi percuma tetapi nama domain anda akan mempunyai format ini: username.wixsite.com/siteaddress.

Apakah Pembangun Laman Web E-dagang yang paling mudah untuk digunakan?

Pembina laman web eCommerce yang paling mudah untuk membina laman web adalah Squarespace. Walau bagaimanapun, dengan kemudahan awal itu terdapat pengorbanan jangka panjang dengan fungsi eCommerce. Gabungan kemudahan dan fungsi terbaik adalah Shopify.

Apakah Platform E-dagang Termurah?

Platform eCommerce termurah untuk dimulakan ialah WooCommerce. WooCommerce boleh digunakan secara percuma di WordPress. Menyiapkan laman WordPress dengan WooCommerce dapat dilakukan seperti tiga dolar sebulan di laman web hosting.

Apa Yang Saya Perlu Memulakan Kedai Dalam Talian?

Yang perlu anda buat hanyalah mengetahui produk yang ingin anda jual kemudian reka bentuk laman web. Memeriksa perkhidmatan seperti Shopify dan platform eCommerce lain adalah tempat yang baik untuk memulakan.

Platform E-commerce Mana Yang Terbaik untuk SEO?

WooCommerce adalah pilihan terbaik kerana ia digunakan di WordPress. WordPress mempunyai kemampuan SEO terbaik. Sekiranya anda menginginkan sesuatu yang lebih mudah – Shopify dan BigCommerce menawarkan aplikasi dan pilihan blog untuk SEO.

Rujukan dan kredit gambar:

 • Indiamart.com
 • Shopify.com
 • BolehStockPhoto.com
 • TrendSoft.co
 • TeamOnTwikkeling.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map