Beste domeneregistratorer i Canada (2019)

Hvis du har et nettsted eller tenker å opprette et nettsted, trenger du et domenenavn. Domenenavn kjøpes gjennom domeneregistratorer, noe som høres enkelt ut – til du skjønner hvor mange alternativer som er der ute.


Før vi hopper inn på dette, vil jeg bare avklare et poeng som ofte blir forvirret. Domeneregistrering er ikke det samme som hosting. Jeg kan gå ut og registrere 1000 domener, det betyr ikke at du kan se dem på nettet.

Når det er sagt, hvis du ønsker å kjøpe et domene, faller du sannsynligvis inn i en av disse tre gruppene:

  1. “Bare ute” etter et domene – > Namecheap er svaret ditt.
  2. Ser du etter domene og hosting – > Bluehost vil gi dere begge (billig).
  3. Ser etter utenlandsk domene og hosting  -> Gå pappa er det du trenger.

Håper det hjelper. La oss se på det beste fra resten …

Beste domeneregistreringsalternativer

Nedenfor har vi tatt med valgene våre for de beste domeneregistratorene. I tillegg tilbyr mange av disse selskapene andre tjenester og typer støtte. Prisene varierer, og det samme er hva som er inkludert i hvert av selskapenes forskjellige planer.

Noen av de beste domeneregistratorene der ute i dag inkluderer:

1. Bluehost.com – Bra for domener, bra for vertskap for

Bluehost har vært i drift siden 2003 og har mer enn to millioner nettsteder. WordPress foreslår Bluehost som dets webhotell for valg. Det er først et vertsfirma, men tilbyr flere produkter og tjenester.

Bluehost er et annet utmerket valg for domeneregistrering, hosting og eventuelle problemer som dukker opp. Med Bluehost betaler du for pålitelighet og mange online hjelp. 

Nettstedseiere som jobber Bluehost, kan glede seg over en gratis hostingpakke med hvert domene, og du kan velge mellom delt, WordPress, VPS, dedikert eller forhandlervert.

En komplett pakke som inkluderer hosting, sikkerhet og ett domenenavn koster i underkant av $ 24 i året.

2. Namecheap.com – Hendene ned best for domener, ikke så bra for hosting (gratis personvern)

Namecheap lokker eiere av nettsteder med fokus på budsjett, men de tilbyr også en rekke tjenester med domenenavn. Selskapet startet i 2000 og administrerer i dag mer enn syv millioner domener. Lifehacker.com kåret dem til den beste domenenavnsregistratoren i 2010.

Hvis kostbar og billig domeneregistrering er det du vil, er Namecheap bra for deg. De har den beste støtte- og prisstrukturen hendene nede. Det eneste problemet vi fant er at serverne deres ikke kan konkurrere på samme nivå. 

Namecheap tilbyr overføringer, SSL-sertifikater, e-post, appintegrasjon og webhotell. De tilbyr også kundesupport via live chat eller gjennom et e-post billettsystem. Alt dette kommer med en prislapp på under $ 9 i året.

Du kan også velge personvern som er gratis det første året og deretter i underkant av $ 3 per år etter det.

3. GoDaddy.com – Valg av domene, anstendig hosting, litt dyrt

Uten tvil den mest velannonserte domeneregistratoren, GoDaddy er praktisk talt et husholdningsnavn, selv om mange kanskje ikke forstår nøyaktig hva de tilbyr.

Hvis du leter etter en sømløs og lett å navigere prosess for å registrere et nytt domene og også ha det vert enn GoDaddy, er et godt valg. 

GoDaddy har eksistert siden 1997, så de er et av de mest erfarne alternativene på listen vår. Mer enn 17 millioner har valgt GoDaddy for sine nettsteder, noe som gjør dem til den største domenenavnsregistratoren i verden.

GoDaddy tilbyr registrering av domeneregistrering, overføring av domener, profesjonelle e-postalternativer, webhotell, sikkerhet og en rekke markedsføringsverktøy for bedriftsnettstedet. Kundesupportteamet deres tilbyr global assistanse og er tilgjengelig på telefon 24 timer i døgnet, syv dager i uken, eller du kan snakke med noen via live chat.

GoDaddy-prisene begynner på $ 0,99 for det første året og stiger til $ 14,99 per år etter det for .com-domener. Andre domener inkludert .net, .tech og .co er litt dyrere. Andre tjenester, inkludert personvern, er tilgjengelig for en nominell avgift.

Les hele GoDaddy-anmeldelsen vår her. 

4. Domain.com – OK rundt, fremdeles kostbar

Domain.com, som navnet antyder, har spesialisert seg på å gi domenenavn. Siden 2000 har de tilbudt domenenavn, hostingplaner, e-post, VPS-hosting, SSL-sertifikater, online markedsføring og webdesign. De er egentlig en one-stop-shop for deg som vil lansere et nettsted.

Nettstedseiere kan velge mellom VPS-hosting, WordPress-hosting eller delte hostingplaner. De har alle ett eller flere gratis domenenavn, i tillegg til SSL-sertifikat, ubegrenset diskplass og forskjellige markedsføringsverktøy og e-handelsløsninger..

Det er rimelig å kjøpe et domene med Domain.com – i underkant av $ 10 per år for .com eller .nett-nettsteder – og har 24-timers telefonsupport og tilgang til et FAQ-område.

5. Name.com – Et annet kvalitetsalternativ

Name.com har vært i drift siden 2003 og kontrollerer to millioner domener. Med Name.com får du domenetransfer, SSL-sertifikater, appintegrasjon, en byggherre, e-post og flere forskjellige hostingalternativer.

Gratis domener kommer med kjøp av en vertsplan. Du kan velge fra den grunnleggende nettstedplanen kalt Startup Hosting Plan eller den mer omfattende Name Builder Plan som støtter 25 nettsteder. Den utrolige pakken tilbyr et ubegrenset antall nettsteder.

De tilbyr det som er kjent som en “kunnskapsbase”, i tillegg til et kontaktskjema som lar deg sende inn en billett for assistanse. Du kan også få tilgang til chatstøtte hver dag mellom kl. 06.00 og 17.00 MST eller telefonstøtte mandag-fredag ​​fra 08.00 til 18.00.

Prisene varierer fra rundt $ 10 per år for et .com-nettsted og opp til $ 110 i året for et .host-nettsted. Personvern er tilgjengelig mot en ekstra avgift på $ 5 per år, men det er ikke et alternativ for alle domenetillegg.

6. HostGator.com – Stor vert, gjennomsnittlig domeneregister

HostGator har eksistert siden 2002 og er et annet alternativ som har blitt mye annonsert. Selskapet fører tilsyn med mer enn ni millioner domener og er først og fremst en webhotellleverandør.

Du kan velge mellom web, sky, WordPress, VPS, forhandler, dedikert, applikasjon eller Windows hosting. HostGator er kjent for oppetid og lastehastigheter, spesielt for de som bruker WordPress Cloud Hosting-programmet. De tilbyr også live chat og e-postbilletter, kundesupport, samt tilgang til videoopplæringer og fora.

Kostnaden for et .com-nettsted er $ 12,95 per år, noe som gir deg minst ett domene. Du kan velge mellom flere forskjellige planer, inkludert Business Cloud-planen, Baby Cloud-planen og Hatchling Cloud-planen. Eksisterende HostGator-kunder kan få et .com-nettsted for bare $ 2,99 per år. Personvern er tilgjengelig for ytterligere $ 14,95 per år.

7. 1&1

1&1 er den mest veteranen i denne gjengen og har eksistert i mer enn 30 år. De er fortsatt et av de mest konsistente alternativene. Mer enn 7000 ansatte er lokalisert over hele verden for dette tyskbaserte selskapet.

Med 1&1, kan du få overføring av domener, en nettstedsbygger, webhotell, en nettbutikkbygger, WordPress-hosting, VPS-hosting, SSL-sertifikater, administrert netthosting, e-postadministrasjon av virksomheten, e-postkontoer for virksomheten og mer. De tilbyr også en rekke e-post- og markedsføringsverktøy på nettet.

Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt via telefon, live chat, e-post eller sosiale medier.

De er også et av de mest verdiorienterte domeneregistreringsalternativene, med priser på webhoteller som begynner under $ 1 i året for .com-nettsteder. Et .biz-nettsted vil koste mindre enn $ 15 i året. De tilbyr også personvern gratis for private registreringsdomener.

8. Register.com

I mer enn 20 år har Register.com tilbudt overføringer for domener, nettstedsbygging, nettstedsbygging, hosting og SSL-alternativer, e-posttjenester og flere forskjellige online markedsføringsverktøy. De jobber med mer enn 2,5 millioner domener. Selskapet gir deg også tilgang til en rekke nyttige markedsføringsverktøy, inkludert SEO, PPC, Facebook Boost og mer.

Kundestøtte er tilgjengelig på telefon eller e-post fra klokka 21 til 17 mandag til fredag ​​og på lørdager og søndager fra 9 til 22.

De er et av de rimeligste vertsalternativene til $ 5 per måned for et nettsted. Prisen er den samme for .com, .net, .org, .biz, .info og .us nettsteder. Personvern er tilgjengelig for ytterligere $ 11 per år.

9. InMotion Hosting – Flott hosting og domeneregister

Dette selskapet har vært i drift siden 2001 og tilbyr alt du kan ønske deg i et webhotellfirma. Du får raskere servere og oppetid over gjennomsnittet, samt tilgang til forretnings-, VPS-, forhandler- og WordPress-hosting. Du får også tilgang til webdesigntjenester og hosting-løsninger for bedrifter. Noen planer har et gratis domene.

Kundeservice er tilgjengelig via live chat, telefon, Skype eller e-post 24/7.

Kostnadene for et .com-, .net-, .org-, .info- eller .us-domene er i underkant av $ 15 per år. Personvern er tilgjengelig for ytterligere $ 10 per år.

InMotion tilbyr også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, som lar deg prøve tjenestene deres risikofri og bytte til et annet selskap hvis du finner ut at de ikke er noe for deg.

10. Domener.Google

Domains.Google har eksistert siden 2015, men er fortsatt på beta-stadiet.

Domener kommer med gratis privat registrering, tilpasset e-post med G Suite, enkel integrasjon med de mest populære nettstedbyggere, tilpassede underdomener, nye domenenavnendringer, videresending av e-post og enkle administrasjonsverktøy.

Kundeservice tilbys av Google Domains US Support Team 24 timer i døgnet, hver dag i uken via e-post, telefon eller live chat.

Google tilbyr et nettsted for .com for $ 12 per år som kan fornyes automatisk. Domener kan også kjøpes i opptil 10 år, så det er ikke behov for årlig fornyelse. Personvern er tilgjengelig uten ekstra kostnad, så lenge nettstedet er kvalifisert for privat registrering.

Hva er et domenenavn?

Hvis du vil drive et nettsted, må du velge et domenenavn. De blir betraktet som porten til Internett, og uten dem må vi navigere på Internett ved å legge inn lange, vanskelig å huske IP-adresser hele tiden. Det er vanskelig nok å huske mange nettadresser som de er, ikke sant?

eksempel på domenenavn

Derfor er det ikke bare å ha en idé til en blogg eller et nettsted – du trenger et lett å huske domenenavn for at folk skal kunne finne deg. For å få toppdomener (TLDs), må du jobbe med en domenenavnsregistrator. Disse selskapene administrerer domenenavn og lar deg gjøre mange av tingene du trenger å gjøre med nettstedet ditt.

Hver domeneregistrator er forskjellig, selv om mange tilbyr noen av de samme grunnleggende funksjonene når du registrerer et domene, for eksempel et grunnleggende gratis domene, en nettstedsbygger, domenenes personvern eller tofaktorautentisering. Hver har sine fordeler og ulemper, så å vite hva du trenger kan gjøre det mye enklere å velge den rette for deg å finne de perfekte TLD-ene for dine behov.

Velge den beste domeneregistratoren

Det kan være vanskelig å finne den beste domeneregistratoren og hostingtjenesten for nettstedet ditt, men å forstå noen viktige ting kan gjøre prosessen enklere. Først må du ha mål for nettstedet ditt, angi et budsjett og vite hva du trenger for å drifte nettstedet ditt. Evaluering av disse faktorene vil hjelpe deg med å slå ned listen over potensielle domeneregistratorer og ta den beste beslutningen basert på omstendighetene dine.

liste vektorVi har samlet en liste over noen av de mest populære domenenavnregistratorene som eksisterer i dag. De tilbyr alt fra grunnleggende registrering til omfattende pakker som lar deg betjene ditt personlige, forretnings- eller e-handelsnettsted fullt ut.

Prisene varierer mye for TLD-er, så det er viktig å ha et budsjett i bakhodet før du tar en beslutning. Ved første øyekast kan registrering av et domene virke litt for billig (noen så lave som $ 0,99 per år), men når du vurderer de forskjellige funksjonene, må du nå dine mål, kanskje det billigste alternativet ikke forblir slik det lange løp.

Det er også viktig å vurdere kundeservice. Alle alternativene på listen vår tilbyr en slags kundeservice, men noen har mer omfattende planer enn andre. Hvis du driver en tradisjonell eller e-handelsvirksomhet, er det viktig at du har tilgang til best mulig støtte. Å fikse problemer med nettstedet ditt så raskt som mulig forhindrer deg i å miste inntekter og uten lett tilgang til kundeservice kan dette være umulig.

Du vil også tenke på den generelle muligheten til domeneregistratoren til å tilby tilstrekkelig hosting og holde nettstedet oppe og gå og besøksvennlig. Dette betyr at du vil samarbeide med et selskap som tilbyr raske belastningstider og så lite driftsstans som mulig. Alle selskapene på listen vår tilbyr minst tilstrekkelige belastningstider og oppetid, men dette varierer fra selskap til selskap, så gjør din undersøkelse før du avslutter valget.

hvordan nettsted fungerer

I noen tilfeller er sikkerhet også en bekymring. Selv om ikke alle vil beskytte identiteten og kontaktinformasjonen sin, vil du, hvis du gjør det, sørge for at domeneregistratoren og vertsfirmaet ditt tilbyr personvern. Alle valgene på listen nedenfor tilbyr tilgang til personvern når det er tilgjengelig, selv om noen tar et gebyr mens andre ikke gjør det. Vei kostnadene for å betale for personvern mot de andre funksjonene som er tilgjengelige for å avgjøre om det er verdt å betale for personvern.

Til slutt vil du samarbeide med et selskap som er etablert, så vi har lagt inn informasjon om hvor lenge hver av disse domeneregistratorene har vært i virksomhet. Det eldste selskapet er kanskje ikke det beste alternativet for deg, men du er skeptisk til selskaper som ser ut til å være “fly om natten” eller som nylig har lansert. Du trenger en merittliste for å bedømme dem.

Gjør ditt endelige valg

Å lage og sette opp et nettsted er enklere enn noen gang. Dette gjelder spesielt når du bruker en nettstedsbygger eller Content Management System (CMS).

Prosessen begynner med å registrere et domenenavn på et av toppdomenene og håndtere backend av prosessen før nettstedet startes..

Informasjonen over kan hjelpe deg med å begrense valgene dine og gjøre det beste valget basert på dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector