Beste domeinregistreerders in Canada (2019)

Als u een website heeft of overweegt een website te maken, heeft u een domeinnaam nodig. Domeinnamen worden gekocht via domeinregistreerders, wat eenvoudig genoeg klinkt – totdat je je realiseert hoeveel opties er zijn.


Voordat we hierop ingaan, wil ik eerst een punt verduidelijken dat mensen vaak in de war brengt. Domeinregistratie is niet hetzelfde als hosting. Ik kan uitgaan en 1000 domeinen registreren, betekent niet dat je ze online kunt zien.

Dat gezegd hebbende, als u een domein wilt kopen, valt u waarschijnlijk in een van deze drie groepen:

 1. ‘Gewoon op zoek’ naar een domein – > Namecheap is jouw antwoord.
 2. Op zoek naar domein en hosting – > Bluehost geeft je beide (voor goedkoop).
 3. Zoeken naar buitenlands domein en hosting  -> GoDaddy is wat je nodig hebt.

Hoop dat het helpt. Laten we nu eens kijken naar de beste van de rest …

Beste Domain Registrar-opties

Hieronder hebben we onze keuzes voor de beste domeinregistreerders opgenomen. Bovendien bieden veel van deze bedrijven andere diensten en soorten ondersteuning aan. Prijzen variëren, evenals wat is inbegrepen in de verschillende plannen van elk van de bedrijven.

Enkele van de beste domeinregistreerders die er vandaag zijn, zijn onder meer:

1. Bluehost.com – Goed voor domeinen, ook geweldig voor hosting

Bluehost is actief sinds 2003 en host meer dan twee miljoen websites. WordPress stelt Bluehost voor als de favoriete webhost. Het is eerst een hostingbedrijf maar biedt wel aanvullende producten en diensten aan.

Bluehost is een andere uitstekende keuze voor domeinregistratie, hosting en eventuele problemen die zich voordoen. Bij Bluehost betaalt u voor betrouwbaarheid en heel veel online hulp. 

Site-eigenaren die bij Bluehost werken, genieten van een gratis hostingpakket bij elk domein en u kunt kiezen tussen shared, WordPress, VPS, dedicated of reseller hosting.

Een compleet pakket met hosting, beveiliging en één domeinnaam kost iets minder dan $ 24 per jaar.

2. Namecheap.com – Zonder twijfel het beste voor domeinen, niet zo geweldig voor hosting (gratis privacybescherming)

Namecheap verleidt website-eigenaren gericht op budget, maar ze bieden ook een aantal diensten aan met domeinnamen. Het bedrijf begon in 2000 en beheert vandaag meer dan zeven miljoen domeinen. Lifehacker.com noemde ze de beste domeinnaamregistrar van 2010.

Als u dure en goedkope domeinregistratie wilt, dan is Namecheap goed voor u. Ze hebben de beste ondersteuning en prijsstructuur zonder twijfel. Het enige probleem dat we hebben gevonden, is dat hun servers niet op hetzelfde niveau kunnen concurreren. 

Namecheap biedt transfers, SSL-certificaten, e-mail, app-integratie en webhosting. Ze bieden ook klantenondersteuning via live chat of via een e-mailticketsysteem. Dit alles komt met een prijskaartje van minder dan $ 9 per jaar.

U kunt ook kiezen voor privacybescherming die het eerste jaar gratis is en daarna iets minder dan $ 3 per jaar.

3. GoDaddy.com – De meeste domeinselectie, fatsoenlijke hosting, een beetje duur

Ongetwijfeld de best geadverteerde domeinregistreerder, GoDaddy is praktisch een begrip, hoewel veel mensen misschien niet precies begrijpen wat ze aanbieden.

Als u op zoek bent naar een naadloos en gemakkelijk te navigeren proces om een ​​nieuw domein te registreren en ook te laten hosten, dan is GoDaddy een goede keuze. 

GoDaddy bestaat al sinds 1997, dus ze zijn een van de meest ervaren opties op onze lijst. Meer dan 17 miljoen hebben GoDaddy gekozen voor hun websites, waarmee ze de grootste domeinnaamregistrator ter wereld zijn.

GoDaddy biedt registratie van domeinregistratie, overdracht van domeinen, professionele e-mailopties, webhosting, beveiliging en een verscheidenheid aan marketingtools voor uw bedrijfswebsite. Hun klantenserviceteam biedt wereldwijde hulp en is 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bereikbaar of u kunt met iemand praten via live chat.

De prijzen van GoDaddy beginnen het eerste jaar bij $ 0,99 en stijgen daarna tot $ 14,99 per jaar voor .com-domeinen. Andere domeinen zoals .net, .tech en .co zijn iets duurder. Andere services, waaronder privacybescherming, zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding.

Lees hier onze volledige GoDaddy-recensie. 

4. Domain.com – OK All Around, nog steeds prijzig

Domain.com is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in het verstrekken van domeinnamen. Sinds 2000 bieden ze domeinnamen, hostingplannen, e-mail, VPS-hosting, SSL-certificaten, online marketing en webdesign aan. Ze zijn in wezen een one-stop-shop voor diegenen die een website willen lanceren.

Site-eigenaren kunnen kiezen tussen VPS-hosting, WordPress-hosting of gedeelde hostingplannen. Ze worden allemaal geleverd met een of meer gratis domeinnamen, evenals een SSL-certificaat, onbeperkte schijfruimte en verschillende marketingtools en e-commerce-oplossingen.

Een domein kopen met Domain.com is betaalbaar – iets minder dan $ 10 per jaar voor .com- of .net-websites – en wordt geleverd met 24/7 telefonische ondersteuning en toegang tot een FAQ-gebied.

5. Name.com – Nog een kwaliteitsoptie

Name.com is actief sinds 2003 en beheert twee miljoen domeinen. Met Name.com krijg je domeinoverdrachten, SSL-certificaten, app-integratie, een builder, e-mail en verschillende hostingopties.

Gratis domeinen worden geleverd bij de aankoop van een hostingplan. U kunt kiezen uit het basisplan voor één website, het Startup Hosting Plan of het uitgebreidere Name Builder Plan dat 25 sites ondersteunt. Het Unbelievable-pakket biedt een onbeperkt aantal sites.

Ze bieden een zogeheten ‘kennisbank’ en een contactformulier waarmee u een ticket voor assistentie kunt indienen. U hebt ook dagelijks toegang tot chatondersteuning tussen 10.00 en 17.00 uur MST of telefonische ondersteuning van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

De prijzen variëren van ongeveer $ 10 per jaar voor een .com-site tot $ 110 per jaar voor een .host-site. Privacybescherming is beschikbaar tegen een extra vergoeding van $ 5 per jaar, maar is niet een optie voor alle domeinextensies.

6. HostGator.com – Geweldige host, gemiddeld domeinregister

HostGator bestaat al sinds 2002 en is een andere optie die op grote schaal wordt geadverteerd. Het bedrijf houdt toezicht op meer dan negen miljoen domeinen en is voornamelijk een webhostingprovider.

Je kunt kiezen tussen web, cloud, WordPress, VPS, reseller, dedicated, applicatie of Windows hosting. HostGator staat bekend om zijn uptime en laadsnelheden, vooral voor degenen die het WordPress Cloud Hosting-programma gebruiken. Ze bieden ook live chat en e-mailtickets voor klantenondersteuning, evenals toegang tot videozelfstudies en forums.

De kosten van een .com-website zijn $ 12,95 per jaar, wat u voorziet van ten minste één domein. U kunt kiezen uit verschillende plannen, waaronder het Business Cloud-abonnement, het Baby Cloud-abonnement en het Hatchling Cloud-abonnement. Bestaande HostGator-klanten kunnen een .com-site krijgen voor slechts $ 2,99 per jaar. Privacybescherming is beschikbaar voor $ 14,95 extra per jaar.

7. 1&1

1&1 is de meest ervaren in deze groep en bestaat al meer dan 30 jaar. Ze zijn nog steeds een van de meest consistente opties. Voor dit in Duitsland gevestigde bedrijf zijn wereldwijd meer dan 7000 medewerkers gevestigd.

Met 1&1, u kunt domeinoverdracht, een websitebouwer, webhosting, een online winkelbouwer, WordPress-hosting, VPS-hosting, SSL-certificaten, managed cloud hosting, zakelijk e-mailbeheer, zakelijke e-mailaccounts en meer krijgen. Ze bieden ook een verscheidenheid aan e-mail- en online marketingtools.

Klantenservice is de klok rond beschikbaar via telefoon, livechat, e-mail of sociale media.

Ze zijn ook een van de meest waardegerichte domeinregistratieopties met webhostingprijzen vanaf minder dan $ 1 per jaar voor .com-sites. Een .biz-site kost minder dan $ 15 per jaar. Ze bieden ook gratis privacybescherming voor privéregistratiedomeinen.

8. Register.com

Al meer dan 20 jaar biedt Register.com transfers aan voor domeinen, website- en e-commercesites, hosting- en SSL-opties, e-mailservices en verschillende online marketingtools. Ze werken met meer dan 2,5 miljoen domeinen. Het bedrijf geeft u ook toegang tot een verscheidenheid aan handige marketingtools, waaronder SEO, PPC, Facebook Boost en meer.

De klantenservice is telefonisch of per e-mail bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 21.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 22.00 uur.

Ze zijn een van de meest betaalbare hostingopties voor $ 5 per maand voor een website. De prijs is hetzelfde voor .com-, .net-, .org-, .biz-, .info- en .us-sites. Privacybescherming is beschikbaar voor een extra $ 11 per jaar.

9. InMotion Hosting – Geweldige hosting en domeinregistratie

Dit bedrijf bestaat sinds 2001 en biedt alles wat u zich maar kunt wensen in een webhostingbedrijf. U krijgt snellere servers en een bovengemiddelde uptime, evenals toegang tot zakelijke, VPS-, reseller- en WordPress-hosting. U krijgt ook toegang tot webdesigndiensten en enterprise hostingoplossingen. Sommige abonnementen worden geleverd met een gratis domein.

Klantenservice is 24/7 beschikbaar via live chat, telefoon, Skype of e-mail.

De kosten voor een .com-, .net-, .org-, .info- of .us-domein bedragen iets minder dan $ 15 per jaar. Privacybescherming is beschikbaar voor $ 10 extra per jaar.

InMotion biedt ook een geld-terug-garantie van 90 dagen, waarmee u hun diensten zonder risico kunt uitproberen en kunt overstappen naar een ander bedrijf als u erachter komt dat ze niets voor u zijn.

10. Domeinen.Google

Domains.Google bestaat al sinds 2015, maar bevindt zich nog in de bètafase.

Domeinen worden geleverd met gratis privéregistratie, aangepaste e-mail met G Suite, eenvoudige integratie met de populairste websitebouwers, aangepaste subdomeinen, nieuwe domeinnamen, e-mail doorsturen en eenvoudige beheertools.

Klantenservice wordt 24 uur per dag, elke dag van de week aangeboden door het Google Domains US Support Team via e-mail, telefoon of livechat.

Google biedt een .com-website aan voor $ 12 per jaar, die automatisch kan worden verlengd. Domeinen kunnen ook tot 10 jaar worden gekocht, dus jaarlijkse verlenging is niet nodig. Privacybescherming is gratis beschikbaar, zolang de site in aanmerking komt voor privéregistratie.

Wat is een domeinnaam?

Als u een website wilt beheren, moet u een domeinnaam kiezen. Ze worden beschouwd als de toegangspoort tot internet en zonder hen zouden we op internet moeten navigeren door de hele tijd lange, moeilijk te onthouden IP-adressen in te voeren. Het is al moeilijk genoeg om veel webadressen te onthouden, toch?

domeinnaam voorbeeld

Daarom is alleen het hebben van een idee voor een blog of website niet genoeg – u heeft een gemakkelijk te onthouden domeinnaam nodig zodat mensen u kunnen vinden. Om domeinen op het hoogste niveau (TLD’s) te krijgen, moet u samenwerken met een domeinnaamregistrar. Deze bedrijven beheren domeinnamen en laten u veel van de dingen doen die u met uw website moet doen.

Elke domeinregistreerder is anders, hoewel velen een aantal van dezelfde basisfuncties bieden wanneer u een domein registreert, zoals een gratis basisdomein, een websitebouwer, domeinprivacy of tweefactorauthenticatie. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus als u weet wat u nodig heeft, kan het veel gemakkelijker worden om de juiste voor u te kiezen om de perfecte TLD’s voor uw behoeften te vinden.

De beste domeinregistreerder kiezen

Het vinden van de beste domeinregistreerder en hostingservices voor uw site kan lastig zijn, maar als u een paar belangrijke dingen begrijpt, kan het proces eenvoudiger worden. Ten eerste moet u doelen hebben voor uw site, een budget instellen en weten wat u nodig heeft om uw site te laten werken. Door deze factoren te evalueren, kunt u de lijst met potentiële domeinregistreerders verkleinen en de beste beslissing nemen op basis van uw omstandigheden.

lijst vectorWe hebben een lijst samengesteld met enkele van de meest populaire domeinnaamregistreerders die momenteel bestaan. Ze bieden alles, van basisregistratie tot uitgebreide pakketten waarmee u uw persoonlijke, zakelijke of e-commerce website volledig kunt beheren.

Prijzen variëren sterk voor TLD’s, dus het is belangrijk om een ​​budget in gedachten te hebben voordat u een beslissing neemt. Op het eerste gezicht lijkt het registreren van een domein misschien iets te goedkoop (sommige slechts $ 0,99 per jaar), maar als je de verschillende functies in overweging neemt, moet je je doelen bereiken, de goedkoopste optie blijft misschien niet zo de lange termijn.

Het is ook belangrijk om klantenservice te overwegen. Alle opties op onze lijst bieden een soort klantenservice, maar sommige hebben meer uitgebreide plannen dan andere. Als u een traditioneel of e-commercebedrijf runt, is het essentieel dat u toegang heeft tot de best mogelijke ondersteuning. Door problemen met uw site zo snel mogelijk op te lossen, voorkomt u dat u inkomsten verliest en zonder gemakkelijk toegankelijke klantenservice kan dit onmogelijk zijn.

U moet ook nadenken over het algemene vermogen van de domeinregistreerder om adequate hosting te bieden en uw website up-to-date en bezoekersvriendelijk te houden. Dit betekent dat u wilt werken met een bedrijf dat snelle laadtijden en zo min mogelijk downtime biedt. Alle bedrijven op onze lijst bieden ten minste voldoende laadtijden en uptime, maar dit verschilt van bedrijf tot bedrijf, dus doe je onderzoek voordat je je keuze definitief maakt.

hoe website werkt

In sommige gevallen is beveiliging ook een probleem. Hoewel niet iedereen zijn identiteit en contactgegevens wil beschermen, moet u ervoor zorgen dat uw domeinregistreerder en hostingbedrijf privacybescherming biedt als u dat doet. Alle keuzes in onze onderstaande lijst bieden toegang tot privacybescherming indien beschikbaar, hoewel sommige een vergoeding vragen, terwijl andere dat niet doen. Weeg de kosten van het betalen voor privacy af tegen de andere beschikbare functies om te bepalen of het de moeite waard is om te betalen voor privacybescherming.

Ten slotte wilt u samenwerken met een bedrijf dat is gevestigd, dus we hebben informatie opgenomen over hoe lang elk van deze domeinregistreerders actief is. Het oudste bedrijf is misschien niet de beste optie voor u, maar u staat sceptisch tegenover bedrijven die ‘fly by night’ lijken te zijn of die onlangs zijn gelanceerd. Je hebt een staat van dienst nodig om ze te beoordelen.

Uw definitieve keuze maken

Een website maken en opzetten is eenvoudiger dan ooit. Dit geldt met name wanneer u een website-builder of Content Management System (CMS) gebruikt.

Het proces begint met het registreren van een domeinnaam op een van de domeinen op het hoogste niveau en het afhandelen van de backend van het proces voordat de site wordt gestart.

De bovenstaande informatie kan u helpen uw keuzes te beperken en de beste selectie te maken op basis van uw behoeften.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map