69 WordPress-opetusohjelmaa paljastamaan kaikki CMS: n salaisuudet

Aloitan yleensä sanomalla muutaman sanan WordPressistä ja kuinka hieno se on, mutta minusta tuntuu, että täältä tulee vähän turhaa..


Jos olet tällä sivulla, tiedät todennäköisesti jo kuinka upea WP voi olla.

Tarvitset lisäapua ja ohjeita loistavan verkkosivun luomiseen WordPressin avulla. Tiedät, ne käytännölliset vinkit ja vinkit, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin tekemäsi asioita ja miten tehdä se oikein.

Minulla on kaikki tuo ja pussi siruja!

Tästä artikkelista löydät laajan luettelon WordPress-opetusohjelmista sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Tarkastelemme jokaista vaihetta ensimmäisestä kohtaamisestasi WP: n ja viimeisimpien verkkosivustojesi viimeistelyihin. Opit lisää teemoista, erilaisista laajennuksista, hakukoneoptimoinnista, sivuston suojauksesta ja muusta.

Sitten voit käydä parhaiden WordPress-isännöintipalveluntarjoajien tukifoorumeilla ja panna kaikki häpeään.

Kuulostaa hyvältä, eikö niin? Sukellaan oikein sisään!

Aloitetaan sinut parhailla yleisillä opetusohjelmilla Webissä. Jokainen näistä laajoista oppaista ansaitsee erillisen artikkelin, koska se kattaa melkein kaiken mitä WordPressista voi ajatella.

Jos olet täysin uusi verkkorakentamisessa – matka alkaa tässä …

Contents

Päästä alkuun

1. WordPress-sanasto

WordPress-sanasto

Meillä on edessämme paljon työtä tutkimalla WP-maailmaa, joten on parasta, että tutustut kielelle. Jos et tunne termiä, jota ei ole luettelossa, voit lisätä sen aina ehdotukseksi.

2. WordPress.com vs. WordPress.org

WordPress.com vs. WordPress.org

Aloittelijan WP-käyttäjät voidaan helposti sekoittaa näennäisesti samankaltaisiin palveluihin WordPress.com- ja WordPress.org-palveluissa. Nämä kaksi alustaa ovat itse asiassa melko erilliset ja sisältävät täysin erilaisia ​​asennuksia, rajoituksia ja tukitasoja. Keskitymme tänään itse ylläpitämään, avoimen lähdekoodin versioon, joka on saatavilla WP.org-sivustossa, joten on tärkeää, että tiedät eron.

3. Ultimate WordPress -opas

WordPressin lopullinen opas

Ensimmäiset vaiheet WordPressissä eivät ole koskaan olleet näin helppoja. WPBegginer on yksi suurimmista WP-yhteisöistä, ja sen toimittajat julkaisevat usein kattavia oppaita ohjelmistosta. He tietävät hyvin, kuinka hämmentävää voi olla verkkosivun rakentaminen ensimmäistä kertaa. Joten tässä oppaassa hahmotellaan looginen, vaiheittainen prosessi ja esitellään hellästi WordPressistä ja sen monimutkaisuuksista.

4. Kuinka valita paras isäntä

Valitse WordPress-isäntä

Siellä on lukuisia isännöintipalveluntarjoajia, ja melkein kaikki väittävät sopivansa WordPress-projektien mukauttamiseen. Todellisuus ei kuitenkaan voi olla kauempana totuudesta, joten varmista, että teet huolellisen tutkimuksen ennen kuin hyppää etusivulle uuteen verkkoyritykseesi. Makeistan kaupan lisäämällä laajoja arvosteluitamme joihinkin parhaimmista kilpailijoista – SiteGround ja Bluehost.

5. Kuinka asentaa WordPress (manuaalisesti)

WordPress-manuaalinen asennus

Manuaalinen ohjelmistojen asennus voi olla vähän hankala, mutta onneksi WP-kehittäjät jakavat tiedot helposti suoraan lähteestä. He vievät sinut läpi prosessin, jolla CMS asennetaan useille eri alustoille, ja tarjoavat ratkaisuja mahdollisiin epäonnistumiin, joita saatat kohdata matkan varrella. Opas on erityisen hyödyllinen, jos sinun on asennettava WP paikalliselle tietokoneelle ja muokattava sitä offline-tilassa.

6. Kuinka asentaa WordPress (Softaculousin kautta)

WordPress Softaculous -asennus

PHP ja MySQL ovat WordPressin ytimessä, joten sovellus toimii parhaiten Linux-palvelimilla. Useimmiten Linux-palveluntarjoajat varustavat asiakkaansa cPanelilla, joka sisältää Softaculous Autoinstaller -sovelluksen. Tämä tehokas työkalu säästää aikaa ja vaivaa manuaalisiin asennuksiin ja tarjoaa muutaman napsautuksen asennuksen yli 450 web-rakennussovellukseen. WP: n asentaminen Softaculous-sovelluksella on helppoa kuin 1-2-3, kuten huomaat tästä WordPress-aloitusoppaasta.

7. Kuinka asentaa WordPress (WAMP: n kautta)

WordPress-asennus WAMP

WAMP on pohjimmiltaan pino Apache-, PHP- ja MySQL-tiedostoja, jotka toimivat Windows-palvelimilla. Tämä on tarkoitettu kaikille Windows-käyttäjille, jotka haluavat tutustua WordPressiin siirtymättä Linuxiin. Opetusohjelma päivitetään usein, mikä varmistaa, että sisältö on aina ajan tasalla.

8. Kuinka asentaa teemat

WordPress-teeman asennus

Tietoisesti tai ei, ihmiset arvioivat kirjan sen kansien perusteella. Verkkosivustosi ei ole erilainen. Ellet wow vieraita heti get-go, olet vaarassa menettää heitä peruuttamattomasti. WP-teemojen asentaminen on melko helppoa, joten voit keskittyä etsimään täydellistä asettelua, joka sopii verkkosivustoosi kuin hansikas..

9. Kuinka asentaa laajennuksia

WordPress-asennus lisäosien kanssa

Seuraavaksi meillä on plugins. Äärimmäisen hyödyllisten lisäosien avulla voit mukauttaa WordPressiä haluamallasi tavalla – ostoskärryt, sosiaalisen median kuvakkeet, yhteyslomakkeet – nimeät sen. ABC: n WP-laajennusten oppiminen osoittautuu erittäin hyödylliseksi tiellä, joten muista tarkistaa nämä ilmaiset WordPress-oppaat.

10. Widgetien ymmärtäminen

WordPress-widgetien ymmärtäminen

Widgetit ovat osa WP-arkkitehtuuria, joka tarjoaa käytännön menetelmiä web-suunnittelun ja hallinnan helpottamiseksi. Jokaisen tuoreen WordPress-asennuksen mukana tulee paljon oletuswidgettejä, mukaan lukien luokat, hakupalkki, tunnistepilvet ja paljon muuta. Monet teemat ja laajennukset sisältävät omat widgetit, joten niiden perusteiden ymmärtäminen voi auttaa sinua hyödyntämään niitä.

11. Kuinka perustaa Google Analytics

WordPress-asetukset Google Analytics

Tunnetko Google Analyticsin? Kyllä, työkalu, jonka avulla voit tietää kaiken vierailijoistasi – mistä he ovat kotoisin, mitä he napsauttivat ja kuinka kauan he oleskelivat. Yli 50 miljoonalla verkkosivustolla on paljon hyötyä Google Analyticsista, ja sivusi pitäisi olla merkityksetön, jos haluat pitää yhteyttä yleisöösi.

12. Kuinka nopeuttaa WordPressiä

Nopeuta WordPressiä

Tiimimme on jo kuvannut, kuinka tärkeä nopeus on verkkosivustollesi tämä tosiasioihin pakattu artikkeli. Digitaalisen aikakautemme asioiden liikkuessa niin nopeasti, sinun on pysyttävä trendien edellä tai riski jäädä nopeasti jälkeen. Varmista, että sivujen nopea latausaika kaikista sijainneista ja kaikista laitteista on tehtävä aikaisemmin kuin myöhemmin.

13. Kuinka suojata WordPress

Suojattu WordPress

WordPress on siellä suosituin web-rakennussovellus. Sellaisena se on myös ohjelmisto hakkerit ympäri maailmaa yleisimmin kohdistettu. WP-verkkosivustosi suojaaminen on jatkuva prosessi, joka alkaa heti, kun asennat alustan ensimmäisen kerran. Se pysähtyy vasta kun … no, oikeastaan, se ei koskaan lopu. Se on säälimätön taistelu, mutta voit silti tulla esiin huipulla, jos olet tarpeeksi varovainen.

Nyt kun olemme valmiita aloittamaan WordPressin kanssa, katsotaan, mitä voimme tehdä sillä.

Työskentely WordPressin kanssa

14. Kuinka mukauttaa hallintapaneelia

Muokkaa hallintapaneelia

WP-taustaohjelman ulkonäön muuttaminen ei ole pelkästään mukavuutta. Usein meillä on verkkosivuillamme työskentelemässä useita ihmisiä, ja he vaativat eri käyttöoikeustasoja. Voimme säätää heidän näkemäänsä ja muokata pienimpiin yksityiskohtiin asti kirjautumissivusi tyyliin ja värimaailmaan saakka..

15. Kuinka luoda viesti

WordPress Luo viesti

OK, joten WordPress on määritetty valmiiksi ja voit aloittaa sisällön lisäämisen. Yksi asia ennen kuin teet. Olet ehkä kuullut, että WP-kehittäjät julkaisivat vuonna 2018 upouuden Gutenberg-toimittajan. Se järkytti monia kirjoittajia ja muutti merkittävästi sisällön luomistapaa. Onneksi aloittelijoille on tarjolla upeita WordPress-oppaita, jotka kattavat Gutenbergin aiheen melko hyvin.

16. Kuinka käyttää Gutenbergin toimittajaa

Hyödynnä WordPress Gutenberg

Kunnioittaen painokoneen keksijää, viimeisin WordPress-toimittaja lupasi mullistaa tavan, jolla luomme ja jaamme sisältöämme. Alkuperäinen julkaisu kärsi kivisen alkuvaiheen kautta, ja kokeneet käyttäjät olivat oikein skeptisiä. Asiat ovat palautuneet raiteilleen siitä lähtien, ja tämä moderni lohkopohjainen toimittaja tarkastelee tulevaisuuden valoisaa tulevaisuutta.

17. Kuinka luoda luokkia

WordPress Luo luokkia

Luokat muodostavat WP-verkkosivustosi koko rakenteen. Ne edustavat sivustosi valikoita ja auttavat käyttäjiä navigoimaan haluamallesi sivulle. Sisällön luokittelu luo rakenteen, joka on kattava sekä vierailijoille että hakukoneroboteille. Valikkojen lisääminen ja muokkaaminen on lasten leikkiä vedä ja pudota-WP-editorilla, joten mene eteenpäin ja katso se.

18. Kuinka luoda aloitussivu

WordPress Luo aloitussivu

Hyvin suunniteltu aloitussivu voi tehdä ihmeitä markkinointikampanjoillesi tai johtaa sukupolven ponnisteluihin. Yritysten omistajat ja markkinoijat käyttävät usein räätälöityjä sivuja, koska ne voivat kiinnittää huomiota, johtaa ennalta määritettyihin toimiin ja kerätä tärkeitä liikennetietoja. Haluatpa myydä tuotetta, kerätä tilauksia tai mainostaa videota – aloitussivut ovat tie!

19. Kuinka luoda valokuvagalleria

WordPress Luo valokuvagalleria

Visuaalinen sisältö on nykyään ympärillämme. Meillä on tapana jakaa valokuvia kaikesta, mitä pidämme viileänä – ihmisistä, ruuista, lemmikkeistä, luonnosta. Loppujen lopuksi “kuva on tuhannen sanan arvoinen”, eikö niin? WordPressissä on kyse estetiikasta, ja se osoittaa varmasti kyseisen laitoksen laajoilla vaihtoehdoilla ja mukautusominaisuuksilla.

20. Kuinka luoda verkkokauppasivusto

WordPress Luo verkkokauppasivusto

Yli 22% maailman väestöstä tekee ostoksia jo verkossa. Olemme tottuneet vain kirjoittamaan verkko-osoitteen ja tilaamaan tuotteen kahdessa minuutissa. Se on kuin me emme koskaan tienneet mitään muuta. Voit luoda verkkokaupan avulla erilaisia ​​laajennuksia, mutta WooCommerce on epäilemättä näkyvin. WooCommerce on jo ottanut myrskyn verkkokaupan alalle, edes ylittäen jopa sellaiset markkinoiden kilpailijat, jotka keskittyvät tiukasti verkkokauppaan.

21. Kuinka luoda Amazon-kumppanisivusto

WordPress Luo Amazon-kauppa

Amazon-tytäryhtiökaupan avulla voit myydä tuotteitasi maailman suurimmalla markkinoilla. Eri alustojen, kuten WordPressin ja Amazonin, integrointi kuulostaa suurelta osin, mutta se ei oikeastaan ​​ole. Tämä opetusohjelma vie sinut läpi koko prosessin, jolla käynnistetään WP-kauppa, siirretään tuotteitasi uudelle markkinoille ja tietysti kaikkein hienointa osaa – kerätä ansiosi.

22. Multimediatiedostojen lisääminen

WordPress Lisää multimedia

Kuvien, ääni- ja videotiedostojen lisääminen viesteihin on helppoa WP: n avulla. Tämä laaja WordPress-opetusohjelma aloittelijoille kuvaa jonkin verran siitä, kuinka sisäänrakennettu WISYWIG-editori toimii ja miten integroida multimedia multimedian lisäämiseksi, jotta sisältösi olisi houkuttelevampaa. Bonuksena on joitain toimivia vinkkejä kohdistamiseen ja koon optimointiin.

23. Kuinka ladata tiedostoja FTP: n kautta

Lataa WordPress-tiedostojen FTP

Useimmat ohjauspaneelit sisältävät sisäänrakennetun tiedostohallintajärjestelmän, jonka avulla voit ladata tietoja helposti. Voit saavuttaa tämän myös WP-järjestelmänvalvojan kojelaudan avulla. Molemmat tapaa rajoittavat kuitenkin tiedostojen lukumäärä ja koko, jotka voit lähettää samanaikaisesti. FTP on toisaalta usein nopeampi, turvallisempi ja eliminoi kaikki tällaiset rajoitukset.

24. Kuinka lisätä faviconia

WordPress Lisää Favicon

Oletko koskaan huomannut, kuinka useimmissa verkkosivustoissa on pienennetty kuva, joka näkyy heidän nimensä edessä selaimen välilehdessä? Sitä kutsutaan faviconiksi. Se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden parantaa tuotemerkkiäsi ja tehdä siitä mieleenpainuvampi. Lisäksi, jos olet kuin minä ja pidät paljon ikkunoita auki jatkuvasti, fikkelit osoittavat valtavaa apua, kun joudut nopeasti paikantamaan tietty välilehti.

25. Kuinka lisätä Gravatar

WordPress Lisää Gravatar

Gravatar, joka tarkoittaa maailmanlaajuisesti tunnustettua avataaria, edustaa visuaalista kuvaa verkossa. Sen sijaan, että luisit erilaisia ​​profiileja useille verkkosivustoille, sinulla voi olla yksi tili käyttämällä ennalta määritettyjä tietoja. Tämä ratkaisu on erityisen hyödyllinen aktiivisille bloggaajille, jotka vain rakentavat nimeä itselleen.

26. Äärimmäinen opas WordPress-monisivustolle

WordPress-monisivusto

WordPress tarjoaa hienon vaihtoehdon ajaa useita verkkosivustoja yhdellä asennuksella. Kuinka tästä on hyötyä? Missä tapauksissa sinun tulisi käyttää tätä menetelmää? Kuinka se toimii? Seuraa tätä erinomaista opetusohjelmaa monien sivustojen todellisten kehittäjien toimesta ja selvitä hyödyt, kun käytät koko sivustoverkkoa yhden hatun alla.

27. Kuinka lisätä useita kieliä

WordPress Monikielinen

Mikä on paras tapa palvella kansainvälistä yleisöä kuin puhua heidän kanssaan omalla äidinkielellään? Uusien kielten lisääminen nykyiseen WordPress-sivustoosi toimii erinomaisesti ilman ylimääräisiä WP-asennuksia.

Laadun suhteen suosittelen ehdottomasti sisällön kääntämistä manuaalisesti, jotta varmistat pienimpienkin yksityiskohtien tarkentamisen. Kielitiedostot paranevat kuitenkin päivä päivältä koneoppimisen kehityksen ansiosta, joten ne ovat silti erinomainen vaihtoehto harkita, onko tarpeen säästää aikaa.

28. Kuinka käyttää WordPress REST -sovellusliittymää

WP Rest -sovellusliittymä

Sovellusohjelmointirajapinnat (tai yksinkertaisesti sovellusliittymät) mahdollistavat kahden eri sovelluksen yhdistää ja vaihtaa tietoja. Voit esimerkiksi käyttää Google Maps -sovellusliittymää sijoittaaksesi kartan verkkosivustollesi, joka saa asiaankuuluvat tiedot suoraan Googlelta. Soveltamalla samaa logiikkaa WordPressiin, voimme parantaa käyttökokemusta ja parantaa sivustomme ominaisuuksia REST-sovellusliittymän avulla.

29. WordPress-sivuston ylläpitokalenteri

WordPress-sivuston ylläpito

Verkkosivun ylläpito on jatkuva prosessi. Vaikka rakentaisitkin täydellisen WP-sivuston, sinun on silti valvottava sitä ja varmistettava, että se on aina ajan tasalla. On harkittava lukuisia asioita, mutta älä pelkää – sinun ei tarvitse muistaa niitä sydämestäsi. Tämä luettelo tekee sen sinulle.

Nyt kun olemme tehneet perustiedot, on aika pohtia sitä, kuinka verkkosivustomme näyttää ja miltä se näyttää.

WordPress-teemat

30. Kuinka valita teema

Valitse WordPress-teema

Verkkosivustollesi sopivan teeman valitseminen on ratkaisevan tärkeää, enkä puhu vain kauniista ulkonäöistä. Visuaalinen ulkoasu voi parantaa vierailijoiden navigointikokemusta merkittävästi ja jopa vahvistaa sivuston yleistä tietoturvaa. Siellä on paljon hyödyllisiä WordPress-opetusohjelmia, mutta tämä kattava opas kattaa kaiken.

31. Kuinka mukauttaa teemoja

Mukauta WordPress-teemaa

Kuten kaikki muutkin avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmät, WordPress-infrastruktuurin jokainen osa voidaan räätälöidä. Oikeilla tiedoilla ja vähän kokemuksella saat pian selville, että WP-teeman muokkaaminen ei ole tarkoitettu vain suunnittelijoille ja kehittäjille. Kun olet hankkinut sen, taivas on raja!

32. Kuinka luoda lapsiteema

WordPress-lapsiteema

Kuvittele lapsiteemoja, kuten testiympäristöä kaikille niille twiiseille ja käänteille, joita haluat kokeilla verkkosivustollasi häiritsemättä sen saatavuutta verkossa. Lasten teema toistaa “vanhempansa” ja jättää kaiken muun mielikuvituksen varaan. Jos jokin toiminto puuttuu, kun olet valmis muuttamaan uutta asettelua, pääteema täyttää aukot.

33. Kuinka lisätä mukautettuja fontteja

WordPress Lisää mukautettuja fontteja

Sisällön fontti on olennainen osa visuaalista brändäystä, joka voi lisätä tuon kaivatun todistuksen uuteen yritykseesi. Niin tyylikäs kuin jotkut sisäänrakennetuista vaihtoehdoista saattavat olla, sinun tulee aina etsiä ainutlaatuisuutta. Verkkosivusi fontti on täydellinen tapa edetä siinä.

34. Väripsykologian ymmärtäminen

WordPress-väripsykologia

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan huikeat 85% verkko-ostajista huomauttaa väreistä ensisijaisena syynä, jonka vuoksi he pitävät tai eivät pidä tiettyä tuotetta. Teemme sen tietoisella tasolla vai ei, värit voivat herättää tunteita, ja edistykselliset yritykset käyttävät jo tätä tosiasiaa.

35. Kuinka suorittaa A / B-testaus

WordPress suorittaa A-B-testauksen

Markkinoijat rakastavat käyttämään A / B-testausmenetelmää, koska se voi löytää huomattavaa käytännön käyttöä. Periaatteessa, kun joudut päätökseen, voit jakaa sen kahteen (tai useampaan) muunnelmaan. Oletetaan, että mietitkö sivustosi tulisi käyttää vihreää tai sinistä värimaailmaa. Voit palvella jokaiselle uudelle vierailijalle erilaista versiota, ja kerätyt tiedot ilmoittavat, mikä väri toimii parhaiten. Loppujen lopuksi numerot eivät valehtele, eikö niin?

Kun olet tyytyväinen verkkosivustosi uuteen tyylikkääseen ulkoasuun, voit harkita joidenkin toimintojen lisäämistä. Olemme luokitelleet seuraavat WordPress-laajennusohjelmien luettelot niiden arvon perusteella eri ammattilaisille.

WordPress-laajennukset

36. Pakolliset WordPress-laajennukset

Pakolliset WordPress-laajennukset

WP-kirjastossa on yli 50 000 laajennusta, ja se on melko helppo eksyä. Onneksi löydät lukuisia hyödyllisiä WordPress-laajennusoppaita, jotka kuvaavat tärkeitä työkaluja aloittamiseksi ja miksi niitä tarvitset. Sieltä eteenpäin, kaikki on mielikuvituksenne mukainen. Varmista vain, että lisäät vain tarvitsemasi, ja päivitä se säännöllisesti turvallisuusriskien välttämiseksi.

37. WordPress-laajennukset suunnittelijoille

WordPress-laajennukset suunnittelijoille

Suunnittelijat voivat toteuttaa koko luovan potentiaalin WordPressillä. Jokainen pieni osa WP-sivuston visuaalista näkymää on täysin muokattavissa, ja siellä on paljon työkaluja, jotka auttavat sinua. Katso valikoima parhaimmista lisäosista, joita suunnittelijat rakastavat helpottaakseen.

38. WordPress-laajennukset kehittäjille

WordPress-laajennukset kehittäjille

Tämä on tarkoitettu kaikille sinulle ylläpitäjille, kehittäjille ja koodinpitäjille. ElegantThemes ovat nimenneet itsensä WP-yhteisöön laajalla lisäosakirjastollaan ja parhaillaan WordPress-opetusohjelmilla. hänen oppaansa näyttää sinulle kehittäjien suosimimpia laajennuksia ja miksi ne ovat niin suosittuja.

39. WordPress-laajennukset markkinoijille

Markkinoijien WordPress-laajennukset

Neil Patel ei tarvitse esittelyä, jos olet etässä kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista. En voi ajatella parempaa ihmistä, johon voi luottaa markkinointineuvoilla kuin yksi alan suurimmista vaikuttajista ja erittäin menestyvän digitaalitoimiston perustaja. Hän on ilo jakaa osaa tietotaidostaan ​​ja tuoda esiin suosikkilaajennuksensa.

40. WordPress-laajennukset kirjoittajille

WordPress-laajennukset kirjoittajille

WordPressin alkuperäinen tarkoitus oli blogin popularisointi, joten älä unohda kaikkia kirjoittajia, jotka käyttävät edelleen pääasiassa WP: tä blogiensa luomiseen. Työkaluista, jotka auttavat parantamaan kirjoitustaidosi, ehdotuksiin verkkosivustosi turvaamiseksi – tässä opetusohjelmassa on kaikki. Lisäksi opas päivitetään usein, joten voit olla varma, että sen sisältämät tiedot ovat ajattomia.

41. WordPress-laajennukset kaupan omistajille

Kaupan omistajille tarkoitetut WordPress-laajennukset

Verkkokaupan pitäminen nykyään on yhtä helppoa kuin piirakka. Olemme jo ottaneet a tarkastele lähemmin parhaita verkkokauppasivustojen rakentajia, ja nyt on aika oppia lisää erilaisista lisäosista, joita voit käyttää kaupan tehokkuuden parantamiseen. Valitse oikeat työkalusarjat yrityksellesi, ja menestys on pian tulossa.

Kun olet valmis lisäosien kanssa, seuraava ilmainen WordPress-opetusohjelma opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sivustosi nopeuden ja tehokkuuden parantamisesta.

WordPressin nopeuttaminen

42. Kuinka tarkistaa verkkosivustosi nopeus

WordPress Tarkista verkkosivuston nopeus

Sivuston nopeus ei voi laskea yhteen lukuun, koska monet tekijät vaikuttavat sen suorituskykyyn. Hyvä asia, siellä on erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit mitata yhteytesi ympäri maailmaa, mutta myös siistit optimointivinkit. Neuvoni olisi valita muutama ja vertailla tuloksia, jotka he antavat samasta paikasta.

43. Kuvien optimointi

WordPress Optimoi kuvat

Saanen tehdä yhden selväksi – kuvasi ovat tärkeimpiä tekijöitä, joihin on keskityttävä parannettaessa sivustosi nopeutta. Kuvan optimointi on huolellinen prosessi, joka alkaa tiellä ennen kuin lähetät visuaaliset tiedot verkkosivustollesi. Tämä optimointiopas sopii WordPress-aloittelijoille, mutta kokeneet käyttäjät voivat löytää myös hienoja neuvoja.

44. Kuinka ottaa Gzip-pakkaus käyttöön

WordPress GZIP -pakkaus

Kuvien pakkaaminen on ehdottoman välttämätöntä WordPressin kanssa. Korkearesoluutioiset valokuvat voivat hämmästyttää kävijöitämme, mutta ne vaativat myös kohtuullisen osan järjestelmän resursseista. Valokuvien optimaalisen latausajan varmistaminen keventää sitä, ja voit nauttia siitä onnellisista, palaavista asiakkaista.

45. CDN-levyn käyttö

WordPress CDN

CDN, tai sisällönjakeluverkko, on palvelinverkko ympäri maailmaa, joka sisältää välimuistissa olevat kopiot verkkosivustostasi. Aina kun vierailija laskeutuu sivullesi, lähimpään sijaintiaan oleva palvelin näyttää sisällön. Tällä tavoin voit välttää pitkien etäisyyksien aiheuttamat hidastumiset. WordPress-palveluntarjoajasi voi usein suositella CDN-ratkaisua ja jopa auttaa asentamaan sen.

46. ​​Selaimen välimuistin hyödyntäminen

WordPressin vipuvaikutteinen selaimen välimuisti

Tämän nopeuden hakkeroinnin avulla selaimesi välimuisti tallentaa tietyt sivusi osat, joten niitä ei ladata aina, kun joku laskeutuu sivulle. Tyylikäs temppu vaatii joitain muutoksia .htaccess-tiedostoosi, mutta tämä opetusohjelma opettaa sinulle, kuinka käyttää WordPressin selaimen välimuistia parhaalla mahdollisella tavalla.

47. Asynkronisen lataamisen käyttö

WordPress-asynkroninen lataus

Javascript on nykyään useimpien verkkosivustojen ydin. Sosiaalisen median painikkeet, SEO-laajennukset, teemat – jokaisessa pienessä sivuston elementissä on käynnissä skriptit, ja nämä skriptit tarvitsevat kohtuullisen osan resursseista. Varmista, että Javascript-prosessit on optimoitu, ja tämä heijastaa heti kokonaisnopeutta.

Nopeus on välttämätöntä – ja voit hyötyä joitain perusteellisia vinkkejä siitä, kuinka saada sinut WP-sivusto lentämään – mutta niin on myös turvallisuus. Seuraava WordPress-opasohjelma opettaa sinulle, kuinka rakentaa seinä verkkosivustosi ympärille (eikä Meksikon tarvitse maksaa siitä).

42. Kuinka tarkistaa verkkosivustosi nopeus

WordPress Tarkista verkkosivuston nopeus

Sivuston nopeus ei voi laskea yhteen lukuun, koska monet tekijät vaikuttavat sen suorituskykyyn. Hyvä asia, siellä on erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit mitata yhteytesi ympäri maailmaa, mutta myös siistit optimointivinkit. Neuvoni olisi valita muutama ja vertailla tuloksia, jotka he antavat samasta paikasta.

43. Kuvien optimointi

WordPress Optimoi kuvat

Saanen tehdä yhden selväksi – kuvasi ovat tärkeimpiä tekijöitä, joihin on keskityttävä parannettaessa sivustosi nopeutta. Kuvan optimointi on huolellinen prosessi, joka alkaa tiellä ennen kuin lähetät visuaaliset tiedot verkkosivustollesi. Tämä optimointiopas sopii WordPress-aloittelijoille, mutta kokeneet käyttäjät voivat löytää myös hienoja neuvoja.

44. Kuinka ottaa Gzip-pakkaus käyttöön

WordPress GZIP -pakkaus

Kuvien pakkaaminen on ehdottoman välttämätöntä WordPressin kanssa. Korkearesoluutioiset valokuvat voivat hämmästyttää kävijöitämme, mutta ne vaativat myös kohtuullisen osan järjestelmän resursseista. Valokuvien optimaalisen latausajan varmistaminen keventää sitä, ja voit nauttia siitä onnellisista, palaavista asiakkaista.

45. CDN-levyn käyttö

WordPress CDN

CDN, tai sisällönjakeluverkko, on palvelinverkko ympäri maailmaa, joka sisältää välimuistissa olevat kopiot verkkosivustostasi. Aina kun vierailija laskeutuu sivullesi, lähimpään sijaintiaan oleva palvelin näyttää sisällön. Tällä tavoin voit välttää pitkien etäisyyksien aiheuttamat hidastumiset. WordPress-palveluntarjoajasi voi usein suositella CDN-ratkaisua ja jopa auttaa asentamaan sen.

46. ​​Selaimen välimuistin hyödyntäminen

WordPressin vipuvaikutteinen selaimen välimuisti

Tämän nopeuden hakkeroinnin avulla selaimesi välimuisti tallentaa tietyt sivusi osat, joten niitä ei ladata aina, kun joku laskeutuu sivulle. Tyylikäs temppu vaatii joitain muutoksia .htaccess-tiedostoosi, mutta tämä opetusohjelma opettaa sinulle, kuinka käyttää WordPressin selaimen välimuistia parhaalla mahdollisella tavalla.

47. Asynkronisen lataamisen käyttö

WordPress-asynkroninen lataus

Javascript on nykyään useimpien verkkosivustojen ydin. Sosiaalisen median painikkeet, SEO-laajennukset, teemat – jokaisessa pienessä sivuston elementissä on käynnissä skriptit, ja nämä skriptit tarvitsevat kohtuullisen osan resursseista. Varmista, että Javascript-prosessit on optimoitu, ja tämä heijastaa heti kokonaisnopeutta.

Nopeus on välttämätöntä – ja voit hyötyä joitain perusteellisia vinkkejä siitä, kuinka saada sinut WP-sivusto lentämään – mutta niin on myös turvallisuus. Seuraava WordPress-opasohjelma opettaa sinulle, kuinka rakentaa seinä verkkosivustosi ympärille (eikä Meksikon tarvitse maksaa siitä).

WordPressin suojaaminen

48. Kuinka päivittää WordPress

Päivitetään WordPressiä

Sovelluspäivitykset ovat iso asia. Miksi? Ensinnäkin ne tuovat pöytään paljon uusia toimintoja, sisältävät virhekorjauksia ja parantavat sivustosi yleistä suorituskykyä. Pelkästään tämän pitäisi olla tarpeeksi vakuuttava. Mutta tässä on todellinen kicker: päivitykset korjaavat tietoturva-aukot, joita hakkerit usein hyödyntävät. Itse asiassa keskeiset WP-tietoverkkohyökkäykset muodostavat 31,5% kaikista WordPressin tietoturvaloukkauksista. Parempi turvallisuus kuin pahoillani, eikö niin?

49. WordPressin varmuuskopiointi

Varmuuskopioi WordPress

Sikäli kuin luotat isäntään ja turvatoimenpiteisiin, sinulla tulisi aina olla varmuuskopiointisuunnitelma. Tässä tapauksessa – varsin kirjaimellisesti. Odottamattomia häiriöitä tapahtuu, ja et voi menettää tietoja, koska menetät yllätyksen. Joten ole proaktiivinen ja varmista yrityksesi sujuva purjehdus säännöllisellä varmistusstrategialla.

50. Kuinka piilottaa järjestelmänvalvojan kirjautumissivusi

Piilota järjestelmänvalvojan sivu

Oletko kuullut raa’ista joukkohyökkäyksistä? Hakkerit käynnistävät heidät luvattoman pääsyn saamiseksi verkkosivustoille. Brute-force-hyökkäykset laskeutuvat järjestelmänvalvojasivullesi (joka oletuksena sijaitsee / Wp-admin) ja suorita algoritmi, joka simuloi kirjautumisyrityksiä. He suorittavat miljoonia käyttäjän ja pass-yhdistelmiä, kunnes ovat lopulta sisään. Kuvittele nyt, jos “siirrät” järjestelmänvalvojan sivun toiseen, turvallisempaan sijaintiin. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta se on uskomattoman tehokas.

51. Kuinka rajoittaa kirjautumisyrityksiä

WordPressin raja-kirjautumisyritykset

Toinen tapa suojella itseäsi näiltä hankalilta raa’ilta hyökkäyksiltä on rajoittaa kirjautumisyrityksiä järjestelmänvalvojasivulla. Tällä tavoin, vaikka hakkeri löytää sijaintinsa, haitallisen algoritmin suorittaminen osuu vain kivimuuriin useiden kokeilujen jälkeen. Päivän lopussa ylimääräisen suojauskerroksen lisääminen sivustoosi voi toimia vain hyödyksesi.

52. Kuinka salasanasuojata WordPressiä

Salasanasuojattu WordPress

Voi olla monia syitä, miksi haluat jonkin verran (tai kokonaan) sisällöstäsi piiloutua uteliailta silmiltä. Onneksi WordPress antaa sinun sallia suojatun kirjautumisen mihin tahansa verkkosivustosi osaan – sivulle, tuotteeseen tai ladattavaan tiedostoon – nimeät sen. Seuraa tätä hyödyllistä opetusohjelmaa saadaksesi selville miten.

53. Kuinka lisätä kaksifaktorinen todennus

WordPress-asetusten kaksivaiheinen todennus

Yksi tapa vahvistaa WP-sovellusta entisestään on lisätä kaksifaktorinen todennus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tiedätkö, ne muutamat ylimääräiset asiat, jotka meidän on joskus tehtävä käyttäjän syöttämisen ja passin lisäksi, kuten valokuvan napsauttaminen tai kirjain / numero-yhdistelmän kirjoittaminen. Tänään opit pari luovampaa tapaa suojata kirjautumissivu.

Nyt tietomme on huippuluokkaa – jos sinusta tuntuu siltä, ​​että jotain puuttuu, opi tekemään siitä todella kyllästämätön – ja voimme keskittyä enemmän sivustomme optimointiin. Seuraava WordPress-koulutusoppaiden ryhmä tekee tästä tehtävästä niin vaivatonta kuin se voi olla.

WordPressin optimointi

54. Lopullinen SEO-opas

Lopullinen SEO-opas WordPress

Hakukoneiden optimointi (tai lyhyt SEO) tarkoittaa sitä, kuinka kaukana eteenpäin verkkosivustosi tulee esiin hakutuloksissa. Absoluuttinen markkinajohtaja Google ottaa huomioon yli 200 tekijää tuloksia näytettäessä, ja sinulla on vaikutusvalta suurimpaan osaan niistä. Tapa, jolla niitä hyödynnetään, voi tehdä eron vilkkaan tai romahtuneen yrityksen välillä.

55. Kuinka löytää ja korjata rikkoutuneet linkit

WordPress Etsi ja korjaa rikkoutuneet linkit

WordPress-verkkosivuston siirtäminen tai sen verkkotunnuksen muuttaminen tarkoittaa väistämättä, että sinun on varmistettava linkkisi uudelleenohjaus uuteen sijaintiin. Muuten ne johtavat sekä kävijät että hakukoneindeksoijat olemattomille sivuille, jotka avaavat kokonaan uuden matopakkauksen.

56. Kuinka estää hakukoneita indeksoimasta sivustoasi

WordPress lopettaa hakukoneiden indeksoinnin

Verkkosivustot eivät näy vain yön yli. He tekevät paljon huolellista suunnittelua, kokeiluja ja virheitä sekä lukuisia muokkauksia, kunnes saavuttavat täydellisyyden. Vaikka sinulla on varaa tehdä muutoksia suoraan reaaliaikaisella sivustolla sen varhaisessa vaiheessa, sinun ei kannata antaa antaa hakurobotteja päästä ennen kuin olet suorittanut tärkeimmät optimointitehtäväsi..

57. Kuinka parantaa permalinks

WordPress tarkenna permalinks

Täydellinen URL-rakenne on puhdas, luettavissa ja mahdollisimman lyhyt. WordPress ymmärtää, kuinka välttämättömät pysyvät linkit ovat kokonaiselle SEO-strategiallesi, ja tarjoaa hienoja sisäisiä vaihtoehtoja niiden hienosäätöön. Tämä laaja opetusohjelma kattaa kaiken ja täydentää sitä vastauksilla usein kysyttyihin aiheisiin.

58. Kehittäjien huijari

WordPress-huijaussivu

Tämä on tarkoitettu edistyneemmille käyttäjille. Jos sinulla on koodaustaitoja ja haluat käyttää niitä WordPress-sivustossasi – tämä luettelo osoittautuu välttämättömäksi avustajaksi. Huijausarkki aloittaa sinut WordPress-perusteista ja kattaa sitten tärkeimmät asiat, jotka auttavat kehittämään taitojasi.

59. Kuinka asentaa Yandex WordPressiin

WordPress-asennus Yandex

Google on ylivoimaisesti suosituin hakukone … mutta ei välttämättä kaikissa maissa. Jos yleisösi tulee pääasiassa Venäjältä, sinun on harkittava optimointia paikalliselle hakukoneelle Yandexille. Yhtiö omistaa vain yli 50% Venäjän hakukoneiden markkinoista, tekemällä maasta yhden harvoista paikoista maailmassa, jossa Google ei väitä kärkipaikkaa.

Tähän mennessä WP: n pitäisi kuulostaa tarpeeksi hyvältä, jotta haluat siirtyä nykyiseltä alustalta (ja ymmärrettävästi niin). Seuraavat WordPress-oppaat opastavat sinut prosessin läpi.

WordPress-siirto

60. Kuinka siirtää Blogger-sivusto WordPressiin

Siirrä Blogger WordPressiin

Blogger on yksi suosituimmista blogialustoista, ja siihen on joukko hyviä syitä. Ilmainen rekisteröinti, yksinkertainen navigointi, selkeät valikot – nämä ovat kaikki välttämättömiä etuja, jotka uudet käyttäjät pitävät hyvin. Sivustosi kasvaessa kohtaat kuitenkin väistämättä rajoituksia, minkä vuoksi WordPressiin siirtyminen on enemmän kuin looginen ratkaisu.

61. Kuinka siirtää Wix-sivusto WordPressiin

Siirrä Wix WordPressiin

Toinen suosittu verkkosivustojen rakennusratkaisu on Wix. Niin houkutteleva kuin se itsessään, kun vertaa sitä WordPressiin, sitä ei vain ole siellä. WP on monipuolisuuden ja luovan vapauden kannalta paras valinta, joten ei ole epäluonnollista haluta vaihtaa.

62. Kuinka muuntaa Joomla-sivusto WordPressiksi

Siirrä Joomla WordPressiin

Joomla oli vuosien ajan kärjessä CMS-markkinoilla. Sitten WordPress nousi nopeasti ja pyyhki kilpailun. Joten ei ollut yllättävää, kun Joomlan käyttäjät alkoivat parvella uudelle alustalle. Kaksi web-rakennussovellusta ovat luontaisesti erilaisia, ja prosessi ei ole aivan yksinkertainen. Onneksi löysimme jotain opastamaan sinua läpi koko prosessin.

63. Kuinka muuntaa HTML WordPressiksi

HTML WordPressiin

Staattisen HTML-sivun muuttaminen WordPressiksi voi olla haastava tehtävä. Onneksi HTML-kissan ihon suojaamiseen on useita tapoja, joten valitse mieleisesi parhaiten sopivalla menetelmällä. Kun olet valmis, voit nauttia kuulumisesta yhteen suurimmista verkkoyhteisöistä ja käyttää kaikkia sen resursseja.

64. Kuinka siirtää WP paikallisesta palvelimesta Live-sivustoon

Siirrä WordPress Paikallisesta Live-tilaan

Aina niin usein kehittäjät haluavat rakentaa ja muokata WordPressiä paikallisesti sen sijaan, että tekeisivät muutoksia suoraan elävään ympäristöön. Tämä menetelmä tuo ilmeiset edut offline-tilassa työskentelystä ja räätälöintien testaamisesta lisäämättä riskiä, ​​että verkkosivustosi menee banaaneihin. Nyt voit oppia tekemään sen itse muutamalla helppolla vaiheella.

65. Kuinka siirtää WordPress uuteen isäntään

Siirrä WordPress uuteen isäntään

Useimmiten siirtäessäsi verkkosivustosi uudelle isäntälle he hoitavat sivuston siirron. Se ei silti ole annettu, joten on aina hyödyllistä olla valmis testaamaan omia taitojasi. Tässä on yksi laaja opetusohjelma, jonka avulla voit siirtää WordPressiä etkä menetä mitään tietoja tällä välin.

Olemme nyt kattaneet kaikki Web-sivuston luomisen tärkeät näkökohdat WordPressin avulla, ja sinulla on paljon lukemista tekemistä. Ennen kuin annin sinun kaivaa tätä runsaasti tietoa, olen saanut pienen jotain jotain niistä teistä, jotka haluavat oppia audiovisuaalisista oppaista.

WordPress-video-oppaat

66. Kuinka käynnistää WordPress-sivusto 10 minuutissa

YouTube - Käynnistä WordPress-sivusto

WPBeginnerin opetusvideo vie meidät nopeaan esittelyyn isäntävalinnan ensimmäisistä vaiheista aina live-WP-sivuston käynnistämiseen asti. Jos niin paljon tietoa mahtuu 10 minuuttiin, kuvittele vain kuinka nopea on päästä WordPress-peliin.

67. Kuinka kehittää teema raaputuksesta

YouTube - kehitä WordPress-teema

Tämä opetusohjelma sukeltaa hiukan syvemmälle WP-teemojen takana oleviin monimutkaisuuksiin ja antaa sinun tulla itse WordPress-kehittäjäksi. Videon katselun jälkeen pystyt ymmärtämään CSS: tä ja JS: ää paremmin ja toteuttamaan nämä taidot rakentamalla visuaalisesti upeita verkkosivustoja.

68. Kuinka luoda verkkokauppa

Youtube - Luo WordPress-kauppa

Uuden yrityssivuston perustaminen WordPressillä ei ole iso juttu, mutta on joitain tärkeitä yksityiskohtia, jotka on syytä harkita. Joten päätin näyttää sinulle yhden laajimmista siellä olevista YouTube WordPress -opetusohjelmista varmistaaksesi, että et menetä mitään. Tarvitsetpa apua ostoskorissasi, tuotteen toteutuksessa tai maksuväylässä – tämä video on saanut sinut kattamaan.

69. Kuinka käyttää Docker Compose -sovellusta WordPressin kanssa

WordPress-telakoija kirjoittaa

Docker Compose on työkalu, jonka avulla voit viedä WordPressin seuraavalle tasolle hyödyntäen monisäiliötekniikkaa. Se ei ole juuri sopiva aloittelijoille, mutta jos tiedät tiensä samanlaisten kehysten ja komentosarjojen kielten ympärille, Docker voi auttaa sinua tekemään ihmeitä WP: n avulla.

Kääri se

Siellä se on, ihmiset!

Tämä päättää HostingTribunal-luettelon WordPress-opetusohjelmista. Vaikka aloititkin täydellisenä WP-aloittelijana, sinun pitäisi jo tuntea itsesi olevan yhtä varma kuin kokeneen käyttäjän. Kuten huomaat, suosituin CMS ei ole niin vaikea käyttää. Joten pienellä käytännöllä luot pian unelmiesi sivuston.

Ajattele kaipaan jotain tai haen lisätietoja WordPress-aiheesta?

Kerro minulle, ja lisään sen mielelläni. Hei nyt, ja…

… Luuletko unohtaneemme sirupussisi? Jos saavutit tämän pisteen, niin ansaitset hyvin.

Chipsipussi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector