69 Tutories de WordPress per revelar tots els secrets del CMS

Normalment començaria dient unes paraules sobre WordPress i el magnífic que és, però crec que serà inútil aquí.


Si esteu en aquesta pàgina, probablement ja sabeu el sorprenent WP.

El que necessiteu és assistència addicional i directrius sobre com crear un lloc web magnífic amb WordPress. Ja sabeu, aquests consells i trucs pràctics que us ajudaran a comprendre millor amb què tracta i com fer-ho correctament.

Tinc tot això i una bossa de patates fregides!

En aquest article, trobareu una llista extensa de tutorials de WordPress tant per als principiants com pels usuaris experimentats. Abordarem tots els passos del camí des de la primera trobada amb WP fins a les novetats del vostre lloc web de nova creació. Aprendreu més informació sobre temes, diversos complements, SEO, seguretat del lloc i molt més.

A continuació, podeu anar als fòrums d’assistència dels millors proveïdors d’allotjament de WordPress i fer vergonya a tothom.

Sona bé, oi? Anem cap a dins!

Comencem amb els millors tutorials generals al web. Cadascun d’aquests extensos guies mereix un article diferent, ja que cobreix gairebé tot el que pugueu pensar sobre WordPress.

Si ets completament nou al web, aquí és on comença el teu viatge …

Contents

Començant

1. Glossari de WordPress

Glossari de WordPress

Tenim molts treballs per avançar en explorar el món WP, així que el millor és que et familiaritzis amb la llengua. Si no coneixeu cap terme que no es troba a la llista, sempre podeu afegir-lo com a suggeriment.

2. WordPress.com vs. WordPress.org

WordPress.com vs. WordPress.org

Els usuaris del WP novell es podrien confondre fàcilment amb els serveis aparentment similars a WordPress.com i WordPress.org. Les dues plataformes són realment ben diferenciades i impliquen configuracions, limitacions i nivells de suport completament diferents. Avui ens centrarem en la versió independent de codi obert disponible a WP.org, per la qual cosa és important que pugueu saber la diferència.

3. La Guia definitiva de WordPress

Guia definitiva de WordPress

Els primers passos a WordPress no han estat mai fàcils. WPBegginer és una de les majors comunitats WP, i el seu equip editorial sovint llança guies completes sobre el programari. Saben perfectament el confús que pot ser crear un lloc web per primera vegada. Així doncs, aquesta guia descriu un procés lògic i pas a pas i us presenta fàcilment WordPress i els seus complements..

4. Com triar el millor amfitrió

Trieu un amfitrió de WordPress

Hi ha una gran quantitat de proveïdors d’allotjament que hi ha, i gairebé tothom afirma que és adequat per acollir-se als projectes de WordPress. Tanmateix, la realitat no es pot allunyar de la veritat, així que assegureu-vos de fer les vostres investigacions acurades abans de llançar-vos de cap en la vostra nova aventura en línia. Afegeix l’oferta afegint les nostres extenses ressenyes a alguns dels principals concursants, SiteGround i Bluehost.

5. Com instal·lar WordPress (manualment)

Instal·lació manual de WordPress

La instal·lació manual de programari pot ser una mica complicada, però, per sort, els desenvolupadors de WP comparteixen la informació directament des de la font. Et porten a través del procés d’instal·lació del CMS en diverses plataformes i ofereixen solucions als possibles contratemps que es poden trobar al llarg del camí. La guia és especialment útil si necessiteu instal·lar WP en un equip local i ajustar-la fora de línia.

6. Com instal·lar WordPress (mitjançant Softaculous)

Instal·lació de Softaculous de WordPress

PHP i MySQL es troben al nucli de WordPress, de manera que l’aplicació funciona millor en servidors Linux. Sovint, els proveïdors d’allotjament Linux equipen els seus clients amb un cPanel, que conté el programa d’instal·lació automàtic Softaculous. Aquesta potent eina t’estalvia el temps i l’esforç implicats en les instal·lacions manuals i ofereix una configuració amb un clic de més de 450 aplicacions de creació web. La instal·lació de WP amb Softaculous és fàcil fins a 1-2-3, tal com notareu en aquesta guia per a principiants de WordPress.

7. Com instal·lar WordPress (via WAMP)

Instal·lació de WordPress WAMP

WAMP és bàsicament una pila d’Apache, PHP i MySQL que s’executa en servidors Windows. Aquesta és per a tots els usuaris de Windows que vulguin empalmar amb WordPress sense moure’s a Linux. El tutorial s’actualitza freqüentment, cosa que garanteix que el contingut estigui sempre actualitzat.

8. Com instal·lar temes

Instal·lació del tema WordPress

Conscientment o no, la gent jutja un llibre per les seves portades. El vostre lloc web no és diferent. A no ser que els visitants siguin justos des del primer moment, podreu perdre’ls de manera irreversible. Instal·lar temes WP és una tasca fàcil, de manera que us podeu concentrar a trobar el disseny perfecte que s’adapti al vostre lloc web com un guant.

9. Com instal·lar connectors

Instal·lació de WordPress amb complements

A continuació, tenim els plugins. Els complements molt útils us permeten personalitzar WordPress com ho cregueu adequat: carros de la compra, icones de xarxes socials, formularis de contacte. L’aprenentatge dels complements WP de l’ABC es mostrarà molt útil a l’hora, així que assegureu-vos que reviseu aquests tutorials gratuïts de WordPress..

10. Comprensió dels widgets

Comprendre els ginys de WordPress

Els ginys són una part de l’arquitectura WP que proporciona un conjunt pràctic de mètodes per a un disseny i una gestió web més fàcils. Hi ha un munt de widgets predeterminats que inclouen totes les instal·lacions de WordPress fresques, com ara categories, barres de cerca, núvols d’etiquetes i molts altres. Molts temes i complements contenen els seus propis widgets, de manera que comprendre els conceptes bàsics us pot ajudar a treure el màxim partit.

11. Com configurar Google Analytics

Configuració de WordPress Google Analytics

Esteu familiaritzats amb Google Analytics? Sí, l’eina que us permet saber tot sobre els vostres visitants: d’on venien, què van fer clic i quant temps van romandre. Més de 50 milions de llocs web a tot el món troben un gran ús de Google Analytics, i la vostra pàgina no hauria de fer cap diferència si voleu mantenir-vos en contacte amb el vostre públic.

12. Com accelerar WordPress

Accelerar WordPress

El nostre equip ja ha exposat com és la velocitat crucial per al vostre lloc web aquest article ple de fets. Si les coses de la nostra era digital es mouen tan ràpidament, heu d’estar al capdavant de les tendències o arriscar-vos ràpidament. Garantir el temps de càrrega ràpid de les vostres pàgines des de totes les ubicacions i en qualsevol dispositiu és quelcom que haureu de fer més aviat que tard.

13. Com assegurar WordPress

WordPress segur

WordPress és l’única aplicació de creació web més popular que hi ha. Com a tal, també són els destinataris més habituals de programari a tot el món. La protecció del lloc web WP és un procés continu que comença tan bon punt instal·leu la plataforma. Només s’atura quan… bé, de fet, mai no s’atura. És una batalla implacable, però encara podeu sortir al capdamunt si teniu prou cura.

Ara que estem preparats per començar amb WordPress, vegem què podem fer amb ell.

Treballant amb WordPress

14. Com personalitzar el Tauler de control

Personalitzeu Tauler de control

Modificar el vostre aspecte del vostre WP no és només una comoditat. Sovint, tenim diverses persones que treballen al nostre lloc web i requereixen diferents nivells d’accés. Podem ajustar el que veuen i editar fins als més petits detalls, fins a l’estil i el color de la pàgina d’inici de sessió..

15. Com crear una publicació

WordPress Crea una publicació

D’acord, ja heu configurat WordPress i podeu començar a afegir contingut. Una cosa abans de fer-ho. Potser heu escoltat que els desenvolupadors de WP van publicar un nou editor el 2018 anomenat Gutenberg. Va sacsejar molts autors i va canviar significativament la forma de crear contingut. Per sort, hi ha excel·lents tutorials de WordPress per a principiants, que tracten bastant bé el tema de Gutenberg.

16. Com utilitzar l’editor de Gutenberg

Utilitzeu WordPress Gutenberg

En honor a l’inventor de la impremta, l’últim editor de WordPress va prometre revolucionar la manera de crear i distribuir el nostre contingut. El llançament inicial es va produir a través d’un inici, i els usuaris experimentats tenien raó de ser escèptics. Les coses s’han recuperat des de llavors i aquest modern editor de blocs està mirant un futur brillant.

17. Com crear categories

WordPress Crea categories

Les categories constitueixen tota l’estructura del vostre lloc web WP. Representen els menús del vostre lloc i ajuden els usuaris a navegar a la pàgina que desitgeu. La classificació del contingut estableix una estructura que serà àmplia per a visitants i robots de motors de cerca. Afegir i modificar els menús és el joc infantil amb l’editor WP arrossegar i deixar anar, per tant, endavant i comproveu-ho.

18. Com es crea una pàgina de destinació

WordPress Crea una pàgina de destinació

Una pàgina de destinació ben dissenyada pot fer meravelles sobre les vostres campanyes de màrqueting o sobre els esforços de generació principal. Els propietaris i comercialitzadors d’empreses solen utilitzar pàgines personalitzades, ja que poden atreure l’atenció, conduir a accions predefinides i recopilar dades essencials de trànsit. Tant si voleu vendre un producte, acumular subscripcions o promocionar pàgines de destinació de vídeo, és el camí a seguir!

19. Com crear una galeria fotogràfica

WordPress Crea una galeria fotogràfica

Actualment, el contingut visual és al nostre voltant. Acostumem a compartir fotos de tot el que trobem genial: gent, menjar, mascotes, natura. Al capdavall, “una imatge val més que mil paraules”, no? WordPress tracta d’estètica i, certament, es mostra per les àmplies opcions i funcions de personalització d’aquest departament.

20. Com crear un lloc de comerç electrònic

WordPress Crea un lloc web de comerç electrònic

Més del 22% de la població mundial ja compra en línia. Estem tan habituats a escriure una adreça web i ordenar un producte en dos minuts, com si mai no haguéssim sabut. Podeu utilitzar diversos complements per crear una botiga en línia, però WooCommerce és sens dubte el més destacat. WooCommerce ja està agafant el sector del comerç en línia per una tempesta, fins i tot superant els competidors del mercat que es centren estrictament en el comerç electrònic.

21. Com crear un lloc web d’afiliació a Amazon

WordPress Crea una botiga Amazon

Una botiga d’afiliació d’Amazon et permet vendre els teus productes al mercat més gran del món. La integració de diferents plataformes com WordPress i Amazon sona com una cosa important, però realment no ho és. Aquest tutorial us permet recórrer tot el procés de llançament d’una botiga WP, traslladar els vostres productes al nou mercat i, per descomptat, la part més dolça: recollir els vostres beneficis..

22. Com afegir fitxers multimèdia

Afegeix multimèdia a WordPress

Afegir imatges, àudio i fitxers de vídeo a les publicacions és una brisa amb WP. Aquest extens tutorial de WordPress per a principiants aporta una mica de llum sobre el funcionament de l’editor WISYWIG integrat i sobre com integrar multimèdia per fer el vostre contingut més captivador. Com a bonus, hi ha alguns consells que es poden accionar sobre l’alineació i l’optimització de la mida.

23. Com pujar fitxers mitjançant FTP

Càrrega de fitxers WordPress FTP

La majoria de taulers de control contenen un sistema de gestió de fitxers integrat que us permet carregar dades fàcilment. També podeu aconseguir-ho mitjançant el tauler de control d’administració WP. Tot i això, ambdues maneres es limiten al nombre i la mida dels fitxers que podeu penjar simultàniament. El FTP, per contra, sovint és més ràpid, més segur i elimina totes aquestes restriccions.

24. Com afegir un favorit

Afegeix Favicon a WordPress

Alguna vegada has notat com la majoria de llocs web tenen una imatge minimitzada que apareix abans del seu nom a la pestanya del navegador? Això es diu favicon. Ofereix una excel·lent oportunitat per millorar la vostra marca i fer-la més memorable. A més, si sou com jo i manteniu obert un munt de finestres en tot moment, els favicons demostren una immensa ajuda quan heu de localitzar ràpidament una pestanya en concret..

25. Com afegir un gravador

Afegeix Gravatar a WordPress

Gravatar, que és Avatar reconegut mundialment, representa la vostra imatge visual al web. En lloc de crear perfils diferents en diversos llocs web, podeu tenir un sol compte mitjançant la informació predefinida. Aquesta solució és especialment útil per a bloggers actius que estan construint un nom per a ells mateixos.

26. Guia final per a multisites de WordPress

WordPress multisitu

WordPress ofereix l’opció nifty per executar diversos llocs web sota una sola instal·lació. Com és útil? En quins casos heu d’adoptar aquest mètode? Com funciona? Seguiu aquest excel·lent tutorial dels desenvolupadors reals de la funció multisiteu i esbrineu els avantatges de tenir tota una xarxa de llocs sota un mateix espai.

27. Com afegir diversos idiomes

WordPress Multilingüe

Quina millor manera d’atendre a un públic internacional que parlar-los en la seva llengua materna? Si afegiu nous idiomes al vostre lloc de WordPress existent, funciona perfectament sense instal·lacions addicionals de WP.

En termes de qualitat, us suggereixo fermament que busqueu una traducció manual del vostre contingut per tal d’afinar fins i tot els més petits detalls. Tot i així, els complements d’idiomes milloren dia a dia, gràcies a l’evolució de l’aprenentatge automàtic, de manera que encara són una opció excel·lent per considerar si cal estalviar temps.

28. Com utilitzar l’API REST de WordPress

API WP Rest

Les interfícies de programació d’aplicacions (o simplement API) permeten que dues aplicacions diferents puguin interconnectar i intercanviar dades. Per exemple, podeu utilitzar l’API de Google Maps per col·locar un mapa al vostre lloc web, que obtindrà informació rellevant directament de Google. Aplicant la mateixa lògica a WordPress, podem millorar notablement l’experiència dels usuaris i millorar les capacitats del nostre lloc, tot amb l’ajut de l’API REST.

29. Calendari de manteniment de llocs de WordPress

Manteniment del lloc de WordPress

El manteniment del lloc web és un procés continu. Encara que creeu el lloc WP perfecte, heu de vigilar-lo i assegurar-vos que sempre estigui actualitzat. Hi ha moltes coses a considerar, però no tingueu por: no cal recordar-les de cap manera. Aquesta llista ho farà per vosaltres.

Ara que ja hem acabat amb els conceptes bàsics, ha arribat el moment de reflexionar sobre com es veu i se sent el nostre lloc web.

Temes de WordPress

30. Com triar un tema

Trieu un tema de WordPress

L’elecció del tema adequat per al vostre lloc web és crucial i no parlo només d’aspectes bonics. La vostra disposició visual pot millorar notablement l’experiència de navegació dels visitants i fins i tot consolidar la seguretat general del lloc. Hi ha un munt de tutorials útils de WordPress sobre el tema, però aquesta extensa guia ho inclou tot.

31. Com personalitzar temes

Personalitza el tema de WordPress

Igual que amb qualsevol altra plataforma de codi obert, es pot personalitzar cada aspecte de la infraestructura de WordPress. Amb el coneixement adequat i una mica d’experiència, aviat sabreu que la modificació d’un tema WP no és només per a dissenyadors i desenvolupadors. Un cop obtingueu aquest punt, el cel és el límit!

32. Com crear un tema infantil

Tema infantil de WordPress

Imagineu-vos temes infantils com un entorn de prova per a qualsevol retoc i gir que vulgueu provar al vostre lloc web sense interrompre la seva disponibilitat en línia. Un tema infantil replica el seu “pare” i deixa tota la resta a la vostra imaginació. Si no falta cap funció després d’haver modificat el nou disseny, el tema principal omplirà els buits.

33. Com afegir tipus de lletra personalitzats

WordPress Afegeix fonts personalitzades

El tipus de lletra de contingut és un element essencial de la marca visual, que pot afegir aquesta necessitat molt necessària al vostre nou negoci. Per molt elegant que siguin algunes de les opcions integrades, sempre heu de buscar la singularitat. El tipus de lletra del vostre lloc web és la manera perfecta de fer-ho.

34. Comprensió de la psicologia del color

Psicologia del color WordPress

Segons estudis recents, un fantàstic 85% dels compradors en línia assenyalen el color com a principal motiu que els agrada o no els agrada un determinat producte. Tant si ho fem a nivell conscient com si no, els colors poden provocar emocions i les empreses progressistes ja utilitzen aquest fet.

35. Com realitzar proves A / B

WordPress Feu la prova A-B

Als venedors els agrada fer servir la metodologia de proves A / B, ja que poden trobar un ús pràctic considerable. Bàsicament, sempre que s’enfronti a una decisió, la podeu dividir en dues (o més) variacions. Suposem que us pregunteu si el vostre lloc ha d’adoptar un esquema de colors verd o blau. Podeu servir a cada nou visitant una versió diferent i les mètriques recopilades us donaran a conèixer quin color funciona millor. Al cap i a la fi, els números no menteixen, oi?

Una vegada que estigueu satisfets amb els nous aspectes elegants del vostre lloc web, podeu plantejar-vos afegir algunes funcionalitats. Hem classificat la llista següent de tutorials de complements de WordPress segons el seu valor per a diferents professionals.

Plugins de WordPress

36. Plugin WordPress imprescindible

Plugin de WordPress imprescindible

Amb més de 50.000 connectors a la biblioteca WP, és molt fàcil perdre’s. Per sort, podeu trobar una gran quantitat de tutorials útils de complements de WordPress que descriuen les eines bàsiques per començar i per què les necessiteu. D’allà cap a fora, tot depèn de la vostra imaginació. Només heu d’assegurar-vos que només afegiu el que necessiteu i actualitzeu regularment per evitar riscos de seguretat.

37. Complements de WordPress per a dissenyadors

Plugins de WordPress per a dissenyadors

Els dissenyadors poden aprofitar tot el seu potencial creatiu amb WordPress. Tots els aspectes visuals del lloc web del WP es poden personalitzar, i hi ha moltes eines per ajudar-vos a sortir. Doneu una ullada a una selecció d’alguns dels millors complements que als dissenyadors els agrada facilitar.

38. Complements de WordPress per a desenvolupadors

Plugins de WordPress per a desenvolupadors

Aquest és per a tots els vostres administradors de web, dedicatòries i correu brossa de codi. ElegantThemes s’ha creat un nom per a ells a la comunitat WP amb la seva extensa biblioteca de complements i alguns dels millors tutorials de WordPress. el seu guia us mostrarà els complements més preferits pels desenvolupadors i per què són tan populars.

39. Complements de WordPress per als venedors

Plugins de WordPress per a venedors

Neil Patel no necessita cap introducció si us interessa de forma remota el màrqueting digital. No puc pensar en una persona millor que confiï amb els consells de màrqueting que un dels principals influents en el camp i fundador d’una agència digital de gran èxit. Es complau compartir alguns dels seus coneixements i assenyalar els seus plugins preferits.

40. Complements de WordPress per als autors

Plugins de WordPress per als autors

El propòsit original de WordPress era popularitzar els blocs i no oblidem tots els autors que encara fan servir WP per alimentar els seus blocs. Des d’eines que ajuden a millorar les teves habilitats d’escriptura fins a suggeriments sobre la seguretat del vostre lloc web, aquest tutorial ho té tot. A més, la guia s’actualitza freqüentment de manera que podeu estar segur que la informació que hi ha a dins és intemporal.

41. Complements de WordPress per als propietaris de botigues

Plugins de WordPress per als propietaris de botigues

Tenir una botiga en línia avui dia és tan fàcil com la de pastís. Ja hem pres un vegeu de prop els millors constructors de llocs de comerç electrònic, i ara és el moment per obtenir més informació sobre els complements que podeu utilitzar per augmentar el rendiment de la vostra botiga. Trieu el conjunt d’eines adequat per al vostre negoci i aviat se succeirà l’èxit.

Un cop acabats els plugins, el següent conjunt de tutorials gratuïts de WordPress us ensenyarà tot el que heu de saber sobre com millorar la velocitat i el rendiment del vostre lloc..

Acceleració de WordPress

42. Com comprovar la velocitat del vostre lloc web

WordPress Comproveu la velocitat del lloc web

La velocitat del lloc no pot disminuir fins a un sol nombre, ja que molts factors afecten el seu rendiment. És bo que hi hagi diverses eines que no només et permeten mesurar la connexió d’arreu del món, sinó que també inclouen consells d’optimització òptima. El meu consell seria escollir-ne uns quants i comparar els resultats que obtenen de la mateixa ubicació.

43. Com optimitzar les vostres imatges

WordPress Optimitzar les Imatges

Permeteu-me que quedi clar una cosa: les vostres imatges són un dels factors més crucials per centrar-vos a l’hora de millorar la velocitat del vostre lloc. L’optimització d’imatges és un procés minuciós que comença de manera abans de penjar les visuals al vostre lloc web. Aquesta guia d’optimització és adequada per a principiants de WordPress, però els usuaris avançats també poden trobar alguns consells nets.

44. Com habilitar la compressió Gzip

Compressió GZIP de WordPress

Comprimir les imatges és imprescindible amb WordPress. Les fotografies d’alta resolució poden engrescar els nostres visitants, però també requereixen una bona part dels recursos del sistema. Garantir el temps de càrrega òptim de les vostres fotos alleugera la càrrega i, per tant, podeu gaudir de clients feliços i de retorn.

45. Com utilitzar un CDN

WordPress CDN

CDN, o xarxa de lliurament de contingut, és una xarxa de servidors de tot el món que conté còpies en memòria cau del vostre lloc web. Sempre que un visitant surt a la vostra pàgina, el servidor més proper a la seva ubicació mostra el contingut. D’aquesta manera es pot evitar qualsevol alentiment causat per les grans distàncies. El vostre proveïdor d’allotjament de WordPress pot recomanar sovint una solució CDN i fins i tot ajudar-vos a instal·lar-ne una.

46. ​​Com aprofitar la memòria cau del navegador

Memòria cau del navegador WordPress Leverage

Aquesta pirateria ràpida permet al vostre navegador introduir la memòria cau d’algunes parts de la pàgina, de manera que no es carreguen cada cop que algú hi surt. El truc correcte requereix algunes modificacions al vostre fitxer .htaccess, però aquest tutorial us ensenyarà a utilitzar la memòria cau del navegador de WordPress al vostre màxim avantatge..

47. Com utilitzar la càrrega asíncrona

Càrrega asíncrona de WordPress

Javascript és avui el nucli principal de la majoria de llocs web. Botons de xarxes socials, complements de SEO, temes: cada element del lloc web utilitza scripts i els scripts necessiten una bona part dels recursos. Assegureu-vos d’optimitzar els processos de Javascript i això reflectirà immediatament la vostra velocitat general.

La velocitat és fonamental, i podeu beneficiar-vos d’alguns consells en profunditat sobre com fer-vos volar al lloc web de WP, però també és seguretat. El següent conjunt de tutorials de WordPress us ensenyarà a crear un mur al voltant del vostre lloc web (i no necessitareu que Mèxic pagui per això).

42. Com comprovar la velocitat del vostre lloc web

WordPress Comproveu la velocitat del lloc web

La velocitat del lloc no pot disminuir fins a un sol nombre, ja que molts factors afecten el seu rendiment. És bo que hi hagi diverses eines que no només et permeten mesurar la connexió d’arreu del món, sinó que també inclouen consells d’optimització òptima. El meu consell seria escollir-ne uns quants i comparar els resultats que obtenen de la mateixa ubicació.

43. Com optimitzar les vostres imatges

WordPress Optimitzar les Imatges

Permeteu-me que quedi clar una cosa: les vostres imatges són un dels factors més crucials per centrar-vos a l’hora de millorar la velocitat del vostre lloc. L’optimització d’imatges és un procés minuciós que comença de manera abans de penjar les visuals al vostre lloc web. Aquesta guia d’optimització és adequada per a principiants de WordPress, però els usuaris avançats també poden trobar alguns consells nets.

44. Com habilitar la compressió Gzip

Compressió GZIP de WordPress

Comprimir les imatges és imprescindible amb WordPress. Les fotografies d’alta resolució poden engrescar els nostres visitants, però també requereixen una bona part dels recursos del sistema. Garantir el temps de càrrega òptim de les vostres fotos alleugera la càrrega i, per tant, podeu gaudir de clients feliços i de retorn.

45. Com utilitzar un CDN

WordPress CDN

CDN, o xarxa de lliurament de contingut, és una xarxa de servidors de tot el món que conté còpies en memòria cau del vostre lloc web. Sempre que un visitant surt a la vostra pàgina, el servidor més proper a la seva ubicació mostra el contingut. D’aquesta manera es pot evitar qualsevol alentiment causat per les grans distàncies. El vostre proveïdor d’allotjament de WordPress pot recomanar sovint una solució CDN i fins i tot ajudar-vos a instal·lar-ne una.

46. ​​Com aprofitar la memòria cau del navegador

Memòria cau del navegador WordPress Leverage

Aquesta pirateria ràpida permet al vostre navegador introduir la memòria cau d’algunes parts de la pàgina, de manera que no es carreguen cada cop que algú hi surt. El truc correcte requereix algunes modificacions al vostre fitxer .htaccess, però aquest tutorial us ensenyarà a utilitzar la memòria cau del navegador de WordPress al vostre màxim avantatge..

47. Com utilitzar la càrrega asíncrona

Càrrega asíncrona de WordPress

Javascript és avui el nucli principal de la majoria de llocs web. Botons de xarxes socials, complements de SEO, temes: cada element del lloc web utilitza scripts i els scripts necessiten una bona part dels recursos. Assegureu-vos d’optimitzar els processos de Javascript i això reflectirà immediatament la vostra velocitat general.

La velocitat és fonamental, i podeu beneficiar-vos d’alguns consells en profunditat sobre com fer-vos volar al lloc web de WP, però també és seguretat. El proper conjunt de tutorials de WordPress us ensenyarà a crear un mur al voltant del vostre lloc web (i no necessitareu que Mèxic pagui per això).

Protecció de WordPress

48. Com actualitzar WordPress

Actualització de WordPress

Les actualitzacions d’aplicacions són una cosa important. Per què? Per començar, aporten moltes funcions noves a la taula, contenen correccions d’errors i milloren el rendiment general del vostre lloc. Això només hauria de ser prou convincent. Però aquí hi ha el veritable tret: les actualitzacions combinen les vulnerabilitats de seguretat que sovint exploten els pirates informàtics. De fet, els ciberatacs WP bàsics representen el 31,5% de totes les infraccions de seguretat a WordPress. Millor segur que ho sento, no??

49. Com fer una còpia de seguretat de WordPress

Còpia de seguretat de WordPress

Per molt que confieu en el vostre host i en les vostres precaucions de seguretat, sempre haureu de tenir un pla de còpia de seguretat. En aquest cas, força literalment. Les falles inesperades es produeixen i no podeu arriscar-vos a perdre dades perquè us ha sorprès. Per tant, sigueu proactius i assegureu la bona navegació del vostre negoci amb una estratègia de còpia de seguretat regular.

50. Com amagar la vostra pàgina d’inici de sessió d’administrador

WordPress Amaga la pàgina d’administració

Has sentit a parlar d’atacs de força bruta? Els pirates informàtics els llancen per obtenir accés no autoritzat a llocs web. Els atacs de força bruta apareixen a la pàgina d’administració (que per defecte es troba a / wp-administrador) i executar un algorisme que simuli els intents d’inici de sessió. Executen milions de combinacions d’usuaris i passatges fins que finalment es trobin. Imagineu-vos si “moveu” la pàgina d’administrador a una ubicació diferent i més segura. Sembla senzill, però és molt efectiu.

51. Com limitar els intents d’inici de sessió

WordPress Limita els intents d’inici de sessió

Una altra forma de protegir-vos contra aquests molestos atacs de força bruta és limitar els intents d’inici de sessió a la vostra pàgina d’administrador. D’aquesta manera, fins i tot si el hacker troba la seva ubicació, el funcionament de l’algorisme maliciós acabarà de colpejar un mur de pedra després de diversos intents. Al final del dia, afegint una capa addicional de seguretat al vostre lloc només pot funcionar en benefici.

52. Com protegir la contrasenya WordPress

WordPress Protegiu amb contrasenya

Pot ser que hi hagi moltes raons per les quals voleu que un contingut (o tot) del vostre contingut quedi amagat dels ulls indiscretos. Per sort, WordPress us permet habilitar l’inici de sessió segur a qualsevol part del vostre lloc web (una pàgina, un producte, un fitxer descarregable) i l’anomeneu. Seguiu aquest tutorial útil per saber com.

53. Com afegir autenticació de dos factors

Configuració de WordPress Autenticació de dos factors

Un dels mètodes per reforçar encara més la vostra aplicació WP és afegir una autenticació de dos factors en iniciar la sessió. Ja sabeu, algunes poques coses addicionals que de vegades hem de fer a més d’introduir el nostre usuari i passar, com ara fer clic a una foto o escriure una combinació de lletres / números. Avui, aprendràs un parell de maneres més creatives de protegir la vostra pàgina d’inici de sessió.

Ara la nostra seguretat està a l’altura –si encara us sembla alguna cosa, apreneu a fer-la veritablement impregnable– i ens podem centrar més en l’optimització del nostre lloc. El proper conjunt de guies de formació de WordPress faran aquesta tasca tan fàcil com es pugui.

Optimització de WordPress

54. Guia SEO definitiva

Guia SEO definitiva

L’optimització de motors de cerca (o SEO per a resum) significa fins a quin punt el vostre lloc web apareixerà als resultats de la cerca. Google, líder del mercat absolut, té en compte més de 200 factors a l’hora de mostrar resultats, i teniu influència sobre la majoria d’ells. La manera d’utilitzar-los pot marcar la diferència entre un negoci de moda o un rebombori.

55. Com es poden trobar i arreglar enllaços trencats

WordPress Trobar i corregir enllaços trencats

Migrar un lloc web de WordPress o canviar el seu domini inevitablement significa que heu d’assegurar-vos que els vostres enllaços es rediriguin correctament cap a la nova ubicació. En cas contrari, conduiran tant els visitants com els rastrejadors del motor de cerca a pàgines inexistents que obrin una nova llauna de cucs..

56. Com impedir que els motors de cerca indexin el vostre lloc

WordPress Stop Motors de cerca d’indexació

Els llocs web no només apareixen durant la nit. Es requereixen una planificació, un assaig i un error minuciosos, i diverses redaccions fins arribar a la perfecció. Tot i que es pot permetre el luxe de fer canvis directament al lloc en directe en les seves primeres etapes, és millor que no deixeu els robots de cerca abans d’acabar les vostres principals tasques d’optimització.

57. Com restringir els enllaços permanent

Enllaçar enllaços de WordPress

L’estructura d’URL perfecta és neta, llegible i tan curta com sigui possible. WordPress entén com són els enllaços enllaços imprescindibles per a la vostra estratègia de SEO general i ofereix algunes opcions integrades per al seu perfeccionament. Aquest extens tutorial ho inclou tot i el complementa amb respostes a les preguntes més freqüents sobre el tema.

58. Full de trampes dels desenvolupadors

Full de trampes de WordPress

Aquest és per als usuaris més avançats. Si teniu habilitats de codificació i voleu aplicar-les al vostre lloc de WordPress, aquesta llista serà un ajudant indispensable. El full de trampes comença amb els conceptes bàsics de WordPress i, a continuació, cobreix els fonaments bàsics que ajudaran a millorar les vostres habilitats en desenvolupament.

59. Com configurar Yandex a WordPress

Configuració de WordPress Yandex

Google és, amb molt, el motor de cerca més popular … però no necessàriament a tots els països. Si la vostra audiència prové principalment de Rússia, haureu de considerar l’optimització del motor de cerca local, Yandex. L’empresa té just més del 50% del mercat de motors de cerca russos, convertir el país en un dels pocs llocs del món on Google no reclama el primer lloc.

Arribats a aquest punt, WP ha de semblar prou fantàstic perquè et permeti canviar de la plataforma existent (i és comprensible). Aquests propers tutorials de WordPress us guiaran a través del procés.

Migració de WordPress

60. Com moure un lloc de Blogger a WordPress

Mouu Blogger a WordPress

Blogger és una de les plataformes de blocs més populars i hi ha un munt de bones raons per això. Registre gratuït, navegació senzilla, menús clars: tots són beneficis essencials, molt agradables pels nous usuaris. Tanmateix, a mesura que el vostre lloc creixi, inevitablement us trobareu amb restriccions, és per això que moveu-vos a WordPress és una solució més que lògica.

61. Com moure un lloc Wix a WordPress

Mouu Wix a WordPress

Una altra solució popular de creació de llocs web és Wix. Tan atractiu com per si sol, quan el compareu amb WordPress, no hi és allà mateix. El WP és la millor opció en termes de versatilitat i llibertat creativa, per la qual cosa no és gens natural voler fer el canvi.

62. Com convertir un lloc de Joomla a WordPress

Moveu Joomla a WordPress

Joomla ha estat durant anys el primer lloc del mercat de CMS. Després, WordPress va disparar i va arrasar la competència. Així que no va ser una sorpresa quan els usuaris de Joomla van començar a reunir-se a la nova plataforma. Les dues aplicacions de creació web són inherentment diferents i el procés no és exactament senzill. Per sort, hem trobat alguna cosa per guiar-vos en tot el procés.

63. Com es converteix HTML en WordPress

HTML a WordPress

Transformar una pàgina HTML estàtica a WordPress pot ser una tasca descoratjadora. Per sort, hi ha més d’una manera de combatre el gat HTML, de manera que adopteu la selecció amb el mètode que us sembli més adequat. Un cop acabat, podeu gaudir formant part d’una de les comunitats en línia més grans i utilitzar tots els seus recursos.

64. Com moure WP del servidor local al lloc en viu

Mouu WordPress de Local a Live

Sempre tan sovint, els desenvolupadors prefereixen construir i modificar WordPress localment en lloc d’aplicar canvis directament a l’entorn en viu. Aquest mètode aporta els avantatges evidents de treballar fora de línia i provar personalitzacions sense el risc afegit de que el vostre lloc web passi plàtans. Ara pots aprendre a fer-ho tu mateix en uns quants passos fàcils.

65. Com migrar WordPress a un amfitrió nou

Moveu WordPress a un nou host

Sovint, quan traslladeu el vostre lloc web a un amfitrió nou, tenen cura de la transferència del lloc. Tot i això, això no és un determinat, de manera que sempre és útil estar preparat per provar les vostres habilitats. Aquí teniu un extens tutorial que us ajudarà a moure WordPress i a no perdre dades.

Ara hem tractat tots els aspectes essencials de la creació d’un lloc web amb WordPress i teniu molt de gust per fer. Abans de deixar-vos cavar en aquesta informació, he tingut alguna cosa per a aquells que preferiu aprendre de les guies audiovisuals.

Tutorials de vídeo de WordPress

66. Com començar un lloc WordPress en 10 minuts

YouTube: inicieu un lloc de WordPress

El vídeo d’instrucció de WPBeginner ens porta a fer un ràpid recorregut des dels primers passos per triar un amfitrió, fins al llançament d’un lloc WP en directe. Si hi ha tanta informació en 10 minuts, només cal que imagineu la velocitat d’introduir-vos al joc de WordPress.

67. Com desenvolupar un tema des de Scratch

YouTube: desenvolupar el tema de WordPress

Aquest tutorial aprofundeix una mica més en les complexitats que hi ha darrere dels temes del WP i us permet convertir-vos en un desenvolupador de WordPress vosaltres mateixos. Després de veure el vídeo, podreu entendre millor CSS i JS i implementar aquestes habilitats per crear un lloc web visualment impressionant.

68. Com es pot crear una botiga en línia

Youtube: crea una botiga WordPress

Començar un nou lloc web amb WordPress no és un gran problema, però hi ha alguns detalls essencials a considerar. Així doncs, vaig decidir mostrar-vos un dels tutorials de WordPress més extensos de YouTube que hi ha per assegurar-vos que no us perdeu res. Tant si necessiteu ajuda per a la vostra cistella de la compra, la implementació del producte o la passarel·la de pagament, aquest vídeo us ha cobert.

69. Com utilitzar Docker Redacta amb WordPress

Component de Docker de WordPress

Docker Compose és una eina que us permet portar WordPress al següent nivell mitjançant la tecnologia de diversos contenidors. No és exactament adequat per a usuaris principiants, però si coneixeu marcs i llenguatges de script similars, Docker us pot ajudar a fer meravelles amb WP..

Embolicant-lo

Allà en teniu, gent!

Amb això es conclou la llista de tutorials de HostingTribunal. Encara que comenceu com a novista complet del WP, en aquest moment ja haureu de sentir-vos tan segurs com un usuari experimentat. Com podeu veure, el CMS més popular no és tan difícil d’operar. Així, amb una mica de pràctica, aviat creareu el lloc dels vostres somnis.

Penseu que he perdut alguna cosa o que busqueu més informació sobre un tema de WordPress?

Avisa’m i ho afegiré amb molt de gust. Adéu ara mateix i …

… creieu que ens oblidàvem de la bossa de patates fregides? Si arribeu a aquest punt, mereixeu-ne un.

Bossa de Xips

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map