Recenzija BigCartel – Izbira umetnika

Kot umetnik ali ustvarjalec je težko ugotoviti, katera platforma e-trgovine bi morali uporabljati – BigCartel, Shopify ali katero koli drugo možnost?


ne vidiUstvarjanje umetnosti je ena stvar. Kaj se zgodi, ko ga želite prodati preko spleta? Ne želite, da se estetika vaše spletne trgovine odvzame vašim lepim, zabavnim ali nasilnim stvaritvam.

Tega ne morete samo prodati nikjer.

Arty izdelki si zaslužijo umetniško predstavitev za lažjo prodajo. Uporaba platforme za e-trgovino, ki služi splošni množici, je morda preveč, zmedeno in nepotrebno.

BigCartel stopi in naredi predstavitve čudovitih izdelkov preprosto in zabavno.

TLDR;

BigCartel je platforma za e-trgovino, namenjena umetnikom in ustvarjalcem. Prav prilega se sladkemu mestu, da ne potrebujemo vseh funkcionalnosti Shopify vendar potrebujejo več kot Wix ali kvadrat ponudbe za e-trgovino.

Vidik, ki ga BigCartel resnično nohti ustvarjanje vitrine za izdelke. Dizajn spletnega mesta, ki ga ponuja BigCartel, govori o izdelkih, ki se prodajajo.

To je odlična možnost, ki umetnikom in ustvarjalcem omogoča trgovino, ki jo želijo. BigCartel ponuja brezplačen načrt z omejenimi funkcijami, ki vsakemu omogočajo, da preveri, ali jim je storitev všeč, preden nadgradi na plačljiv načrt.

Prednosti

Specifični prednosti za BigCartel so bolj pomembne kot posebne prednosti drugega odlični graditelji spletnih strani smo pregledali v preteklosti. BigCartel je nišna storitev – če profesionalci govorijo z vami, potem verjetno prebivate v tej niši.

Cenitev

Ker ima BigCartel omejene funkcije in minimalizem je glavni cilj oblikovalske estetike svojih storitev ne bi mogli ceniti tako, kot to počne družba Shopify.

Več podrobnosti najdete v spodnjem razdelku o cenah, vendar je edini razliko med njihovimi načrti, koliko izdelkov lahko prodajate hkrati.

Očitno je to za umetnika, ki ima 500 slik, ki jih želijo prodati. Način njihove cene je za večino ciljnega trga BigCartela privlačen. Če naenkrat prodajate samo 7 izdelkov, račun za vaše spletno mesto bo nizek, kot je lahko.

Narejeno za umetnike

Bistvo BigCartela je, da privlači umetniško množico. Teme, ki jih ponuja podjetje, so zasnovane tako, da prikazujejo čudovite izdelke. Vsi najboljši primeri oblikovanja BigCartel so minimalistični in v celoti prikazujejo estetsko prijetne izdelke, ki jih prodajajo njihove stranke.

thegoodtwin namizje

Zgornji primer samo prodaja beležnice, vendar, kot lahko vidite, so glavna funkcija. Oblikovanje spletnih strani je do skrajnosti minimalistično. To umetnikom ustreza, saj je več informacij, poleg tega, kako izgleda izdelek, nepomembno.

Kako preprosta je uporaba storitve in čas nastavitve na skrajno nizkem koncu, obstaja preostalo veliko časa za delo na vaši umetnosti in izdelkih.

Enostaven za uporabo

Minimalistična narava BigCartel prinaša eno najpreprostejših platform za e-trgovino na trgu. BigCartel je ne za ljudi, ki želijo skočiti v trmasto trdoto e-trgovine.

Armaturna plošča Big-Cartel

Predstavijo vam preprosto armaturno ploščo, ki vam omogoča, da opravite nekaj različnih nalog. Prilagodljivost na visoki ravni ni ime igre z BigCartelom, kar predstavlja odličen uporabniški vmesnik za ljudi, ki jih zanima preprostost

Tudi druge storitve so enostavne za uporabo, toda BigCartel bi lahko dejansko osvojil krono v tej kategoriji. Določil sem si čas, na BigCartel-u lahko dobim polovico spodobnega videza s petimi izdelki 18 minut in 47 sekund.

Očitno ni nič narobe, če si vzamete čas. Pravim, da zagotovo ne boš in še vedno lahko imaš lepo spletno mesto.

Slabosti

Ni razširljivo

Res bi bilo zanič, če bi se skupaj z vašo majhno trgovino na BigCartelu postavili in potem iz nekega razloga šli na virus. Želeli bi spremeniti svoje podjetje, saj bi se denar vlival. Težava je v tem BigCartel za to nima funkcionalnosti. Gotovo bi morali preklopite na drugo storitev.

Mislim, da to, da bi bil velik v trgovini, ni velik problem. Težava je v tem, da boste v tem primeru verjetno želeli preiti na drugačno rešitev e-trgovine.

Tudi velikanska knjižnica izdelkov in njihovo spreminjanje ne deluje tako dobro na BigCartel. Cene temeljijo na tem, koliko izdelkov imate zgornja meja izdelka je 300. Podeljeno, 300 izdelkov pomeni, da imate absurdno velik katalog izdelkov. Verjetno bi komu, ki ima toliko izdelkov, svetoval, naj ga vseeno spodrsne.

Omejene funkcije in integracije

Zaradi minimalistične narave BigCartela po naravi manjkajo nekatere funkcije, ki jih vsebujejo najboljše platforme e-trgovine. Funkcije, kot so njihove orodje za izračun davka pustite veliko želenega in stroške pošiljanja lahko nastavite le kot pavšalna cena pošiljanja.

BigCartel ima nekaj integracij, vendar je število majhno, zlasti v primerjavi s storitvijo, kot je Shopify – ki jih ima na tisoče.

Stvar je v tem, da je očitno, da je to po načrtu. BigCartel očitno ni zainteresiran za široko tržišče. Želijo si le, da bi ustvarjalci in umetniki uporabili svoje storitve, da bi prikazali svoje stvaritve in umetnost.

S tem pristopom ni nič resnično narobe, ampak pomeni, da ne bodo na voljo vse funkcije in integracije, kot jih ima Shopify..

Gradite svojo trgovino

Nastavitev trgovine je tako preprosta kot pri BigCartel. V tem in dobesednem ni ničesar nejasnega ali težkega namestitev naj traja manj kot eno uro tudi če si resnično želite vzeti čas. Kot sem že omenil, sem vgradil trgovino v redu manj kot 20 minut.

Kako deluje

Takoj po ustvarjanju računa se bo pred vami pojavil preprost nastavitveni vmesnik. Če vas kaj zmede ali vam predstavlja težave, lahko poiščete pomoč v centru za pomoč ali se obrnete na podporo.

dodaj stran velike kartele

Ko boste skozi nekaj korakov prešli z nastavitvenim vmesnikom, bo naslednja stvar nadzorna plošča (prikazana v razdelku za profesionalce). Naslednji korak je samo to dodajte izdelke in oblikujte svojo trgovino – oboje je korak za korakom in izjemno enostavno.

Teme

BigCartel ima trenutno petnajst tem. Vsi so minimalistični in se osredotočajo na izdelke bolj kot na dejansko zasnovo spletne strani.

Velike karte karte

Vsak je enostaven za urejanje in lahko prikaže velike fotografije. Teme so noro enostavno manipulirati in ustvariti čudovit način predstavitve izdelkov.

Težava nastane, ko je zaželena več prilagoditve. Morali boste sami narediti nekaj kodiranja ali najeti nekoga, ki bo to storil namesto vas. Če bi to radi storili, potem BigCartel tako ali tako nima veliko smisla kot izbira za vas.

Obstajajo tudi teme tretjih oseb, vendar je večina teh v bistvu tisto, kar lahko dobite na samem BigCartel-u in morda nima enake stopnje podpore ali optimizacije mobilnih naprav.

Funkcije e-trgovine

Zmožnosti

Najboljši način za opisovanje zmogljivosti BigCartela je ta, da pove, da je sposoben tega, česar je sposoben. Kar počne – dela dobro.

BigCartel ima odličen SEO orodje s tem se prepričajte, da ne počnete nobenih ogromnih SEO faux pasov. Omogoča tudi ustvarjanje kode za popust in omogoča upravljanje s svojo Facebook trgovino.

Poleg tega ima BigCartel mobilno aplikacijo, kar pomeni, da lahko upravljate svojo trgovino na poti.

Integracije

Ne preseneča, da BigCartel nima nore količine integracij. Dobra stvar je v tem imajo vse potrebno in vsi so kakovostni.

BigCartel ima integracije, kot so Facebook trgovina, Google Analytics, LiveChat, Printful, MailChimp, Art Of Where in še nekaj drugih.

Mobilna optimizacija

Vse teme BigCartela so popolnoma optimizirane za mobilne naprave. To pomeni, da vam ne bo treba ustvariti dveh ločenih modelov za vašo trgovino, ki jih bodo ljudje videli v računalniku in tisti, ki bodo do njih dostopali s svojega telefona.

bigcartel za ios

Mobilni modeli so prav tako hitri kot tradicionalni modeli, zato bodo izkušnje mobilnega nakupovanja lahke za prihodnje stranke.

Tu sta dve zabavni statistiki spletnega mesta e-trgovanje za vas:

  • Slab mobilni dizajn samo za 57% uporabnikov interneta ne priporoča svojega podjetja svojim vrstnikom.
  • Skoraj 80% potrošnikov se bo nehalo ukvarjati z vašim spletnim mestom, če se mobilno spletno mesto prikaže neprijetno.

Pomoč strankam

BigCartel ima odzivno in koristno podporo strankam. Na ekipni strani svojega spletnega mesta celo predstavijo vse svoje agente za podporo strankam – kar pomeni, da jih v resnici tudi imajo prednostna podpora strankam.

Vprašanje je, da je podpora ne 24/7 in nimajo podpore za telefon ali klepet. Moj najljubši način, da se obrnete na skupino za podporo, je prek klepeta in ne, da bi bil takšen zalogaj.

Imajo tudi center za pomoč, ki zajema večino vprašanj, ki bi se lahko pojavila pri uporabi storitve.

podpora za bigcartel

Organiziran je v različne sklope, kot je zgoraj opisan del z osnovami. Vsak razdelek prikazuje preprosta navodila, kako uporabiti vse vidike ustvarjalca spletnega mesta.

Cenitev

BigCartel obravnava cene relativno drugače kot katera koli druga dobra možnost na trgu. To je mogoče uporabiti v vašo korist ali v slabo voljo.

Z vsemi plačanimi načrti je vsaka stranka na voljo vsa funkcija. Edina razlika je v številu izdelkov, ki jih lahko prodate. Če nameravate samo za vedno prodati manj kot 20 izdelkov – BigCartel je neverjetna poceni možnost.

Podjetje ponuja tudi brezplačen Gold načrt, ki omogoča, da se preizkusi BigCartel. Brezplačni načrt vam omogoča nalaganje do 5 izdelkov in ima omejene funkcije. Dobra ideja bi bila preizkusite brezplačni načrt in nadgradite, če se odločite, da vam je všeč.

Zaključek

BigCartel bi moral biti vaša izbira za e-trgovino, če ste umetnik ali podoben izvajalcu in iščete preprost način za prodajo svojih izdelkov na svojem spletnem mestu – namesto Etsy.

Tukaj je skoraj nobene krivulje učenja in lahko imate funkcionalno spletno mesto, ki prikazuje vaše izdelkov v približno 30 minutah.

Shopify je neverjetna platforma za e-trgovino in naša najbolj priporočljiva platforma za e-trgovino, vendar nas je BigCartel presenetil z dokazujejo, kako dobri so pri servisiranju svojega ciljnega trga.

Če razmišljate, “zakaj ne morem prodati tisoč izdelkov? Kaj se zgodi čez 6 mesecev? “, Potem boste morda želeli preveriti naš pregled Wix vs WordPress za bolj izvedljivo rešitev.

Pogosta vprašanja

Brezplačno je BigCartel?

BigCartel ponuja brezplačen načrt, ki vam omogoča uporabo omejenih funkcij in prodajo do petih izdelkov. Kot nalašč za preizkušanje storitve pred nadgradnjo.

Je Shopify boljši od BigCartel-a?

Z eno besedo – da. Z dvema besedama – odvisno je. Shopify je najboljša izbira za večino ljudi, ki želijo zgraditi trgovino za e-trgovino. BigCartel je fantastična alternativa za ljudi, ki želijo svoje umetniške izdelke predstaviti v svojem spletnem prostoru in se ne želijo globoko potopiti v e-trgovino.

Kaj počne BigCartel?

BigCartel je platforma za e-trgovino. Namenjeni so ponudbi umetnikov, ki prodajajo svoje umetnine, in majhnih blagovnih znamk, ki prodajajo umetniške izdelke.

Ali BigCartel poseže?

Za Stripe in PayPal obstajajo pristojbine za obdelavo kreditnih kartic, vendar BigCartel zaračuna le mesečno pristojbino – brez transakcijskih stroškov.

Kako deluje plačilo Stripe?

Stripe je zelo enostaven za uporabo. Vse, kar morate storiti, je, da ustvarite račun in vpišete podatke o svojem bančnem računu. Ko nekdo od vas kupi nekaj, se preko Stripea denar nakaže neposredno na vaš bančni račun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map