Рецензија БигЦартел – Избор уметника

Као уметника или ствараоца, тешко је схватити која је платформа е-трговине коју требате користити – БигЦартел, Схопифи или било коју другу опцију?


не видиСтварање уметности је једна ствар. Шта се дешава када желите да га продате путем интернета? Не желите да естетика ваше интернет продавнице одузме ваше лепе, функи или насилне креације.

Не можете то продати било где.

Арти производи заслужују уметничку изложбу како би се олакшала продаја. Кориштење платформе за е-трговину која служи опћој маси може бити неодољиво, збуњујуће и непотребно.

БигЦартел улази и чини приказивање лепих производа једноставним и забавним.

ТЛДР;

БигЦартел је платформа за е-трговину намењена уметницима и ствараоцима. Одлично се уклапа у слатко место не треба све функционалности Схопифи али треба више од тога Вик или Скуареспаце понуде за е-трговину.

Аспект који БигЦартел заиста чини нокте је креирање излога за производе. Дизајн веб странице који БигЦартел нуди говори о производима који се продају.

Ово је сјајна опција која омогућава уметницима и ствараоцима да имају продавницу коју желе. БигЦартел нуди бесплатан план са ограниченим функцијама које омогућавају било коме да види да ли им се свиђа услуга пре надоградње на плаћени план.

Прос

Специфични про професионалци за БигЦартел важнији су од специфичних за остале сјајни градитељи веб локација коју смо прегледали у прошлости. БигЦартел је ниша услуга – ако професионалци разговарају са вама, вероватно се налазите у тој ниши.

Цене

Пошто БигЦартел има ограничене могућности и минимализам је главни циљ естетике дизајна своје услуге нису могле да цене на исти начин као што то чини компанија Схопифи.

Више детаља можете пронаћи у доњем одељку о ценама, али једини разлика између њихових планова је колико производа можете продати одједном..

Очигледно је да је то уметнику који има 500 слика које жели да прода. За велику већину циљног тржишта БигЦартела, начин на који цене је атрактиван. Ако продајете само 7 производа одједном, рачун за вашу веб локацију биће низак колико може бити.

Направљено за уметнике

Смисао БигЦартела је да се допадне уметничкој публици. Теме које компанија нуди све су дизајниране тако да приказу прелепе производе. Сви најбољи примери дизајна БигЦартел-а су минималистички и у потпуности приказују естетски угодне производе које њихови купци продају.

тхегоодтвин десктоп

Горњи пример само продаје нотепад-ове, али као што видите производи су главна карактеристика. Дизајн веб страница је минималистичан до крајности. Ово уметницима одговара јер су додатне информације поред тога што производ изгледа небитне.

Колико је услуга једноставна за коришћење и подешавање времена на крајње ниском крају, постоји остало је много времена за рад на вашој уметности и производима.

Једноставан за коришћење

Минималистичка природа БигЦартел-а доноси једну од најједноставнијих платформи за е-трговину на тржишту. БигЦартел је није за људе који желе ускочити у гадну мрљу е-трговине.

Биг-Цартел-контролна табла

Представљају вам једноставну командну таблу која вам омогућава да обавите неколико различитих задатака. Прилагодљивост на високом нивоу није име игре са БигЦартел-ом и ово представља сјајно корисничко сучеље људима који су заинтересовани за једноставност

И друге услуге су једноставне за коришћење, али БигЦартел би у овој категорији могао заправо освојити круну. Одређен сам временом, могу да набавим веб локацију достојног изгледа на БигЦартелу са пет производа 18 минута и 47 секунди.

Очигледно је да нема ништа лоше у томе што одвојите своје време. Само кажем – дефинитивно не морате и још увек можете да имате прилично доброг веб сајта.

Цонс

Није скалабилно

Било би заиста гадно сместити се заједно са својом малом продавницом уметности на БигЦартелу и из неког разлога отићи у вирус. Желели бисте да промените величину свог пословања како се новац улива. Проблем је у томе БигЦартел за то нема функционалност. Сигурно би морали пребаците се на други сервис.

Претпостављам да велики погодак у трговини није велики проблем. Проблем је у томе што ћете, ако то учините, вероватно желети да пређете на друго решење за е-трговину.

Такође, посједовање огромне библиотеке производа и скалирање на тај начин не функционира тако добро на БигЦартел-у. Цене су засноване на томе колико производа имате и они садрже највише 300 производа. Одобрено, 300 производа значи да имате апсурдно велики каталог производа. Вероватно бих саветовао било кога са толико производа да је свеједно сруши.

Ограничене карактеристике и интеграције

Због минималистичке природе БигЦартел-а суштински недостају неке функције које укључују најбоље платформе е-трговине. Функције попут њихових алат за обрачун пореза остављају много да се пожели и трошкови слања могу се поставити само као фиксна поштарина.

БигЦартел има неколико интеграција, али број је низак, посебно у поређењу са услугом као што је Схопифи – која има хиљаде.

Ствар је у томе што је – очигледно да је то дизајнирано. БигЦартел очигледно није заинтересован да служи широком тржишту. Они само желе да креативци и уметници користе своју услугу како би приказали своје креације и уметност.

У овом приступу нема ништа погрешно, то само значи да неће бити доступне све функције и интеграције сервиса какав је Схопифи..

Изградња своје продавнице

Подешавање ваше продавнице је лако као и БигЦартел. Нема дословно ништа збуњујуће или тешко у томе подешавање треба да траје мање од сат времена чак и ако заиста желите да одвојите време. Као што сам раније напоменуо, уградио сам уреду дућан испод 20 минута.

Како то ради

Одмах након што креирате свој рачун, пред вама ће се појавити једноставно сучеље за подешавање. Ако вас нешто збуњује или представља тешкоће, можете потражити помоћ у центру за помоћ или се можете обратити корисничкој служби.

додајте велику карту картела

Након што прођете кроз неколико корака са интерфејсом за постављање, наредна плоча (приказана у одељку професионалца) биће следећа ствар коју видите. Следећи корак је управо то додајте производе и дизајнирајте своју продавницу – оба су корак по корак и изузетно су лака.

Теме

БигЦартел тренутно има петнаест тема. Сви су минималистички и фокусирани су на производе више од самог дизајна веб странице.

Велике карте карте

Сваку од њих је лако изменити и може приказати велике фотографије. Темама је сулудо лако манипулирати и створити прекрасан начин приказивања производа.

Проблем настаје када је потребно више прилагођавања. Мораћете сами да направите кодирање или унајмите некога да то уради за вас. Ако бисте то жељели радити, БигЦартел ионако нема пуно смисла као избор за вас.

Постоје и теме трећих страна, али већина их је у основи оно што можете добити на самом БигЦартел-у и можда немају исти ниво подршке или оптимизације за мобилне уређаје.

Функције е-трговине

Способности

Најбољи начин да се опишу могућности БигЦартела је тако што се каже да је способан за оно за што је способан. Оно што ради – добро ради.

БигЦартел има одличан СЕО алат што може осигурати да не вршите неке масовне пропусте за СЕО. Такође вам омогућава да креирате кодове за попуст и омогућава вам управљање Фацебоок продајом.

Поврх тога, БигЦартел има мобилну апликацију што значи да можете управљати својом продавницом у покрету.

Интеграције

Не изненађује то што БигЦартел нема луду количину интеграција. Добра ствар је у томе имају све потребне и сви су високог квалитета.

БигЦартел садржи интеграције као што су Фацебоок Сторе, Гоогле Аналитицс, ЛивеЦхат, Принтфул, МаилЦхимп, Арт Оф Вхере и неколицина других..

Мобилна оптимизација

Све теме БигЦартела су у потпуности оптимизиране за мобилне уређаје. То значи да нећете морати да креирате два одвојена дизајна за вашу продавницу које ће људи видети на рачунару и оне ће им приступити телефон.

бигцартел за иос

Мобилни дизајни су једнако брзи као и традиционални дизајни и учиниће да доживљај мобилне куповине постане лаган за будуће купце.

Ево две забавне статистике веб локација еЦоммерце за вас:

  • Лош дизајн мобилног телефона довољан је за 57% корисника интернета да своје пословање не препоручују вршњацима.
  • Скоро 80% потрошача престаће да се бави вашом веб страницом ако се мобилна веб локација прикаже непријатно.

Подршка муштеријама

БигЦартел има брзу и корисну корисничку подршку. На тимској страници њихове веб странице чак приказују све своје агенте за корисничку подршку – што значи да их у ствари и имају приоритетна корисничка подршка.

Питање је што је подршка не 24/7 и немају подршку за телефон или ћаскање. Мој најдражи начин да се обратим тиму за подршку је путем ћаскања и не држање таквог типа.

Они такође имају центар за помоћ који покрива већину питања која могу настати приликом коришћења услуге.

подршка за бигцартел

Организован је у различите секције – као што је описано у претходном тексту. Сваки одељак приказује једноставна упутства о томе како користити сваки аспект алата за прављење веб локација.

Цене

БигЦартел обрађује цене релативно другачије од било које друге добре опције на тржишту. Ово се може користити у вашу корист или у недостатке.

Уз све плаћене планове, свака функција је доступна сваком купцу. Једина разлика је у броју производа које можете продати. Ако само планирате да заувек продате испод 20 производа – БигЦартел је невероватно јефтина опција.

Компанија такође нуди бесплатни Голд план који омогућава било коме да испроба БигЦартел. Бесплатни план омогућава вам да отпремите до 5 производа и има ограничене могућности. Добра идеја би била испробајте бесплатни план и надоградите ако одлучите да вам се свиђа.

Закључак

БигЦартел би требао бити ваш избор е-трговине ако сте умјетник или нешто налик умјетнику и тражите једноставан начин продаје својих производа на властитој веб страници – умјесто Етси-а.

Постоји скоро да и нема кривуље учења и можете да имате функционалну веб локацију која приказује ваше производа за око 30 минута.

Схопифи је невероватна платформа за е-трговину, а наша најпожељнија платформа за е-трговину, али БигЦартел нас је изненадио доказују колико су добри на сервису свог циљног тржишта.

Ако мислите, „зашто не могу продати хиљаду производа? Шта се дешава од шест месеци? ”, Можда бисте желели да погледате нашу рецензију Вик вс ВордПресс за одрживије решење.

ФАК

Бесплатно је БигЦартел?

БигЦартел нуди бесплатан план који вам омогућава да користите ограничене могућности и продате до пет производа. Савршен је за испробавање услуге пре надоградње.

Да ли је Схопифи бољи од БигЦартела?

Једном речју – да. Две речи – зависи. Схопифи је најбољи избор за већину људи који желе да направе е-трговину. БигЦартел је фантастична алтернатива за људе који желе показати своје уметничке производе у сопственом интернетском простору и не желе да се дубоко зароне у е-трговину..

Шта ради БигЦартел?

БигЦартел је платформа за е-трговину. Циљ им је пружање услуга уметницима који продају уметност и малим маркама који продају уметничке производе.

Да ли се БигЦартел смањи?

Постоје накнаде за обраду кредитних картица са Стрипе и ПаиПал, али БигЦартел наплаћује само месечну накнаду – нема накнада за трансакције.

Како функционише плаћање Стрипе-ом?

Стрипе је супер једноставан за употребу. Све што требате учинити је направити рачун и унијети податке о вашем банковном рачуну. Када неко од вас нешто купи, путем Стрипе-а, новац се једноставно уплаћује директно на ваш банковни рачун.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map