BigCartel Review – Η επιλογή του καλλιτέχνη

Ως καλλιτέχνης ή δημιουργός, είναι δύσκολο να καταλάβετε ποια είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που πρέπει να χρησιμοποιείτε – BigCartel, Shopify ή οποιαδήποτε από τις άλλες επιλογές?


μη βλέπωΗ δημιουργία τέχνης είναι ένα πράγμα. Τι συμβαίνει όταν θέλετε να το πουλήσετε στο διαδίκτυο; Δεν θέλετε η αισθητική του διαδικτυακού σας καταστήματος να αφαιρέσει τις όμορφες, funky ή βίαιες δημιουργίες σας.

Δεν μπορείτε να το πουλήσετε απλώς οπουδήποτε.

Τα προϊόντα Artsy αξίζουν μια καλλιτεχνική βιτρίνα για τη διευκόλυνση των πωλήσεων. Η χρήση μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου που εξυπηρετεί το ευρύ κοινό μπορεί να είναι συντριπτική, σύγχυση και περιττή.

Το BigCartel μπαίνει και κάνει την προβολή όμορφων προϊόντων απλή και διασκεδαστική.

TLDR;

Το BigCartel είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που προορίζεται για καλλιτέχνες και δημιουργούς. Ταιριάζει ακριβώς στο γλυκό σημείο που δεν χρειάζεται όλη τη λειτουργικότητα του Αγοράστε αλλά χρειάζονται περισσότερα από Wix ή Squarespace προσφορές για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η πτυχή που πραγματικά κάνει το BigCartel είναι δημιουργία βιτρίνας για προϊόντα. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας που προσφέρει η BigCartel αφορά τα προϊόντα που πωλούνται.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή που επιτρέπει στους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς να έχουν το κατάστημα που θέλουν. Το BigCartel προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο με περιορισμένες δυνατότητες που επιτρέπουν σε όλους να δουν αν τους αρέσει η υπηρεσία πριν από την αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Πλεονεκτήματα

Τα ειδικά πλεονεκτήματα για το BigCartel είναι πιο σημαντικά από τα ειδικά πλεονεκτήματα του άλλου σπουδαίοι δημιουργοί ιστότοπων έχουμε ελέγξει στο παρελθόν. Το BigCartel είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία – εάν οι επαγγελματίες σας μιλούν, τότε πιθανότατα διαμένετε σε αυτήν τη θέση.

Τιμολόγηση

Δεδομένου ότι το BigCartel έχει περιορισμένες δυνατότητες και ο μινιμαλισμός είναι ο κύριος στόχος της αισθητικής του σχεδιασμού δεν μπορούσαν να τιμολογήσουν τις υπηρεσίες τους με τον ίδιο τρόπο όπως μια εταιρεία όπως η Shopify.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα τιμολόγησης παρακάτω, αλλά ο μόνος διαχωριστής μεταξύ των σχεδίων τους είναι πόσα προϊόντα μπορείτε να πουλήσετε ταυτόχρονα.

Προφανώς, αυτό είναι χάλια για τον καλλιτέχνη που έχει 500 πίνακες που θέλει να πουλήσει. Για τη συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς-στόχου της BigCartel, ο τρόπος με τον οποίο οι τιμές είναι ελκυστικός. Εάν πουλάτε μόνο 7 προϊόντα κάθε φορά, ο λογαριασμός του ιστότοπού σας θα είναι χαμηλός όσο μπορεί.

Φτιαγμένο για καλλιτέχνες

Ολόκληρο το σημείο του BigCartel είναι να προσελκύσει το καλλιτεχνικό πλήθος. Τα θέματα που προσφέρει η εταιρεία είναι όλα σχεδιασμένα για να παρουσιάζουν όμορφα προϊόντα. Όλα τα καλύτερα παραδείγματα σχεδίασης BigCartel είναι μινιμαλιστικά και παρουσιάζουν πλήρως τα αισθητικά ευχάριστα προϊόντα που πωλούν οι πελάτες τους.

την επιφάνεια εργασίας thegoodtwin

Το παραπάνω παράδειγμα πωλεί μόνο σημειωματάρια, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, τα προϊόντα είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι μινιμαλιστικός στο άκρο. Αυτό ταιριάζει στους καλλιτέχνες καθώς περισσότερες πληροφορίες εκτός από το πώς φαίνεται το προϊόν είναι άσχετο.

Με το πόσο απλή είναι η χρήση της υπηρεσίας και ο χρόνος εγκατάστασης βρίσκεται στο εξαιρετικά χαμηλό τέλος, υπάρχει απομένει πολύς χρόνος για να δουλέψετε στην τέχνη και τα προϊόντα σας.

Εύχρηστος

Η μινιμαλιστική φύση του BigCartel φέρνει μια από τις πιο εύχρηστες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά. Το BigCartel είναι όχι για άτομα που θέλουν να πηδήξουν στη χαριτωμένη του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πίνακας ελέγχου Big-Cartel

Σας παρουσιάζουν έναν απλό πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε μερικές διαφορετικές εργασίες. Η δυνατότητα προσαρμογής υψηλού επιπέδου δεν είναι το όνομα του παιχνιδιού με το BigCartel και αυτό προσφέρει μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη για τα άτομα που ενδιαφέρονται για την απλότητα

Άλλες υπηρεσίες είναι επίσης εύχρηστες, αλλά το BigCartel μπορεί πραγματικά να κερδίσει το στέμμα σε αυτήν την κατηγορία. Χρόνισα τον εαυτό μου, μπορώ να αποκτήσω έναν αξιοπρεπή ιστότοπο στο BigCartel με πέντε προϊόντα 18 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα.

Προφανώς, δεν υπάρχει τίποτα λάθος να αφιερώσετε το χρόνο σας. Απλώς λέω – σίγουρα δεν χρειάζεται και εξακολουθείτε να έχετε έναν αρκετά όμορφο ιστότοπο.

Μειονεκτήματα

Δεν είναι επεκτάσιμο

Θα ήταν πολύ ωραίο να παίζεις μαζί με το μικρό καλλιτεχνικό σου κατάστημα στο BigCartel και στη συνέχεια να γίνεις viral για κάποιο λόγο. Θα θέλατε να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας καθώς τα χρήματα θα χύνονταν. Το πρόβλημα είναι ότι Το BigCartel δεν έχει τη λειτουργικότητα για αυτό. Σίγουρα θα πρέπει μετάβαση σε άλλη υπηρεσία.

Υποθέτω ότι το χτύπημα με το κατάστημά σας δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι αν το κάνετε, πιθανότατα θα θελήσετε να μεταβείτε σε μια διαφορετική λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επίσης, η τεράστια βιβλιοθήκη προϊόντων και η κλιμάκωση με αυτόν τον τρόπο δεν λειτουργούν τόσο καλά στο BigCartel. Οι τιμές βασίζονται σε πόσα προϊόντα έχετε και περιορίζουν τον αριθμό των προϊόντων στα 300. Χορηγείται, 300 προϊόντα σημαίνει ότι θα έχετε έναν παράλογα μεγάλο κατάλογο προϊόντων. Θα συνιστούσα πιθανώς σε οποιονδήποτε με τόσα πολλά προϊόντα να το κατεβάσει ούτως ή άλλως.

Περιορισμένα χαρακτηριστικά και ενσωματώσεις

Λόγω της μινιμαλιστικής φύσης του BigCartel, από τη φύση τους λείπουν ορισμένες δυνατότητες που περιλαμβάνουν οι καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Χαρακτηριστικά όπως αυτά εργαλείο υπολογισμού φόρων αφήστε πολλά να είναι επιθυμητά και τα έξοδα αποστολής μπορούν να οριστούν μόνο ως κατ ‘αποκοπή τιμή αποστολής.

Το BigCartel έχει μερικές ενσωματώσεις, αλλά ο αριθμός είναι χαμηλός, ειδικά σε σύγκριση με μια υπηρεσία όπως το Shopify – η οποία έχει χιλιάδες.

Το θέμα είναι – είναι προφανές ότι αυτό είναι σχεδιασμένο. Η BigCartel προφανώς δεν ενδιαφέρεται να εξυπηρετήσει μια ευρεία αγορά. Απλώς θέλουν οι δημιουργοί και οι καλλιτέχνες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία τους για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες και την τέχνη τους.

Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά λάθος με αυτήν την προσέγγιση, απλά σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες και οι ενσωματώσεις μιας υπηρεσίας όπως η Shopify.

Δημιουργία του καταστήματός σας

Η εγκατάσταση του καταστήματός σας είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται με το BigCartel. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει τίποτα συγκεχυμένο ή δύσκολο για αυτό και Η εγκατάσταση θα διαρκέσει λιγότερο από μία ώρα ακόμα κι αν θέλετε πραγματικά να αφιερώσετε χρόνο. Όπως ανέφερα νωρίτερα, έφτιαξα ένα κατάστημα εντάξει κάτω των 20 λεπτών.

Πως δουλεύει

Αμέσως μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας θα εμφανιστεί μια απλή διεπαφή ρύθμισης. Εάν κάτι σας προκαλέσει σύγχυση ή παρουσιάζει δυσκολίες, μπορείτε να βρείτε βοήθεια στο κέντρο βοήθειας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών.

μεγάλη σελίδα προσθήκης καρτέλ

Αφού περάσετε μερικά βήματα με τη διεπαφή ρύθμισης, ο πίνακας ελέγχου (εμφανίζεται στην ενότητα επαγγελματιών) θα είναι το επόμενο πράγμα που βλέπετε. Το επόμενο βήμα είναι απλώς προσθέστε προϊόντα και σχεδιάστε το κατάστημά σας – και τα δύο είναι βήμα προς βήμα και εξαιρετικά εύκολο.

Θέματα

Το BigCartel έχει επί του παρόντος δεκαπέντε θέματα. Όλα είναι μινιμαλιστικά και εστιάζουν περισσότερο στα προϊόντα παρά στον πραγματικό σχεδιασμό του ιστότοπου.

Μεγάλα θέματα καρτέλ

Κάθε ένα είναι εύκολο να επεξεργαστεί και μπορεί να παρουσιάσει μεγάλες φωτογραφίες. Τα θέματα είναι απίστευτα εύκολο να χειριστούν και να δημιουργήσουν έναν όμορφο τρόπο προβολής προϊόντων.

Το πρόβλημα προκύπτει όταν επιθυμείτε περισσότερη προσαρμογή. Θα πρέπει να κάνετε κάποια κωδικοποίηση μόνοι σας ή να προσλάβετε κάποιον για να το κάνει για εσάς. Αν αυτό είναι κάτι που θα θέλατε να κάνετε, τότε το BigCartel δεν έχει νόημα ως επιλογή για εσάς.

Υπάρχουν επίσης θέματα τρίτων, αλλά η πλειοψηφία αυτών είναι βασικά αυτά που μπορείτε να αποκτήσετε στο BigCartel και ενδέχεται να μην έχουν το ίδιο επίπεδο υποστήριξης ή βελτιστοποίηση για κινητά.

Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου

Δυνατότητες

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε τις δυνατότητες του BigCartel είναι λέγοντας ότι είναι ικανός για αυτό που είναι ικανό. Τι κάνει – κάνει καλά.

Το BigCartel έχει εξαιρετικό εργαλείο SEO που μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν διαπράττετε τεράστιο πλεονέκτημα SEO. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε κωδικούς έκπτωσης και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε το κατάστημά σας στο Facebook.

Επιπλέον, το BigCartel διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά που σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το κατάστημά σας εν κινήσει.

Ολοκληρώσεις

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το BigCartel δεν έχει μια τρελή ποσότητα ενσωματώσεων. Το καλό είναι ότι έχουν όλα τα απαραίτητα και όλα είναι υψηλής ποιότητας.

Το BigCartel διαθέτει ενσωματώσεις όπως το Facebook Store, το Google Analytics, το LiveChat, το Printful, το MailChimp, το Art Of Where και μια χούφτα άλλων.

Βελτιστοποίηση για κινητά

Όλα τα θέματα του BigCartel είναι πλήρως βελτιστοποιημένα για κινητά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε δύο ξεχωριστά σχέδια για το κατάστημά σας, τα οποία θα βλέπουν οι χρήστες στον υπολογιστή και τα άτομα που θα έχουν πρόσβαση από το τηλέφωνό τους.

bigcartel για ios

Τα κινητά σχέδια είναι εξίσου ταχέως με τα παραδοσιακά σχέδια και θα κάνουν την εμπειρία αγορών για κινητά ένα αεράκι για μελλοντικούς πελάτες.

Ακολουθούν δύο διασκεδαστικά στατιστικά στοιχεία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς:

  • Η κακή σχεδίαση για κινητά από μόνη της αρκεί για το 57% των χρηστών του Διαδικτύου να μην προτείνουν την επιχείρησή σας στους συναδέλφους τους.
  • Σχεδόν το 80% των καταναλωτών θα σταματήσουν να αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας εάν ο ιστότοπος για κινητές συσκευές εμφανιστεί άβολα.

Υποστήριξη πελατών

Το BigCartel διαθέτει ανταποκρινόμενη και χρήσιμη υποστήριξη πελατών. Στη σελίδα της ομάδας του ιστότοπού τους προβάλλουν ακόμη και όλους τους πράκτορες υποστήριξης πελατών – πράγμα που σημαίνει ότι έχουν κατά προτεραιότητα υποστήριξη πελατών.

Το ζήτημα είναι η υποστήριξη είναι όχι 24/7 και δεν διαθέτουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας. Ο αγαπημένος μου τρόπος για να επικοινωνήσω με μια ομάδα υποστήριξης είναι μέσω συνομιλίας και η μη ύπαρξή μου.

Έχουν επίσης ένα κέντρο βοήθειας που καλύπτει την πλειονότητα των ζητημάτων που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη χρήση της υπηρεσίας.

υποστήριξη bigcartel

Είναι οργανωμένο σε διαφορετικές ενότητες – όπως η βασική ενότητα που εμφανίζεται παραπάνω. Κάθε ενότητα παρουσιάζει εύκολες οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιείτε κάθε πτυχή του δημιουργού ιστότοπων.

Τιμολόγηση

Η BigCartel χειρίζεται τις τιμές σχετικά διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη καλή επιλογή στην αγορά. Αυτό μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σας είτε για το μειονέκτημά σας.

Με όλα τα προγράμματα επί πληρωμή, κάθε δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε κάθε πελάτη. Η μόνη διαφορά είναι ο αριθμός των προϊόντων που μπορείτε να πουλήσετε. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε για λιγότερα από 20 προϊόντα για πάντα – Το BigCartel είναι μια εκπληκτική φθηνή επιλογή.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα Gold που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δοκιμάσει το BigCartel. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανεβάζετε έως και 5 προϊόντα και έχει περιορισμένες δυνατότητες. Μια καλή ιδέα θα ήταν δοκιμάστε το δωρεάν πρόγραμμα και μετά αναβαθμίστε εάν αποφασίσετε ότι σας αρέσει.

συμπέρασμα

Το BigCartel θα πρέπει να είναι η επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου σας εάν είστε καλλιτέχνης ή κάτι που μοιάζει με καλλιτέχνη και ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να πουλήσετε τα προϊόντα σας στον δικό σας ιστότοπο – αντί για Etsy.

Υπάρχει σχεδόν καμία καμπύλη μάθησης και μπορείτε να έχετε έναν λειτουργικό ιστότοπο που προβάλλει τη δική σας προϊόντα σε περίπου 30 λεπτά.

Το Shopify είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και η πιο προτεινόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά η BigCartel μας εξέπληξε αποδεικνύοντας πόσο καλά είναι στην εξυπηρέτηση της αγοράς-στόχου τους.

Τώρα αν σκέφτεστε, “γιατί δεν μπορώ να πουλήσω χίλια προϊόντα; Τι συμβαίνει 6 μήνες από τώρα; », τότε ίσως θελήσετε να δείτε την κριτική μας για Wix εναντίον WordPress για μια πιο βιώσιμη λύση.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δωρεάν BigCartel?

Το BigCartel προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε περιορισμένες δυνατότητες και να πουλάτε έως και πέντε προϊόντα. Είναι ιδανικό για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν από την αναβάθμιση.

Είναι το Shopify καλύτερο από το BigCartel?

Με μία λέξη – ναι. Με δύο λέξεις – εξαρτάται. Το Shopify είναι η καλύτερη επιλογή για την πλειονότητα των ατόμων που θέλουν να χτίσουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το BigCartel είναι μια φανταστική εναλλακτική λύση για άτομα που θέλουν να παρουσιάσουν τα καλλιτεχνικά τους προϊόντα στον δικό τους διαδικτυακό χώρο και δεν θέλουν να κάνουν μια βαθιά βουτιά στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τι κάνει το BigCartel?

Το BigCartel είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Στόχος τους είναι να εξυπηρετήσουν καλλιτέχνες που πωλούν την τέχνη τους και μικρές μάρκες που πωλούν καλλιτεχνικά προϊόντα.

Το BigCartel κάνει μια περικοπή?

Υπάρχουν χρεώσεις επεξεργασίας πιστωτικών καρτών με το Stripe και το PayPal, αλλά η BigCartel χρεώνει μόνο μηνιαία χρέωση – χωρίς έξοδα συναλλαγής.

Πώς λειτουργεί η πληρωμή Stripe?

Το Stripe είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργήσετε λογαριασμό και να βάλετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού. Όταν κάποιος αγοράζει κάτι από εσάς, μέσω της Stripe, τα χρήματα πληρώνονται απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector