BigCartel áttekintés – az előadó választása

Mûvészként vagy alkotóként nehéz kitalálni, hogy melyik e-kereskedelmi platformot kell használnia – BigCartel, Shopify vagy bármely más opció?


nem látomA művészet létrehozása egy dolog. Mi történik, ha online eladni akarja? Nem akarja, hogy az online üzlet esztétikája elvegye a gyönyörű, funky vagy erőszakos alkotásait.

Ezt nem csak eladhatja bárhol.

Az Artsy termékek megérdemelnek egy művészi kirakat az értékesítés megkönnyítése érdekében. Az általános tömeget kiszolgáló e-kereskedelem platform használata túlsúlyos, zavaró és felesleges lehet.

A BigCartel belép, és egyszerű és szórakoztatóvá teszi a gyönyörű termékek bemutatását.

TLDR;

A BigCartel e-kereskedelmi platform, amelyet művészek és alkotók számára szántak. Jól illik az édes helyre, ha nincs szüksége az összes funkciójára Shopify de többre van szüksége Wix vagy négyzet ajánlatok az e-kereskedelem számára.

Az a szempont, amellyel a BigCartel valóban körömbe esik kirakat létrehozása a termékek számára. A weboldal kialakítása, amelyet a BigCartel kínál, az eladott termékekre vonatkozik.

Ez egy remek lehetőség, amely lehetővé teszi a művészeknek és alkotóknak, hogy a kívánt boltban legyenek. A BigCartel ingyenes csomagot kínál korlátozott funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy bárki megvizsgálja, szereti-e a szolgáltatást, mielőtt fizetett csomagra frissít.

Előnyök

A BigCartel speciális előnyei fontosabbak, mint a másik speciális előnyei nagyszerű weboldalépítők áttekintettük a múltban. A BigCartel egy rést nyújtó szolgáltatás – ha a profik beszélnek veled, akkor valószínűleg abban a fülkében tartózkodsz.

Árazás

Mivel a BigCartel korlátozott funkciókkal és A minimalizmus a tervezés esztétikai célja ők nem tudták volna árazni szolgáltatásaikat ugyanúgy, mint egy Shopify társaság.

További részletek az alábbi árazási szakaszban találhatók, ám a tervek közötti különbség az, hogy hány terméket tud egyszerre eladni.

Nyilvánvaló, hogy ez az a művész, akinek 500 festménye van, amelyeket eladni akarnak. A BigCartel célpiacának nagy többsége számára vonzó az áruk módja. Ha egyszerre csak 7 terméket értékesít, webhelyének számlája lehetőleg alacsony lesz.

Készült művészek számára

A BigCartel lényege, hogy vonzó legyen a művészi tömeg számára. A társaság által kínált témák mindegyike gyönyörű termékek bemutatására szolgál. A legjobb BigCartel tervezési példák minimalisták és teljes mértékben bemutatják az esztétikai szempontból kellemes termékeket, amelyeket ügyfeleik eladnak.

thegoodtwin asztalon

A fenti példa csak jegyzettömböket árusít, de amint láthatja, a termékek a fő jellemzője. A weboldal kialakítása a szélsőségesen minimalista. Ez megfelel a művészeknek, mivel a termék külső megjelenése mellett további információk nem relevánsak.

Milyen egyszerű a szolgáltatás használata és a beállítási idő rendkívül alacsony színvonalon van sok idő maradt a művészet és a termékek kidolgozására.

Könnyen kezelhető

A BigCartel minimalista jellege a piacon az egyik legkönnyebben használható e-kereskedelem platformot hozza létre. A BigCartel az nem azok számára, akik bele akarnak ugrani az e-kereskedelem gonoszságába.

Big-Kartell műszerfal

Egy egyszerű műszerfalat mutatnak be, amely lehetővé teszi néhány különböző feladat elvégzését. A magas szintű testreszabhatóság nem a játék neve a BigCartel segítségével, és ez nagyszerű felhasználói felületet jelent az egyszerűség iránt érdeklődő emberek számára

Más szolgáltatások is könnyen kezelhetők, de valószínűleg a BigCartel nyeri meg a koronát ebben a kategóriában. Időzítettem magam, egy félig tisztességes megjelenésű weboldalt tudok létrehozni a BigCartel oldalán öt termékkel 18 perc és 47 másodperc.

Nyilvánvalóan nincs semmi baj, ha időt vesz igénybe. Csak azt mondom, hogy feltétlenül nem kell, és még mindig van egy nagyon jó megjelenésű webhely.

Hátrányok

Nem méretezhető

Nagyon szopni lenne, ha belemerülne a kis művészi üzletbe a BigCartelnél, majd valamilyen oknál fogva vírusos lenne. Szeretné méretezni vállalkozását, mivel a pénz kifolyik. A probléma az, hogy A BigCartel nem rendelkezik ezzel a funkcióval. Minden bizonnyal meg kellene tennie váltson át egy másik szolgáltatásra.

Azt hiszem, hogy az üzletével nagymértékben megüt, ez nem nagy probléma. A probléma az, hogy ha igen, akkor valószínűleg másik e-kereskedelmi megoldásra szeretne váltani.

Ezenkívül az a hatalmas termékkönyvtár és ilyen méretű méretezés nem működik olyan jól a BigCartelnél. Az árak az alapján számítanak, hogy hány terméked van és mi a termékek számát 300-ra korlátozzák. A 300 termék megadása azt jelenti, hogy abszurd módon nagy termékkatalógusa lesz. Valószínűleg azt tanácsolnám bárkinek, akinek sok ilyen termékkel rendelkezik, mindaddig, amíg le nem csökken.

Korlátozott szolgáltatások és integrációk

A BigCartel minimalista jellege miatt eleve hiányoznak azok a funkciók, amelyeket a legjobb e-kereskedelmi platformok tartalmaznak. Olyan funkciók, mint az ő adószámítási eszköz hagyjon sok kívánnivalót, és a szállítási díjakat csak a lehet meghatározni átalánydíj.

A BigCartelnek van néhány integrációja, de a szám nagyon alacsony, különösen összehasonlítva egy olyan szolgáltatással, mint például a Shopify – amely több ezer.

A helyzet az – nyilvánvaló, hogy ez a tervezés. A BigCartel nyilvánvalóan nem érdekli a széles piac kiszolgálását. Csak azt akarják, hogy az alkotók és a művészek szolgáltatásaikat felhasználják alkotásaik és művészeteik bemutatására.

Ebben a megközelítésben nincs semmi baj, ez azt jelenti, hogy nem minden szolgáltatás és integráció érhető el, mint például a Shopify..

A bolt kiépítése

A bolt beállítása ugyanolyan egyszerű, mint a BigCartel esetén. Nincs szó zavaró vagy nehéz benne, és A telepítés kevesebb, mint egy óra még akkor is, ha tényleg időt akar venni. Mint már korábban említettem, rendben van egy üzlet építésében 20 perc alatt.

Hogyan működik

Közvetlenül a fiók létrehozása után megjelenik egy egyszerű beállítási felület. Ha valami megzavar vagy nehézségeket okoz, keressen segítséget a súgóban vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

nagy kartell hozzáadása oldal

Miután néhány lépést átment a beállító felületen, az irányítópult (a profik részben látható) lesz a következő dolog, amit lát. A következő lépés csak az termékek hozzáadása és tervezze meg üzletét – mindkettő lépésről lépésre és rendkívül egyszerű.

Témák

A BigCartelnek jelenleg tizenöt témája van. Mindegyik minimalista és a termékekre összpontosít, nem pedig a weboldal tényleges kialakításán.

Nagy kartell témák

Mindegyik könnyen szerkeszthető és nagyszerű fényképeket mutathat be. A témák őrülten egyszerűen manipulálhatók, és gyönyörű módot teremtenek a termékek bemutatására.

A probléma akkor merül fel, amikor további testreszabásra van szükség. Önnek el kell végeznie valamilyen kódolást, vagy bérelnie kell valakit, aki meg fogja csinálni. Ha ezt meg szeretné tenni, akkor a BigCartelnek nincs különösebb értelme az Ön számára választásnak.

Vannak harmadik féltől származó témák is, de ezek többsége alapvetően az, amit maga a BigCartel kaphat, és előfordulhat, hogy nem rendelkeznek azonos szintű támogatással vagy mobil optimalizálással..

e-kereskedelem jellemzői

képességek

A legjobb módszer a BigCartel képességeinek leírására, ha azt mondják, hogy képes arra, amire képes. Mit csinál – jól csinál.

A BigCartel rendelkezik egy nagyszerű SEO eszköz amely biztos lehet abban, hogy nem vállal semmilyen hatalmas SEO faux pas-ot. Ezenkívül kedvezménykódokat is létrehozhat, és lehetővé teszi a Facebook áruház kezelését.

Ráadásul a BigCartelnek van egy mobilalkalmazása, amely azt jelenti, hogy útközben is kezelheti áruházát.

Integráció

Nem meglepő, hogy a BigCartel nem rendelkezik őrült integrációval. A jó dolog az megvan az összes szükséges és mindegyik kiváló minőségű.

A BigCartel olyan integrációkkal rendelkezik, mint a Facebook Store, a Google Analytics, a LiveChat, a Printful, a MailChimp, az Art Of Where és egy maroknyi mások..

Mobil optimalizálás

A BigCartel összes témája teljesen mobilra van optimalizálva. Ez azt jelenti, hogy nem kell két különálló mintát elkészítenie az üzlet számára, amelyet az emberek látnak a számítógépen, és amelyet az emberek a telefonjukról fognak elérni.

bigcartel ios-nak

A mobil minták ugyanolyan szellemesek, mint a hagyományos minták, és a mobil vásárlási élményt szellőzéssé teszik a jövőbeli ügyfelek számára.

Itt található két szórakoztató e-kereskedelmi webhely-statisztika:

  • A rossz mobildizájn önmagában elegendő ahhoz, hogy az internethasználók 57% -a ne javasolja vállalkozását társaiknak.
  • A fogyasztók közel 80% -a abbahagyja az ön webhelyével való kapcsolatba lépést, ha a mobil webhely kényelmetlenül jelenik meg.

Vevőszolgálat

A BigCartel érzékeny és segítőkész ügyfélszolgálatot nyújt. Webhelyük csapatoldalán még az összes ügyfélszolgálatot is bemutatják – ez azt jelenti, hogy valójában vannak prioritást élvező ügyfélszolgálat.

A kérdés a támogatás nem 24/7 és nincs telefonos vagy csevegő támogatás. Kedvenc módom, hogy kapcsolatba lépjek egy támogató csoporttal, a csevegésen keresztül, és ennek hiánya ilyen jellegű.

Van egy súgóközpont, amely a szolgáltatás igénybevétele során felmerülő problémák többségére kiterjed.

bigcartel támogatás

Különböző részekre tagolódik – mint például a fent bemutatott Alapok szakasz. Az egyes szakaszok egyszerű utasításokat mutatnak a webhely-készítő minden szempontjának felhasználására.

Árazás

A BigCartel az árazást viszonylag eltérően kezeli, mint a piacon elérhető összes jó opciót. Ez felhasználható az Ön előnyeire vagy hátrányára.

Az összes fizetett tervnél minden szolgáltatás elérhető minden ügyfél számára. Az egyetlen különbség az eladható termékek száma. Ha csak örökké 20 termék eladását tervezi – A BigCartel egy csodálatos olcsó lehetőség.

A társaság ingyenes aranytervet is kínál, amelynek segítségével bárki kipróbálhatja a BigCartelt. Az ingyenes csomag legfeljebb 5 termék feltöltését teszi lehetővé, és korlátozott funkciókkal rendelkezik. Egy jó ötlet az lenne kipróbálhatja az ingyenes tervet, majd frissítheti, ha úgy dönt, hogy tetszik.

Következtetés

A BigCartel kell az e-kereskedelem választása, ha Ön művész vagy bárki, aki művészre hasonlít, és egyszerű megoldást keres saját termékeinek a saját webhelyén történő értékesítésére – nem az Etsy.

Van szinte nincs tanulási görbe és rendelkezhet funkcionális webhellyel, amely bemutatja az Ön weboldalait termékek körülbelül 30 perc alatt.

A Shopify lenyűgöző e-kereskedelmi platform és a leginkább ajánlott e-kereskedelmi platformunk, de a BigCartel meglepte minket bizonyítani, hogy mennyire jók a célpiac kiszolgálásakor.

Most, ha arra gondol, „miért nem tudok eladni ezer terméket? Mi történik 6 hónappal később? ”, Akkor érdemes megnézni a Wix vs WordPress egy életképes megoldásért.

GYIK

A BigCartel Free?

A BigCartel ingyenes tervet kínál, amely lehetővé teszi a korlátozott funkciók felhasználását és akár öt termék eladását. Ideális a szolgáltatás kipróbálásához a frissítés előtt.

A Shopify jobb, mint a BigCartel?

Egyszóval – igen. Két szóval – attól függ. A Shopify a legjobb választás azoknak a többségének, akik e-kereskedelemmel foglalkoznak. A BigCartel fantasztikus alternatíva azok számára, akik szeretnék bemutatni művészeti termékeiket saját online helyükön, és nem akarnak mélyebben belemerülni az e-kereskedelembe.

Mit csinál a BigCartel??

A BigCartel e-kereskedelmi platform. Céljuk a művészeteket értékesítő művészek és művészi termékeket árusító kis márkák kiszolgálása.

A BigCartel vágást végez??

Vannak hitelkártya-feldolgozási díjak a Stripe és a PayPal esetén, de a BigCartel csak havi díjat számít fel – tranzakciós díjat nem.

Hogyan működik a Stripe fizetés??

A csík rendkívül egyszerűen használható. Csak annyit kell tennie, hogy számlát készít, és megadja a bankszámla adatait. Amikor valaki vásárol tőled valamit a Stripe-n keresztül, a pénzt közvetlenül közvetlenül a bankszámlájára fizeti be.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map