Tekoči spletni pregled


Skupna ocena

Upravljalni načrt gostujočega programa WordPress
99 USD / mesečno

Tekoči splet: hiter povzetek za ljudi, ki nimajo časa (skoraj vsi)

Na kratko, vsekakor priporočamo Tekoči splet za upravljano gostovanje WordPressa. Poglejmo glavne prednosti, ki so nam bile res všeč.

Varnost: Potrdilo SSL (https, varno spletno mesto) je danes nujno, zagotovo, če Google daje prednost spletnim mestom https in Chrome aktivno označuje nezaščita spletna mesta kot “ne varna” … Tekoči splet vključuje SSL certifikate s svojimi načrti, samo nastavite in pozabi.

Varnostne kopije: Ni tedenskih ali mesečnih varnostnih kopij, ampak dnevnih varnostnih kopij! Je kaj narobe? Brez skrbi, pojdite nazaj na včeraj.

Samodejne posodobitve: Ne bojte se posodobitev, to bodo storili namesto vas in se prepričali, da se nič ne zlomi.

iThemes Sync: Super, če imate več spletnih mest WP. iThemes Sync je vključen v vsak načrt, to je sistem upravljanja na več mestih, tako da lahko na več mestih spremenite obsežne spremembe.

Podpora: 24/7/365 po telefonu, e-pošti in klepetu… in to je resnična strokovna podpora!

Iskreno, res jih imamo radi! So trdni, super zanesljivi in ​​se razvijajo z industrijo. Če imate proračun (začnejo se pri 99 USD / mesečno), pojdite po njem!

Tekoče spletno raziskovanje

Pregled tekočega spletnega upravljanja WordPress gostovanja

Uvod v tekoči splet

Liquid Web je ustanovil Matthew Hill leta 1997. Generalni direktor podjetja James F. Geiger je začel leta 2015. Ponosni so na to, da so bili številka 1, najboljša v panogi, kar zadeva zvestobo kupcev..

Trenutno ima Liquid Web več kot 30.000 strank, ki segajo v 30 držav. V upravljanju imajo več kot 500.000 mest in pet globalnih podatkovnih centrov.

To podjetje v vrednosti 100+ milijonov USD ponuja različne izdelke in storitve. Sem spadajo namenski strežniki, gostovanje v oblaku VPS, gostovanje v oblaku, upravljano gostovanje WordPressa, upravljano gostovanje WooCommerce in številne rešitve za gostovanje po meri med drugimi.

Liquid Web je že 10 let zapored sestavil letni seznam 5000 podjetij za revijo Inc. Talkin ‘Cloud jih je uvrstil na sedmo mesto od vseh ponudnikov storitev v oblaku. Glede na Cloud Spectator ima podjetje najhitreje upravljani VPS.

Podjetje jemlje skladnost in varnost resno. Na svojem spletnem mestu so objavljeni različni certifikati, ki to dokazujejo. So v skladu z okvirom zasebnosti in ščitom EU-ZDA ter švicarsko-ameriškim okvirom zasebnosti. Podjetje je tudi skladno s HIPAA. Končno so skladni tudi s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Cenitev

Tekoči splet ponuja tri vrste načrtov za upravljano gostovanje WordPressa. Ti načrti so imenovani Strokovni, Poslovni in Agencijski. Omenjeni načrti so vključeni spodaj:

Najcenejši načrt se imenuje Professional in stane 99,00 USD na mesec. Kar precej! Čeprav je dobro pri tem, da lahko plačujete mesečno. Niste dolžni sklepati nobene pogodbe in lahko kadar koli prekličete. Ta paket omogoča namestitev 10 mest.

Dobite tudi 50 GB prostora za shranjevanje. To je omejeno v primerjavi z drugimi ponudniki gostovanja, ki so dali neomejeno količino prostora na disku. Če imate v enem računu 10 spletnih mest in shranjeno le 50 GB, to morda ne bo dovolj. V primerih, ko morate na svoje spletno mesto umestiti kakovostne slike, videoposnetke in naložljive datoteke, omejen prostor za shranjevanje morda ne bo za vas.

Samodejno varnostno kopiranje se opravi vsak dan in shrani zunaj mesta 30 dni. Če želite obnoviti to varnostno kopijo (v primerih, ko na svojem spletnem mestu ne morete odpraviti zapletene težave), lahko to storite s samo enim klikom.

Za vsako spletno mesto, ki ga naročite s tekočega spleta, boste dobili samodejni SSL. To je dano brez dodatnih stroškov z vaše strani. To pomeni, da morate zavarovati svoje spletno mesto in zaščititi občutljive podatke, ki jih vsebuje. Pomeni tudi povečanje uvrstitve v iskalnikih, saj Google daje prednost varnim spletnim mestom pred nezaščitenimi.

Če šele začnete s svojim spletnim mestom, vam bo dana platforma za oder. To pomeni, da lahko spletno mesto preizkusite, preden bo objavljeno. S preizkušanjem svojega spletnega mesta lahko preverite njegov videz in občutek ter lahko zaznate težave, preden izide v javnost.

Liquid Web njihove storitve Upravljanega WordPress gostovanja jemlje resno. Posodobijo namestitev WordPressa in poskrbijo, da vtičniki ne bodo ostali sami. Tekoči splet poskrbi, da se vtičniki v vaši platformi ne spopadajo s tem, da jih samodejno posodabljajo v ločenem okolju. Če je vse v redu, se vtičniki posodobijo na mestu izdelave.

Vključen je tudi iThemes Sync Pro. Omogoča vam spremljanje časa delovanja ali zastoja spletnega mesta. Omogoča tudi ogled in sledenje podatkov Google Analytics. iThemes Sync Pro vam omogoča preverjanje stanja SEO SEO objav in nadzor nad tem, kaj lahko vaše stranke dejansko vidijo na skrbniški nadzorni plošči WordPress. Vse to je mogoče storiti na enem mestu.

Hitrost je dana pomembnosti z uporabo SSD diskov (SSD) namesto tradicionalnih mehanskih pogonov. To pomeni hitrejše hitrosti nalaganja spletnih strani zaradi uporabe prvega v nasprotju z drugim. Slike se samodejno stisnejo preko in vtičnika za optimizacijo slike. Tudi to pomeni večje hitrosti nalaganja zaradi manjših velikosti slikovne datoteke.

Z vsemi načrti za upravljanje WordPress gostovanja nimate omejitev ogleda strani ali omejitve prometa. Tako vam ne zaračunamo štetja števila ogledov strani in vam ne zaračunamo previsokih stroškov. To je dobro, če imate veliko gledalcev spletnih mest in če prihaja vrhunec.

Ko gre za obljube, imajo 100-odstotno jamstvo za neprekinjeno omrežje. Veliko obljubo! Imajo tudi 100-odstotno garancijo za čas porabe energije. Poleg tega nudijo 30-minutno garancijo za zamenjavo strojne opreme.

Možnosti podpore

Tekoči splet vam ponuja različne možnosti za podporo. Ti vključujejo naslednje:

 • Telefonska podpora
 • Spletni klepet v živo
 • Oddaja vstopnic
 • Baza znanja
 • Orodja za podporo

Baza znanja vsebuje vadnice, s pomočjo katerih boste lahko obdržali spletna mesta in račune. Orodja za podporo vključujejo IP Checker, orodje SSL in drevo DNS. Prvi, IP Checker, omogoča hiter ogled IP naprave v napravi. Orodje SSL vam omogoča preverjanje veljavnosti SSL-ja in drugih informacij. Orodje DNS Tree vam omogoča ogled datotek DNS v drevesnem diagramu.

Tekoči splet obljublja veliko, kar se tiče njihove službe za podporo strankam. Telefon & Podpora za klepete je na voljo 24/7 in v skladu z njimi lahko pomoč dobite v nekaj minutah. Začetna garancija odzivnega časa za pomoč je 30 minut. Če zamudijo to 30-minutno znamko, vam bodo odšteli 10-kratni znesek, ki ste ga zgrešili.

Obstaja tudi 30-minutna garancija za zamenjavo strojne opreme. Ko najdete napačno nameščeno strojno opremo strežnika, jo bomo zamenjali v 30 minutah ali manj. Če potrebujete več kot navedeno garancijo, vam bodo nakazali 10-kratno količino dodatnega časa.

Veliko so obljubili, kajne? A so se tega lotili? Po večini pregledov so jih dejansko tudi storili. Vau! Njihova podpora strankam in predstavniki tehnične podpore so bili zelo dobro seznanjeni z enostavnimi in zapletenimi težavami. In z veseljem so pomagali strankam. To je velik plus za tekoči splet.

Prednosti

Pri prijavi na Liquid Web obstaja veliko prednosti. Spodaj je nekaj:

Brez omejitev prometa

Ne zaračunavajo štetja števila ogledov strani ali previsokih stroškov. Na svojem spletnem mestu lahko imate neomejeno količino prometa in vam ne bo treba skrbeti, da boste odstranili dodaten denar.

100-odstotno jamstvo za čas

Zagotavljajo, da je vaše spletno mesto na 100% časa. Če ne, vam bodo zaslužili 10-krat izpadov.

Odlična podpora strankam

Ponujajo odlično storitev za podporo strankam, ki jo je ljubila večina strank. Poleg tega vam bodo zaslužili 10-kratni znesek, ki ste ga zgrešili, če se v 30 minutah niso odzvali na vstopnice za HelpDesk..

Brezplačne varnostne kopije

Dobivate samodejne varnostne kopije, ki so shranjene zunaj mesta približno 30 dni. To je koristno, ko vaše spletno mesto pade v težave. Varnostno kopijo lahko takoj obnovite z enim klikom. To je enostavno 1-2-3.

Brezplačno SSL potrdilo

Za vsako spletno mesto, ki ga naročite s tekočim spletnim mestom, dobite samodejni certifikat SSL. To pomeni, da si zagotovite spletno mesto in povečate njegovo uvrstitev v iskalnikih. To je dvojna omaga!

Popolnoma upravljan WordPress

Poleg posodobitve spletnega mesta WordPress so vtičniki tudi za vas. Vtičniki se preskusijo, če so v nasprotju med seboj. To se naredi v ločenem okolju. Če med preskusom ne pride do spora med vtičniki, se ta uporabi na mestu izdelave.

Brezplačno odrsko spletno mesto

Preden uvedete svoje spletno mesto, se morate prepričati, da je v optimalnem stanju. Tako brezplačna uprizoritvena spletna stran omogoča, da spletno mesto preizkusite, preden začnete v živo. To zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo gledalcem spletnih strani.

Slabosti

Ni poceni

Najnižji načrt upravljanega gostujočega programa WordPress je 99,00 USD na mesec. To ni poceni cena. Če šele začenjate, si morda ne boste mogli privoščiti stroškov (vendar je to vsekakor upravičeno).

Zaključek

Oni so super, ni veliko drugega za povedati. Če lahko prihranite stroške, ne boste nikoli pogledali nazaj!

Pregled povzetka Matthew RogersReview Date 2018-08-28Reviewed Liquid WebAuthor Ocena 41zvezd1zvezd1zvezd1zvezdsivaIme izdelka Tekoča spletna cena
99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map