Pregled WebHostingHub: 24-mesečna uspešnost (hitrost in zanesljivost)

domača stran webhostinghub


Cilj spletnega gostovanja je ponuditi malim podjetjem dostopno skupno gostovanje.

Ustanovljen je bil leta 2010 in je v lasti konglomerata gostovanja InMotion. Spletno središče za gostovanje ima sedež v Virginia Beachu, VA, in imata dva ameriška podatkovna centra – na zahodni in vzhodni obali.

Njihove storitve z več kot 40.000 strankami s sedežem v ZDA in več kot 40.000 strankam nudijo preprosto platformo, s pomočjo katere boste lahko zagnali, zagnali in razvijali novo spletno mesto.

Spletno gostovanje Hub na vseh načrtih uporablja tudi pogone SSD, ki (kot trdijo) lahko do 20 krat hitreje kot bolj tradicionalni mehanski trdi diski, ki jih uporablja konkurenca.

20x je drzna obljuba. Ali ga podkrepijo??

Če želite to izvedeti, smo junija 2015 na spletnem gostovalnem središču “Osebni načrt spletnega gostovanja” postavili novo osnovno spletno mesto WordPress. Tukaj si lahko ogledate poglobljene statistične podatke o uspešnosti, vključno s časom delovanja in hitrostjo (kliknite “Zgodovina” za globlje kopanje).

Da bi zagotovili nepristranski pregled, smo navajali tudi nekaj drugih virov, da smo lahko opravili popolno “preverjanje v ozadju”, kaj si mislijo drugi uporabniki.

Prednosti pri uporabi spletnega gostovanja na spletnem gostovanju

Web Hosting Hub se ponaša z neverjetno velikimi hitrostmi zaradi svoje najsodobnejše tehnologije po ugodnih cenah.

Ali podatki izpolnjujejo hype?

Oglejmo si, kje nastopita čudovito.

1. ~ 7/10 Podpora

Hitro nalaganje strani in čas delovanja sta prav tako pomembna, saj se bodo obiskovalci spletnega mesta odpravili, če se vaše spletno mesto naloži dlje kot nekaj sekund ali se sploh ne odzove..

Podpora strankam pa lahko ubija, če se vprašanja ne rešijo ali odpravijo hitro.

Spletno gostovanje je zagotovilo precej dobro podporo strankam in se z nami povezalo v manj kot treh minutah (plus dodatnih pet za preverjanje računa).

Med odzivi je bilo malo izpadov in zaostankov, tako da ni bilo tako hitro ali jedrnato kot mnogi drugi, ki smo jih doživeli.

Na splošno – pozitivna izkušnja. Naša preverjanja preteklosti so se potrdila, saj je večina drugih strank zadovoljna tudi s podporo uporabnikom spletnega gostovanja.

Podpora spletnemu gostovanjuHiter klepet s podporo za spletno gostovanje Hub

2. IZJEMNO enostavno nastavitev spletnega mesta / spletnega dnevnika

Spletno gostovanje ima poenostavljen in hiter postopek prijave, kar je lahko najboljše, kar smo videli po pregledu skoraj 30 drugih spletnih gostiteljev.

To je tako enostavno, da bi to lahko ugotovili tudi najmanj tehnično osebje, ki ga poznate.

Na njihovi strani za prijavo lahko izberete, da namestite WordPress kot sistem za upravljanje vsebine spletnega mesta / bloga ali Prestashop za e-trgovino. Po preprostem kliku poskrbijo za vso težko dvigovanje in konfigurirajo vse za vas.

Enostavna namestitev vozlišča za spletno gostovanje

3. Brezplačno ime domene & Migracije spletnega mesta

Ali imate spletno mesto gostovano nekje drugje?

Brez problema! Spletno gostovanje bo za vas preneslo do tri spletna mesta in baze podatkov (ob predpostavki, da ne presegajo 5 posnetkov). Še en dodaten bonus vključuje obljubo “nič izpada” med tem postopkom.

Zagon novega spletnega mesta? Za sladkanje posla bodo vrnili brezplačno ime domene.

4. Trdi diski

Opozorilo: Teh tehnični izročniki bodo kmalu nervozni!

Spletno gostovanje se želi pohvaliti, da vsako spletno mesto, ki ga gosti, izkoristi nove trde diske. Po mnenju strokovnjakov iz PCMaga ti SSD diski lahko prinesejo 20-krat hitrejše rezultate kot običajni (mehanski) trdi diski, ki jih uporabljajo nekateri tekmovalci.

Ja, tukaj je.

(Osebno med postopkom pregledovanja nismo opazili večjega učinka. Vendar pa so bili hitrejši od povprečnih spletnih gostiteljev, ki smo jih pregledali v tem polletju.)

5. 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Vedno lahko ugotovite, katera podjetja stojijo za njihovimi storitvami, tako da pogledate njihove politike vračil.

Spletno gostovanje Hub je velik vernik, saj ponuja popolno 90-dnevno garancijo vračila denarja (ena redkih ponudb s podaljšanim rokom).

To pomeni, da če razmišljate, ali bi jim ponudili priložnost, imate skoraj tri mesece možnost, da “preizkusite vožnjo” njihove storitve..

Ali pa toliko časa, kolikor časa traja, da popolnoma pozabite, kje ste prvič gostili svoje spletno mesto. ��

To je odlična novica, če vas skrbi, da bi se zavezali spletnemu gostitelju, da bi pozneje ugotovili, da ne marate njihovih storitev in funkcij.

V skladu s pogoji storitve spletnega gostovanja Hub pa lahko obstaja nekaj nepovratnih pristojbin.

Pristojbine, ki jih plača naročnik, na primer nakup SSL potrdil, zasebnost domen ali domenskih imen, se ne vračajo.

Če naročnik registrira ime domene prek spletnega gostovanja kot del promocije “Brezplačno ime domene”, bo moral plačati 11,99 USD na leto za domeno in 5,00 USD upravno pristojbino.

To pomeni, da bodo od skupnega zneska vračila odšteli 16,99 USD, kar je v primerjavi z večino konkurentov precej standardno.

Vendar boste obdržali popolno lastništvo nad svojimi imeni domen in jih lahko po preklicu naročnine s spletnim gostiteljskim središčem prenesli na nadomestnega gostitelja..

6. So okolju prijazni

Medtem ko iz EPA nismo uspeli najti nobenih certifikatov za spletno gostovanje, ki dokazujejo, da gre za zelenega spletnega gostitelja, imajo več okolju prijaznih pravilnikov.

Od leta 2010 trdijo, da si prizadevajo za zmanjšanje odpadkov, reciklirajo čim pogosteje in uporabljajo manj papirnatih izdelkov.

Spletno gostovanje ima energetsko učinkovit podatkovni center in verjamejo, da je zmanjšanje porabe energije boljše kot preprosto izravnava.

Podjetje je odprlo prvi (doslej!) Zeleni podatkovni center v Los Angelesu v Kaliforniji z uporabo napredne tehnologije zunanjega hlajenja.

Z znižanjem tega načina hlajenja so zmanjšali svoje stroške hlajenja za 70%, prav tako pa trdijo, da so zmanjšali svojo emisijo ogljika za več kot 2000 ton na leto.

Po podatkih Building Energy Resilience bi samo ena tona CO2 napolnila 1250 kvadratnih metrov enonadstropno hišo (povprečna višina 13 čevljev), polno ogljikovega dioksida, tako da je to veliko zmanjšanje!

Zunanje hlajenje odzračuje topel zrak iz stavbe, da prinese hladnejši zrak, in ga kuhamo samo prek CRAC enot, kadar je to potrebno zaradi visokih temperatur ali vlažnosti.

Tradicionalni podatkovni centri imajo klimatske naprave Computer Room, znane tudi kot CRAC, 24/7. Ta metoda omogoča, da se vroč zrak ohladi in nato recirkulira, vendar gori več energije, kot je potrebno.

Če vas skrbi zmanjšanje ogljičnega odtisa ali želite sodelovati z blagovnimi znamkami, ki jim je mar za okolje, razmislite o spletnem gostovanju.

Morda niso tako zeleni kot druga spletna mesta, kot so Green Geeks, vendar še vedno ustvarjajo inovativne valove, ko gre za energetsko učinkovito.

7. Industrijski običajni čas

Naš 24-mesečni postopek testiranja je razkril, da ima spletno gostovanje središče povprečna uptime približno 99,94% kar je rezultat industrijskega standarda.

To je čisto v redu!

Čeprav se že od samega začetka borijo, da bi dosledno zagotavljali dober čas. Nekateri meseci so odlični, drugi pa se borijo za stabilnost. Nekako mešana vreča, če sem iskren.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas podaljška:

 • Povprečni čas podaljška za januar 2020: 99,88%
 • Povprečno podaljšanje za december 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje za november 2019: 99,99%
 • Oktober 2019 povprečno podaljšanje: 99,83%
 • Povprečni čas podaljška za september 2019: 99,92%
 • Povprečni čas podaljška za avgust 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška v juliju 2019: 99,89%
 • Povprečni čas podaljška za junij 2019: 99,72%
 • Povprečni čas dela v maju 2019: 99,97%
 • Povprečno podaljšanje aprila 2019: 99,99%
 • Povprečni čas podaljška za marec 2019: 100%
 • Februar 2019 povprečno podaljšanje: 99,99%

WebHostingHub zadnja 24-mesečna statistikaPovprečna doba za spletno gostovanje v vozlišču | Glej statistiko

Slabosti uporabe spletnega gostovanja na vozilu Hosting

Spletno gostovanje ponuja spodoben seznam pozitivnih rezultatov. Podpora je bila ustrezna in uptime dobra.

To je nekaj glavnih načinov za ocenjevanje gostitelja in spletno gostovanje Hub je dostavilo blago.

Na žalost obstaja tudi nekaj potencialnih pomanjkljivosti.

1. Ponudba samo za skupno gostovanje

Spletno gostovanje Hub rad poenostavlja stvari in ponuja SAMO možnosti gostovanja v skupni rabi. To prinaša nekaj koristi, kot je njihov hitri postopek prijave.

Če gre vse v redu in se vaše spletno mesto odpravi, bi to lahko predstavljalo nekaj težav.

Večja spletna mesta (in bolj pametni uporabniki) radi uporabljajo namenske možnosti gostovanja za večja spletna mesta, ki potrebujejo več virov. In če zadete to prelomno točko, boste morda prisiljeni znova začeti postopek pregleda in gostovanja z iskanjem več premijskih možnosti drugje.

Nekaj ​​težav, če veste, da bo to morda v ne preveč oddaljeni prihodnosti.

2. Preveč povprečni časi nalaganja strani

Web Hosting Hub se ponaša s hitrostjo, pri čemer navaja (večkrat) dejstvo, da so njihovi trdi diski na trdnem stanju do 20x hitrejši.

(Ali smo omenili, da imajo trde diske SSD?)

Vendar se naše izkušnje niso pokazale 20-krat hitreje, vendar je njihova hitrost dosegla 767 ms, kar je na žalost nekoliko preveč povprečen rezultat za nas.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas nalaganja:

WebHostingHub zadnjih 12 mesecev podrobne statistikePovprečna hitrost spletnega gostovanja v vozlišču 2019-2020 | Glej statistiko

Čeprav to ni najslabši rezultat spletnega gostovanja, še vedno obstajajo gostitelji, ki so veliko hitrejši.

3. Triki o starostnih cenah gostovanja

Seveda se zdi, da se nizke cene v višini 5,99 USD mesečno zdijo veliko. Toda morate se prijaviti polna tri leta, da ga dobite.

Želite šele začeti z mesecem v mesec? Ne moreš Dvanajst mesecev je najnižji znesek, ki znaša, in cena poskoči na 7,99 USD mesečno (plača se vnaprej).

Konec koncev ni tako veliko.

Na žalost je ta trik s cenami dokaj razširjen v industriji gostovanja, saj mnogi poskušajo potegniti isti kaskader. Kupci bodite pozorni, ugibamo.

Cene spletnega gostovanja v vozlišču

4. Dodatni stroški za varnostne kopije & Varnost – ni dobro …

Dnevne varnostne kopije so iz različnih razlogov neverjetno koristne.

Na primer, včasih vtičniki ne igrajo dobro skupaj. Naložiš novo in pritisneš na Aktiviraj takoj, ne da bi preveril, za katere različice programa WordPress (ali tvojo temo) je preizkušen. Kar naenkrat… nič. Spletna stran gre mimo.

Vsaj od te napake si lahko enostavno opomoremo. Bog ne daj, da bi hekerji izkoristili kršitve varnosti in vbrizgali zlonamerno kodo. Vso srečo, da to očistite!

Varnostne kopije vam lahko pomagajo v vsakem primeru in vam omogočajo, da v bistvu pritisnete gumb za previjanje, da se preprosto vrnete na prejšnjo različico.

Ampak oni so dobri samo, če se (1) ne pozabite, da jih počnete, (2) jih naredite dosledno in (3) hranite “zunaj mesta”, tako da tudi oni ne bodo pokvarjeni.

Središče za spletno gostovanje ponuja vsakodnevno varnostno kopiranje in celo avtomatizira postopek, vendar vas bo to stalo dodatnih dolarja vsak mesec.

Večina drugih spletnih gostiteljev bo kot del njihove osnovne ponudbe brezplačno vključila varnostne funkcije. Ampak še enkrat – Web Hosting Hub vam nudi nikelj za plašč protivirusne zaščite in še več.

Cene same niso tako grozne. Frustrirajoče je načelo tega.

5. Možna zakasnjena aktivacija

Spletno gostovanje (podobno kot matično podjetje InMotion Hosting) bo morda zahtevalo dodatne podrobnosti (kot je celo klic v živo) za popolno preverjanje računa.

Teoretično je to pozitivno, ker gre za varnost. Vendar je lahko še vedno frustrirajoče, če poskušate stvari posodobiti in se nahajate v tujini..

Cene spletnega gostovanja, načrti gostovanja & Hitra dejstva

Za razliko od drugih spletnih gostiteljev Web Hosting Hub ponuja samo skupno gostovanje. Tu je kratek pregled njihovih načrtov gostovanja v skupni rabi:

 • Načrt iskre: Ta načrt stane 5,99 USD na mesec. Podpira 2 spletna mesta, 10 baz podatkov MySQL in 25 poddomena.
 • Nitro načrt: Ta načrt stane 7,99 USD na mesec. Podpira neomejeno spletno mesto, neomejeno poddomena in neomejeno bazo podatkov MySQL
 • Dinamov načrt: Ta načrt stane 9,99 USD na mesec. Podpira neomejeno spletno mesto, neomejeno poddomena in neomejeno bazo podatkov MySQL.

Vsi njihovi načrti gostovanja prihajajo z brezplačnim domenskim imenom, modno ikono, ki jih poganja SSD in imajo dostop do SSH.

Cene in načrti za spletno gostovanje v vozlišču

  • Brezplačna domena: Da.
  • Enostavnost prijave: Zelo enostaven postopek prijave na eni strani. Eden najboljših.
  • načini plačila: Kreditna kartica.
  • Skrite pristojbine in klavzule: Za uporabnike obstaja omejitev 75.000 datotek in 10.000 sporočil (ali 2 GB). Računi, ki presegajo 10 GB ali 75 000 datotek, se samodejno izključijo iz rezervnega sistema. Če želite obnoviti varnostno kopijo, lahko stane do 50 dolarjev.
  • Upsells: Nekaj ​​prodaje.
 • Aktivacija računa: Hitro aktiviranje. Pazite na preverjanje računa, še posebej, če ste zunaj ZDA.
 • Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči: cPanel.
 • Namestitev aplikacij in CMS-ov (WordPress, Joomla itd.): Hitra in enostavna namestitev priljubljenih aplikacij in CMS-jev prek Softaculous-a.

Ali priporočamo spletno gostovanje vozlišče?

Na žalost ne moremo priporočiti spletnega gostovanja.

Njihova uptime in podpora strankam je precej dobra. Toda njihova hitrost je povsod in cene niso tako dobre kot oglaševane. Preverjanje računa lahko zamuja 24 ur – če imate sedež zunaj ZDA. In na splošno je njihova uspešnost le nekoliko previsoka.

Raje se prijavite pri njihovi sestrski znamki: gostovanju InMotion ali pa izberete nekaj iz naših najboljših pregledov spletnega gostovanja.

Ste uporabili spletno gostovanje Hub? V tem primeru pustite spodaj pošten in pregleden pregled spletnega gostovanja Pozdravljamo vse pozitivne in negativne izkušnje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector