Pregled HostNine: Hiter gostitelj z enim najhujših naporov (beri Zakaj)

HostNine pregled


HostNine je eden mlajših obrazov v spletnem gostovanju, ki je bil prvotno ustanovljen leta 2006.

Sprva so se obetali, saj jih je leta 2012 zajel EIG, ki je lastnik tudi nekaterih največjih gostujočih blagovnih znamk, kot sta HostGator in Bluehost.

Vsi gostitelji radi nekoliko raztegnejo resnico, ko gre za promocijske trditve na njihovi spletni strani.

Na svojem spletnem mestu postavljajo privlačne zvočne utripe, ne glede na dejstva, skušajo splavati samo ugled.

Junija 2015 smo kupili osebni načrt HostNine in v zadnjih nekaj mesecih postavili spletno mesto WordPress za spremljanje in izvajanje testov. Zbrali smo najpomembnejše podatke, vključno s storitvami & hitrost in so pripravljeni sprejeti odločitev v tem nepristranskem pregledu, podkrepljenem z dejstvi in ​​statistikami.

Prednosti uporabe HostNine gostovanja

HostNine je blago dostavil na nekaj različnih področjih, vključno z osvežujoče sodobno spletno stranjo, ki je enostavna za uporabo, in lepo garancijo za vračilo denarja.

Oglejte si prednosti:

1. Uporabnikom prijazna prijava in postopek prijave

Večina glavnih spletnih gostiteljev se je začela v devetdesetih ali začetku 2000-ih. Njihove spletne strani večinoma izgledajo tako.

Številne so zastarele, težko jih je uporabljati in preprosto niso privlačne. Težko je krmariti in poiskati preproste informacije, ki postanejo bolj težavne le na mobilnih napravah (ki jih ni bilo, ko so bila nekatera od teh spletnih mest prvotno zasnovana po videzu).

Na srečo ima HostNine sodobno spletno mesto z jasno organizacijo in pozornostjo do hierarhije informacij, ki vam poenostavlja življenje.

Upajmo, da je ta pozornost do podrobnosti in osredotočenost na uporabnikov stališče znak za prihodnje stvari …

2. Sposobnost izbiranja različnih centrov podatkov

HostNine ima podatkovne centre na šestih različnih lokacijah, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Singapurjem, Kanado, Avstralijo in Amsterdamom.

Medtem ko je njihova najcenejša možnost gostovanja v skupni rabi samo v njihovem ameriškem podatkovnem centru, lahko sami izberete svojo lokacijo z drugimi načrti.

3. Brezplačne migracije spletnih stranibrezplačne migracije gostin

HostNine ponuja brezplačne migracije spletnih strani za vse svoje nove stranke, dokler njihov prejšnji gostitelj ponuja dostop do cPanela.

Brez premika trimestne cene za premikanje prvega spletnega mesta. In brez cene na mestu, če jih imate tudi veliko.

Zaradi tega je HostNine zelo primeren, če že imate nabor spletnih mest za upravljanje.

4. Ni podaljšanih cen

HostNine tudi ne podvoji ali potroji cene obnovitve vašega gostiteljskega načrta. Kar plačate prvi dan, je enako kot zadnji dan.

Za primerjavo bodo drugi gostitelji vsak mesec začeli s cenami le nekaj dolarjev. Potem, ko je čas, da se načrt obnovite, skočite na deset ali dvajset na mesec.

Tako da vam na srečo ni treba skrbeti za enake podražitve, ki vas bodo čez nekaj let presenetile.

5. 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja (in posojeni krediti)

HostNine ponuja celotno 45-dnevno povračilo. Če so katere koli nove stranke iz kakršnega koli razloga nezadovoljne, lahko dobite vse nazaj, zmanjšane za stroške za katero koli “ime domene, SSL potrdilo, licenco WHMCS, namenski IP naslov in pristojbine za obdelavo” v skladu z njihovimi pogoji in določili..

Novi načrti bodo ponujali nekatere od teh, na primer imena domen in SSL certifikate, za „brezplačno“. Če pa poskusite in zahtevate vračilo, lahko odštejete tudi stroške za vsako od teh.

45-dnevna časovna premica HostNine pokriva celoten znesek vračila. Če pa želite za triletno pogodbo zaprositi za vračilo v enem letu, vam bodo ponudili, da vam povrnejo poravnani znesek.

To je veliko, če mnogi drugi gostitelji ne razširijo tega razkošja. Ko se vaše prvotno okno za vračilo zapre, ne morete vrniti ničesar predplačniškega (ne glede na to, kako dolgo).

Vračilo bo izvedeno s prvotnim plačilnim sredstvom, če je dobropis, bremenitev ali PayPal. Čeki, nakazila in nakazila niso upravičeni do povračila.

Slabosti uporabe HostNine gostovanja

Običajno se bo podjetje, ki se ukvarja s spletnim gostovanjem, borilo kjer koli (medtem ko bo dobilo osnove, kot je čas za uptime), hitrost. To ni tako pri HostNine …

Tu je nekaj mračnih podrobnosti enega najslabših dogodkov, ki smo jih videli po pregledu skoraj 30 drugih spletnih gostiteljev.

1. Neučinkovita podpora

Naša prva izkušnja s podporo uporabnikom HostNine je bila dobra.

V nekaj minutah sta se povezala in relativno hitro odgovorila na vsa naša vprašanja in na splošno je bila to odlična izkušnja.

Podpora za HostNine

Toda potem se je naša spletna stran poslabšala. In dobili smo samo ENO e-pošto od njih.

HostNine neuspešno

E-pošta od HostNine

To je to.

Dva meseca zastoja, in en sam e-poštni naslov, v katerem so v bistvu priznali, da ne nameravajo obnoviti podatkov in tudi nimajo varnostnih kopij. Niti ponudbe za vračilo za ta dva meseca brez povezave.

Tukaj je stvar.

Njihova podpora strankam ni res grozna (kot nekateri drugi spletni gostitelji, ki smo jih pregledali). Izkusili smo fantastične rezultate pri soočanju z njimi.

Ko pa je čas njihovega podjetja tako močan, so roke vezane. Ni veliko, kar lahko storijo, razen da se spuščajo z ladjo, ko potone.

Nadaljnje raziskave so to podkrepile, saj podpora strankam ni mogla veliko pomagati niti drugim strankam:

 • Pomoč v živo je šala saj ne morejo narediti nič drugega kot pomagati, da si nekdo povrne geslo ali odpre kartico za pomoč, na katero se nihče ne bo odzval v več kot 72 urah. To je bil točen razlog, da sem zapustil HostGator in zdaj počnete ISTO stvar! # Patetična ”
 • “Torej… .30 ur počakajte na odgovor na podporno vozovnico.”
 • 3 podporne karte od sobote + ni odgovorov na katerem koli od njih, razen v “pregledujemo se” (pred dvema dnevoma) = Prestavil sem vsa moja spletna mesta na novega gostitelja. “

Žal je v tem primeru njihova stranka za pomoč kriva.

2. Precej slabo vreme – 99,87%

V preteklih 24 mesecih so jih dobili le 99,87% – kar je pod industrijskim povprečjem 99,93%. Izjemno razočarani smo bili.

Očitno nismo bili edini. Izvedemo preverjanje ozadja vsakega gostitelja, ki je pregledan, da zagotovimo dobro zaokrožen profil, ki ne bo postal žrtev pristranskosti.

V tem primeru velika večina pregledov, ki smo jih videli neposredno od drugih strank, podpira našo izkušnjo. Poglej:

 • “Pravkar sem izgubil tretjo stranko zapored, saj njihova e-pošta ne deluje več kot teden dni …”
 • “Moje spletno mesto je že 4 dni propadlo.”
 • “Če bi se prejšnji teden 18 spletnih mest poslabšalo za več kot 24 ur …, dva strežnika sta bila na črnem seznamu in e-poštna sporočila moje stranke so bila zaprta tri dni in šteje, da konca ni videti”
 • “Moja spletna mesta so spet prosta … vse. In razširili so se na ducat različnih strežnikov. Ne vem, koliko več lahko izkoristim za to sranje storitev. “

To ne slika zelo rožnate slike.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas podaljška:

 • Povprečni čas podaljška za januar 2020: 100%
 • Povprečno podaljšanje za december 2019: 100%
 • Povprečno podaljšanje za november 2019: 100%
 • Oktober 2019 povprečno podaljšanje: 100%
 • Povprečni čas podaljška za september 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška za avgust 2019: 100%
 • Povprečni čas podaljška v juliju 2019: 99,90%
 • Povprečni čas podaljška za junij 2019: 100%
 • Povprečni čas dela v maju 2019: 99,99%
 • Povprečno podaljšanje aprila 2019: 99,93%
 • Povprečni čas podaljška za marec 2019: 99,76%
 • Februar 2019 povprečno podaljšanje: 100%

Zadnja 24-mesečna statistika HostNinePovprečni čas dela za HostNine | Glej statistiko

3. Počasen čas nalaganja strani – 931 ms

HostNine je v 24-mesečnem preskusnem obdobju prikazoval precej počasne čase za nalaganje strani, povprečno 931 ms.

Začeli so precej močno, v zadnjih mesecih pa je HostNine pokazal konstantno počasne rezultate, ki vplivajo na njihovo povprečno hitrost velik čas.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas nalaganja:

12 mesečni povprečni čas nalaganja HostNinePovprečna hitrost HostNine 2019-2020 | Glej statistiko

4. Omejen “poceni” načrt

HostNine morda ne bo povečal stroškov obnovitve, vendar ponudijo najnižje cene le, če se prijavite na najdaljši rok. En mesec vas bo stalo 9,12 dolarja, do 7,69 dolarja na mesec pa le, če predhodno plačate za dve ali tri leta.

Ta poceni načrt ne vključuje tudi brezplačnega imena domene (torej bo to približno približno 15 USD na leto) in samo dostop do podatkovnega centra v ZDA.

Torej gre za precej omejen načrt za višjo ceno. Ni velika vrednost.

Cene HostNine, načrti gostovanja & Hitra dejstva

HostNine ponuja skupno rabo, prodajalca, VPS in namensko gostovanje – ne glede na to, kakšno raven storitve potrebujete, jo boste našli pri njih. Spodaj je kratek pregled njihovih načrtov gostovanja v skupni rabi:

 • Osebni načrt: Ta načrt se začne pri 7,69 USD na mesec. Podpira 1 ime domene. Vaš strežnik se bo nahajal v ZDA.
 • Poslovni načrt: Ta načrt se začne pri 12,20 USD na mesec. Podpira neomejena imena domen, ponuja brezplačno domensko ime in izbirate lahko strežnike iz ZDA, Velike Britanije, Singapurja, Kanade, Avstralije in Amsterdama.
 • Načrt podjetja: Ta načrt se začne pri 16,49 USD na mesec. Podpira neomejene domene, ponuja brezplačno domensko ime in izbirate lahko strežnike iz ZDA, Velike Britanije, Singapurja, Kanade, Avstralije in Amsterdama.

Vsi načrti gostovanja v skupni rabi imajo neomejeno količino prostora in pasovne širine.

Cene in načrti HostNine

 • Enostavnost prijave: Prijava na eno stran. Zelo enostaven postopek prijave.
 • načini plačila: Kreditna kartica, PayPal.
 • Skrite pristojbine in klavzule: Omejitev 10-odstotne porabe CPE-ja, 5-odstotni ali 512 MB pomnilnika, 50 procesov v teku, največ 15 minut največjega časa izvršitve, 150.000 skupnih inode in 500 odhodnih e-poštnih sporočil v 60-minutnem obdobju je postavljeno na račune gostovanja v skupni rabi in prodajalca.
 • Upsells: Zelo malo upsells.
 • Aktivacija računa: Zelo hitro aktiviranje.
 • Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči: cPanel.
 • Namestitev aplikacij in CMS-ov (WordPress, Joomla itd.): Hitra in enostavna namestitev priljubljenih aplikacij in CMS-ov prek Softaculous-a.

Ali priporočamo HostNine?

Samo če ste mazohist.

Šale na stran – še ne.

Lahko bi bili nadpovprečni, če bi hitrost njihove strani in nekatere druge kategorije delovale dobro.

Na žalost je bil njihov produktivni čas nočna mora, kar je zmanjšalo preostanek uspešnosti družbe kot albatros. V nekaj mesecih so se izkazali za zelo obetavne, vendar jih je priporočljivo preveč.

Njihove drzne trditve o obstoju na začetku so bile skorajda povsem laž, kar nas poleg vsega drugega ne pušča v dobrem, toplem, neizrazitem občutku.

P.S. Če želite videti ponudnike gostovanja, ki so uvrščeni nad HostNine, tukaj preverite naše najboljše storitve gostovanja.

Imate kakšne izkušnje z HostNine? Spodaj pustite pregled – dober ali slab – v resnici ni pomembno, če je pregleden in pošten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector